Steeds meer ‘artiesten’ beschermen zichzelf met contract tegen bierdouches

Lil’ Kleine, Boef, Famke Louise en Ronnie Flex, het lijken wel de namen van een of ander ondermaats kinderprogramma. Het zijn echter ‘artiesten’ die met enige regelmaat bier naar hun hoofd krijgen gesmeten. Daar dekken ze zich nu tegen in. Dat meldt de NOS.

Geen van deze ‘artiesten’, want het is allemaal bagger, komt op het idee om z’n act te verbeteren of eens fatsoenlijke muziek te gaan maken. Nee, in plaats van te luisteren naar het publiek en daar lering uit te trekken, dekking ze zichzelf in met hun contract. In het contract zetten ze dan dat als ze met bier worden bekogeld, ze het optreden mogen staken en het geld mogen houden. Hiermee lijkt de kous af.

Geen van de managers van deze circusfiguren lijkt er echter bij stil te hebben gestaan dat een ondernemer, die heus wel weet dat het publiek niet volledig in de hand te houden is, liever het risico niet loopt op een voortijdig gestaakt optreden! ‘Ik huur wel een ander in’ zal hij dan zeggen, waardoor de kans bestaat dat artiesten met elkaar concurreren om die clausule weer uit hun contract te halen als ze nog ergens willen optreden!

En zo, als m’n analyse klopt, zijn we binnen de kortste keren af van deze mafkezen óf komt de mogelijkheid weer terug dat we bier mogen smijten zonder dat het concert daardoor wordt gestaakt en zo’n flapdrolletje alsnog z’n geld krijgt. Win-win dus, soort van.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Capo

  Muziek is persoonlijk. Gooien met bier is achterlijk. Koop het dan niet of ga naar Imca Marina.

 2. Meester Kong

  @Wout is vast een dertiger die zich gedraagt als conservatieve ouwe lul gelijk die Baudet 🙂 🙂 🙂

 3. Ad Infinitum

  Alcohol misbruik is verwerpelijk, gebruik ook.

 4. Frits Jansen

  Bezwaren tegen bier zijn islamitisch.
  Deze artiesten verdienen de verachting van DDS en andere islambestrijders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.