Heel goed! Politie zet herkenbare beelden van walgelijke inbrekers online

Geen categorienov 18 2018, 21:00
De camerabeelden zijn, zoals je hierboven ziet, buitengewoon scherp.
Op 7 augustus van dit jaar drongen twee mannen een woning in de Mary van der Sluisstraat in Amsterdam binnen. De heren namen daar voor duizenden euro's aan spullen mee. Dat is natuurlijk al erg genoeg, maar wat het nog erger maakt is dat sommige van de zaken "zeer persoonlijk" waren. Een woordvoerder laat weten tegen AT6-programma Bureau 020:

"Ze hebben spullen meegenomen met een grote emotionele waarde. Een hele nare en beangstigende ervaring voor de bewoners."

Hoewel de politie lang geprobeerd heeft om de daders op te sporen en in de boeien te slaan is dat tot nu toe niet gelukt. Daarom worden de camerabeelden nu publiek gemaakt. Zoals een ieder kan zien op de foto gaat het om twee "lichtgetinte" mannen. Eén heeft een wat gezet postuur en kort, donker haar, de andere lijkt wat slanker. De tweede dief heeft een ringbaard, en droeg op de dag in kwestie een grijs t-shirt, een donkere broek, en donkere schoenen. Ook had hij een donkere pet én een rugtas op.
De ietwat gezette dief van de twee droeg een grijze lange broek, een donker t-shirt, en oranjekleurige handschoenen.
Natuurlijk wordt een ieder die de dieven herkent vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie Amsterdam. Dat zou nu behoorlijk snel moeten gebeuren aangezien de beelden ontzettend helder zijn. Het gaat bijna om 4K-kwaliteit.
Dus: beste beentje voor! Verspreid deze foto waar je maar kan zodat deze twee wanstaltige lieden binnenkort in het gevang gezet kunnen worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten