Terwijl Iraanse burgers demonstreren, onderwerpt slaafs Nederland zich weer aan de ayatollahs

Terwijl door woedende Iraanse burgers wordt gedemonstreerd tegen de economische malaise en de godsdienstige terreur, kiest bang en laf Nederland de kant van de haatzaaiende ayatollahs. Nederlandse diplomaten zijn weer samen met hun Iraanse collega’s aan tafel gaan zitten om de banden nog maar eens wat dichter aan te halen. Laf gekruip, natuurlijk.

Soms is de Nederlandse regering echt het allerlafhartigste clubje mensen op aarde. Zoals vandaag: want terwijl Iraanse burgers massaal in opstand komen tegen het genocidale ayatollah-regime, doet Nederland helemaal niks voor de seculiere helden en kiezen zij de kant van de moordregering. Zij kruipen weer eens gezellig met ze aan tafel, om de banden met deze misdadigers nog wat strakker aan te halen.

Wat een gotspe:

“High-ranking diplomats from Iran and the Netherlands held the fourth round of consular meetings in a bid to boost bilateral relations between the two countries in diverse spheres.

uring the meeting in The Hague, Iran’s Ambassador to the Netherlands Alireza Jahangiri and the newly appointed Dutch ambassador to Iran hailed the growing cooperation between the two countries in the consular area.

They also stressed the need to implement agreements reached in previous consular meetings and boost cooperation to deepen interaction between the two countries’ peoples.”

Nederland is dus weer eens kampioen armlastige mensen in de steek laten. Terwijl Iraanse burgers lijden, verrijkt het regime zich. En Nederland gaat ze daar in de toekomst ook nog even mee helpen. De onderdrukking wordt verder witgewassen door het warmhouden van allerlei diplomatieke banden, die wat Nederland betreft kennelijk nóg verder opgevoerd kunnen worden.

Bah. Welke zot op Buitenlandse Zaken zou dit beleid verzonnen hebben? Ik heb natuurlijk wel zo’n vermoeden, maar we zullen het waarschijnlijk nooit met zekerheid weten…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. van Urk

  Nederland probeerde in Syrie wel de armlastige mensen te helpen en niet slaafs achter een dictator aan te lopen. Werkte ook niet echt.

  1. Elu Thingol

   Precies.

 2. Svetlana

  Iran is een van de prachtigste landen op aarde en iedereen die daar woont is erg tevreden. Er zijn geen demonstraties want niemand heeft daar een reden voor

  1. Rosasolis

   @Svetlana. Helaas ben je niet goed snik! De bevolking van Iran lijdt vreselijk onder de belachelijke, strenge, en vooral wrede heerschappij van de Ayatollahs! Vooral lijden alle vrouwen in dit zeer arme land. Hier is een voorbeeld: de dagelijks temperatuur stijgt voor wekenlang tot 40 graden, en nog hoger. Vele arme mensen kunnen geen airco veroorloven. De vrouwen lijden het meest. Zij worden gedrongen door het leven te gaan gekleed in een zware dikke, meterslange wollen Chador…vanaf hun hoofd tot hun enkels!
   Vele vrouwen sterven van vele ziektes: hart zwakte, hoogbloeddruk, hersenbloedingen, trombose, diabetes, astma. De ziekenhuizen in Iran zijn vol met vrouwelijke hart patienten!…( Ik ben lid van de Nederlandse Hart Stichting, en krijg ik regelmatig rapporten over hoe het gaat met hart zwakte en ziektes in de wereld). Iran heeft momenteel de meeste vrouwelijke hart-patienten in de hele wereld! Fijn is het dat hun mannen voor hun opkomen. En dat vele vrouwen, jong en oud, verzetten zich tegen die domme, bezeten Ayatollahs, door te durven gewoon westers te kleden.
   Misschien als je wat geld over heb kan je het geven aan onze Nederlandse Hart Stichting en hun vragen om jou donatie door te steuren voor de vrouwelijk hart patienten in Iran…
   in Iran!

  2. Bloem

   Iran is een prachtig land. Bent u er wel eens geweest?

   1. Stanly2000

    Nee ik niet, maar Fritsje is er kind aan huis. Trouwens Ernst heeft foutloos geschreven, uitgezonderd een . vergeten.

   2. Bloem

    Beste Stanly, dank voor uw antwoord. Het was min of meer bedoeld om Svetlana aan te spreken. Vermoedelijk een 15 jarige tiener die zich verveeld

    1. Rechtsaf

     @Bloem “Vermoedelijk een 15 jarige tiener die zich verveeld”

     Ik denk het niet, ik denk dat dit een volwassen kerel is die de hele ganse dag geen reet te doen heeft..
     Een soort pyromaantje die bij zijn eigen fikkie gaat staan..

  3. penis aqua di rosa

   Er zou alleen geen religie moeten regeren. Overal waar religie in de regering aanwezig is, of religie de meerderheid heeft (domme hoog geleerden) wordt de vrouw tot niemendal aangemerkt. Ik zou de vrouwen in Iran een hart onder de riem willen steken, strijd voor uw zelfstandigheid zonder welke lap op uw hoofd of uw lichaam bedekkend, Dit wordt door de macht in stand gehouden, mannen, ik hoop dat u allen snel bevrijd zult zijn van deze opgelegde leefwijze. Man en vrouw zijn gelijk, zeker weten, maar niet daar en niet volgens hun religie.

  4. Arie B

   Dream on slettebak en wegkijker.

 3. Tengo Kawana

  De armlastige Iraanse burgers ervoeren juist verlichting van de economische misère en meer vrijheden als gevolg van de Irandeal die Obama realiseerde.
  Omdat de gestoorde clown Trump die deal onverantwoordelijk opblies is de ellende in Iran toegenomen en dat is in de waanwereld van Trump ook de bedoeling. De dwaas denkt dat de toegenomen ellende van de bevolking het regime onder druk zal zetten.

  Europa is niet zo gek en wenst de Irandeal te eerbiedigen, temeer ook omdat Iran zich er keurig aan hield.

  De interpretatie van DDS slaat helemaal nergens op.

  1. Bloem

   Artikel in Elsevier https://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/achtergrond/2018/05/trump-trekt-zich-terug-uit-irandeal-613381/ zegt er het volgende over
   “De zogenaamde Iran-deal was bedoeld om de Verenigde Staten en haar bondgenoten te beschermen tegen de krankzinnigheid van een Iraanse atoombom. Maar in feite stond de deal Iran toe door te gaan met het verrijken van uranium”
   “Vorige week maakte Netanyahu bekend dat zijn inlichtingendienst, de Mossad, bewijzen heeft gevonden dat Iran heeft gelogen en op een andere plek is doorgegaan met het ontwikkelen van kernwapens”

   1. Tengo Kawana

    De zogenaamde bewijzen van Netanyahu waren totale fake. Leugens.

    1. Bloem

     Nu begint u op Trump te lijken

     1. Stanly2000

      Dat zou hij wel willen!

  2. Ritter

   Tengo Kawana

   Iran-demonstranten bedanken Trump, pleiten voor strengere sancties

   Iran protesters thank Trump, call for stronger sanctions
   http://www.foxnews.com/world/2018/01/13/iran-protesters-thank-trump-call-for-stronger-sanctions.html

 4. Bloem

  Kan de redactie eens goed kijken naar de laatste reactie van “Tengo Kawana”, hij presteert het wederom een klinkklare leugen als waarheid te brengen

   1. Bloem

    Dus, beste heer Dopper, uw beste argument is omdat Israël in het verleden ook bij tijd en wijlen gelogen heeft (volgens dit artikel) is het fake. Het artikel betreft slechts een kritische noot m.b.t. de hypocriete houding van een land dat zelf ook kernwapens bezit.
    Goede argumenten heeft u

    1. Tengo Kawana

     Wie is Dopper?

     1. Bloem

      U bent me er toch één. gaat u nu in eens ontkennen dat de antisemitische Dopper, Quispel en Tengo één en de zelfde trol zijn

     2. Tengo Kawana

      Ja, Dopper ken ik niet.

      Heet u eigenlijk Capo?

     3. Bloem

      Tjeetje, dus u bent of een enorme leugenaar of ontzettend vergeetachtig. Naast natuurlijk alle andere zaken waar u op dit forum met enige regelmaat beticht wordt.

     4. Bloem

      Overigens was dat geen antwoord op mijn vraag

     5. Tengo Kawana

      Als Bloem me netjes met mijn eigen naam gaat aanspreken wil ik wel overwegen zijn vraag naar de bekende weg te beantwoorden.

     6. Dubbele Komma

      Hahaha Doppertje W!M toch…

      Lekker gewerkt vandaag? Jezelf nog een beetje nuttig kunnen maken?

