Gemaskerde jongeren terroriseren Zweden: 88 auto’s in brand gestoken

Zweden heeft het moeilijk de afgelopen jaren. De migratie zorgt voor veel frictie, de opmars van extreem-rechts en extreem-links is niet tegen te houden en ook heeft het land van gemaskerde jongeren die het land terroriseren met vandalisme en pyromanie. 

,,We hebben vaker te maken gehad met brandstichtingen”, zegt politiechef Ulla Brehm tegen SVT.se. ,,Maar ik weet niet of we dat op dezelfde avond en in zo’n kort tijd op zoveel verschillende plekken hebben gehad.” De eerste meldingen kwamen gisterenavond even voor 21.00 uur bij de politie binnen.

In Trollhättan rukte de politie uit om de brandweer bij te staan, toen tijdens de bluswerkzaamheden de onrust voortduurde. Agenten werden daarbij ‘onder vuur’ genomen met stenen. ,,Jongeren, met hoodies en een bedekt gezicht, bekogelden de agenten”, vertelt politie-inspecteur Claes Dahlström.

De Zweedse premier Stefan Lofven heeft woedend gereageerd op de brandstichtingen: ,,Waar zijn jullie in vredesnaam mee bezig?”, vroeg hij zich in een radio-interview af. Lofven geeft aan ‘echt heel boos’ te zijn en zegt dat de maatschappij streng moet optreden tegen de relschoppers.

Erg goed dat de Zweedse premier harde uitspraken doet over de brandstichtingen, maar uiteindelijk helpt dat natuurlijk niet. De oorzaak van die gecoördineerde brandstichtingen moet achterhaald worden. Vaak worden dit soort brandstichtingen gelinkt aan opstandige jongeren met een migratieachtergrond, zoals in de stad Malmö al heel vaak is gebeurd. Niemand weet echter nog of dat nu ook het geval is.

Als dat wel het geval is, dan is de kans groot dat het niet op die manier benoemd worden. In Zweden is de politieke-correctheid omtrent dat soort onderwerpen zo stevig, dat achtergronden en informatie omtrent geloof en identiteit niet publiekelijk wordt gedeeld.

Uiteindelijk maakt dat alles ook niet uit, want Zweden blijft met het probleem zitten en heeft serieuze problemen met gezag en autoriteit. Het wordt niet gerespecteerd en zelfs stelselmatig ondermijnd door het softe beleid dat al jarenlang gevoerd wordt. Doe eerst iets aan het gezag en het respect voor de autoriteiten, dan kunnen ze verder gaan met de volgende stappen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. Ritter

  De brandstichters zijn migranten jongeren die al jarenlang voor veel geweld en criminaliteit zorgen.

  Er zijn complete wijken waar de politie geen gezag meer heeft. Geen wonder ook want de politie weigert hard op te treden .

  1. Ritter

   Sweden brand: Migranten bendes laten gecoördineerde brandbombardementen over meerdere steden los

   Sweden Is Burning: Migrant Gangs Unleash Coordinated Fire-Bomb Rampage Across Multiple Cities
   https://www.zerohedge.com/news/2018-08-13/sweden-burning-migrant-gangs-unleash-coordinated-fire-bomb-rampage-across-multiple

   1. Steve Van der Vekens

    Ik heb dat op een mainstream-site gezegd, dat het onze nieuwe Europeanen zijn die aanslagen plegen door alles in brand te steken.
    De reactie kwam er niet op.
    Isis is hier. Nu zijn het ‘gemaskerde jongeren,’ morgen rijden diezelfden in Londen mensen omver.
    De linkse tegenbetogers welke terroristen zijn.

  2. Dubbele Komma

   Goed voor de economie,nu moeten die ongelovige zwijnen,autochtone Zweden een andere auto kopen om naar hun werk te gaan om alle uitkeringen te kunnen blijven bekostigen.

   Win-win situatie zou een gestoorde socialist zeggen…

 2. Two Ravens Black Kettle

  De natte droom van Twan Huys en Staatsradio1 (die er ongetwijfeld niet over zullen berichten want dat zijn immers kwaliteitsjournalisten)

 3. Antidotum

  De slappe zwakzinnige linkse regering aldaar krijgt wat ze verdient.
  Alleen jammer dat de burgers weer de klos zijn.

 4. Steve Van der Vekens

  Linkse tegenbetogers zijn ook altijd gemaskerde jongeren.

 5. Elu Thingol

  Hopelijk worden de daders stevig aangepakt.

  1. Top

   Net zoals jij graag wordt aangepakt, hé Guusje. Lekker hard. Zeg Guusje, als je nu niks beters te melden heb, dan dit soort flauwekul, ga dan vissen of parachutespringen.

   1. Elu Thingol

    Doe normaal.

   2. Tengo Kawana

    Gestoorde trol.

   3. Adriaan

    @Top, stop met het voeren van Kawana, Thingol en trawanten. Als zij geen voer meer krijgen, druipen ze vanzelf wel af. Overigens heeft Thingol nu eindelijk, na zoveel tijd, weer iets zinnigs gezegd. Een unicum.

    1. EU kok

     Capo site-gestapo is aan het werk.
     Niets en niemand ontziend zit hij in zijn portiersloge.
     Handen bij de knop om de slagboom te bedienen.
     Plichtsgetrouw neemt Adriaan zijn werk over.
     Zou Adriaan ook meerdere nicknames hebben, net als lugar?

     1. Elu Thingol

      Ja, het nadeel is dat het getrol van Capo inmiddels overgenomen wordt door Adriaan, van wie ik toch beter had gedacht. Zelfs nu het track record van de al meer dan een jaar op DDS klierende Capo is gepubliceerd blijft hij serieus worden genomen.

      Een kwalijke zaak.

      Nou ja, laten we gewoon van de vrijheid van meningsuiting gebruik blijven maken en de mening op dit blog verkondigen. Het staat anderen vrij daar wel/niet op te reageren. Of het te negeren.

     2. EU kok

      Quote van Elu/Guus:
      Nou ja, laten we gewoon van de vrijheid van meningsuiting gebruik blijven maken en de mening op dit blog verkondigen. Het staat anderen vrij daar wel/niet op te reageren.
      .
      Inderdaad.
      En Capo ?
      Zoals hij zelf zegt: multinickers moet je negeren.
      Zeker geen aandacht geven.

     3. Elu Thingol

      @ EU kok

      Volledig mee eens.

     4. fockingworst

      De trol is uit getrolt.. Daarom een offensief met het spiegeltje in de hand..

    2. Capo

     @Adriaan: Top zet Elu in de hoek, daar horen de multinicksupporters. 😉
     Maar inderdaad, lekker blijven negeren want we gaan de goede kant op. Je ziet ze ook direct in de Pavlov schieten. 🙂

     1. Adriaan

      Eens @Capo. Ze spartelen. Zeggen en verzinnen de raarste dingen. Ze willen je ook heel graag woorden in de mond leggen. Ze komen met vaak: ik denk, ik vermoed, ik weet wel zeker. Geestig. Het interesseert me dan ook geen bal wat zij ervan denken of vinden. Ze zijn uitgekotst. Staan voor altijd buitenspel. Het duurt niet lang meer of ze krijgen de rode kaart.

     2. Capo

      @Adriaan: Bingo!

     3. Floris

      Beftekkel Guus heeft een Capo-obsessie.

     4. Capo

      @Adriaan: En de steun aan multinicker zorgt ervoor dat de supporters zichzelf ook buitenspel zetten. Zouden ze die steun staken dan was er weinig aan de hand. Multinicker is (nog steeds) actief als multinicker en zal alleen nog genegeerd en geëxponeerd worden. Gelukkig zien steeds meer DDS’rs dat ook, dat is heel verstandig want samen staan we sterk!

     5. Elu Thingol

      @ Floris

      Nope. Ik heb niets tegen Capo. Wel tegen de moderatorrol die hij sinds kort heeft aangenomen. Negeerde hij me maar!

     6. Capo

      @Floris: “Beftekkel Guus heeft een Capo-obsessie.”

      Dat vind ik persoonlijk niet zo erg Floris, ik neem graag het voortouw. Ik vind het veel erger dat hij multinicker met een ongekende felheid in bescherming neemt en hem beschermd als een met hondsdolheid besmette pitbull. Dat vind ik werkelijk onbegrijpelijk omdat onomstotelijk vaststaat dat multinicker al meer dan 15 jaar de Nederlandse forums verziekt en ondermijnt met zijn talloze verschillende (ook nu nog actieve) multinicks.

      Gelukkig zijn we nu zo ongeveer allemaal op één lijn en tekent zich af wat wij hadden gehoopt. Multinicker wordt op grote schaal genegeerd en geëxponeerd. Samen staan we sterk!

     7. Steve Van der Vekens

      Neen Guus, zoals het een echte troll betaamt, probeer je Capo weg te zetten als de overtreder die je zelf bent. Zelfprojectie, heet dat.
      Maar we zien er allemaal door.
      Je wankelt.

     8. Elu Thingol

      @ Steve

      Capo ziet de splinter in de oog van een ander, maar de reusachtige balk in zijn eigen oog niet. Het uithangen van de moderator stuit me tegen de borst en daarom confronteer ik Capo weleens met zijn balk: het geklier zijnerzijds op dit blog in het verleden.

      Zijn oproep onder meer mij te negeren slaat overigens nergens op. Alsof ik afhankelijk ben van andermans reacties. Het staat een ieder vrij me te negeren, op me te reageren, me te ontwijken. Zelfs even fel toespreken is wat mij betreft oké.

  2. sjun

   Stefan Löfven wordt op 9 september ook politiek afgerekend. 🙂

 6. Ni28

  De explosieve migratie van moslims naar Europa zal uiteindelijk tot een burgeroorlog leiden met massale deportaties. Iets wat nooit een gewone burger ooit zou willen. Zweden krijgt hier nu weer stank voor dank. Boze leiders hebben wij niet nodig maar leiders met hersens en liefde voor eigen land met haar bevolking. Geen diversiteit. Zij denken dat zij met sterke woorden hun misdaden tegen eigen bevolking goed kunnen praten. De linkse overheersing in Europa leidt tot dit soort toestanden. Europa wordt onleefbaar. Op gegeven moment is de rek uit en gaan mensen zich roeren. Zo kan het niet langer.

  1. Antidotum

   Helemaal juist Ni28

   De makke christelijke Europese schapen worden aangevallen door een grote roedel islamitische wolven.
   Het enige dat de makke schapen rest is vluchten, tenzij zich een metamorfose voordoet, die de makke schapen verandert in de kruisvaarders van weleer.
   Maar dat zal wel een euforische gedachte blijven.

 7. Ni28

  Met deze massale acties begint het op te lijken dat Europa bezet gebied is.

  1. Dubbele Komma

   Europa IS bezet gebied.

   Terreur tegen de originele bevolking is zo oud als de islam zelf.

   En de grootste vijanden van de beschaving zijn de socialisten,de bondgenoten van de islam.

   Vergeet niet dat op deze zelfde manier het Romeinse rijk is gevallen!

   De geschiedenis herhaalt zich gewoon!

  2. sjun

   Ook de voorbereidingen voor reconquista zijn in volle gang. Evenals in Polen, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk, Roemenie, Beieren, Servie, Kroatie en Bosnie is er met het oog op de komende verkiezingen in Zweden een verdergaande bewustmakingsactie vaaf een historische plek gestart.
   🙂

 8. Rosasolis

  Nederland heeft ook een Pyromaan die actief is in regio Culemborg, die auto’s aansteekt. De politie probeert al jaren om hem te pakken.

  1. Tengo Kawana

   Wat te denken van Feyenoordhooligans die ons wekelijks dwingen tientallen politieagenten op de been te brengen en maar niet willen integreren?

