Henk Krol zet anti-Zwarte Piet-activisten te kakken

Geen categorieokt 20 2018, 16:00
Haha, de man is weliswaar oud, maar dat betekent niet dat hij zijn scherpte verloren heeft.
Zo, Henk Krol wilde vandaag even duidelijk maken op Twitter dat hij ferm achter Zwarte Piet staat. Hoe? Nou, deze tweet + foto zeggen genoeg:
https://twitter.com/HenkKrol/status/1053638208964190208
Hahaha. Tja. Je verwacht het niet van deze man, maar juist daarom is het natuurlijk extra hilarisch. En veelzeggend. Want de gemiddelde Nederlander denkt er ongetwijfeld net zo over als hij. De enigen die daar anders over denken zijn D66-malloten in Amsterdam. Godzijdank staat die zielige grachtengordel niet symbool voor het héle land.
Want daar moet je toch niet aan denken, dat heel Nederland zo denkt als Amsterdam? Mijn God, over nachtmerries gesproken zeg. Politiekcorrect tot op het bot. Elitair. Quasi-moreel superieur. Je zou er maar wonen.
Hoe dan ook, het niet alleen gráppig dat Krol zich op deze manier hard maakt voor Zwarte Piet, maar ook dápper. Die huilebalken van links verklaren iedereen die het voor Piet opneemt namelijk op brute wijze de oorlog. Ook Krol zal nu ongetwijfeld geconfronteerd worden met allerlei aanvallen omdat hij zogenaamd 'racistisch' zou zijn.
Krol weet dat ook, maar laat zich daar niet door tegenhouden. Klasse, ouwe!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten