Hoofdredacteur KRO-NCRV pleegt karaktermoord op Piet-liefhebbers: ‘Zij drammen, dus mag ik lekker racistisch doen…’

Lekker framen.

KRO-NCRV-hoofdredacteur Hans Laroes is één van de beruchtste leden van het mediakartel. De man is politiekcorrect tot op het bot en heeft er een carriere van gemaakt om zijn linkse denkbeelden te verspreiden via de mainstream media om de Nederlandse bevolking evenzo pc-links te maken.

Helaas voor Laroes zijn er nog altijd Nederlanders die daar een beetje anders over denken. En dus wordt hij met de dag fanatieker. Zo was hij vandaag de hele dag bezig met een brute karaktermoord te plegen op alle liefhebbers van het traditionele Sinterklaasfeest. Kijk maar naar zijn Twitter-account. De man was écht flink bezig.

Zo retweette hij onder meer de volgende tweets van diehard Piet-haters:

Maar dat was niet afdoende voor meneer. Nee, blijkbaar was hij bang dat mensen het punt nog steeds over het hoofd zouden zien, en dus besloot hij om zélf ook maar het één en ander op Twitter te schrijven. Het begint met een karaktermoord op aanhangers van Zwarte Piet. Volgens hem denken die “zij drammen, dus mag ik lekker racistisch doen.” Geen Zwarte Piet-fan die dat gezegd heeft, maar Laroes legt alle Piet-aanhangers de woorden tóch in de mond. Zo gaat de hoofdredacteur van KRO-NCRV te werk.

En dan hebben we deze tweet ook nog waarin hij de joods-christelijke beschaving wegzet als diep-racistisch en moreel-failliet:

Het is een schande dat deze man zich hoofdredacteur van een publieke omroep mag noemen. Ik kan niet anders zeggen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Duke

  DDS een beetje facts checken kan geen kwaad. Hij is ex-hoofdredacteur.
  Wikipedia:
  “Vanaf 1 juli 2016 was hij interim-hoofdredacteur bij KRO-NCRV. Op 20 september 2018 werd bekend gemaakt dat zijn contract, dat tot 1 januari 2019 liep, niet werd verlengd en dat hij per die datum onmiddellijk kon vertrekken. “

 2. marco1

  Hahaha blackface de vertaling lijkt nog niet eens op zwarte piet. Een schoorsteenveger gelukkig bestaag het beroep nauwelijks nog maar wat had die zich anders g ediscrimineerd gevoelt.

 3. Ernst Quispel

  Hans Laroes slaat de spijker op zijn kop maar en passant ook op de duim van de pro-Pieters die zich vandaag overwegend presenteerden als agressief tuig.

  1. O.P.

   Hans Laroes slaat de spijker op zijn kop compleet mis en dan ook nog op de duim van de Anti-Zwarte-Pieters die zich vandaag overwegend presenteerden als provocerende tuig.
   Anti-Zwarte-Pieters halen hun inkomen uit subsidies verstrekt door de belasting-betalende werkende Nederlander.
   Met vriendelijke groet, PSV supporter.

  2. Siemien

   Nee hoor Ernst, linkse journaille laat vooral voorstanders van de zwarte piet zien, die worden gedemoniseerd en als hooligans weggezet.
   Tegengas wordt gedemoniseerd, de ziekte die rond gaat in Nederland, is de allochtonen racisten ziekte..

  3. Arie B

   Leve het verzet! Jammer voor jou met je teksten als gestaag teruglopend e.d. Er wordt geen millimeter meer geweken voor jankende drammers. De DEMONstranten zoeken juist de confrontatie door naar plekken te gaan waar ze uitgekotst worden.

  4. Baaz

   “Hans Laroes slaat de spijker op zijn kop…”

   Het is goed dat jij ook een mening hebt.

  5. Roughwood

   De hoofdredacteur van een VARA website wilde ook ergens zijn piemel insteken. Maar #metoo geldt blijkbaar niet voor linkse viezeriken. Dus werd zijn wangedrag vakkundig door de MSM gedownplayd. Een schoolvoorbeeld van de hypocrisie en selectieve verontwaardiging waar het linkse deugvolk in dit land patent op heeft. ‘Ons soort mensen’ houden zich niet aan afspraken inzake, of gebruiken geweld bij, demonstraties op een kinderfeest? Geen probleem. De ‘tegenpartij’ die hierop reageert? Racisten! Nazi’s! 68% van dit land is het anti Piet gejank van zelfbenoemde beroepsslachtoffers meer dan zat. 26% verziekt al jarenlang stelselmatig en bewust een mooie traditie die helemaal niets met racisme van doen heeft of staat hier achter. Ja, daar wordt de NL’se maatschappij echt beter van. Het ergste is nog dat dit de komende jaren alleen maar verder gaat escaleren. En narcistische moraalridder Laroes, recentelijk verantwoordelijk voor het om zeep helpen van Brandpunt en gewieberd bij KRONCRV? Die zou er goed aan doen eens even een toontje lager te zingen!

  6. robroy

   Tis goed michael ga ergens anders huilen

 4. IJsbrand Koudvuur

  Joods-christelijke samenleving…

  …ugh 🙁

  1. Siemien

   @Ijskoud stranduur

   satanische-islamitische samenleving…

   1. IJsbrand Koudvuur

    …in het Midden-Oosten.

    1. poldi

     En binnen afzienbare tijd ook in de EU als de islamisering in het huidige tempo exponentieel doorgaat en de politici behoudens de PVV, FVD en SGP nog steeds hun politiek correcte koppen in het zand blijven steken.

     Noot
     Wat is “politiek correct” toch een smerig en ondermijnende tekst geworden.

 5. Groeneveld

  Hans Laroes is de obersturmbannführer van de politiek correcte meute. De lul is zo gehersenspoeld dat hij niet meer weet wat jij uitkraamt. Volledig ontoerekeningsvatbaar.

  1. Groeneveld

   jij = hij

  2. Ernst Quispel

   “obersturmbannführer”

   Ik begrijp dat Groeneveld meent dat Laroes zich ten onrechte schuldig maakt aan een verwijzing naar het nazisme.

   🙂

   1. IJsbrand Koudvuur

    @Ernst,

    Wellicht bedoelde Groeneveld de term политический руководитель.
    Wat beter tot zijn recht komt.

   2. Seneca

    @kwispel
    lazer toch op van dit forum. als men wist wie je was en waar je zou wonen, dan zou je niet vreemd moeten opkijken dat er iemand verhaal komt halen. en neen, dit is geen bedreiging maar je denkt dat de overheid, als je in nood bent, komt helpen? vergeet het maar ondanks je politiek correcte geneuzel ben je niets meer dan een Made in de ogen van de elite.

    1. robroy

     O maar dat weten we wel @Seneca waar ons leugenaar kindervriend woont hoor dat was niet zo moeilijk om te achterhalen.
     Eerdaags komt het wel goed .

   3. Siemien

    Ernst zegt: “Ik begrijp dat”

    Ernst begrijpt niet, Ernst insinueert wel graag een bepaalde weg in zodat hij zijn sympathieën voor het nazisme kan plempen

    1. Ernst Quispel

     Siemien heeft er helemaal geen moeite mee de opponent in de discussie voor nazi uit te kafferen.
     De redactie van DDS lijkt het ook prima te vinden.

     1. Baaz

      “Siemien heeft…”

      Dat weet jij niet, dat kun jij niet weten. Het is jouw conclusie en dat mag.

     2. Baaz

      Denk je om de klok meneer Quispel, je bent al bijna over tijd. Morgen niet teveel kletsen want jouw woordvoerder kan jou niet bijstaan omdat hij vooraan in de kerk zit, ik ben trouwens benieuwd wat voor kerk omdat hij het niet zo nauw neemt met het occultisme, zo heeft Siemien al aangetoond.

     3. Siemien

      De vraag is natuurlijk wat Ernst eigenlijk echt zegt en als je goed leest duwt Ernst het gesprek in de richting van nazisme.

      “Ik begrijp dat Groeneveld meent dat Laroes zich ten onrechte schuldig maakt aan een verwijzing naar het nazisme.”

      Aangezien Ernst graag deze sympathieën deelt met iedereen verwijs ik daar ik even netjes naar…

     4. Baaz

      @Siemien: Als meneer Quispel begint met; ik meen, ik begrijp, ik constateer, ik concludeer, ik zie, ik denk, etc., dan kun je meteen afhaken. Daarna komt er een mening, verpakt in een conclusie die ook gewoon zijn mening is. En dat mag. 😉

   4. Baaz

    “Ik begrijp…”

    Dat klopt, en wat daarna komt begrijp jij meestal niet.

 6. Pescador

  Weer een zonder verstand.
  De zwarte pieten discursie heeft niks met zwartepiet te maken ,het gaat om het behouden van onze cultuur die door een stel gekken kapot gemaakt moet worden en begonnen door zwarte mensen die het niet kunnen hebben dat er ook zwarte mensen zijn die wel aardig zijn.

  1. Julian

   Waar was u toen de klomp verdween?

 7. Julian

  Het is een schande dat je zegt woorden in de mond leggen gebruikt en het vervolgens zelf doet. Er is helemaal niks mis met de tweets. Ze kloppen gewoon. Vrijheid van meningsuiting lijkt in Nederland alleen maar voor enkele mensen te gelden. Tenminste dat hoor ik de hele tijd in deze pieten discussie. Ook ik vind dat anti zwarte piet maar eens klaar moet zijn. Maar andere mensen mogen best die mening hebben en die uiten.

 8. Ritter

  De Zwarte Piet haters zijn een klein groepje…………………..maar hebben een zeer grote megafoon omdat een groot deel van de media met hen sympathiseert.

  Kortom, een groot deel van de media hebben dezelfde agenda als de Zwarte Piet-haters.

  1. AS210854

   Twitter weet je wat de overeenkomst van Hans Laroes en de pieten tegenhangers is? Ze vreten samen uit de staatsruif , die door de voorstanders gevuld wordt.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Ik leerden Hans Laroes kennen toen hij een heksenjacht openden op Pim Fortuyn.
  Pim Fortuyn zou later op het Mediapark(!) afgemaakt worden.
  Want Pim Fortuyn was volgens de gore MSM Hitler en ja, wat zou jij doen wanneer je terug de tijd in kon en met een pistool Hitler tegenkwam.
  De moord op Fortuyn was een grote overwinning van de haat-MSM op de democratie en het volk.
  Hans Laroes was een vurig lid van de Inquisitie. Zijn NOS journaal deed alles om Fortuyn Auschwitz in de schoenen te schuiven.
  Logischerwijs kreeg dit zwijn in dit corrupte bananenland daarna aanbieding op aanbieding.
  Zo werkt dat hier in ‘solidair’ NL.

 10. ishotya

  Die intocht-rechter heeft het goed verwoord, maar vrijwel iedereen gaat weer aan de essentie voorbij. Zwarte piet,groene piet roetveeg piet: allemaal prima . Racisme komt pas om de hoek kijken als men onderscheid maakt op grond van die uiterlijke verschillen, dus zwart mag niet en groen of roetveeg mag wel. Kortom, iedereen die onderscheid maakt op grond van uiterlijk is een racist. Zelf ben ik overigens niet pro-zwarte piet; voor mij hoeven al die feestdagen niet. Maar als men dat leuk vindt moet men het vooral blijven vieren. Waar het mij om gaat is dat mensen eindelijk eens begrijpen hoe racistisch het feitelijk is als je bv naar de smurfen kijkt en dan vindt dat er beter een roetveegsmurf zou moeten zijn. Iets in je brein triggert dan blijkbaar op (huids)kleur en dat is de essentie van racisme.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.