   1. Antidotum

    @Tengo.
    Een links fenomeen van paternalistische lieden die de realiteit niet begrijpen.
    Ze trekken immer een vergelijk met veelal autochtone zwakzinnigen.
    Doch zien het echte kwaad, het islamitische zwaard van Mohammed, niet boven hun uitgestrekte nekken hangen.
    Ditmaal geen Damocles.
    Totdat het islamitische zwaard ook hen de kop afslaat en dat bedoel ik niet hypothetisch.

    1. Tengo Kawana

     Dat klopt, Antidotum, dat zwaard van Mohammed trof ik niet aan.

     1. Antidotum

      @ Tengo

      De tijd zal het leren.

    2. Capo

     @Antidotum: Op 10 augustus heeft een grote meerderheid besloten om de multinicker (Tengo etc.) en zijn supporters te negeren en te etaleren. Multinicker is al meer dan 15 jaar bezig om forums te saboteren met gebruik van tientallen verschillende actieve nicks.

     Doe je ook mee? want samen staan we sterk!

     1. Antidotum

      @Capo

      Had geen idee dat deze Tengo ook een alterego is van Graatsma met zijn obsessief compulsieve stoornis.
      Een psychotische neuroot die het niet bij een enkele nick kan laten.
      Ben hier nog te kort en te weinig aanwezig om dat te herkennen.
      Had eerder het idee dat policor links hier in de meerderheid was, maar nu begrijp ik het beter.
      Het is een en dezelfde. 🙂

 9. Peter Loosduinen

  Onder de daders zitten mensen met namen als Mohammed / Rachid etc……

  1. Ni28

   Oude Vikingen dus:)

 10. slayer

  ach de linkse volksverrader lofven is boos….. wat gaat ie doen de daders een abonnement op het zwembad geven zodat ze zich savonds niet zo vervelen?

  1. Ni28

   Deze migrantentuig lacht zich rot om de Europeanen. Hoe meer rottigheid hoe meer zij gratis krijgen. De zwakheid van de linkse watjes is belachelijk voor de islamitische cultuur. Zij lachen ons uit want zij binden in alleen als zij een harde hand voelen. Daarom groeit in het M.O. elke nieuwe leider tot een dictator. In zo bende ongeregeld kan het blijkbaar niet anders.

 11. Ben Zine

  De zegen van een multiculturele samenleving, met dank aan de linkse kerk, die al dit goeds de afgelopen 50 jaar heeft opgebouwd. Dit zijn de vruchten van haar nobele werk. Wat zouden we toch moeten zonder deugmensen ? Van Zweden hebben ze een diversiteits paradijs gemaakt om jaloers op te zijn, waar iedereen in harmonie met elkaar omgaat, waar aanhangers van de godsdienst van de vrede perfect zijn geïntegreerd en waar zij zich naadloos hebben aangepast aan hun gastland, dat hun voorziet van huisvesting, gezondheidszorg, onderwijs en sociale voorzieningen. Als er één voorbeeld is waaruit blijkt hoe goed de multiculturele samenleving functioneert, dan is het wel Zweden ! Zo’n multicultureel walhalla schreeuwt om NOG meer diversiteit, van zoiets moois en fijns kun je immers nooit genoeg hebben ! Zweden is eigenlijk te mooi om waar te zijn, ik kan gewoon niet wachten om te emigreren naar die multiculturele hemel. Nogmaals deugmensen: DANK, DANK, DANK ! Jullie zijn te goed voor deze wereld. Jullie deugen nog harder dan Jezus. Door jullie onbegrensde barmhartigheid en goedertierenheid komen jullie GEGARANDEERD in de hemel. Angela Merkel moet heilig worden verklaard, zij deugt het hardst van iedereen.

  1. Holland

   Ja Ben Zine, het is de vraag wat Zweden, Europa en ons land zwaarder heeft getroffen: de verwoestingen van de linkse politiek of de tsunami’s van ongeletterde kansloze gelukszoekers. Hoewel het een natuurlijk direct het gevolg is van het andere.

   Zolang deugen voorop blijft staan bij de linkse schapen is er geen schijn van kans op verandering. Het cultureel marxisme is de doodsteek gebleken voor de Europese bevolking.

   1. Tengo Kawana

    En dan te bedenken dat Holland helemaal niet in Nederland woont!

    1. EU kok

     Precies, wat bedoelt hij met ons land?
     Zijn land of mijn land?

   2. Dubbele Komma

    @Holland

    +100

   3. Capo

    @Holland: +1

   1. Adriaan

    @Dubbele Komma, in de tijd van de Irak-oorlog was Turkije een groot bondgenoot. Dit land was de uitvalsbasis voor de vliegtuigen van de VS. Daar doelt Erdogan op.

    1. Dubbele Komma

     Ja dat land dat olie kocht van Isis bedoel je?

     Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

  2. Adriaan

   @Ben Zine, je hoeft niet te emigreren. Deze culturele tradities komen ook over naar Nederland. De cologne is al onderweg. Dan wordt het pas echt een verrijking voor Nederland. Ni28 ziet het ook juist, er gaat een burgeroorlog van komen. Wijze mensen die hebben dit jaren en jaren geleden al zien aankomen, maar helaas het overgrote deel van de Nederlandse bevolking roept dat het allemaal wel meevalt. Het is slechts een kleine groep dat zich misdraagt, krijg je dan te horen. Dit soort tuig kun je maar het beste in kampen stoppen. Ver weg van de beschaving. Zeg ik nou beschaving? Zou dat eigenlijk nog wel bestaan?

   1. EU kok

    Quote van Adriaan:
    Dit soort tuig kun je maar het beste in kampen stoppen.
    Ver weg van de beschaving.
    .
    Ik denk dat ik al weet welk gezegde Adriaan boven de poort wil hebben.
    Samen met zijn gestapo vriendje.
    Fijne reageerders zijn er toch hier aanwezig.

    1. Willem Alexander

     op de poort staat hopelijk een aangepaste versie, “links af naar 72 maagden”

 12. monach

  Terreur en angst zaaien, is onderdeel van de islamitische imperialistische agenda. Het is onderdeel van een traject naar macht, een traject naar steden, gebieden en landen veroveren.

  1. Dubbele Komma

   Precies monach, dit gebeurt pas 1400 jaar dus je moet echt een paar kevlar oogkleppen op te hebben wil je het niet willen zien.

   Het is gewoon geschiedenis en op deze manier zijn alle landen onderworpen die nu zo prachtig islamitisch zijn.

   1. Floris

    “Het is gewoon geschiedenis en op deze manier zijn alle landen onderworpen die nu zo prachtig islamitisch zijn.”
    ————————————————————————
    De meeste wel maar niet allemaal. Toen de Indonesische vorsten in contact kwamen met de islam (via handel) zagen ze er wel wat in. Waarom? Omdat ze het als een uitstekend middel zagen om het volk te knechten en onder de duim te houden.

    1. Capo

     @Floris: “Omdat ze het als een uitstekend middel zagen om het volk te knechten en onder de duim te houden.”

     Klopt, islam betekent ‘onderwerping’

    2. Dubbele Komma

     Dat bedoel ik Floris.

     Van origine is Indonesië helemaal geen moslim land.

     Maar probeer er vandaag de dag nog maar een christen te vinden.

     Net zoals de rest van de moslimlanden is Indonesië ook onderworpen.

     En de laatste christenen worden gewoon geterroriseerd.

     1. Floris

      In Indonesië werden ook geen meisjes besneden. Nu gebeurt het massaal.

      En dan heb je nog linkse idioten die zeggen dat het niets met de islam te maken heeft.

     2. Dubbele Komma

      Omdat Indonesische moslims in rap tempo radicaliseren.

      Net als Nederlandse 2e en 3e generatie moslims.

      Pas nog onderzoek in alle kranten gestaan.

  2. Capo

   Voor het nageslacht:

   “Terreur en angst zaaien, is onderdeel van de islamitische imperialistische agenda. Het is onderdeel van een traject naar macht, een traject naar steden, gebieden en landen veroveren.”

  3. Floris

   “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [Koran 8:12]

   https://re-act.be/2015/01/12/koran-roept-op-23-plaatsen-op-tot-oorlog-tegen-de-niet-moslims/

   1. Tengo Kawana

    Floris is inmiddels doorgeradicaliseerd tot hard core islamofoob.

    Pijnlijk.

   2. Capo

    @Floris: Geen pin van een handgranaat tussen te krijgen.

   3. Capo

    @Floris: Hij probeert het nog wel… 😉

    1. Dubbele Komma

     @Campo,Ach je zal maar getroffen zijn door de hersenziekte “realiteitsfobie”

     ;-D

     1. Capo

      @DK: Het is mooi om te zien dat de strategie merkbare vruchten begint op te leveren. DDS zal mooier, gezelliger en eerlijker worden wanneer multinicker het veld heeft geruimd. Het zal hem, na meer dan 15 jaar, zelf ook wel goeddoen, al denk ik dat het ongeneeslijk is.

   4. Dubbele Komma

    Ja precies Floris,Dit is precies wat er al 1400 jaar gaande is.

    1. Floris

     Maar de deugmens wil er niet van weten. En de luie mens neemt er geen kennis van. Die kijkt liever naar Pauw.

     De gemiddelde westerling begrijpt geen ene mallemoer van de islam en de mentaliteit die eruit voortkomt. Ze kunnen zich gewoon niet voorstellen dat zoiets bestaat.

     1. Capo

      @Floris: “De gemiddelde westerling begrijpt geen ene mallemoer van de islam en de mentaliteit die eruit voortkomt. Ze kunnen zich gewoon niet voorstellen dat zoiets bestaat.”

      Juist en tevens correct! De westerse mens denk, overdenkt en handelt westers en die manier verenigt zich niet met de oosterse (islamitische) manier van doen en denken. Israël botst daar ook steeds tegenaan omdat ze westers is georiënteerd. De islam kent een cultuur van schaamte en eer, die liegen liever dan dat ze zich laten beledigen of kleineren.

     2. Dubbele Komma

      Omdat de socialist bang is voor de waarheid.

      Terwijl de geschiedenis gewoon openbaar is. Er zijn boeken over geschreven,films over gemaakt het is 2018 je kan je op zoveel manieren informeren.

      De socialist snapt maar niet dat er geen discussie mogelijk is over het verleden. Dat is namelijk al gebeurt en gedocumenteerd.

      Daarom maken ze vandaag de dag hun eigen geschiedenis.

      De feiten zijn te “eng” en raten hun zelf gecreëerde waarheid aan.

      Hoe vaak zie jij hier een socialist discussiëren op argumenten?

      Precies,die hebben ze niet!

     3. Floris

      Ze hebben wel argumenten maar die zijn door de tijd ingehaald. Linksen bekijken de wereld door een ideologische bril en als de feiten niet met hun utopisch fata morgana overeenstemmen dan worden die feiten genegeerd, gebagatelliseerd of zelfs geridiculiseerd, zoals ook op dit forum het geval is bij de trollen.

      Een verstandig mens springt over z’n eigen schaduw heen als hij constateert dat z’n ideologie niet deugt, maar voor linksen is dat heel moeilijk. En omdat links Europa al 50 jaar domineert zijn we in een leugen gaan leven.

      Mensen zijn niet gelijk, culturen zijn niet gelijkwaardig, de wereld is niet maakbaar, maar links probeert iedereen wijs te maken dat het wel zo is.

      En hieraan dreigt het westen ten onder te gaan omdat er een roofdier rondsluipt dat niet aarzelt om van dit cultuurnihilisme meedogenloos misbruik te maken.

 13. fockingworst

  Extreem links en rechts.. Sorry Lars.., je valt totaal niet serieus te nemen

  1. Capo

   @Worst: Zweden heeft een probleem en dat probleem steeds groter. Waar islam groeit groeien de problemen mee, dat is een simpele som.

   1. Dubbele Komma

    Als aanvulling op Capo:

    AL 1400 JAAR LANG!

    Lees eens een geschiedenisboek!

