Video! Geert Wilders vat het falen van Rutte perfect samen

Geen categorieokt 16 2018, 19:00
Geert Wilders, kun je van vinden wat je wil maar vlammend betogen kan die, en hóe! In de video is te zien hoe hij Mark Rutte een flinke uithaal geeft door simpelweg de feiten van afgelopen jaar over de dividendbelasting, belastingvoordelen en de luttele stijging van de koopkracht voor de Nederlander te benoemen.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Kh7Ua9N4D6o[/embed]
De dividendbelasting is natuurlijk de perfecte opening en de wijze hoe daar mee om werd gegaan doorn in het oog van zo'n beetje heel Nederland. Memo's die ineens wel bleken te bestaan, argumenten omtrent het vestigingsklimaat die compleet uit de duim waren gezogen maar zelfs na ontkrachting nog steeds door bleven etteren, het sms-'je vanuit Unilever die doodleuk zegt dat ze in het Verenigd Koninkrijk blijven en dan ook nog allerlei feiten waaruit blijkt dat de Nederlander keer op keer wordt besodemieterd ten behoeve van multinationals en de EU. Dat de twee miljard die ineens over is dan ook nog naar het bedrijfsleven gaat is voor Wilders niets meer dan in het gezicht van de burger spugen.
Wilders zelf stelt dan ook voor de twee miljard euro te gebruiken om het terugdraaien van de btw-verhoging te dekken. 'Daar heeft iedereen profijt van,' redeneert Wilders. Niet dat de PVV nou mijn partij is (zelfs het kapotte achterlicht van mijn fiets komt nog door de islam) maar credit where credit's due. Dit was een goed betoog, berust op feiten en zet helder uiteen waar en waarom Rutte z'n houdbaarheidsdatum heeft overschreden. Mooi gedaan van Wilders!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten