Invloed van radicale islam reikt tot in het ambtenarenapparaat van Rotterdam

De Telegraaf heeft via diverse bronnen inzicht gekregen binnen het ambtenarenapparaat van de gemeente Rotterdam. Binnen deze gemeente is de invloed van de radicale islam zichtbaar en met name binnen het team van ambtenaren dat tegen radicalisering moet strijden. De omgekeerde wereld dus en een ontwikkeling dat per direct moet worden stopgezet.

Een medewerker van het programmateam radicalisering, Ahmed Harika, adviseerde de omstreden Stichting Waqf, die haatpredikers naar Nederland probeerde te halen en in Rotterdam een salafisten-instituut wilde oprichten. De aankoop van het gebouw werd gefinancierd door een Qatarees hulpfonds waarvan de oprichter miljoenen dollars doorsluisde naar islamistische terreurorganisaties. Critici zien het salafisme – de meest strikte naleving van de islam – als opmaat naar de gewapende strijd.

 Een woordvoerder van de gemeente bevestigt dat Harika in 2014 opdrachten uitvoerde in opdracht van Waqf. „Hij heeft hier een onkostenvergoeding voor ontvangen. In oktober 2014 is Harika voor de Directie Veiligheid gaan werken.”
Leefbaar Rotterdam gaat er al schriftelijke vragen over stellen. We wisten al dat Amsterdam veel problemen had met de radicale islam en de invloed daarvan op het radicaliseringsprogramma van de gemeente. In Rotterdam blijkt het niet heel anders te zijn. De havenstad heeft haar eigen problemen met de radicale islam .
Leefbaar Rotterdam stelt vragen aan burgemeester Aboutaleb. „Het is onverantwoord om op het dossier radicalisering de regie uit handen te geven aan dubieuze ’deskundigen’, die de rode loper uitrollen voor radicale en salafistische netwerken”, zegt raadslid Tanya Hoogwerf.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

187 reacties

 1. Vraagtekentje

  Tja, mijn bek valt hier niet van open hoor. Dit is makkelijk op te lossen door al deze absurde subsidieclubjes op te doeken, niemand met een dubbel paspoort op overheidsfuncties.

  1. Capo

   Het rechtstreekse gevolg van een op 27 oktober 2010 aangenomen motie van burgemeester Halsema van Amsterdam, toen was zij actief voor GroenLinks in de Tweede Kamer. In de motie werd de regering, in woord en in daad, opgeroepen om het tegengaan van de islamisering van Nederland niet in het regeringsbeleid op te nemen. De motie werd door een meerderheid van de Tweede Kamer aangenomen, al was het alleen maar om de PVV te treiteren.

   https://gerard1945.wordpress.com/2017/09/03/motie-halsema-inzake-islamisering/

   De gevolgen van de beslissing zijn duidelijk, ook nu, in Rotterdam. Deze afschuwelijke ontwikkelingen zijn een rechtstreeks gevaar voor onze democratische rechtsstaat en we staan erbij en we kijken ernaar.

   Islam is geen religie, zoals doorgaans wordt beweerd. Het heeft religie ‘aan boord’. Nee islam is een totalitaire ideologie welke actief bestreden moet worden omdat ze voortwoekert en aan invloed blijft winnen.

   Definitie ideologie:
   Een ideologie is een geheel van ideeën over de mens, menselijke relaties en de inrichting van de maatschappij, dat leeft binnen een maatschappelijke groep, met name een politieke partij, een denkstroming of een sociale klasse.

  2. Pedrito

   Niet alleen geen recht op een overheidsfunctie. Met en dubbel paspoort (van welk land dan ook !) ook geen recht op een welke uitkering dan ook, kinderbijslag, huursubsidie, etc.!

 2. Ni28

  De moslims hebben geleerd van het Paard van Troje. De Europeanen niet!

  1. Original NL

   Stukje bij beetje zijn de moslims bezig zich overal binnen te werken al chanterend, klagend en worden we met onze grondwet om de oren geslagen.
   De wet die ervoor bedoelt is de vrijheid van het individu te waarborgen maar niet om een parallelle samenleving mogelijk te maken.
   Maar ach..het is te laat,we are sooo fucked!

  2. Bloem

   Het paard van Troje is pakweg > 3000 jaar geleden.
   Nederland heeft zelfs niets onthouden van de antisemitische gruwel geschiedenis zo’n 70 jaar geleden. De mens is makkelijk geneigd om niets maar dan ook niets van de geschiedenis te leren. Onze premier is notabene een historicus, benieuwd hoe hij zijn papieren heeft gehaald. Vermoedelijk met de zegeltjes van Appie happie

 3. Eugenie de la Fleur

  Dat zal vast heel erg meevallen

 4. Ritter

  Rotterdam gaat , met het huidig bestuur, dezelfde kan op als Amsterdam.

  Je ziet het keer op keer ( ook in andere steden van Noord/West Europa) ; islam is al een virus. Het kruipt overal tussen en besmet vele dingen.

  De enige partij die in Rotterdam nog weerstand bied is Leefbaar Rotterdam; en die is op een zijspoor gezet.

  En van Aboutaleb is weinig te verwachten. Dat is een belijdend moslim die ,via slinkse wegen, salafisme probeert salonfähig te maken.

 5. Antidotum

  De politieke islam is bezig Nederland te veroveren, dat doen ze middels bestuurlijke posities te verwerven binnen de ongelovige democratie en als je daar iets negatiefs van vindt, krijg je te maken met het nu nog onzichtbare militaristische deel van de islam, gelijk Willie Dille, geert wilders en de aanslagen binnen Europa, die worden afgedaan als daden van verwarde mannen.
  Vandaar dat de linkse dhimmitude partijen dit toelaten, omdat ze bang zijn voor zichzelf en hun dierbaren.
  Ze snappen heel goed hoe de beulen van Allah werken maar durven niet op te treden en zo gaan we verloren, gelijk het Romeinse rijk van weleer.

 6. Marija

  Langs de weg der geleidelijkheid worden wij geofferd aan de “trollen” in onze samenleving.
  Niets meer aan te doen.

  1. Capo

   Overgeleverd aan een regering die de bestrijding van de islamisering op 27 oktober 2010 terzijde heeft geschoven.

   1. Tengo Kawana

    Het bestrijden van islamisering zou in strijd zijn met de Grondwet. Dat mag men van geen enkele regering verwachten.

    1. sjun

     Islam zelf is in strijd met de grondwet.

     1. Capo

      +1

      Ik zou het wel verfrissend vinden als je daar wat meer over zou schrijven. Voor jou en mij is het de bekende weg maar er zijn nog best veel onwetenden die gewaarschuwd kunnen worden.

     2. Tengo Kawana

      Hier toont zich een zekere onnozelheid.
      De Grondwet toetst niet de inhoudelijke leerstellingen van godsdiensten of ideologieën.
      Ze toetst handelingen en uitingen op grond van haar eigen rechtsstatelijke kernwaarden.
      In onze rechtsstaat mogen mensen de meest absurde ideen koesteren en ze zelfs uitdragen zolang er in het handelen geen strijdigheid met de wet ontstaat.

      Sjun profiteert daar zelf ook bepaaldelijk van: hij verkondigt ideeën die evident in strijd zijn met de Grondwet maar zolang hij zich in het handelen gedeisd houdt c.q. zich fatsoenlijk gedraagt zorgt dezelfde Grondwet ervoor dat hij daarmee door mag gaan.

 7. Koos sssss

  Aboutaleb kan zich nog zo seculier voordoen; hij is een moslim en hij blijft een moslim. Een volkomen onbetrouwbaar individu.

  1. Elu Thingol

   Aboutaleb is ontegenzeggelijk een uiterst betrouwbaar bestuurder.

   1. dinaro

    Aboutaleb is niet te vertrouwen.
    Doet zich heel westers voor maar onderhand.
    Heeft zijn dochters streng opgevoed, en ze te
    kennen gegeven en verboden om niet met
    een niet-moslim te trouwen.
    En zo zijn alle moslims, uitzonderingen zullen
    er wel zijn.
    Maar die houden liever hun mond daarover.
    Moet verboden worden dat Moslims hoge
    functies bekleden.
    Draai het eens om.
    Nederland is van de échte Nederlanders.

    1. Tengo Kawana

     “Heeft zijn dochters streng opgevoed, en ze te
     kennen gegeven en verboden om niet met
     een niet-moslim te trouwen.”

     Een keiharde leugen.

    2. Capo

     @Dinaro: Je voedt een multinicksupporter en krijgt de multinicker er steevast gratis bij. Niet doen joh, dat is zonde van de goede sfeer. 😉

     1. Elu Thingol

      Stop met klieren, Capo.

     2. swetsnek

      Geloof dat guuske het zat begint te worden Capo hahaha vooral doorgaan

     3. Capo

      @Swetsnek: (…) vooral doorgaan.”

      Natuurlijk, we gaan DDS toch zeker niet weggeven aan multinicker en z’n drie supporters? 😉

     4. Elu Thingol

      Ik denk inderdaad dat een oproep niet te klieren aan een klier weinig effect heeft. Dat is het evidente nadeel van een forumklier.

   2. sjun

    Ha,ha,ha 400.000.000 aan mislukte werkgelegenheidstrajecten zette hij in Amsterdam in het zand als Wethouder sociale Zaken. In Rotterdam was hij koud aangesteld of de snurker bleef lekker in bed liggen bij de strandrellen in Hoek van Holland, hij slachtofferde Korpschef Meijboom om zèlf te kunnen blijven zitten. Van Rotterdam maakte hij tijdens evenementen een politiestaat waarin zelfs oude mensen en kinderen het flink moeten ontgelden: https://tinyurl.com/y8s3djt7

 8. Peter Loosduinen

  Grof schandaal in Nederland !!!
  Verzekering draait op voor haar ’rehabilitatie’ Barbie
  De eerste dagen van haar verblijf in Schotland – kosten 5000 euro per week, betaald door haar verzekeraar – worden benut om vast te stellen hoe hoog haar nood is.
  Aan Zorgverzekeraars Nederland de volgende mail verstuurd :
  Zeer geachte heer / mevrouw,

  Graag wil ik weten welke ziektekostenverzekeraar 80.000 euro gaat besteden aan een “bekende”Nederlander.

  Onlangs moest ik voor een medicijn dat voorgeschreven was door mijn huisarts een eigen bijdrage betalen.

  Mijn hoogbejaarde moeder van 95 jaar ligt in een verplegingshuis met in de nachturen als verpleegkundigen anderhalve man en een paardenkop die verantwoordelijk zijn voor alle patiënten.

  Ook moet zij overdag soms lang wachten om naar het TOILET te gaan.

  Ik denk dat er iets goed mis mee is als inderdaad de kosten van mevrouw SAMANTHA DE JONG opgehoest worden door een bij u aangesloten verzekeraar !!!!

  Naar aanleiding van het onderstaande bijgevoegde bericht heb ik de volgende vragen:

  Bent u hiervan op de hoogte en klopt het dat mevrouw Den Jong op kosten van de betalende verzekeraars een therapie in Schotland gaat volgen?

  Wat vind u van deze zaak ??

  1. Top

   U moet gewoon bij betalen! De kosten van de rekening, vaak op duur papier en inkt is meestal hoger als de bijbetaling van het medicijn. Uw moeder moet gewoon ophouden met ademen, want die heeft al geld genoeg gekost. Ik heb zelf een vader en moeder, die precies hetzelfde meemaken De ridder van het korps commando troepen krijgt 3 ton aan rechtshulp. De grote bedrijven krijgen dadelijk 2 miljard aan cadeautjes. De steden zijn vergeven van bestuurders, die ons het liefste de nek af willen snijden, maar zeg er niets van want dan deug je niet. Ik ben weg uit dat krankzinnige land, met al zijn bestuurlijke oplichters. Ik betaal samen met mijn zus, de verzorging voor mijn ouders. Kost een kapitaal, maar we kunnen het betalen. Maar ik weet ook, dat velen dat niet kunnen, ondanks en werkzaam leven. Het is eigenlijk te triest voor woorden allemaal. Ach ja, en dan die ‘Barbie’. Ik denk een halve week in observatie, dan weten ze genoeg!

  2. AS210854

   ++++++

  3. FLP

   Barbie? Blijf on Topic!!!

   1. Top

    Maak jij dat uit?

  4. JFW.Partij.JanmaatFortuynWilders

   Daarom en velen andere redenen ben ik vertrokken uit zeer zieke huigelachtige door en door corrupte toekomstloze landje! Het gaat nog veeeeeeeel erger worden!

 9. Gerlos

  Worden ze nu pas wakker, dit al zeer lange tijd aan de gang en niet alleen in Rotjeknor. De moslims zijn al lange tijd bezig om Nederland zachtjes over te nemen omdat heel veel bestuurders, vooral de linkse hotemetoten nog steeds niet foor hebben wat ze allemaal uitspoken. Ik zou zeggen slaap rustig verder.

  1. Original NL

   @Gerlos…
   En ondertussen eisen de ambtenaren van BZ dat er meer diversiteit op het ministerie moet komen, m.a.w. nog meer moslims!

 10. Bloem

  Volgens mij zat Eerdmans nog niet zo lang geleden aan het roer. Hoe komt het dat hij daar toen niet van op de hoogte was en er dus niets aan gedaan heeft toen hij daar invloed op had?

  1. Capo

   @Bloem: Goede vraag, ik zou die ook graag beantwoord willen zien. Het lijkt mij wel lastig als je de islamisering tegen wil gaan en moet samenwerken met een salafistische islamitische jihad burgemeester.

   https://www.ad.nl/rotterdam/beroering-over-uitspraken-aboutaleb-elke-moslim-is-een-beetje-salafist~abfa4988/

 11. TotDeSchijtOnsDood

  Dit proces is bijna niet meer te stoppen in de politiek en het ambtenarenapparaat,
  Wat komt door jarenlang links socialistisch beleid.
  Breng heel veel moslims hierheen zonder ze te laten integreren en
  alles maar toe te laten,
  staan er vanzelf Politieke Partijen op die deze mensen vertegenwoordigen…
  Die ook weer zoveel mogelijk moslims in belangrijke functies positioneren, logisch!

  Er is wat dat betreft een vloek uitgesproken over Nederland,
  en degene die het hebben uitgesproken moeten nu komen met de oplossing…vergeet het!

  De Nederlandse Grondwet is niet te verenigen met de Islam!
  Aangezien Islam zijn eigen “regels” heeft is het simpelweg tegen elkaar afstrepen..
  ONMOGELIJK!
  gematigd of radicale islam heeft hier niets mee te maken.

  Als een moslim bij aantreden in het Nederlandse Parlement zweert op onze Grondwet,
  mag hij van de Koran daarover liegen als het in voordeel van zichzelf of de Islam is…
  is dat al uit te leggen??
  Ook als hij over de “uitleg” mag liegen…

  1. dinaro

   Op You-Tube staat een filmpje van Willy Dille.
   De reactie’s daaronder zijn echt vreselijk!!
   Allemaal moslims die op haar graf willen pissen,
   en de meest vulgaire opmerkingen.
   Dat dat mag is mij een raadsel?
   Meestal worden, zeker als het om zoiets ergs gaat de
   reactie’s uitgeschakeld.
   Op filmpjes van Wilders kan vaak niet gereageerd worden.
   Wat is dit voor vunzig iets?
   Het is ver beneden peil!

 12. Tengo Kawana

  Het verhaal is van de zeer omstreden Wierd Duk en blijkt van onbewezen roddel en achterklap aan elkaar te hangen.
  Triest, dit soort journalistiek.

  https://twitter.com/Martijn5155/status/1030043460986916864?s=20

  1. Tengo Kawana

   Het wordt de hoogste tijd dat de Telegraaf Wierd Duk de deur wijst. Dit soort flodderjournalistiek met hetzerige ondertoon haalt zelfs de Telegraaf omlaag.

   1. sjun

    Daar komt de gelijkschakelende fascistoide aap uit de mouw. Nu pleit Willem zelfs al voor Berufsverbote omdat een journalitiek onderbouwde mening hem niet aanstaat. Toch maar weer die pilletjes innemen Willem, iedereen ziet nu wat er van dwarsigheid komt.

    1. Capo

     Wierd is één van de weinige journalisten die het nog aandurft. Je zou die vent een medaille moeten geven. Uiteraard is dit tegen het zere been van de fascistoïde linksaf-discipelen die als ware landverraders de islam in haar volle glorie tot haar recht willen laten komen. Dat pilletje van jou is voor Willempie wel een optie.

    2. Elu Thingol

     Wierd Duk is inderdaad goed in het verkondigen van meningen, dat heeft u voor de verandering goed gezien. Enige objectiviteit is deze man echter vreemd. Heel z’n oeuvre draait om de islam.

     1. Tengo Kawana

      Wierd Duk radicaliseert langzaam maar zeker richting blatante islamofobie. Ik zie hem, net als Joost Niemöller en Micha Kat, snel richting internetmarge verdwijnen.

     2. Elu Thingol

      Vergeet Leon de Winter niet. Bij het ventileren van diens complottheorieën op internet zijn de feiten niet belangrijk. Ongelofelijk dat deze mafklapper nog steeds een podium bij de Telegraaf krijgt aangeboden.

      Wat Wierd Duk betreft: Elsevier-columnist Van der List maakte gisteren korte metten met de fantast.

      Voor De Telegraaf gaat de journalist op pad om te praten over de stand van zaken in het land. Meestal komt dit erop neer dat verontruste burgers vertellen dat Nederland snel naar de knoppen gaat door de immigratie en de islam. Ook mag hij af en toe commentaar leveren. Meestal komt dit erop neer dat hij vertelt dat Nederland snel naar de knoppen gaat door de immigratie en de islam. Dankbaar werk, dat een grote populariteit bij de Telegraaf-lezers garandeert zonder dat het enige intellectuele inspanning vergt.

      De sterverslaggever houdt dan ook volop tijd over om zich via de sociale media te manifesteren. Hij beoefent deze hobby niet steeds met plezier. Twitter maakt bitter, wist ons wijze staatshoofd al, en Duk voelt zich verplicht een hoop energie te steken in het verbeten belagen van mensen die hem in zijn ogen te weinig op waarde schatten.

      Beter kan ik het niet zeggen.

    3. Tengo Kawana

     Wie is die Willem nou toch weer?

     1. sjun

      Je kunt hem vergelijken met een moderne moslim.

     2. Capo

      @Sjun: Laatst kwam ik de volgende definitie van Willem tegen, treffend, dunkt mij:

      “Willem is een heel zielige en beklagenswaardige Nedermoslim, die door zijn Marokkaanse vriendjes niet als zodanig aanvaard wordt uit racistische overwegingen. Maw, hij doet zijn uiterste best om de moslim uit te hangen – hij kan schrijven zonder taalfouten – maar zijn getinte moslimvriendjes vinden hem een verrader. Terecht overigens.”

     3. Tengo Kawana

      Willen jullie Willem van mij de hartelijke groeten doen?

   1. Tengo Kawana

    Smerige journalistiek van een islamofobe fantast.

    Wierd Duk heeft na deze trieste uitglijder hopelijk een groot probleem.

    1. Elu Thingol

     99% van de artikelen die Duk produceert voor de Telegraaf staat op een één of abdere manier in verband met de islam. Van een objectieve journalistiek was al geen sprake, maar nu heeft hij mogelijk de hand overspeeld.

 13. Elu Thingol

  Sterke draad van Elsevier-verslaggeefster Sterkenburg in deze.

  https://twitter.com/SterkNikki/status/1030050207109722112

 14. DolleDries

  Wie en wat Joden zijn, is niet zo moeilijk vast te stellen. Die mensen werden overal waar ze woonden vroeg of laat vervolgd en wie geen Jood was noemde zich zeker niet zo. Israëli’s zijn mensen die zich Joden noemen en die in Israël wonen.
  Wat Palestijnen zijn is veel lastiger. Ze hebben in Israël geprobeerd uit te zoeken waar al die mensen, die zich tegenwoordig Palestijnen noemen, vandaan kwamen en dat is ze niet echt gelukt. Wel staat vast dat in Palestina rond 1900 300.000 mensen woonden waarvan 80% moslim was. Dat zou je de echte Palestijnen kunnen noemen. De rest van de bevolking was toen christelijk of joods. Die 24000 moslims van 1900 kunnen moeilijk de tien miljoen Palestijnen van tegenwoordig hebben opgeleverd. In het Midden Oosten bestaat dan ook de overtuiging dat het er, zonder al het geld dat we aan ze besteden, aanzienlijk minder zouden zijn.
  Wij gaan er hier van uit dat Palestijnen, die in Gaza opgesloten zitten, niets liever willen dan hun vrijheid krijgen in Saoedi Arabië, maar dat is niet zo. De Saoedi’s zijn niet van plan de zorg voor de ‘vluchtelingen’ over te nemen. Als ze er al zouden worden toegelaten, zouden ze moeten werken voor de kost en dat vooruitzicht schrikt ze af.
  De niet-Arabische landen in andere delen van de wereld zien niets in Arabische immigratie. Na de ervaringen die we hier in Noord West Europa met moslims hebben opgedaan is ook wel duidelijk waarom. Te grote groepen moslims klitten hier aan elkaar, werken niet of nauwelijks en leven van de criminaliteit.
  Progressieve landen als de Scandinavische, waar de moslims ooit met open armen zijn ontvangen willen nu niets liever dan weer van ze afkomen. In de grote steden zijn de moslimwijken no-go area’s geworden en de moslims nemen een groot deel van de criminaliteit voor hun rekening. Het is allemaal nog veel erger dan er in de openbaarheid komt. Overheden schamen zich over hun gebrek aan controle en proberen om de Unfug zoveel mogelijk buiten de publiciteit te houden. Ook Duitsland heeft veel moslims, maar dat zijn in meerderheid Turken. Die werken gemiddeld harder dan Arabieren en zijn ook minder crimineel. Maar ook in Duitsland is niemand blij met het hoge percentage moslim immigranten.
  Arabieren en Afrikanen hebben hoge reproductie cijfers en het ziet er niet naar uit dat de immigratiestroom uit die contreien snel op zal drogen. Als we Europa bewoonbaar willen houden voor onze kleinkinderen zullen we instroom moeten stoppen en een flink deel van de immigranten weer Europa uit moeten krijgen.
  Dat is geen prettig vooruitzicht, want de vreedzame cultuur, die hier sinds de tweede wereldoorlog heeft geheerst zal daar zeker een deuk bij oplopen. Maar het is kiezen tussen twee kwaden en een aandeel van de moslimbevolking van meer dan twee procent is zeker het grootse van de twee.

  1. Tengo Kawana

   Waar slaat dit op en waar heb je tekst vandaan gehaald, Dolle Dries?

   Je bent een debiele trol.

   1. sjun

    Argumenteren is zo bezien nog steeds niet je sterkste kant Willem.

    1. Capo

     Tijdens mijn zoektochten langs de gesprekswegen van Uitingsvrij ben ik vele voorbeelden tegengekomen die op exact hetzelfde wijzen.

  2. Capo

   @Dries: Laat ‘m gaarkoken m’n beste! 😉

 15. DolleDries

  eweld, brandbommen, vernielingen en dreigementen. U mag 1 keer raden welke groepering daar achterzit. Omdat Christenen in Maleisië hun God ook Allah noemen, is het voor de Moslims weer reden genoeg om hun bloedhondengedrag er op los te laten. Eindelijk hebben ze weer een reden om zich als een stelletje ongelovige imbecielen te gedragen in de naam van hun goedheiligman. Zijn het nou de Moslims die van hun geloof een gevaarlijk en gewelddadig geloof maken, of is nou het geloof zelf dat van oudsher al een gevaarlijk en gewelddadig geloof is. In ieder geval is er helemaal niks gelovigs aan geweld, bloedvergieten en uw naaste niet lief te hebben en niet te waarderen. Die simpele kuddedieren lopen zeker met een flinke dosis minderwaardigheid en ongeloof rond. De meesten kunnen totaal niet met anderen dan alleen hunzelf opschieten en ze kunnen al helemaal niet met andere religies samen leven. Dat gaat alleen goed zolang iedereen met elkaar om slijmt en met de handen in de lucht die slijmerigheid aan hun almachtige “Hij die er eigenlijk helemaal niet is” proberen te tonen om vervolgens weer met frisse moed alles en iedereen weer te beterroriseren met hun haatgevoelens tegen iedereen die niet met hun mee holt over de wegen van de Almachtige “Hij die de ogen altijd gesloten heeft”. Want wanneer er iets gebeurd wat onze bloedorstigste bevolkingsgroep aller tijden niet aan staat, dan trekken ze alle gelovige gewelddadigheden uit hun broek om anderen te molesteren, te bedreigen en alles te vernielen inclusief het zwaar beledigen van hun eigen herder door zijn scheppingen niet serieus te nemen. Volgens de Indiase regering zaten ze destijds ook achter de bomaanslagen in Hyderaba, waarbij meer dan 30 doden zijn gevallen en tientallen gewonden. De spanningen tussen de Moslims en de Hindoes lopen in India vaker tot geweld op. Waarschijnlijk zijn die extremistische Moslims jaloers op de Hindoes die volgens hun geloof alles wat leeft moet respecteren. En dat doen ze dan ook. Het Hindoeïsme en ook het Boeddhisme zijn de meest vredelievende religies die er bestaan en dat is een doorn in het oog van die godlasterende, humorloze, gevaarlijke en extremistische Moslim kliek, die met een zak over de kop overal maar aanslagen denken te moeten plegen en de wereldorde regelmatig lopen te verzieken om helemaal niks. Ze durven hun kop niet eens te laten zien. En dat is meteen al een teken dat ze verdomt goed weten dat hun profeet dit echt niet had gewild. Of juist wel??

 16. Diederik van Walsum

  De-islamiseren doe je als volgt:

  Stap1: denaturaliseer beroepsmoslims en zet ze resoluut en voor altijd uit.
  Stap2: sluit haatmoskees.
  Stap3: remigreer onrendabele / probleemgezinnen.
  Stap4: stel resterende Marokkanen / Turken voor de keus: geef vreemde nationaliteit op of vertrek.

  1. Tengo Kawana

   Dit programma lijkt rechtstreeks te zijn ontleend aan de wijze waarop in nazi-Duitsland de Joden het leven zuur gemaakt werd.
   De vernietigingskampen ontbreken nog maar daar ging Hitler ook pas toe over nadat deze maatregelen onvoldoende resultaat hadden.

   Ook Diederik zal wel beseffen dat je natuurlijk, net als indertijd met de Joden, altijd eigenwijze moslims houdt die weigeren te vertrekken en tegelijkertijd moslim willen blijven. Dat moet je natuurlijk de moed hebben om door te pakken.

   1. sjun

    Hitler wilde de Joden deporteren naar Palestina en Madagaskar. Vernietiging kwam pas echt op gang na protesten van de Mufti van Jeruzalem, Haj Amin al-Hoesseini aldus Nazis, Islamists, and the Making of the Modern Middle East, Barry Rubin & Wolfgang G. Schwanitz, 2014 Yale University Press, ISBN 9780300140903. Al vaker leidde een kruisbestuiving tussen varianten van socialisme en islam tot moraalclaiming, geweld, meningsonderdrukking en bloedvergieten.

    De tactiek van Haj Amin al-Hoesseini zie je ook vandaag nog plaatsvinden binnen de Ummah. Door zich maximaal radicaal op te stellen, en iedere gematigder speler als een verrader voor te stellen, slaagden al-Hoesseini en zijn erfgenamen er in het monopolie te krijgen op de woordvoering. Ook vandaag zwijgen gematigder moslims uit angst voor de activisten en beroepsmoslims, die zich op islamitische algemeen bekende religieuze teksten als koran en shariahandboeken kunnen beroepen. Daardoor is het niet alleen gevaarlijk maar ook moeilijk de wettigheid van hun monopoliepositie te bestrijden en daardoor ontstaat er steeds weer op verschillende plekken in de wereld een geweldspiraal waar islam de publieke agenda bepaalt.

    1. Tengo Kawana

     De suggestie dat Hitler de Holocaust organiseerde onder druk of aansporing van al-Hoeseini mist feitelijke grond.

     Weinig wetenschappers zullen deze theorie enige geloofwaardigheid toekennen.

    2. Capo

     Inderdaad Sjun, feiten en waarheden zijn een nachtmerrie voor de islam, binnen deze totalitaire ideologie moet de leugen immers regeren anders zou Mohammed (t.e.a.b) van z’n pedofiele sokkel vallen. Dat Adolf de islam graag tot dienst was behoeft inmiddels geen betoog, ook dat is één van de redenen waaraan zichtbaar is dat Adolf ultra links was.

  2. Capo

   @Diederik: Dat gaat dus niet gebeuren, zie Halsema 27-10-2010.

  3. Holland

   Prima voorstellen Diederik. En trek je niks aan van Tengo Tango Trollekop: hij weet niet beter dan altijd dezelfde kul te verkondigen. Negeren dus.

  4. Capo

   @Diederik: Ik hoop van harte dat het lukt!

   1 Sluit alle moskeeën die door buitenlandse geldstromen in stand worden gehouden en verbied de bouw van nieuwe moskeeën op die basis.
   2 Stel een moskeequotum in.
   3 Sluit alle moskeeën waarin niet in het Nederlands gepredikt wordt.
   4 Verbied de boerka overal.
   5 Verbied het dragen van hoofddoekjes en fundamentalistische baarden door vertegenwoordigers in overheidsinstellingen en winkels.
   6 Verbied het oproepen tot haat in moskeeën, op straffe van sluiting. Dat wil dus ook zeggen de voorlezing van de haatpassages in de moskee.
   7 Verbied de rituele slacht.
   8 Verbied scheiding mannen en vrouwen, bijvoorbeeld in openbare zwembaden.
   9 Hef de optie tot dubbele nationaliteit op.
   10 Stel bouwvoorschriften in voor moskeeën. Geen minaretten. Maximum hoogte.

   1. Holland

    Als dat toch allemaal eens zou kunnen Capo! Nederland terug veroverd op de islam: de huidige Grondwet (die zich tegen ons keert) moet aangepast worden aan de nieuwe tijd. Geen tolerantie voor de intoleranten.

    1. Tengo Kawana

     De heer Holland woont al jaren niet meer in Nederland en meent vanuit Duitsland dat we hier de rechtsstaat moeten afschaffen.

    2. Capo

     “(…) de huidige Grondwet (die zich tegen ons keert) moet aangepast worden aan de nieuwe tijd. Geen tolerantie voor de intoleranten.”

     Islam is geen religie maar een staatsgevaarlijke totalitaire ideologie, des temeer redenen om keihard en regressief op te treden… O wacht bange linkse laffe honden…

   2. Tengo Kawana

    Nagenoeg al deze voorstellen van Capo zijn in strijd met wet en Grondwet. Ze kunnen dus pas worden toegepast nadat onze rechtsstaat is afgeschaft.

    Ik denk dat Capo dat niet begrijpt.

   3. Fortiori

    Een goed teken dat U het bestaan van een Moskee toestaat gezien bouw voorschriften en hoogte van de minaretten o.a. Helder maar toch ook weer onduidelijk.

    1. Tengo Kawana

     De voorstellen zijn inderdaad niet bijzonder logisch consistent, Fortiori.

 17. Floris

  Ze zullen het nooit leren. Rotterdam stelde de extremistische moslimbroeder Tariq Ramadan aan als “bruggenbouwer”. Dat werd een grote flop.

  Nu dus iemand die klusjes opknapte voor de fundamentalisten van Waqf en een kopvod (Alia Azzouzi) die nr 3 op de lijst van Nida stond en…daar komt ie…persoonlijk assistent was van dezelfde Tariq Ramadan.

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/nida-onder-vuur-dit-zijn-de-mensen-achter-de-partij-595032/

  De stupiditeit van de linkse hondendrollen kent geen grenzen.

 18. Vit

  “Diepgelovige moslim
  De religieuze kant van Ahmed Abouteleb komt ook aan de orde in de documentaire.
  Terwijl de burgemeester de wij-samenleving propageert waarin iedereen de vrijheid heeft om zijn eigen keuzes te maken, schetst het programma een diepgelovige moslim die per dag twintig keer bidt en niet wil dat zijn dochters met niet-moslims trouwen.”

  Wie vond dat ook alweer een keiharde leugen?

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/136645/Documentaire-de-twee-gezichten-van-Ahmed-Aboutaleb-op-NPO2

  1. Tengo Kawana

   Aboutaleb heeft nadrukkelijk verklaard zijn dochters niet te zullen verbieden om met een niet-moslim te trouwen.

   1. Tengo Kawana

    Aboutaleb was daarover heel helder in een interview met Opzij:


    Bent u een strenge vader voor uw dochter?
    ’Nee hoor, ze is zo vrij als wat, ze kan alles doen en laten wat ze wil, ze krijgt alle ruimte. Een heel groot verschil met mijn eigen jeugd, mijn moeder hield me kort. Ik ben op mijn vijftiende naar Nederland gekomen, waar we in Den Haag gingen wonen. Een grote stad, heel wat anders dan het dorpje, waar ik op mijn blote voeten achter de geiten liep. Opeens een enorme vrijheid. Daarom was mijn moeder nogal streng.’

    U hebt eens gezegd dat u liever een moslim, dan een niet-moslim als schoonzoon zou krijgen.
    ‘Heb je dat weer. Die uitspraak achtervolgt me nu al jarenlang. In een t.v.uitzending van De Achterkant van het Gelijk vroeg Marcel van Dam mij daarnaar, net zoals Roger van Boxtel. Die zei dat hij liever geen zwarte schoonzoon zou hebben en daar is hij nooit op afgerekend. Maar mijn antwoord, dat ik het liefst een moslim zou zien, achtervolgt me nog altijd. Nu komt u er ook weer mee. Laat ik dan gelijk zeggen, wat er toen op die uitspraak volgde, namelijk de zin : ‘maar ik zal haar eigen keuze altijd respecteren’. Trouwens: hoeveel Nederlandse ouders vinden de jongen met wie hun dochter thuiskomt niet walgelijk, dus waarom is zo’n gevoel bij allochtonen dan ineens abnormaal? Niets menselijks is ons vreemd’.

    Een islamitische vrouw mag toch niet trouwen met een niet-moslim?
    ‘Ja, dat is zo, maar dan begeef ik mij in een theologische exercitie en dat boeit me niet. Ik ben geen theoloog, maar een vader. Ik gun mijn dochter een fantastische partner, die ze zelf mag uitkiezen, ik respecteer haar keuze, ook al zou mijn gevoel misschien ‘nee’ zeggen tegen die jongen’. ”

  2. Capo

   @Vit: “Wie vond dat ook alweer een keiharde leugen?”

   Multinicker, die maakt van een leugen de waarheid en andersom.

 19. Two Ravens Black Kettle

  Radicale islam zou geen probleem zijn zonder inheemse landverraders.

  1. Vit

   Na de oorlog werden dat soort figuren gefusilleerd op de Waalsdorpervlakte en terecht.

  2. Capo

   @TRBK: Inderdaad, de islampleitbezorgers zijn de wagen waarmee ze verder rijden, inclusief te regering.

   #27102010

 20. Vit

  Je zou zo’n schoonvader hebben die niet wil dat zijn dochter met een kafir trouwt, je bent je leven dan niet zeker.

  1. Tengo Kawana

   Je blijft doorgaan met liegen, Vit. Dat is niet chique.

  2. Vit

   Btw, voor een Marokkaan vind ik het een beste vent.

   1. Capo

    Nou… ik zou daar mijn kafirhanden niet voor in het vuur steken.

    1. Vit

     @Capo

     Ik blijf altijd op mijn hoede, taqqiya je kent dat.

     1. Tengo Kawana

      Vit speelt zijn laatste kaart uit. Als je in de discussie met de rug tegen de muur staat kun je altijd nog taqqiya roepen.

     2. Capo

      @Vit: “(…) taqqiya je kent dat.”

      Inderdaad, ik ken ook enkele passages uit de Koran waarin staat dat ze mij, als kafir, moeten vermoorden.

   2. Elu Thingol

    De burgemeesterspost is het afvoerputje van de politiek. Vroeg of laat belanden alle uitgerangeerde politici op zo’n zetel. Daarom zijn het ook allemaal waardeloze burgemeesters. Aboutaleb “rot-op-als” is wat dat betreft een licht in de duisternis.

    1. Tengo Kawana

     Zo geformuleerd vind ik dit onzin, Elu. Burgemeesterposten voor de grote steden zijn topposities in de Nederlandse politiek en overstijgen de status van een ministerspost.

     1. Elu Thingol

      Burgemeestersposten werden binnen de VVD genoemd als aansporing om te vertrekken, aldus het rancuneuze en door Niem***er geredigeerde boek van Ybeltje Berckmoes. Verder valt het op dat vrijwel alle burgemeesters een partijkaart van VVD, CDA, D66 en PvdA bezitten. Zonder deze kaart komt men naar verluidt amper binnen.

      Wellicht is dit voor de grote steden anders.

 21. Pescador

  Gewoon de islam verbieden want het is een totaal verkeerd geloof voor ons land

 22. Vit

  Voor sommige figuren alhier zou het goed zijn deze documentaire te bekijken, Rijnmond.nl zit het dichtst bij het vuur

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/136645/Documentaire-de-twee-gezichten-van-Ahmed-Aboutaleb-op-NPO2

 23. Hank

  waarom moeten wij het prima vinden als er een marokaan met dubbel paspoort in Rotterdam de scepter zwaait?
  Zijn er geen betere mensen in ons land die deze baan als burgemeester kan uitvoeren.

  1. Elu Thingol

   “Zijn er geen betere mensen in ons land die deze baan als burgemeester kan uitvoeren.”

   Nope.

  2. Tengo Kawana

   Hank, Het woord ‘Marokkaan’ spel je met een hoofdletter en dubbel k.

   Probeer het nog eens.

  3. Capo

   @Hank: Trek je maar niets aan van Tengo, het is een multinicker die van generlei waarde is. Overigens maakt hij er zelf een pestzooi van op taalgebied, hier enkele van zijn briljantste vondsten:

   – Dat blijkt mee gevallen (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin)
   – Colege (signalement-van-man-die-rotterdamse-jonge-vrouw-verkrachtte-bekend-donker-getint)
   – strijd met weten Grondwet. (wilders-grijpt-man-bij-de-lurven-die-wil-dat-alle-moslims-ter-wereld-de-pvv-leider-ophangen-zeker-niet-idioot)
   – De exhtgenoot (geen-onderzoek-naar-verkrachting-ontvoering-en-bedreigingen-richting-willie-dille)

 24. Hank

  de islam is geen geloof maar een secte, kan dus envoudig worden verboden.
  zal ons een hele oplichting geven…

  1. Tengo Kawana

   Er zijn hier ook dwaallichten die de islam een politieke ideologie noemen.

   Dit is weer eens wat anders, Hank.

   Voor de goede orde: geen wetenschapper dan wel zinnig mens betwist dat het een wereldgodsdienst is.

  2. Capo

   @Hank: Islam is inderdaad een ideologie.

   “Een ideologie is een geheel van ideeën over de mens, menselijke relaties en de inrichting van de maatschappij, dat leeft binnen een maatschappelijke groep, met name een politieke partij, een denkstroming of een sociale klasse. “

   1. Tengo Kawana

    In deze definitie ontbreekt de kern van de godsdienst, namelijk de betrekking tot een transcendentale godheid.
    Capo levert zelf het beste bewijs voor de onhoudbaarheid van de stelling dat de islam een politieke ideologie is.

 25. Floris

  “Een islamitische vrouw mag toch niet trouwen met een niet-moslim?

  Ja, dat is zo, maar dan begeef ik mij in een theologische exercitie en dat boeit me niet. Ik ben geen theoloog, maar een vader.”
  ——————————————————————————
  Glibber, glibber.

  1. Tengo Kawana

   De glibber Floris liet de zin weg die er op volgde: “Ik gun mijn dochter een fantastische partner, die ze zelf mag uitkiezen, ik respecteer haar keuze, ook al zou mijn gevoel misschien ‘nee’ zeggen tegen die jongen’. ”

   Misschien kan Floris nu nog wegglibberen door taqqiya te roepen.

   🙂

 26. Willem Bever

  Dit is toch geen nieuws…de resultaten zie je iedere dag; behalve degenen die er iets aan kunnen doen

 27. Antidotum

  Laat dit een voorbeeld zijn voor de linkse zwakzinnige idioten die menen dat islamitische mensen aardig zijn, ook in IS gebied.
  En hier zijn ze volop aanwezig.

  https://www.nieuwskoerier.nl/news/335366-millennial-koppel-dat-door-isis-gebied-fietste-om-te-bewijzen-dat-mensen-aardig-zijn-werd-vermoord/out

  1. Capo

   De eendentest luidt: “Als iets eruitziet als een eend, zwemt als een eend, en kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend.”

   Is ISIS als islamitisch te beschouwen?

   Laten wij ISIS onderwerpen aan de eendentest.

   – De organisatie noemt zichzelf ‘Islamitische Staat’.
   – De organisatie krijgt geld van moslims en islamitische landen.
   – Alle leden zijn moslims.
   – De leden leven strikt volgens de islamitische sharia.
   – De leden willen hun leven opofferen voor de islam, om volgens islamitische traditie als islamitisch martelaar in het islamitische paradijs te komen.
   – Volgens die traditie zullen ze daar bediend worden door 72 maagden. Bovendien mogen de islamitische martelaren ook nog 70 familieleden aanwijzen
   om ook in het islamitische paradijs te komen.
   – De leden halen hun inspiratie uit de Koran.
   – De organisatie wordt aanbevolen door (sommige) imams.
   – De organisatie streeft naar een islamitisch Kalifaat.
   – Dat doet de organisatie door middel van Jihad, de islamitische heilige oorlog.
   – De organisatie strijdt daarom tegen niet-moslims, ook burgers, die gedood mogen worden.
   – De leden worden geworven door moslims.
   – De leden roepen voortdurend ‘Allah Akbar’ (Allah is het grootste).

  2. Tengo Kawana

   De meeste moslims zijn vriendelijke vredelievende mensen, hetzelfde geldt overigens voor christenen en atheïsten.

 28. Vit

  Is er hier iemand die aan ons aller halve tamme het verschil wil uitleggen tussen het niet willen en goed vinden?

  Bij voorbaat dank

  1. EU kok

   Een deserteur.
   Site-gestapo, roept u mannen tot de orde.

  2. Tengo Kawana

   Wat bedoel je Vit?

  3. Capo

   @Vit: “Is er hier iemand die aan ons aller halve tamme het verschil wil uitleggen…”

   Nee dank je, multinicker voeren is geen goed idee. Je krijgt de multinicksupporter er immers gratis bij, kijk zelf maar. 😉

   1. Elu Thingol

    De opperbevelhebber van de Web-GSP is zijn bed uitgekomen om de manschappen aan te voeren.

  4. Capo

   @Vit: Overigens vind je in de link hieronder een behoorlijk informatieve omgeving als het aankomt op objectieve informatie over de schade die islam aanricht in de wereld.

   https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewforum.php?f=44

 29. DolleDries

  Wrede mesaanval in een dokterspraktijk in Offenburg, Baden-Württemberg. De arts werd doodgestoken en zijn assistente raakte ernstig gewond. Volgens de politie gebeurde de bloedige misdaad op donderdagochtend. De dader zou uit Somalië komen.
  De misdaad vond rond 08:45 plaats, schrijft de politie. Volgens het rapport werden een arts en zijn assistente door een man, die zonder afspraak in de praktijk verscheen, met een mes aangevallen. Kort daarna overleed de arts aan zijn verwondingen en de doktersassistente raakte ernstig gewond. De politie zocht met ruim 20 politiepatrouilles uit Offenburg naar de dader.
  Bij de operatie waren onder meer politiehelikopters, hondengeleiders en de Bunderspolitie betrokken. Rond 10.00 uur werd in de buurt van de Freiburger Platz een verdachte gearresteerd Het parket en de recherche zijn met het onderzoek begonnen. In eerste instantie wilde de politie uiteraard niets zeggen over de herkomst van de dader. Uiteraard moeten we afwachten of de verdenking gegrond is. Zoals het beeld er nu uitziet, zou de dader uit Somalië komen. Of hij een asielzoeker is die via het beleid van open grenzen in Duitsland is aangekomen, is nog niet vastgesteld.
  Bron:
  https://www.bild.de/news/2018/news/taeter-auf-der-flucht-toedliche-messer-attacke-in-offenburg-56697868.bild.html

  1. Tengo Kawana

   De knip- en plakdienst van Domme Dries draait weer op volle toeren.

   1. Blue monday

    Als je geen geld hebt of te dom bent om een website in
    elkaar te flansen, dan parasiteer je gewoon op een andere site om je frustraties kenbaar te maken…

    Ik moet nog wel eens aan mevrouw Gielah denken, zelfs die heeft nog steeds een mooie web 1.0 styled website.

 30. Capo

  Radicale islam is een pleonasme.

 31. Svetlana

  De invloied van de radicale islam is geweldig. Wij hebben veel meer islam nodig in Europa. Radicaal islam bestat niet , het is gewon de islam. De moiste religie in de werld. en turkse bakewrs om van te SMULEN

 32. Capo

  Beste forumcollega’s *,

  Met genoegen stel ik vast dat er binnen deze 100+ pagina’s niet één keer rechtstraaks is ingegaan op multinicker of op één van de twee multinicksupporters!

  Dat is een prachtige overwinning op multinicker die al meer dan 15 jaar forums vervuilt met als doel het forum te slopen. Ook nu maakt hij weer extra multinicks aan (Natte Scheet, Ad Infinitum, etc) terwijl wij hem massaal negeren zoals op vrijdag 10 augustus afgesproken.

  Grote klasse en complimenten, we gaan de goede kant op en we gaan dit winnen! Samen staan we sterk. 🙂

  * Multinicker en multinicksupporters horen hier natuurlijk niet bij!

  1. Elu Thingol

   Met ongenoegen stel ik vast dat Capo vandaag weer een stuk of vijftig keer op me heeft gereageerd.

   Hield hij z’n mond maar.

  2. Natte Scheet

   Wij zijn trots op je Capo 🙂

   1. Tengo Kawana

    Capo houdt de moed erin en inspireert zijn manschappen.

    Het is een ontroerende sukkel.

    1. Tengo Kawana

     By the way, Capo heeft wel geregeld dat de zure heren Holland en Floris zich gedeisd houden.

     Ik vind dat wel een vooruitgang waarvoor we hem dankbaar mogen zijn.

     1. Elu Thingol

      Het is een evident goede ontwikkeling dat het blog verschoond blijft van Floorlands scheldpartijen. Dit forum is er een stuk van opgeknapt.

      Nu moet Capo zichzelf nig gedeisd houden, maar de man is niet in staat anderen te negeren. Hij ratelt maar door. Je wordt er doodmoe van.

     2. Tengo Kawana

      Ach, zijn herhaalde opsomming van rijtjes nicknames storen me niet.

      Als de sloeber probeert iets inhoudelijks te zeggen is dat soms wel irritant maar vaak ook vermakelijk.

     3. Elu Thingol

      Aan de inhoud komt de sloeber niet meer toe. Hij loopt enkelt de moderator uit te hangen.

  3. Blue monday

   beste Capo,

   Wil je wel Holland een beetje in de gaten houden, hij heeft nog steeds een speciaal plekje voor mij is me opgevallen.

   Houd je hem een beetje in de gaten voor me?

   Alvast dank.

  4. Bloem

   Laten we hopen dat iedereen stand houdt en we binnenkort verlost zijn van de antisemitische kindervrind

   1. Capo

    Tot nu toe gaan we precies de goede kant op beste Bloem! 😉

   2. Tengo Kawana

    Het gaat zeker lukken, heer Bloem.
    Ik ben nu al reuze in mijn schik met de door Obersturmführer Kapo bereikte resultaten.

    We gaan winnen op alle fronten.

    1. Tengo Kawana

     Als straks Capo zal worden bevorderd tot Obersturmbannführer (ik vertrouw er op dat de Oberstgruppenführer tot een dergelijke eervolle benoeming zal besluiten) nemen zijn bevoegdheden navenant toe en kan de Eindzege ons niet meer ontgaan.

     Houzee!

   3. Capo

    @Bloem: Omdat ze geen voet maar aan de grond krijgen reageren de incestueuze infantiele multinickers alleen nog op elkaar, ze doen niet meer mee!

  5. DolleDries

   En Monday wordt steeds hysterischer prachtig om te zien.

   1. Blue monday

    niet reageren Driftige Dries, je kon het weer niet laten.
    Dat wordt strafrondjes lopen

 33. Capo

  Hans Jansen begreep het al die tijd al: https://i.imgur.com/RqtnOhd.jpg

  1. Capo

   Hans Jansen:

   “De islamitische strategie is erop gericht eerst Europa in te nemen, en strategisch is dat ongetwijfeld juist. Als Europa gevallen is, kan Israël niet zo veel moeite meer kosten, en daar komt Amerika heus achteraan. Om Europa te veroveren is bovendien waarschijnlijk opmerkelijk weinig geweld nodig.

   De demografie doet wat zij doet, en de incidentele sluipmoord op een cartoonist, schrijver of politicus die te hard te keer gaat, doet de rest. De Europese multiculturele
   elites buigen zich ver achterover om de islam ter wille te zijn, en zijn beslist niet van zins op de hoogte te raken van de geschiedenis van de expansie van de islam.”

   https://cbonline.boekhuis.nl/pls/cover/p_get_cover_fe?p_hash=2E2D2865521443987E3F57DD1D714D47 (PDF)

 34. Capo

  Hans Jansen:

  Zelfs bij het CDA en de ChristenUnie bestaat er een wonderlijke tegenzin om zich eens te verdiepen in de geschiedenis van de ondergang van het christendom onder de islam. Er kan nog geen stagiaire op het partijbureau voor worden vrij gemaakt.

  Tegelijkertijd stelt de heersende elite zich keihard op tegen islamcritici, die worden zo nodig, denk aan [de Nederlandse cartoonist] Gregorius Nekschot, door een peloton van de mobiele eenheid van hun bed gelicht, maar diezelfde mobiele eenheid wordt niet ingezet bij wangedrag door moslims, want dan geldt dat alles moet worden gedaan ‘om erger te voorkomen’.

  De leiders van de islamitische gemeenschappen hoeven zich verder niets te wensen. Onder zulke omstandigheden is het voldoende dat de tand des tijds zijn nuttige werk doet, en binnen enkele decennia is iedereen vergeten waarom je ook weer maar geen moslim moest worden. (…) Het einde nadert. De islamitische traditie levert over dat Mohammed gezegd heeft: ‘Man Zafirtum bihi min rijaal al-yahuud, fa-qtuluuh’, ‘Doodt elke jodenman die in uw handen valt.’

  Een cultuur of een godsdienst die van zulke bloeddorstige uitspraken geen afstand neemt, mag uitsluitend nog hopen te incasseren wat zij zelf anderen toewenst. Wie gaat de strijd winnen? Het ziet er goed uit voor de islam, maar het is nog een beetje te vroeg om aan het voorspellen te gaan.”

  1. Bloem

   Beste Capo, wanneer het zo doorgaat is de Nederlandse AKP dependance Denk aan de macht en is het echt te laat

   1. Tengo Kawana

    We hebben een Vijfde Colonne in onze gelederen, heer Bloem, mensen die een buitenlandse dictator hoogachten en onze eigen democratische bestuurders minachten.

    Een heuse reden tot zorg!

   2. Capo

    @Bloem: Daarom is er des te meer reden om te blijven proclameren! Natiën gaan ten onder aan onverschilligheid, laten wij verschillig blijven!

 35. Vit

  Sjonge jonge wat spartelt dat linkse gespuis, het lijkt wel of ze geïrriteerd zijn geen ingang te kunnen vinden.

  1. Capo

   @Vit: Klopt, hele mooie voorbeelden tekenen zich af. Nu doorzetten!

  2. Elu Thingol

   Ook Vot begrijpt het nog niet.

   Andersdenkenden plaatsen een commentaar op een artikel en of u daar op reageert kan hen weinig schelen. Het gaat immers om het artikel.

   Echter, doordat Capo voortdurend achter de andersdenkenden op dit blog aanholt, drijft men nu de spot met Capo. Dst wil ik niet, maar de man heeft het over zichzekf afgeroepen.

 36. Henk-Jansen

  En de Russische invloed reikt tot in het witte huis.

 37. DolleDries

  Linkse tuig ook weer bezig.

  Italiaanse extreemlinkse extremisten hebben de bomaanslag op een kantoor van de populistische Legapartij opgeëist, waarbij de politie een tweede explosief heeft gevonden en onschadelijk gemaakt.
  Het kantoor, gelegen in de stad Treviso bij Venetië, werd zondag het doelwit van een rudimentair explosief apparaat dat enige schade toebracht aan de deur aan de ingang van het gebouw, maar niemand schade berokkende, zo meldt Corriere Della Sera.

 38. DolleDries

  Hongarije goed bezig.

  Soros huilt – zijn stichtingen in Hongarije moeten eind augustus vertrokken zijn
  Posted op augustus 17, 2018 door Rommel in Nieuws // 0 Comments

  De stichting van de Amerikaanse miljardair George Soros zei op donderdag dat haar laatste activiteit in Hongarije op 31 augustus zou worden beëindigd en dat haar bedrijfsactiviteiten naar Berlijn zouden worden overgebracht.

 39. DolleDries

  Maar, wat is dat dan toch, die politieke correctheid?
  zich verliezen in oikofoob cultuurrelativisme, de Weg met Ons-gedachte, het uitgommen van christelijke symbolen,
  De tolerantie van het intolerante, de onderwerping aan de onverdraagzaamheid, de gelatenheid, de volgzaamheid, de afwezigheid van een kritische geest, het steeds maar vergoelijken, het minimaliseren, het negeren en wegkijken van dure feiten, het eigen hoofd in de kapblok, blind.
  Het accepteren van het regressieve – terug naar donkere oorlogstijden, terug naar af, de toekomst ligt achter ons — het gelijkstellen van onderdrukking, discriminatie, seksueel geweld aan ‘cultuur’, het ontkennen van de werkelijkheid, het ontkennen van de eigen sekse, de zelfvernedering van roze mutsen-feministen, het voorstellen van de multiculturele samenleving als een ‘verrijking’, het waanbeeld dat moslims onze seculiere waarden zullen overnemen, het salonfähig maken van islamfascisme.
  Het zich wentelen in orwelliaanse eufemismentaal — religie van de vrede, monocultuur is diversiteit, onderdrukking is liefde -, de onnadenkendheid, de sociale controle op sociale media, het opleggen van censuur en zelfcensuur, de onderdrukking als ‘vrije keuze’ verkopen, een tegengestelde kritische visie benoemen als ‘totalitaire vervolgingsideologie’, het onmondig maken van de burger, hem/haar ‘Stasi-visioenen’ verwijten, ‘beperkte verstandelijkheid’ toekennen en vervolgens labelen als ‘trol’, islamofoob, xenofoob, racist, het heilzaam deugzaamheidsgepronk.
  Het zich verliezen in oikofoob cultuurrelativisme, de Weg met Ons-gedachte, het uitgommen van christelijke symbolen, wegzetten als diversiteit, de valse retoriek van het inclusief zijn, het zwijgen en verzwijgen, de manipulatie, het kaderen van de berichtgeving binnen een afgesproken narratief, de misleiding, de realiteitscontrole,-
  Het ridiculiseren van westerse normen en waarden, het gebrek aan respect voor het cultureel geheugen, de onteigening van onze beschaving, de Verlichting voorstellen als een metafoor, het beroven van ieders hogere idealen, het ongebreideld reguleren van wat men onze ‘vrijheid’ noemt, de kolonisering van onze thuislanden, het aansturen op steeds minder volkssoevereiniteit, het geleidelijk en stilletjesaan uitdoven van onze cultuur –
  Het demoniseren van andersdenkenden, hen bedreigen, desnoods aanvallen en doden …
  Het wordt donker in het Avondland. Straks gaat het spoken.

  1. Fortiori

   Zo,zo, Dries. Zwaar getafeld gisteravond? Het moet er even uit begrijp ik.

   1. Capo

    Fortiori = Tengo = multinicker

    1. nogmaals

     Fortiori = Heinz
     (en mogelijk nog meer nicks)

 40. Frits Jansen

  Weer iets van dat brutale viswijf Tanya Hoogwerf.
  Natuurlijk houden ze ook contact met meer radicale stromingen want dan houd je ze in de hand.
  Tegen de tijd dat extremisten Rotterdam gaan overnemen zie ik wel verder.
  Na de komende NLxit is de Rotterdamse haven trouwens ten dode opgeschreven.

  1. wheelboy

   Frits Jansen

   Wij krijgen nooit een nexit .Daar heeft Pechthold wel voor gezorgd .Schaf het raadgevend referendum af . Afgelopen maart sneuvelde het bindend referendum voor de 2e stemronde in de 1e kamer .Zelfs de bedenkers (D666 PvDA en meen GL) stemde tegen . Waarom zij Pechthold voor de camera . We willen bepaalde onderwerpen buiten het bindend referendum houden .Op de vraag van de reporter ,kunt u er een noemen . Kwam het antwoord Europeese zaken . M.a.W hier al zou het hele volk voor een nexit zijn (meerderheid hier is voor de EG) dan nog gaan wij er niet uit .

   1. Tengo Kawana

    Als de meerderheid van het volk dat zou willen hoeft die de Nexit toch niet via een referendum af te dwingen?

    Als de meerderheid gaat stemmen op eurosceptische partijen is het snel afgelopen met onze deelname aan de EU.

    1. sjun

     Het is hierom dat persoonlijke voorlichting aan verschillende ingezetenen in de EU al even bezig is. Slechts zo kom je voorbij aan propaganda via de massamedia en is al zichtbaar dat het narratief elders opduikt. Binnenkort zullen daarvan ook in Zweden resultaten zichtbaar worden.

     1. Capo

      Mijns inziens zijn die resultaten al ruimschoots zichtbaar? Islamisering is nooit zonder gevolgen, dat is een intrinsieke wetmatigheid, zoals jou bekend is.

 41. Vit

  Het linkse volk alhier begrijpt niet dat het niet om een tegenovergestelde mening gaat maar de manier waarop het gebracht wordt alsof de opponent bij voorbaat achterlijk is, dat zit er in gebakken waardoor je geen normale discussie kan voeren, zo leren we niets van elkaar.

  Voorbeeld met van Urk over religie, daar kun je met hem normaal over converseren.

  1. Tengo Kawana

   Door mensen generaliserend ‘het linkse volk’ te noemen creëer je een polarisatie, Vit, waarin de genuanceerde discussie die je kennelijk maar terecht zoek bij voorbaat onmogelijk wordt.

   Capo creeert een tegenstelling tussen mensen die aan zijn kant staan en de ‘trollen’ die uitsluitend landverraderlijke onzin zouden produceren. In die tegenstelling koos je partij en liet je je verleiden tot uitspraken die extremer zijn dan ik van je gewend was.

   Ik stel voor dat we daar, in elk geval in onze gedachtenwisseling, mee ophouden. We geven de halve tamme en de Voorbips even vrijaf, zogezegd.

   Is dat een idee?

  2. Capo

   @Vit: “Het linkse volk alhier…”

   Links is niet mijn richting maar als dat ook nog een multinicker is zijn we natuurlijk helemaal uitgepraat. 😉

 42. Vit

  We zouden met z’n allen met een schone lei kunnen beginnen, ik ben er voor!

  1. Capo

   @Vit: Leuk geprobeerd, dat is al vaker geprobeerd. Jij weet dat ook en het enige dat je daarmee suggereert is dat je bereid bent om multinicker in de kaart te spelen. De afgelopen 15+ jaar heeft multinicker bewezen dat hij notoir en ongeneeslijk is. Zo’n figuur wil je helemaal nóóit op je forum, en de vervelende bijvangst is dat hij een stuk of twee supporters heeft die de boel extra opstoken door zijn vermoorde onschuld kracht bij te zetten.

   Niet doen gave gozer! 😉

  2. Tengo Kawana

   Ik ben ook voor.

  3. Elu Thingol

   Ik sluit me darbij aan. Weg met de webgestapo. Wie wil reageren mag reageren, wie wil negeren kan negeren. Leve de vrijheid!

  4. Vit

   @Capo

   Nou vandaag ben ik afwezig dus vanavond zal ik zien of er van gene zijde vorderingen worden gemaakt.

   Prettige dag allen.

   1. Capo

    @Vit: Je mag driemaal raden… 😉

    Ter info:

    “Tengo c.s. (multinicker) is een bewezen multinicker. Een multinicker is iemand die meerdere gebruikersnamen aanmaakt die hij tegelijkertijd gebruikt. Als je hem voert laat je hem leven.”

    1. Blue monday

     prettig dat Vit even vrij vraagt bij de baas.

     Vergeet je niet om je uren even te boeken?

     1. EU kok

      Even gas terug
      Laat zien wie de redelijken zijn.

   2. Elu Thingol

    Prettige dag.

   3. Capo

    Tengo c.s. (multinicker) is een bewezen multinicker, forummers die hier al meerdere jaren actief zijn kunnen dat beamen en hebben dat meermalen bewezen. De afgelopen (meer dan) 15 jaar is hij bezig geweest met het frustreren en ondermijnen van de verschillende forums en reactieplatforms in Nederland. Multinicker doet dit door zichzelf, via zijn multinicks aan te moedigen en gelijk te geven. Ook gebruikt multinicker zijn multinicks om flamings op te starten, te trollen en de multinicksupporters aan te jagen.

    Hierdoor is het ónmogelijk om normaal met elkaar van gedachte te wisselen, dit lukte niet en gaat ook niet lukken zolang deze notoire leugenaar en multinicker hier z’n spelletjes blijft spelen. Bovendien, en dat is misschien nog wel het meest ergerlijke, speelt hij voortdurend de vermoorde onschuld, hij bevestigd zichzelf daarin en laat zich daarbij gewillig door z’n beide supporters aanmoedigen.

    Op 10 augustus werd in meerderheid besloten deze multinicker voortaan te negeren. Gister gaf ik al aan dat we op de goede weg zijn omdat bijna niemand meer op multinicker reageert. Daarmee complimenteer ik onszelf en roep op om nu door te zetten, ze beginnen het vervelend te vinden en proberen een uitweg te vinden.

    Doorzetten nu, samen staan we sterk!

    1. Holland

     De trollen smeken om aandacht en tegengas. Door bloedarmoede en zuurstofgebrek liggen ze spartelend en amechtig op de grond met de keel naar boven.

     De hoofdtrol Tengo speelt nu even de vermoorde onschuld, maar laten we niet vergeten dat het een kwaadaardige psychopaat is die er altijd op uit is om reaguurders te sarren en kleineren. Het grofste voorbeeld betreft zijn minderwaardig sarren naar Toetssteen die medicijnen tegen kanker moet gebruiken en die hij keer op keer op keer sardonisch sarde met de vraag op Toets soms dronken was.

     Quispel is een grote schoft die meteen weer in zijn vileine trollenrol schiet als hem een vinger wordt gegeven. Zijn hulpnicks ondersteunen hem daarbij dapper.

     Verder in hun sop gaar laten koken is mijn advies. Negeren en niet op reageren. Het werkt, dus doorgaan.

     1. Elu Thingol

      Het zal mij werkelijk worst wezen of ik reacties krijg. Het wordt echter vermoeiend dat Capo me niet gewoon negeert. Volgens mij is hij er niet toe in staat.

     2. Tengo Kawana

      Ik nodig ook Holland uit met een schone lei te beginnen.

     3. Capo

      @Holland: Bingo!

      Ik ben blij met jouw uiteenzetting, dit is exact de kern van de problematiek op DDS. Multinicker en z’n twee supporters worden voortaan genegeerd. 😉

     4. Capo

      @Holland: “De hoofdtrol Tengo speelt nu even de vermoorde onschuld…”

      +1

     5. EU kok

      Holland zijn posting spreekt voor zich.
      Ik voel geen enkele behoefte om er op in te gaan

     6. Elu Thingol

      Holland spreek overigens onzin. Capo loopt hier al bijna een jaar te klieren en kan op volledige goedkeuring rekenen. Populistisch rechts is echter onverdraagzaam ten opzichte van minderheden (moslims) en personen met een andere mening. Personen met een andere mening tracht populistisch rechts de mond te snoeren middels een cordon sanitair. Het geval-Wilders moet hen toch hebben geleerd dat zulks niet lukt.

     7. Capo

      @Holland:

      Multinicker Tengo en z’n twee supporters spelen nu even de vermoorde liegende onschuld en proberen zich even in te houden. Maar laten we niet vergeten dat multinicker een bewezen kwaadaardige forummer is die er al meer dan 15 jaar op uit is om reaguurders te sarren en kleineren.

     8. EU kok

      @Elu/Guus.
      Laten lopen.
      Alleen inhoudelijk reageren.

     9. Elu Thingol

      @ EU kok

      Dat is een goed advies. Klieren op een forum moet men links laten liggen.

  5. EU kok

   Ik zeg doen.

  6. Capo

   @Vit: “We zouden met z’n allen met een schone lei kunnen beginnen, ik ben er voor!”

   Ik ben er tegen, kijk zelf maar!

 43. wheelboy

  Das toch logies .Nog meer multicultie zooi aan nemen dan vraag je er zelf om .Als ik hier een paspoort of mijn rijbewijs moet verlengen dan waan ik me in een of ander islamitisch land .Want het is eea hoofddoekje wat er achter de balie zit .

  1. Elu Thingol

   Ik heb op zichzelf geen probleem met hoofddoekjes. Het gezicht van die vrouwen komt zo mooier uit. Bovendien combineren moslima’s de hoofddoekjes doorgaans met overwegend Westerse kleding.

   (Uiteraard is de achterliggende reden, namelijk: religie, minder fraai.)

   De grauwe, lange sluiers zijn wat mij betreft echter niet om aan te zien. Wat een belachelijk gezicht.

 44. palko

  Tsja, dat krijg je ervan als je als stad kiest voor diversiteit in plaats van voor kwaliteit. Maar breng dat penetrant links meurende partijen maar eens aan het verstand.

 45. Capo

  Doorzetten en wel hierom:

  Op 10 augustus schreef Adriaan:
  “Voordat de discussie losbarst wil ik het volgende vragen:
  Aan eenieder die Kawana, Thingol en trawanten niet serieus neemt, kunnen we niet met z’n allen afspreken dat wij op hun bijdragen nooit meer reageren. Laten we ze in hun sop gaarkoken. Hun enige doel is hier op DDS stemming kweken en haat zaaien…”

  Ik schreef daarop o.a. als reactie:
  “Dat is één van de doelen. Het multinicken, het opzettelijk meerdere nicks aanmaken zodat je niet meer weet tegen wie je het hebt is zo mogelijk nog veel kwalijker. Kawana is een bewezen multinicker en is momenteel actief met enkele actuele multinicks waarmee hij DDS saboteert.”

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/de-chinese-autoriteiten-willen-een-grote-moskee-sluiten-maar-stuiten-op-hevig-verzet-van-moslims/

  Nu doorzetten, opdat we niet vergeten! Samen staan we sterk.

 46. Capo

  Het enige feit dat de islam doordringt tot in het ambtenarenapparaat zou de heersende elite wakker moeten schudden. Erkennen dat het niet tegengaan van islamisering, waar dit een bewijs van is, dom, slecht en gevaarlijk was, zal wel nooit gebeuren.

  1. Tengo Kawana

   Uit het feit dat een aantal ambtenaren moslims is volgt niet dat ‘de islam’ is doorgedrongen tot het ambtenarenapparaat. Dat moet dan blijken uit beleid of beleidsuitvoering. Op dit punt wordt het artikel overtuigend betwist door onder andere mensen als Boekestein

 47. Troelstra

  Moslims zijn parasieten. Zij parasiteren op wie zij kunnen discrimineren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.