Even voorstellen! Nieuwste Tweede Kamer-lid VVD: Thierry Aartsen en wat pikante tweets

Geen categoriesep 08 2018, 14:00
Het gat dat Han Ten Broeke achterliet in de Tweede Kamer nadat hij zelf een aantal gaten opvulde, wordt nu opgevuld door Thierry Aartsen, die ook wel van 'opvullen' houdt. Via The Post Online.
Het zou overigens ook kunnen gaan om de vervanger van Jeanine Hennis-Plasschaert, die Irak verder helpt afbreken, maar dan zou ik niet zo'n leuke zin hebben. Zoals met Ybeltje Berckmoes al bleek, is de VVD ergens na plek 30 ophouden met kritisch screenen. Nu Han en Jeanine hebben besloten te wieberen moet er dus een vervanger komen. En daar wordt het natuurlijk smullen geblazen want een nieuw gezicht met een nieuw te ontdekken geschiedenis vindt iedereen leuk!
Screen-Shot-2018-09-08-at-10.26.56
Je voelt de traantjes van Sylvana Simons en Jesse Klaver al bijna over hun wangetjes rollen bij het zien van dit Twitter-bericht. Genoeg reden voor ophef natuurlijk want 'wat bedoelt hij hier nou precies mee' en 'dit gedrag is onacceptabel' zal er worden gezegd. Daar doet deze Thierry gewoon nog een schepje bovenop, geen probleem:
Screen-Shot-2018-09-08-at-10.27.14
Meneer is overduidelijk ook nog een echte charmeur. Daar kan Alexander Pechtold nog wat van leren. Kelly was er overigens niet zo over te spreken maar die wist gewoon nog niet dat hij vijf jaar later Tweede Kamer-lid zou worden. Die draait vast wel bij.
Kijk toch eens wat een deugend mannetje! Houdt zelfs van een biertje en een voetbal wedstrijdje! Dat wordt toch gewoon dólletjes mensen?
[embed]https://youtu.be/MJxkDSE68nE[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten