Kabinet gaat migratiepact tekenen op basis van flut analyse

Alweer een artikel over dat kut pact? Jazeker. Wellicht had iemand nog een beetje hoop dat de analyse voorafgaand aan het tekenen van het migratiepact de mening van het kabinet enigszins zou doen veranderen, maar nee, gewoon de poorten opengooien! Via NU.nl.

Analyse
De conclusie naar aanleiding van de juridische analyse is dat “de afspraken uit het pact de instemmende landen geen juridisch afdwingbare verplichtingen oplegt. Ook de nationale soevereiniteit blijft gegarandeerd”, stelt Harbers. Verder wordt nog even toegelicht dat er duidelijk in het pact staat vermeld dat de inhoud niet juridisch bindend is. Niks om je zorgen over te maken dus! Wrong.

Hartstikke leuk natuurlijk dat de analyse deze conclusie oplevert, maar de vraag is verkeerd gesteld. Het gaat er niet om of dat pact juridisch bindend is tussen instemmende landen, maar of migranten op Nederlandse bodem door rechters kunnen worden bijgestaan wanneer zij dit pact aanhalen tijdens hun rechtszaak. Het antwoord is dan ja!

Soft Law
In diverse rechtszaken is naar voren gekomen dat rechters door Nederland ondertekende zogenaamde ‘soft law verdragen wel degelijk mee laten wegen bij hun oordeel. Diverse termen in zowel de Nederlandse wetgeving als dat pact maken gebruik van normatieve begrippen.

Een concreet voorbeeld van zo’n normatief begrip waar iedere werknemer in Nederland mee te maken krijgt is ‘goed werkgeverschap’. Een exacte definitie hiervan wordt niet gegeven maar men voelt meestal wel aan wat hiermee wordt bedoeld. Een werkgever die het tijdelijke contract van een zwangere vrouw niet verlengd terwijl ze aantoonbaar een goede werknemer is, kan (onder andere) op basis van de wet omtrent goed werkgeverschap een flinke klap om de oren krijgen van de rechter.

Iedereen snapt ook dat niet iedere situatie zo duidelijk is als deze. Men kijkt in lastigere situaties naar vorige rechtszaken en concludeert op basis van die uitspraken (en waaraan deze zijn getoetst) hoe verder te handelen (jurisprudentie). Stel nu dat er een verklaring wordt ondertekend die bepaalde situaties omtrent ‘goed werkgeverschap’ invult. Een rechter zal dit, naast jurisprudentie, meenemen in zijn oordeel.

Genaaid!
Het migratiepact is in die zin (straks) een soort ondertekende verklaring die een bepaalde invulling geeft aan dergelijke termen. Een rechter kijkt daar dan naar en zegt: ‘Nederland hanteert dit en dit begrip in de wet en vult de betekenis en bedoeling van deze term aan met de intentieverklaring zoals beschreven in het migratiepact.’ Bam, daar ga je dan!

De overheid legt zichzelf niks op en verplicht andere landen niets, en wast dus z’n handen in onschuld, maar rechters kunnen er dus wel voor kiezen om de overheid iets op te leggen! Tsjah, maar daar gaat de overheid niet over, scheiding der machten en zo…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Lugar

  Dit pact is het allerslechtste idee sinds de invoering van de euro! Straks kan niet gezegd worden dat er niet is gewaarschuwd. Nederland wordt genaaid en dubbel genaaid door Marx Rutte en zijn EU-vriendjes.

  1. AS210854

   Als er over een tig jaar er een parlementair onderzoek komt over dit pact, zijn de verantwoordelijke zo als gewoonlijk weer eens selectief dement, en kan niemand zich iets herinneren.

  2. tomygun

   Binnen 5 jaar is Nederland Africa dank zij de vvd van af het begin
   gezegd die vvd vertouw ik niet het zijn ratten maar ja er zijn in de
   hele kamer maar 3 patijen die tegen stemde dus het is een ratten nest .
   Daar komt orlog van binnen en buiten Nederland niemand gaat zich
   uit de naad werken om hun een lekker lui leven tegeven .
   Merkel had maar met dat vliegtuig naar beneden gedonderd met Rutte erbij .

   1. Lugar

    “Binnen 5 jaar is Nederland Africa…”

    Dat lijkt wel de kwade opzet te zijn van de VN en andere lieden die op aarde leven alsof er geen grenzen bestaan!

    1. Floris

     Vanuit de VN is het zeer zeker kwade opzet. Met name afkomstig van de OIS-landen, gesteund door rancuneuze negerlanden en schurkenstaten.

     De rest van de VN wordt bemand door oikofobe westerse cultuurmarxisten die eraan meewerken.

     Of het van de West-Europese deugmensjes zoals Rutte en Harbers kwade opzet is valt te betwijfelen. Ik hou het op een combinatie van naïeviteit, politiek correctisme en eigenbelang.

     1. Lugar

      @Floris: Hoe dan ook, we worden er weer ingemoffeld. hetzelfde geldt voor de klimaattoestanden. Ik heb daar vandaag wat reacties over neergezet bij leugenpresident-trump-slaat-nu-helemaal-door-gelooft-klimaatrapport-van-eigen-regering-en-wetenschappers-niet/

      Een filmpje waarin Timmermans pertinente onzin en kletskoek verkoopt welke door wetenschappers onderuit wordt gehaald. Op hetzelfde niveau worden we nu besodemieterd met Marrakesh!

     2. Ernst Quispel

      “rancuneuze negerlanden”

      I rest, nu al, my case.

     3. Floris

      @ Lugar, leestip: Hoe Europa z’n Zelfvertrouwen Verloor, van Frits Bolkestein.

      De politiek laat zich er in rommelen door vijandig gezinde krachten (zowel van binnenuit door de cultuurmarxisten als van buitenaf) en hoopt door alsmaar toegeven de vijand te kunnen appeasen.

      Ze beseffen niet dat dat juist averrechts werkt.

     4. Lugar

      “Hoe Europa z’n Zelfvertrouwen Verloor, van Frits Bolkestein.”

      Mooi zo! Dankjewel.

     5. Lugar

      Citaat VK (Frist Bolkenstein) 24 dec 2009

      “In Amsterdam schorste het GVB onlangs een trambestuurder omdat hij een christelijk kruis droeg op zijn uniform. Het dragen van een islamitisch hoofddoekje boven datzelfde uniform is wel toegestaan. De tramconducteur werd door de rechter in het ongelijk gesteld.”

     6. Lugar

      En het gaat nog verder…

      “Een Nederlandse advocaat weigert op te staan als de rechter binnenkomt omdat hem dat door zijn godsdienst, de islam, verboden wordt. De desbetreffende rechter, Peter Ingelse, zei dat de advocaat mocht blijven zitten, omdat hij, Ingelse, zich niet beledigd voelde. De rechter vergat daarbij dat advocaten niet moeten opstaan uit respect voor de rechter, maar uit respect voor de wet. “

 2. Floris

  Reken maar dat louche asieladvocaten en linkse rechters dit gaan doen. Verstandige landen onderkennen dat en tekenen niet. Maar niet de domme deuglanden in West-Europa met Nederland voorop.

  De bevolkingen in Afrika exploderen en ze komen naar Europa. Massaal.

  In plaats van de buitengrenzen van Europa hermetisch af te sluiten en migratie te ontmoedigen gaan ze de migratie van volstrekt kansloze profiteurs nog bevorderen ook.

  Je zou denken dat het om een horrorfilm gaat, maar het is de realiteit.

  We worden geregeerd door een stelletje idioten.

  1. Spaanse kok

   Zomaar even een vraagje uit nieuwsgierigheid.
   Wat doet uw thuisland in deze kwestie?

   1. Ernst Quispel

    Floris is niet ingeburgerd in zijn land van aankomst.

    🙂

   2. Floris

    “De regering-Michel zit in de penarie. De grote boosdoener? Het ‘pact van Marrakech’ of formeel het ‘Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration’. Doordat de N-VA zich tegen het pact keert en de andere regeringspartijen het steunen, ontstaat er een patstelling zonder eenvoudige uitweg.”

    Bron: De Standaard

    1. Spaanse kok

     Oke, bedankt voor de info.

     1. Floris

      “In Nederland keerden VVD/CDA zich tegen het verdrag”
      —————————————————————–
      ???

    2. Meriadoc Brandebok

     In Nederland keerden VVD/CDA zich tegen het verdrag, maar het is ondenkbaar dat D66 zou toestaan dat het pact niet wordt ondertekend. Een soortgelijke patstelling werd opgelost door het compromis van een inlegvel.

     1. Floris

      “In Nederland keerden VVD/CDA zich tegen het verdrag”
      —————————————————————–
      ???

     2. Meriadoc Brandebok

      Men wilde slechts tekenen als er een aanvullende verklaring kwam.

      VVD en CDA willen niet zonder nieuwe waarborgen het VN-migratiepact van Marrakech steunen. Het kabinet zoekt daarom samen met andere Europese landen naar een extra stemverklaring die vastlegt dat ondertekening geen juridische consequenties heeft. Dat bevestigen meerdere bronnen binnen de coalitie.

      De coalitie doet geen enkele moeite meer om de verdeeldheid over het migratiepact te verhullen. VVD-Kamerlid Malik Azmani (‘Ik zit niet te wachten op dergelijke documenten’) en CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg (‘goede intenties kunnen zich tegen ons keren’) lieten deze week onverholen huiver blijken over het plan. 

      (…)

      Het draagvlak in de Kamer is inmiddels zeer wankel. PVV, 50Plus, SGP en Forum voor Democratie zijn mordicus tegen; VVD en CDA twijfelen. Toch houdt bijna niemand er rekening mee dat Nederland zich terugtrekt, omdat dan de coalitie onder zware druk komt te staan. D66-fractievoorzitter Rob Jetten ziet niet tekenen als ‘zwichten voor populisme’, verklaarde hij dinsdag tegen EenVandaag. ‘Dit pact is in het belang van Nederland. Niet tekenen is niet aan de orde.’

      De harde opstelling van Jetten leidt tot spanning binnen de coalitie. VVD en CDA willen alleen tekenen als er een aanvullende stemverklaring komt. D66 kan alleen leven met zo’n bijlage als er inhoudelijk niks verandert aan het VN-akkoord waarover twee jaar is onderhandeld.

      VVD en CDA zullen zich daar waarschijnlijk tandenknarsend bij neerleggen, al komen ze daardoor juist op het gevoelige punt van immigratie in een links kamp terecht. GroenLinks is de grootste voorstander van het VN-pact. 
      – (Bron: Volkskrant)

     3. Floris

      @ Brandebok: slechts een enkele VVDer en CDAer heeft wat kritische kanttekeningen geplaatst.

      Daar kan ik niets mee.

      Het ziet er immers naar uit dat Nederland gaat tekenen, mede door deze 2 partijen, en dat is weer een verdere stap richting de afgrond.

   3. Groeneveld

    Een een-tweetje tussen een dyslecticus en een psychopaat. Het resultaat is uiteraard nietszeggend en onnozel.

    1. Floris

     Ik ga er vooralsnog van uit dat Kok dit keer een serieuze vraag stelde.

     1. Groeneveld

      Als Spaanse kok het serieus bedoelde, had hij het antwoord binnen 3 seconden kunnen googelen, sneller dan hij zijn vraag had kunnen opschrijven.

      Het vervelende bij Spanish Cook is dat hij altijd -nogal achterlijke- vragen stelt. Meent hij het een keertje echt, dan pik je dat er niet zomaar tussen uit.

     2. Ernst Quispel

      Gelukkig laat Groeneveld zich niet snel op de kast jagen.

      🙂

    2. Spaanse kok

     Beter een dyslect dat een stompzinnige simpele oude boze man.
     Dag Groene Hollandse IJsverkoper.

     1. Groeneveld

      Spaanse Vlieg is erg makkelijk op stang te jagen. Zijn dyslectisch verleden heeft hij nooit achter zich kunnen laten. Aangezien hij anderen altijd loopt te trollen en altijd slaafs achter zijn grote Meester Quispel aan hobbelt, is een dyslectisch speldenprikje op zijn tijd wel geoorloofd.

     2. Meriadoc Brandebok

      Hoeveel leerlingen heeft die Meester Quispel eigenlijk? Dat moet een charismatisch man zijn, dat hij zo’n grote schare diennaars om zich heen heeft weten te verzamelen. Een opiniemaker van formaat. Daar kan Groenenveld niet aan tippen. 🙂

     3. Spaanse kok

      Groeneveld geeft blijk van zijn onwetendheid.
      Quote: Zijn dyslectisch verleden heeft hij nooit achter zich kunnen laten.
      .
      Man, wat ben jij dom.

     4. Groeneveld

      De boosheid bij Spaanse Kroket is nog steeds niet uitgewoed. Rustig aan maar jochie, dat is beter voor je hart. En laat je niet zo kennen.

 3. TD

  Wir haben es nicht gewusst

 4. Gerlos

  Slaat helemaal nergens op deze goedkeuring. NU KAN HET NOG,
  NIET TEKENEN A.U.B. WIJSNEUZEN

  1. Lugar

   Wat denk jij Gerlos, waarom zitten ze daar in Den Haag?

   [_] Zichzelf
   [_] Brussel
   [_] De partij
   [_] Het volk

   (meerdere antwoorden mogelijk)

   1. Floris

    [x_] Zichzelf
    [x] Brussel
    [x] De partij
    [_] Het volk

    1. Lugar

     Mijn keuze:

     [X] Zichzelf
     [X] Brussel
     [X] De partij
     [_] Het volk

     1. Sibvach

      En het antwoord is:

      [X] Zichzelf
      [X] Brussel
      [X] De partij
      [_] Het volk

     2. Lugar

      Opnieuw goed geantwoord!

   2. TD

    Primair: voor zichzelf
    Secundair : Brussel,de Partij

    1. Lugar

     Dat reken ik ook goed, helaas.

 5. Aytas

  Complete onzin.

  1. Lugar

   Complete flauwekul.

   1. Groeneveld

    Eens Lugar. De handicap van Aytas is dat hij zichzelf zo serieus neemt. Dat wijst op een totaal gebrek aan humor, alsmede een volledige afwezigheid van zelfreflectie.

    1. Lugar

     Ja het is wel iets met die Aytas, ik heb haar/hem nog niet in het script gezet dus ik lees zijn/haar reacties nog, maar het valt nu wel extra op dat het vooral kletskolder is. Wanneer ik vraag om verduidelijking bij de zoveelste onzinreactie dan geeft hij/zij niet thuis.

    2. Floris

     Aytas is naar mijn mening een zeer gefrustreerde en rancuneuze negerin (à la Sylvana S) die niet in Europa thuis hoort. Ze noemt niet voor niets Afrika “haar continent”. Ga daar dan ook heen en blijf daar, zou ik zeggen.

     Daar komt nog een stevig minderwaardigheidscomplex bij. De Bell Curve, een wetenschappelijk werk waarin wordt vastgesteld dat de inwoners van negerlanden gemiddeld een stuk minder intelligent zijn dan de rest van de wereldpopulatie, zou volgens haar achterhaald zijn. Niets is minder waar. Er is GEPOOGD, door policor wetenschappers die het niet om waarheidsvinding maar om politiek activisme te doen is, om het onderuit te halen maar dat is jammerlijk mislukt.

     1. Lugar

      Bell Curve is vloeken in de Linkse Kerk, en dat weet jij ook wel Floris.

      🙂

     2. Aytas

      Vertel mij eens wat iq is Floris en hoe dat werkt. Hoe ontwikkeld iq zich? Uit studie in Azië is de onzin van de bell curve al jaren bewezen.

      Mensen als jij zijn de bell curve nodig om enig zelfrespect over te houden omdat zelfs immigranten je maatschappelijk compleet hebben ingehaald.

     3. Floris

      Zoals gewoonlijk doet Aytassie weer een paar stevige beweringen zonder enige onderbouwing of verwijzing naar bronnen.

      Mogelijk is ze dat laatste niet gewend omdat haar medestanders op de Joop haar sowieso niet tegenspreken.

     4. Floris

      “Mensen als jij zijn de bell curve nodig om enig zelfrespect over te houden omdat zelfs immigranten je maatschappelijk compleet hebben ingehaald.”
      —————————————————————–
      Dit soort van DIEPE rancune en frustratie getuigende losse flodders bevestigen mijn voorgaande opmerkingen over de geestestoestand van Aytas.

      Zoek hulp, meisje, want anders komt het niet meer goed met jou.

     5. Aytas

      Ik vroeg jou iets? Vraag te lastig? De bronnen en onderzoeken die de bell curve tegenspreken zijn legio, dat zou zelfs jij moeten kunnen vinden, zelfs een boscreool uit Suriname die net met het internet leert omgaan kan dat.

      Welke naam gebruik jij op joop lafbek?

     6. Ernst Quispel

      “Aytas is naar mijn mening een zeer gefrustreerde en rancuneuze negerin”

      Niveautje weer, Floris.

      Je weet elke keer toch nog weer een niveau dieper te zakken.

     7. Aytas

      Ernst
      Laat hem dat lekker doen. Ik heb daar geen enkel probleem mee. Ik ben absoluut niet gevoelig voor dat soort opmerkingen, althans niet van iemand als Floris.

     8. marco1

      Voor een ieder die hulp zoekt , links, rechts zelfs genderneutraal te egen ee kleine vergoeding ben ik bereid u aantehoren en waar mogelijk hulp te bieden.

     9. Floris

      “De bronnen en onderzoeken die de bell curve tegenspreken zijn legio”
      ——————————————————————-
      Dat klopt. Maar geen daarvan snijden hout.

     10. Lugar

      Het is hetzelfde als wat voormalig Staatssecretaris Timmermans heeft gezegd over de enorme stapels “bewijzen” die wijzen op klimaatsverandering. Het gaat niet om enorme stapels maar het gaat om (wetenschappelijke) bewijzen.

    3. Aytas

     Waarom ben jij het daar mee eens? Wat is er niet waar aan het feit dat het marrakech verdrag onderdeel van het rabat proces is en dat het vele verdragen kent? Een sneu figuur ben jij, doe eens een man na jankert.

     1. Floris

      Het Rabat proces ligt inderdaad in diezelfde lijn als Marrakech.

      Alles in het voordeel van de Afrikaanse shitholes en op kosten van Europa.

      Dat jij dat niet inziet, wijst op het gigantische subjectieve bord voor je kop.

 6. C.A.Barstow

  Als je straks deel wilt uitmaken van een Europese superstaat, dan wil je niets anders dan dat pact gewoon tekenen, protesten of niet, je draait voor de komende enorme chaos en de problemen gewoon je hoofd af, gaat u maar gewoon slapen er is niets aan de hand, die uitspraak kennen we nog uit 1940, de volgende dag stonden de moffen op de stoep.

  Dat je als gevolg van die handtekening je volk en vaderland verraad en voor de neanderthalers gooit maak dan niet uit want zelf zit dan al piekfijn in Brussel je zakken te vullen.
  Degene die ons land besturen zijn een smerig stel vervloekte land en volksverraders.

 7. TD

  Deze landen ondertekenen inmiddels niet.
  Hongarije,Tsjechië,Estland,Bulgarije,Australië,Israël,Zwitserland,Polen,België,Verenigde Staten,Oostenrijk,Hongarije
  De vraag is: WAAROM wil Nederland en Duitsland zo graag ondertekenen?
  Daar komen we achter als het te laat is.

  1. Karel de Grote

   Duitsland en Nederland hebben waarschijnlijk aan de wieg gestaan van dit wangedrocht.

   1. tomygun

    Karel , niet waarschijnlijk , maar Duitsland DDR2 heeft dat
    gedaan het heeft in het Duitse nieuws gestaan .
    Merkel Moge u de ziekte krijgen waar uw lichaam langzaam
    wegrot in 3 jaar tijd .

 8. TD

  “Het kabinet geeft groen licht aan het pact van Marrakesh ,bewindslieden zeggen dat het VN-akkoord echt niet juridisch bindend is en voor de zekerheid wordt er een stemverklaring aan toegevoegd. ”

  Ja,net zoals de stemverklaring:Er gaat géén cent meer naar Griekenland!

  1. Lugar

   @TD: Het is al bekend dat verdragen gaan boven nationale wetgeving. Er is alles aan gelegen deze verklaring voor communicerende continenten (vaten) getekend te krijgen. De VN & Brussel willen de soevereine staten opheffen, dit kun je gemakkelijk maskeren door een inleg-wc-velletje.

  2. Lugar

   “Er gaat géén cent meer naar Griekenland!”

   Inderdaad “geen cent naar Griekenland” en zijn vriendje de Jager “Ik ga ervan uit dat ze zullen terugbetalen, met rente.”

  3. Siemien

   @TD en dan zijn er hier mensen (lees: zeer zwakbegaafden) die het fijn vinden dat dit getekend wordt met DT..

   1. Lugar

    Heb jij daar dan nog last van Siemien?

 9. Heras

  Het verdrag tekenen is inderdaad het stomste wat ze kunnen doen. Het land van herkomst neemt de illegalen(hun onderdanen) echt niet sneller terug door dit A_4tje. Ik ben juist bang dat die landen er nu op kunnen staan dat ze in West Europa blijven. Op naar de 20 miljoen inwoners..

  1. Lugar

   “Op naar de 20 miljoen inwoners…”

   Inderdaad, en die +4 miljoen hebben allemaal een uitkering nodig. De media mag hier niet negatief over publiceren en er volgen onherroepelijk nareizigers.

   1. TD

    @Lugar:
    Er spelen volgens mij belangen die verstrekkender zijn dan wij vermoeden,we lopen eromheen en weten dat er van alles word bekokstoofd maar kunnen er de vinger NOG niet opleggen!

    1. Lugar

     FVD heeft daar een glasheldere mening over, niet voor niets pleiten zij, net als ik, hartstochtelijk voor een keiharde Nexit.

 10. Christina

  Het word tijd dat de echte Nederlander die troep in Den haag naar huis gaat sturen, en met hen een zooi geteisum naar hun eigen landen.
  Willen die landen niet terug nemen ook goed,legervliegtuig inzetten al dat geteisum een parachute om en gaan met die banaan!
  Als de Nederlander nu niks doet zijn we over pakweg 5 tot 10 jaar de sjors en worden we overlopen door islamietjes!!

 11. Lugar

  Vraag 8 van FVD: Is het Marrakesh Immigratiepact opzegbaar? Zo ja, hoe en met welke opzegtermijn?

  Antwoord: Het Marrakeshverdrag (GCM) is geen juridisch bindend document. Het is ook geen verdrag en wordt daarom ook niet geratificeerd door lidstaten. Opzegbaarheid is daarmee evenmin aan de orde. Het GCM wordt naar verwachting aangenomen met een resolutie van de Algemene Vergadering van de VN.

  Conclusie: Het Marrakeshverdrag kan dus niet opgezegd worden.

  1. Lugar

   U wilt minder belasting betalen… Hier is uw kans! Want natuurlijk zorgt dit voor een gigantische vermeerdering uitgaven sociale voorzieningen. Teken de petitie en weet dat u uw best heeft gedaan!

  2. Floris

   “Antwoord: Het Marrakeshverdrag (GCM) is geen juridisch bindend document. Het is ook geen verdrag en wordt daarom ook niet geratificeerd door lidstaten.”
   ———————————————————————————
   Ik word strontziek van dit soort smoesjes van de landverraders in Den Haag.

   Als dat verdrag niets voorstelt (niet juridisch bindend) waarom zou je het dan überhaupt tekenen? Wat is daarvan dan nog de zin?

   We worden belazerd waar we bij staan.

   Dit gaat uitdraaien op revolutie of de totale ondergang van West-Europa as we know it.

 12. PMG

  Er schuilt hier een addertje onder het gras, als bepaalde partijen er zo kien op zijn dit te ondertekenen dan is er zeker meer loos. Waarschijnlijk een van ‘kwaad tot erger’ stappenplan waarbij we langzaam maar zeker verstikt worden door allerhande nieuwe regeltjes.

  Gelukkig kan een nieuwe regering zonder enige moeite met dit vodje hun reet af vegen. Rutte hield ook gewoonlijk 1000euro in de zak en iedereen heeft nu wel eens de hoop opgegeven aangaande het kwartje van Kok.

  1. Floris

   “Er schuilt hier een addertje onder het gras, als bepaalde partijen er zo kien op zijn dit te ondertekenen dan is er zeker meer loos.”
   —————————————————————————–
   Virtue signalling?

   Dat zoveel landen niet gaan tekenen (en dat zijn niet de minste landen) zou iedereen aan het denken moeten zetten.

 13. HEM

  Tot aan de dag van vandaag kun je beter niet vertellen dat je PVV stemt.

  Vanaf 12 december kun je maar beter niet vertellen dat je VVD stemt.
  Ik roep alle werkgevers van Nederland op VVD-stemmers te weren.
  Ik roep iedereen op VVD-stemmers niet meer uit te nodigen voor feestjes en partijen.

  Ik ben er trots op dat ik PVV stem: Zorg voor het behoud van ONS Nederland!

