Politie haalt explosieven van voordeuren in Amsterdam

Nét wanneer je even boodschappen wil doen of naar je werk moet, hangt er weer zo’n handgranaat aan je voordeur. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. In Amsterdam komt het echter uitzonderlijk vaak voor! Via The Post Online.

De Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) kon weer mooi door Amsterdam toeren opzoek naar explosieve voordeuren. Tot tweemaal toe was het raak. Één handgranaat werd in de Jan Evertsenstraat gevonden en verwijderd, een tweede bij de Johan Huizingalaan. Kwestie van straat afzetten, mensen op afstand houden en het pinnetje weer terug drukken. Kind kan de was doen.

Er wordt nu onderzocht of er een verband is tussen de twee locaties die nogal ver uit elkaar liggen. Op de Johan Huizingalaan is vanochtend rond 03:00 ook nog geschoten. Het bedrijfspand waar het explosief gevonden werd, blijkt beschadigd door geweerschoten. Geen idee wat ze daar allemaal doen maar afgelopen zaterdag op zondag werd een nabijgelegen bedrijfspand ook al beschoten.

Burgemeester Halsema mag dus wel opschieten met die extra agenten want in dit tempo is het een kwestie van tijd voor iemand gehaast z’n voordeur opendoet en de straat bezaaid met z’n lichaamsdelen. Vrij onplezierige manier van je dag beginnen, kan ik u vertellen.

Veel meer is er tot nu toe niet bekend maar het lijkt een trend te worden binnen de criminele circuits van Amsterdam om handgranaten aan deurposten te hangen. Het vermindert in ieder geval de kans op een vergis moord dus ze luisteren in ieder geval naar opbouwende kritiek.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Terzijde:

  Elsevier gaat vanaf vandaag nu ook de namen van de abonnees (die reageren) bekend maken bij de Gedanken-Gestapo van de Staat en de fascistoïde anti-fascisten.
  De eerste keer dat ik reageerde onder mijn eigen naam ‘wisten ze me te vinden’ en ‘gingen zij mij varken de keel afsnijden’
  Ik zal per direct stoppen met het kopen van de Elsevier.
  (ik doe dat nu al een jaar of …pffffff 30?)
  Mensen zeggen en masse hun abonnement op en ik vermoed dat met deze beslissing Elsevier binnen nu en 3 jaar niet meer bestaat

  Positief voor DDS

  1) Hiermee is DDS nog het enige overgebleven (steeds minder) rechts/gezond verstand website’tje van Nederland.
  Geenstijl is tegenwoordig Zentgraaf/Pritstift. Nog politiek correcter dan Joop.nl.

  2) Binnenkort komen toppers vrij; Syp Wynia, Afshin Ellian, Geert Waling.

  Ik ben bereid te crow funden wanneer de tijd rijp is.

  1. Meester Kong

   @TRBK
   Jouw reaguursels getuigen van een ongezonde geest.

  2. EU kok

   quote:Ik ben bereid te crow funden wanneer de tijd rijp is.
   .
   U bent altijd zo serieus en betrouwbaar op mij overgekomen dat ik u mijn donatie met een gerust hart toevertrouw.

  3. Capo

   @TRBK: Laat je niet door de multinicksupporters uit je tent lokken, ik weet dat je verstandig bent. 😉

   1. EU kok

    quote:ik weet dat je verstandig bent. 😉
    .
    Zonder smiley was het misschien geloofwaardig maar nu??????????

   2. Meester Kong

    @Capo je bent net Trump,

   3. Meester Kong

    Capo “geniet” van zijn rol als “politie-agentje” en glashard liegt als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Dit doet vermoeden dat “Capo” in zijn eigen wereldje leeft en totaal niets met de realiteit heeft.

    1. Meester Kong

     Ik kan hier zo van genieten, commando Capo en zijn trouwe volgelingen mogen op mij niet reaguren, dus ze lopen steeds roder aan als zijnde te rijpe tomaten.

 2. Ni28

  Amsterdam, de levendige groen en linkse stad waar je je leven eventueel ook kunt laten. Gedood door fietsers of een bom.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.