Krakerstuig We Are Here kraakt kapperszaak in Amsterdam

En zo krijgt Forum voor Democratie er gratis en voor niets weer flink wat kiezers bij. Dank!

Het is ongelooflijk, maar de knettergekke asielactivisten en illegalen van We Are Here zijn niet eens bijna van plan om zich aan de Nederlandse wet te houden. Niet alleen zijn ze illegaal bezig door in Nederland te zijn — ze hebben immers geen verblijfsvergunning gekregen — maar ze maken het nóg erger door vervolgens woningen en andersoortige gebouwen van burgers te kraken. Zo moet een kapperszaak in Amsterdam Noord er nu aan geloven:

Vijftien leden van vluchtelingencollectief We Are Here hebben zondagmiddag hun intrek genomen in een leegstaand winkelpand bij het Buikslotermeerplein. De groep heeft hun kraak schriftelijk aangekondigd bij omwonenden. Een van hen is wethouder Wonen Laurens Ivens (SP).

Het moet maar eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Slechts twee weken geleden kraakten deze malloten een pand bij de ambtswoning van Femke Halsema, je weet wel, de gloednieuwe burgemeester van Amsterdam. En nu dit.

Het ergste aan dit verhaal is dat de illegale krakers gewoon gebruik kunnen maken van de Amsterdamse bed-bad-brood-voorziening. Maar: dat vinden ze niet goed genoeg. Die moeten ze overdag namelijk verlaten. En dat willen ze niet. Nee, nee, dat kan niet. Zij, illegale immigranten, zijn hier de baas, niet de Nederlandse overheid, laat staan de Nederlandse búrger.

Het zal de dames en heren krakerstuig verbazen, maar de gewone Nederlander is daar helemaal klaar mee. Er is een reden dat de meerderheid géén verruiming van het kinderpardon wil, om maar iets te noemen.

Geen wonder natuurlijk dat een man als Jan Dijkgraaf de Amsterdamse leider van Forum voor Democratie, Annabel Nanninga, al even feliciteert met al die nieuwe kiezers voor de partij. Want ja, zo gaat het wel heel snel met die partij. Hoe meer We Are Here in actie komt, hoe meer overlast ze veroorzaken, hoe groter partijen als FVD worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ritter

  We kunnen wel klagen over deze illegalen, die maling hebben aan de wet, maar zolang er nog mensen zijn die op GroenLinks stemmen ( en vooral in Amsterdam) zal er niets veranderen.

  Deze illegalen kunnen zich zo gedragen in Amsterdam omdat het word toegelaten door de politiek.

  In plaats van kwaad te zijn op deze illegalen kan men beter kwaad zijn op de politici die dit allemaal tolereren. Door dat beleid van de politiek zijn we nu in deze situatie beland.

  1. Floris

   Veel van deze linkse “politici” zijn zelf ook krakers geweest. Compleet met protestuniform (spijkerpak), lang haar, weed, harddr*gs, vrije seks, tomeloze losbandigheid en tegendraadsheid en haat, pure HAAT en ressentiment tegen de oudere generatie die hen de welvaart bracht die het hen mogelijk maakte om zich als varkens te gedragen.

  2. Dubbele Komma

   Ja precies ritter het is om te janken.

  3. DirkSteen

   Dit zal er zeker niet beter om worden met de nieuwe “burgemeester”

   Van der Laan draait zich om in zijn graf!!

 2. Dirkje60

  Er uit rammen dat tuig.

 3. Duke

  In een rechtsstaat zou de politie ze oppakken, het OM ze vervolgen en rechter ze veroordelen en mee laten wegen dat ze dit strafbare feit meerdere hebben gepleegd en de intentie hebben om het vaker te plegen. In Rutte’s Nederland daarentegen mogen ze hun gang gaan.

  1. deelszon

   @Duke Tengo zou zeggen we zijn een democratisch (kots) gekozen (kots) rechtstaat..

   1. IJsbrand Koudvuur

    Is dit niet zo dan? Deelszon?
    Het is om te kosten, zo’n democratie, inderdaad…
    …maar het is wel waar!

 4. leeuwvanvlaanderen

  Ratten; verder ze!

 5. leeuwvanvlaanderen

  Ratten; verdelg ze!

 6. Holland

  Kopregel boven dit artikel:

  ‘Krakerstuig We Are Here kraakt kapperszak in Amsterdam’

  Lees nog eens goed Michael.

 7. Chauvinist

  Ach, als ze maar lang genoeg volhouden, dan krijgt dit tuig vanzelf een verblijfsvergunning:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/schandalig-criminaliteit-beloond-we-are-here-hoofdkraker-khalid-abdou-jone-krijgt-verblijfsvergunning/

  Misdaad loont… opvallend genoeg vooral als je een tintje hebt…

 8. deelszon

  Dit is toch een geweldig excuus om dit soort het land uit te trappen.
  Probleem in Nederland is dat er geen knopen door worden gehakt maar eindeloos geprocedeerd kan worden..

  Ik zeg 1,2,3,4,5,6,7 wegwezen. (PUNT)

 9. Adriaan

  @Michael, het zou je sieren als je af en toe jouw eigen artikel en de reacties eens leest.

 10. Pecunia

  ‘Wat achtergrond informatie over ons, in 2012 zijn we begonnen met een tentenkamp aan de Notweg omdat we niet meer wisten waar we heen moesten. Hoewel onze eerste asiel aanvraag is afgewezen en we daarom niet in Nederland mogen blijven kunnen we echter niet terug naar ons land van herkomst.’

  Ik zou niet weten waarom want blijkbaar is het veilig, op vakantie daar naar toe gaan is voor velen ook geen punt, ga gewoon jouw eigen land opbouwen want dat is hard nodig, hoe een welvarend land er uit ziet hebben jullie nu ervaring mee.

  Nou moeten ze dit nog lezen, zucht.

 11. mandarijneendje

  Voor 2 kinderen hebben we wel een vliegtuig ter beschikking en voor dit tuig niet?
  uitzetten deze tokkies!

 12. Ni28

  De linkse partijen zijn de werkelijke oorzaak van deze wanorde. Wie regeert eigenlijk in Nederland, de regering of activisten?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.