Twitterend Nederland schuimbekt van woede over foto feestende ministers tijdens vonnis Howick en Lili

Oh oh oh wat een ongelukkig moment om een foto online te zetten. Heel Nederland werd doodgegooid met Howick en Lili die vrijdagavond te horen kregen dat ze werden uitgezet en net vóór het vonnis slingeren Mark Rutte en drie andere ministers een feest-foto online! Via het AD.

Mark Rutte, Bruno Bruins, Hugo de Jonge en Barbara Visser staan lachend op de foto bij een concert van Anouk terwijl Howick en Lili rond datzelfde tijdstip als waarop de foto online kwam, te horen kregen dat ze mogen worden uitgezet. Dit leverde natuurlijk ontzettend boze en verontwaardigde reacties op van mensen die het onbegrijpelijk vinden dat de beide kinderen mogen worden uitgezet.

Het aparte hieraan is dat blijkbaar niemand op het idee is gekomen om hiervoor te waken en de foto niet of later te plaatsen. Zo’n concert staat gewoon in de agenda van de vier op de foto, was er dan niemand die even zei: ‘pas even op’?

Los van wat je van de hele situatie van Howick en Lili vindt, Rutte koos ervoor om ‘hard’ te zijn en had daar zijn argumenten voor. Dat betekent echter niet dat je, wellicht onbewust, door moet schieten in je hard zijn. Had hij ervoor gekozen om hard te zijn maar wel te laten zien dat het hem wat deed, dan kwam hij daar vele malen beter van af dan de storm die ze nu met z’n vieren hebben gecreëerd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. DolleDries

  Wat een links gelul er gebeuren veel ergere dingen in dit land.

  1. Pecunia

   Ze waren aan het feesten omdat gespuis mag blijven.

   1. DolleDries

    Ik denk dat het gerechtvaardigd is dat ze uitgezet worden maar inderdaad als je ziet wat voor gespuis met name in 020 mag blijven sarren en vernielen dan is dat gerechtvaardigd moeilijk te begrijpen. Maar een kleurtje kan een hoop doen.

    1. Pecunia

     Vooral een zekere religie.

     1. Pecunia

      De regering krijgt liever Nederland over zich heen dan moslims.

 2. Ben Zine

  Daar is ie weer ! De grijnzende joker. Die kinderen zullen hem verder aan z’n reet roesten. Kansloze uitgeprocedeerde asielzoekers mogen blijven, maar twee goed geïntegreerde Nederlands sprekende schoolgaande kinderen worden uit hun vertrouwde omgeving weggehaald. Weg bij hun vriendjes, weg uit hun veilige sociale omgeving en in een vliegtuig richting verweggistan gebonjourd. Bedenk gewoon eens wat dat met kinderen doet, dat is op die leeftijd traumatisch. En wat doet Rutte ? Wat ie altijd doet. Grijnzen. Waardeloze klootzak…

  1. Blue monday

   Laten we hopen dat de teflonlaag van Rutte de eerste barstjes gaat vertonen.

   Ben de VVD helemaal zat met hun sloopwerk.
   Dividendbelasting, de zorg, nu weer de publieke sector…

   En dan te bedenken dat niet alleen de VVD, maar ook nog eens D’66 het voor het zeggen hebben in dit land.

  2. sonar

   Ben Zine je hebt helemaal gelijk ,Rutte moet hard zijn als het kinderen betreft,maar bij criminelen en uitgeprocedeerde multi zwijgt hij in alle talen.
   Een vies figuur en een wolf in schaapskleding,wat zou Nederland opknappen als hij oppleurt.

 3. Elu Thingol

  Geen van de kabinetsleden op de foto (Volksgezondheid, Defensie, Algemene Zaken) heeft de bevoegdheid om te beslissen de kinderen te laten blijven. Ik begrijp de emoties, maar laten we het hoofd koel houden.

  1. Capo

   “maar laten we”

   Spreek voor jezelf multitrol.

  2. Top

   ”maar laten we het hoofd koel houden.”
   Voor jouw, makkelijk praten, jij bent op sterven na, al dood.

   1. Capo

    En hij is een vriendje van pisvlek.

    1. Top

     Het is tegenwoordig meer een ‘pisvlekje’. Want om voor ‘pisvlek’ in aanmerking te komen, moet je enig statuur hebben.

     1. Capo

      Ik zal er op letten dank voor de correctie.

  3. Hermann

   U hebt gelijk en gesproken mede namens mij, Hermann. Er waren kinderen die zich veilig waanden in een land, lang geleden. Maar daar kwamen ze spoedig achter, opgejaagd van alle kanten.

   1. Capo

    Hermann of Willem?

  4. wheelboy

   Vraag me af Elu kan de regering eigenlijk iets verkeerd bij jou doen ? Geil je op zelfkastijding?

