'Liefhebbende' socialisten marcheren voor 'menselijk asielbeleid': "5, 6, 7, 8, gooi die Wilders in de gracht!"

Geen categoriesep 16 2018, 19:00
Wat zijn het toch een tolerante mensen he?
Tijdens een demonstratie gistermiddag in Amsterdam voor een "menselijk asielbeleid" lieten de extreemlinkse deelnemers zich weer eens van hun meest tolerante kant zien. Ahem. "Vijf, zes, zeven, acht, gooi die Wilders in de gracht!" riepen ze in koor.
https://twitter.com/tdenooijer/status/1040960174104690688
Je zou dit natuurlijk nooit verwachten van dit volk, toch? Ik bedoel: het gaat hier om vredelievend links. Die mensen zijn juist voor 'menselijkheid', voor 'humaniteit,' voor tolerantie, en voor compassie.
Ahem.
Het gekste hiervan is dat je dit soort beelden om de één of andere reden nou nooit bij het NOS Journaal of zelfs maar RTL Nieuws ziet. Buitenhof. Pauw. Late Night-weet-ik-het. Niks. Er is niets gebeurd. Echt niet.
Natuurlijk zou dat volkomen anders zijn als het hier om extreemrechtse malloten ging die zulke dingen riepen over, zeg, Jesse Klaver of Alexander Pechtold. Oh, dan zouden de media niet anders doen dan erover berichten. "Extreemrechtse demonstranten willen Klaver verdrinken!" "Neo-nazi's terroriseren Amsterdam, roepen op tot moord op Pechtold." Dat zouden de headlines dan zijn. Maar nu? Niets dan the sound of silence.
Triest, maar zo rollen de linkse activisten van het mediakartel al jaren. Oproepen om Geert Wilders in de gracht te gooien zijn de aandacht niet eens waard, want stel je voor dat je extreemlinks ontmaskert. Dat willen deze ideologische propagandisten ten koste van álles voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten