Australische senator wil af van migratiedebat door referendum verbod op moslimmigratie

Eens in de zoveel tijd duikt er een figuur het podium op die er met de botte bijl ingaat. Senator Fraser Anning is zo iemand en wil simpelweg een referendum over een verbod op moslimmigratie! Via The Post Online.

De man gebruikte zijn maidenspeech gisteren voor een oproep tot een volksstemming over het migratievraagstuk. Zelf prees hij het strikte migratiebeleid van het ‘blanke Australië’ en zoekt naar de (vast opzettelijk gekozen term) ‘eindoplossing’.

Premier Malcolm Turnbull zat natuurlijk direct hoog in de gordijnen want zo’n term schuurt natuurlijk aan het antisemitisme van de Nazi’s. Wat dus in eerste instantie een prima voorstel lijkt, wordt zwaar verpest door zulke terminologie erin te verwerken.

Oppositieleider Bill Shorten drukt precies goed uit hoe de situatie daar nu is en zegt: “Je moet het wel heel bont maken om door iedereen veroordeeld te worden, maar senator Anning is erin geslaagd precies dit te doen.” Het gaat namelijk ook wel wat verder dan onervarenheid in de politiek of een ongelukkig gekozen term.

Iedereen verliest met dit soort onkunde. Het onderwerp en het debat is besmeurd, het voorstel wordt niet meer serieus genomen en internationaal slaat Australië nu een modderfiguur door Anning, die nog geen jaar in het Australische parlement zit. Maar eens kijken hoe lang hij het nu nog volhoudt. Hij vormt namelijk een alliantie met nog een aantal zelfstandige parlementsleden dus is niet zo ver verwijderd van de uitgang van het parlement, zeg maar…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. Ritter

  Zweden is evenals Frankrijk een schoolvoorbeeld voor een mislukte migratiepolitiek. Merkel & Co zorgen er echter voor dat het in Duitsland weldra ook zover is dat de steden in brand staan.

  In Frankrijk behoren brandende auto´s en plunderende migranten-bendes in de banlieues al tot de normaliteit.

  Ook in Zweden ziet het er inmiddels niet anders uit, wat de jongste brandaanslagen op bijna 100 auto´s in vier verschillende steden aantonen. Maar ook bij (groeps)verkrachtingen, roofovervallen, steekpartijen en dergelijke zorgt de liberale migratiepolitiek van veel Europese landen voor een duidelijk hoger aantal gevallen. Daartoe volstaat een blik in de criminaliteitsstatistieken.

  Maar dat weerhoudt de gevestigde politiek er niet van om naar rechts richting aan te geven en dan toch links in te halen. Of in dit geval: men spreekt zich weliswaar uit voor strengere controles aan de EU-buitengrenzen en voor een regime van repatriëring bij afgewezen asielzoekers, maar er vindt geen daadwerkelijke verandering van de situatie plaats.

  Op honderdduizenden immigranten komen slechts een paar duizend uitzettingen en vrijwillige vertrekken.

  Wat willen de politici daarmee bereiken? Een volledige destabilisering van Europa en de oprichting van een totale politie- en controlestaat als “beschermingsmaatregel” voor de bevolking? Rationeel kan men dit van bovenaf welwillend ondersteunde binnenlandse ontbindings- en maatschappelijk vernietigingsproces niet volgen. Wat hebben de (economische, financiële en politieke) elites er aan wanneer zij Europa veranderen in een complete puinzooi?

  In de eerste plaats moeten dit sowieso de gewone burgers bezuren, die het zich niet kunnen veroorloven om zich achter dikke muren en door veiligheidspersoneel bewaakt in “Gated communities” te verstoppen. Vroeger of later zal deze mislukte migratiepolitiek namelijk tot net zulke toestanden leiden zoals die op dit moment in veel ontwikkelings- en drempellanden aan de orde van de dag zijn. En dan? Is dan het doel bereikt?

  1. Tengo Kawana

   Van Ritter hoeven we niet te verwachten dat hij afstand neemt van deze extreme figuur.

 2. Tengo Kawana

  Het is niet ‘prijsde’, Wout, maar ‘prees’.

  1. Top

   Blablablabla! Blaaskaak/pisvlek/taalnazi/vleespet en eenzame vadsige proleet.
   Ik wilde het niet meer doen, maar je stompzinnige reactie, was voor mij niet te weerstaan. “U” leert het blijkbaar nooit.

   1. Capo

    @Top: Laat multinicker toch in z’n trollensop gaarkoken, hij leert het inderdaad nooit, zijn aandoening is ongeneeslijk. Samen staan we sterk!

    1. Blue monday

     Zei het joch van 15 tegen de man die zijn opa had kunnen zijn….

     En nog luisteren ook…

 3. Ritter

  Wit is de ‘nieuwe minderheid’ in grote steden

  Hoogleraar: autochtone Nederlanders moeten er maar aan wennen dat zij een minderheid (gaan) vormen

  De Nederlandse hoogleraar Maurice Crul (foto) heeft gezegd dat met het almaar toenemende aantal migranten en mensen met een migrantenachtergrond die in Nederland wonen, de autochtone Nederlanders gewoon zouden moeten wennen aan het feit dat ze een minderheid (gaan) vormen.

  Crul, hoogleraar aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, zegt dat in de grotere steden in Nederland de blanke Nederlander al in de minderheid is en dat dergelijke trends ook in de kleinere steden zullen volgen, bericht “Trouw”.

  “In Amsterdam is het al zover; daar is deze groep in de minderheid. Slechts één op de drie jongeren onder de vijftien is van Nederlandse afkomst”, zei professor Crul, en hij voegde eraan toe: “Als je wilt weten hoe de integratie verloopt, moet je ook naar die groep kijken. Wie past zich aan wie aan als er geen meerderheid meer is?”

  https://www.trouw.nl/home/wit-is-de-nieuwe-minderheid-in-grote-steden~ae48e435/

 4. Ben Zine

  Anning is weer zo’n domme eikel. Door de termen “blank” en “eindoplossing” zal hij nooit datgene bereiken wat hij wil bereiken. Het is om moedeloos van te worden… Altijd wanneer iemand wil wijzen op de gevaren van de islam blijkt het weer zo’n nazi mongool te zijn. Hetzelfde in Duitsland. Alexander Gauland, voorzitter van de AfD, beweert dat de jaren 40-45 slechts “een vliegenpoepje” zijn in vergelijking met de totale Duitse geschiedenis, waarbij hij dus de Holocaust totaal bagatelliseert. Hoe haal je het in Godsnaam in je hoofd om zo’n uitspraak te doen, dan ben je toch GESTOORD ? Of Lutz Bachmann van Pegida, die zich bij wijze van “grap” vermomt als Hitler, met snorretje en vet naar opzij gekamd haar. Erg grappig, humoristisch ook (not). Of Björn Höcke, ook van AfD, die vindt dat ze maar eens op moeten houden met de jaarlijkse Holocaust herdenking. Met maffe idioten als Anning, Gauland, Bachmann en Höcke wordt het nooit wat met de aanpak van de islam. Doordat zij deze discussie plaatsen binnen een nazi frame geef je je politieke tegenstanders de wapens om zo’n voorstel onmiddellijk af te schieten, want nazistisch, fascistisch, extreem rechts etc. etc. Domme hersenloze sukkels, stuk voor stuk.

  1. Tengo Kawana

   Ben Zine zou eens kunnen overwegen of de figuren die hij hier, terecht, gestoord noemt niet precies menen wat ze zeggen.
   Hij veronderstelt dat het geen nazi’s zijn maar dat is wel degelijk het geval. Islamofoben zijn ook racisten.
   Mooier kan ik het niet maken en ik raad hem aan het ook niet mooier te maken. Dit soort figuren hebben geen kritiek op de islam maar denken racistisch over moslims. Het is van groot belang te voorkomen dat ze enige macht krijgen.

   1. Ritter

    Tengo Kawana

    “Islamofoben zijn ook racisten”
    —————-

    Sinds wanneer is Islam een “ras”?

    Islam is een religie/ideologie die niet compatibel is met de westerse waarden/normen/levenswijze.

    Islam heeft ook een eigen rechtssysteem (Sharia) die niet compatibel is met westerse recht.

    1. Floris

     @ Ritter: Laat je toch niet uit de tent lokken door die trol.

     1. Tengo Kawana

      Floris mag van Capo niet meer op mij reageren maar daarmee is zijn obsessie uiteraard niet geweken.:)

     2. Blue monday

      Floris, niet doen hoor, dat mag niet van Capo…luisterent naar de naam “Capo de Gestapo”

      Stumper….

    2. Tengo Kawana

     Islam is inderdaad geen ras, Ritter.

     Nochtans wordt het generaliserend discrimineren, diskwalificeren en stigmatiseren van moslims aangemerkt als racisme.

     Was je dat niet bekend?

     1. Ritter

      Tengo Kawana

      U gooit de boel door elkaar. Kennelijk heeft u geen idee wat het woord “racisme” betekend.

      “Racisme” gaat over rassen en niet over religies/ideologieën.

      Racisme is het exceptionalistische idee dat rassen gerangschikt kunnen worden als superieur en inferieur ten opzichte van elkaar.

      Maar ja, tegenwoordig word alles op een hoop gegooid en verliezen woorden daarom hun betekenis.

     2. Troelstra

      De enigen die Moslims diskwalificeren zijn de Moslims zelf als de gevolgen van hun eigen houding en gedrag.

    3. swetsnek

     laat je niet verleiden Ritter dat is precies wat die multinicker wil gewoon doorscrollen niet lezen wat die kid fucker neer plemt

    4. Capo

     @Ritter: Laat je niet verleiden door multinicker, hij is er uitsluitend op uit om je te fukken!

     1. Ni28

      Ritter kan het niet laten terwijl hij weet dat zijn woorden toch niet serieus genomen zullen worden. Jammer van die onnodige polariserende trollenvoer.

    5. Bloem

     Beste Ritter, Dopper is een antisemitische kinderlover. Laat hem links liggen

  2. toetssteen

   @Ben Zine
   Bachman zat bij de kapper. Die kammen om goed te kunnen knippen het haar over de schedel heen en dan werkt men pluksgewijs naar de andere kant.
   Dat snorretje had hij niet opgeplakt, dat is er door een of andere lolbroek bijgeshopt.

 5. Blue monday

  Zo’n figuur dat net komt kijken, gaat krijsen en de boel even onderkakt en vervolgens een eigen partij gaat beginnen.

  1. Tengo Kawana

   En daarna zakt het weer weg.
   Het lot van populisten: ze maken veel lawaai, veroorzaken veel gedoe maar als het op concrete politiek aankomt zijn ze weer vertrokken.

   1. dinaro

    Populisme neemt toe.
    Gelukkig maar, dan komt er mss nog
    wat terecht van Europa.
    En het is zo leuk, zeker voor mij om
    populist te zijn.
    Heb altijd zo graag ergens bij willen horen 🙂
    We gaan feesten!

    1. Elu Thingol

     De populisten in West-Europa omvatten voor het grootste gedeelte amateurs die nog geen deuk in een pakje boter slaan. Wilders, Gauland, Farage, Baudet – allemaal drie keer niks.

     Nou ja, men kwam tot een Brexit en nen is erin geslaagd de partijen iets verder naar rechts te duwen.

    2. Capo

     @Dinaro: Negeer de kansloze multinicker toch!

  2. Top

   Aldus, ‘sprak de man, zonder enige maatschappelijke betekenis’. Hier het hoogste woord, maar bij de ‘soos’, onderdanig en meegaand.

   1. Capo

    @Top: Laat ze sudderen joh, geef ze geen munitie!

  3. Ad Infinitum

   Deze mensen verminken democratische structuur van een groot continent en krijgen applaus van onbenullen die van constructief samenwerken niets willen weten.

 6. DolleDries

  Zweden – De verkrachte vrouw werd buiten bewustzijn en halfnaakt bij een pier in Luleå gevonden. Nu wordt de vermoedelijke verkrachter aangeklaagd – een 22-jarige Afghaan die op dat moment uit Zweden zou worden gezet.
  – Dit was de laatste dag. Ik wilde gewoon wat plezier beleven, legde de Afghaan uit toen de politie hem arresteerde voor de verkrachting.
  Het was zondag om 07.24 uur dat de politie werd gewaarschuwd dat er een levenloze vrouw op de grond lag bij de pier bij Lulsundsgatan in Luleå.
  Een bejaard echtpaar had de politie gealarmeerd nadat het van een afstand had gezien hoe een Afghaan in een nabijgelegen tuinhuisje gemeenschap had met een vrouw die volledig “levenloos” was.
  De vrouw had het havenfestival in Luleå bezocht. Ze had ’s avonds een groot aantal kalmerende tabletten ingenomen en het laatste wat ze zich herinnerde was dat de Afghaan haar whisky en een andere vorm van drinken aanbood en haar verklaarde dat hij seks met haar zou hebben.
  Toen de politie ter plaatse kwam, lag de vrouw bewusteloos met naakt bovenlichaam bij de pier. De 22-jarige Afghaan zei tegen de politie dat het zijn “laatste dag” was en dat hij “alleen maar plezier wilde hebben”.
  De Afghaan kwamen tijdens de asielchaos naar Zweden en vroeg in oktober 2015 asiel aan. De Zweedse Migratiedienst verwierp zijn aanvraag op augustus 2017 en in januari 2018 trad het besluit in werking. Op 25 juni, twee weken voor de verkrachting, werd de man naar de politie gestuurd voor deportatie.
  Zweden – Afghaan gearresteerd voor verkrachting op bewusteloze vrouw
  Afghaan kreeg zijn eigen huil-artikel in de lokale krant
  Het Noordlandse sociaaldemocratische dagblad NSD publiceerde de dag na de verkrachting een zogeheten huil-artikel over de Afghaan dat was ondertekend door de linkse journaliste Linda Kask.
  Kask zei onder andere dat de verdachte verkrachter riskeerde “gedood te worden voor zijn geloof” als hij uitgewezen werd, omdat hij nu beweert dat hij “atheïst” is. In haar artikel benadrukt de journaliste dat hij “thuis in Afghanistan het risico loopt vervolgd te worden door de Taliban”.
  – Ik weet nu niet hoe mijn leven eruit zal zien. Wanneer men zonder een verblijfsvergunning en met verscheidene weigeringsbesluiten leeft, weet men niets, zei de 22-jarige tegen NSD.
  Zweedse krant publiceert een lang huilartikel over een Afghaan – een dag na zijn verkrachting
  “Ik ben bij de Rechtvaardigheidspartij geweest”
  Bij politieverhoren na de verkrachting beweerde de verdachte verkrachter dat hij degene is die medelijden verdient.
  “Ik voel me vreselijk beroerd, ik heb afwijzingsbesluiten ontvangen en ik maak me zorgen over mijn ouders, legde hij uit via een tolk in de taal Dari.
  Hij verklaarde ook dat hij in een extreem-linkse partij heeft gezeten en tegen “racisme” heeft gevochten.
  – Ik ben bij de Rechtvaardigheidspartij geweest. Ze werken tegen racisme en seksisme. Ik heb meerdere vrijdagen buiten Systembolaget (Zweedse staatsslijterij) gestaan en handtekeningen verzameld. Iedereen weet wat voor waarden ik heb en waar ik voor sta, zei de Afghaan tegen de ondervrager.

  1. Tengo Kawana

   Deze tekst pikte de leugenachtige loser DolleDries van Fenixx, een vies islamofoob blog.

  2. Blue monday

   Off topic, begin je eigen site parasiet.

 7. Ben Zine

  Zoals gezegd vind ik het bijzonder kwalijk dat Fraser Anning de termen “blank” en “eindoplossing” gebruikt. Met zulke beladen termen bederft hij volkomen onnodig de discussie die zo dringend moet worden gevoerd. Het gaat immers niet om huidskleur (blank), het gaat om religie (de islam). De term “final solution” is natuurlijk helemaal bespottelijk, want daarmee refereert Anning regelrecht naar de Holocaust. Maar dat neemt allemaal niet weg dat een referendum over een verbod op moslimimmigratie een uitstekend idee zou zijn. Wat is er eerlijker dan directe democratie, oftewel een referendum ? De wil van het volk in zijn meest zuivere vorm. Laat de Australische bevolking zich maar uitspreken, daar is niks mis mee. Laat het volk beslissen, niet de elite.

  1. Floris

   Eens.

 8. Ni28

  Wat in democratische Australië opgebouwd is is door blanke bevolking opgebouwd, wat is daar mis mee, mag je het niet zeggen? Politieke correctheid heeft al voor veel ellende gezorgd. Een referendum over wel of niet moslim immigranten toelaten, is dat erg? De bevolking krijgt het op het boord, niet de regering. Dan mag de bevolking zich toch uitspreken? Ook de aboriginals als oorspronkelijke bevolking natuurlijk. Men is bang voor een referendum want men ziet wat er gebeurt als je massaal moslim bevolking toelaat. Hier is men bang voor de mening van de burgers dus schaffen ze de referendum eenvoudig af.

  1. Floris

   “Hier is men bang voor de mening van de burgers dus schaffen ze de referendum eenvoudig af.”
   —————————————————————————
   Spijker…kop.

   Dat het zover is gekomen is een duidelijk signaal dat de politiek volkomen ontspoord is. De volgende stap is de censurering van het internet en een verbod op islamkritiek.

   Dat is de dictatuur de facto gevestigd.

 9. Holland

  Het is inderdaad buitengewoon onhandig om over de ‘eindoplossing’ te spreken. Het toont echter ook aan hoe overgevoelig dit woord na 73 jaar nog ligt – daar ligt dus een eeuwig taboe op.

  “Zelf prees hij (Fraser Anning) het strikte migratiebeleid van het ‘blanke Australië’ en zoekt naar de ‘eindoplossing’.” Hoewel hij hiermee het referendum bedoelt blijft het toch een domme uitspraak, maar het laat er wel een ander licht op schijnen.

  Australie heeft nooit te maken gehad met het nazisme, dus waarom zou het woord niet gebruikt mogen worden? Als het referendum definitief zorgt voor een immigratiestop, is dat immers een eindoplossing, zonder dat de treinen meteen naar het oosten rijden of de gaskamers weer in werking treden. Wie het anders ziet, mag ook wel eens bij zichzelf te rade gaan.

  1. Ni28

   Onnodige hooi op het vork van de moslimmigranten liefhebbers. Beladen worden kunt je beter niet gebruiken zij worden prompt tegen je misbruikt door uit het context te halen of verdraaien. Linkse trollen methode.

  2. Floris

   Ik vermoed dat de man helemaal niet aan de Holocaust heeft willen refereren. Een immigratiestop heeft daar ook niets mee te maken.

   Stom blijft het uiteraard wel. Van een parlementariër mag je meer historisch besef verwachten EN het besef dat één verkeerd woord genoeg is voor de roedel policor hyena’s om je te verscheuren.

 10. Ni28

  Trollen discussiëren niet, zij ruziën! Bedenk dat even voordat je reageert. Spaar je energie voor leuke dingen.

 11. Elu Thingol

  Dom van hem.

 12. Svetlana

  Laten we hopen dat mensen voor meer moslim migranten zullen stemmen. Moslims zijn de beste mensen ter wereld en zorgen overal voor vrede, liefdadigheid en tolerantie. Ik vind dat de hele wereld gewoon zou moeten islamiseren. Ook zijn moslims heel goed in bakken. De heerlijkste bakkers in de wereld zitten in turkije en dankzij deze turkse bakkers worden onze landen in Europa veel rijker in cultur

  1. Duke

   Het zijn ook hele warme mensen. Soms zijn ze zo warm dat ze ontploffen met hun zwemvest aan.

 13. DolleDries

  Thee drinken.

  Na de verwoesting van 80 auto’s wil de Zweedse politie “praten” met de ouders van de schuldigen.
  Tijdens de branden en rellen van maandag in Zweden zijn ongeveer honderd auto’s vernield. Nu wil de politie “praten” met de ouders van de minderjarigen die verantwoordelijk zijn voor de inferno.
  De politie in West-Zweden schreef vanochtend op haar website dat er ongeveer 80 auto’s waren die “in de regio verbrand” waren, waarbij Göteborg en Trollhättan de zwaarst getroffen gebieden waren.
  “Aangezien het merendeel van de branden binnen korte tijd ontstond, kan niet worden uitgesloten dat er een verband bestaat tussen de branden”, schrijft de politie.
  Volgens de politie weten ze wie de daders zijn. Een aantal van hen is minderjarig. De gebeurtenissen worden geclassificeerd als grove brandstichting, vandalisme en hevige oproer.
  “We zijn al voorzichtig begonnen met het interviewen van de ouders van de jongeren die ’s ochtends aan de evenementen deelnamen. We hebben ervoor gekozen om niemand ter plekke te arresteren, maar we hebben ze wel geïdentificeerd”, zegt politiewoordvoerster Ulla Brehm tegen SVT.
  In Frölunda werden meer dan 60 auto’s verbrand en in Trollhättan blokkeerden ongeveer 40 jongeren wegen, gooiden stenen naar de politie en verbrandden auto’s, meldt GP.
  “We hebben een aantal jongeren geïdentificeerd die in Trollhättan zijn gezien en hebben ’s avonds zogeheten oudergesprekken gevoerd. Maar niemand is momenteel verbonden met om het even welke misdaad”, zegt politieman Hans Lippens tegen GP.
  De politie werkt nu met ‘veiligheidsverhogende maatregelen’, getuigenverklaringen en ook bewakingsbeelden uit de betreffende gebieden.

  1. DolleDries

   Het is al een paar dagen aan de gang schrijft verenoflood.nu, maar wat opvalt is dat het niet meer stopt. In Zweden branden elke nacht tientallen auto’s uit. En dat met verkiezingen op komst.
   De politie krijgt er geen greep op en naar verluidt gebeurt het vooral in wijken waar zelfs Antifa’s zich niet langer wagen. Het lijkt georganiseerd, maar wie precies die organisatie zijn, daarop heeft Zeden geen antwoord. Wèl beelden. En de openlijkheid waarmee de daders hun werk doen voorspelt weinig goeds voor de toekomst van Zweden.

   1. Blue monday

    Parasiet.

   2. DolleDries

    Dit geeft die senator groot gelijk anders verdwijnt zijn land ook in een gewelddadig islam moeras.

  2. Blue monday

   Is het nou zo moeilijk?

   DDS bedenkt een onderwerp en jij mag iets van dat onderwerp vinden.

   Het gaat hier over Australië en dan kom jij aankakken met Zweden?

   Hoe stom ben jij nou?

   Flikker op en begin je eigen website. Mag je zo dom doen als je wil. ik heb last van je.

   1. Holland

    Blue Mongool wil de realiteit en waarheid niet horen. Liever je orden dicht stoppen en tralalala zingen. Je bent een stuk onbenul Blauwe. Te stom om je reet af te vegen. Er zijn zo vaak off topic momenten/reacties die toch zijdelings met de draad te maken hebben. En daar ga jij helemaal niet over.

    Sodemieter van DDS af, vieze shagrokende arbeidersSP’er. Een heleboel reaguurders hebben last van jou.

    1. Tengo Kawana

     Arme kerel toch.

     Deze hysterische woede op jouw leeftijd moet je toch doodongelukkig maken?

    2. Capo

     @Holland: Negeer de multinicksupporters toch, je weet toch wat ze van plan zijn? Voeden zorgt alleen maar voor meer kansloze overlast. Hierboven zie je dat multinicker er direct een schepje bovenop doet. Alleen als de gelederen gesloten blijven gaan we ze inpakken. Samen staan we sterk vriend!

     1. Elu Thingol

      “Samen staan we sterk vriend!”

      Absurd dat dit figuur nog steeds serieus wordt genomen. Lachen is het ook wel.

     2. Tengo Kawana

      Ik denk dat Holland zich nu wel weer een tijdje koest zal houden, Capo, je hebt de wind er goed onder.

      🙂

     3. Elu Thingol

      Holland is gezwicht voor de groepsdruk. Als hij tegen de stroom inzwemt wordt hij slachtoffer van de opdringerige Website-gestapo-terreur. I can’t blame him; ik had wellicht hetzelfde gedaan.

     4. Capo

      @Holland: Je ziet wat hierboven gebeurt, we hebben ze bij de staart. Samen staan we sterk! 😉

     5. Tengo Kawana

      Ik denk dat Holland zal blijven gehoorzamen, Elu. Befehl ist Befehl, dat snapt hij heel goed.

     6. Holland

      Capo, het kost me geen enkele moeite om de trollen te negeren: ik ben dat schorem spuugzat dus ik lees om hun reacties heen.

      Echter, de door jou aangeduide trollenbrigade omvat ook Blue Monday en ik betwijfel ten zeerste of hij daar ook bij hoort. Hij heeft een dwarse en eigen SP-achtige mening, en dat mag natuurlijk, maar ik geloof niet dat hij een stropop van Quispel Tengo Elu is. Ik denk dat je het mis hebt om hem bij de trollenparade in te delen, vandaar dat ik op hem blijf reageren.

      Wat de echte trollen betreft is het duidelijk dat het negeren werkt: ze kronkelen in alle bochten omdat ze drooggelegd zijn en smeken om een beetje aandacht. Nog even en ze praten uitsluitend tegen elkaar: het einde van de DDS-verkrachters is in zicht.

     7. Floris

      @ Holland: Blue Mongol is geen sokpop van Quispel en Kong ook niet. Elu Guus blijft een twijfelgeval.

