Opperheer Frans Timmermans heeft een belangrijke boodschap voor de mensheid: 'Liefde verdringt haat!'

Geen categorieokt 28 2018, 17:00
Dat is wel heel indrukwekkend.
Het moge duidelijk zijn dat Frans Timmermans -- u weet wel, die eurofiele PvdA'er -- onderhand denkt dat hij al lang de voorzitter van de Europese Commissie is. Misschien dat iemand hem even kan uitleggen dat die eer vooralsnog naar Jean-Claude Juncker gaat. Officieel tenminste (want die zal ongetwijfeld te vaak dronken zijn om zijn functies naar behoren uit te oefenen).
https://twitter.com/TimmermansEU/status/1056486651491483650
"Beleefdheid verdringt onbeschoftheid, vertrouwen verdringt angst, nieuwsgierigheid verdringt vooroordelen, liefde verdringt haat, dialoog verdringt geweld. Jammer genoeg is het tegengestelde ook waar. Aan ons de keus. Wat zal het zijn? Laat je horen!"
Jawel, inderdaad, meneer eindigde zijn tweet met een oproep die dj's normaal doen tijdens een concert: "Laat je horen."
Zucht.
Het meest zorgwekkende hieraan is natuurlijk dat hij zich gedraagt als een soort van spirituele leider. Luistert meneer een beetje te veel naar de Dalai Lama? Denkt hij dat hij gezonden is door God om Europa te redden van... Ja, van wat eigenlijk? Van 'rechts patriottisme?' Is dat wat hij 'haat' noemt?
Ik word onderhand een beetje moe van deze man. Hij wordt steeds narcistischer.
Laten we in vredesnaam hopen dat Timmermans Juncker niet opvolgt. Dat zou zijn ego alleen maar voeden... en dat moeten we ten koste van alles voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten