Ewout Klei van Jalta meent dat een paar boze reacties over migratie kunnen leiden tot 'alt-rechtse gewelddaden'

Geen categorieokt 27 2018, 10:00
Ewout Klei van Jalta meent dat de bom ieder moment kan barsten door de JFVD, de jongerenafdeling van Forum voor Democratie. 'Racistische reacties' (lees: boze reacties op migratie en het Marrakesh-verdrag) zouden wel eens kunnen leiden tot een bombrief zoals in de VS! Totaal idioot!
Met morele verhevenheid en de racisme-kaart ferm in de hand, trekt Ewout Klei ten strijde. Scrollend op de Facebookpagina van de JFVD begint hij zijn kruistocht. 'Nóg méér Marokkanen? NEE', leest hij, en oordeelt 'racisme!' Ook mensen die in zijn algemeenheid paal en perk willen stellen aan migratie krijgen er van langs. Door de woorden 'echte' en 'buitenlanders' in een reactie over migranten tussen aanhalingstekens te zetten, doet hij alsof het een bijzondere gedachte is dat er onderscheid wordt gemaakt in wie wel of geen Nederlander is, laat staan of heel het concept van een buitenlander wel gerechtvaardigd is.
Vooral het venijn waarmee hij iedere auteur van de reacties bij naam noemt en kenbaar maakt, getuigt van morele verhevenheid. Tot dan toe denk je natuurlijk 'goh wat triest, die heeft ook niks beters te doen' maar dan lees je de laatste alinea!
Alsof hij geïnspireerd is geraakt door het programma Ancient Aliens op The History Channel stelt hij de verdorven vraag:

"Het blijft gelukkig bij woorden, maar hoe lang nog? Gisteren werden bij George Soros, de Clintons en Barack Obama bombrieven bezorgd. Wat we niet los kunnen zien van de haatcampagne die de Alt-Right voert tegen Soros en Democratische politici. Zullen alt-rechtse Nederlanders straks ook tot gewelddaden overgaan?" ~ Ewout Klei

Triester dan dit wordt het haast niet maar met zulke insinuaties is het einde waarschijnlijk nog lang niet in zicht. Neem deze vent alsjeblieft nooit meer serieus.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten