Ook bommelding bij kantoor van democraat Wasserman Schultz

Het lijstje wordt steeds langer. Soros, Clinton, Obama en CNN gingen Debbie Wasserman Schultz voor. Allemaal kregen ze deze week te maken met bedreigingen. Het kantoor van Wasserman Schultz werd geëvacueerd. Een relatie tussen de verschillende bommeldingen is nog niet vastgesteld, maar door de korte tijd waarbinnen de groep werd begrijpt suggereert dit wel. 

Niet alleen in de Verenigde staten is het raak ook in Nederland worden de afgelopen tijd vaker granaten gevonden. Bijvoorbeeld voor een hotel. Dat was al het tweede explosief in één nacht tijd.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Blue monday

  Ik ben benieuwd naar de uitleg van TRBK.

  Ongetwijfeld iets van een links-islamitisch complot om de goede naam van de alt-right te besmeuren.

  1. Siemien

   @BM 1 ding weet men hier wel, TRBK veegt de vloer aan met je, als het gaat om inhoudelijke discussie, dat is een feit..

   1. Julian

    U weet niet wat feiten zijn. Dat is voor mij duidelijk.

 2. Ad Infinitum

  “An assault on our country” Trump bij Twan Huys, op filmbeelden. Mentally ok..still going strong.

  1. Hetzalwelweer

   @AI….Twan Huys?

  2. Two Ravens Black Kettle

   Twan Huys ?

   Heeft de gladde lakei van Killary de pakketjes verstuurd.
   Nee toch ?

 3. Ritter

  Een Republikein is enige tijd geleden neergeschoten door een activist van de Democratische partij. (Congressman Steve Scalise)

  En nu word een Republikein bedreigt met de dood.

  (A Republican running for Congress in New Jersey received a written threat that mentioned his seven children, his campaign said Wednesday, around the same time suspicious packages were reported sent to former President Barack Obama, the Clintons and CNN.)

  Hollywood sterren roepen openlijk op om Trump te vermoorden en/of bommen op het Witte Huis te gooien.

  Sinds de verkiezingen worden Trump supporters aangevallen op straat en/of beledigt. ( te zien op vele YouTube video’s)

  Democraten (o.a. Maxine Waters ) roepen op om Republikeinen in het openbare leven lastig te vallen. Dus als ze b.v. met het gezin ergens in een restaurant eten hun lastig te vallen. Wat ook is gebeurt verschillende keren.

  Hillary Clinton heeft enige weken geleden opgeroepen in een interview om zich “onbeleefd ” te gedragen tegen de GOP.

  Enzovoorts.

  Dit soort zaken krijgen in de media zeer weinig aandacht. Want de media vinden het allemaal wel goed ; want die haten Trump en ondermijnen hem dagelijks.

  1. Ernst Quispel

   wordt bedreigd

   1. Siemien

    @Ernst ben je nu al uit geluld dat je begint te taalneugen?

    1. Ernst Quispel

     Het is ‘uitgeluld’ en ‘taalneuknen’.

     Komen er nog excuses voor je leugens, Siemien?

     1. Siemien

      ‘taalneuknen’

     2. Baaz

      Het is inmiddels bekend dat, wanneer meneer Quispel niets meer kan of wil zeggen, hij gaat taalneuqen! Nog beter is het om hem tegen de muur van zijn eigen streken te laten lopen. We zijn op de goede weg!

  2. Job Jansen

   @Ritter,

   Dat klopt, In Nederland zie je het ook gebeuren met FvD en PVV. De linkse ultra’s staan vooraan met bedreigingen en bij rechtse demonstraties loopt het vaak uit de hand door de linkse tegenbetogers. Zoals de gekken van AFA die het geoorloofd vinden geweld te gebruiken. En dan nog te bedenken dat Wilders 24/7 bewaking nodig heeft.

   1. Troelstra

    Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.

    Gepubliceerd op 5 februari 2017 – 11:15 door Uri van As

    Er hangt geweld in de lucht. Hysterisch geweld. Een dreiging die niet te stoppen lijkt. Een irrationele haat die onvermijdelijk ontaardt in moord en doodslag. Gewelddadige emoties. In allerlei gradaties gevoed en gelegitimeerd door de media, politiek en intelligentsia.

    Iedereen wordt gemobiliseerd in de strijd tegen een democratisch gekozen president. Een foute man omdat hij niet beschikt over de juiste politieke kleur en nestgeur.

    Fascisten
    Linkse tegenstanders trekken scheldend, schoppend en slopend door de straten van het vrije Westen. Andersdenkenden worden gemolesteerd. Film- en popsterren flirten met bomaanslagen, staatsgrepen en onthoofdingen. Politici organiseren protestdemonstraties en vergelijken hun opponenten met nazi’s en fascisten. Psychologen hebben de president ongezien als geestesziek gediagnostiseerd. Dag- en weekbladen fantaseren breeduit over de moord op Donald Trump.

    Superioriteit
    Politiek is emotie. Althans in linkse kring. Alles draait om gevoel. De geborgenheid van een groep gelijkgestemden. De status en autoriteit van morele superioriteit. Twijfel is overbodig. Links staat immers aan de goede kant van de zaak. Wentelen in de verheerlijking van Obama of in je afkeer van die duivelse Trump, leidt tot hetzelfde resultaat: dat gelukzalig gevoel van verheven saamhorigheid.

    Diversiteit
    Links, altijd op zoek naar groei, gaat voor Diversiteit. Moslims, Afrikanen, homo’s en lesbiennes worden met open armen ingesloten. Mits ze geen rechtse ideeën koesteren. Want links is dol op mensen die anders zijn maar niet op andersdenkenden. Linkse vrijheid is een paradox. Je bent vrij te verkondigen wat je wilt zolang het maar links is. Wie zich niet conformeert aan het gedachtegoed wacht harde handen die je verwijderen uit de groep. In een door links gedomineerde wereld is dat een sanctie die menigeen afdoende intimideert.

    Geïndoctrineerd
    De media, het onderwijs en het bestuursapparaat zijn na ‘de mars door de instituten’ van de babyboom-generatie volledig in handen van links. Dit is inmiddels zo gewoon dat de nieuwe in linkse ideeën gemarineerde generaties niet eens beseffen hoe geïndoctrineerd ze zijn. Docenten op basisscholen vertellen kinderen spookverhalen over rechtse politici. Middelbare scholen behandelen geschiedenis vanuit een links perspectief. En alle sociale faculteiten bedrijven uitsluitend linkse ‘wetenschap’.

    Franse revolutie
    Het Westen wordt in toenemende mate geteisterd door de filosofische erfenis van de Franse revolutie. Een intellectuele geweldsorgie die Frankrijk letterlijk heeft onthoofd. Het land verloor voorgoed zijn leidende positie. Het speelt op het technologische toneel van vandaag geen rol van betekenis. Frankrijk is hét land van de sociale wetenschappen. En ondanks de vernietigende economische neergang houdt het hardnekkig vast aan zijn revolutionaire beginselen.

    Potentaten
    Parijs was en is het exportcentrum van linkse ideologie. Het bood en biedt onderdak aan tirannen uit de hele wereld. Aan de boulevards wonen Latijns-Amerikaanse gangsters, Arabische despoten en Afrikaanse potentaten gebroederlijk naast elkaar. Pol Pot werd er ideologisch geschoold, ayatollah Khomeini door Foucault op zijn troon gehesen en Mao door het echtpaar Sartre van bloedvlekken ontdaan aan de man gebracht.

    Utopisme
    Door de mei-opstand van 1968 heeft dit dwaze Franse denken alsnog kans gezien de Angelsaksiche wereld te veroveren. De elite is gezwicht. De bevolking biedt weerstand. Dwangmatig utopisme versus pragmatische behoudendheid. Dat is de kern van de crises waarin wij ons bevinden. Twee wereldbeelden gedoemd om te botsen. De geschiedenis leert dat links geen nederlaag kan accepteren. De neiging tot zelfreflectie ontbreekt. Utopisch links grijpt uiteindelijk altijd naar geweld.

    Ophitsing
    In Nederland heeft dit al eens eerder geleid tot moord en doodslag. De aanjagers van het politieke geweld zijn daarvoor nooit ter verantwoording geroepen. Dat hoofdredacties, politici en bestuurders opnieuw de vuren van politieke haat aanwakkeren is levensgevaarlijk en volstrekt verwerpelijk.

    Het is een heilloos pad. Wie nu niet rechtsomkeert maakt is verantwoordelijk voor het geweld dat niet aflatende ophitsing onvermijdelijk oproept.

    1. Baaz

     Hear, hear!

     Wijze lessen, ontluisterende onthullingen! Feiten en waarheden!

  3. Rosasolis

   @Ritter. Ik heb net gehoord dat de bekende actor Robert de Nero ook zo’n bombrief vandaag kreeg. Ik betwijfel dat dit actor heeft “roepen openlijk op om Trump te vermoorden en/of bommen op de witte huis te gooien”. De meeste Hollywood actors hebben meer intelligentie en hebben meer te doen in hun leven, dan laag-opgeleide Alt-right oproerkraaiers.

  4. Troelstra

   Opdat niemand kan zeggen het niet te hebben geweten!

 4. Ben Zine

  Allemaal domme paniekzaaierij en stemmingmakerij… Gaat nergens over, maar ja, de kranten moeten gevuld nietwaar ?

  1. Guus Geluk

   Zo is het, Ben Zine, het is maar een bommelding in navolging van drie bommen die zijn verstuurd naar oud-politici. Gaat nergens over toch?

   1. Ben Zine

    Inderdaad Guus, gaat nergens over.

    1. Baaz

     @Ben Zine: Weet jij waar het over gaat?

     1. Ben Zine

      🙂

    2. Guus Geluk

     Ik vraag me af of u dat ook had gezegd als er drie bommen naar Republikeinse oud-politici waren verstuurd.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Drie opties met exacte percentages

  74% Eenling of klein groepje uit extreem-linkse clique
  25% False Flag operation vanuit the Deep State
  1% Verwarde lone wolf/goeie jongen die niemand kwaad doet met iets te hoge suikerspiegel, die eigenlijk slachtoffer is van het systeem.

 6. J.C.

  Kennelijk zijn we uit de fase, waarin dit afgedaan wordt als “incidentjes van een paar ondeugende jongetjes”.

  Het wordt wereldwijd groots gebracht………..

 7. Two Ravens Black Kettle

  Een myriade ‘bommen’
  Allemaal ontworpen om niet te ontploffen
  Er zat zelfs een Meme op (een verbastering van een Isis vlag) die naar Trump zou moeten verwijzen.
  Allemaal naar Democrats.
  Met postzegels van American Flags erop
  (ofschoon ze niet verstuurd lijken te zijn)
  Twee weken voor de verkiezingen waar de Blue Wave is verwaterd tot een pisstroompje en de Reps op alle fronten oprukken

  Dit stinkt zo ontzettend naar een false flag operation. Zo ont-zet-tend fake allemaal.

  De enige vraag is
  Wie verstuurde hem
  Een linkse extremist of gaat het dieper ?

  Dit is zo verbijsterend klungelig opgezet dat de dader feitelijk nu al bekend zou moeten zijn.
  Maar waarom is hij/zij/ze nog niet geïdentificeerd.

  Ik schat in dat het een linkse radicaal is maar hoe langer het duurt voordat hij/zij/ze in de kraag wordt gepakt hoe groter de kans dat de Deep State aan het werk is.

  Gelukkig heeft de humanist en wereldverbeteraar meneer Trump opgeroepen tot rust en solidariteit.
  Wat een held !
  Helaas blijven de democrats en met name hun MSM-handpoppen krijsen, polariseren en gillen.

  1. Crassus

   Verder alles goed ?

 8. Rosasolis

  Inderdaad worden vooral de politici, medewerkers, en leden van de Democrate Partij in Amerika bedreigd met briefbommen. Vorige week was het G. Soros. Gelukkig was hij toen niet thuis. Gisteren waren er 7 briefbommen in Washington door security bommen experten net op tijd ontdekt, voordat zij werden afgeleverd. Dit doen me denken aan de brieven met anthrax bacterie die aan democraat politici een aantal jaren geleden werden gestuurd…
  Net op de radio nieuws gehoord. De actor Robert de Nero heeft vandaag ook een bombrief gekregen. Omdat hij durfde kritiek tegen Trump te geven. Tot nu toe zijn er nu 8 van die bombrieven. Volgende maand is er nationale parlement verkiezing in
  Amerika. Als de Democraten de meeste stemmen krijgen voor Congres (het 2de kamer in Amerika), kunnen zij samen met de Senaat een motie van waantrouw tegen Trump indienen, en dan moet hij zijn functie als president opgeven. Of net als Nixon jaren geleden gewoon aftreden.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Inmiddels negende of tiende pakketje gevonden
  Nu bij Robert de Niro.
  Frappant genoeg weer niet ontploft
  Het is zowel zeer professioneel als uiterst amateuristisch
  (een merkwaardige combi)

  Alles riekt naar
  False Flag !

  Er zijn momenteel zoveel bewijzen, zoveel sporen dat ik verwacht dat de dader(s) binnen 24 uur opgepakt zullen worden.

  1. Rosasolis

   De post aan politici en bekende mensen is nu onder onder controle door politie bom experten in de post kantoren, voordat het wordt aan adresseerden afgeleverd. Vandaag was er een bom brief voor John Brenen (fout gespeld), de oud directeur van de CIA.
   Trouw heeft een foto gepubliceerd van het geopend brief met ernaast de primitief bom die de politie uit de envelop haalde.

 10. poldi

  En zo vlak voor de verkiezingen alle bommeldingen tegelijkertijd, niet ontploft en gericht aan Trump-haters.
  Kan de Democratische partij hierachter zitten om de Republikeinen in een kwaad daglicht te stellen? Even de geadresseerden waarschuwen en er vallen geen slachtoffers bij de Democraten maar wel bij de Republikeinen.

  Wel heel toevallig allemaal !!

 11. Two Ravens Black Kettle

  DDS bijblijven

  Ze hebben het al een tijdje

  Al de MSM noemt hem een ‘white male’
  Naam is Cesar Altieri Sayoc.

  Het grote spinnen bij de mouthpieces van de Dims is nu al in volle gang !

 12. Troelstra

  Kijk eens van welke partij de opgepakte verdachte lid is! Van de LibDems!

  http://i66.tinypic.com/28s0rav.jpg

 13. Ernst Quispel

  Inmiddels is de dader gepakt en voor degenen hier die zeker meenden te weten dat dit een false flag was van de Democraten: de dader is een fanatieke Trump-aanhanger en de bommen waren wel degelijk met springstof geladen en dus daadwerkelijk gericht op het maken van slachtoffers.

  Trump stookt het volk op tot agressie en en boekt er resultaten mee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.