Walgelijke PvdA'er Mei Li Vos klaagt steen en been: Google brengt mensen bij DDS en GeenStijl!

Walgelijke PvdA'er Mei Li Vos klaagt steen en been: Google brengt mensen bij DDS en GeenStijl!

Zucht.

Ah, heerlijk die tolerantie van links!

Wat ze dus bedoelt is dat Google DDS en GeenStijl héél snel moet bannen. Dat deze sites ook nieuws brengen en actief deelnemen aan het politieke debat zal haar zorg zijn. Nou ja, dat is niet waar. Dat is het probleem nou juist. Want GeenStijl en DDS zijn niet-politiekcorrect. De andere media zijn dat wél. En alleen politiekcorrecte organisaties en websites kunnen wat mevrouw betreft claimen dat ze zich bezighouden met 'het nieuws.'

GeenStijler Bart Nijman heeft het perfecte antwoord op dit gehuil van jeweeetwel:

Daar staat ze dan met een idiote grijns, blij te vertellen dat iedere website die niet hard links is alle inkomstenstromen moet verliezen zodat links het nieuwsgenre helemaal domineert.

Want, ja, daar gaat het dit soort types om. Ze willen rechts helemaal uit de mediawereld verbannen. Waarom? Omdat ze denken dat het dan gemakkelijker voor ze is om de kiezer te manipuleren en alle linkse dromen, die normaal gesproken door niemand gesteun zouden worden, alsnog aan ons allemaal op te dringen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer