FBI-rapport pleit Trump-rechter Kavanaugh vrij: #metoo-strategie Democraten lijkt mislukt

Het onderzoek dat de FBI heeft uitgevoerd naar de achtergrond van de Supreme Court kandidaat Brett Kavanaugh is afgerond. Naar alle waarschijnlijkheid zal er komende dagen gestemd gaan worden over de benoeming. Een benoeming die heel wat losmaakt bij de Amerikanen.

Of deze commotie uitsluitend komt door de persoon Kavanaugh valt te betwijfelen. Hoe trots de Amerikanen ook zijn op hun ‘Constitution’, er zitten grote tekortkomingen in en de opzet van de Supreme Court is er daar één van. Los van het feit dat het aantal personen in vergelijking met de Nederlandse Hoge Raad erg klein is, kun je stellen dat de Supreme Court een politiek instrument is en niet het onafhankelijk orgaan zoals het bedoeld is. Dit blijkt wel als je bedenkt dat de President een kandidaat voorstelt en de Senaat deze al dan niet goedkeurt.

De grote invloed van de politiek op het hoogste federale rechtssysteem werd erg duidelijk aan het einde van de tweede presidentiële termijn van Obama toen een van de Supreme Court rechters (Antonin Scalia) een half jaar voor de presidentsverkiezingen in 2016 kwam te overlijden. De Republikeinen hebben toen de benoeming van Obama’s kandidaat tegengehouden in de hoop dat de verkiezingen een Republikeinse president zou opleveren. Toen dit in de vorm van Trump gelukt was, is uiteindelijk de rechtse conservatieve rechter Neil Gorsuch benoemd. Hoe politiek wil je het hebben!?

Nu we weten dat het hoogste rechterlijke orgaan in Amerika buitengewoon politiek van aard is, is het niet moeilijk te begrijpen dat er omtrent de kandidatuur van Kavanaugh zo ontzettend veel te doen is. De linkse ‘Liberals’ (niet te verwarren met liberalen in Nederland) zijn als de dood dat er na jaren van een links georiënteerde Supreme Court voor lange tijd meer rechtse conservatieve rechters zitting zullen hebben. Zij zullen er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen. Een seksueel geaarde aanklacht in het #metoo-tijdperk lijkt een goed overwogen strategie.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Ernst Quispel

  Een ruime meerderheid van de Amerikanen ziet volgens een recente poll in dat het niet zo’n goed idee is deze labiele man in het Hooggerechtshof te benoemen. Als de Senaat er nochtans toe overgaat zal dat ook niet lekker vallen bij een deel van het Republikeinse electoraat. Het terugtrekken van de kandidaat zou hetzelfde effect hebben dus de GOP en Trump zullen het betreuren deze man te hebben gekandideerd.

  1. ReJa

   Bron?

   1. Baaz

    Een ruime meerderheid van de Amerikanen heeft op Trump gestemd, hij is president van Amerika en linksaf kan dat maar niet verkroppen. De dagelijkse stroom aan anti-Trump nieuws zet dat sentiment kracht bij. Trump zou nooit president worden, yeah right!

    1. Aytas

     Nee in popular vote had Clinton 3 miljoen stemmen meer. Trump had 7 kiesmannen meer, daarom heeft hij de verkiezingen gewonnen, het volk heeft voor Clinton gestemdt.

     Vind jij het niet zorgwekkend dat Trump tegen netneutraliteit is? Ook is hij volgens mij verantwoordelijk voor het tot stilstand komen van de wereld handel.

     Ik neem aan dat jij voor afschaffing dividend belasting bent?

     1. Baaz

      Heeft Trump gewonnen of heeft Trump gewonnen? Om doelpunten te maken moet je scoren, of niet? Als het 1-0 is, wie heeft er dan gewonnen?

      – Of Trump tegen netneutraliteit is weet ik niet
      – De wereldhandel tot stilstand, dat lijkt mij niet
      – Ik ben tegen het afschaffen van de dividendbelasting
      – Ik ben voor directe democratie volgens Zwitsers model
      – Ik ben tegen het huidige parlementaire systeem
      – Ik ben voor FVD

      Tot slot nog enkele, niet onbelangrijke, resultaten van de “zegen-en-doen” regering van Trump:

      – Illegale immigratie is met ruim 70% teruggedrongen.

      – Zero tolerance op het gebied van het uitzetten van zware –illegale- criminelen.

      – De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Z’n voorgangers zeiden het en Trump deed het!

      – Vredesgesprekken met Noord Korea. Niemand kon het Trump doet het. Vrede met NK is steeds dichterbij.

      – Het inreizen vanuit een 6-tal islamitische landen is verboden

      – Trump heeft continue laten zien dat als er niets gebeurt de Obama-care vanzelf zal imploderen (kosten exploderen, forse premiestijgingen en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden) Trump zal dit blijvend aanpakken onder het mom van ‘niet lullen maar poetsen’.

      – De infrastructuur van de V.S. wordt grondig vernieuwd.

      – TTIP met de EU ging de vrieskist in.

      – Trump kapte met het klimaat akkoord van Parijs.

      – Beter voor de VS: Trump heeft ervoor gezorgd dat Amerika niet meer betaalt voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten.

      – In januari 2018 besloot de Amerikaanse president Donald Trump de financiële bijstand van de VS aan de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza te verminderen. Mahmoud Abbas weigerde het eens te worden over een onderzoek naar de manier waarop het geld wordt besteed en ook weigerde over vrede te praten.

     2. Aytas

      Trump is tegen netneutraliteit, pas een aanklacht tegen Jerry brown ingediend die dat voor California wilde veiligstellen.

      Vrede n Korea, eerst zien en vooral wil ik wel weten hoe hij dat heeft gedaan. Nuke them is natuurlijk effectief maar geen vrede. Overigens heeft n Korea eisen aan Trump gesteld, gaat hij vast niet doen.

      Wereldwijd is de handel tot stilstand aan het komen.

      Trump heeft gewonnen, eerlijk maar jouw stelling dat de meerderheid voor Trump heeft gekozen klopt niet.

      Trump heeft de belasting voor bedrijven fors verlaagd, lijkt erg op afschaffing dividend belasting, vandaar dat de Amerikaanse economie nu blijft lopen, gaat afnemen op het moment dat de belasting verlaging voor burgers is afgelopen.

      Infrastructuur schept nu werkgelegenheid, staatsschuld stijgt als een malle, zeer zorgwekkend.

      FVD. Wat vind jij van hun pensioen plan en levensloopwoning? Voor mij het duidelijk bewijs dat fvd een economische voorhoede wil vergelijkbaar met communisme.

      Illegale immigratie terugdringen is natuurlijk belachelijk aangezien noord Amerika een captured land is. De originele bewoners van Amerika zijn degenen die daarover horen te beslissen. Ook is het interessant om te kijken hoe de economie gaat in laag betaalde arbeid is namelijk een voorbode voor de rest, beloofd weinig goeds.

      Jeruzalem vind ik een schande en het stoppen hulp palestijnen ook. Ik vind beide leiders in Israël fout. Mijn sympathy gaat naar beide goedwillende bewoners jood of palestijn.

     3. Julian

      @Baaz… Prima maar je zegt een ruime meerderheid! van de Amerikanen heeft voor Trump gekozen. Wat gewoon aantoonbaar en feitelijk onjuist is..

    2. Baaz

     “@Baaz… Prima maar je zegt een ruime meerderheid! van de Amerikanen heeft voor Trump gekozen. Wat gewoon aantoonbaar en feitelijk onjuist is..”

     Maar wie is er dan president van de VS? Volgens mij is Barack Hoessein Obama nu druk bezig met het rechtzetten van de negatieve stereotypering van de islam, iets dat onmogelijk is omdat er geen positieve stereotypering bestaat van de islam.

   2. Ernst Quispel

    Links naar bronnen is tegenwoordig lastig op DDS, maar er verscheen vandaag een poll van Reuters die aangeeft dat nog maar een derde van de Amerikanen Kavanaugh in de Hoge Raad wenst.

    1. Aytas

     Klopt. Ik vraag me persoonlijk wel af hoe betrouwbaar dit soort polls zijn. Verder heb ik als vrouw erg veel moeite met de me too beweging. Een claim op verkrachting mag nooit genoeg zijn om te veroordelen, er moet wel een behoorlijke bewijslast zijn.

   3. Zwetsnek

    @Capo je moet niet zo zuigen

  2. sjun

   Het merendeel van de Amerikanen is al even klaar van de hetzerige identiteitspolitiek van de slechte verliezers van de presidentsverkiezingen die zich als gewelddadige, schreeuwende, verwende kinderen blijven gedragen. Dat vertaalt zich in uitstekende kansen bij de midterm voor elk alternatief voor een dEmocrat.

   Intussen slaat de valse aanklacht bedoeld om zoveel mogelijk schade te doen direct terug op degenen die het opzetje via de media trachtten te verspreiden en ligt de geloofwaardigheid van de frauderende professor ook nog eens in het vizier. Voor wie wat beter op de hoogte wil blijven dan de mainstreammedia staat hier nog wat verzameld https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?f=37&t=3599&start=285

  3. Peter Loosduinen

   Gelukkig heeft u het niet voor het zeggen !
   Iemand is onschuldig tot het tegendeel is bewezen.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Een constitutionalist als rechter ipv. een radicaal linkse activist.
  Geen wonder dat de druiven (hopelijk) bijzonder zuur en wrang zullen zijn bij de democrat-inquisiteurs en vrijwel de gehele en Westerse Fake News MSM.
  Nu nog hopen dat het ultra links fossiel Ruth Bader Ginsburg (leeftijd 85 jaar) vervangen wordt door een derde conservatieve hoge rechter.

  Trump keeps on winning !
  En de door en door corrupte NLse MSM wordt woedender met het uur.

 3. Ni28

  Slecht nieuws voor Trump bashers. Kavanaugh is onschuldig bevonden maar volgens de #MeToo beweging voldoende beschadigd. Dat is ook waar deze beweging is doorgeschoten. Je hoeft maar iemand te beschuldigen en hij/zij ligt uit. Dat kan natuurlijk zo niet. Benieuwd naar de stemming. Trump is intussen weer zwartgemaakt door nieuwe financiële nieuws die hem moet raken. Trump mag zijn fouten hebben maar ik begin de Democraten echt zat worden, het houdt niet op. Gelukkig zonder enige succes. Menige mens zou gek van worden om zo te moeten werken. Trump niet, ongelooflijk!

 4. Ni28

  Waarom is Kavanough een labiele man? Kan dat bewezen worden heer Quispel?

  1. Ernst Quispel

   Heeft u kennisgenomen van zijn hysterische optreden tijdens de hoorzitting?

   1. Ni28

    Ìk heb ook gezien de hysterische optreden van de verkrachte mevrouw die hij naar het leven ging maar wist niet precies wanneer en waar. Als u zich op deze bronnen baseert zijn uw aantijgingen waardeloos en spreekt hier alleen maar uw haat tegen alles wat met Trump te maken heeft. Kom maar met echte bewijzen en het is niet moeilijk links te plaatsen als deze met het onderwerp te maken hebben.

    1. Ni28

     Labiliteit is uw eigen etiket die hier volledig misplaatst is. Er zijn nog andere gevoelens die een mens kan uitten.

   2. sjun

    Je moet maar niet meer kritiekloos overnemen wat er in je Volkskrant staat. Ook deze krant van Belgische eigenaren met hun eigen politieke belangen belobbied in Brussel is vatbaar gebleken voor het brengen van nepnieuws.

 5. IJscoman

  “Een seksueel geaarde aanklacht in het #metoo-tijdperk lijkt een goed overwogen strategie.”
  ——————————————————————————————-
  Het lijkt eerder op paniekvoetbal en een wanhoopsdaad van de Democraten. Ze hebben geen munitie meer in huis dus dan maar deze zinloze actie waarvan van te voren de uitslag al vast stond.

  De Democraten hebben voor de zoveelste keer hun hand overspeeld, trekken opnieuw aan het kortste eind en zullen hier zware schade van ondervinden. De goedwillende en rechtgeaarde Democratische kiezers zullen zich van deze gewetenloze karaktermoord met walging afkeren.

 6. Meester Kong

  Dank DDS voor het scherpe joris beleid.
  Sarko wederom een ban voor -@DD ga je terug naar wim73
  Hoe kleinzielig kun je zijn?

  1. Spaanse kok

   De grenzen zijn nog onduidelijk.
   Persoonlijk opteer ik voor 3 x joris is out.

  2. sonar

   Kong hetzelfde geldt dan ook voor jou ,over kleinzielig gesproken.
   De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

  3. Two Ravens Black Kettle

   U speelt op de man en pleegt een ad hominem !

  4. Guus Geluk

   Sinds het nieuwe moderatiebeleid is de schreeuwige discussiezaal verandert in een ordentelijk debatforum.

   Een goede zaak.

 7. Troelstra

  Iedere dag dat ik wakker word wetende dat Crooked Hillary geen president is geworden geeft mij een goed gevoel.

  1. Zwetsnek

   Je bent dus geen Nederlander, een NSB’r die graag Nederland ziet instorten door het beleid van Trump.

   1. MGG1981

    Wat stort in dan?
    Bronnen graag.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Mocht het zo zijn dat Trump een tweede termijn er aanbreit -en dat is niet geheel uitgesloten wanneer de economie zo blijft doorgaan- dan zouden er nog enkele kunnen volgen.
  Ik hoop dat hij dan zeer jonge conservatives een kans geeft zodat de Supreme Court de komende decennia uit handen blijft van de radicale nihilisten.

  De Democrats gaan over lijken.
  Laten we hopen dat de Amerikanen dat ook zien ondanks de 24/7 democrats-propaganda vanuit CNN, MSBC, CBS, ABC, Washington Post, LA Times, NYT et cetera.

  Alleen Fox News laat beide kanten van het verhaal zien (met uitzondering van de doerak Hannity).

 9. Two Ravens Black Kettle

  Volgens de laatste peilingen (for what they’re worth) zorgt de Kavenaugh zaak voor ontzettend veel roering bij de Republikeinen. De Republikeinse kiezers waren (integenstelling to de Democrats) tot voor kort nogal lusteloos voor de mid-term verkiezingen maar dat is (volgens de peilingen) voorbij. De woede over het perfide gedrag van de democrats is gigantisch.

  Spannend.

  1. Troelstra

   De LibDems gaan voor een melt down. Ik verheug me er nu al op. Het zal ze berouwen dat ze in hun eigen voet geschoten hebben.

   1. Zwetsnek

    Ritter 2.0

 10. Two Ravens Black Kettle

  Alleen de slappe vis, Anti-trumper en Rutte-Lookalike Jeff Flake kan nog roet in het eten gooien.
  McCain is niet meer in staat om Trump’s successen te dwarsbomen dus de cape van Judas heeft Jeff nu aangetrokken.
  Ook de aanstellerige over emotionele linkse nep-conservative Susan Collins zit nog op de wipwap

  Daar staat tegenover dat Red State democrats zoals Joe Donnelly and especially Joe Manchin en Heidi Heitkamp hun politieke doodvonnis tekenen wanneer ze Kavenaugh afwijzen.

  Het zag er tot voor kort slecht uit voor de Mid-Terms maar het begint her en der fors op te klaren.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Breaking

  Zowel Flake als Collins zeggen dat er geen nieuw bewijs is gekomen die zou aantonen dat Kavanaugh een verkrachter zou zijn.

  The plot thickens !!
  Het begint er goed uit te zien

  https://thehill.com/homenews/senate/409903-flake-no-corroboration-for-fords-claims-in-fbi-report

 12. Two Ravens Black Kettle

  Breaking
  Collins en Flake lijken overstag.
  Zelfs CNN lijkt op dit moment hun nederlaag nu toe te geven.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Wanneer deze twee binnenboord zijn dan zijn er de noodzakelijke 50 stemmen en kan de linkse Lisa Murkowski meeheulen met de hysterische democratische heksenjagers.
   Het is dan een tie en dan springt vice president Pence op het schaakbord om de knoop door te hakken.

   Het nieuws wordt beter en beter.
   Wanneer zelfs de Fake News CNN depressief wordt dan zitten de Republicans in de juiste flow.

   het lijkt erop dat Trump weer een overwinning gaat boeken.
   De zoveelste !
   (I almost cannot stand it anymore mr. President !)

 13. Two Ravens Black Kettle

  Breaking

  De democratische senator (in een Red State) Heidi Heitkamp stemt nee en vergooid daarmee haar kansen op ’t senatorschap van North Dakota

  1. Two Ravens Black Kettle

   Mijn inschatting; we zijn er !
   En aangezien de 50 al is gehaald zal de democratische Joe Manchin voor spek-en-bonen ook voor Kavanaugh stemmen.

   Heidi Heitkamp heeft zojuist North Dakota verloren aan de Trump.
   (maar dat zegt nog vrij weinig want ik verwacht dat minimaal RutteRug-lookalike Jeff Flake’s Arizona verloren zal gaan aan de Open Border Democrats. In Arizona is de omvolking inmiddels zo ver voortgeschreden dat het voor de komende decennia Blauw zal zijn (of de Latino’s moeten in de toekomst het identity Politics-Reservaat opgezet door de Democrats (zijnde de historische Slavernij Partij) durven te ontvluchten)

 14. Seneca

  @Ron van het Lam
  blijkens uw topic bent u niet te spreken over de politieke benoemingen van het Amerikaans Hooggerechtshof. laat ons eens spreken over de politieke benoemingen in de Nederlandse Rechterlijke Macht! stel: ik ben een goed tot zeer goed advocaat met een uitzonderlijke kennis van het Recht. ik stem op de PVV en ik steek mijn mening hierover, niet onder stoelen of banken. gelooft u dat ik ooit
  – terwijl ik juridisch meer dan uitstekend ben onderlegd – ooit benoemd zal worden tot Rechter? U gelieve als antwoord niet grappig te doen door bijvoorbeeld te stellen, dat mijn juridische kennis toch niet zo groot is, anders was ik geen PVV sympathisant. ik ben benieuwd of u de moeite zultte nemen om hierop te reageren; uiteraard verwacht ik ook reacties van de overige reaguurders.

  1. Guus Geluk

   De PVV kent niet veel advocaten of rechters in haar achterban, omdat het een partij voor de “gewone” man is. Ik vermoed dat men ook weinig PvdA-rechters zal aantreffen. Dát is dus de reden dat er in Nederland veel rechters zijn die D66 stemmen en weinig die PVV stemmen. Niet omdat ze worden uitgesloten, maar omdat ze niet bestaan.

   1. sjun

    🙂
    Niet elke rechter zal zo onverstandig zijn publiek zijn of haar kruit te verschieten. Al zullen er zeker zijn die kuddegeest vertonen die zich vertaalt in een politieke stem op vlees noch vis partij D66 en uitspraken ter beordering van daarmee geassocieerde fopstrafjes.

 15. Ries

  Wat moet een rechter nu met een aanklacht voor aanranding of/en verkrachting als dit volgens ‘getuige’ decennia’s geleden gebeurd zou zijn? Als dat inderdaad is gebeurd dan hadden die vrouwen meteen een aanklacht moeten indienen. Niet eerst de voordelen genieten van aandacht, betere baan, feestjes, e.d. En dan veel later uit politiek gewin ineens gaan mekkeren. Ik begrijp een rechter niet die dit überhaupt nog in behandeling neemt. In de psychologie is er beslist een woord voor als je uiteindelijk gaat geloven in je eigen fantasien. Wie dat woord weet, mag het mij zeggen. Ik leer graag.

 16. Florissa

  Hysterisch, 36 jaar naar dato, en eerst nooit over gesproken ,wat een Comedy, daar trapt geen mens in .

  1. Peter Loosduinen

   Florissa.
   Je hebt VOLKOMEN gelijk.
   36 jaar geleden……………….
   Het moet niet gekker worden.

 17. swetsnek

  Kan de redactie de naam Zwetsnek even verwijderen ???
  Hier wordt misbruik gemaakt van een bestaande naam.
  Het is een trol

 18. Ries

  Het heeft even geduurd, maar ik heb het gevonden:
  “Pseudologia phantastica (Grieks: pseudos = vals, logos = spreken, woord) ook wel genoemd pseudologia fantastica of pseudologica phantastica (eigenlijk een contaminatie met logica) is een term uit de psychiatrie die voor het eerst is gebruikt door de Duitse arts Anton Delbrück[1] als aanduiding van een ziekelijke vorm van liegen. Omdat de leugens die Delbruck bij vijf patiënten was tegengekomen volledig buiten proportie waren, meende hij dat zij als een aparte categorie (c.q. vorm van afwijking) moesten worden beschreven. Pseudologia phantastica, mythomanie en pathologisch liegen zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt, hoewel men nog van mening verschilt of zij wel hetzelfde gedragsfenomeen beschrijven.”

 19. Ries

  Wat de onzin omtrent Kavanaugh betreft en het egbruik maken van een leugenaar:

  Slechts weinig mensen nemen de moeite om de feiten te controleren; de meesten gebruiken deze methode om weinig mentale inspanning te hoeven leveren:
  ° Voelt het goed? Met andere woorden: past de bewering in het al aanwezige beeld dat ik van de wereld heb? (In dit geval het linkse wereldbeeld)
  ° Klinkt het zinnig? Alles wat makkelijk te begrijpen is, wordt makkelijker geloofd.
  ° Is het een (vermeende) betrouwbare bron? Mensen in een machtspositie worden eerder geloofd.
  ° Wie gelooft het nog meer? Mensen geven er de voorkeur aan zich bij een kudde aan te sluiten.
  In het laatste geval is de kudde de groep van democraten die blijkbaar niet willen leven met Trump.

  Zo, dat was het wat betreft mijn inbreng over dit item. Er moet ook nog gewerkt worden. Fijne dag allemaal!

 20. Two Ravens Black Kettle

  Zaterdag wordt hij waarschijnlijk officieel benoemd.
  Ik hoop dat rechter Kavanaugh vervolgens alle aanklagers gaat aanklagen en ze financieel tot in de merg van hun botten uitlepelt.

  De Democrats hebben laten zien een criminele Kafkaesque misdaadsyndicaat te zijn (net als onze Al-Qaida en Isis financierende ‘roofriddersregering’.

 21. Two Ravens Black Kettle

  Collins nu live

  Over 2 minuten weten we of Kavanaugh wordt benoemd of dat de ‘Guilty untill proven innocent !’ Democrats en de horde MeToo! fascisten gewonnen hebben.

 22. sjun

  Laten we nu niet net doen of justitie in Nederland geen politiek orgaan zou zijn. Na de opvallende gedienstigheid met voorbedrukte aangifteformulieren om een politicus via de achterdeur van justitie de mond gesnoerd te krijgen moet er wel erg veel gebeuren om de schone schijn nog te kunnen ophouden dat vrouwe Justitia geblinddoekt zou zijn. Al even lijkt ze de blinddoek voor een hoofddoek verruild te hebben. Ook dat zou een reden voor een politieke omwenteling moeten zijn om schoon schip gemaakt te kunnen krijgen waarbij meteen fopstrafjes als die van de politieke moordenaar Volkert van der Graaf die ook nog eens onder nooit te vervullen voorwaarden op tweederde van zijn straf vrij kwam tot het verleden te laten behoren.

 23. Lex

  In Amerika moet je oppassen als je jong bent en seks hebt, voordat je het weet word je daar later op afgerekend.

  Ach ach ik zag het van de week die schijnheilige vrouwen die huilie huilie deden is de rechtbank.

  Dat hij ze verkracht zou hebben. Nou ze zouden zelf ook wel geil geweest zijn en zin in seks gehad hebben.

  Kosten nog moeite worden gespaard om Trump voor tegen te werken. Trump heeft nu ook deze slag gewonnen.

  Wat gaan die linkse tering honden “Hillary Clinton” tuig nog meer doen om Trump het leven zuur te maken?

  Tja het verschil is dat het “Hillary Clinton tuig” daar heel veel geld heeft, wat heel gevaarlijk kan zijn.

  1. Ernst Quispel

   “Dat hij ze verkracht zou hebben. Nou ze zouden zelf ook wel geil geweest zijn en zin in seks gehad hebben.”

   Waarmee de noodzaak van de Me Too-beweging weer eens is aangetoond.

   1. Lex

    Ga toch de boom in met je Me Too-beweging.

    Me Too-beweging maakt meer kapot dan je lief is.

    Bij deze rechter ging het om sekt toen hij 17 was go go.

    Intresten in seks komt van twee kanten anders is het geen seks maar verkrachting.
    En als ze toen verkracht was waarom heeft ze dan geen aangifte gedaan bij de politie hmmmmm.

    1. Ernst Quispel

     Nee hoor, hij dronk geen sekt maar bier, heel veel bier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.