      Of zit je hier weer vanaf vanmorgen met al je nep-accountje onzin en leugens te verspreiden,zoals je elke dag doet?

      Knettergekke autist. Groeten aan je sletlana account….

      Mafkut.

      😀

     7. Bloem

      Beste W!M, het is helemaal niet toegestaan om u bij uw echte naam aan te spreken. Dat accepteert de redactie niet.

     8. Bloem

      Achterstevoren kunnen we het nog eens pogen nettuH miW

   2. penis aqua di rosa

    hahaha, de krant moeten lezen. Welke krant en wat schotelt die krant als waarheid voor. Ik ga af op eigen interpretatie. Je kunt vele kranten over dit onderwerp op internet lezen en daaruit je eigen waarheid selecteren. We worden al heel lang van nepnieuws voorzien. Vooral Nederlandse kranten vertrouw ik voor geen meter meer, zijn allemaal politiek en religieus vooringenomen.
    Ik bepaal zelf wat ik geloof of niet

   3. van Urk

    Het is wel een jankartikel over Israels nucleaire programma in de trend van: Maar hullie deden dat ook. Het is nooit echt een geheim geweest dat Israel over kernwapens beschikt. Israel heeft zich gewoon nooit laten inschrijven aan het Nucleair Non-Proliferatie verdrag vanwege de permanente staat van oorlog met Arabische landen. Wel heeft het land verklaard aan de VN dat het bereidt is te onderhandelen over een multilateraal verdrag, welke landen in het midden-oosten betreft, om zo een nucleair vrij-zone te creeeren in de regio. Echter is dit initiatief verworpen door de Arabische landen. In antwoord op de vraag over Irans oproep om Israel van de aardbodem te vegen, zegt oud-premier Ehud Olmert op de Duitse tv dat Israel nog nooit gedreigd heeft een ander land te vernietigen. Iran dreigt openlijk en uitdrukkelijk Israel van de kaart te vegen. Kunt u zeggen dat dit hetzelfde is, als het om hun wens gaat om atoomwapens te bezitten, net als Frankrijk, Rusland en Amerika?

  1. Frits Jansen

   Ik ben er één keer twee weken in Iran geweest. Toen was mijn geld op, want je kunt er niet pinnen. Er zijn daar massa’s pinautomaten maar die mogen van Oom Donald niet aan westerse netwerken worden aangesloten.

  2. Capo

   @Bloem: Je weet inmiddels toch dat Tengo (etc…) hier liegt wanneer hem dat goeddunkt en dat hij desgewenst nog een extra nick aanmaakt? Verwacht jij ooit iets dat ook maar in de buurt komt van de waarheid als het om multinicker gaat?

 5. Ritter

  De EU heeft de mond vol over “mensenrechten” …………….maar doet op hetzelffde moment graag zaken met een islamitische dictatuur die haar burgers onderdrukt.

  De EU kiest de kant van de onderdrukkers en niet van de bevolking die zich tegen deze onderdrukkers verzet.

  En dit alleen omdat er veel geld is te verdienen; vooral voor het Duitse bedrijfsleven.

 6. Paaldanseres

  Vroeg of laat. Hypocriet Nederland krijgt zijn vet nog wel. Wacht maar.
  https://opiniez.com/2018/08/07/nederland-staat-voor-de-keus-amerika-of-de-ayatollahs/uri4u/

 7. Rosasolis

  Ik begrijp niet waarom Sigrid Kaag vergadert in Iran met een hoofddoek en burka jurk. Zij vertegenwoordigd Nederland, en in ons land dragen onze vrouwen geen hoofddoeken of welke islamitisch kleding dan ook. Er zou alleen Een uitzondering moeten zijn: een bezoek naar een moskee. Maar een westerse vrouw die ons regering vertegenwoordigt, of voor een zakelijke vergadering naar Iran komt, moet durven te verschijnen in een gewone eenvoudige pak, of jurk. Momenteel vele Iraanse vrouwen, jong en oud, durven in gewone westerse kleding buiten huis rond te lopen, boodschappen doen, naar een restaurant te gaan, etc. En zij worden ook gesteund door hun mannen en vrienden. Soms worden zij gearresteerd, maar steeds meer vrouwen en meisjes durven zich tegen de Ayatollahs te keren, en opkomen voor hun vrijheid. Binnenkort zal de hele bevolking van Persie (Iran) opkomen tegen de Ayatollahs. Het wordt tijd voor een nieuwe revolutie in dit oer-oude land.

 8. DolleDries

  Trump heeft het zich zelf vernietigde EU allang op gegeven en walst er over heen.

  1. DolleDries

   Ondertussen zakt Turkije in een financieel moeras en dei zullen spoedig ergens een oorlog beginne de Euro begint ook aardig te zakken en de USA bloeit als nooit te voren.

   1. Frits Jansen

    De economie van Turkije draait best goed. De koers van de € wordt opzettelijk laag gehouden om het Europese bedrijfsleven te stimuleren (want het maakt Europese producten goedkoop). De VS ijlen nog na op de maatregelen van Obama maar gaan barre tijden tegemoet als het beleid van Trump echt gaat werken.
    Neem die importheffingen. Die maken producten voor (arme) Amerikanen duurder, en beschermen bedrijven die niet op eigen kracht kunnen concurreren. Dat is dus erg links!

    1. swetsnek

     GA WEG MAN DE TURKSE LIRA IS HELEMAAL IN ELKAAR GESTORT

    2. Stanly2000

     Fritsje gepromoveerd tot financieel deskundige. Gefeliciteerd!

  2. Paaldanseres

   #GOTRUMP… en #FUCKTHEEU

   1. Svetlana

    Wat een mongooltje 😀

  3. Rosasolis

   @ DolleDries. Het interesseert ons helemaal niets wat Trump van de EU denkt. De EU is veel ouder dan de heilige corrupte Trump. En wij willen onze EU vasthouden en verder opbouwen!
   Er moet inderdaad veel veranderen in het beleid van de EU. Maar ik denk dat er nog steeds een hoop is
   Beste vrienden er is nu een officiele nieuwe Europese-Nederlands partij opgericht van wetenschappers van alle sectoren van talenten: wetenschap, medicijnen, cultuur, en zo veel andere sectoren. Zij willen opkomen voor Europa in allerlei sectoren. Zij hebben een nieuws site waarvan je kunt regelmatig boodschappen ontvangen:
   Info@volteuropa

   1. swetsnek

    MEID GA IN CANANA RECLAME LOPEN MAKEN

    1. Rosasolis

     @swetsnek. Bedoel je Banana?

 9. Frits Jansen

  DDS is weer lekker op dreef.
  Maar om te beginnen is de foto misleidend. Het gaat hier over een bespreking in Den Haag, dus Sigrid Kaag heeft haar hoofddoek thuis kunnen laten.
  Je kunt bezwaar hebben tegen de Iraanse staatsstructuur, maar boycotten is een weinig effectieve oplossing.
  Het is in essentie een strijd tussen oud en jong. Ouderen accepteren dat geestelijken controleren of de wetten in overeenstemming zijn met de Koran, jongeren willen graag meer vrijheid. Het compromis is vooralsnog dat ze maar een halve hoofddoek hoeven dragen.

  Kern van de huidige onrust is dat de Verenigde Staten gepusht door de Joodse lobby een vreselijke haatcampagne voert tegen Iran, die het oorspronkelijk niet zo heel arme land tot de rand van de afgrond drijft.
  Toen ik een kleine twee jaar geleden in Irans was kreeg je voor een euro officieel 36.000 rial, en hier en daar ook wel 40.000 rial. Nu is de officiële koers al 55.000 rial voor een euro.

  Al die haat jegens Iran kan het land tot een terroristenstaat maken. Nu nog is het een enigszins stabiel land ingeklemd tussen notoire “failed states” als Irak, Pakistan en vooral Afghanistan.

  Gelukkig is Sigrid Kaag uitermate deskundig, al zullen haar daden juist daardoor DDS met z’n “fact free” benadering niet aanspreken.

  1. Stanly2000

   Fritsje,
   “Kern van de huidige onrust is dat de Verenigde Staten gepusht door de Joodse lobby een vreselijke haatcampagne voert tegen Iran.”
   Weet je het zeker? Zouden de papen hier niet ook een handje meehelpen?

  2. van Urk

   Frits Jansen, O was dat in Den Haag zelf. Op onze eigen grondgebied. Dat je in Iran op staats of werkbezoek gaat en daar je respect wilt gaan uiten en aanpast op de tradities van het land door een hoofddoek te gaan dragen kan ik nog begrijpen maar waarom doet Sigrid zo stom om die hoofddoek hier in ons eigen land te gaan dragen als dit hier niet de norm is tussen de relatie van mannen en vrouwen ¿ Dit is gewoon een goed voorbeeld van slap gedrag van onze minister.

  3. swetsnek

   IK ZIE HET OP DE FOTO JA OOK NIET ONDERDANIG OF ZO .ZE WEET VAN WANTEN MOET OOK WEL MET EEN MOSLIM ALS MAN

 10. Ni28

  Dit demonstreert de westerse domheid. Iraanse vrouwen in verzet tegen de verplichte kleding terwijl westerse politici alles doen om bij de ayatollahs te slijmen door zichzelf te onderwerpen. Hoe dom kunt je zijn?

  1. van Urk

   Iran blijft een schurkenstaat dat met schurken heult die ook goed zijn in afspraken met de VS die zij op den duur toch niet willen nakomen. http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/08/iran-flirt-met-noord-korea-na-nieuwe-amerikaanse-sancties-636785/

  2. Rosasolis

   @Ni28. Zo denk ik ook.

 11. Ni28

  Tengo Kawana, Quispel, Dopper…………Ceteris Paribus…………………………….Simon Brouwerstein heeft een nogal gespleten persoonlijkheid en daardoor een zeer korte geheugen. Hij vergeet telkens zijn naam en moet een nieuwe verzinnen.

  1. Adriaan

   Ni28, en anderen die Kawana en trawanten niet serieus nemen, kunnen we niet met z’n allen afspreken dat wij op hun bijdragen nooit meer reageren. Laten we ze in hun sop gaarkoken. Hun enige doel is hier op DDS stemming kweken en haat zaaien. We kunnen niet vragen aan Michael om ze te bannen, want dat is niet democratisch. Iedereen mag zijn mening zeggen. Ook deze randdebielen. Maar negeren is het ergste wat je iemand kunt aandoen. Hebben we een deal?

   1. Capo

    @Adriaan: Ik zou het met je eens zijn, echter, Dopper Quispel Kawana is een kwaadaardige multinicker en zal steeds terugkomen met nieuwe nicks. Eerst even meekletsen en daarna volop in de leugenschtige aanval waarbij hij z’n vele multinicks inzet om zichzelf kracht bij te zetten.

    Ik denk dat het beter is om hem in het felle licht te zetten, hem te exponeren en te etaleren, net zolang totdat hij kansloos zijn biezen pakt. Zulke gasten wil je nooit op je forum, ze zijn een kwaadaardig vergif die forums als deze de nek om willen draaien.

    Want zeg nou zelf, ten diepste moet je jezelf afvragen wat Ernst Quispel Kawana hier eigenlijk komt doen, denk daar maar eens over na. In de tussentijd doe ik het licht aan.

 12. Gerlos

  Verschrikkelijk wat een klef zooitje en ook nog een hoofddoek dragen om dat normaal is in het land van de dictator. Nou die moslims die in ONS LAND komen wonen passen zich toch ook niet aan waarom zij wel. Belachelijk.

  1. Rechtsaf

   @gerlos omdat dit soort Nederlanders slaafse kruipertjes zijn..

 13. Ruud562

  @Adriaan, deal! Goed plan, ik doe mee!

 14. Ruud562

  Uit de publiekelijk gemaakte kritiek op h u n minister Blok is goed gebleken wat voor bagger daar bij dat Buitenlandse Zaken werkt: volstrekte islamlovers en naief en ronduit dom, zéér dom deugvolk. Zie alleen al die Kaag ….!

 15. nienke

  Wat een onderdanig gedoe van Ned. wat een lafheid.
  Ze kruipen voor deze smerige ayatollah’s het is werkelijk te gek van woorden.
  En dat heeft z’n mond vol over mensenrechten, schandalig!!!!
  Maar als het om geld gaat is Nederland alle regeltjes over mensenrechten vergeten en kruipt voor deze dictators, als Nederlander moet je je toch dood schamen je in te laten en te kruipen voor deze schurken.
  Wat een laffe hypocriete bende!!!!!!

 16. Two Ravens Black Kettle

  De Nederlandse regering steunt moordende fascisten en religieuze moordenaars.
  De lijken bungelen aan de hijskranen en onze regering kruipt in religieus uniform voor de ayatollahs. Mijn minachting voor deze regering en haar minister van Palestina Sigrid Kaag is onpeilbaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.