FILMPJE: Hongaarse vrouwen prijzen Viktor Orbán omdat hij géén laffe man is

Terwijl de politici in West-Europa mooie woorden spreken met het doel de Hongaarse leider Viktor Orban te demoniseren, prijzen de vrouwelijke inwoners van Budapest de premier om zijn houding en handelen ten tijde van de Europese Migratiecrisis. Orban bouwde een hekwerk en liet tijdens een toespraak in het Europees Parlement  weten dat hij massa-immigratie voor Hongarije afwijst. Het land ondertekent dan ook niet het Marrakech-akkoord. De vrouwen zien de teloorgang van de veiligheid en gezelligheid van de grote Europese steden Parijs en Berlijn voor wat het is. En benoemen het ook als zodanig. 

Dit staat in schril contrast met de laffe manen van West-Europa, die niet voor het belang van hun families opkomen en Orban van alles verwijten. Dat terwijl er eigenlijk niets mooiers is dan een compliment van dames wanneer je iets wél goed doet. Watch and learn:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. fockingworst

  Zoals ook al te lezen valt, zijn de steden als berlijn parijs koln osnabruck amsterdam rotterdam denhaag utrecht lille lyon marseille en ga zo maar door, vervuild met islamitische cultuur.
  Zoals steeds meer mensen gelukkig beginnen te begrijpen moeten we ons er tegen verzetten.
  Doen we dit niet snel, zal het blanke ras zeer spoedig verdwijnen in europa.
  Deze vrouwen zijn zeer terecht trots op deze moedig democratisch gekozen president die zijn volk gewoon beschermd zoals hij dat verplicht is in zijn functie.

  1. Groeneveld

   Aytas vindt het een prachtig vooruitzicht dat heel Europa volloopt, nee overstroomd wordt, door hordes kansarme en agressieve mannen. De omvolking moet natuurlijk wel op schema blijven. De 20.000 boze immigranten bij de Kroatische grens zal ze ook met open armen ontvangen. En er een welkomstliedje bij zingen.

   Orban wordt permanent gedemoniseerd door de staatsmedia (en dat zijn alle kranten en nieuwsrubrieken) omdat hij tegen de linkse opendeur-politiek is. Dat zegt niks over Orban, maar alles over het corrupte zooitje in Brussel.

  2. Onslow

   Dat zal wereldwijd gebeuren @fockingsausage. Geen zorgen daarover… Een natuurlijke vermenging op den duur. Het blanke ras wordt een bezienswaardigheid. Kijk naar het welvarende democratische Amerika hoe daar de maatschappij is ingedeeld. Ze kunnen niet meer buiten latino’s. Broodnodig in het zuiden van de vs de economie draait daar op.

 2. Ernst Quispel

  Er waren ook vrouwen die Hitler, Musolini en Franco aanbaden.

  Helaas.

  1. ildib

   Wat die drie te maken hebben met Orban mag je zus weten…..

   1. Spaanse kok

    Ik heb zojuist even Ernst zijn zus gesproken en zij gaf er een duidelijke verklaring voor.
    Er zijn in het verleden genoeg democratisch gekozen leiders geweest welke door vrouwen aanbeden werden.
    Achteraf gezien zijn we niet overtuigd van hun goede bedoelingen.

    1. Ernst Quispel

     Het is niet prettig om je te realiseren, maar domme vrouwen bestaan.

     1. Stanly2000

      Ernst, deze “domme”vrouwen hebben dus wel gelijk in tegenstelling tot domme Ernst en zijn maatje Spaanse frietenbakker.

     2. Spaanse kok

      quote:deze “domme”vrouwen hebben dus wel gelijk
      .
      Dat vonden veel mannen en vrouwen in 1940-1945 ook.
      Achteraf zijn ook die mensen, als ze nog leefden, er anders over gaan denken.

     3. Stanly2000

      Inderdaad Kok een “domme”reactie van je, maar je weet misschien niet beter. Het is je vergeven!

     4. Onslow

      De domme vrouwen zijn wel de eersten die Hongarije verlaten zodra ze de kans krijgen om zich in een ander mooi democratisch EU land als Nederland te vestigen.

     5. robroy

      nazilover de leugenaar doet weer even een duit in het zakje martijn kneusje

     6. Rosasolis

      @Ernst. Domme mannen bestaan er ook! Vooral degenen, mannen en vrouwen die het beleid van dictators steunen.

  2. Marija

   Ik lees u vrij vaak hier, maar inmiddels ben ik er van overtuigd dat u ze niet alle vijf op een rijtje heeft, om niet te zeggen u lijkt mij volledig gestoord.

   1. Ernst Quispel

    Ik dank Marija voor haar inhoudelijke reactie.

   2. fockingworst

    @marija u doorziet deze getekende ziel in 1 keer.
    Dit zielig karaktertje waait hier al 8 jaar of meer rond.
    Het is een verschoppeling van de maatschappij.
    Het is sneu maar ze bestaan.

  3. fockingworst

   Wat een vergelijking heeft @ernst,.
   Raakt kant noch wal.
   Heeft niks inhoudelijks te melden, schiet dan toch maar weer in nazihouding.
   Je moet toch ergens je brood mee verdienen.

  4. B. Pascal

   Inderdaad, zo ook Pechtold had ook aanbidders! Dat krijg je met vrouwen.

 3. C.A.Barstow

  Ja, hadden wij ook maar zo’n leider, je ziet ons land naar de verdommenis gaan en niemand doet wat tegen die, met hulp van het linkse multiculti gespuis, smerige islamitische vergiftiging van onze cultuur.

  1. Troelstra

   Ik las en hoorde Joe de Vogelaarwijken in rap tempo afzinken tot No go areas zoals de Parijse banlieues. Dus niks uitdagingswijken, kansenwijken, krachtwijken, prachtwijken. Dat kan ook niet anders met al dat zwerfvuil daar waar geen land te bezeilen valt. Weg ermee!

 4. Meriadoc Brandebok

  Orban is een dictator-in-wording die zijn eigen elite schaamteloos heeft verrijkt met EU-subsidies (lees: belastinggeld van West-Europeanen). Orban is niet integer.

  1. ildib

   Nee dan jouw held Rutte, die vieze flikker trekt volle zalen.

   1. Ernst Quispel

    Homoseksualiteit is in Nederland niet algemeen geaccepteerd.

    1. ildib

     Nee moet dat dan?

     1. Ernst Quispel

      Vooral bij mensen die gorgelen met diarree komt homohaat veel voor.

     2. ildib

      Ja dat doe jij dat gorgelen, dat zeg ik net.

    2. C.A.Barstow

     En dat moet vooral zo blijven!

   2. Meriadoc Brandebok

    Vergeleken bij Orban is Rutte een verademing.

    1. fockingworst

     @ernst
     Heb je gebrandebok weer een nieuw account binnengehaald?

     1. Spaanse kok

      Ik dacht vandaag van u vernomen te hebben dat ik volgens u niet bijster slim ben.
      Gelukkig nog net slim genoeg om te weten wie er een Tolkien naam kiest.
      Voor u schijnbaar een onoplosbaar raadsel.

  2. Ernst Quispel

   Ja, Meriadoc, het is een corrupte crimineel en fascist bovendien. Hij wordt door veel reaguurders hier aanbeden.

   1. Meriadoc Brandebok

    Bizar, nietwaar?

   2. ildib

    Ach, door zijn weerzin tegen moslims vergeven wij hem dit graag, een moslimrein land mag best een prijskaartje hebben, wat jij Quispel?

    1. Ernst Quispel

     Ildib ontkent in elk geval niet dat het een corrupte fascist is.

     1. fockingworst

      @ernst corrupt zijn ze overal ook in nederland duz oud nieuws.
      Als je geen inhoud meer hebt, kan je altijd nog wild om je heen slaan en proberen indruk te maken met woorden als fascist rascist dictator. #ernstzonderinhoud

  3. B. Pascal

   Elk systeem draait 300 jaar. Zo ook democratie!
   Poeting en Orban lopen hun tijd vooruit.

 5. Job Jansen

  Vrij logisch, hun kinderen en familie zijn wel veilig. Hier moeten hulpverleners vesten aan. En als de vrouwen daar trots op zijn, zijn er hier figuren die dat dom noemen. Oogklepjes op, en op naar het volgende bericht.

  1. Meriadoc Brandebok

   Deze column van Marbee drukt het goed uit.

   In conservatieve EU-sceptische kringen geldt Orbán als voorbeeldige leider: de sterke man consolideert een nationalistische staat, beschermt zijn cultuur door moslimmigratie te weren en buigt niet voor Brussel. Dat hij daarbij liberale waarden aan z’n laars lapt en xenofobie uitdraagt, nemen zijn bewonderaars voor lief: zo’n aanpak zou nodig zijn om de westerse beschaving te redden.

   Maar aan de regeringsstijl van Orbán kleeft weinig westerse beschaving. Het is de totalitaire stijl van de oosterse potentaat die alle macht en rijkdom naar zijn eigen clan toetrekt. Orbáns regering heeft de grondwet aangepast om het Constitutionele Hof de politieke kleur van de regerende meerderheid te geven. Dit nadat het Hof vaak negatief oordeelde over wetsvoorstellen van zijn partij. Orbáns regering frustreert het functioneren van de pers en maatschappelijke instituten. Ook faciliteert de regering corruptie op grote schaal: met de president bevriende oligarchen, alsmede familieleden krijgen miljardenopdrachten, grotendeels afkomstig uit EU-fondsen.

   Mij verbaast het hoe makkelijk Orbáns bewonderaars in het Westen over zulke misstanden heenstappen, terwijl ze al bij een schim van machtsmisbruik of corruptie in Brussel of bij de eigen regering op de achterste benen staan om een exit of kabinetsval te eisen. Deze selectieve boosheid kent geen logica. Of het moet de aanname zijn dat wie zijn land voor moslims afsluit, daarbinnen de democratie eigenhandig om zeep mag helpen. Abusievelijk noemt Orbán zijn land een democratie, zij het een ’illiberale.’ Zonder liberalisme is er geen vrijheid en zonder vrijheid geen democratie. Orbáns rooftotalitarisme beschadigt Hongarije. Terecht dat Brussel nu eindelijk in beweging komt.

   1. Groeneveld

    De mening van een solitaire columnist die in dienst is van de gelijkgeschakelde media.

    Indrukwekkend. Kuch.

    1. Aytas

     Lees eens wat amnesty international over Hongarije zegt.

     1. ildib

      Wie neemt Amnesty nu in gotsnaam serieus?

     2. Aytas

      Lijkt me heel wat slimmer dan een opinie maker van dds serieus te nemen.

    2. Meriadoc Brandebok

     Voor de gelijkgeschakelde media moet u in Hongarije zijn.

   2. Stanly2000

    Sorry, maar wie is Marbee?

    1. Meriadoc Brandebok

     Stanly, raakte de column een gevoelige snaar? Het is Marbe en ik maakte een tikfout op mijn tablet. Maar dat kon u toch zekf ook wel bedenken?

     1. Stanly2000

      Nee hoor Guus, ik kon het zekf niet bedenken!

   3. Ernst Quispel

    Mooie en zeer rake column. Het zal hier wel niet goed vallen, de corrupte fascist Orban wordt hier vereerd en de eigen democratisch gekozen bestuurders veracht.
    Die situatie bestond bij de NSB indertijd ook en dat liep slecht af.

    1. Stanly2000

     Ernst weet schijnbaar wie Marbee is?

    2. fockingworst

     @ernst
     U heeft geen inhoud en gaat dan de nazikaart spelen totaal ongefundeerd.
     U suggereert ook dat orban niet gekozen is.
     Leg uit waarom het een fascist is(weet u uberhaupt wel wat fascisme is?)
     Door het te herhalen, maakt het nog geen waarheid.

    3. Groeneveld

     De grijsgedraaide plaat van Quispel waarvan de naald in dezelfde groef blijft hangen.

     Ik schat dat het de 783e keer is dat hij deze opmerking maakt. Tegen beter weten in, wel te verstaan.

   4. Job Jansen

    Interessant stuk.
    Hier in Nederland heb je inderdaad veel minder corruptie. Maar de pers is ook hier niet te vertrouwen (het merendeel wordt links gaframed). De vrijheid hier wordt elk jaar een beetje minder. Zo langzaam dat het niet eens opvalt. Door de komst van de Migranten (Islam) heeft de autochtoon minder vrijheid.

    1. Aytas

     Je maakt me erg nieuwsgierig hoe je dat kunt bemerken wat betreft die vrijheid, ben jong. Volgens mij willen de conservatieven ons doen geloven dat onze vrijheid wordt afgepakt om hen onze vrijheid te laten afpakken. Het frame is in mijn ogen 85 % rechts. De propaganda machine van rechts draait op volle toeren, creëren van nepnieuws zoals dit artikel. ‘Vrouwen van Hongarije’ om hoeveel gaat het nu werkelijk en lees eens wat breder geïnformeerd en je vindt hele andere geluiden uit Hongarije.

    2. Meriadoc Brandebok

     Ja, over de linkse pers wordt hier continu geklaagd alsook over demonisering. Maar hoe kijkt men eogenlijk aan tegen de demonisering van Sargentini en Soros op de Hongaarse televisie, die, niet geheel toevallig, in handen is van Orban en co?

 6. Equilibrium

  Marija , heeft hem snel door.
  De meeste die meelezen weten van tevoren al wat hij gaat posten.

 7. Aytas

  ‘Terwijl de politici in West-Europa mooie woorden spreken met het doel de Hongaarse leider Viktor Orban te demoniseren, prijzen de vrouwelijke inwoners van Budapest de premier om zijn houding en handelen ten tijde van de Europese Migratiecrisis.’

  Hitler werd ook geprezen. Wat een onzin verhaal weer.

  ‘ Dit staat in schril contrast met de laffe manen van West-Europa, die niet voor het belang van hun families opkomen en Orban van alles verwijten’

  Hoe zijn de mannen van west Europa laf teunis? Omdat velen weigeren iedereen over 1 kam te scheren en wel inzien dat hun regering een rol in vlucht redenen speelt? Niet iedereen heeft behoefte aan de herleving van fascisme.

 8. Heinz

  Er zijn ook mannen die dol zijn op Orbán… en DDS ‘ers bijvoorbeeld. Vandaag een goed artikel in Trouw over de EVP en Orbán met wat meer inzicht. Tja, sommigen zien alleen het hek en zijn niet bij machte verder te kijken. In zichzelf gekeerd dus.

 9. Floris

  De columniste is Nausicaa Marbe en die acht ik betrouwbaar.

  Wie minder betrouwbaar is, is de recent verbannen gladjanus Guus Geluk die nu acteert als Brandebok. Hij citeert selectief en laat de essentie van de column slinks achterwege. Daarom zal ik deze hier citeren:

  “Dat somt het Oost-Europese drama op: jarenlang ondernam de EU niet de nodige actie om de ongekende corruptie en machtsmisbruik te beteugelen. Zo ondermijnt de EU haar gezag en geloofwaardigheid. Meer willekeur in de EU: grof geweld tegen vreedzame demonstranten in Catalonië werd in Brussel goedgepraat. Daar sloeg de EU een pleefiguur mee: opkomen voor westerse waarden bleek ineens niet meer zo belangrijk als een regio zich wilde afscheiden van een lidstaat. Weinig verheffend is ook de onmacht van Brussel om corruptie in eigen gelederen te beteugelen: een funest voorbeeld voor alle lidstaten. Bij zoveel willekeur rijst de vraag of Orbáns terechte wens om regie over de migratie naar zijn land te houden, wellicht de reden is om Hongarije te vervolgen voor zaken waarmee andere landen wegkomen.”

  De clou zit hem in de laatste zin.

  NATUURLIJK gaat het de schurken in Brussel enkel en alleen om Orbans onwil om migranten binnen te laten.

  In Oost-Europa hebben ze goed in de gaten dat de massa-immigratie van met name moslims van West-Europa een beerput heeft gemaakt. Dat zij daarvoor passen is zeer verstandig.

  1. Fortiori

   Het is niet alleen de migranten kwestie @Floris en dat weet u zelf ook wel. De EU subsidie die verkeerd gebruik van wordt gemaakt. Een subsidie die ten goede van de bevolking zou moeten komen. Orbán’s partij wordt nog gedoogd enkel om de reden dat er dan nog met hem gepraat kan worden. Corruptie wordt daarom door de vingers gezien en dat vind ik schandelijk.

   1. Floris

    Lees even de volledige column van Nausicaa Marbe, van Roemeense afkomst. Zij weet waarover ze praat.

    De EU weet al jaren hoe corrupt het daar is, maar deed niets. Ze kwamen pas in actie toen Orban weigerde migranten toe te laten.

    1 + 1 = 2.

    1. Fortiori

     OK, @Floris, maar hoe zou Hongarije het redden zonder die EU subsidie ? Dat het haar eigen boontjes mag doppen. Zou het platteland daarmee veel beter af zijn? Ik zie toch een beter Europa in samenwerking. Daar past corruptie niet bij.

     1. Floris

      Je leidt (al dan niet bewust) af van de essentie. En die gaat over de massa-immigratie van oninpasbaren behept met een ons vijandige cultuur die handenvol geld kosten en onze samenleving steeds onleefbaarder maken (daarin geassisteerd door zogenaamde goedmensen die alles door een roze bril bekijken).

      Daar trappen ze in Oost-Europa niet in.

      That’s it.

      En voor de duidelijkheid: ik ben een groot voorstander van Europese samenwerking. Maar dan wel gericht op het welzijn van Europeanen en niet op westenhatende parasieten die hier slechts komen voor gratis geld en stennismakerij.

     2. Rosasolis

      @Fortiori. Die corrupte dictator Orban doet een vreselijk spel met het EU.
      Hopelijk stemt de EU Assemblee tegen dit dictator die het geweldig vindt
      dat HIJ geld krijgt van onze EU burgers, terwijl hij alle vormen van samenwerking negeert. Eerst Asiel zoekers opvangen in zijn opvang kampen, en DAARNA deze officiele Rode Kruis geregistreerde vluchtelingen dwingen tot een leven in een van de Orban Hongaarse Concentratie Kampen. Waarvan vele christenen uit Syrie moeten proberen te overleven. Zonder redelijke voeding, kleding, warmte, hygienische producten, en geen medicijnen. Trouw was vorige week vol van dezelfde soort fotos: van heel vroeg s’morgens toen de mannen alweer zoveel lijken uit de Orban kampen gingen dragen…
      vooral van kinderen. En ook veel fotos van gewone burgers die pakketten over de metershoge afscheiding gooien: voedsel pakketten,
      warme kleding, schoenen, hygienische zorg pakketen, en boeken.
      Ik ben lid van Open Doors, die alweer kacheltjes beschikbaar zal stellen,
      voor de christelijke vluchtelingen in Orban’s concentratie kampen…
      tenminste als die maatschappelijke werkers en artsen toegang krijgen in die afschuwelijke onmenselijke Orban kampen. Kortom: moet Orban samen met de EU gaan samenwerken, of eruit gaan. Maar dan krijgt dit domme dictator problemen, want niet iedereen in Hongarije is zo dom.
      Velen in Hongarije weten van de lange lijst van Orban corruptie.
      De bevolking van Roemenie is veel wijzer en veel liever. Het gaat nu veel beter met dit land, misschien omdat het werkelijk Europa wil steunen. Mijn grootouders waren immigranten van dit oude
      Romeinse land, en spraken het oude

 10. Troelstra

  In Hongsrije hebben ze nu , anders dan in Kroatië, geen last van een dreigende invasiemacht aan de grens met 20 000 testoseronbommen die je voor je eigen veiligheid en leefbaarheid echt je land niet binnen wel hebben. Hongarije is gied bezig. Victor Orban verdient de loftrompet.

 11. Rosasolis

  Hongarije is nog steeds een achterlijke land, die gewend is aan dictators. Net als jaren geleden toen een van onze grootste muziek componisten, Josef Haydn, werkte aan het hof van Esterhazy, waar hij en zijn collega’s een zeer harde leven hadden. Toen de communisten Hongarije over namen na WW 2, vluchten duizenden Hongarijen dit land. Duizenden kwamen naar Canada, en wonen daar nog steeds; ieder stad in Canada heeft duizenden Hongaar vluchtelingen vanuit de 50er jaren. En de achterlijke, laag-opgeleiden
  adoreren hun hero Orban!… Hebben die lui ook familie in Canada?
  Heel jammer is het voor de studenten en hoog-leraren van het Central European University, in Budapest, dat dictator Orban dit belangrijke Universiteit ging sluiten…
  Alleen om dat het werd door G. Soros opgericht, enkele jaren geleden.

 12. Jacco

  Deze vrouwen kunnen gewoon veilig over straat lopen dankzij orban daar kan Rutte met dat hele linkse zooitje nog een voorbeeld aannemen.

 13. Troelstra

  Wat is een gutmensch?

  Om deze vraag te beantwoorden het volgende:

  Het openlijke verzet tegen immigratie is in Oost-Duitsland veel groter dan in West-Duitsland.
  Hoe kan dat?

  1 De Oost-Duitsers herinneren zich de DDR-dictatuur nog goed.
  Ze weten nog wat een Lügenpresse is: constante misleiding en desinformatie. Ze herinneren zich de holle praatjes van de politici nog en zagen ook hun land afglijden. Nu ze verenigd zijn met West-Duitsland zien ze dat het politieke systeem gelijk is. Ook in het Westen is de pers een Lügenpresse. Ze zijn van de regen in de drup gekomen. Deze situatie kweekt geen Gutmenschen, wel strijdbare burgers die niet over zich heen laten lopen.

  2 De Oost-Duitsers zijn tot 1990 niet blootgesteld geweest aan de politiek correcte hersenspoeling, bij ons begon het eind jaren zestig. Ze zijn dus zo’n 25 jaar korter gehersenspoeld.

  De Oost-Duitsers reageren daardoor nog als echte mensen, hun instincten werken nog, ze zien gevaar, hun gevoel voor goed en fout functioneert nog. Gezonde afweerreacties t.a.v. het onnatuurlijke en het vreemde werken nog zoals bij een gezond mens. Ze zijn nog niet verpapt en reageren als normale mensen.

  Dit alles is bij een groot deel van de westerse mens, de Gutmensch, uitgedoofd, door jarenlange politiek correcte hersenspoeling. De Gutmensch is geestelijk beschadigd, belangrijke menselijke modaliteiten werken niet meer. En deel van het resultaat van een langdurig evolutionair proces is buiten werking gesteld. Los van de nog wel functionerende medemens zijn ze eigenlijk niet levensvatbaar meer, ze zouden binnen de kortste keren letterlijk en figuurlijk onder de voet gelopen worden. De Gutmensch is kansloos tegen fanatieke islamitische halsafsnijders, die lachen om begrippen als: verbinden, respect, samenleven, multikulti, etc.

  Iets dergelijks is er aan de hand bij Wasserbomben en plofkippen.
  Wasserbomben smaken niet meer en er zit minder in: vitaminen en mineralen. Het is een trieste variant van de echte tomaat.

  Plofkippen zijn geen echte kippen meer: ze kunnen niet meer vliegen en ook niet vechten (haan) of vluchten, ze kunnen nauwelijks op hun poten staan.

 14. Bes Tolen

  Ik moet zeggen dat nu ik het land na lange tijd weer heb bezocht, Hongarije mij echt is meegevallen. Het ziet er veel beter uit dan ik verwachtte en ik zie een voortgaande opbouw van het land.
  Je merkt dat het land door de bevolking zelf gedragen wordt. Dat straalt men uit.
  Het vervoer is zeker een knelpunt. De wegen in en om Boedapest zijn overvol en de avondfiles overtreffen alles. Reden, dat er hard gewerkt wordt aan meer nieuwe wegen. De achterstand in infrastructuur was gigantisch maar de vorderingen zijn er.
  Ik heb van Hongarije een goed gevoel over gehouden. Helaas kan ik dat niet meer van West Europese landen zeggen.

 15. Bes Tolen

  Ah die Brandebok. En Nederland dan? Daar worden de eigen mensen financieel leeg gemolken door regeringen, die steeds meer vreemdelingen ten onrechte hier in grote getale toelaten. Onnozel halzen zijn nog wel gewenst maar voor het overige is m.i. de grootste misdaad uit de geschiedenis door eigen mensen tegen eigen mensen gaande. . Mensen, die hun verstand gebruiken, begrijpen dat en hebben verhalen over de Tweede Wereldoorlog daarvoor niet nodig. Die regeringen wel om de eigen bevolking onder de duim te houden en te beschuldigen. De omgekeerde wereld.

  1. Floris

   “is m.i. de grootste misdaad uit de geschiedenis door eigen mensen tegen eigen mensen gaande.”
   ———————————————————————————-
   Daar kon je weleens gelijk in hebben.

 16. Bes Tolen

  De meeste Nederlanders beseffen niet dat ze in een land wonen waar de corruptie hoogtij viert. Ze trappen in de mooie verhalen van de politiek en haar organen en van de TV e.d. De overheidsuitgaven zijn voor politici een ondoorzichtige brei. Wat er precies mee gebeurt, ontgaat hen en des te meer als ze dogmatisch zijn en dat zijn ze. De massa immigratie wordt gesteund door een groot aantal lieden, die op allerlei af te keuren manieren steun geven. Veelal vanuit hun hoge en hogere posities in organisaties tot bejaardentehuizen toe. Terwijl die organisaties zich helemaal niet met illegale daden mogen bezig houden. Heel veel lieden beseffen trouwens helemaal niet waar ze mee bezig zijn. Die doen wat hen is opgedragen, wat ook. Niemand maakt ze wakker. Nederland.

 17. Arie B

  Orban heeft op het punt van migratie helemaal gelijk. Vroeg of laat zal de geschiedenis dat ook aantonen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.