Dit is ‘m dan: de enge freak die 20 jaar geleden Nicky Verstappen vermoordde

Twintig jaar lang heeft de moordenaar van Nicky Verstappen zich schuil kunnen houden voor de politie, maar nu eindelijk heeft justitie de meedogenloze killer in het vizier: het is de 55-jarige Jos Brech uit Simpelveld. Maar daar eindigt het verhaal ook, want het laffe heerschap houdt zich verborgen voor de autoriteiten. Vermoedelijk ergens in de Franse wildernis.

Hiep-hiep-hoera voor DNA-verwantschaponderzoeken. Nadat in 2012 al de moord op Marianne Vaatstra uit 1999 kon worden opgelost dankzij het grootschalige inleveren van DNA-gegevens, kon dit jaar ook eindelijk – gedeeltelijk – een streep worden gezet onder het onderzoek naar de moordenaar van de 11-jarige Nicky Verstappen uit 1998. De politie heeft dan eindelijk de man in het vizier die het jongetje in zijn Ajax-pyjama om het leven bracht in een bos.

Het gaat om Jos Brech, een “bushcrafter” uit Simpelveld. Een man die zichzelf geleerd heeft om te overleven in de natuur, mocht het nodig zijn zichzelf voor een bepaalde tijd uit de beschaving terug te trekken. En dat moment bleek afgelopen voorjaar, toen de politie dichtbij een doorbraak was na DNA-gegevens te hebben verzameld. Jos Brech verdween spoorloos:

“De politie weet niet waar hij is. De verdachte was actief bij een scouting en peuterspeelzaal en werd eerder verdacht van een zedenmisdrijf.

In november 2017 stond de politie voor de deur van de man. Daarna nog een keer, maar geen respons. Enkele weken later meldde een familie dat hij door Frankrijk reisde. De man organiseerde zogenaamde bushcraft-tochten door de wildernis. Hij zou in maart terugkomen. Hij kwam niet terug en is als vermist opgegeven.

Zijn laatste bekende verblijfplaats is een chalet in de Franse regio. Het chalet is doorzocht, er zijn goederen in beslag genomen. Mensen uit zijn omgeving zijn gehoord.”

Laten we hopen dat het stuk tuig snel boven water komt drijven. Hij heeft twee decennia zijn verantwoordelijkheid kunnen ontlopen – nu wordt het tijd dat het menselijke vuilnis Jos Brech zich gaat verdedigen tegenover Justitie voor zijn gruweldaden. En rap een beetje!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

171 reacties

 1. DolleDries

  Die ouders moeten toch walgen(maar wie niet) van zo figuur als Tengo die in het verleden hier onder een andere Nick naam alleen om dwars te liggen de club Martijn verdedigde.

  Maar dat even terzijde.Ik krijg toch wel de indruk dat er veel fouten zijn gemaakt gezien deze man in het verleden ook al verdachte was.

  1. Tengo Kawana

   Kan DolleDries een citaat geven van wie onder welke nickname dan ook waarin de vieze pedoclub Martijn werd verdedigd?

   1. Tengo Kawana

    Dat kan de trieste sukkel DolleDries dus niet.

    De loser heeft het helemaal zelf verzonnen.

    1. Top

     In ieder geval geen werkeloos parasietje zoals jij. Schaamte, is voor u een woord wat niet bestaat. U bent een absoluut niets en moet worden? Juist ja, geblablablaat!

   2. swetsnek

    NICKNAME IS NIET NODIG w1m1ie we kennen jou wel lamzak uit Den h,aag wil je dat ik de rest ook hier neer plemp ?????

   3. sjun

    Onder het Twitteraccount Berenice Graatsma op de website van Micha Kat. Wie zèlf wat bewaart heeft nog wat Willem https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?f=29&t=269&start=285#p26508

    1. Capo

     MICHA KAT OVER BERENICE GRAATSMA
     15 juni, 2014

     Hoe diep is Nederland gezonken als mensen als ‘Bernice Graatsma’ op kosten van de belastingbetaler satanische kindermoordenaars verdedigen en waarheidsstrijders proberen te ridiculiseren en criminaliseren?

     ‘Berenice Graatsma’ is nu al maanden bezig met een ongekende en nog nooit vertoonde pro-Demmink en anti-Micha campagne op Twitter. Opvallend hierbij is dat zij net als eerder Peter R. de Vries, Bram Bakker en ook het OM de psychiatrisering als belangrijkste wapen hanteert. In de wereld van ‘Berenice’ zijn niet de mensen die kinderen misbruiken en aan stukken snijden geestesziek, maar de journalist die over deze misstanden publiceert. Eerder kwam aan het licht dat het Ministerie van Veiligheid en Justitie over onbeperkte budgetten beschikt om via zogeheten ‘webcare-redacteuren‘ ‘discussies op internet te beïnvloeden’. Uiteraard opereert mevrouw ‘Graatsma’ niet onder haar eigen naam. Micha wel. We hebben hier dus niet alleen te maken met iemand die er zijn of haar beroep van heeft gemaakt kindermoordenaars wit te wassen en zich voor zijn werkzaamheden door de pedofielen zelf laat betalen, maar ook nog eens met iemand die dat allemaal doet vanuit een pseudo-identiteit. In een normale samenleving zou mevrouw Graatsma al drie keer zijn gearresteerd en zijn veroordeeld wegens smaad, stalking en opruiing, maar in Nederland Pedoland kan zij haar gang gaan en is het juist Micha die steeds weer wordt gearresteerd en veroordeeld. Parallel hieraan geeft de overheid haar geld niet meer uit aan het opsporen en vervolgen van corrupte en pedofiele ‘hoogwaardigheidsbekleders’, maar juist aan het witwassen ervan via de genoemde ‘webcare-redacteuren’ waarover het Ministerie geen vragen wenst te beantwoorden. Wel weten we een ding: een webcare-redacteur kan 3852 Euro bruto per maand verdienen. Nederland anno 2014.

     https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?p=26508#p26508

     1. Tengo Kawana

      Wat leuk, aandacht voor Micha Kat.

      Nog steeds heel actief. Gisteren plaatste hij ook een bijdrage over pedofilie.

      https://revolutionaironline.com/de-volkskrant-is-nu-geheel-overgenomen-door-de-pedofielen/

      Niveautje Capo, zullen we maar zeggen.

     2. Elu Thingol

      Op het moslimbash-blogje van Sjun is het heel gewoon onbetrouwbare bronnen op te voeren om kletskoek te staven, maar Kat slaat toch wel alles. Kat kan in het rijtje van Dankbaar en NM en behoort tot evidente complotdenkers bij welke de realiteit is vervaagd.

      Kat zit tevens tot over zijn oren in de holocaustontkenning.

     3. Capo

      “Wat leuk, aandacht voor Micha Kat.”

      Het artikel gaat over jou Willem, jij was Graatsma! Dat is in meer dan 218 pagina’s overtuigend bewezen en je ontkomt er niet aan.

      https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?f=29&t=269

     4. Tengo Kawana

      Ik werd indertijd overigens ook al beschuldigd die Berendice te zijn. Ik herinner me een leuke beschrijving van haar op een bijzonder sterk anti-complotterblog. Die Berendice wist het ganse complotwereldje in de gordijnen te jagen. Vermakelijk.

      https://barracudanls.blogspot.com/2014/12/benerice.html#comment-form

     5. Capo

      En daar is sokpop en praatpaal Elu, als een bezetene spoedt hij zich op de bres om Tengo te ontzetten. Natuurlijk leest hij de inhoud niet.

      Graatsma die de pedofiele praktijk bevrucht en daar al in 2014 op werd aangesproken door Micha Kat. Er is in die 4 jaar maar weinig veranderd.

      Bijzonder dat het Twitter-account is opgeheven, hoe zou dat toch komen?

     6. Tengo Kawana

      Capo is niet bijzonder slim maar weet hij wie Micha Kat is en wie hij allemaal voor pedofiel uitmaakt? Hij meent bijvoorbeeld dat Rutte, Koning Willem Alexander, de voltallige redactie van Volkskrant, Algemeen Dagblad en de telegraaf, Ed Nijpels, Hillary Clinton en alle homoseksuelen pedofielen zijn.

      Hij redeneert net zo consistent als Capo, dus dan zal het allemaal wel kloppen.

      🙂

    2. Capo

     Even roeren en floep! daar is Tengo. Waar rook is daar is vuur. Als eerste maak je Micha belachelijk en daarna ga je in alle toonaarden ontkennen, Bloem had het daar gister ook al over. Je staat allang in je nakie Willem, je broek op je hielen, en zelfs je remsporen zijn zichtbaar.

     Maar jij en je spreekpop blijven ontkennen en de aandacht afleiden. Ik zei het vanochtend ook tegen Worst, het is een patroon, een voorop opgezet toneelstukje. Je bent geëtaleerd en geëxponeerd, je bent ontmaskerd en iedereen weet het, en jij speelt je spelletje alsof iedere dag hetzelfde is.

     We hebben beet en laten niet meer los Willem!

     1. Tengo Kawana

      Ik vind het best wel eervol dat je me voor Berendice aanziet. Iemand die Micha Kat in de gordijnen jaagt verdient respect.

      Ik neem aan dat jij Kat hoog hebt zitten, soort zoekt namelijk soort.

  2. Capo

   @Dries: Inderdaad, en omdat Tengo meer dan 400 nicks heeft versleten kun je zijn reacties niet terugvinden. Maar dat hij zulke uitlatingen heeft gedaan staat wel vast, niet voor niets komt het met enige regelmaat terug. Met een multinicker in discussie gaan is hetzelfde als thee trekken van een Merkel-lego betonblok.

   1. DolleDries

    En daar is Elu Thingol die zich zeker niet schaamt gezien zijn bewering

    1. Capo

     @Dries: “En daar is Elu Thingol…”

     Er zit nooit meer dan hooguit 5 minuten tussen de reactie van Tengo multinicker en zijn sneeuwschuiver Elu, maar die twee zijn hetzelfde.

    2. Capo

     @Dries: Ook niet onbelangrijk!

     Als het vuur te heet wordt gaat sneeuwvlokje Tengo Multinicker de aandacht afleiden, let maar eens op. 😉

   2. Tengo Kawana

    Capo kan een dergelijk citaat evenmin leveren. De trieste sukkel liegt gewoon gezellig mee.

    1. Elu Thingol

     De Blogstalker is in zijn eerste leugen natuurlijk niet gestikt, mar dat hij dit artikel aangrijpt om mee te zieken zegt wel iets over zijn niveau.

   3. Bloem

    Dopper spartelt en slaat wild om zich heen. Denkende dat we nog langer op hem gaan reageren. Dopper ontkent dat hij het is en de uitspraken gedaan heeft. gelukkig wordt er nu samengewerkt om dat parvenu te negeren, benoemen en te shamen.

    1. Capo

     @Bloem: Nog een alleraardigst citaat uit het archief van UV. Hierin is te lezen dat DDS al minstens 3 jaar met Willem Tengo in gevecht is!! En Willem doet iedere dag nog steeds precies hetzelfde!

     Je liegt dat je sterft Beukman, die link heb ik meerdere malen geplaatst, inclusief de oproep van Michael van der Galiën aan een ieder om op te letten dat Jacobus in een andere gedaante niet terug zou komen, de vieze trol WlM Hütten heeft als Jacobus een permanente ban gehad!

     https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?p=36630#p36630

     Helaas laat DDS de reactie van Micheal niet meer zien, maar UV heeft het netjes bewaard. Het kan en mag ons niet verbazen want wijlen Jacobus is nog steeds actief en nu heet hij Tengo…

    2. Tengo Kawana

     Bloem kan geen citaten leveren, de tragische leugenaar.

    3. Capo

     @Bloem: Jacobus Tengo!

     1. Bloem

      Ach de sneuneus begint het te voelen. Hij roept om citaten, hij doet maar. Die tijd hebben we gehad. In het verleden hebben we regelmatig citaten aangehaald en dan blijft hij ontkennen, er omheen draaien en nog harder van zich afslaan.

     2. Capo

      @Bloem: Jij draait dus ook al een tijdje mee?

    4. Capo

     @Bloem: Wie wat bewaard die heeft wat. Natuurlijk zal de notoire leugenaar ontkennen en van Graatsma heeft hij wellicht nooit gehoord, maar wij weten beter!

     BERENICE GAAT NU ALLE GRENZEN TE BUITEN
     30 november 2014

     Hoe weerzinwekkend kan een mens zijn? Betaald door Demmink de hele dag niets anders doen dan Micha-bashing opdat de pedofielen kunnen doorgaan met het verkrachten en vermoorden van kinderen. En dat anoniem, laffer kan het niet. Maar nu is het genoeg: KLOL opent een fatwah tegen ‘Bernice’ en roept iedereen op haar/hem te traceb en te exposen.

     Vieze Micha Kat misbruikt moeder van neergeschoten kind voor zijn zieke lastercampagne. Tsja. Hoe ver kun je gaan? Nadat ik de familie Koomen vanaf het moment van de moord op Michael heb proberen te helpen en te steunen, nadat ik talloze artikelen heb geschreven over het verschijnsel killer cop en hiervoor als eerste in Nederland heb gewaarschuwd (hoe to the point dat was blijkt wel uit de recente gebeurtenissen in de VS), nadat Tinene Koomen zich geheel uit eigen beweging tot ons wendde en nadat haar artikel is gepubliceerd met haar uitdrukkelijke toestemming, komt ‘Berenice’ met de woorden die aan het begin van dit stuk zijn geciteerd. Er brak iets in mij toen ik dat las. Als ik zou weten wie ‘Berenice’ is, zou ik… Het ergste is nog wel dat ‘Berenice’ wordt betaald door het Nederlandse volk. Denk eens aan de familie Koomen, Berenice, die van jou ook een stuk poep in het gezicht gedrukt krijgen na alles wat ze hebben moeten doorstaan door de criminele overheid, jouw werkgever. Laat ik het netjes houden: ik wens dat als jij een kind hebt, dat die dan het volgende Nederlandse slachtoffer zal zijn van een killer cop.

     http://www.klokkenluideronline.is/berenice-gaat-nu-alle-grenzen-te-buiten/

   4. Original NL

    Capo..
    Ik vind “merkellego” toch wel het woord van 2018.

  3. Elu Thingol

   Dwaze Dries heeft nimmer een link kunen geven waarin Beukman – die overigens iemand anders is – de pedofielenclub Martijn verdedigde. Dat hij dit hier herhaalt is dus een armzalige poging om te zieken.

   Schaam u, op een artikel over zo’n onderwerp – schaam u.

  4. EU kok

   De walgelijkheid van Dirty Dries om dit verschrikkelijke onderwerp te misbruiken geeft zijn niveau duidelijk aan.
   De laag bij de grondsheid van Dries is echt ongekend.
   Werkelijk, een milligram fatsoen is er zelfs niet te vinden.

  5. Bloem

   Dhr. Dopper alias Quispel verdedigde iedere organisatie die zich met gruwelijke en abjecte misstanden bezighoudt. Martijn, PLO, IS noem ze maar op.
   Schandelijk

   1. Tengo Kawana

    We zin de citaten met belangstelling tegemoet, heer Bloem.

    1. Tengo Kawana

     zin = zien

   2. Capo

    Dit las ik op Uitingsvrij, het is afkomstig van BoBeukman en hij schrijft het omdat het ging over hem i.c.m. Tengo multinicker c.s. Het citaat verfrist de kijk die we mogen hebben op dat soort.

    We hebben er allebei lol in om in een forum een minderheidsstandpunt te verdedigen.

    https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?p=36628#p36628

   3. DolleDries

    Dat doet hij uit zijn dwarsliggerij hij reageert niet van uit zijn bewustzijn. Dat betekent dat je in de war raakt en niet meer weet wat je een paar jaar terug hebt geschreven onder tallozen nick namen. Jij noemt het woord schandelijk ,ik zou meer willen spreken van ziekelijk.

    1. Capo

     @Dries: “Dat doet hij uit zijn dwarsliggerij…”

     Ja dat is duidelijk, daarbij gebruikt hij ook nog eens random multinicks. Het verduidelijkt in elk geval zijn intenties maar weer eens. 😉

     We hebben er allebei (Beukman & Willem Jacobus Tengo Quispel multinicker) lol in om in een forum een minderheidsstandpunt te verdedigen.

     https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?p=36628#p36628

   4. Capo

    Elu schreef op 13 augustus 2018

    “Wat Quispel betreft: soms trolt hij weleens, (…) Ook zette hij zijn multinicken Suzanne niet in om te stoken, maar ter inhoudelijke reactie.”

  6. Bloem

   Fijn dat er nu eindelijk een doorbraak is. Misschien, heel misschien dat de familie nu iets rust krijgt. Hopelijk kan de dader opgepakt en berecht worden.

   1. Tengo Kawana

    Waar blijven de citaten, Bloem?

   2. Capo

    @Bloem: Jacobus Tengo leurt om citaten. Ga jij even zoeken in die 400+ multinickbijdragen waarvan iedereen wist dat het Willem was?

    1. Bloem

     Laat hem zijn eigen huiswerk maar doen. Misschien kan hij zelf citaten zoeken en ze met nuance verdedigen. Dat kan hij echter zelf niet eens. Daar zou hij de komende 3 jaar zoet mee zijn en kan hij zich hier niet meer bezighouden met antisemitisme en kinderverhaaltjes

     1. Capo

      @Bloem: Las zojuist dat Willem ook nog een tijdje heeft lopen trollen als Simon. De lijst wordt steeds langer!

     2. Bloem

      Hij is in ene een stuk stiller

     3. Tengo Kawana

      Bloem beschuldigt me van absurde en kwalijke uitspraken maar het bewijs ervoor mag ik zelf opzoeken.

      Bloem is geen bijzonder integer mens, dat staat inmiddels wel vast. Hij liegt graag en vaak.

     4. Capo

      @Bloem: Al je dacht dat het wel mee zou vallen:

      https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?p=67489#p67489

     5. Bloem

      Beste Capo misschien kan Dopper Citaten tonen waarin wij liegen?
      Hij poneert een stelling waarin hij suggereert dat we onbetrouwbaar zouden zijn. Terwijl hij daarmee alleen probeert af te leiden van zijn eigen kwalijke (abjecte) uitspraken. Immers hij kan niet weerleggen dat hij geen antisemiet is en al evenmin dat hij niet van kleine kinderen houdt.
      In plaats van vertrekken naar een forum dat bij hem past, blijft alibaba en zijn 40 nicks op dit forum trollen

     6. Capo

      @Bloem: Nee, Tengo blijft een beetje onder de radar en Elu(?) komt de boontjes doppen. Merkwaardig vind je ook niet? Vooral wanneer acteur Kelderman aanschuift en iets opmerkelijks zegt:

      “Tenzij Thingol directe familie is, is het absurd om zo ‘betrokken’ te reageren.”

   3. Top

    Maar zou Spong al klaar staan, om dit figuur te verdedigen? Het zou mij in ieder geval niet verbazen. Van hetzelfde soort vuilnis, als de huistrollen alhier.

  7. Blue monday

   Hier wordt aandacht gevraagd om een moordenaar op te pakken, maar gore Dries viert liever zijn eigen feestje.

   Zielig ventje in je versmeerde huis

 2. Capo

  Ik wil het feestje niet bederven en hoop dat de dader wordt gepakt. Maar volgens mij is iemand pas dader als de rechter dat heeft besloten, tot die tijd is hij verdachte.

  1. Rechtsaf

   @Capo dat sws, wat er nu gebeurd is dat men hel erg stellig gaat inzetten op het verzamelen van DNA ja van iedereen uiteraard ook de “onschuldigen” raar woord eigenlijk, want onschuldig ben je pas als je verdacht was tot die tijd ben je dus niets…

 3. DolleDries

  Zet een prijs op zijn kop dood of levend.

 4. Elu Thingol

  Wat goed dat men na zo veel jaren een dader in het vizier heeft! Hopelijk weet men hem gauw op te sporen, opdat hij verantwoording kan afleggen voor zijn daad en de ouders misschien eindelijk een soort van afsluiting kunnen ervaren.

 5. stellendam

  Als ze hem ooit vinden dan zwart verven en dood schieten.

  1. Tengo Kawana

   Dood schieten doet we in dit beschaafde land niet en waarom hij in hemelsnaam zwart geverfd moet worden is duister.

  2. DolleDries

   Daar is Tengo niet zo voor ,ik begrijp dat wel.

   1. Tengo Kawana

    Waar blijft het citaat, DolleDries?

 6. Elu Thingol

  De trol en blogstalker Capo alsmede diens handlangers DolleDries en Bloem hebben de draad over de moord op Nicky Verstappen gekaapt om onbewezen beschuldigingen, getreiter en gestalk de lucht in te slingeren.

  Ik kan niet zeggen dat het me verbaast, maar wellicht voelt de redactie de behoefte deze draad schoon te vegen. Geen enkele moraal bezitten deze lieden, gewetenloos tot op het bot.

 7. EU kok

  Opmerkelijk vind ik de opmerking van een der reageerders dat het geen dader maar een verdachte is.
  Dezelfde reageerder welke bij een artikel over de misstanden in de RK kerk vond dat de kerk zoveel goeds deed, er overal kindermisbruikers rondliepen en meer van dat soort verdedigende opmerkingen.
  Ik vind het vreemd.

  1. Elu Thingol

   Geduld betrachten ten opzichte van Capo de Websitegestapo wordt voor mij steeds moeilijker. Als het zieken, treiteren en ontwrichten van de draad zelfs plaatsvindt als het onderwerp Nicky Verstappen is, moet men wel een enorme arrogante hufter, schoft en stomme zak zijn.

   1. Elu Thingol

    Jas aan, hond aanlijnen, ommetje maken.

   2. EU kok

    @Elu.
    Het negeren van het kost mij geen moeite.
    Gisteren probeerde het samen met de niveau-genoot dubbel leesteken in gesprek te komen.
    Ik heb uitsluitend op ,, gereageerd.
    Daarna ging het een welbekende tweegesprek met ,, aan. Heel gezellig, heel diepgaand.
    Gewoon links, rechts of in het midden laten liggen of nog liever in de kliko, zijn verblijfplaats.

    1. Elu Thingol

     Ik benijd u. Het gaat u makkelijker af dan ik.

   3. Jan Kelderman

    Misschien moet Elu Thingol proberen een onderwerp -welk onderwerp dan ook- met wat minder hysterische emoties te benaderen. Hoewel het item beladen is, heeft het wel 20 jaar gleden plaatsgevonden. Tenzij Thingol directe familie is, is het absurd om zo ‘betrokken’ te reageren. Gedraag u als een volwassene.

    1. Elu Thingol

     @ Jan

     Dat zou ik wellicht hebben gedaan als dit de eerste keer was dat de draad werd gekaapt. Mijn gemoederen raakten zojuist even verhit, waarvoor mijn excuses.

    2. Capo

     “heeft het wel 20 jaar gleden plaatsgevonden.”

     Bijna goed! Het probleem ‘multinicker’ is nog steeds actueel, maar wel leuk geprobeerd.

     1. EU kok

      Om echt te lachen, huilen of wanhopen:
      .
      Capo 20 minuten ago
      @Floris: Klopt, mits je DDS serieus monitort.

      Als je een klein beetje meeleest dan haal je de oplichter er zo uit. En als de multinickerberichtjes iedere keer worden verwijderd of hij krijgt een ban op naam, dan wordt Willem het vanzelf zat. Ik wil Michael wel helpen, hij heeft mijn mailadres.
      .
      Site gestapo solliciteert naar de functie van “neutrale” Joris

     2. Capo

      “Het negeren van het kost mij geen moeite.”

     3. Elu Thingol

      De tig keer verbannen, zuigende en klierende, met dubbelaccounts werkende, draadkapende, webgestapo, wil moderator worden.

      Het zou lachen zijn als het niet zo triest was.

     4. EU kok

      Ach Elu.
      Dat er een betonplaat voor zijn schedel zit is wel duidelijk.

     5. Elu Thingol

      @ EU kok

      Precies.

 8. DolleDries

  Nu gaat iemand hier de RK er bij slepen. Schandalig om dit over de rug van zo trieste zaak te doen.

  1. Blue monday

   Moet je Dries horen, die viespeuk is er zelf mee begonnen.

 9. Capo

  Citaat Beukman: “Michael weet ongetwijfeld ook wel dat Simon weer terug is (als Jacob).”

  Dus Simon werd in 2015 van DDS geband en Jacob kwam daarvoor weer in de plaats. Ik zou een mannetje vrijmaken om Willem Simon Tengo persoonlijk in de gaten te houden, als ik Michael was, die soap met multinicker duurt hier dus ook al meer dan 3 jaar.

  https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?p=36633#p36633

  1. Tengo Kawana

   Ik dacht dat Capo een citaat over de vieze pedofielenclub Martijn had.

   Die lijkt hij niet te hebben, Capo liegt makkelijk en vaak.

 10. Pecunia

  Worden jullie zo ondertussen niet een beetje moe van jezelf? Vit (mijn buurman) heeft gelijk dat dit forum net zo goed opgedoekt kan worden, want er komt nog weinig zinnigs uit en dat van beide kanten.

  1. Elu Thingol

   Dit blog wordt helaas al bijna twee weken gegijzeld door een non-stop actief individu dat meent te bepalen wie hier wel en niet mag posten en daarnaast draden kaapt, pest, kliert en elke inhoudelijke discussie – die er in het verleden evident waren – de kop indrukt.

   Jammer dat het zo moet.

   1. Pecunia

    Oorzaak > Gevolg?

    1. Elu Thingol

     Nope. Aangezien dat individu in het verleden ook op dit blog heeft zitten trollen.

     1. Pecunia

      Je zou verder terug kunnen kijken.

     2. Elu Thingol

      @ Pecunia

      Hetgeen ik ook doe. “Capo” was hier namelijk eerder actief onder een hele reeks nicks, waarvan hij er enkele gebruikte om evident te trollen. De werkwijze was dan een “discussie” te starten met een andersdenkende en deze “discussie” vervolgens door zuigen te ontregelen.

      Voorts heeft hij onder een andere nickname andere gebruikers geïmiteerd en te volgen met inhoudsloze commentaren. Tot slot gebruikt hij dubbelaccounts om uit te schelden en uit te lokken

      En nu dus elke draad kapen.

     3. Pecunia

      Wat ik zo van Vit heb begrepen gaat het om een bepaald persoon die al zo’n 15 jaar loopt te zieken, daar krijg je natuurlijk reacties op en van kwaad komt erger, gevolg dus.

     4. Elu Thingol

      @ Pecunia

      U ziet het niet juist. Evident getrol ligt niet aan de personen die het slachtoffer zijn van dat getrol, maar aan dit individu in kwestie. In deze lugar.

     5. Capo

      @Pecuinia: Vind je het erg dat mijn bek niet verder opengaat? 😉

     6. Elu Thingol

      “Capo” zuigt onverdroten voort: van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en ook nu.

      Het blog gaat er duidelijk aan kapot.

     7. Capo

      @Elu c.s.: Tot slot nog even… Waar is Tengo, kan hij zelf niet praten?

     8. Floris

      “De internet-trol

      Een internettrol is iemand, die er een groot genoegen in schept om onenigheid te veroorzaken op het internet. Hij (meestal is het een “hij”) probeert tweedracht te zaaien en hij maakt de mensen van streek. Trollen zien internetcommunicatie als een gemakkelijke weg voor hun bizarre spel. Om de één of andere reden begrijpen ze niet dat ze mensen werkelijk kwetsen. Zij beschouwen andere internetgebruikers niet als mensen van vlees en bloed, maar als een soort digitale abstractie. Als gevolg hiervan hebben ze totaal geen spijt van de pijn die ze veroorzaken. Integendeel: hoe groter de kwelling die ze teweegbrengen, des te groter hun prestatie (want zo zien ze het). Door de betrekkelijke anonimiteit van het net floreert het aantal trollen. Trollen zijn totaal niet ontvankelijk voor kritiek (opbouwend of niet). Er valt niet met ze te onderhandelen. Ze zullen nooit spijt hebben van wat ze doen. Op de één of andere manier voelen trollen zich niet gebonden aan regels van fatsoen of sociale verantwoordelijkheid.”

      http://www.epibreren.com/rs/internettrol.html

      Bovenstaande typeert Tengo Kawana haarzuiver. Hij geniet van het kleineren en treiteren van andersdenkenden. Hij is hier de trol, niet Kapo.

      Dat er überhaupt lieden zijn die hem nog steunen geeft aan dat die ook niet zuiver op de graat zijn of dat het sokpoppen zijn. Een EU Cock, die zelden inhoudelijk reageert, maar er z’n beroep van heeft gemaakt om Capo te stalken past ook in de bovenstaande profielschets van een trol.

      Typerend voor een trol is dat hij altijd alles omdraait. Dus zal hij zeggen dat zijn opponent de trol is. Onder andere Elu Guus doet dat stelselmatig.

      Nu poneren ze de volgende omdraaiing: terwijl ze zelf degenen zijn die hier al heel lang de boel hebben verziekt proberen ze Capo aan te wrijven dat hij het blog probeert te slopen terwijl hij het juist probeert te redden. Ziehier hoe gemeen en leugenachtig deze trollen te werk gaan. En dan nog de vermoorde onschuld spelen ook.

      @ Capo: mijn advies is hetzelfde als wat Adriaan zegt. Gewoon blijven negeren. Dat is echt het enige wat werkt. Ook voor je eigen rust. En ik zou stoppen met proberen anderen te overreden niet met de trollen in discussie te gaan. Er zullen altijd lieden zijn die dat toch blijven doen. Laat ze. Ik begrijp dat dat de trollen voer geeft, maar het is niet anders.

      En je krijgt ze toch niet weg. Hardnekkiger beroepstrollen dan deze bestaan niet.

     9. Pecunia

      Maar goed, vooral doorgaan maar met de zwarte Piet toespelen, ik volg het hier zelden maar na een dag heb ik het wel gezien, tamelijk chaotisch forum overigens.

     10. Elu Thingol

      Quod erat demonstrandum.

     11. Capo

      @Floris: Natuurlijk, je hebt een goed punt.

      Opvallend, tot slot: Tengo is nergens te vinden terwijl het over hem gaat en Elu(?) is constant en iedere dag degene die de hete kolen uit het vuur haalt. Dat is, naast jouw mooie uiteenzetting, toch een merkwaardige constatering. Los van de discussie over het negeren ben ik wel benieuwd naar jouw visie hierop, voel je vrij om wel of niet te reageren.

     12. Elu Thingol

      En het zuigen/treiteren gaat door.

      Het houdt niet op, niet vanzelf. Het houdt niet op, het houdt. Niet. Op.

     13. Capo

      @Elu c.s.: Tot slot nog even… Waar is Tengo, kan hij zelf niet praten?

     14. Floris

      @ Capo: Vroeger had Beukman de rol die nu is overgenomen door Elu Guus. Van deze twee valt niet aan te tonen dat het sokpoppen zijn, maar als ze het niet zijn hebben ze een gigantisch bord voor hun kop.

      Hetzelfde geldt voor EU Cock, Blauwe Mongool en in iets mindere mate Kong.

     15. Capo

      @Floris: Beukman, ook een bekende naam op UV, vooral i.c.m. Willem.

      Het is inderdaad doodstil rond de normaal gesproken zeer druk postende Beukman, zou het misschien kunnen zijn dat Elu…?

      Nou ja, je weet het nooit helemaal zeker, behalve sommige dingen die we allemaal wel zeker weten.

      Tnx voor jouw input, altijd zeer gewaardeerd!

     16. Floris

      @ Capo: Beukman was vooral hier actief. Hij kwam alleen naar UV om “z’n naam te zuiveren” omdat hij ervan werd verdacht een sokpop van Tengo Quispel te zijn.

      Je weet het nooit zeker, maar ik denk dat Beukman geen sokpop was/is. Beukman is iemand met een bord voor z’n kop en een roze bril met een blinde vlek voor de ultieme gemeenheid en leugenachtigheid van Quispel.

      In die zin lijkt hij als twee druppels water op Elu Guus.

  2. Capo

   @Pecunia: “Worden jullie zo ondertussen niet een beetje moe… (…) want er komt nog weinig zinnigs uit en dat van beide kanten.”

   Nee ik word niet moe, bedankt voor de bezorgdheid. Zelf heb ik niets met de term “beide” kanten. Het is mij opgevallen dat er hier een multinicker huist die blijft doorgaan met zijn spelletjes. Kan geen kwaad om daar zo af en toe even een schijnwerper op te zetten. Bovendien wordt het, mede door informatie van uw buurman, steeds duidelijker dat het écht heel ernstig is met deze multinicker.

   1. Pecunia

    Negeren lijkt mij ruim voldoende, ondertussen weet iedereen wel wie wie is, dat hoeft niet om de andere reactie aangehaald te worden.

    1. Capo

     @Pecunia: Ja daar heb je een punt! Zou er een rechter zijn die dat had besloten dan was het makkelijk. 😉

     Een overtuigend bewezen multinicker (zelfs Michael van der Galien heeft zich daarover uitgesproken) zijn ongestoorde gang laten gaan is warempel geen kleinigheid, vooral niet als hij te dicht in buurt komt en het begint te stinken naar leugentheater.

     1. Pecunia

      De moderatie hier stelt dan ook geen ene reet voor.

     2. Capo

      @Pecunia: Dat klopt, ik ben dan ook van harte bereid om te helpen.

 11. Capo

  “Dit blog wordt helaas al bijna twee weken gegijzeld door…”

  Dit blog wordt helaas al meer dan drie jaar gegijzeld door Willem Tengo multinicker (etc.)

 12. A3aan

  Vanmorgen de persconferentie over Nikky verstappen gezien, een trieste zaak. Dát die onderknuppel een keer boven water komt is voor mij duidelijk, je moet toch een keer je neus ergens laten zien. Zaak is wel hem dat meteen op te pakken, de rechter doet dan, hopelijk, zijn best.

  Jammer dat juist bij dit onderwerp men niet doet wat men zegt, de trollen die het onderwerp kennelijk niets interesseert gezien hun gezuig te negeren.

 13. henk vintage

  Het zal niet meevallen hem te pakken.
  Ieder Europees bos moet van A tot Z worden uitgekamd, dat kost vreselijk veel tijd en mankracht.
  Ik hoop dat hij deze aankomende strenge winter dood vriest.

  1. Capo

   @Henk: “Ik hoop dat hij deze aankomende strenge winter dood vriest.”

   Is hij dan al veroordeelt?

   1. Diederik van Walsum

    Beste Capo,

    Als hij schuldig zou zijn dan mogen ze hem van mij aan de hoogste boom ophangen, maar er is nog geen enkel bewijs dan alleen maar zijn DNA.

    Stel dat als ik vanavond mijn honden uit ga laten en ik verlies een haar (wat je heel je leven door gebeurt) en er word die nacht op de plaats waar ik gelopen heb en een haar verloren heb iemand vermoord ben ik dan de dader ?
    Een haar is namelijk ook DNA!
    Er zit namelijk overal DNA aan …aan glazen op terrassen, op sigarettenpeuken enz

    1. DolleDries

     Het kan ook nog over gebracht zijn door een vogeltje toch.

    2. Original NL

     @Diederik..
     Als er een kind wordt vermoord waar jij iedere dag je hond uitlaat en daarna ben je meteen spoorloos verdwenen ……..!?

    3. Tengo Kawana

     In ons beschaafde land worden geen mensen aan bomen opgehangen, Diederik.

     Vind je dat niet een verworvenheid?

 14. Diederik van Walsum

  Frappant dat er gelijk foto’s, zijn volle naam, zelfs internetfilmpjes van deze man openbaar worden gemaakt terwijl als er zo’n “verwarde” mosselman iemand neersteekt je er niets van ziet.

  1. Capo

   @Diederik: Toen de islam werd bedacht waren er nog geen smartphones…?

 15. Gerlos

  Opluchting voor de ouders en geweldig dat met deze DNA onderzoeken zulke resultaten worden gemaakt, SUPER.

 16. fusilier

  Van mij ,mag hij daar in de Vogezen van een clif springen,en te pletter vallen. BESPAART ons een hoop geld.

  1. HEM

   Inderdaad, want de waarheid vertelt hij nooit en zijn veroordeling zal altijd te laag uitvallen in onze “rechtstaat”.

   Ik hoor het de rechters al zeggen:
   Het is al lang geleden.
   Er spelen andere belangen.
   Hij herinnert zich weinig.
   Hij had een slechte jeugd.

   Kortom, dat wordt een werkstrafje van 30 uren.

   Nee, dan liever dood dan levend!

 17. HEM

  Ze hebben de moordenaar gevonden van een 11-jarig jongetje. En dat na 20 jaar!
  En wat doen jullie?
  Elkaar uitschelden.
  Doe dat ergens anders.
  Een beetje respect voor de familie Verstappen kunnen jullie toch wel opbrengen?
  Vraag je liever af hoe het zolang heeft kunnen duren!
  Zit deze viezerik in een netwerk?
  Er is destijds in Maastricht ook een rechter opgepakt wegens kinderporno.

  Ik weet wie mijn kinderen heeft doodgereden.
  Ik weet ook dat hij hiervoor niet veroordeeld is, omdat de rechter “weet” dat iedereen weleens een “plotseling optredend en later niet meer te traceren bewustzijnsverlies” kan overkomen.
  Vooral als je een detectivebureau met justitieel toelatingsnummer hebt.
  Ook zo’n “groepje” waar men elkaar kent.

  Dus: Respect en geen geruzie!

  1. fockingworst

   @hem uw reactie is zeer begrijpelijk.
   Maar zoals eerder in dit draadje zijn de meeste hier een trol die hier al zeker 8jaar huist zat en dus ondernemen we gezamenlijk actief tot hij verdwijnt.
   Eerder rusten wij niet.
   Het is afschuwelijk wat Nikky is overkomen.
   Wat mij betreft in een donkere kelder opsluiten zonder kleren aan temperatuur van 17 graden vast aan de muur elke dag martelen zodat ie heel langzaam sterft na jaren.
   Het zou je zoon maar zijn waar dit monster op los is gegaan.
   IEDEREEN zou dat dan willen rechtstaat of niet.

  2. Elu Thingol

   Ik uitte daarover reeds eerder mijn frustratie in deze draad. Helaas is de verziekte sfeer veroorzaakt door blogstalker Capo al zo’n week aan de gang, maar dat hij en zijn handlangers op dit artikel zeiken zegt wel iets over hun niveau.

   Misschien kan de redactie deze draad schoonvegen?

   1. fockingworst

    Het zuigtrolletje elu thingol ofterwijl de hele stinktrol opent zijn snaveltje weer.
    Bij frustratie adviseer ik om rust te nemen, gewoon nu het kan omdat het kan gewoon een jaartje of 100.
    Trol lekker rust in zijn hol.
    Wij gewoon een trol rij blog.
    Ik ken u minimaal 8 jaar met al uw nicks en dat zijn er 100derden geweest.
    U bent hier ook 100derden keren weggejorist.
    Van (wat ik nog weet) simon brouwenstein tot elu thingol.
    U bent keer op keer ontmaskerd en u heeft hier ook meerdere malen toegegeven dat u hier trolt.
    Ook zonder dat u het toegeeft kan iedereen dit zien, behalve de nieuwelingen op dit blog, die u probeert weg te jagen.
    Daarom schijnen wij nu met alle plezier zo nu en dan een GROOT lampje op u en voor de rest negeren wij u opdat de rest gewoon kan debateren en converseren.
    Ik wens u veel frustratie toe zoals wij die HADDEN door uw trol activiteiten.

    1. Capo

     @Worst: Let op het repeterende patroon!

     Tengo wordt aangesproken op zijn actuele multinickerij en Elu is zijn spreekbuis. Vind je dat niet merkwaardig? Denk daar maar eens over na, dat is best wel interessant.

     1. Elu Thingol

      Capo gaat gewoon door met zijn immorele gedrag. Geen enkel respect voor een vermoord kind, maar treiteren en zuigen op een artikel dienaangaande.

      Hij laat zijn ware aard zien.

     2. fockingworst

      Deze trol is zooo vaak ontmaskerd.. En noodgedwongen moest ie het keer op keer toegeven.. @capo ik ben er zo goed als overtuigd van dat dit 1 trol is en niet meerdere… Maar evengoed.. Onze strategie blijft dezelfde.. Hierop reageert hij met capo en trol blabla

     3. Elu Thingol

      Zo’n twintig bijdragen op dit artikel over de afschuwelijke dood van een jongetje meer dan tien jaar geleden, omvat het gezuig, het getreiter van “Capo”. Daarmee lokte hij reacties van anderen uit die eveneens niets met het onderwerp van doen hadden.

      Hoe immoreel en gewetenloos moet je dan zijn, maar bovendien arrogant. Een draad kapen over de moord op een jongetje voor de eigen plezier.

     4. EU kok

      Beste Elu.
      Wil je aub lugar even met rust laten zodat hij zijn sollicitatiebrief naar de functie van “neutrale” webjoris naar de directie van DDS kan sturen.
      Hij gaat er waarschijnlijk de hele dag over doen.

     5. Elu Thingol

      @ EU kok

      Ik kwam inderdaad weer in de verleiding om te reageren en men moet de trol niet voederen. Met inachtneming van het onderwerp stop ik met off-topic reacties.

      Dank dat u me even hielp herinneren niet van de boom te eten.

    2. Capo

     @Worst: Jij ziet het, de rest van DDS ziet het, maar of Tengo Elu het ziet? Wat denk jij?

     1. Rechtsaf

      @Capo wat ik zie en lees zijn een stel pedofiele antisemitische islamlovers die een grafhekel hebben aan Nederland die elkaar in het welbekende kontje kruipen om de islam uit de wind te houden.

     2. fockingworst

      @ capo.. je ziet het bekende.. tegen zichzelf praten met zijn Nicks.
      Al teveel aandacht gegeven.

     3. Capo

      @Rechtsaf:

      Het zit zo: Tengo wordt aangepakt en Elu komt steevast het woord voeren, dat is een repeterend toneelstukje.

      “Ineens” komen er nog een paar bij die gaan, samen met Elu, bedelen om het opschonen van de reacties. Weet je waarom? Er staan allemaal feiten in waarmee Tengo wordt ontmaskerd. Zo werd er ook een keer gebedeld om het verwijderen van een reactie waarin Code 134 (Tengo) een artikel plaatste waarin zijn voor- en achternaam zichtbaar was.

      https://decorrespondent.nl/4322/honderd-dagen-na-het-nieuws-over-keulen-de-feiten/1462312524860-fec39895

      Vanwaar al die commotie en de vraag van Elu(!) om de reacties onder dat bewuste artikel op te schonen, denken “ze” nou echt dat we achterlijk zijn?

   2. IJsbrand Koudvuur

    @Elu,

    Inderdaad. Het zou de redactie sieren om deze gehele draad op te schonen.

    1. Rechtsaf

     En daar is ijsbrand koudvuur, na ja, je zou het niet verwachten…

     1. Dubbele Komma

      Wat een verrassing he,Rechtsaf….

      Die autistische staatsdebiel staat weer helemaal standbye met al zijn nicknames.

      Is nog een hele tour ook,steeds inloggen met andere namen.

      Hij mag blij zijn dat hij niet hoeft te werken.

      Wat een debieltjes is het toch. Achterlijke schizofreen!

      😀

    2. Elu Thingol

     Zeker. Alle off-topic reacties eruit, totdat de on-topic reacties overblijven. Zonde dat er geen goede moderatie is om het off-topic geklets direct de kop in te drukken. In dat geval was deze draad niet vervuild.

     On-topic: Jos Brech is inmiddels een Bekende Nederlander geworden. 90% van de Nederlanders zal hem herkennen en de nodige informatie afleveren bij de politie. Geen straat in ons klein bevolkte landje zal hij nog ongezien kunnen doorkruisen en geen camera zonder te worden opgemerkt.

     Tja, maar een bushcrafter in Frankrijk. De zaken liggen nu gecompliceerd. Als hij wil, kan hij maanden in de wildernis verdwijnen.

     1. IJsbrand Koudvuur

      Elu Thingol schreef:

      “…Tja, maar een bushcrafter in Frankrijk. De zaken liggen nu gecompliceerd. Als hij wil, kan hij maanden in de wildernis verdwijnen…”

      Dat is zeker waar. Ook kan hij daar eventuele landsgrenzen oversteken, zonder dat iemand het merkt.
      Een aantal maanden geleden wist ik overigens al van de ‘vermissing’ van deze Jos. Bushcraft behoort ook tot een soort hobby van mij, en dit was toen echt een ding in de Bushcraftwereld.

      http://www.wild-kamperen.nl/uncategorized/vermist-jos-brech/

     2. Elu Thingol

      @ IJsbrand

      Ik begreep inderdaad dat hij door anderen als vermist was opgegeven, maar als men niet bekend is met zijn daad kan men de vermissing uiteraard niet als een vlucht zien.

      In drie moordzaken is er door DNA-verwantschapsonderzoek concreet resultaat bereikt. Vermoedelijk heeft Brech dan ook nattigheid gevoeld toen het DNA-onderzoek door de politie werd uitgevoerd. En kan zijn vermissing alzo worden geïnterpreteerd als een vlucht voor de politie.

      Uiteindelijk zal ook een bushcrafter zich niet eeuwig kunnen verschuilen. Op den duur gaat hij fouten maken. Hij staat op Europese en landelijke opsporingslijsten. Het lijkt me geen kwestie van óf hij gepakt wordt, maar wanneer dat gebeurt. En dan gaat hij boeten voor de verwoestingen die hij heeft aangericht.

  3. Rechtsaf

   @HEM “Ik weet wie mijn kinderen heeft doodgereden.
   Ik weet ook dat hij hiervoor niet veroordeeld is, omdat de rechter “weet” dat iedereen weleens een “plotseling optredend en later niet meer te traceren bewustzijnsverlies” kan overkomen.”

   En jij vindt dat het recht hier heeft gezegevierd?

   1. HEM

    Het staat niet voor niets tussen aanhalingstekens. De Politie is corrupt (vervalst het PV) de OvJ is corrupt want laat zich beinvloeden door de Rechter, de Rechter is corrupt want beschermt haar vriendje,

    Nederland is geen rechtstaat, Nederland is volledig corrupt.

 18. IJsbrand Koudvuur

  @Lugar’s meelopersbrigade…

  Werkelijk ongelooflijk respectloos hoe jullie deze draad vanaf de eerste 30 seconden toe eigenen om iemand te beschuldigen van steun te geven aan die achterlijke stichting, en ook nog eens in dit topic-gerelateerde onderwerp!
  Ik had al niet zo’n hoge dunk van jullie, maar dit?!

  Trieste sukkeltjes!

  1. Rechtsaf

   @ijskoud brandvuur het is een schande dat jij die achterlijke stichting niet veroordeeld saampjes met haar verheerlijkers..

   1. IJsbrand Koudvuur

    Aan de galg met die stichting, Rechtsaf!!!
    Natuurlijk veroordeel ik die achterlijke stichting!
    Maar het is beneden alle pijl om iemand te beschuldigen dat hij deze achterlijke stichting steunt!
    Op deze manier iemand zwart maken is een zware klotestreek!

    1. Rechtsaf

     @ijbrand koudvuur
     (Actueel) O.a. Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Elu = Fortiori = Etc…
     (Voorheen) O.a. Code 134 = Ernst Quispel = Graatsma = Boudewijn Abbas = Danube = Cypres = Ceteris Paribus = Etc…

   2. Tengo Kawana

    Kan Rechtsaf enkele van verheerlijkende teksten citeren of bevinden ze zich slechts in het eigen hoofd?

    1. Rechtsaf

     @Tengo veroordelen doe je het iig niet!

     1. Tengo Kawana

      Natuurlijk veroordeel ik de, terecht verboden, vieze pedoclub Martijn, Rechtsaf.
      Dat heb ik hier al tientallen malen gedaan.

     2. Capo

      @Rechtsaf:

      Natúúrlijk doet hij dat…

      Maar hij deed het niet!

     3. Capo

      @Rechtsaf:

      Maar héé, hier is alles wel zo’n beetje gezegd én bewaard voor het nageslacht. De kans dat Willem nu op DDS nog van mij afkomt is nulkommanul!

     4. Tengo Kawana

      Wat ik me herinner van die Berenice is niet dat ze pedofilie goedpraatte, laat staan verheerlijkte. Waar ze zich tegen verzette was het iedereen zonder bewijs voor pedofiel uitmaken wat Micha Kat deed.
      Indertijd speelde een hetze tegen Demmink, een topambtenaar die toen bij Justitie werkte, waarin hij voor pedofiel werd uitgemaakt. De man is echter door de rechter in meerdere aanleg vrijgesproken van alle beschuldigingen. Daar had Berenice dus gelijk in.

    2. IJsbrand Koudvuur

     @Tengo,

     Die info heeft Capo in het ‘brein’ van rechtsaf geplant! En rechtsaf is zo dom om dat dan maar als bestaande waarheid aan te nemen.

     1. Elu Thingol

      @ IJsbrand

      Rechtsaf is een dubbelaccount van lugar. Niet op reageren.

     2. Rechtsaf

      @Koudbrand ga je nou iemand met sympathieën voor pedofiele sites verdedigen?

     3. Rechtsaf

      @Elu wat jij moet doen, met je stinkende trollensmoel, lekker, samen met je anderen antisemitisch, Nederland minachtende islamitische vrindjes, oprotten hier, je bent echt, maar dat is een understatement, een vies smerig NSB mannetje, om te kotsen gewoon, er zitten altijd zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties…

     4. Elu Thingol

      Negeren!

 19. Duke

  Is hij al veroordeeld? Nee. Ook hij blijft dus verdachte totdat hij schuldig is bewezen. Met de nieuwe privacy wetgeving is het opmerkelijk dat we een volledige naam hebben van een verdachte.
  Het is daarom kwalijk dat de media spreekt over een dader zolang er sprake is van een verdachte. Mocht deze verdachte veroordeeld worden kan dit negatief uitpakken voor de strafmaat. En daar is niemand bij gebaat, behalve de dader.

  1. Tengo Kawana

   Ik vind je vraag wel terecht, Duke. Ik weet ook niet precies waarom Justitie hier de volledige naam en afbeelding afdrukt maar ik vermoed dat het te maken heeft met het feit dat deze man als vermist is opgegegeven, daarvoor gelden uiteraard andere regels met betrekking tot privacy.

   1. Elu Thingol

    @ Tengo Kawana/Duke

    Als een dader op de Nationale Opsporingslijst, dus de Nederlandse Most Wanted, staat afgedrukt, is het gewoonte dat de volledige naam en de foto van de gezochte misdadiger wordt afgedrukt. Nadat deze is opgespoord door de politie wordt de privacy weer gewaarborgd door de dader in de media te censureren met balkje/vlekje.

    1. Elu Thingol

     censureren = uitgevlakt.

    2. Tengo Kawana

     Helder, dank Elu.

 20. HEM

  Het is niet te geloven: In twee zedenzaken betrokken geweest (verdacht). Iedere keer “kleine jongens”. En nooit kwam er iets uit?
  Het pedofielen netwerk is goed gesloten en wordt aan de buitenzijde beschermd door onze “overheidsdienaren”.
  Joris D. bleek ook al niet te pakken. Zijn baas was ook niet zuiver op de graat.
  Er deugt iets niet in Nederland.
  Rechters moeten weer gecontroleerd kunnen worden. Anders denken zij God zelf te zijn, en zich alles te kunnen veroorloven.

 21. Capo

  “@Tengo/Duke/Elu”

  Het maakt geen verschil het is één pot nat. DDS bevuilen met talloze multi’s en al meer dan 15 jaar met een hoofdaccount (tot er een ban volgt) de mooie meneer spelen. Opmerkelijk daarbij is dat Elu(!) daarbij de kooltjes uit het vuur haalt, moet haast wel een sokpop zijn.

  Of Tengo er ooit vanaf komt? Nee, want hij zal steeds geëtaleerd worden, zoals Micha reeds in 2014(!) deed.

  http://www.klokkenluideronline.is/?p=31291

  1. IJsbrand Koudvuur

   @Capo…

   Is het misschien een goed idee dat jij zelf een blog gaat maken, die je kan vervuilen?
   Het was al irritant natuurlijk. Maar dit is gewoonweg idioot.
   Je zet jezelf voor lul Capo… op een openbaar blog.
   Mijn vrouw leest ook wel eens de commentarensectie van DDS en zij is er werkelijk van overtuigd dat jij niet spoort…

   1. Elu Thingol

    Zeg maar tegen uw vrouw dat we met smart wachten tot de vrije dagen van “Capo” ten einde zijn gekomen. 🙂

    1. Capo

     Die komen niet Elu, internet is overal. En zolang Tengo hier rondhangt zul jij met smart moeten blijven wachten (ik citeer) domme jongen!

     @Original: “@Capo… Eerst deden de trolletjes wat lacherig maar nu staan ze echt te schuimbekken… Wat een psygo’s..en wat een verleden hebben die gasten… Ongelofelijk.”

     Ze hebben niet in de gaten dat Tengo het probleem is? Je kunt niet zeggen dat we het niet hebben gezegd.

  2. Original NL

   @capo….Eerst deden de trolletjes wat lacherig maar nu staan ze echt te schuimbekken……..
   Wat een psygo’s..en wat een verleden hebben die gasten..ongelofelijk.

 22. Pecunia

  Ik vraag me af of zijn moeder ervan geweten heeft en dat het indirect haar dood heeft veroorzaakt

  1. Elu Thingol

   In dat geval heeft dit persoon nog een leven verwoest: dat van het jongetje en zijn familie en dat van zijn eigen moeder.

   1. Pecunia

    Je zou zo’n kind hebben, ik moet er niet aan denken.

    1. Elu Thingol

     Ik evenmin.

 23. HEM

  ZESTIEN (16) JAAR GELEDEN WIST HET OPENBAAR MINISTERIE AL OM WIE HET GING!

  PEDOFIELEN KENNEN ELKAAR. ZE SPREKEN ELKAAR EN ER ZITTEN ER MEER DAN GENOEG BIJ DE OVERHEID (ZELFS RECHTERS!)

  ELF (11) JAAR GELEDEN WERD HET PROCES-VERBAAL OVER EEN SLAAPRIJDER VERVALST OM DE “DETECTIVE” MET EEN “JUSTITIEEL TOELATINGSNUMMER (!) VRIJ TE KUNNEN SPREKEN.

  HET RECHT IN NEDERLAND IS VERROT.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.