Ontslagen COA-topvrouw Nurten Albayrak krijgt geen uitkering!

Nurten Albayrak, turbo-fraudeur en ex-topvrouw van asielopvangorganisatie (COA) werd ontslagen en probeerde een WW-uitkering te krijgen. Mooi niet! Via RTL Nieuws.

De naam komt u vast nog ergens bekend voor. Dat vrouwtje die overal waar ze kwam de zaak dusdanig wist te verpesten dat iedereen haar eigenlijk een blamage voor het beroep van bestuurder acht. Zo sjoemelde ze met haar eigen salaris en haar dienstauto maar presteerde ze het ook om als een tiran de werksfeer bij het COA te vergallen en voor miljoenen euro’s weg te pissen aan managers en adviseurs.

Wanneer vervolgens keer op keer in de rechtbank werd bewezen dat haar ontslag gewoon terecht was en ze niet zo moet zeiken, eist ze doodleuk een schadevergoeding van ruim 5 miljoen. Tevergeefs gelukkig. In 2016 werd ze veroordeeld tot een taakstraf van 140 uur voor valsheid in geschrifte. Ze reed namelijk in een ‘dienstauto’ Audi A8 en deed alsof privé aangelegenheden zakelijke reisjes waren zodat haar tripjes geoorloofd zouden lijken.

Albayrak blijkt nu al sinds 2012 (!!!) bezig te zijn om een WW-uitkering te krijgen. Het UWV weigert dat echter pertinent want haar ontslag was gewoon terecht. Ze stapte naar de rechter. In 2015 wees de rechter haar verzoek om een WW-uitkering af te dwingen echter af. Ze ging hier tegen in hoger beroep, het vonnis zou ‘onzorgvuldig en onbetrouwbaar’ zijn (lol). De Centrale Raad van Beroep bitch-slappede haar debiele redenering zonder pardon van tafel en dus zit Albayrak zonder WW thuis te kniezen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. rosmalen53

  Minder, Minder, Minder
  En neem die andere profiteur en oplichtster
  je zus ook maar mee

  1. Blue monday

   Haar zus? Jouw broer is toch ook niet zo’n lul als jij dat bent?

   1. rosmalen53

    En jouw zus is toch ook niet zo’n kut als jij dat bent

 2. Bloem

  Zo en dan nu het verkwanselde geld van haar terug vorderen. Fraude is immers fraude

 3. Top

  Maakt niets uit voor dit Turkse vuil. De familie Albayrak, zit er warmpjes bij. Dankzij, al jaren lang de clientèle te besodemieteren, die zo dom zijn om zich te laten vertegenwoordigen, door Albayrak advocaten. Gelukkig gaan daar alleen de domme Turken naar toe en durven toch niets te zeggen, omdat de Albayrakjes geen onbekenden zijn bij de Grijze Wolven.

  1. Zwetsnek

   Dit valt onder laster, we gaan het uitzoeken.
   Geen VPN mooi

 4. Ni28

  Albayrak heeft toch al genoeg belastinggeld bij elkaar geharkt. Zij zal er warmer bij zitten dan menige Nederlandse burger.

 5. swetsnek

  JE GAAT TEN ONDER AAN MULTINICKERS TIM JAMMER

  1. Zwetsnek

   Bezopen flapdrol, geen TIM maar WOUT

  2. Hermann

   Waarom groeien er op de maan geen bomen? Te weinig aarde.

 6. Gerlos

  Is dit geen discriminatie.

 7. bifbof

  Die verdient meer , oh grammatica , sorry

 8. fockingworst

  Michael wout tukker en tim… Kunnen jullie niet een permanente ban uitvoeren op die eu cock en ernst en sjonni roest elu thingol swtelan etc.
  Het is een dezelfde persoon… Dat is inmiddels duidelijk.. Ze zijn ook al een paar keer gebant onder simon brouwenstein ernst quispel etc.. Dit vervuild jullie.. En een klein beetje ons blog.. Een andere mening prima een andere kijk prima een andere politieke achtergrond helemaal prima.. Maar deze trollen zuigen en provoceren aan de lopende band iedereen inclusief jullie.. Dit kan niet goed zijn voor de reclame inkomsten.. Omdat deze of MISSCHIEN 2 trollen gewoon het normale volk weren.. Graag een reactie

 9. sjun

  Met dank aan de PvdA is de mevrouw overal naar voren geschoven. Bij het woord inclusief beleid kun je voortaan ook aan Nurten Albayak en Saadia Ait-Taleb denken.

  1. Tengo Kawana

   Bedenk dat het ook nog een moslima is.
   Dan weet Sjun genoeg.

   🙂

   1. Capo

    Johnny Multinick, niemand moet je nog, je bent uitgekotst.

  2. Blue monday

   Zeg sukkel, deze mevrouw was VVD-lid.

 10. denk eens na

  Waarom zitten dit soort mensen niet achter tralies?

 11. Blue monday

  Ook VVD

  1. denk eens na

   eens

 12. Frits Jansen

  Ere liggen voor deze “zakenvrouw” prachtige kansen in Turkije, want de Turkse economie is booming.
  Of ze gaat door bij de VVD. Daar past ze helemaal, als knoeipot.

  1. Tengo Kawana

   Je snapt het niet Frits, deze mevrouw is Turks en moslima. Daarom moet ze hier in de schandpaal.

   1. Holland

    Deze Turkse mevrouw en moslima besodemieterde de boel als een echte Turkse en moslima. Daarom wordt ze hier aan de schandpaal gezet.

    1. Tengo Kawana

     Holland ziet het grotere plaatje, ze is Turks en moslima en dus kon ze niets anders dan de kluit belazeren.
     Dat is een religieus-genetische kwestie die niet alle mensen als vanzelfsprekende logica beschouwen.

     1. Capo

      Johnny Multinick, niemand moet je nog, je bent uitgekotst.

     2. Holland

      Tango Quispel heeft nog steeds moeite met begrijpend lezen. Domme jongen toch.

     3. Tengo Kawana

      Holland bestudeerde ongetwijfeld filosofische geschriften als Der Untergang des Abendlandes en de Protocollen van de Wijzen van Zion, dus die weet van de hoed en de rand.

      Die heeft die Albayrak direct door.

     4. Holland

      Tengo Quispel is afgezakt tot een volstrekt oninteressante ouweho*r en domoor, die ondanks zijn 10 multinicks geen deuk meer in een pakje boter kan slaan.

      Ik ga je negeren Becker Elu Dopper. Je bent geen schim meer van wat je eens was.

     5. Tengo Kawana

      Dat is heel verstandig Holland. Je had ook wel door dat ik je intellectueel niet serieus neem en zelfs een beetje in de maling.
      Gelukkig kun je met de nickname Floris tegen me blijven kijven en tieren. Die drang om je geprangde gemoed te luchten zal voorlopig wel niet zijn geblust.

     6. Capo

      Je gedraai is zielig multinicker, je staat met je broek op je hielen knul.

    2. Ni28

     Die Kwispel is echt een gestoord manneke, laat hem links liggen. Dankbare voer voor psychiaters.

     1. Tengo Kawana

      Ik denk dat psychiaters vast wel belangstelling hebben voor een bordje ‘dankbare voer’.

   2. Ni28

    Spreek je fraude goed alleen omdat het een Turkse moslima? Je bent zeker ook een ervaren fraudeur en ook gek op moslims, die kunnen niets verkeerds doen, nietwaar, Quispel de kok?

 13. Bes Tolen

  Valsheid in geschrifte betekende vroeger anderhalf jaar gevangenisstraf. Omdat deze zonde in veel gevallen vrij eenvoudig was vast te stellen en de rechter dan akkoord ging, maakte de Belastingdienst er vroeger veel gebruik van zodat duidelijke fraudeurs in ieder geval een zware straf kregen opgelegd. De tijden zijn veranderd.

  De rijksoverheid heeft ook met dit geval getoond van het benoemingsbeleid er een puinhoop van te maken. Wie pakt de verantwoordelijken ooit aan? Niemand. Wie zorgt voor eerlijker procedures? Niemand.

 14. Florissa

  Als ze werkelijk zo goed als ze zich voor doet,is het voor haar een peulenschil om weer uit het slop te geraken . Wel een goede kant aan deze zaak ,nu weet ze ook gelijk hoe het voelt als je op straat gezet wordt ,zoals ze er zoveel de deur heeft gewezen .

 15. Frits Jansen

  Wie zegt er dat Turken lui zijn en niet doorzetten?

  Enfin, haar nichtje Nebahat doet het beter, die heeft nu een topfunctie bij Shell. Niet in het baantjescaroussel, maar van de politiek meteen in de olie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.