FILMPJE: Hoogtepunten van de eerste vrije trainingen Grand Prix Brazilië

De eerste vrije trainingen zitten erop en dus blikken we terug op een voor Verstappen gunstig resultaat. Drie teams zijn aan elkaar gewaagd. Mercedes, Red Bull en Ferrari domineren het veld. Verstappen zette de snelste tijd neer en reed netjes zijn ronden. Dat beloofd dus smullen voor Verstappenfans dit weekend, mits de Nederlander zijn vorm volhoudt en de auto nog wat winst pakt voor het geval de concurrentie dichterbij komt. Noemenswaardig was verder de prestatie van de Fransman Grosjean met een prima tijd in zijn Haas F1 auto. Teamgenoot van Verstappen, Daniel Ricciardo, had weer eens een situatie en moest een onderdeel van zijn motor vervangen. Hierdoor start hij zondag welhaast zeker verder van de finishlijn dan Max. 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.