D66 wil rechtspraak ‘diverser’ maken: ‘meer rechters met een migratieachtergrond’

In het vorige artikel had ik het over de politiek gekleurde benoemingen van rechters in de Verenigde Staten. Ik stelde in dat artikel ook dat we blij moeten zijn met de procedure zoals wij die hebben in Nederland. Dat meen ik, maar dat betekent niet dat onze procedure immuun is voor politieke invloed. Dat laat D66 maar weer eens zien, want deze partij wil meer rechters hebben met een migratieachtergrond.

Zoals we D66 kennen, wil de partij identiteitspolitiek gaan gebruiken voor procedures en instituties in de samenleving waar dat helemaal niet thuishoort. Niemand zit te wachten op rechters die benoemd zijn vanwege hun achtergrond. Ze moeten goed hun werk kunnen doen, dat is het belangrijkste. Nu wordt de focus weer verlegd naar een triviaal onderdeel waar die mensen vrij weinig aan kunnen doen: hun huidkleur en achtergrond.

Ongeveer 12 procent van alle Nederlanders heeft een migratieachtergrond. In de krant noemt D66 het “onbestaanbaar” dat slechts 2 procent van de ongeveer 2300 rechters buitenlandse wortels heeft.

Eerder dit jaar deed vertrekkend president van het gerechtshof in Den Haag Leendert Verheij een oproep tot meer etnische diversiteit onder rechters. Volgens hem is het aantal rechters met een migratieachtergrond veel te laag.

Verheij kreeg daarop het verwijt positieve discriminatie in de hand te werken. Groothuizen benadrukt dat het hem niet gaat om identiteitspolitiek. “Het gaat er nog steeds om dat de beste man of vrouw de baan krijgt, maar er vallen nu tijdens de werving van rechters te veel geschikte kandidaten met een migratieachtergrond af.”

Het gaat gaat hen niet om identiteitspolitiek, maar toch doen ze aan identiteitspolitiek. Heel logisch. Positieve discriminatie is discriminatie, dus slecht. Behandel mensen als individuen, niet op basis van hun groepsidentiteit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

154 reacties

 1. Adriaan

  D66 begint, gelijk de islam, echt gevaarlijk te worden. Als je moslims voor rechter gaat opleiden, zal deze moslim altijd zijn koranopvoeding in het achterhoofd houden. Geen enkele rechter is objectief. Elk mens heeft zijn voorkeur en afschuw van iets of iemand. Een rechter is ook maar een mens. Als een rechter, ik noem maar een voorbeeld, anti-Wilders is, kan hij nooit objectief oordelen. Ik geloof daar niet in. Het is dan ook bewezen in een vorige rechtszaak waar de rechtbank gewraakt werd. Bevooroordeeld dus.

  1. Capo

   @Adriaan: D66 is inderdaad een gevaarlijke partij. Ooit ontstaan in de behoefte voor meer democratie omdat er na 1848 (toen ontstond onze parlementaire of vertegenwoordigende democratie) niets meer is veranderd. Thans is D’66, politiek gezien, een partijtje in de marge en onderscheid zij zich niet meer van de grosso modo.

   De meest lugubere politieke misstap is de afschaffing van het referendum. D’66 diende destijds een wetsvoorstel in voor het instellen van een (correctief) referendum en toen het eenmaal tijd was het ding te verdedigen in de Kamer trokken ze hun kroonjuwelenkeutel in en waren ze vertrokken. De politieke afgang was compleet!

   Een stem op D66 is een verloren stem omdat we terug zijn bij af, ergens rond 1848.

   1. Tengo Kawana

    Een ‘lugubere misstap’

    🙂

   2. Vit

    Ik sta er elke keer weer van te kijken bij elke verkiezing dat er toch malloten zijn die op D66 stemmen, leren deze dan nooit wat? Je zal zien dat er na de penthouse affaire nog steeds zullen zijn.

    1. Vit

     Correctie:
     ‘deze’ tussen dat en er,

    2. Tengo Kawana

     Ik kan het je sterker vertellen: er zijn zelfs malloten die op de PVV stemmen.

     Dat is toch ongelooflijk?

     1. Ad Infinitum

      Inderdaad, bizar !

     2. J.C.

      @Tengo Kawana

      “Ik kan het je sterker vertellen: er zijn zelfs malloten die op de PVV stemmen”.

      Ja, en nog ongelooflijker is het dat er nog steeds geen rechters zijn met een PVV achtergrond. Kennelijk zijn er malloten, die dat al lange tijd tegen houden…………

     3. Tengo Kawana

      Dat er geen PVV-ers rechters zijn verbaast me niet, J.C. PVV-ers zijn over het algemeen laag opgeleid en hebben ook weinig waardering voor de rechtsstaat

     4. J.C.

      Tengo Kawana

      “Dat er geen PVV-ers rechters zijn verbaast me niet, J.C. PVV-ers zijn over het algemeen laag opgeleid en hebben ook weinig waardering voor de rechtsstaat”.

      Een volkomen feitenvrije en belachelijke opmerking, Tengo. Belachelijk, omdat je waarschijnlijk, net zo goed als ik, wel beter weet………

      Overigens hoeveel waardering zouden de door D66 zo vurig gewenste “diverse” rechters voor de Nederlandse rechtsstaat hebben, denk je.

     5. Capo

      @J.C.: Je weet dat Tengo een multinicker is die al minstens 15 jaar de verschillende forums bevuild met meerdere verschillende nicks? Weet je ook dat we afgelopen weekend, met een meerderheid, hebben besloten dat we multinicker voortaan zullen negeren zodat zijn spel is uitgespeeld?

      Iedere reactie op multinicker is een verloren reactie gebleken. Hij heeft zijn kansen gehad en na ruim 15 jaar verspeeld hij ze nog steeds. Doe je ook met ons mee? Samen staan we sterk voor een mooier DDS.

     6. Marija

      @Capo (11)
      In welk topic werd dit besproken? Kan het niet direct vinden.
      Ik herken er wel een aantal maar er zijn er vast meer dan ik weet.

     7. Capo

      @Marija:

      De oproep van Adriaan was op vrijdag 10 augustus en gaandeweg sloten steeds meer DDS’rs zich aan.

      De oproep:

      “Voordat de discussie losbarst wil ik het volgende vragen:
      Aan eenieder die Kawana, Thingol en trawanten niet serieus neemt, kunnen we niet met z’n allen afspreken dat wij op hun bijdragen nooit meer reageren. Laten we ze in hun sop gaarkoken. Hun enige doel is hier op DDS stemming kweken en haat zaaien. We kunnen niet vragen aan Michael om ze te bannen, want dat is niet democratisch. Iedereen mag zijn mening zeggen. Ook zij. Maar negeren is wel het ergste wat je iemand kunt aandoen.”

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/de-chinese-autoriteiten-willen-een-grote-moskee-sluiten-maar-stuiten-op-hevig-verzet-van-moslims/

     8. Tengo Kawana

      Marija lijkt me wel een gehoorzaam type en zij zal de opdracht van Kapo vast wel opvolgen.

     9. penis aqua di rosa

      Ik zou je moeten negeren, maar ik kan het niet laten. In een democratisch land (snel een teiltje want nu lieg ik met permissie) mag men stemmen wat men wil, alleen vergeten die stemmers van de 666 club even, dat hun kinderen en kleinkinderen ook de dupe zullen worden van de uitverkoop van ons eens zo mooie land, nu gedomineerd door baarden en hoofdbedekkingen en niet te vergeten reserveonderdelen roof. Never nooit op die manipulatieve zooi gestemd en zal dit zeker ook nooit doen.

     10. Capo

      @penis aqua di rosa: Iedere reactie aan het adres van multinicker is er één teveel, dat is na meer dan 15 jaar ervaring door tientallen ervaringsdeskundigen wel duidelijk geworden. Kom en doe mee, laten we multinicker negeren of etaleren. Samen staan we sterk!

    3. Capo

     @Vit: Kennelijk is het electoraat van D’66 goedgelovig en doen de volksvertegenwoordigers van D’66 vervolgens niet wat ze wél hebben beloofd.

     1. EU kok

      Dat zal je bij de PVV niet meemaken.
      Of het moet over de AOW leeftijd gaan

     2. Vit

      Hoorde jij nou ook de pispot rammelen?

     3. Capo

      @Vit: Klopt, ik zet ‘m net weg. 😉

    4. Steve Van der Vekens

     Moslims en moslima’s, welke ondemocratisch het land binnengesmokkeld zijn.
     Hoe gek moet je eigenlijk zijn om een belangenvermengend persoon aan politiek te laten doen?

    5. wheelboy

     Veel van die gasten die op D666 stemmen zijn of studenten of zelf leraar . De student denkt dat D666 samen met GL een studentenpartij is . Die denken niet verder na als hun situatie ipv lands belang . Helaas zoals zovelen .

  2. Ni28

   Adriaan, ik zeg het zelf ook en ik noem ze alvast sharia rechters.

   1. J.C.

    @NI28

    “ik noem ze alvast sharia rechters”

    Dit is precies wat ook door mijn hoofd ging. En ik dacht daarbij: Piet Hein Donner van het CDA heeft dit in 2006 al in de week gelegd met z’n uitspraak dat als de meerderheid van Nederland de sharia wil, de sharia er ook zal komen. En de vraag is nu: hoelang is de linksliberale christelijke politiek in Nederland al bezig met het omvormen van de Nederlandse bevolking?

    1. Ni28

     Nederland was heel lang in een diepe slaap genomen door links en met hun alles kan en mag beleid veel mensen omgekocht. Nu is men wakker en het is zowat te laat.

 2. Two Ravens Black Kettle

  De Totalitaire Fascisten van D’66 willen de meritocratie opheffen en vervangen door Identity Politics. D’66’rs zijn voor Apartheid en racisme. Het individu telt voor deze Orwellianen niet, alleen de kleur, de identiteit telt.

  1. Ad Infinitum

   Dystopie. Dystopie is een (denkbeeldige) samenleving met louter akelige kenmerken waarin men beslist niet zou willen leven. Een dystopie is daarmee het tegenovergestelde van een utopie die juist een bijzonder aangename samenleving voorstelt.

   1. Capo

    @Bloem: Zoals je al schreef, Ad Infinitum = Tengo = multinicker

    1. dinaro

     @ Capo,
     Valt soms niet mee.
     Maar in principe doe ik maar al
     te graag.
     Gewoon negeren:)

     1. Capo

      @Dinaro: Prima! 😉

 3. Fortiori

  Ook hier hoort de rechterlijke macht een afspiegeling te zijn van de samenleving. In de advocatuur is dat al het geval.Mr. Spong, (een Surinaams Joods-sefardische achtergrond)
  de verdediger van Geert Wilders. Dus waarom de rechters niet? Ik zie niet in dat dat qua capaciteiten zij minder zouden presteren.

  1. Rechtsaf

   @Fortiori mits ja mits je het eens bent met deze afspiegeling, buiten het feit dat deze afspiegeling gecreëerd wordt door een stel randdebielen in Den-Haag/Europa.

   Plus het feit dat men in de rechtszaal aangesproken wordt in gebrekkig Nederlands.

   De rechterlijke macht hoort geen afspiegeling te zijn qua kleur…

   1. Capo

    Fortiori = Tengo = multinicker

    1. Rechtsaf

     @capo ik had al zo’n vermoeden natuurlijk

     1. Capo

      @RA: Dat dacht ik al. Multinicker (Tengo c.s.) is de afgelopen tijd druk doende geweest met het aanmaken van extra nieuwe nicks. Gelukkig valt dat de meeste oudgediende direct op. Multinicker is al meer dan 15 jaar bezig om de forums in Nederland te verkrachten met z’n smerige multinickspelletjes waarmee hij het bloed onder de nagels van z’n opponenten vandaan haalt en zichzelf, met gebruik van z’n multinicks, bevestigd, aanmoedigt en bewierookt.

      Hij wordt daarin bijgestaan door enkel supporters (multinicksupporters) die natuurlijk voor dezelfde soort overlast zorgen. Flamewares worden opgestart en onderhouden, en daar waar multinicker verschijnt zijn zij er als de halalkippen bij om hem te ondersteunen.

      Dat verdient geen aandacht dus heeft Adriaan een oproep gedaan om deze kliek voortaan te negeren. En weet je wat beste Rechstaf, het werkt!

    2. Tengo Kawana

     Nee, sukkel.

    3. Fortiori

     Pure paranoia, U ziet beren op de weg. Het onjuist.

   2. EU kok

    quote:Plus het feit dat men in de rechtszaal aangesproken wordt in gebrekkig Nederlands.
    .
    Ik heb dat bij zowel Aboutaleb als bij Arib nog nooit geconstateerd.

    1. dinaro

     Dat zijn uitzonderingen Aboutaleb en vooral Arib.
     Nee Aboutaleb niet.
     Die riep op zijn dochters niet mochten
     trouwen met een niet-moslim.
     Lekker trouwens voor Rotterdam.
     Heeft regerings partij D66 niet iets beters te doen?
     Blijkbaar niet, alleen troetelen.

     1. Capo

      @Dinaro: Je bent een multinicksupporter aan het voeden. 😉
      Doe je ook mee met negeren?

  2. Holland

   “Mr. Spong, (een Surinaams Joods-sefardische achtergrond) de verdediger van Geert Wilders.”
   —————————————————————————————-
   Je bent abuis domme Fortiori. Spong kan Wilders bloed wel drinken. Je bent in de war met Knoops.

   1. Tengo Kawana

    Spong heeft, samen met Hammerstein, zich na de moord op Fortuyn wel ingezet op de ‘demonisering’. Daar kwam overigens niets van terecht.

   2. Fortiori

    😉

 4. EU kok

  quote:Het gaat er nog steeds om dat de beste man of vrouw de baan krijgt, maar er vallen nu tijdens de werving van rechters te veel geschikte kandidaten met een migratieachtergrond af.”

  1. Rechtsaf

   @EU dick waardoor dé Nederlander dus geen baan kan krijgen, we moeten eens stoppen met het discrimineren van eigen volk…

   1. Elu Thingol

    Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: Baaz, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

    1. Vit

     Jullie ‘de aanhang’ hebben het zelf veroorzaakt, dus niet gaan janken zoals jamaar zij ook.

     1. Capo

      @Vit: “Jullie ‘de aanhang’ hebben het zelf veroorzaakt…”

      Multinicksupporters zijn inderdaad (vrijwillig) deel aan het probleem: De multinicker = Tengo = Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = JanKlaasen = Onno = Duijndam = Hermann = Ad Infinitum = Ky = Eminem2 = Karel de Grote = Etc…

      Zouden zij die steun intrekken dan is het probleem nóg sneller opgelost, tot die tijd staan we samen sterk! 😉

     2. Elu Thingol

      @ Vit

      Het getrol van Capo is door niemand anders veroorzaakt dan Capo zelf. Een korte beschrijving.

      omschrijving trol Capo Gestapo:

      “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat over het forum. In deze hyperactiviteit bleef hij volharden.

      Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: Baaz, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

      “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

      Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017″, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017″ kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

      Kort daarna werd personage nummer vier gelanceerd, genaamd Abri079. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

      Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

      Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

      Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

      (Hierbij is te noteren dat Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.)

     3. Vit

      @Elu Thingol

      Ik heb Capo en ook de anderen niet nodig om conclusies te trekken.

     4. Tengo Kawana

      Vit staat toch ook onder het commando van Obersturmführer Capo?

      Hij mag dus helemaal zijn eigen conclusies niet trekken.

     5. Capo

      @Vit: Moeilijk hè, dat negeren? 😉

     6. Vit

      @Capo

      Neuh hoor, soms moet je iets rechtzetten.

     7. Capo

      @Vit: Dat dan weer wel natuurlijk. Gelukkig draai jij lang genoeg mee om te weten waar de half tamme forumschoen knelt. 😉

     8. Tengo Kawana

      Goed zo Vit, nooit meer doen anders wordt Capo boos.

     9. Elu Thingol

      @ Vit

      Als op multinicken en klieren een boycot staat zou deze tegen Capo al lang afgekondigd moeten zijn, eenvoudigweg omdat de man hier al bijna een jaar met vlagen loopt te klieren. Het simpele feit is echter dat deze man de hand boven het hoofd wordt gehouden, omdat hij de juiste “partijkaart” heeft.

      Welke conclusie kunnen we trekken? Populistisch rechts kan, evenals radicaal-links, geen tegengeluid verdragen.

     10. Elu Thingol

      @ Vit

      In aanvulling: is het u opgevallen dat Capo de zogenaamde “trollen” helemaal niet negeert, maar “hen” continu in de schijnwerpers stelt? Waarom dat is? Hij kan het niet laten. “Capo” geniet ervan het politie-agentje te spelen. Dat geeft hem een gevoel van macht en controle die hij in het echte leven niet bezit. Het is vrij zielig, maar we zullen het ermee moeten doen.

     11. Vit

      @Capo

      Ik zal nooit vergeten dat Elu als zijnde Guus Geluk de redactie vroeg om een topic te verwijderen waarbij WH door de mand viel en niet zo zachtjes, viel helemaal niet op hoor ben je gek.

      Maarre ik heb het steendruk vandaag dus groetjes, tot vanavond weer.

     12. Elu Thingol

      Overigens kan Capo er rekening mee houden dat ik, elke keer als hij besluit zijn machtsspelletje op internet wederom uit te voeren, het lijstje met zijn nicks en het verslag van zijn jaar trollen op dit forum zal plaatsen. Ik heb ook besloten in de archieven van het forum te duiken om middels links een uitvoerig dossier van dit getrol aan te leggen.

      Het lijkt paarlen voor de zwijnen (de spreekwoordelijke zwijnen), maar ik meen dat Capo’s getrol, evenals diens hypocrisie, keer op keer aan de kaak moet worden gesteld. Ik verafschuw hypocrisie en zal dat daarom ook voortdurend bestrijden.

     13. Capo

      @Vit: “Ik zal nooit vergeten dat Elu als zijnde Guus Geluk de redactie vroeg om een topic te verwijderen waarbij WH door de mand viel en niet zo zachtjes, viel helemaal niet op hoor ben je gek.”

      Inderdaad Vit, een beter voorbeeld van multinicksupport is er niet. Zou hij die support opgeven dan was het probleem nóg sneller opgelost, hopelijk ziet hij dat zelf ook.

      Tot vanavond beste Vit!

     14. Rechtsaf

      @Capo feit dat onze antisemitische islamsloeries, die echt een minachting ten toon spreiden t.o.v en naar het Nederlandse volk toe, gaan stuiptrekken is natuurlijk geweldig om te zien.
      Als ik ze nodig heb klepper ik wel met een deksel van een kliko/vuilnisbak/jiskefet…

     15. Elu Thingol

      Wederom zet Capo zijn alias Rechtsaf in om anderen te kleineren, te zuigen en te stoken. Het houdt niet op, niet vanzelf.

     16. Capo

      @Rechtsaf: Je wordt op je wenken bedient, bro! 😉
      Maar inderdaad, we gaan de goede kant op hoor, ik heb er álle vertrouwen in. Dank voor je support!

     17. Adriaan

      @Vit en @Capo, het feit dat Thingol dit zomaar allemaal kan oproepen, zegt iets over wat een smerig spel hier wordt gespeeld. Deze Thingol archiveert alles wat er op DDS wordt gepost. Ik verdenk Thingol er sterk van dat hij voor de Klompengestapo werkt. Een normaal iemand houdt geen archief bij. Vit, vooral blijven negeren deze waardeloze en nutteloze individuen.

     18. Floris

      @ Adriaan: aan iemand als Elu Guus, die de tijd heeft om hier de hele dag rond te hangen zit sowieso een onwelriekend luchtje. Hij is naar eigen zeggen nog geen 35. Dan ben je een sneu figuur.

      Fockingworst analyseerde het als volgt: “een psychopaat of een betaalde trol er zit niks tussen.”

     19. EU kok

      Frolijke Floris Fluistert:
      Dockingworst analyseerde het als volgt: “een psychopaat of een betaalde trol er zit niks tussen.”
      .
      En toen werd Florisje stil.
      Hij brandt zijn vingertjes niet aan een uitspraak.

   2. Capo

    @RA: Doe je mee met het negeren van multinicker en zijn supporters. Je bent ze aan het voeren brother!

    1. Rechtsaf

     @Capo gaan we doen..

     1. Capo

      @RA: Super, daarbij sluit jij jezelf aan bij een meerderheid van de forummers die hebben besloten om multinicker (Tengo +10) voortaan te gaan negeren. 😉

     2. EU kok

      Een schizofreen is nooit alleen.

     3. Capo

      @Rechtsaf: En je ziet wat er gebeurt! Multinicksupporter is er als de halalkippen bij en probeert jou bovendien te verbinden met lugar. Het zijn deze en andere smerige spelletjes die ons hebben doen besluiten deze figuren collectief te negeren.

     4. Elu Thingol

      Met deze nick viel hij zijn eerste nick (…) herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof.

    2. fockingworst

     Ach ja ik ken de trol een jaar of 8 toen ik het forum ontdekte.. Een vieze rode draad op het forum blijft toch de zuigtrol beetje hardnekkig.. Dat weer wel.. Toen simon brouwenstein ceteris peribas gedragradeerd tot inmiddels tengo.. Met ontelbare Nicks ertussen.
     Het hele simpele ding waar je hem aan herkend (man en sociaal een drol).
     Ik blijf het zeggen woordkeus zinsopbouw altijd bij bepaalde onderwerpen zoals migratie of pvv bovenaan het reaguurders lijstje proberen te staan met veroordelingen en stellingen op een zuig waardige manier om forumleden proberen op de kast te jagen.
     Gewoon niet doen negeren en etaleren.
     Dit trolletje heeft zijn laatste stuiptrekkingen en probeer ons te kopiëren met naming and shaming, Wat em overduidelijk niet lukt.
     Kijk maar naar vit capo ni 28 2rbk en nog vele anderen die hier ook al een tijdje hangen.
     Ga zo door jongens.

     1. Capo

      @Worst: Een krachtige uiteenzetting. Jij bent dus ook al langer op de hoogte en kent de streken van multinicker.

      Op een vruchtbare samenwerking met als doel de multinicker te verdrijven! Hij komt nooit meer aan de bak, laten we dat concluderen. Bedankt voor je steun. Samen staan we sterk.

     2. Elu Thingol

      omschrijving trol “Capo”

      “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat over het forum. In deze hyperactiviteit bleef hij volharden.

      Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: “Baaz”, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

      “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

      Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017”, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017” kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

      Kort daarna werd personage nummer vier gelanceerd, genaamd “Abri079”. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

      Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

      Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

      Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

      Machtsspel
      Hierbij is te noteren dat “Capo” “geniet” van zijn rol als “politie-agentje”. Waarom zou hij immers de “trollen” niet negeren, zoals hij dat van anderen vraagt? Het beeld rijst van een man die in zijn eigen wereldje leeft. Dat is ook af te leiden uit het glashard liegen als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Anderzijds is er een mogelijkheid dat “Capo” geniet van de controle en macht die hij op het internet bezit, hetgeen er wederom op wijst dat “Capo” in zijn “eigen wereldje” leeft.

      In het kort:
      – Doet met hoofdaccount alsof hij serieuze discussie wil starten om deze vervolgens te ontregelen. Komt over als een serieuze reageerder, maar wie hem langer kent weet wel beter
      – Immiteert met dubbelaccounts de stijl van andere reageerders
      – Gebruikt dubbelaccounts om te stoken en zuigen.

     3. Fortiori

      Om te gieren. “op een zuig waardige manier” “waar je hem aan herkend”
      natuurlijk met d

   3. EU kok

    Lugar schrijft:waardoor dé Nederlander dus geen baan kan krijgen, we moeten eens stoppen met het discrimineren van eigen volk…
    .
    Hij stelt voor Nederlanders, wel of niet geschikt, meer kans op een baan te geven.
    Daar wringt dus zijn gestapo laars.
    Hij is gepasseerd door een buitenlander met betere papieren.
    Dit verklaart een hoop.

   4. Ad Infinitum

    Bent u, ( dé Nederlander), wel bij machte om u te kwalificeren als rechter?

 5. Two Ravens Black Kettle

  Vroeger behoorden mensen die naar de universiteit mochten tot het intellect van de wereld
  Nu behoren ze veruit tot de aller platschedeligste (sic) en stemmen ze robot- en slachtschaapsgewijs op de Identiy Politics fascisten van (anti-)D(emocraten)’66 en de lijkenbergen ontkennende Stalinisten van (islam)Groen Links

 6. Roughwood

  Dictatorialen66: kijk ons weer eens deugen, deugen en nog eens deugen…

 7. Two Ravens Black Kettle

  Het allerliefste zou D’66 de Inquisitie invoeren voor dissidenten.
  Deze hatelijke coterie antidemocraten zal er alles aan doen om de vrijheid van meningsuiting uit het openbare leven te bannen.
  Vandaar dat D’66’rs ook zo dol zijn op de sharia; dat is hun natte droom, dat is hun einddoel.

 8. Uiterst Links

  D66 is een asociaal rechts partijtje die op de volle orgel meedoet aan sociale afbraak. Toch heeft deze partij in tegenstelling tot de VVD wel moeite met de label ´rechts´en probeert dit dus te compenseren met een soort schijn progressievisme. Kortom, een waardeloze leugenachtig partijtje van 10 keer niks

 9. dinaro

  @Holland,

  Ja, viel mij ook op, Spong die Wilders
  verdedigt?
  Daar is geen sprake van.
  Wilders heeft betere advocaten.
  En Spong moet Wilders niet.

 10. Pretpark

  Heb het al vaker gezegd,deze partij had in 40-45 niet misstaan,de eigen bevolking verraden om zichzelf zo,n best mogelijk positie te verschaffen bij de nieuwe NAZISTAAT EUROPA!! Die Sophie zit dan ook naast de grootste NSB,er die er is,onze Guy Verhofstadt,dat deze man nog niet in zo,n zwart pak en glimmende laarzen daar zit verbaasd mij nog steeds!
  En dat we met zijn allen ons zonder slag of stoot naar de ondergang laten gaan!!!!!!!

  1. Capo

   “Heb het al vaker gezegd…”

   Dat klopt, vorige maand zei je het zo:

   “Heb het al vaker gezegd,D66 is de wederopstanding van de NSB partij uit de jaren 40 46! Pechtold droeg waarschijnlijk van die glimmende zwarte laarzen!!”

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/d66-bundelt-krachten-met-eurofiele-macrons-en-marche/

 11. Ni28

  Je importeert alle soorten culturen en kleuren in een land en dan ga je roepen dat zij ook overal vertegenwoordigd moeten worden. Laten wij eerst stoppen met illegale immigratie en dan de zaak opnieuw bekijken. Inderdaad hebben wij nog geen Papua rechter met een peniskoker in Nederland maar willen wij dat? Willen wij hier sharia aanhangers als rechters hebben? Ik denk het niet maar D66 snakt er naar zo te zien. Zij maken van Nederland een internationale chaos en verplichten iedereen om dat te steunen. De democraten van 66 zijn geen democraten. Zij indoctrineren het land door de waanbeeld van diversiteit en globalisering. Wie tegen is wordt veroordeeld en uitgespuwgd volgens hun democratische regels. A(utocraten)18 is een passender benaming dan D66.

 12. Ni28

  Vit laat zich helaas makkelijk opnaaien en de trollen lachen zich rot. Vit wil iets rechtzetten wat niet rechtgezet kan worden. De rol van de trollen is dat wat zij met Vit bereiken, hij gaat er op in, precies op de plek waar zij hem willen hebben. Met voer overleven de trollen, je moet ze uithongeren. Laat ze tegen hun zelf lullen het is geen commentaar waard. Ik weet zelf dat eenheid praktisch onmogelijk te bereiken is en dat weten de trollen ook want zij zijn links en die weten het best. Maar hoe meer mensen mee doen hoe langer DDS zal bestaan. De trollen willen geen DDS laat het de uitgangspunt zijn in je overweging.

  1. Vit

   @Ni28

   Nog even, ik laat me absoluut niet opnaaien wat dat betreft ben ik door de wol geverfd, als admin zijnde van ‘Terdiscussie’ wat financieel ter ziele is, had Graatsma er allang uit gelegen, de halve tamme kwam ik pas tegen bij ‘politiekdebat’, waar hij al gauw een schop onder zijn ballen kreeg, VPN bestond nog niet.

   Prettige dag verder.

   1. Tengo Kawana

    Vit zit weer in het hok.

    Het is een gehoorzame man.

   2. Ni28

    Ik val je niet echt aan, Vit, maar elke reactie richting de trol verlengt zijn leven, dat probeer ik uit te dragen. Ik lees ze niet eens meer hoogstens de eerste paar woorden per ongeluk en scrol lekker door. Voor mij zijn ze lucht, wel onfrisse lucht.

  2. Capo

   @Ni28: Vit staat aan onze kant hoor, reken daar maar op. 😉 Hij kent multinicker ook al jaren en zal er alles aan doen om hem de poten onder z’n multinicker-forumstoel vandaan te zagen! 🙂

   Negeren en etaleren, dat is de afspraak!

   1. werikke

    Dat ik minder hier kom heeft te maken dat ik liefste zou willen weten waar dat volk woont en dan goed gesprek aangaan. Echter dat mag natuurlijk niet maar ben ook maar een mens . Daarom juich ik het toe dat we (gelijkgezinden) deze trollen negeren. Mijn hoop is dat DDS inziet dat dergelijke trollen verwijderd moeten worden van dit forum maar geloof dat DDS dit toestaat om reacties te ontlokken zodat mensen hier blijven reageren .

   2. Ni28

    Dat betwijfel ik ook niet maar hoe vaker je laat gaan hoe langer leven de trollen. Wat helpt is dat je ze niet leest. Je ziet de naam en je scrolt lekker door. Ik wacht niet op reacties van trollen die kunnen mij gestolen worden.

  3. Holland

   Je hebt volkomen gelijk Ni28 en ook jij Vit. Uitroken en uithongeren is het enige wat helpt tegen trollen. Niet voeren, niet reageren en ze sterven vanzelf uit. Laten we dat doel voor ogen houden.

   1. Capo

    @Holland: Helemaal juist! Fijn dat je meedoet. 😉

   2. Elu Thingol

    @ Holland

    Dank dat u helder uw standpunt naar voren brengt. Jammer dat onze debatten, waarin ik soms fel uithaalde, voorgoed verleden tijd zijn. Hoewel ik uiteraard wel iets heb opgestoken van de rechtspopulistische standpunten.

    Desalniettemin was het een plezier met u te hebben gesproken.

    Met een alleszins vriendelijke groet,

    Elu Thingol

    1. Tengo Kawana

     🙂

 13. Two Ravens Black Kettle

  In de toekomst zullen kinderen van ouders die op de fascisten van de antidemocraten’66 hebben gestemd bekend staan als D’66 kinderen zoals vroeger de NSB kinderen.
  Dat is niet eerlijk
  En ik hoop van harte dat de kinderen wanneer ze mogen stemmen niet stemmen op deze antidemocratische totalitaire landverraderspartij die de wortels van de Verlichting aan het vergiftigen is.

 14. Mrgiess

  Dat maar 2 % van de rechters allochtone achtergrond heeft zegt meer iets over allochtone, en niet over de samenleving!

  1. Capo

   Dat lijkt mij evident. De politiek-correcte elite blijft echter wel hameren op het opheffen van kleuren. Waarom zou dat nou zo belangrijk zijn denk je?

 15. HEM

  De rechtspraak in Nederland is nu al totaal verrot.
  Zelfs aantoonbare belangenverstrengeling tussen rechter en verdachte is geen reden om een onderzoek in te stellen.
  Er zijn mensen die twee jonge mensen mogen doodrijden (als gevolg van “in slaap vallen”) en daarmee wegkomen met een werkstrafje van 60 uur.
  Rechtbank Roermond is corrupt. Het Hof in Den Bosch is corrupt.
  Misschien dat we eerst een de rotzooi in de rechterlijke macht moeten opruimen, voordat we aan nog meer ellende beginnen.

 16. Ni28

  De trollen produceren enkel provocerende taal met als enige doel de boel hier afbreken. Daarom is de DDS bekend als een schreeuwerige blog. Want mensen gaan op de trollen in met de enige woorden die zij waard zijn, de scheldwoorden. Dat haalt echter de kwaliteit van het blog naar beneden en de scheldend mensen krijgen uiteindelijk de schuld omdat zij grove taal bezigen. Dat is de tactiek van de linkse trollen, door gespeelde redelijkheid de echte lezers op de kast jagen en laten reageren zoals zij willen. Want je moet je kunnen inhouden, toch? Wat zijn de eerste woorden die bij je opkomen als je een trol leest? Ja, die woorden! Dat bedoel ik. Geef de trollen niet wat zij willen maar elimineer ze door stilte. Discussier met redelijke lezers maar niet met trollen. Niet democratisch? In tegendeel, je laat juist geen misbruik van democratie toe.

  1. Elu Thingol

   Ik moet u teleurstellen: Capo zal die “trollen” nooit gaan negeren. Door de internetmoderator te spelen, anderen over te halen niet te reageren, beschikt hij over een zekere controle die hij in het echte leven niet heeft. Daardoor zal de multinicker blijven reageren. Hij zal pas stoppen als hij dit machtsspelletje niet langer kan uitvoeren. Dit gebeurt als de andersdenkenden van het forum zijn verdwenen of de forumcommunity zijn gezwatel zat is.

   Ik verwacht dat de forummers het op een gegeven moment zat zijn. Zij zullen Capo vragen of hij alsjeblieft wilt ophouden met moderatortje spelen. Hoelang dat gaat duren is niet bekend. Ik wacht het af, men werd Lugar ook moe.

  2. Elu Thingol

   Kijk maar wat hij zegt: negeren en etaleren. Hier is een discrepatie, aangezien men niet tegelijkertijd kan etaleren (reageren) en negeren (niet reageren). Hij wil die vermaledijde “trollen” niet negeren, maar de aandacht op zichzelf vestigen door op hen te “reageren”. De “trollen” vinden het wel goed: die kijken toe hoe Capo zichzelf voor de zoveelste keer belachelijk maakt, hoe hij zich de spin in het web waant. De “trollen” lachen er om.

  3. Capo

   @Ni28: Elu is de grootste en trouwste multinicksupporter. Vit gaaf het al even aan:

   “Ik zal nooit vergeten dat Elu als zijnde Guus Geluk de redactie vroeg om een topic te verwijderen waarbij WH door de mand viel en niet zo zachtjes, viel helemaal niet op hoor ben je gek.”

   Elu heeft er dus groot belang bij om multinicker (Tengo etc..) uit de wind te houden, hem te beschermen en het te steunen. Waarom is mij een raadsel want zou hij dat niet doen dan is er niets aan de hand, Elu is verder een gewaardeerde debater.

   Multinicker vervuilt de Nederlandse forums al jaren en al jaren en hij doet dit door steeds opnieuw talloze nicks aan te maken waarmee hij zichzelf, ook nu en actueel, bemoedigd, bevestigd en bewierookt. Afgelopen weekend is in meerderheid, en op aangeven van Adriaan, besloten om multinicker en zijn supporters (dus ook Elu) voortaan te negeren en/of te etaleren. Dat werpt nu z’n vruchten af omdat we zien wie multinicker is en wie hem supporten, ze raken in paniek, gaan vreemde reactie geven en zorgen ervoor dat hun ware intenties geëtaleerd worden.

   Hoe dan ook, DDS wordt beter, mooier, gezelliger en spannender zónder multinicker. Hij heeft zijn kansen ruimschoots gehad en hij heeft ze ook ruimschoots verknalt. Dat is niet mijn conclusie maar de conclusie van een meerderheid van de DDS-leden die multinicker hebben uitgespuugd.

   1. Elu Thingol

    omschrijving trol “Capo”

    “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat over het forum. In deze hyperactiviteit bleef hij volharden.

    Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: “Baaz”, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

    “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

    Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017”, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017” kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

    Kort daarna werd personage nummer vier gelanceerd, genaamd “Abri079”. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

    Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

    Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

    Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

    Machtsspel
    Hierbij is te noteren dat “Capo” “geniet” van zijn rol als “politie-agentje”. Waarom zou hij immers de “trollen” niet negeren, zoals hij dat van anderen vraagt? Het beeld rijst van een man die in zijn eigen wereldje leeft. Dat is ook af te leiden uit het glashard liegen als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Anderzijds is er een mogelijkheid dat “Capo” geniet van de controle en macht die hij op het internet bezit, hetgeen er wederom op wijst dat “Capo” in zijn “eigen wereldje” leeft.

    In het kort:
    – Doet met hoofdaccount alsof hij serieuze discussie wil starten om deze vervolgens te ontregelen. Komt over als een serieuze reageerder, maar wie hem langer kent weet wel beter
    – Immiteert met dubbelaccounts de stijl van andere reageerders
    – Gebruikt dubbelaccounts om te stoken en zuigen.

    1. EU kok

     Elu/Guus

     Denk dat iedereen Lugar zijn historie gelezen heeft.
     Of men er iets mee doet is aan hen.
     Kijk uit voor een overkill.

     1. Elu Thingol

      @ EU kok

      Ik begrijp uw punt.

     2. Elu Thingol

      Ik kan het niet helpen maar de woorden van Mattheüs zeven vers één tot en met vijf komen voortdurend in me op.

     3. Tengo Kawana

      Ja, Elu, dat is de toepasselijke Bijbelplaats, de veroordeling van leugenachtige hypocrisie bij uitstek.

     4. Elu Thingol

      Inderdaad, treffend.

   2. Ni28

    Elu (of was het Alu?) is een bijproduct van de schizofrene Quispel die onder verschillende namen een schijndialoog voert en hiermee wil laten zien dat er zo veel van zijn soort zijn en daarmee de kans vergroot om anderen in “gesprek” te betrekken. Hij blijft vermoedelijk (want ik lees hem niet)provocerende taal gebruiken om mensen uit te lokken. Als je het niet leest wordt je ook niet geprovoceerd.