  1. Ernst Quispel

   Ik sprak een paar jaar geleden een man die er trots op was 48 uur op een paal te hebben gezeten.

   1. Job Jansen

    Ik lees dagelijks meningen van bepaalde personen die daar trots op zijn. En hiermee ook het hele land naar de k.l.o.t.e helpen. Dus Ernst, steek die paal op een plek waar de zon niet schijnt.

    1. Ernst Quispel

     Ik heb verder geen belangen bij die paal, laat staan dat ik hem ergens in wil of moet steken.
     Ik sprak slechts over een man die er langdurig op zat en daar trots op was.

   2. Sibvach

    Wat zei je terug dan, Ernst? Dat jij al jaren voor paal staat op meerdere blogs 24/7?

    En wat zei hij toen?

   3. sjun

    Soort zoekt soort?

  2. Lugar

   “Ik ben er trots op dat ik PVV stem…”

   +1

   PVV zou nooit instemmen met een verdrag dat haar eigen volk verkracht en verraad. Wie redt ons van deze zwijnen!

   1. Job Jansen

    Simpel, een betere wereld begint bij jezelf…. Dus…

    1. Lugar

     En daarmee voorkomen wij dat Rutte gaat tekenen?

  3. Meriadoc Brandebok

   Op dit blog zie ik veel PVV-ers met de meest walgelijke ideeën over moslims. Ik zou die lui niet op mijn verjaardagspartijtje willen hebben. VVD-ers zijn doorgaans niet zo slecht, intelligent zelfs.

   1. tomygun

    Brandend hok , dit staat dus gelijk aan eerst de geit tenemen
    om hem daarna op te eeten.
    Moet ik je nu ook uitleggen wat een landverader is denk het niet
    he !zo dom ben je niet je bent het uit 100% overtuiging
    je hebt het zelfde zieke geloof als de islam .

 14. Karel de Grote

  Het huidige kabinet doet steeds zijn best om de ECHTE NEDERLANDERS te verraden en daarna alle Afrikanen, Arabieren, Afghanen, Irakezen, enz. naar binnen te halen. Bijna vergeten, de ECHTE NEDERLANDERS mogen, herstel, moeten dat betalen. Bijstands moeders krijgen te weinig geld, de zorg wordt, is al, uitgehold. Gefaald bij het promoten van onderwijzers en de lijst wordt alleen maar langer.

 15. Lugar

  De hoofdredactie van #NRC Handelsblad vindt ‘inhoudelijk weinig aan te merken’ op het #mondiaalmigratiepact #Marrakesh Er zijn politici die er net zo over denken. Maar journalisten die dat zeggen over een pact dat toch opzichtig oproept tot #persbreidel is opmerkelijk.

 16. TD

  Het pact is niet-bindend en er zijn geen juridische gevolgen zeggen de woordvoerders van de Nederlandse regering,het zijn intentieverklaringen zoiets als gentlemen’s agreements
  tussen de landen,dat klopt maar dat zijn enkel de nieuwe ideetjes!

  Maar er word óók gezegd dat dat de enkele jaren afgesproken overeenkomst met de EU landen mbt de immigratiestromen,huisvesting,verdeling tussen de EU landen,eruit filteren economische vluchtelingen etc,dat deze wel JURIDISCH BINDEND worden.
  Omdat die afspraken immers al BESTONDEN,heb je het door?
  Deze afspraken die al bestonden zijn wel niet meer dezelfde,deze waren niet exact en precies genoeg,nu zijn daarin de foutjes alle gaatjes en juridische onvolkomenheden gedicht en gerepareerd,dus geen ontsnappingen meer.

  Het Marrakesh akkoord is:
  De eerdere geperfectioneerde versie,gecamoufleert met de geruststellende toevoegingen
  die inderdaad niet bindend zijn maar ook niet al te veel voorstellen!
  Het is feitelijk een zure taart,gegarneert met slagroom en chocolade vlokken

 17. TD

  chocolade vlokken=chocoladevlokken

 18. sjun

  Verstandige mensen regelen nu vast een goede verdediging van have goed en verwanten om niet verrast en tot slachtoffer gemaakt te worden als de grote trek cultuurverrijkend deze kant op komt.

 19. Suuse

  Het is begonnen bij Eurabia en het zal eindigen bij Eurabia.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.