Zeven Spaanse agenten in Ceuta, Marokko gewond door asielzoekers met vlammenwerpers

Ceuta, een Spaanse exclave in Marokko, is onder de voet gelopen door zo’n 300 Afrikaanse asielzoekers. Ze bestormden een zes meter hoog hekwerk en meer dan 100 wisten eroverheen te klimmen. Ze gebruikten veel geweld en zeven Guardia Civil-agenten raakten gewond! Via The Post Online.

Volgens de NOS zijn er zo’n 11 vluchtelingen gewond geraakt. Ze maakten onder andere gebruik van geïmproviseerde vlammenwerpers en gooiden poep, zuur en ongebluste kalk naar de politie. Klinkt als het soort asielzoeker die met een stageplaats wel goed terechtkomt.

Marokkanen waren met hun offerfeest bezig waardoor er minder agenten in Ceuta waren dan normaal. Tijdens het gebed, zo meldt een Guardia Civil-agent, werden ze aangevallen. Er is een chronisch gebrek aan personeel en de asielzoekers worden alsmaar agressiever. In de Marokkaanse bossen leven nog honderden Afrikanen die deze kant uit willen komen, zo stelt NOS-correspondent Rop Zoutberg.

Mooie bende dus daar in Ceuta met een flinke lading asielzoekers bewapend met vlammenwerpers en hun eigen schijt op weg naar het beloofde land om daar een beter bestaan op te bouwen. Zou Amsterdam deze figuren ook alvast op willen halen? Wel zo humaan…

Een grenswacht van Ceuta stelt dat er nu zo’n 26 agenten tegenover ruim 600 Afrikanen staan. De agenten hebben niet eens echt wapens op een wapenstok en een schild na. Een beslissing mag dus niet te lang op zich laten wachten want ze branden je daar zo de boel plat, blijkbaar.

Dit zal natuurlijk weer worden geframed als een ‘incident’ en ‘een kleine minderheid’ maar het feit blijft dat het is gebeurt, weer dreigt te gebeuren en er níks wordt gedaan. Nu zijn er ‘slechts’ zeven agenten gewond maar in dit tempo is het wachten tot er een dooie valt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. swetsnek

  Automatisch wapen er op dan willen ze de goede kant wel oplopen richting Marokko, dat is de goede richting opgesodemieterd .
  Die lamzakken moeten maar eens gaan werken voor hun geld .
  De trekker wil ik wel overhalen .

  1. Zwetsnek

   Domme aso grote bek meer is het niet.
   Kwam je ook tegen op stormfront asonazi

   1. swetsnek

    Zullen we het samen even uitzoeken grootmuil kom maar langs glanerbrug
    schipholtstraat praatjes maker toetsenbordheld

    1. Zwetsnek

     Zo zo mooie tokkie buurt.
     Kan het huisnummer erbij?

    2. Capo

     @Swetsnek: Ken je het verhaal van de drie managers?

   2. swetsnek

    zozo dus daar kom jij dat zegt al wel genoeg

 2. Ni28

  De vreedzame asielzoekers zijn zowat gevaarlijker dan hun belagers. Waar vluchten zij voor en voor wie?

 3. Vraagtekentje

  Steeds opnieuw, want het gaat zo goed. Flink wat stroom op dat hek en aan de andere kant uitrusten met mitrailleurs, en schieten, dat tuig gebruikt ook buitensporig geweld en aan de EU kant mogen ze nikssss, belachelijk soft beleid. Dit stopt zo nooit.

 4. Roughwood

  De Nederlandsche deuglinksmensch in vrijstaat Mokum staat reeds in de startblokken om deze geweldsloze, welgemanierde, van ongeduld trappelende om hier volledig te intergreren en zich immer voorbeeldig gedragende cultuurverrijkers met open armen te ontvangen…

 5. Ritter

  “Volgens de NOS zijn er zo’n 11 vluchtelingen gewond geraakt.”
  ————

  Hoeveel keer moet het nog gezegd worden…………………dit zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale migranten die om economische redenen ( “gratis geld”) maar Noord/West Europa reizen en daarbij misbruik maken van de asielprocedure.

  ——————
  Schokkende gelekte cijfers: slechts 7% van de migranten die Europa bereikt is echt vluchteling, 93% is klaploper
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/schokkende-gelekte-cijfers-slechts-7-van-de-migranten-die-europa-bereikt-is-echt-vluchteling-93-is-klaploper/

 6. Koos sssss

  Wat die migranten flokken hoeft een -laten we zeggen- Puigdemont met zijn aanhang dus niet te flikken. Want dan kunnen die Spaanse bewakers ineens wel van zich afslaan.

  1. Mart

   Tja ….”eigen volk eerst ”aftuigen.

 7. Diederik van Walsum

  In het kort:

  Het lijken G.V.D. net apen!

  1. van Urk

   Ongelooflijk dat men tegenwoordig veel geduld kan opbrengen wat deze kansenparels allemaal uitvreten met Europa. Vroeger rolden men de kanonnen naar voren om ze bij de grens weg te blazen naar de richting waar ze vandaan komen. Tijd dat Spanje het drastischer aanpakt i.p.v. hun eigen dienaars stelselmatig te laten verwonden door deze losgeslagen meute.

 8. FLP

  Dusss twee zswetsnekken zitten op stormfront! Lekker stel dan! Gooi die ruziemakers er maar af.

 9. Gerlos

  Willen ze niet luisteren dan moet het maar kwaadschiks, hoe maakt mij niet uit als ze maar retour Marokko of thuisland gaan.

 10. poldi

  Dat inferieure “verrijkingstuig” keihard aanpakken.
  Een paar Hercules vliegtuigen inzetten om dit tuig met drie man aan één parachute (scheelt geld) dumpen boven de Sahara.
  Hehehe..dat lucht even op.

 11. JFW.Partij.JanmaatFortuynWilders

  De assimilatie van de Europeanen is in volle gang! Stuur de mensen maar gelijk (op kosten van de hollander’s) ter land, ter zee en in de lucht door naar Nederland! De NSB’ers Partij Groenlinks heeft toegezegd dat vluchtelingen volop welkom zijn in Amsterdam! (meer steden volgen).

 12. Mart

  Begin eens met 360 volt op die hekken te zetten. Is tóch een ander volk dan wat hier nu binnenloopt uit Venezuela,Mart Brasil.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.