    1. EU kok

     quote: Als je het niet leest wordt je ook niet geprovoceerd.
     .
     Precies. computer uit en buiten spelen.
     En haal die T even weg.

    2. Elu Thingol

     Nope, Quispel is iemand anders.

     Tja, het staat u natuurlijk vrij mijn berichten te negeren, maar dan weet u ook niet of ze provocerend zijn.

     Hoe dan ook nog een prettige middag verder.

  4. Vit

   Iemand moet het voortouw nemen, maar ik moet nu echt gaan hoor dahaag.

   1. Capo

    @Vit: “Iemand moet het voortouw nemen…”

    Juist, waarvan akte.

    1. Original NL

     @Capo…..
     Die domme trol knipt en plakt zich een slag in de rondte …lol.
     Hij snapt maar niet dat het niet om de multinicks maar op de manier waarop die multinicks gebruikt worden om te zuigen.
     Al heb jij 100 nicks gehad capo dat is hier in jou geval niet van belang, het gaat puur om het zuigen van multi quisling en zijn hulptrollen!!
     Keep going!!!
     +++++

     1. Capo

      @Original: Dank voor je steun en complimenten. De afgelopen, meer dan 15 jaar, is er o.a. door jou ontdekt dat multinicker de forums in Nederland structureel om zeep probeert te brengen omdat hij constant penetreert met vele actieve multinicks. Dat is nu voorbij omdat we samen optrekken en het niet langer accepteren. Dit zetten wij gezamenlijk kracht bij door hem massaal te negeren, Adriaan deed die oproep op vrijdag 10 augustus, een mooie dag voor DDS en haar toekomst zonder multinicker!

 17. Two Ravens Black Kettle

  In Nederland beschermen rechters kinderverkrachters, moordenaars en jihadisten en schijten ze op de doden, slachtoffers en nabestaanden.
  Het enige wat ze interesseert is het vervolgen van ‘Though Crimes’
  NLse rechters komen zo uit 1984 gezapt.
  &
  Dat noemen ze in deze verrotte kaasmonarchie ‘rechtsstaat’.
  De burger heeft daar geen enkele controle over.

  In Amerika -waar nog wel een democratie bestaat- kunnen de burgers deze beulen en folteraars afzetten en een echte rechter kiezen zodat daar wel de dader bestraft wordt ipv. het slachtoffer en de nabestaanden.

  Geef mij Amerika maar.

 18. palko

  D’66 en lulkoek. Dit zijn twee handen op één buik.

  1. palko

   Oftewel: D’66 en gezond verstand, dat is water en vuur. Elk weldenkend, fatsoenlijk en hardwerkend burger zou zich intens moeten schamen om zich tijdens verkiezingscampagnes op straat in een lullig polootje van D’66 te vertonen.

   1. Capo

    Door zich aan te sluiten bij de VVD en het CDA heeft D’66 zichzelf in de toekomst buitenspel gezet. Het zal de partij net zo vergaan als wijlen de PvdA, hoewel ze nog wel een beetje pianospelen op de achtergrond, helaas.

    1. EllyD18

     Ik hoop dat je gelijk krijgt Capo, maar ben bang van niet.

 19. DolleDries

  3
  door Hannibal · 14 augustus 2018
  D66-Kamerlid Groothuizen wil meer rechters met een migratieachtergrond. Met de argumenten van Kamerleden van D66 vecht steeds vaker om voorrang, of ze nu zo dom zijn, of zo weinig hebben bijgeleerd?
  Het politieke seizoen is weer begonnen, en dat betekent schieten op de luchtballonnetjes van Kamerleden die in een ver vakantieoord – ver van de realiteit wel te verstaan – hebben liggen filosoferen over een betere wereld, en hoe zij die zichzelf voorstellen. En daarvan komen zij ons dan na hun vakantie kond doen.
  Maarten Groothuizen is vroeg terug van vakantie dit jaar. Hij mag aftrappen, en wil meer rechters met een migratieachtergrond.

  Nu is het vervelende met Kamerleden als Groothuizen dat je je af vraagt of ze dom geboren zijn en niets hebben bijgeleerd, of op school elk gevoel en belangstelling voor de herkomst van zaken hebben weten kwijt te raken. Want dit:
  Groothuizen zegt in het AD dat rechters herkenbaar moeten zijn voor de hele samenleving en dat dat bijdraagt aan het vertrouwen in de rechtsstaat.
  is van een onwaarschijnlijke stupiditeit, gepaard gaand aan een totaal onbenul van de principes de een rechter dient uit te stralen. Speciaal voor Maarten Groothuizen dus even uitgelegd wat die principes zouden moeten behelzen:
  rechtvaardigheid
  totale onpartijdigheid
  deskundigheid
  En in die volgorde ook nog. Hoe doet men dat? Door een zo uniform mogelijke uitstraling. Groothuizen heeft er vermoedelijk nooit verder over nagedacht, maar die pruik en toga waarin de Britse rechtsspraak zich hijst alvorens de rechtszaal te betreden is iets anders dan alleen traditie. Het is het uniform van de rechtsspraak dat moet uitstralen dat het uiterlijk van wat er onder zit totaal irrelevant is. Dat we het tegenwoordig over D66-rechters hebben, illustreert al hoe weinig men dat besef in Nederland heeft, maar dat is meer een kwestie van gebrekkige opleiding van die D66-rechters dan van iets anders.
  Als er één vak is waarbij diversiteit als principe ongewenst is, is het de rechterlijke macht. Niet vanwege het kleurtje, maar vanwege de gedachte dat iemand met een kleurtje anders naar een zaak zou kunnen kijken dan iemand zonder. Ik wil dat gevoel niet hebben, en als ik weet dat men wordt aangespoord mensen met een kleurtje in dienst te nemen vertrouw ik de rechterlijke macht voortaan nog minder dan ik nu al aanleiding heb te doen. Dat Kamerleden zo divers mogelijk moeten zijn, (hoewel de uniforme domheid bij D66 werkelijk ten hemel schreiend is), betekent niet dat rechters dat ook moeten zijn.
  Voor mijn part dragen rechters voortaan allemaal een masker. Wit, zwart of in alle kleuren van de regenboog doet er niet te: mits ze allen maar hetzelfde masker dragen!! Wat er achter dat masker zit mag er niet toe doen.
  En laat ik er nog aan toevoegen, dat Groothuizen met dit ballonnetje van totale incompetentie toekomstige achterdocht jegens rechters met een kleurtje ook nog handen en voeten heeft gegeven. Schaamt zo’n man zich niet? Het woord diversiteit in verband brengen met de rechterlijke macht is een gotspe, en ondergraaft elk gezag. Het valt wel te hopen dat rechters met een kleurtje wat meer gezond verstand in brengen bij de rechterlijke macht. Want ook de daar ongehinderd rond lopende obsessieve kleurfetisjisten lijken weinig geschikt voor het vak van rechter.
  Groothuizen wil overigens nog meer, maar dat leest u maar in het NOS-stukje waarnaar ik helemaal bovenaan linkte. Al wil ik u deze typische D66-kromspraak niet onthouden:
  Groothuizen benadrukt dat het hem niet gaat om identiteitspolitiek. “Het gaat er nog steeds om dat de beste man of vrouw de baan krijgt, maar er vallen nu tijdens de werving van rechters te veel geschikte kandidaten met een migratieachtergrond af.”
  Vintage D66. Minder, minder, minder van dit soort onbenul graag na de eerstkomende verkiezingen.

 20. meijer61200

  Ik had verwacht dat Quispel, alias Tengo, alias…alias… wat minder zou gaan reageren op DDS. nu het warme weer voorbij is, en zijn mama weer gewoon zelf haar centjes kan verdienen achter de ramen, of is ze nog steeds afhankelijk van de inkomsten die deze sukkel genereert als trol bij DDS? Vragen…vragen… Het wordt steeds meer een broedplaats van allerhande psychopaten.

  1. Capo

   @Meijer: Heb geduld, volhouden want het komt écht goed! Doordat wij samen optrekken zal hij in het felle licht blijven, hij zal geëtaleerd worden en ook zijn supporters zullen het niet redden. Wij zijn gewoonweg met een overmacht en daar zal hij uiteindelijk voor moeten buigen! Samen staan we sterk!

 21. EllyD18

  D66 is niet goed wijs.

  1. Frits Jansen

   Ik heb ook wel eens dat ik aan het verstand van bepaalde lieden twijfel. Dan vraag ik mij altijd eerst af of ik het zelf wel goed zie.

 22. HEM

  Het opnemen van buitenlanders (die weigeren te integreren) in overheidsfuncties betekent een volledige overgave aan de buitenlandse mogendheden.
  Ik voorspel:
  Binnen 20 jaar sharia in Nederland.

  1. Tengo Kawana

   Die voorspelling slaat helmaal nergens op, HEM.

   Heb jij wel een fatsoenlijke schoolopleiding genoten?

  2. Frits Jansen

   Jas, sharia. Een interessant rechtssysteem.
   Alleen sharia strafrecht is heel zwaar maar juist rechte populisten klagen over slap strafrecht.
   Zo’n Joost Eerdmans, die wil eigenlijk Sharia strafrecht.

 23. Ni28

  Een “gesprekspartner” dient alleen om het leven van de trol te verlengen. U als “gesprekspartner” wordt alleen maar misbruikt.

 24. BB

  Ik kan nergens lezen waarom degene die dit voorstellen dit een goed idee vinden.

  Op welke wijze verbetert dit de rechtspraak?

 25. slayer

  natuurlijk ,d66 met hun opgedrongen diversiteit.
  wat dacht je van gewoon de beste kandidaat ? m/v ,blank /blauw of zwart of een dragqueen met schoenmaat 48 en een baard ,gewoon de best kandidaat!

  1. EU kok

   U zegt hetzelfde als D66.
   quote:Het gaat er nog steeds om dat de beste man of vrouw de baan krijgt, maar er vallen nu tijdens de werving van rechters te veel geschikte kandidaten met een migratieachtergrond af.”

   1. BB

    @EU kok

    Kunt u ergens terug vinden hoe men dat heeft vastgesteld? Ik kan het nergens terugvinden.

   2. sjun

    Ah daar komt de aap uit de mouw. U lijkt op een juridische verdomming analoog aan die bespeurbaar geworden in het onderwijs langs de weg van positieve discriminatie en vermindering van slagingscriteria bij vaardighedentoetsing te mikken?

    1. Tengo Kawana

     Geeft niet Sjun, je kunt er zelf vast wel een touw aan vastknopen.

 26. Gerlos

  Sorry maar daar zit ik niet op te wachten, we houden het in ONS LAND maar gewoon bij de Nederlandse rechters en aanhang.

 27. Frits Jansen

  Ah, dan wil ik ook rechter worden, want tot mijn verbazing ontdekte ik dat ik zelf ook een “migratie-achtergrond” heb omdat mijn (Nederlandse) moeder in Duitsland was geboren.

  1. Original NL

   FJ… dat ik zelf ook een “migratie-achtergrond” heb omdat mijn (Nederlandse) moeder in Duitsland was geboren…….
   Dit verklaart uw opspelende merkel genen
   …kan je zelf weinig aan doen maar val ons er niet mee lastig!

   1. Capo

    +1

 28. sjun

  Ht lijkt me inderdaad wel goed dat er minder D66 rechters voor het leven benoemd worden. Daarnaast kan een jury worden ingevoerd die nog eens beoordeeld of er met alle aandacht voor de belangen van de dader niet teveel voorbij gegaan is aan de belangen van de slachtoffers en hun families. Zo krijg je meer diverse echtspraak die voorbij de vigerende ivoren toren komt.

 29. nienke

  Dus naar de capaciteiten wordt niet gekeken als je maar zwart bent.??
  Ons land wordt steeds belachelijker met dat gedoe van blank en zwart het wordt toch hoog tijd dat men ermee stopt en ons gaat behandelen als mensen en niet of je blank of zwart bent.
  Je bent geschikt voor een baan of niet heeft niets met kleur te maken.

 30. Eric Donkaew

  Praktisch alle mensen met een migratieachtergrond die een beetje succes hebben, zoals potentiële rechters, stemmen D66.
  Dat weet D66. Daarom stelt deze partij dit ook voor. Via een achterdeur wil D66 het ontstellend grote contingent aan D66-rechters aanvullen met nog meer D66-rechters.
  Daar moeten wij niet voor zijn!

  1. Capo

   @Eric: D66 is natuurlijk niet slim maar wel achterlijk. 😉
   Niet voor het eerst zou deze partij leuren met haar politieke principes als die van een nat vloeitje.

 31. Duckday

  D66 is een GEVAAR voor Nederland en is volledig de weg kwijt Macht hoogmoed en waanzin

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.