    1. Capo

     @DK: Inderdaad, opnieuw geen pin van een granaat tussen te krijgen.

   2. fockingworst

    Precies.. Klopte islam capo.. Ik leer mijn kiddos dat ze moeten vertrekken na hun studie over ongeveer 10 jaar.. Dit land net als de rest van noordwest Europa is al vergeven.
    Kunnen terecht in midden_oost Europa, want daar zijn ze niet gek zoals hier.
    Canada is ook al multiculti gek.. Misschien amerika en anders zuid amerika.. Maar dat laatste continent is ook niet helemaal safe.. Maar niet door islam.. Maar corruptie Ed.

   3. fockingworst

    Gelijk, heb je

 14. van Urk

  Enkele zaken in Zwedsuela; Aanslag in Stockholm, Medegevangene neemt wraak op aanslagpleger Stockholm, Zweedse activiste verhindert uitzetting Afghaanse vrouwenmepper, Politiebureau Stockholm afgebrand, 4 Afrikanen verkrachten gehandicapte Zweedse vrouw, 328 schoolbranden in 2017, Zweedse regering onder vuur door oppositie om kindhuwelijken onder migranten, sekscursussen voor migranten, schietlessen voor migranten, Tandarts wordt ontslagen omdat hij leeftijdsleugen van asielzoekers ontmaskert, Helft van het aantal Zweedse schoolkinderen is buitenlands, Graf van het vermoorde 11 jarige multiculti slachtoffer Ebba werd vernield, Zweden schaft rechtsstaat af; Alle mannen per definitie schuldig aan verkrachting tenzij tegenbewijs, Zweden wordt belegerd. Golven migranten uit het midden-oosten zorgen voor gigantische toename van criminaliteit, Immigratie kost Zweden 350 miljard, No-Go Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels, Zweedse journalist wegens satirische tekeningen over islam verhoord, Vluchteling uit Syrie wist niet dat seks met kinderen in Zweden illegaal is, Hongaren verlaten Zweden vanwege de massa-immigratie, Leraar in Zweedse probleemdistricten; Je mag nooit je rug naar de leerlingen toedraaien, 14 jarige jongens lopen in Malmo met automatische vuurwapens, Zweden dreigt leger in te zetten tegen bendegeweld, Zweedse agenten willen niet meer in gevaarlijke migrantenwijken werken, Groepsverkrachting in Malmo, Radicale moslims verjagen Zweedse Linkse feministen, Aantal AIDS gevallen in Zweden toegenomen, Uit angst voor aanvallen blust de brandweer uit Uppsala niet meer, Gewapende politie escorteert joggers, Racistische kruis Zweedse vlag vervangen voor islamitische halve maan, Immigranten kiezen voor hun kinderen bewust scholen zonder Zweedse waarden, Nieuwe moslimpartij wil Zweden islamiseren, Zweden willen waardevolle cultuurgoederen vernietigen, Hongarije biedt asiel aan Iraanse christen aan die in Zweden wordt uitgezet, Zweedse activiste Lamotte; immigranten plegen de meest seksuele overvallen, Muziekfestival in Zweden; 4 meisjes verkracht, 11 jonge vrouwen aangerand, 97 procent van de migranten wil niets leren in Zweden, Kooi moet kioskmedewerkers uit Malmo tegen criminelen beschermen, Zweden helpt jihadisten aan nieuw identiteit, Zweedse president poseert met Somalische verkrachter van 80 jarige vrouw, Zweedse politica bruut neergeslagen door Arabische migranten, Syriers brachten maffia-achtige toestanden in Zweden, 2016; 17 mensen in Malmo vermoordt, Zweedse politiechef wordt door minister van justitie teruggefloten wanneer hij oproept tot uitzetting van terreurverdachten, Geen enkel bouwbedrijf wil politiebureau bouwen in Rinkeby Stockholm, Bus beschoten in Skovde, Spoedeisende hulp moet deuren op slot doen tegen bedreigingen, Politie geeft delen van Malmo op, Zweedse politie mag niet meer berichten over delicten van migranten, Groepsverkrachting eiland Goteburg daders vrijgelaten, 55 No-Go areas in Zweden politie overbelast, Rellen in Kronogarden, islamitische groepsverkrachting op veerboot Finland-Zweden, Migranten protesteren tegen verhuizing naar het platteland, 4 van de 5 allochtone jongeren slagen niet in het basisonderwijs, Zweedse rechtbank oordeelt; Asielzoeker kon niet weten dat een messteek dodelijk is, Zweedse agent klaagt openlijk over het in de doofpot stoppen van migrantenmisdaden, Zweedse minister wordt gedwongen zich te verontschuldigen voor haar leugenachtige bewering dat het aantal verkrachtingen afneemt nadat Nigel Farage Malmo de verkrachtingshoofdstad van Europa had genoemd, Groepsverkrachting op Facebook gezet, Zweedse schoolhoofd over Arabische scholieren die een 14 jarige mede-leerlinge verkrachtten; Zij zijn ook het slachtoffer, omdat ze er zwaar voor gestraft zijn etc. etc. etc.

 15. Two Ravens Black Kettle

  Mijn allereerste vriendinnetje was een Zweedse.
  Prachtig, vredig land.
  Schrijf tot op de dag van vandaag nog met haar.

  Het land is nu dood.
  Rape Capital van de wereld
  De Junta van Feminazi’s, Orwellianen, islamisme en Progressieven
  De natte droom van (de door ons gesubsidieerde) Staatsmedia/Cultuur Marxistische Universiteiten

 16. Two Ravens Black Kettle

  Jammer dat deze terroristen nooit plunderend naar de Staatsmedia trekken
  Ze zouden zo maar eens per ongeluk de myriade overvolle doofpotten aan diggelen kunnen staan.
  En wat moet Hoofd Doofpot en Informatie Kees Boonman en zijn PC-liefdesbaby Ghislaine Plag dan nog op zitten ?

 17. nienke

  Heb 20 jaar in een moslimland gewoond leer mij de moslims kennen.
  Europa heeft geen idee wat hun nog te wachten staat met deze ratten uit de woestijn.
  Zij willen heel de wereld veroveren en het gaat hun in Europa zeker lukken met hulp van het linkse tuig dat niet het minste benul heeft waar ze mee bezig zijn.
  Moslims knuffelen, meer en meer binnen halen, hun voorzien van alle gemakken, alle eisen die zij stellen worden gehonoreerd totdat wij worden overlopen en dan is het hek van de dam, geen terugkeer mogelijk.
  Dank aan het linkse tuig moeten onze kleinkinderen straks leven onder het juk van deze intolerante, bloeddorstige, verwoestende ideologie.

 18. Willem Alexander

  Larsje toch, wat een kul artikel…
  We weten niet wie het gedaan heeft en de Zweedse premier “is pissed off” ?
  De Eikel heeft de problemen allemaal veroorzaakt! Met een weergaloze schaamte wordt dit tuig verhuld als “Zweedse jongeren” waar er geen haar Zweeds van is.
  En de politie, jawel hoor, “we hebben met de ouders gepraat, want aanhouden leek ons geen goed idee”. Ongelooflijk, maar helaas waar. Diep triest…..hahahaha wat een komedie en nu gaan ze zeker een onderzoek instellen naar de beweegredenen van deze kansarme Zweedse jongeren….
  Het zal je (gefinancierde) autootje maar zijn.
  De “groenen” zullen, net als verleden jaar, wel op de proppen komen met de verwijzing naar klimaatsverandering als oorzaak van het in brand schieten van voertuigen. Tja het is ook zo warm.

  Een positief element: het is lekker kort voor de verkiezingen volgende maand, dus dat zal het Alternatief voor Zweden goed in de hand werken.
  Oh wacht! Natuurlijk, had ik ook moeten zien…zeker het zijn de populisten en extreem rechts natuurlijk die dit met opzet gedaan hebben om stemmen te winnen.
  Oh lieve allochtone jongeren vergeef mij. De witte racistische en fascistisch Zweden doen dit allemaal zelf.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.