      Maar dat maakt verder geen bal uit. Ze staan allemaal aan dezelfde kant en ze hebben met elkaar gemeen dat het notoire dwarsliggers zijn en daarvan ook genieten. Een naar en irritant volkje dus.

     8. EU kok

      Heel Holland Huilt:Ik denk dat je het mis hebt om hem bij de trollenparade in te delen, vandaar dat ik op hem blijf reageren.
      .
      Een opstandeling gesignaleerd.
      Site-gestapo, roept u mannen tot de orde.

     9. EU kok

      bij Frolijke Floris is het lampje gaan branden.
      Hij concludeert:
      Ze staan allemaal aan dezelfde kant en ze hebben met elkaar gemeen dat het notoire dwarsliggers zijn en daarvan ook genieten, genieten, genieten en nog eens genieten
      .
      Inderdaa Floris, wij genieten van elke minuut

     10. Capo

      @Holland: Ik denk ook niet dat Blue Monday een sokpop (multinick-kloon) is, maar hij is wel een uitgesproken supporter van multinicker. Je weet daardoor dat je uiteindelijk bezig bent met het faciliteren van multinicker.

     11. Tengo Kawana

      Floris onthult zijn wereldbeeld: iedereen die aan de andere kant van het schoolplein staat moet te vuur en te zwaard worden bestreden. Het is niet interessant wie de individuen zijn, het is in de ogen van Floris een monolitisch blok dat links, islamitisch, landverraderlijk, cultuurmarxistisch en bovendien psychisch gestoord is.

      In dit beangstigende vijandbeeld moet deze arme man proberen te overleven met angst van het kind op het schoolplein.

     12. Elu Thingol

      En die personen duidt hij voor het gemak aan als “trollen”.

      De cirkel is rond.

    3. swetsnek

     Hopelijk zie je wat die multinickers met je doen Holland, eerlijk jongen ze zijn het niet waard jij geeft antwoordt en de rest van die klerelijers vliegen er op af als strontvliegen op stront .
     Het geeft aan dat ze hopeloos worden van het negeren gewoon niet lezen wat dat zootje neer plemt hier doorscrollen de beste oplossing .

    4. Blue monday

     Luister naar Capo en negeer me…

     Dat scheelt jou weer veel erfenis en mij een beetje van mijn tijd om je weer voor lul te zetten.

     Maar in een ding had je gelijk, ik ben idd een conservatieve sociaal democraat die rookt. Geen shag….maar toch.

     Had je mooi goed, moest ook wel een keertje

     1. Holland

      Een ‘conservatieve sociaal democraat’ is per definitie een pauper en een loser. Jij bent inderdaad voor een dubbeltje geboren en nooit een kwartje geworden, dat is er bij je thuis in je achterstandswijk in geramd. Ik schat je in op bloemenkoopman op de markt. Niks mis mee hoor, het is eerlijk werk.

     2. Tengo Kawana

      Eerlijk is eerlijk, de oude Holland kan nog heel kras boos stampvoeten.

      Een kranig kereltje.

 14. Rosasolis

  De enige persoon die het ooit heeft gelukt om de moslims te verbannen, was Koningin Isabella van Spanje, eeuwen geleden. Helaas werden de joden ook verbannen, maar zij werden wat “zachter” behandeld, compleet met excuses van de koningin. Of konden zij kiezen: katholiek te worden, of Spanje verlaten. Maar de wereldbevolking is enorm gegroeid sinds de tijd van Isabella. In een recent artikel van Trouw, werd verteld dat een normaal gezin in de midden-oost bestaat uit 8-10 kinderen. En in vele Afrikaanse landen zijn de cijfers vaak nog hoger. De islam verbied ieder vorm van bescherming tegen zwangerschap. Dus de bevolking groet massief. En de regeringen doen er niets tegen. Terwijl die hele continent Afrika uitdroogt, en het overal heel slecht gaat met de landbouw. Dus is er veel honger, ziektes, werkloosheid, en slechte onderwijs…vooral voor meisjes. Afrika is nu Een Grote Ramp. Daarom proberen zoveel mensen te vluchten. Maar niets of niemand zal hun tegen kunnen houden. De enige dat Europa en Noord-Amerika kan doen is hun hulp bieden in eigen land. Hoe kan de wereld mensen dwingen om niet meer dan 2 kinderen te krijgen? Terwijl ook in Nederland
  sommige paren krijgen nog steeds heel grote gezinnen? Moet Australie nu ook een gigantische muur gaan bouwen rond de hele continent? Of als er overvolle kleine boten of rubberboten aan land komen, ouders van kinderen scheiden? Zoals de poging van Trump enkele weken geleden? Moeten illegale, armoedige mensen nog erger dan dieren behandeld worden? Volgens mijn jaren als kind in de grootste agrarische sector van Canada (“the bread basket of the world”), in Manitoba, trachten onze agrarische boeren Afrikaanse boeren op te leiden. Jammer dat het zo fout is gegaan in Afrika, en dat het hele continent droogt op. De enige hoop nu volgens wetenschappers en hulp organisaties zoals Open Deuren, is op de midden-oosten en Afrikaanse regeringen te dwingen, om de positie van westerse landen te begrijpen. Overbevolking gaat onze hele wereld binnenkort helemaal kapot maken!
  Ik heb een paar maanden geleden een uitstekend film gezien op Nationale Geographics,
  over de vroegere Maya Indiaanen uit Zuid-Amerika. Voor een aantal eeuwen een zeer welvarende, intelligente volk, met een hele cultuur rond een kalender systeem van de seizoenen. Merkwaardige architectuur… enkele van hun gebouwen bestaan nog steeds.
  Maar grote overbevolking kon dit stam niet meer redden. Dus de hele Maya volk gingen zo erg lijden van honger en ziektes, zo dat de meeste vluchten naar het oerwoud om daar te proberen te overleven op tropische vruchten. Hun nakomelingen bestaan nog steeds, maar dan zijn zij niet meer Maya’s en spreken zij alleen Spaans of Engels.
  Trump gaat de wereld niet redden. In tegenzin, hij gaat het kapot maken als hij niet binnenkort wordt afgezet. De enige kans voor onze planeet, vooral voor zo veel ellende
  en armoede in arme landen is hun heel veel hulp te bieden, en veel onderwijs voor jonge vrouwen en mannen. Maar de wereld is nu te groot om de islam uit te roeien.
  Australie heeft ook duizenden moslims, geboren in dit land. Zodat de regering niet
  van ze af kan afkomen. Onderwijs is de enige hoop. Over het onderwijs wil ik alle onderwijzers en studenten dit oude gedicht van een geliefde onderwijzeres doorgeven:
  Labour for learning until you grow old,
  For learning is beter than silver and gold.
  Silver and gold will tarnish and decay,
  But a good education will never go away.

  1. toetssteen

   @rosasolis
   Ik haat het om deze link te plaatsen, maar de eerlijkheid gebiedt me het te doen:
   https://whitedeathofislam.deathofcommunism.com/jews-opened-the-gates-of-europe-to-the-muslim-invasion/

   Het gaat over de elite, niet over Bram en Saar.
   Er zit een rare tweespalt in bepaalde zaken die ik met de beste wil van de wereld niet snap.

  2. sjun

   In Myanmar lukte het onlangs om op soortgelijke wijze terug te slaan en geimporteerde problemen voor lange tijd opgelost te krijgen. Die jongens die de vliegtuigen in het WTC boorden waren ook goed opgeleid. En denk nu vooral niet dat er in Pakistan geen opleidingen bestaan.

 15. Gerlos

  Misschien ook iets voor ONS LAND zo’n referendum, moet natuurlijk wel die afgestudeerde IKEA minister van D66 meewerken. Ik weet de uitslag al.
  ,

 16. poldi

  Zweden geschokt en verbijsterd over de zeker tachtig auto’s die in de nacht van maandag op dinsdag in brand zijn gestoken in Zweden.

  Geschokt zijn ze allemaal.
  Van Rutte tot en met Merkel en van Macron tot en met Löfven.
  De echte daders met naam en toenaam benoemen (ook niet hun drijfveren of religie) dat is een stapje te ver.
  Je zou toch eens op die vervloekte lange moslimtenen trappen.

  Zo lang dit soort zaken gebeuren en de nationaliteit niet benoemen (al deze daders hebben nota bene twee paspoorten omdat hun moederland dat eist) zolang zal er ellende op de wereld zijn.
  En de angstige leiders zoals bovengenoemde, zijn geen knip voor de neus waard zolang ze niet durven zeggen wat de nationaliteit werkelijk is van deze idioten.

  Blijf maar wegkijken, laat deze zogenaamde Zweden maar lekker doorgaan. Ik heb het helemaal gehad met dat politiek correcte gezwatel De meeste Europeanen weten wel wat de nationaliteit en religie is van de daders.

 17. poldi

  Plagiaat
  ———–
  Jaren lang kreeg Zweden in de pers alle lof toegezwaaid voor hun sociale politiek, hun deugende genderneutrale beleid en de opvang van grote aantallen vluchtelingen. Deze geluiden kwamen voornamelijk van de linkse MSM. Dat er no-go zones zijn, verkrachtingen en de criminaliteit door allochtone bendes enorm is toegenomen de afgelopen jaren kwam niet tot nauwelijks aan bod. Alles was geweldig in Zweden. Dankzij internet kunnen we de georganiseerde autobranden volgen en kan de MSM er ook even niet omheen dit te brengen.
  De Zweedse Democraten spinnen bij dit ondermijnende, wegkijkende sociale beleid een groot electoraal gewin.

  Nu reageert de premier geschokt en al weer bagatelliserend. De volgende reactie zal zijn dat er meer ingezet moet worden op integratie, werkeloosheid en begrip voor deze criminelen want als je deze onverkwikkelijke zaken werkelijk zou aanpakken door bijvoorbeeld de echte problemen eens te benoemen speel je de populisten in de kaart.

  Het dringt maar niet door bij bij de linkse partijen dat zij, door hun zwalkende en pappende beleid, de echte oorzaak zijn van de opkomst van de populisten.

  Het is het gevolg van het beleid van een elitair, kosmopolitisch, deugend clubje dat het multiculturalisme door de strot duwt bij het volk terwijl zij zelf buiten schot blijven van de uitwassen in de volkswijken door de dwingende islamitische invloeden.

 18. Ries

  De islam is een verwerpelijke leer. Kreunen dat er ook goeie tussen zitten, is onjuist. Er is een groep die de paden effent en onheil aanricht. De zogenoemde ‘ goeien’ zijn laffe meelopers. Ze reageren niet op al de negatieve islam-input. Ze zwijgen en wie zwijgt stemt toe. Het zijn lafbekken en daarom hoeven we geen halt te houden de moslims te beschimpen. Ze zijn het onkruid van deze aarde.

  1. Tengo Kawana

   Ik zie weinig reden om bang te zijn voor de Islam.

   Ben ik dan een lafbek?

   1. sjun

    Welnee, ook een geleid paard loopt zijn route met oogkleppen om te voorkomen dat het in paniek raakt.

   2. Willem Alexander

    nee, niet bang. Gewoon dom.

 19. henk vintage

  Zett het leger in en schop de daders met familie het land uit i.p.v. die halfzachte maatregelen

  1. Tengo Kawana

   Er is een klein probleempje, Henk, wat jij fantaseert is in strijd met wet en Grondwet. Praktisch kan het ook niet maar misschien ben je niet zo praktisch.

 20. sjun

  Het valt zo onderhand niet meer uit te leggen waarom de voortgaande invasie ten koste van de meer oorspronkelijke bevolking, haar culturen en waarden niet publiek bedebatteerd kan worden. Enfin, ook in Australië krijgen meer realistische politici vanzelf politiek mandaat voor anders en veel beter beleid.

  1. Tengo Kawana

   Sjun ik las vandaag dat je in Bosnië Herzegovina woont.

   Bevalt dat?

   1. sjun

    Momenteel in Zweden, dat had u op dezelfde plek kunnen lezen. Maar in antwoord op uw vraag: Er is daar door onderwijzend initiatief al erger voorkomen door kinderen tijdig vertrouwd te maken met de rede en zich bij alles dat men hen tracht te slijten af te vragen wat daarvan lange termijn gevolgen zullen zijn en hoe dat hun samenleving opbouwt.

    1. Tengo Kawana

     Sjun past in het patroon. Veel reaguurders op DDS willen niet meer in Nederland wonen maar zijn wel dag en nacht bezig met ons mooie land. Het zal wel heimwee zijn en een permanente staat van ontworteling.

     Ik wens ook jou veel sterkte.

 21. Willem Alexander

  Woutje woutje… weer een verkeerd betoog, en natuurlijk niet over de inhoud, maar ziften hoe de woorden te verdraaien en enkel op de man te spelen. Lafaard.

  Inderdaad heel jammer dat er weer eens een zinnig voorstel wordt kapot gemaakt omdat “politiek correct”, maar ik denk eerder aan een opzettelijk bezoedelen van het idee en de man het wapen zijn van de establishment om letterlijk mensen te isoleren, verketteren en zodoende er dus niet meer over de inhoud wordt gesproken. Dit medium gaat daar lekker in mee.
  Nog vervelender en steeds idioter wordt het met het besmeuren van “blank” of “blanke natie”. Wat is daar verkeerd mee? We spreken toch ook van Chinese, zwarte naties en landen en dan is het ineens niet besmet. Hoor je de globalists/links over hoe de zwarten de boeren vermoorden in Zuid Afrika?
  “The west is the best”: met over 90% van alle wetenschap, uitvindingen in de west, de enige landen waar gelijkheid voor de wet is gegarandeerd, vrouwen gelijke kansen hebben, scheiding van kerk en staat en ga zo maar door en dan moeten we blijven luisteren naar lieden die ons aan willen praten dat wij de slechteriken zijn? Alleen blank is racistisch toch? Wie zijn de slavenhandelaars? Wij, maar even vergeten wat onze moslimbroeders voor 1400 jaar op de kerfstok hebben: 112 miljoen!
  Wordt volwassen, groei op, ken de geschiedenis en blijf bij de feiten!

  Een referendum voor migratie? Uitstekend, maar dat komt er nooit, want dezelfde establishment kent de uitkomst.

 22. HEM

  De blanke Nederlandse hufter reed mijn zoon en schoondochter dood, en zei tegen de Rechter: Nee, van de nabestaanden heb ik helemaal niets gehoord. Die hebben helemaal geen contact opgenomen.
  En hij kwam weg met ontslag van rechtsvervolging. Hij was OOK slachtoffer.

  Het zijn de Rechters die onze samenleving naar de donder helpen.

  1. Frits Jansen

   Waarop was die “ontslag van rechstvervolging” gebaseerd? De wet geeft daarvoor specifieke redenen, iemand kan niet zomaar worden “ontslagen van rechtsvervokging”.
   Waar men spreekt van vrijspraak onderscheiden juristen vrijspraak van “ontslag van rechtsvervolging”
   Vrijspraak is alleen mogelijk als het tenlastegelegde niet wettelijk en overtuigend kan worden bewezen. Daarna komen pad de straf- en schuldontladtingsgronden zoals noodweer en dwaling.

 23. Frits Jansen

  “Moslimmigratie”. Lijkt me een kandidaat voor wat Duitsers zo mooi “Unwort des Jahres” noemen.
  Je merkt keer op keer dat Australië ooit een strafkolonie was en de huidige politici daar geen moeite doen om zich fatsoenlijker te gedragen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.