Even voorstellen! Nieuwste Tweede Kamer-lid VVD: Thierry Aartsen en wat pikante tweets

Het gat dat Han Ten Broeke achterliet in de Tweede Kamer nadat hij zelf een aantal gaten opvulde, wordt nu opgevuld door Thierry Aartsen, die ook wel van ‘opvullen’ houdt. Via The Post Online.

Het zou overigens ook kunnen gaan om de vervanger van Jeanine Hennis-Plasschaert, die Irak verder helpt afbreken, maar dan zou ik niet zo’n leuke zin hebben. Zoals met Ybeltje Berckmoes al bleek, is de VVD ergens na plek 30 ophouden met kritisch screenen. Nu Han en Jeanine hebben besloten te wieberen moet er dus een vervanger komen. En daar wordt het natuurlijk smullen geblazen want een nieuw gezicht met een nieuw te ontdekken geschiedenis vindt iedereen leuk!

Screen-Shot-2018-09-08-at-10.26.56

Je voelt de traantjes van Sylvana Simons en Jesse Klaver al bijna over hun wangetjes rollen bij het zien van dit Twitter-bericht. Genoeg reden voor ophef natuurlijk want ‘wat bedoelt hij hier nou precies mee’ en ‘dit gedrag is onacceptabel’ zal er worden gezegd. Daar doet deze Thierry gewoon nog een schepje bovenop, geen probleem:

Screen-Shot-2018-09-08-at-10.27.14

Meneer is overduidelijk ook nog een echte charmeur. Daar kan Alexander Pechtold nog wat van leren. Kelly was er overigens niet zo over te spreken maar die wist gewoon nog niet dat hij vijf jaar later Tweede Kamer-lid zou worden. Die draait vast wel bij.

Kijk toch eens wat een deugend mannetje! Houdt zelfs van een biertje en een voetbal wedstrijdje! Dat wordt toch gewoon dólletjes mensen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Een gewone, gezonde jongeman.
  Wellicht de enige binnen de club van de Bierpompliberalen
  Nu nog hopen dat hij -in tegenstelling tot kruipdier Stef ‘ik kruip dus ik besta’ Blok- niet zal buigen voor de Deug-fascisten en dan ligt er een zonnige toekomst in het verschiet voor deze robbedoes.

  Dus hou de rug recht en steek een hele dikke middelvinger op naar de Deugbrigade.

 2. Ni28

  Hebben wij ineens twee Thierry’s in de kamer.

 3. Ritter

  Off Topic.

  Onder Trump is de werkeloosheid onder zwarten sterk gedaald volgens de nieuwste cijfers.

  Maar Trump zal hiervoor geen krediet krijgen van de media. Die hebben het te druk met Trump voor “racist” uitmaken terwijl Trump meer voor de zwarten heeft gedaan dan Obama.

  Ik vermeld het maar even want van de gevestigde media en ook DDS zal je het niet horen. Zelfs DDS heeft het liever over roddels betreffende Trump dan over de feiten van zijn beleid.
  ——————

  6.3%: African-American Unemployment Rate Second-Lowest Ever
  https://www.cnsnews.com/news/article/susan-jones/63-record-low-african-american-unemployment-august

  1. Ad Infinitum

   @Ritter, in een groeiende economie waarbij de bezettingsgraad in de industrie toeneemt, het aantal nieuwe huizen in aanbouw groeit, en in alle andere secroren is dat logisch. Al die kerncijfers die toenemen, hebben als gevolg dat de vraag naar arbeid niet achterblijft. Dus het aantal beschikbare banen neemt toe, ook voor de zwarte bevolking, die bezet moeten worden. Het is voor Trump een gunstige bijkomstigheid, hij heeft de wind mee met de wereldwijde groeigolf.

  2. DolleDries

   Mooie prestatie van Trump.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.