Boegbeeld van #MeToo, Argento, bekent seks te hebben gehad met een minderjarige

Dat was mij nogal wat nieuws, het boegbeeld van de #MeToo beweging werd beschuldigd van seks met een minderjarige. Dat zou nogal wat zijn als dat waar was, maar Argento, het boegbeeld in kwestie, gaf aan dat het niets meer was dan vriendschap. Je kan natuurlijk ook seks hebben met vrienden, maar goed, dat is een andere zaak. Argento heeft daarentegen in een tv-programma bekend dat ze inderdaad seks heeft gehad met een minderjarige. 

In een interview met de Italiaanse tv-zender La7 zei ze gisteravond dat Bennett haar indertijd overrompelde. Ze hadden afgesproken voor een auditie in een hotel in Californië. “Hij besprong me en ik verstijfde”, zei ze bij La7.

The New York Times schreef in augustus dat Bennett Argento had afgeperst vanwege seksueel misbruik in 2013. Hij was 17 en zij 37 toen ze elkaar ontmoetten. Argento zei dat Bennett haar onverwacht had benaderd nadat zij filmproducent Harvey Weinstein van verkrachting had beschuldigd. Hij zou 3,5 miljoen dollar van haar hebben geëist.

In eerdere interviews zei Argento dat de verhouding tussen de twee altijd zuiver vriendschappelijk was geweest. Ze kenden elkaar al jaren. Haar toenmalige vriend, voormalig tv-kok Anthony Bourdain, zou uit eigen beweging 380.000 dollar aan Bennett hebben betaald, niet als genoegdoening, maar omdat Bennett geldproblemen had.

Dus, ze heeft seks met hem gehad, maar alsnog stelt ze hem tentoon als iemand die haar dat heeft aangedaan. Ergo, zij blijft het slachtoffer, zij kon er blijkbaar niets aan doen. Later vertelt ze ook nog eens dat hij haar chanteert en dat ze ‘medelijden’ met hem heeft, omdat hij volgens haar een verloren ziel is. Erg denigrerend, maar dat kan je alleen maar op die manier zo zien als ze liegt.

Dat is het moeilijke met dit soort discussies, je weet vaak niet wie liegt of niet. Het is het ene verhaal tegen het andere en daar valt moeilijk tegenop te boxen. Sowieso is heeft Argento bekend en het zal geen positief effect hebben op haar reputatie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Ben Zine

  Het zal wel aan mij liggen, maar dit gaat toch helemaal NERGENS over ? Als er even geen nieuws is, gaan we het maar hebben over het privéleven van “Asia Argento”. Ik had echt nog nooit van dat mens gehoord, laat staan dat ik wil weten wat zij tussen de lakens uitspookt. Wat een bullshit allemaal.

  1. Elu Thingol

   Dit is wel degelijk relevant, omdat zij de aanjaagster van de #metoo-beweging is. Nu blijkt ze zelf niet zuiver op de graat te zijn. I did not have a… maar ze had het dus wel.

  2. Two Ravens Black Kettle

   Vergelijk Asia Argentino (een geflopte actrice) met Robbespierre.
   Zij behoorde tot de aanstichters van de eerste Lynch Mob.
   Dat de democraat en vrind van de Clintons en topdogs in de MSM Weinstein van zijn troon viel; meer dan terecht. Schandelijk dat het decennia had moeten duren.
   De heksenjacht maakt nu echter ongekend veel slachtoffers onder volstrekt onschuldige mensen.
   Deze geflopte actrice is een van de wreedste inquisiteurs.

 2. henk vintage

  Volwassen mannen aanklagen maar ondertussen……….

 3. Ni28

  De#MeToo beweging is volledig doorgeslagen. Een(meestal)erg late bewering van (meestal)een vrouw is genoeg om iemand zijn carrière kapot te maken. Waarheid achterhalen is onmogelijk maar door de media die de zaak opkloppen is je toekomst alvast verziekt want je bent sowieso bevlekt. De timing is belangrijk als je iemand wil schaden. Zie de zaak Kavanaugh in de VS. Precies voor de benoeming van deze zaak komt iemand zich melden. Waarom niet 29 jaar geleden waarom juist nu, een jaar later? Dat het moeilijk is om mee naar buiten te komen kan ik begrijpen maar deze timing heeft een andere doel. #MeToo wordt als een wapen ingezet zonder dat de echte waarheid er toe doet. I know what you did last summer but also thirty years ago speelt ineens rol. De samenleving is op hol geslagen!

 4. Ni28

  Een nummertje kan tegenwoordig duur uitpakken.

  1. swetsnek

   welnee ietjes dreigen helpt perfect

 5. Two Ravens Black Kettle

  The MeToo ! virtue signalling mars.
  Ik heb ze nog nooit gehoord over de massaverkrachtingen van blanke en Sikh meisjes door islamitische verkrachtingsbendes, nooit gehoord over genitale verminking, kindbruidjes, religieuze pedofilie, eerwraak, folteren, ingraven en steniging van vrouwen. Sterker nog deze vuige leden van deze hysterische lynchmob zijn allemaal fan van islamisme en ongebreidelde massa-immigratie. Stuk voor stuk aanhangers van de middeleeuwen.
  Deze hypocriete, moreel failliete viezeriken zijn een schandvlek voor de eerste golf feministen.

 6. Two Ravens Black Kettle

  Asia Argentino heeft nu een vete belandt met die andere lyncher Rose McGowan.
  Every revolution eats it’s own.

  Toch heeft de MeToo! hysterie desastreuze gevolgen.
  Een leugen van een fantast kan iemands carrière volledig vernielen.
  We zijn in de tijd van Kafka belandt.
  Vroeg of laat zal er een backlash volgen.

  Echte feministen verzetten zich hoe langer hoe meer tegen de MeToo-beulen.
  Zie ondermeer Susanne Hoff Sommers.

 7. Pedrito

  MeToo staat intussen voor Verzameling van Hysterisch Seksueel Gefrustreerden.

  1. Capo

   Pedrito Plankamp…

 8. fockingworst

  @huistrol is weer van slag.
  Dat deze dame een aanjager is van#metoo zal best wel.
  Maar iedere gezonde jongeman van 17 jaar vol hormonen zou nooit een de kans op een beurt met een lekker wijf van middelbare leeftijd overslaan.
  Bijna iedere jongen in die leeftijd droomt ervan om zijn mooie lerares ff te doen.
  Laat staan dat verkrachtingen mogelijk is.
  Er zijn vast vrienden van hem die zijn verhaal, wat ie vast met trots heeft verteld, kunnen beamen.
  Maargoed stinktrol is vast al impotent homofiel of een onvervalste trol.. vul maar in

  1. Aytas

   Leek mij ook al. Alles wordt overdreven.

  2. Elu Thingol

   Ah, hij wilde het. Alsof dat een excuus is voor seks met een minderjarige.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.