   Als Rutte er als PM iets aan wil doen heeft hij zijn tools .Overigens ik ben er zelf geen voorstander van het recht moet voor een ieder hetzelfde zijn kind jong oud enz .

 4. DolleDries

  Het bezoeken van een concert van Anouk lijkt mij al een straf genoeg.

  1. Blue monday

   Daar zijn we het tenminste over eens….brrrr…nog voor geen 1000 euro toe!

   1. cmsuijkerbuijk

    Tja, wansmaak is ook smaak hé!

 5. penis aqua di rosa

  Lees net op het nieuws dat beiden vannacht zijn weggelopen, wie zullen daar nu de hand in gehad hebben?

  1. Roughwood

   Geregisseerd weggelopen natuurlijk, gefaciliteerd door de asiel- en zieligheidsindustrie! Dat de wetgeving aangaande het Nederlandse asielbeleid zwaar te wensen overlaat, 10 jaar kunnen procederen is van de zotte, wil toch niet zeggen dat we ons dan maar niet meer aan de huidige regelgeving hoeven te houden? Maar wel aanpassen die wet!

 6. Adriaan

  Hoe ziek van geest ben je om een concert van Anouk te linken aan het vonnis van die twee kinderen en dan zeggen dat je het walgelijk vindt dat Rutte en kornuiten zich vermaken. Ik heb mij vrijdagavond ook gemaakt met een mooie film. Het duurt niet lang meer of elke dag vinden er wel diverse ernstige dingen plaats. Lol maken is dan uit den boze, volgens links? Flikker toch op allemaal.

  1. Adriaan

   gemaakt = vermaakt

  2. Ni28

   Vandaar dat ik het ook niet begrijp.

   1. Capo

    Het is het linksafgif. Alles wat leuk is moet versmolten worden met het gif van gelijkheidsevangelie zodat alle leuke/mooie dingen zuur worden.

 7. Ni28

  Het verband ontgaat mij om eerlijk te zijn.

  1. Ni28

   Wat mij niet ontgaat dat mensen de problematiek steeds niet begrijpen en bagatelliseren. Het gaat niet om gevaarlijk te zijn maar om weer een precedent te scheppen. Zo ver kan ik gaan om te bereiken wat ik wil.

 8. Ad Infinitum

  En nu Top prioriteit om een arrestatieteam te formeren om de kinderen te arresteren. Ze kunnen gevaarlijk zijn. Wilt u uitkijken a.u.b.

  1. Top

   Ik vind het zo belangrijk hoor. Mijn prioriteiten, liggen op een heel ander vlak.;-)

   1. Capo

    @Top: En je weet natuurlijk ook niet of Adje één van de vele multinicks is. Z’n taalgebruik enz…

 9. FLP

  Wat een jankers…mag Mark ook niet maar nu heeft de rechter het laatste woord niet Mark RUTTE. Dus als hij privé een feest bezoekt en dat Twitter….heeft dat niks er mee te maken …Nederland lange tenenland… Ja zielig voor die kinderen, maar terug naar de werkelijkheid de echte schuldige zijn de mensen die deze kinderen sprookjes hebben verteld daar ligt de verantwoording.

 10. Pescador

  Jongens het zal rutte een zorg wezen wat er in nederland gebeurd als hij maar lol heeft en een goede toekomst

 11. staleo

  Hoeveel geld hebben al die twitters al overgemaakt om deze 2 kinderen hier te houden en te onderhouden?
  Erg makkelijk om op zo,n manier van je verontwaardiging blijk te geven, maar wat wil je er werkelijk voor doen?

  1. Rosasolis

   @staleo. Een echtpaar, of iemand moeten nu die kinderen officieel adopteren.
   Ik wist niet dat er donaties waren via twitter. Ik weet niet als het echt waar is, maar ik heb vandaag op een Vlaamse radio zender (Klara) gehoord dat die kinderen Armeense groot-ouders in ons land hebben. Wat voor actie hebben de grootouders gedaan voor die kinderen…als dit bericht via Klara over de grootouders wel waar is?
   Ken je nog het oude Bijbel verhaal over koning Bethazaar van Perzie, die ook heel veel corrupte feesten hielden, tot op een dag er geheimzinnige tekens kwamen op een van de
   muren, tijdens een van z’n orgies. Iedereen werd ineens stil en doodsbang. Zij moesten de oude profeet Daniel halen, om te proberen achter te komen wat die
   mysterieuze tekens bekende. De hooggeleerde Daniel had toen vertelde dat de corrupte Perzische rijk zou binnenkort vervallen. En hij had gelijk.
   Tot deze dag weet niemand wie heeft die mysterieuze tekens heeft getekend…
   Maar dit gaat met de VVD gebeuren. Zij gaan hun macht onder Rutte verliezen.
   Er komen nieuwe sterren in de politiek. Terwijl de corruptie in de regering doorgaat
   is er Een vrouw die harder werkt dan wie dan ook in de hele coalitie van onze 2de kamer. Geloof het of niet: min. Carola Schouten, van Landbouw. Met deze briljante vrouw is er geen corruptie. Eindelijk hebben we een geweldige minister die zo veel wil doen om de landbouw en milieu te verbeteren.
   Als er nu een erkenning zouden zijn van een geweldige minister in onze coalitie regering, dan moet het naar Carola gaan. En de corrupte rotzooi van Rutte en vrienden zullen binnenkort ” de tekenen aan de wand zien”. Zij gaan als een blok
   beton vallen.

 12. staleo

  Ik vind dat je mag procederen zoveel je wilt, maar na 2 x zelf voor de kosten opkomen en beslissing daarna afwachten buiten ons land.

 13. ruudjeenjose

  Ja kraak je huizen en je bent zwart dan mag je blijven.Zo werkt dat in ons land.Uiteraard is dit de schuld van de Nederlandse bevolking die niet op de PVV of het FvD stemmen. Het loopt gierend uit de klauwen maar wij maken ons liever druk om een foto van een halfnaakte politicus. Het komt NOOIT meer goed in ons land.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Honderdduizenden meisjes zijn verkracht door islamitische bendes in Europese steden.

  Twitter blijft doodstil, je hoort een krekel verschieten wanneer een speld valt.

 15. Seneca

  Wout vraagt zich af waarom deze foto’s niet later gepubliceerd zijn. deze lieden vierden een feestje omdat zij Nidos hebben geïnstrueerd om deze jonge mensen te helpen met ‘vluchten’. een ietsje minder naïviteit aub en als u weer eens ‘verontwaardigd’ bent over een -wettelijke – maatregel, biedt dan aan om de persoon of personen in kwestie, in huis te nemen en hun levensonderhoud te betalen. of wees een volgende keer eens ‘verontwaardigd’ als er wederom blijkt dat een NLer in zijn/haar volgeschoten luier ligt te sterven en dat er onnodig zoveel rust/verpleeghuizen voor de oudere Nederlander(!) zijn gesloten terwijl er bakken met – door ons – opgebracht belastinggeld de verkeerde kant op worden gesmeten.

 16. wumme

  Dit kabinet moet zo snel mogenlijk vallen. Wat een misbaksels hebben wij toch.

 17. Rosasolis

  De VVD en vooral hun leider M. Rutte moeten zich schamen, vooral omdat zij zomaar 10 jaar lieten voorbij gaan, voordat zij besloten hadden dat die kinderen ons land moeten verlaten. Ik denk dat velen zijn moe van al die recente “politieke stuntjes” van politieke partijen. Alleen om in de belangstelling te komen. Fijn is het dat er nog steeds andere partijen zijn die nog steeds goed werk leveren, en geen goedkope stunts of reclame nodig hebben om nieuwe leden te krijgen, of hun trouwe leden vast te houden.
  Fijne artikel in Trouw van vandaag over min. Carole Schouten die hard werkt voor noodzakelijke verbeteringen in het landbouw.

 18. Karel de Grote

  Ik heb al eerder vermeld dat de meeste z.g. Nederlanders helemaal geen Nederlanders zijn maar ook import

 19. Pescador

  Dat feestvieren en zuipen heeft tie geleerd van zijn dronken vriendje juncker

 20. Bes Tolen

  Ja, het is onbegrijpelijk, dat er geen voorzorgen zijn genomen om die kinderen in verzekerde bewaring te stellen. Deze regering maakt overal een potje van. Het volk is gek gemaakt door immense indoctrinatie waartoe duizenden organisaties uit de rijksschatkist worden betaald. Dat terwijl de rijksoverheid juist vaak haar eigen werknemers, die in beroepen zitten waarvoor zwaardere studie, inzet en veel inzicht nodig is, afbreekt en het werk onmogelijk maakt. Dat geeft een ongelijke strijd, die de overheid verliest tot grote vreugde van alle actiegroepen. Zoals uit de kerken, die zich ten koste van de samenleving waar willen maken en het onderwijs, dat ondertussen volledig links dogmatisch gelijkgeschakeld is wat mee blijkt uit meest bizarre politieke acties tegen de overheid om vreemdelingen hier te houden, die al snel door de politiek bij herhaling worden afgekocht.

 21. Frits Jansen

  De DDS redacteur voelt ook wel dat deze “misstand” nergens op slaat, en eigent zich daarom maar vast de woede toe van “schuimbekkend Nederland”. Dat wel verdomd snel van slag is, blijkbaar.

 22. Karel de Grote

  De aanstichters van al deze ellende zijn de kranten en de journaals. alles doen om zieltjes te winnen en halve waarheden op straat gooien

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.