Duitsland – AfD plukt links kaal, links komt met flut antwoord: #Aufstehen

Links maakt er een potje van in Duitsland. Alternative für Deutschland (AfD) is bezig met een opmars en pakt kiezers van linkse partijen af. Duits-links komt met #Aufstehen oftewel ‘#Opstaan’. Via NRC.

De vraag die als eerst een antwoord verdient is natuurlijk ‘wat is #aufstehen?’. Nou, dat weten ze zelf ook nog niet helemaal. De beweging bestaat uit de SPD, Die Linke en Die Grüne, een beetje de PvdA en GroenLinks-achtige partijen van Duitsland. Met al hun gekibbel over culturele kwesties, iedereen als Nazi bestempelen en roepen hoe goed het is dat ‘nieuwkomelingen’ zich in Duitsland vestigen, zijn ze compleet aan hun eigen electoraat voorbij gegaan. Oeps!

Blijkt het zomaar dat de gemiddelde Duitse arbeider helemaal niet zo staat te trappelen om migranten welkom te heten en z’n leven zo in te richten dat iedere schijn van het zijn van een Nazi wordt vermeden. ‘Joe Sixpack’, de Amerikaanse bijnaam voor de gemiddelde arbeider, ziet meer problemen met z’n eigen situatie (woonsituatie, baanzekerheid, verval omgeving) dan dat hij met nationale politiek bezig is.

‘Johann Sechserpack’ keert links dus nu de rug toe, helpt AfD in het zadel en links komt met niets meer dan een hashtag en een leeg manifest. Bedoeld om ‘tot inzicht te komen’ wil links de hashtag gebruiken om eindelijk de ogen te openen voor wat rechts al jaren in hun gezicht drukt: ‘Donder op met je multiculturele samenleving, je deugen, iedereen een Nazi noemen en met doen alsof migranten een waardevolle bijdrage zijn. Het werkt niet, ze verpesten het zelf en we willen dat het stopt.’ Links heeft daar dus een hele beweging voor nodig om zich dat te realiseren. Hier nog een mening van een politicoloog:

Of #Aufstehen kans van slagen heeft wordt sterk betwijfeld door politicoloog Albrecht von Lucke, hoofdredacteur van het tijdschrift Blätter für deutsche und internationale Politik. „Alleen al de twee initiatiefnemers, allebei van de fundamentalistische vleugel van Die Linke, vormen een zware hypotheek. Ze zijn bovendien geen politici met samenbindende kwaliteiten. En de vermeende openheid van deze beweging? De lijn is al uitgezet. Migratie is een list van het kapitalisme. De openheid bestaat erin dat iedereen wordt uitgenodigd mee te doen – ook wie het nóg niet met de initiatiefnemers eens is.”

AfD heeft dus al praktisch gewonnen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

147 reacties

 1. Dubbele Komma

  Goed nieuws! Duitsland is gebaat bij een groot AFD!

  1. Elu Thingol

   Nee, absoluut niet. Europa evenmin.

  2. swetsnek

   Dat zie jij helemaal goed, maar de trollekes zullen dat ten zeerste bestrijden natuurlijk .
   Maar ach gewoon blijven negeren die hap .
   Die lui zijn van nul en gene waarde .

  3. Frits Jansen

   Een paar weken geleden was ik in Berlijn getuige van een miezerige AfD demonstratie, en een machtige tegendemonstratie waar vele malen meer mensen op af kwamen die scandeerden: “Nazi’s raus” (eruit).
   Toch fijn dat de AfD geen charismatische leider heeft met een raar kapsel.

   Waak u voor haatkuiven.

  4. Steve Van der Vekens

   Dat is het verschil, wij weten/begrijpen dat Duitsland gebaat is bij een groot AFD.
   De trollen niet, zij voeren alleen oppositie, zonder geldige argumenten aan te halen.
   Weten is 1, begrijpen is 2.

   1. Janna47

    @ Steve

    Ze komen er vanzelf wel achter…..als het te laat is….toegeven zullen ze het nooit..het linkse gepeupel….sneu waar ze mee bezig zijn….gewoon de meute volgen…geen eigen mening.

 2. Tengo Kawana

  De AfD kan in deze peiling rekenen op 15% van de stemmen.

  Tja.

 3. Elu Thingol

  Het amateuristische zooitje dat AfD heet, zal nimmer in staat zijn het leiderschap van Duitsland en Europa op zich te nemen. De linkse partijen kunnen achteroverleunen, want niemand wil echt met die lui samenwerken.

  Alexander Gauland over de Wehrmacht en de Nazi´s, Hocke over de Holocaust; de onderbroekenhumor van AfD-parlementariërs. Moet ik doorgaan?

   1. Elu Thingol

    @ van Urk

    Welk punt wilt u maken?

    1. van Urk

     ”Oog om oog maakt iedereen blind” Mahatma Ghandi 1869-1948

    2. van Urk

     Duitsland heeft ook te maken met dezelfde doorgeschoten Linkse gekte als dat in Nederland en Zweden op gebied van identiteit. Logisch dat veel normaal denkende Duitsers daar een keer zat mee zijn. ”Elke echte verandering impliceert het uiteenvallen van de wereld zoals je altijd al geweten hebt, het verlies van alles wat je identiteit gaf, het einde van veiligheid” James Baldwin

     1. Elu Thingol

      Duitsland is nog steeds bezig het oorlogsverleden weg te slikken. Daarom heeft de natie te maken met een buitengewoon politiek-correctisme. Iets dat niet per se links is.

      Logisch dat Duitsland rekening houdt met de kleinste minderheid.

     2. Ni28

      Dat klopt en dan gaan zij op gegeven moment zelfs de meest extreme partij kiezen om dat te stoppen. Dat bedoel ik telkens mee als ik zeg dat gevestigde macht de tegenovergestelde extremen zelf in leven roept. Hadden wij toen naar nog altijd redelijke politici geluisterd, helaas te laat.

     3. Capo

      @Ni28: Je geeft een zuigende multinicksupporter te eten. 😛

     4. van Urk

      Elu Thingol. Dat riedeltje van Merkel over het oorlogsverleden kennen wij en de Duitsers nu langzamerhand wel. Punt is dat deze ”kleinste minderheid” waar men voorheen zo nodig rekening voor moet hebben groter in aantal begint te worden alsof de Duitsers als straf zes miljoen minderheden moet opnemen om de schade van die andere zes miljoen minderheden weer goed te maken. 1 op de vijf Duitsers is al een migrant. Het Duitse schuldgevoel is de steen om Europa,s nek. En dat begint het Duitse volk ook door te krijgen.

     5. Elu Thingol

      @ van Urk

      Ik denk dat het schuldgevoel heeft meegespeeld bij het besluit van de Duitsers om de grenzen open te laten (die waren al open, maar zijn door Merkel niet gesloten). Of het schuldgevoel een molensteen om de hals van Europa is lijkt me een kwestie van opinie.

      Ik meen dat Duitsland nog steeds het leiderschap van Europa meetorst. Dat laat ik graag over aan Merkel, maar niet aan het zooitje ongeregeld van AfD, waarvan de kopman nota bene meende dat men “trots” kon zijn op de prestaties van de Wehrmacht. We weten allen wat de Wehrmacht heeft uitgespookt aan het Oostelijk front.

     6. Capo

      @van Urk: Je geeft een zuigende multinicksupporter te eten.

  1. rexm

   Vergeet niet beste Elu, dat Merkel een oost Duitse muts is, wat DDR heet, onder leiding van de toen dictator Honnecker.
   Voormalige DDR ambtenaren besturen nog steeds, net als na de tweede wereld oorlog de NAZI ambtenaren.

   1. Elu Thingol

    @ rexm

    Merkel is weliswaar in Oost-Duitsland opgegroeid, maar heeft weinig meer met het communisme dat er heerste. Ze is een mainstream christendemocrate, evenals Kurz, maar Kurz is qua migratie rechtser.

 4. Bloem

  “Ziel soll nicht die Gründung einer eigenständigen Partei sein, sondern für die politische Linke in Deutschland parlamentarische Mehrheiten zu ermöglichen, insbesondere für die im Bundestag vertretenen Parteien Die Linke, SPD und Bündnis 90/Die Grünen. Ein weiteres Ziel ist, Wähler der AfD zurückzugewinnen. Aufstehen soll so zu einer linken Sammlungsbewegung werden.”
  Niet meer en minder dus dan wat de linkse partijen in Nederland al een hele tijd roepen en nooit van de grond hebben gekregen, dat de partijen op links gezamenlijk de verkiezingen in moeten en zich verbinden, ongeacht partijpolitieke verschillen.

  Volgens mij helpt een dergelijke beweging de AFD alleen maar verder in het zadel, aangezien de gemiddelde op SPD stemmende arbeider zich absoluut niet kan vinden in de doctrines van de overige, vaak extremistische partijen op links. Temeer een bewijs dat links de voeling met de achterban en het spoor volledig bijster is.

 5. Ni28

  De gerenommeerde partijen moeten de AfD niets kwalijk nemen, zij hebben de AfD zelf gecreëerd en zij maken die steeds radicaler in hun opvattingen. Men ziet steeds beter dat Wir schaffen das politiek niet werkt. De CDU is aan de beurt als de CSU wegvalt of door geruzie onder elkaar of doordat zij door de AfD platgewalst worden. En nog wil de CDU de realiteit niet onder ogen zien.

  1. Ni28

   En de AfD uitkafferen helpt niet, in tegendeel.

   1. Ni28

    Dit is geen antwoord maar een algemene constatering.

  2. struisvogelpolitiek

   @Ni28
   Klopt!
   En in Nederland zijn Wilders en Baudet “gecreëerd” door de linkse partijen. Tegen links zeg ik: Eigen schuld, dikke bult. 🙂 🙂 🙂

   1. Capo

    “En in Nederland zijn Wilders en Baudet “gecreëerd” door de linkse partijen.”

    De PVV en FVD hebben samen 22 zetels X 65.000 stemmen = 1.430.000 stemmen.
    De stemmen hebben ze niet gekregen omdat de islam zo lekker gaat en dat we daar in Nederland geen last van hebben. Het feit dat alleen Wilders ageert tegen de islamisering van ons land is op zich al idioot. Wie laat zich nou vrijwillig verkrachten? Dat is namelijk wat er gaat gebeuren wanneer je de islamisering van ons land ongehinderd laat voortwoekeren.

    1. EU kok

     U telt de PVV en FvD samen.
     U stelt dat alleen de PVV stelling neemt tegen de islam
     FvD stelt duidelijk dat de islam een reguliere godsdienst is.
     Vanuit welk oogpunt telt dan u deze 2 partijen samen?

    2. Ni28

     In HP/De tijd las ik vandaag een artikel https://www.hpdetijd.nl/2018-08-13/turkse-scholen-in-nederland-het-gelijk-van-geert-wilders/
     waar Wilders in het gelijk werd gesteld over zijn inzicht qua Turken van jaren geleden toen hij naar aanleiding daarvan zich van de VVD heeft gesplitst. Hij was hun vele jaren voor met zijn visie. Dat is niet verwonderlijk als de VVD voor hun visie naar de opticien moet. En dat noemen zich politici. Het beschikken over visie maakt je pas een politicus. De huidige macht beschikt hoogstens over een slechte bril.

   2. Ni28

    De doodgewone actie – reactie verschijnsel. Links weet het wel maar zal nooit toegeven en gaan de boel liever verder indoctrineren.

 6. Ni28

  Het is jammer dat de AfD zich van de gematigde Frouke Petri heeft ontdaan. De partij zou onder haar al veel groter zijn. De radicale leiding is een rem op de groei. Maar als de andere partijen een zooi van blijven maken zal de groei ook met hun stijgen.

 7. swetsnek

  Het linkse zootje hier weet niet hoever ze hun kop in het zand moeten drukken .
  Gewoon te zielig voor woorden .
  Zolang ik maar zeg dat het niet zo is ??? …. dan is dat zo .
  Goed zo jankers vooral vol houden hahahahahaha

  1. Zwetsnek

   Je bent er nog gewoon.
   Ongelooflijk dat deze aso nog geen ban heeft gekregen.

   1. Tengo Kawana

    Ik begrijp dat we hier een Zwetsnek en een swetsnek hebben die onderling met elkaar van mening verschillen.

    Dit blog wordt met de dag onoverzichtelijker.

    1. Elu Thingol

     Voor Tengo een overzicht

     1) We hebben een trol genaamd Uiterst links die provocerend optreedt onder de nicks Svetlana, Fleur en Natte scheet, eerder actief als CJD.
     2) De Sjun-elite vecht een één of andere rancuneuze vete tegen u uit en weigert dit conflict buiten het blog te houden.
     3) De evidente hyperactieve multinicker Capo voelt zich de spin in het web in de afgekondigde boycot ten opzichte van andersdenkenden. Hij “vecht” voor zijn bestaan als leider, maar zal over een tijdje door de meute aan de kant worden gezet.

     Jammer dat er geen goede moderator is om op te treden.

     1. Tengo Kawana

      Dank voor de informatie.
      Knap dat je dit allemaal hebt kunnen achterhalen.

     2. Elu Thingol

      @ Tengo

      Dat was niet moeilijk. “Svetlana” was eenvoudig te herleiden naar “Uiterst links”, van Capo is bekend dat hij al ruim een jaar kliert (gezien het feit dat hij de hele dag op dit forum rondstruint) en de vete van de rancuneuze Sjun-elite begint me min of meer op de zenuwen te werken.

      Dit forum ontbeert een goede moderatie en daardoor is het mogelijk dat Uiterst links/Svetlana loopt te trollen, dat de vete elke keer weer wordt opgerakeld, en dat “Capo” non-stop achter anderen aanholt, lijstjes bijhoudt en anderen immiteert.

      Ik zou de redactie zelfs willen oproepen tot een krachtige moderatie.

     3. Original NL

      ….de rancuneuze Sjun-elite begint me min of meer op de zenuwen te werken….
      En laat dat nou precies de bedoeling zijn zuigtrol!!

     4. EU kok

      @Elu.
      Geduld, geduld en geduld.
      Ik signaleer de eerste barstjes.
      Het negeren is voor sommigen te moeilijk.
      De arrogantie van Lugar gaat hem opbreken.
      Wachten is een schone zaak.

     5. Elu Thingol

      @ EU kok

      Deze barstjes trof ik ook aan.

      De ironie is dat het lugar is die wordt “gevoerd” met reacties van anderen.

    2. swetsnek

     NEE HOOR W1M IK WEET WEL HOE HET ZIT EN JIJ OOK WEL MAAR GA LEKKER DOOR ETTERGEZWEL

 8. Ritter

  Je ziet dit in meer Europese landen ( en in de VS met de verkiezing van Trump!) dat issues als (illegale massa) migratie en islam (dus culturele issues) voor een groot deel bepalend zijn voor de stem die word uitgebracht.

  Links heeft haar traditionele achterban verwaarloosd en dat wreekt zich nu.

  In de VS zien we dat de Democraten meer opkomen en meer sympathie hebben voor de illegale (!) migranten dan voor de Amerikanen zelf. In veel Europese landen zien we hetzelfde.
  ———
  Criminele Afghanen voor Rood en Groen belangrijker dan de eigen samenleving

  ““Linksen en Groenen willen weer eens met alle middelen voorkomen dat integratie-onwillige personen en criminelen uitgezet worden. De geëiste speciale gevoelige omgang bij de repatriëring van Afghanen beschouw ik niet als terecht, want deze personen lieten bij ons met hun uitblijvende integratie-inspanningen geen gevoelige omgang zien.

  Roden en Groenen vinden blijkbaar crimineel geworden en integratie-onwillige Afghanen belangrijker dan de eigen samenleving. Dat is bitter, maar niks nieuws. Wij wijzen zo´n politiek strikt af. Criminele immigranten moeten eindelijk consequent teruggebracht worden naar hun landen van herkomst!”

 9. Ben Zine

  AfD kan inderdaad heel groot worden met Alice Weidel, een intelligente, hoogopgeleide, beschaafde en welbespraakte aantrekkelijke jonge vrouw. Maar Alexander Gauland en Björn Höcke zijn rotte appels in de AfD-mand, die moeten er zo snel mogelijk uit. Zij kunnen het met hun omstreden WO2-uitspraken nog behoorlijk verpesten, net zoals Ramautarsing om dezelfde reden een bedreiging vormde voor het Forum, met zijn uitspraken over rassen en IQ.

  1. Tengo Kawana

   Men heeft bij de AfD kennelijk nogal de neiging tot provocatie. Als men die neiging niet onderdrukt voorzie ik geen gunstige politieke toekomst voor deze beweging.

   https://www.dw.com/en/afds-alice-weidel-called-german-government-pigs-in-racist-email/a-40433932

   1. Original NL

    …….@zuigtrol….
    ….Men heeft bij de AfD kennelijk nogal de neiging tot provocatie. .
    Aldus de moeder van alle provocateurs hier op DDS!!…LOL

    1. Capo

     @Original: Je voert een multinicker en wie in de dierentuin buiten de paden gaat moet niet vreemd opkijken dat hij wordt gebeten. 😉

     1. Original NL

      @capo..
      Ik voer hem slechts met zijn eigen uitwerpselen!

     2. Capo

      @Original: Dat vindt hij het lekkerst. 😉

     3. Original NL

      @capo..
      Ach capo, in de trollen zoo zitten alleen maar een paar keffertjes, één stap in hun richting en ze rennen met de staart tussen de benen weg.

     4. Capo

      @Original: Dat is natuurlijk ook zo, het is alleen wel vervelend dat ze blijven keffen, vind je ook niet? Helemaal nu we weten dat Stinkhol een multinick-kloon is van multinicker en er dus in feite maar één trol is en twee supporters. Die moeten toch gemakkelijk genegeerd kunnen worden?

     5. EU kok

      Die moeten toch gemakkelijk genegeerd kunnen worden?
      .
      GRAAG!!!!!
      HEEL GRAAG!!!!!!

   2. Rechtsaf

    @Tengo weet je wat jij moet doen?!, met achterlijke trollensmoel, lekker, samen met je anderen antisemitisch schofferende islamitische klerelijers, oprotten hier, je bent echt, maar dat is een understatement, een vies vuil smerig provocerend mannetje, om te kotsen gewoon, er zitten zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties.

    1. Capo

     @Rechtasf: En jij dan, ben jij niet benieuwd hoe het komt dat multinicksupporter Stinkhol als een bezeten pitbull de terechte klappen die bestemd zijn voor multinicker afvangt en hem voortdurend in bescherming neemt? Zo zelfs dat multinicker rustig als een zwakbegaafde achterover leunt en multinicksupporter Stinkhol het werk lijkt te doen. Ik vind het hoogst merkwaardig.

     1. Rechtsaf

      @Capo ik vraag het mij zeker af, ik noem het ook wel “het spreken in derde persoonsydroom” zodat hij al gniffelend very sniekie met een nat plekje zijn onderbroekje kijkt wat er gebeurd..

     2. Capo

      @RA: Ik houd er rekening mee dat het één en dezelfde persoon is, een multinicker is per slot van rekening… en multinicker.

     3. Capo

      @Rechtsaf: Dat maakt het nogal overzichtelijk:

      Tengo = Stinkhol
      EU Cock = Bloempje = multinicksupporter

  2. Chauvinist

   @Ben Zine

   In de kern zijn die uitspraken over WOII zijn niet fout maar worden fout gemaakt door tegenstanders.

   Datzelfde geldt voor de uitspraken van Ramautarsing, het klopt dat er zelfs wetenschappelijke cijfers zijn die hem volledig gelijk geven in zijn uitspraken maar wanneer je deze feiten hardop uitspreekt bega je een soort van doodzonde… hetzelfde zagen we recentelijk met uitspraken gedaan door Blok…

   1. Ben Zine

    @Chauvinist
    Die uitspraken over WO2 zijn wel fout. Gauland beweerde dat de periode ’40-’45 slechts “vliegenpoep” is in verhouding tot de totale Duitse geschiedenis, waardoor hij dus de industriëel-systematische genocide op 6 miljoen onschuldige mensen van Joodse komaf negeert en bagatelliseert. Dat is heel erg fout. Björn Höcke deed er nog even fijntjes een schepje bovenop door te beweren dat de Holocaust herdenking maar helemaal moest worden afgeschaft. Allemaal volkomen onnodige en contra-productieve LULKOEK waardoor het AfD door politieke tegenstanders wordt geassocieerd met nazi’s, fascisten, extreem-rechts en noem verder maar op… De etiketten die er door links worden opgeplakt zijn zo onderhand wel bekend… Dat moet je dus niet willen. Je moet je politieke tegenstander, de linkse kerk, niet de stok overhandigen waar ze vervolgens jou mee kunnen slaan. Dat is gewoon heel erg dom. Ik denk ook werkelijk dat mensen die dat soort uitspraken doen niet al te slim zijn, maar ze staan een gezonde groei van het AfD in de weg, dat moge duidelijk zijn.

    1. Original NL

     Idd mineraal distillaat, domme uitspraken schrikken potentiële kiezers af en is koren op de molen van de linksliberale kaffers.

     1. Original NL

      Een woordje als kopvodden kostte wilders al 15 zetels.

 10. Two Ravens Black Kettle

  Duitsland heeft één kans om de catastrofe (grotendeels) af te wenden en dat is en masse stemmen op de AFD; de enige partij die opkomt voor de Duitse mensen.
  De rest zijn landverraders.

  Ondertussen is er weer een arts vermoord en haar assistente zwaar verwond door (U raadt het al) een islamitische Somalische immigrant.

    1. van Urk

     U spreekt dat de Bijbel plagiaat heeft gepleegd van de Gilgamesj- Epos maar in feite klopt dat niet. Deze Epos is als verzamelwerk opgenomen in de Bijbel net als zovele geschriften uit die tijd om als doelstelling een groot historisch boek te maken over de geschiedenis uit deze tijd. Het verslag werd opgenomen in het Oude testament waarschijnlijk omstreeks 585 v christus en in Babylon geschreven. Deze verslag komt uit Mesopotamie wat later Babylonie is gaan heten. Het is het verslag van de Koning Gilgamesj uit de stad Uruk waar Abraham als nazaat van Noach ook een tijd heeft gewoond. Over al dat water gesproken. Waarschijnlijk niet bij stil gestaan dat in de tijd van Noach weinig of nauwelijks bergen waren en dat de Aarde geologisch en klimatisch gezien veel anders uitzag dan nu. http://www.waaromschepping.wordpress.com/2016/06/07/was-de-zondvloed-wereldwijd/

     1. Vit

      @van Urk

      Het gaat mij erom dat de zondvloed van Noach 1000 jaar later was als in het Epos.

      Ararat heeft er wat langer over gedaan om zo hoog te reiken dan een paar duizend jaar, ook toen was er al plaat tektoniek.

     2. Rechtsaf

      @Vit hoe weet je dat, was je erbij of is het geloof?

     3. van Urk

      Een berg kan ook sneller ontstaan. Hoeveel eilandjes zijn in mum van tijd snel ontstaan na een uitbarsting¿ U onderschat het natuurlijke geweld van onze eigen aarde. http://www.nos.nl/artikel/2013637-nieuw-eiland-verrijst-na-vulkaanuitbarsting.html

     4. Vit

      @Rechtsaf

      Logica.

     5. Vit

      @van Urk

      De Mount Everest is 10 kilometer hoog en bestaat uit sediment oftewel vroegere zeebodem, hoe lang zal dat geduurd hebben denk je?

     6. Vit

      Correctie een kleine 9 kilometer.

     7. Vit

      @van Urk

      Mocht je belangstelling hebben om verder te babbelen, dat kan hier:

      https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?f=44&t=55

     8. van Urk

      Een wetenschapper zei ooit deze woorden”Geen enkel wetenschappelijke feit weerspreekt de Bijbel. Feiten spreken namelijk niet. Fossielen ook niet. Gevallen mensen wel. Die bouwen theorieen en testen hypothesen. Maar God is de waarheid”. Deze wetenschapper is niet de enige die daar over denkt. Wereldwijd zijn er duizenden wetenschappers die uitgaan van een jonge Aarde. Creationisten hebben wel degelijk goede papieren. Bekijk of lees de debatten maar die in Amerika plaats vinden tussen wetenschappelijke creationisten en evolutionisten. Je kunt daar je mening over hebben, maar niet zeggen dat daar de argumenten van de creationisten een voor een uit handen worden geslagen. Wel wordt geprobeerd creationisten op alle mogelijke manieren belachelijk te maken. En nu even terug over de watermassa van onze Aarde. De Northwestern University in Evaston VS heeft recent ontdekt dat er op de aarde meer water is dan werd gedacht. Het blijkt zelfs dat je er drie oceanen mee kunt gaan vullen. Dat betekent dus dat alleen de toppen van de bergen nog uit zouden gaan steken. Volgens de wetenschappers ligt de basis van het watergehalte in de mineraal ringwoodiet en waarvan zij denken dat er gigantische hoeveelheden van deze mineraal diep onder de aarde ligt. In de Verenigde staten is bekend dat er veel waterhoudende ringwoodit onder de grond ligt. Van het ontstaan van het eiland Hawaii kan men trouwens ook veel leren over de zondvloed. En heeft u wel eens gehoord over ”Water gaps”. Dat zijn passen die dwars door bergen heen gaan. Zo,n pas kun je heel eenvoudig verklaren aan de hand van het wegtrekkende zondvloedwater. Dat kanaliseren gaat dwars door de bergformaties heen. Seculiere wetenschappers die volgens u zogenaamd de logica als geloof hanteren kunnen deze logische verklaring van creationistische wetenschappers deze kanalen tussen de bergen niet verklaren.

     9. Blue monday

      Beste Urk….

      U zegt dat fossielen niet bestaan?
      Wat heb ik dan op de schoorsteenmantel staan vraag ik me af?

      Volgens de wetenschappers is dat ding toch zeker ettelijke miljoenen jaren oud.

     10. van Urk

      beste Bleu monday. Waar heb ik gezegd dat fossielen niet bestaan ¿ Ik heb vroeger niks anders dan fossielen tot aan mammoettanden opgevist. Ik zeg alleen dat fossielen niet kunnen spreken. Net als de coelacanth waarvan men dacht dat deze vis 400 miljoen jaar geleden was uitgestorven aan wetenschappers kan vertellen waarom hij niet verder geevolueerd is. De Bombardeerkever tart zelfs de evolutietheorie.

   1. EU kok

    Wat jammer nu.
    Ik kan geen Italiaans lezen.

  1. Frits Jansen

   Nu weet ik zeker dat u een trol bent, want dit is een al te doorzichtige roep om een nieuwe nazi staat.
   Gelukkig schamen verreweg de meeste Duitsers zich nog steeds kapot voor de nazi’s, anders zou het er slecht uit zien.

   Zulke schaamte missen wij deerlijk in Nederland. Hier kunnen Wilders en Baudet straffeloos onzin uitkramen waar zelfs Hitler van zou blozen.

 11. Ni28

  Grappig, een trol die zich wil indekken door een ander trol te noemen. Zo doorzichtig en dom!

  1. Capo

   @Ni28: Jij had het dus ook in de gaten?

   Wat mij nog het meest frappeert, en ik heb het al eens eerder genoemd, is de ongekende felheid waarmee de multinicksupporter Elu Stinkhol zijn vriendje de multinicker steunt en buiten schot probeert te houden. Let maar eens op: Multinicker hoor of zie je bijna niet en zijn eerste supporter Stinkhol springt voortdurend in de bres met de meest bizarre stukjes bullsh*t verzinsels, hij is de hele dag drukdoende om zijn vriendje buiten schot te houden, alsof multinicker een verstandelijk gehandicapte is die alleen kan praten als er wat te liegen valt.

   De term Sjun-elite is goed gevonden, dat dan weer wel. 😉

   1. Ni28

    Moeilijk om overheen te kijken. Ik stel voor dat wij de trollen vanaf nu de STASI gaan noemen. De communisten hebben over iedereen een uitvoerige dossier levenslang onderhouden. Vraag de opper stasi trol wat je jaren geleden schreef en binnen een minuut heb je het hier. Heb je dat niet gemerkt? Wat dat betreft zou de DDS af en toe de boel moeten opschonen voordat je straks voor het Trol Tribunaal moet gaan verschijnen. Kafkaiaanse taferelen.

    1. Capo

     @Ni28: Wat Stinkhol bezielt intrigeert mij oprecht, het is voer voor psychologen! Daarbij komt dat multinicker zich door hem gewillig laat afschermen.

     Ergens las ik het zo, let op het zijn niet mijn woorden:

     “En dan zou het gereformeerde stuk genetisch afval wat zich nu Elu Stinkdrol noemt geen affiniteit hebben met Tengo en zijn talloze aliassen?”

     1. Ni28

      Het zijn kunstmatige provocerende dialogen van zeer waarschijnlijk een persoon waardoor hij reacties wil ontlokken. En de DDS werkt door hun onverschilligheid aan mee. Dat neem ik de DDS redactie kwalijk. Ook voor hun telt alleen hoe meer reaguurders hoe meer inkomen. Op den duur gaat het toch ten kosten van eigen blog.

     2. Capo

      @Ni28: Overigens, ik zag laatst dat jij hier ook al een tijdje actief bent, toch al zeker sinds 2015? Jij hebt daarom al heel veel streken van multinicker meegemaakt en herkent zijn smerigheden direct?

    2. Ni28

     Heb je trouwens de Brave soldaat Svejk gelezen? De vriendelijk politieagent Bretschneider die als stamgast in het bierlokaal iedereen probeerde uitspraken te ontlokken die tegen de keizer gericht waren en wie zich liet provoceren vervolgens arresteerde. Dat zou onze oppertrol in eigen persoon kunnen zijn. Zeer herkenbaar. Hij houdt zijn provocerende schrijfsels niet voor niets, hij schaadt graag mensen die hem niet aanstaan.

     1. Capo

      @Ni28: Een alleraardigste en treffende vergelijking.

 12. Gerlos

  Als die linkse figuren nu eens een beetje hun verstand gaan gebruiken en gaan luisteren naar de samenleving komt het misschien nog goed met deze club. Immigratie daar zijn ook de Duitsers mee klaar, maar dat moet je wel willen begrijpen linkse hotemetoten.

 13. Chauvinist

  Joachim Bursian is afgelopen week, na zo’n 20 jaar CSU, eveneens overgestapt naar AfD.

  Verstand komt met de jaren…

  1. dinaro

   Dat is heel mooi dan, Chauvinist!
   Mijn dag is weer goed.
   Zonde toch van het mooie
   Duitsland.

 14. Ni28

  71@ Capo, ik ken deze trol sinds hij zich nog Simon Brouwerstein noemde. Zijn domheid is vrij constant te noemen.

  1. EU kok

   Zijn domheid is vrij constant te noemen.
   .
   Een ieder kan van Ni28 zeggen wat hij wil, maar gevoel voor humor heeft hij wel.

  2. Capo

   @Ni28: Inderdaad, weten we meteen weer even waar de schoen knelt, altijd goed om te benoemen. Verder heb ik ontdekt dat Tengo dezelfde is als Elu.

   1. Floris

    “Verder heb ik ontdekt dat Tengo dezelfde is als Elu.”
    ————————————————————
    Heb ik wat gemist?

    1. EU kok

     een hersenspinsel

    2. Capo

     @Floris: Ik ben tot de conclusie gekomen dat Elu dezelfde als Tengo (multinicker) móét zijn. Je kunt dit het duidelijkst waarnemen uit de manier waarop het reactiepatroon zich aftekent.

     Iedere keer als multinicker in opspraak komt dat verdwijnt hij van de DDS-radar, het is alsof hij op dat moment doofstom wordt. Dan, inééns, is daar Elu die het steevast en met het fanatisme als een van een hondsdolle pitbull voor hem opneemt. Zijn felheid is ongekend! Iedere keer, elke keer opnieuw duikt deze Elu op om multinicker uit de wind te houden, om hem in bescherming te nemen en de aandacht af te leiden.

     Mede hierdoor ben ik tot de conclusie gekomen dat Tengo (multinicker) dezelfde is als Elu en dat multinicker wordt gesteund door EU kok die op zijn beurt ook weer een multinicker is, gister verscheen hij op DDS als ene Bloempje om het stookfeestje kracht bij te zetten. Ook Uiterst Links deed hieraan mee, die gebruikt Svetlana, Natte Scheet en Eugenie de la Fleur.

     Overigens zie je dat jij hierboven vrijwel direct wordt geflaneerd door EU kok (Bloempje) die zijn mening komt verklaren. Zoals je weet is dat sowieso kolder wat hij is zelf een multinicker en hij support Tengo die beter bekend is als multinicker.

     1. Floris

      Ja goed, maar zeker weten we het niet.

      Abnormaal is het wel.

     2. Tengo Kawana

      Kunnen we, nu dit is vastgesteld, erover ophouden?

     3. Capo

      @Floris: Van Uiterst Links en Cock weet ik het zeker, dat kun je controleren door op hun multinicknamen (Svetlana & Bloempje) te klikken.

      En al zou ik er bij Tengo-Elu naast zitten dan gaat het in feite toch over twee handen op één buik. Maar ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat mijn conclusie onjuist is.

     4. Floris

      Dat controleren werkt bij mij niet. Kan aan m’n browser liggen.

      Het zou heel goed kunnen dat Elu Guus een sokpop is, en ook EU Cock zou dat kunnen zijn gezien de lof die hij trol Quispel herhaaldelijk toedicht. Een ongezonde, aan adoratie grenzende bewieroking die je normaal niet ziet.

      Gezien het feit dat Quispel een enorme narcist is, is de kans reëel dat hij zichzelf zit te bewieroken.

      Bij EU Cock druipt bovendien de kwaadaardigheid er van af. Precies hetzelfde gif als wat Quispel uitspuwt.

     5. Capo

      @Floris: Opdat we niet vergeten wat hij heeft geflikt en nog steeds flikt.

      EU kok schreef op 10 augustus 2018
      “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

     6. Rechtsaf

      @Capo ik ben tot de conclusie gekomen dat al die gasten antisemitische islamitische klerelijers zijn, die allemaal lekker moeten oprotten hier, vieze vuile smerige NSB-ers zijn het, écht om-te-kotsen gewoon.
      Multiniggers zijn het, smeerlappen die Nederland verafschuwen..

 15. Vit

  Luitjes even een huishoudelijke mededeling, ik heb het gehad met DDS, dat geëmmer over multinicks en trollen waar het grootste gedeelte van topics mee gevuld worden, komt mijn neusgaten uit.

  Ik hoor het wel als DDS een moderatie krijgt.

  Gegroet allemaal.

  Ps, Ik ben verder te bereiken op de elite site van Sjun:

  https://uitingsvrij.000webhostapp.com/

  1. Tengo Kawana

   Jammer, Vit, ik had jouw handschoen opgenomen. Ik hoopte dat we zo deze trieste vetes zouden kunnen laten verdwijnen.

   1. Tengo Kawana

    p.s. De site van Sjun lijkt me op dit punt slechts een stap achteruit.

  2. Elu Thingol

   Met u heb ik ook schoon genoeg van het geëmmer over trollen en multinicks, waardoor vrijwel elke discussie onmogelijk wordt gemaakt.

   Hopelijk is dat gezeik vlug afgelopen en kunnen we tot de inhoud overgaan. De beste manier mijns inziens om dat te bereiken is zelf inhoudelijk te reageren en het gezeik te negeren.

   1. penis aqua di rosa

    En eluthingol, uw naam nu eens in het eggie te tonen.
    Niet te geloven hoeveel nicks een droppert hier op DDS kan gebruiken.

    1. Elu Thingol

     Thans ben ik actief onder één account, namelijk Elu Thingol.

    2. Capo

     @penis aqua di rosa:

     Tengo = Elu = multinicker

     Je kunt dat zelf nakijken. Zodra Tengo in het geding komt springt zijn multinick-kloon Elu in de bres om, als een met hondsdolheid besmette pitbull, de klappen op te vangen die voor Tengo’s bedoelt. Dat gebeurt niet één keer maar iedere keer. Het valt daarbij op dat Tengo dan ineens even met pauze is. Het lijkt zelfs wel of de normaal zo spreekzame Tengo dan ineens even doofstom is om zijn multinick-kloon Elu de kolen uit het vuur te laten halen. Uiteraard wordt dit spelletje aangemoedigd door EU kok die gister ook net zo gemakkelijk even van nick wisselt en net zo hard meedoet met het multinick feestje als Bloemetje, ja hoe verzin je het.

     Kortom, DDS wordt al jaren verziekt door één en dezelfde figuur die met een leger aan multinicks probeert om DDS om zeep te helpen. T’is maar dat je het weet. O ja, meestal komt multinickstalmeester Elu (Tengo) hierna met een lijstje blablabla waarmee hij zijn eigen gemaakte strontvlek nóg groter maakt.

  3. EU kok

   Vit, jouw beslissing.
   Maar ook jouw beslissing om onduidelijk te blijven over wie de vervuilers zijn.
   Het ga je goed.

   1. EU kok

    Je niet uitspreken over wie wat vervuilt.
    Valt dat niet onder politiek correct zijn?
    Ik vind van wel.

    1. Elu Thingol

     Yep.

  4. Capo

   @Vit: “Ps, Ik ben verder te bereiken op de elite site van Sjun:”

   https://uitingsvrij.000webhostapp.com/

   =============================

   Prima, dan tref ik jou daar, verblijven bij de elite van Sjun moet inspirerend zijn, ik geniet altijd van zijn reactie op DDS.

  5. Holland

   Het lijkt er op dat de neergang van DDS definitief is ingezet en alleen de trollen overblijven. Ik heb de afgelopen week ook nauwelijks de lust gehad om te reageren en heb ook besloten om hier te vertrekken. Tengo, Elu, EU Cock en andere hufters: julllie hebben gewonnen, DDS is van jullie.

   1. Capo

    Niet doen joh, DDS weggeven aan Tengo c.s.?

    Tengo en Elu zijn dezelfde = multinicker
    EU Cock = Bloempje

    Veel meer is het niet!

   2. Ben Zine

    @Holland

    Trek je svp niks aan van de trollen. Ik vind het ook raar dat er mensen zijn die iedere dag, van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds, 7 dagen per week reacties plaatsen op een blog. Dan denk ik: Wat voor een leven heb je dan ? Maar aan de andere kant zijn het maar woorden, en woorden doen geen zeer. Je kunt trollen ook gewoon negeren (don’t feed the trolls). Wat nu gebeurt is dat hun invloed enorm wordt opgeblazen, het gaat nergens anders meer over, en dat is natuurlijk niet goed. Ik begrijp ook niet zo goed dat de redactie niet ingrijpt want je wil uiteraard niet dat mensen gaan afhaken. Ik kijk het zelf nog een tijdje aan, maar als dat gezeur over die trollen de komende weken alsmaar door blijft gaan, dan haak ik waarschijnlijk ook af, want het begint een beetje te vervelen. Niemand zit op domme scheldpartijen te wachten. Een enkele keer, o.k., maar niet weken aan een stuk. We gaan het zien…

   3. Elu Thingol

    Het is sinds een week dat Capo het forum beheerst met zijn talloze oproepen anderen te negeren, waardoor enerzijds elke draad ontspoord en anderzijds de gebruikelijke debatten tot het verleden zijn gaan behoren.

    Vit schrijft terecht: “dat geëmmer over multinicks en trollen waar het grootste gedeelte van topics mee gevuld worden, komt mijn neusgaten uit.”

    Dat u en ik weinig lust hadden om te reageren hebben we dus gemeen.

   4. Tengo Kawana

    Het ga u goed, Holland.

    U heeft wel gelijk, dit blog is door Capo c.s. effectief naar gort geholpen.

   5. Capo

    Ik nam het voortouw en zette door!

    Opdat we niet vergeten wat multinicker flikt en de afgelopen 15 jaar heeft geflikt!

    Adriaan schreef op 10 augustus 2018:

    “Voordat de discussie losbarst wil ik het volgende vragen:
    Aan eenieder die Kawana, Thingol en trawanten niet serieus neemt, kunnen we niet met z’n allen afspreken dat wij op hun bijdragen nooit meer reageren. Laten we ze in hun sop gaarkoken. Hun enige doel is hier op DDS stemming kweken en haat zaaien. We kunnen niet vragen aan Michael om ze te bannen, want dat is niet democratisch. Iedereen mag zijn mening zeggen. Ook zij. Maar negeren is wel het ergste wat je iemand kunt aandoen.”

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/de-chinese-autoriteiten-willen-een-grote-moskee-sluiten-maar-stuiten-op-hevig-verzet-van-moslims/

    1. EU kok

     Geheel naar verwachting als een echte site-gestapo in het nauw zegt de hoofd CAPO:
     Ik was slechts de uitvoerende.
     Adriaan is de schuldige, het was zijn idee.
     .
     Verantwoording nemen voor zijn daden, dan geeft lugar toch liever niet thuis.

   6. Floris

    @ Holland: Zoals ik al vaker heb gezegd is het eindresultaat van het getrol dat een forum kapot gaat omdat de oudgedienden er op een gegeven moment geen zin meer in hebben en afhaken. Dat proces is hier al een tijdje gaande.

    Toen ik begon was de forumwereld nog levendig. Ik heb het ene forum na het andere zien wegkwijnen. Op AL deze fora was trol Quispel actief.

    Ik hou niet van de formule van DDS, omdat het allemaal veel te vluchtig naar m’n zin is. Na 2 dagen reageert er niemand meer op een draad. Maar wat is het alternatief? Alle gewone fora zijn dood.

    Anyway, als je bij je besluit blijft is dat een grote aderlating en ik zal je zeker missen. Mag ik je vragen je besluit te heroverwegen?

    Het negeren van de trollen scheelt de nodige ergernis en spaart energie. De discussies met hen zijn toch zinloos en dat zal zo blijven. Ik had zeker niet verwacht dat ze zouden vertrekken. We hebben hier te maken met de hardnekkigste trollensoort die er bestaat: een mega-psychopaat en een stelletje vunzige leeghoofden die hem op de been houden.

    1. Capo

     @Floris: “Ik heb het ene forum na het andere zien wegkwijnen. Op AL deze fora was trol Quispel actief.”

     Dat is exact de kern van het probleem en de conclusie van onze waarneming waardoor werd opgeroepen tot het negeren van multinicker. Als hij vertrekt/stopt is het probleem opgelost. Dat hij nog steeds gesteund wordt maakt het alleen maar erger en vertraagd het herstel en de oplossing. Zouden zij hun support staken dan waren we (bijna) bij de oplossing.

     1. Floris

      Gaat niet gebeuren, Capo. Idioten die hier 24/7 zitten te trollen gaan niet uit zichzelf weg. Negeren jaagt dit soort niet weg.

     2. Capo

      @Floris: Ik geef het toch een kans. Ik zie ze nu alleen nog op elkaar reageren, dat is een ferme sprong voorwaarts, toch? Hier en daar wordt een kansloos steekje uitgedeeld, maar de meerderheid weet nu wel waar de schoen wringt en men heeft de optelsom allang gemaakt.

      Tengo = Elu = multinicker
      EU Cock = Bloempje = multinicksupporter

      Dat zijn er maar twee en dat is wel in de hand te houden, vooral door ze te negeren.

     3. EU kok

      Capo zegt:Dat zijn er maar twee en dat is wel in de hand te houden, vooral door ze te negeren.
      .
      GRAAG, HEEL GRAAG

    2. EU kok

     Floris fluistert:
     Toen ik begon was de forumwereld nog levendig. Ik heb het ene forum na het andere zien wegkwijnen. Op AL deze fora was trol Quispel actief.
     .
     Vertaling:
     We konden hem verbaal met argumenten niet aan, we hebben het onderspit gedolven.
     We hebben hem werkelijk de vinkentering gescholden en nooit heeft zich tot dat niveau laten afzakken.
     Helaas, ik kan het niet leuker vertellen
     Getekend:
     Een teleurgestelde Floris.

    3. Holland

     Ja Floris, je hebt al veel vaker geschetst hoe het fora vergaat zodra Quispel aan boord klimt. En je hebt (wederom) gelijk gekregen.

     Ik heb besloten mijn account / nick in tact te laten, maar op een zelfde manier te gebruiken als Suijkerbuijk doet: geheel op de achtergrond, hoofdzakelijk lezen en een doodenkele keer reageren. Wat dat betreft hoop ik nog veel sterke reacties van jou, van Ben Zine, Ni28, Two Ravens en van vele anderen te lezen.

     Mooi weekend gewenst allemaal.

     1. EU kok

      Holland hakkelt:
      Wat dat betreft hoop ik nog veel sterke reacties van Ni28, Two Ravens en van vele anderen te lezen.
      .
      Eindelijk
      Heel Holland lacht
      Eindelijk humor.
      Oh sorry, Hollanders in Duitsland maken geen grapjes.

     2. Floris

      @ Holland: ook jij een goed weekend gewenst. Goed om te horen dat je niet helemaal weggaat.

     3. Capo

      @Holland & Floris: Ik laat mij om de dooie dood niet wegjagen door Willem (multinikcer) en zijn ene supporter, dat zou er nog bij moeten komen. Negeren is wel degelijk een optie en de afgelopen week kon duidelijk gezien worden dat multinicker en zijn supporter zich daardoor nog ernstiger gaan misdragen en DDS uiteindelijk in zal (moeten) grijpen. Het is puur een kwestie van doorzetten, opgeven is, voor mij in elk geval, geen optie.

      En de modder en de spuug van die hielenlikker glijdt allang van mij af langs de modder en de spuug die er toch al op zat, ik neem graag het voortouw om DDS weer te helpen gezond te worden zonder multinicker.

      Hoe dan ook, tot ziens!

   7. EU kok

    Zo te zien is Holland onder het gezag van Capo bezweken.
    Deze strijdmakker van het tweede uur kan het opgelegde verplicht negeren niet meer opbrengen.
    Moge hij rusten in vrede in de prachtige Eifel.
    Op zijn graf komt te staan.
    Hier vloekt en tiert Holland in Duitsland verder,
    Gelieve in de ochtend niet te storen.

    1. Elu Thingol

     We weten allebei om wie Holland zijn vertrek écht aankondigd en dat gaat niet om mij, Quispel of u.

     Het betreft dezelfde reden dat Vit is vertrokken, maar met die reden kunnen ze bij de Sjun-elite niet aankomen. Ik snap dat wel.

     1. EU kok

      Ach Elu.
      Een ieder heeft het wisselen van account, het zuigen en treiteren van lugar gezien.
      En allemaal bleven ze zwijgend aan de “goede ” kant van het schoolplein staan.
      Sommigen zeggen nu naar binnen te gaan maar achter het raam blijven ze kijken naar het schoolplein.
      Lekker laten gaan, die weglopers en wegkijkers.
      We zien het wel, geduld is een schone zaak en tijd heelt redelijk wat schaafwonden.

     2. Elu Thingol

      @ EU kok

      Ja, en diegene die het zuigende schooljongetje tot de orde wilde roepen, gisterenavond, schrok terug toen hij man en paard moest noemen.

      Tijd heelt alle schaafwonden. We zien het aan.

     3. EU kok

      Ik moet zeggen, de reacties op het vertrek van Vit en Holland zijn overweldigend.
      Dikke rijen om het condoleance register te tekenen en een laatste groet te brengen.
      Nee, ze ondervinden echt veel steun en troost van hun “medestanders”
      Hartverwarmend om te zien.

     4. Elu Thingol

      Treurig dat ze niet tegen de groep zijn opgestaan.

      Maar goed, zoals u al meende: tijd heelt alle schaafwonden.

  6. meijer61200

   Vit; Ik doe mee! Loop er al een poosje aan te denken, maar omdat DDS geen moderator heeft wordt het met de dag gekker met randdebielen als GG,Quispel, TK,FJ, en zo nog een aantal onnozelen. Ik zoek mijn heil elders vanaf heden.

   Succes allemaal! Wil de laatste trol het licht uit doen binnenkort??

   1. Capo

    @Meijer: Jammer… Multinicker staat er nu alleen voor en wordt alleen nog gesteund door EU Cock.

    In het onderstaande onderwerp zie je het negeren werkt en dat ze geen poot meer aan de grond krijgen. Zet nog even door en blijf aan boord!

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/berlijn-wordt-geconfronteerd-met-het-verleden-harde-clash-tussen-links-en-neonazis/#comment-898755

 16. penis aqua di rosa

  Ziek eens op google naar eluthingol, vooral die plaatjes hahahahahaha, wat een……..

  1. Elu Thingol

   De illustrators doen Thingol geen recht.

  2. Steve Van der Vekens

   Een echte toetsenbord-ridder.

   1. Rechtsaf

    @Steve pedopas erbij, thin-golen houden daar wel van

    1. Capo

     @Rechtsaf: Met genoegen constateer ik dat ze feitelijk alleen nog tegen elkaar praten, Tengo en Cock! 😉

   2. Elu Thingol

    Koning, Elu Thingol was een koning.

 17. DolleDries

  In december is de federale regering van plan het UN Global Compact on Migration in Marrakech te ondertekenen. Dit verzegelt de laatste doodsteek voor Duitsland. De vorige golf van migratie is slechts een grap tegen wat er met ons zal gebeuren. Merkel’s plan om Duitsland te vernietigen wordt snel geïmplementeerd.
  door Norbert Zerr
  Het VN-migratiepakket is al heel lang voorbereid. In september 2006 hield de Algemene Vergadering van de VN de eerste diepgaande discussie over mondiale migratie en haar economische context. Deze eerste “dialoog” vormde de basis voor het definiëren van migratie als een wereldwijd probleem voor VN-lidstaten. Op het Wereld Economisch Forum in Davos, waar grote bedrijven en miljardairs grote politieke invloed uitoefenen, werd het Global Compact on Migration zwaar gepromoot. Overheden zouden meer moeten uitgeven aan migratie en minder aan lonen en sociale kwesties.
  De voormalige “SRSG van de Verenigde Naties voor Internationale Migratie,” Peter Sutherland, de zogenaamde 2006 het “Global Forum on Migration and Development” in het leven, die uiteindelijk werd in verband met de coördinatie van de activiteiten van de Verenigde Naties. Peter Sutherland is een voormalig EU-commissaris, Goldman Sachs bestuurslid en leden van de “Trilaterale Commissie” alsook de stuurgroep van de “Bilderbergers”. Sutherland heeft hard gewerkt om de massale migratie aan te brengen “goedkope arbeid en tegelijkertijd op te lossen de homogeniteit van de Europese volkeren” van de economie te bevorderen.
  In 2001 begon het jaarlijkse Wereld Economisch Forum in te grijpen in het bevorderen van migratie en het promoten ervan. De agenda Wereldwijde agenda voor migratie is opgesteld. In 2013 werd een rapport gepubliceerd met de titel “The Business Case for Migration”, de “Economic Benefits of Migration”. Het rapport moet dienen om de dialoog over migratie op gang te brengen. Het rapport spreekt ook van de dynamiek van de migratie-industrie. Migratie wordt dus gezien als een economische activiteit door grote bedrijven, miljardairs en VN-functionarissen. Begrijp dat deze industrie moet worden gevoed – en wie de “reclame” financiert.
  Om xenofobie door migratie te voorkomen, moeten migratie-vriendelijke “reclame” en woordkeuze worden verspreid. Bovendien moeten “ontwikkelingsbureaus” migratie als een belangrijke bron van economische groei bevorderen. Omdat migratie een grote markt opent, gecreëerd door migranten als consumenten. Dit potentieel moet worden gebruikt. Staten mogen alleen dienen als bemiddelaars voor migratie tussen mondiale bedrijven en landen. 2018 zal een cruciaal jaar worden voor de goedkeuring van de eerste Global Compact on Migration, volgens het Economisch Forum. De deadline voor ondertekening is in december in Marrakech. Het einde nadert

 18. swetsnek

  IK LEES HIER DAT DE MULTINICKER EN AANHANG BARSTJES ZIEN JONGENS ????
  ZIJN ER BARSTJES ???? ZE HEBBEN HET OVER GEDULD HEBBEN .
  HAHAHAHAHAHA
  BOYS WE GOOIEN NOG EEN BLOK OP HET VUUR HET WORDT GEZELLIG TOCH DE KOMENDE WEKEN
  GEWOON ZORGEN DAT WE EEN PACKT BLIJVEN NIKS AAN DE HAND HIER .
  EN VOORAL DOORSCROLLEN WAT VAN HUN HAND AF KOMT FIJN WEEKEND VRIENDEN

  en niet vrienden dat jullie dit weekend fijn mogen verzuipen figuurlijk dan wel te verstaan ajuuuuuuuus hahahahaha

  1. Rechtsaf

   @SN gaat goed komen, vol d’r in, spugen op die antisemitische islamitische landverraders..

 19. Steve Van der Vekens

  Links kan niet tegen de waarheid op, een beetje luchtfietsen, maar nooit het onderwerp migratie ter sprake brengen welke zich schuldig maakt aan blanke genocide.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.