Laffe minkukel besteelt browniewinkel die gerund wordt door personeel met het syndroom van Down

Een Goudse browniewinkel is gisteren beroofd door een gewetenloze boef. De shop, die wordt bestierd door bakkers met het syndroom van Down, moet het vandaag zonder enkele persoonlijke bezittingen en een laptop stellen. Het personeel reageert op Facebook erg aangeslagen en verdrietig.

🍴 VERDRIETIG & BOOS // Normaal zijn jullie van ons vrolijke en vooral lekkere berichten gewend. Vandaag heeft iemand…

Geplaatst door Brownies&downieS Gouda op Zondag 19 augustus 2018

Wie z’n inkomen bij elkaar scharrelt door te stelen, is een lafhartige dief. Maar wie vervolgens steelt van de allerzwaksten in de samenleving, is al helemaal het zonlicht en de frisse lucht die hem omgeven niet waard. Wat mij betreft voeren we de goelag in voor types die zich schuldig maken aan laffe berovingen zoals onderstaande. Want zeg nou zelf: wie haalt het nu weer in zijn botte kop om te gaan stelen van verstandelijk gehandicapte mensen? Dan ben je toch het laagste van het laagste?

“Het filiaal van Brownies & DownieS in Gouda heeft te maken gehad met een inbraak. Een laptop en andere waardevolle spullen zijn meegenomen uit het kantoor toen een medewerker klanten aan het bedienen was.

Het personeel laat zich ondanks de nare ervaring niet gek maken ‘door een stel droeftoeters zonder gevoel in hun donder’, is te lezen op de Facebookpagina van het filiaal.”

Jammer genoeg woon ik niet in Gouda, anders zou ik deze week zeker tijd vrij maken om hier een hapje te komen eten. Winkels zoals dezen tonen aan dat mensen met een ‘labeltje’ prima volwaardig kunnen meedraaien in de grote boze buitenwereld. Dat gestaalde criminelen dat vervolgens proberen af te breken is zó ontzettend laf, dat het haast met geen pen te beschrijven is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Gerlos

  Wat een luizenbos deze minkunkel, hoop dat hij gepakt wordt en een zeer gepaste hoge straf krijgt.

 2. DolleDries

  Heel erg laf tuig. Maar dit gunde ik Blue Monday en Kong ook weer niet.

  1. Blue monday

   Hij is leuk Dries 🙂

 3. AS210854

  20 uur taakstraf dat zal ze leren volgens de linkse rechters in ons land. Ik zou zeggen in de gevangenis en de sleutel weg gooien.

 4. Blue monday

  het doet me goed dat DDS deze verliesgevende linkse hobby’s steunt.

  VVD/FvD zien sociale werkplaatsen en deze initiatieven het liefst verdwijnen…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.