Lekker rellen in Eindhoven: PSV-hooligans willen Kick Out Zwarte Piet dwarsbomen!

Het lijkt erop dat de Blokkeerfriezen de verkeerde mensen is gaan inspireren. PSV-hooligans hebben kenbaar gemaakt de demonstratie tijdens de Sinterklaasintocht in Eindhoven te willen gaan dwarsbomen. Dat meldt het AD.

Tussen de 20 en 30 actievoerders kregen toestemming van de gemeente Eindhoven om namens Kick Out Zwarte Piet te gaan demonstreren tijdens de intocht. Ze hebben een plek toegewezen gekregen op een verhoging bij de Catharinakerk, waar Sinterklaas met zijn hele stoet rond 13:00 langs zal lopen. De honderden kinderen die de intocht zullen gaan bekijken, staan iets verderop.

Via social media kondigden hooligans van PSV een tegenactie aan. De gemeente en politie zijn op de hoogte maar vertellen ons niet wat voor omvang zij van de groep hooligans verwachten.

Burgemeester Jorritsma wijst nog even op het feit dat demonstreren een grondrecht is en die hooligans dus impliciet antidemocratisch noemt. Hij zegt:

“Dit maatschappelijk debat woedt al jaren en kenmerkt zich helaas te vaak door weinig respect voor elkaars standpunten. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om toch vredig naast elkaar te leven. Wij leven in een dynamische samenleving die snel verandert, dat vraagt van ons allemaal om ook begrip te hebben voor mensen waar je het hartgrondig mee oneens bent. Dat begrip ontstaat pas als je echt in gesprek gaat met elkaar.”

Klopt natuurlijk wat hij zegt, ware het niet dat men tijdens de intocht nu al jarenlang achter elkaar het feest besmeurd ziet worden door tegengeluid. Een vergelijking: als ik een film wil kijken en u wilt graag een andere film zien, dan mag u daar wat mij betreft vóór de aanvang van die film over gaan zeuren, maar niet tíjdens mijn film! Als de burgemeester constateert dat men toch niet naar elkaar luistert en geen begrip voor elkaar opbrengt, organiseer die demonstraties dan niet tijdens de intocht?!

Voor de duidelijkheid, die PSV-hooligans zijn gewoon verkeerd bezig, maar de reactie op de demonstratie van KOZP is niet onverwacht. Demonstraties tijdens de intocht haalt een deel van de charme van het feest gewoon weg. Mensen voelen dit haarfijn aan. Zij trekken dan ook terecht de conclusie dat het grondrecht om te demonstreren niet langer meer gelijkstaat met ‘de mening van de ander horen’ maar met sociale druk uitoefenen om de aandacht van het feest af te houden en te richten op de discussie óver het feest, met elkaar in gesprek gaan tijdens de intocht zit er sowieso niet in namelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

111 reacties

 1. struisvogelpolitiek

  Mijn mening is ook maar een mening. Er zijn in een jaar 365 dagen, dus 365 dagen kan KOZP demonstreren. Maar neen, het moet persé tijdens de intochten van sinterklaas en kinderen confronteren met hun idiote stelling waar kinderen zo wie zo niets van snappen. Daarbij heeft KOZP al voldoende aandacht in de media. Dus mijn mening verbied demonstraties tijdens sinterklaasintochten voor het welzijn van de kinderen.

  1. Baaz

   De dictatuur van de schreeuwende minderheid gevoed door de linkse msm.

  2. marco1

   Ik denk dat een hoop mensen uw mening delen en dan zitten er altijd mensen tussen die niet zoals u en ik alleen hun mening verkondigen maar net als de PSV=hooligans hun mening met tegen akties uiten. Goed of slecht is niet belangrijk dat was voorspelbaar en begrijpelijk. De gevestigde orde heeft verzuimd groepjes als KOPZ tot de orde te roepen dus het is nu aan het volk zelf.

   1. Baaz

    Friesland gaf het voorbeeld.

    1. Ernst Quispel

     Zeker, met een serie ferme taakstraffen.

     1. Baaz

      Nee hoor, ze blokkeerden de snelweg om zodoende het linksaftuig tot stoppen te dwingen.

     2. Julian

      De blokkeerfriezen verhinderde een democratisch grondrecht. Dat is zorgwekkend. Verder snap ik niet dat er tijdens de intocht gedemonstreerd mag worden. Dat is mijn punt. Demonstraties horen daar op dat moment niet thuis

   2. struisvogelpolitiek

    Tja, als je slap beleid voert omtrent KOZP dan gaan de hooligans zich daarmee bemoeien, die draaien hun hand er niet voor om om de een of andere (zwart)kijker voor z’n waffel te slaan. Maar ja, of dat de oplossing is?

 2. Baaz

  De geplande busrit naar Den Helder ging niet door. 🙂

 3. victus

  Even het verschil voelen tussen mensen die er klaar mee zijn en slachtoffertje spelen in een talkshow met begripvolle, meevoelende grachtengordel figuren en presentatoren die met meel in de mond kijkcijfertjes bij elkaar willen lullen.

  1. Baaz

   @Victus: Ik heb de indruk dat er steeds minder mensen kijken naar die grachtengordelshows? Ik kijk er in elk geval niet meer naar, kijk sowieso nauwelijks nog televisie en het aantal mensen uit de generatie 20 – 35 jaar koopt volgens mij ook geen televisie meer of heeft kijkgedrag dat niet ten gunste komt van de Staatstelevisie.

 4. robroy

  Wordt het toch nog gezellig in Eindhoven .

  1. tomygun

   Ik hoop maar dat de jongens en meisjes van PSV Eindhoven
   om de natuur zullen denken alleen de gedachte al dwarsbomen
   wat kunnen die bomen er aan doen ? niets ! maar ik begrijp
   dit moet de kop ingedrukt worden ,maar dan heb ik een vraag
   kunnen julie ze niet beter dwars bommen dan zal je zien dan komen
   de voetjes van de vloer als bij een echt feestje.

 5. henk vintage

  Tegen wie moet PSV eigenlijk vandaag?

  1. Pescador

   Tegen AZC (Antie Zwartepieten Club) 🙂

  2. robroy

   Tegen Frankrijk of was het toch Afrika hahahahahahah

 6. Pescador

  Zij worden goed betaald om dit op te zetten , het is alleen bedoeld om de samenleving in stukken te verdelen en daar is sinterklaas een goed object voor, zwarte kinderen zijn net zo gek met zwarepiet als de witte kinderen dus daar zit uberhaupt geen probleem, maar er is een macht die gewoon alles kapot wil hebben wat wij in nederland hadden en nog hebben. Onze helden zijn onze helden mogen onze helden niet meer zijn dus straatnamen moeten anders ik ben een mannetje maar moet plotseling naar een transgender toilet, zo´n maffe marrokaanse politie amtnaar wil met een hoofddoekje de straat op want dat hoort bij haar geloof, die is dus al jaren niet meer in marroko geweest want daar draagt de politie dame geen hoofddoekje , en daar worden dan ellelange discursies over gevoerd zonde van de tijd en het geld in alle hoeken is men bez¡g in ons land tweespalt te zaaien, turken die in nederland woonen moeten erdogan aan zijn macht helpen, als je in nederland wilt wonen behoorje niet op een turkse president te stemmen want daar woon je niet moslims mogen in hun eigentaal de nederlanders zwart maken in hun moskeen haatimans mogen gewoon blijven en door gaan met haat zaaien .
  Als je in nederland wilt wonen behoorje je aan te passen aan onze cultuur zoniet dan weg wezen . Zolang de regering niet in de gaten heeft wat er in nederland gaande is wordt het alleen maar erger en zal nederland langzaam verder afzakken naar de afgrond, tot het land eindelijk eens wakker word en op een partij gaat stemmen die dat ook ziet ongeacht welke partij dat is. Maar rutte zal ghet een zorg zijn hij roept nederland op om er heen te gaan maar doet verder helemaal niks , nouja met zijn piemel spelen mischien.

  1. Baaz

   “(…) die is dus al jaren niet meer in Marokko geweest want daar draagt de politiedame geen hoofddoekje…”

   Dat klopt!
   https://www.bladna.nl/marokkaanse-politievrouw-uniform,16528.html

   1. Troelstra

    En zo hoort het. Bij de politie wordt maar één hoofddeksel gedragen en dat is de politiepet.

 7. Scarletti

  De hele situatie moet vroeg of laat escaleren. Rutte roept op om naar de intocht te gaan, ondertussen kan hij de veiligheid van burgers niet garanderen.
  KOZP bestaat uit wen stelletje werkschuwe steuntrekkers die de samenleving mateloos frustreert. Het linkse tuig vergeet dat blank Nederland niet alleen uit super geduldige en oneindig tollerante burgers bestaat, doch dat er ook groepen bestaan die vroeg of laat geweld zullen gebruiken indien de hrenzen van het geduld worden opgezocht. Het is een kwestie van tijd, ik zie de koppen van de MSM al…. het komt allemaal door de Nederlandse racisten

 8. struisvogelpolitiek

  Het is zaterdag vandaag. De trollen slapen uit.

  1. struisvogelpolitiek

   Wat een rust!

   1. struisvogelpolitiek

    Verdomme! Heb eentje wakker gemaakt.

    1. Baaz

     Twee, zijn woordvoerder is ook aangeschoven.

     1. tomygun

      Verdome zit ik op het feestje tewachten het is hier nu 14.00
      maar bij eugh is het pas 12.00 uur .
      Het is al bijna bier tijd .

 9. TD

  Experts zeggen dat de zwartepiet veranderen ,niet schadelijk is voor het kind maar het geruzie erover wel?!
  Tja,zwartepiet NIET veranderen is ook niet schadelijk voor het kind!!!!!
  Slap gelul van die (linkse) experts!

 10. Ernst Quispel

  Dag worden weer taakstraffen.

  1. robroy

   dat zeg je goed lamlul .. dag hahahah

  2. Top

   Blablabla Blaaskaak.
   Dag? En taakstraffen zijn helemaal niet erg, je behoeft er weinig voor te doen en je komt onder de mensen. Iets wat jij, al jaren niet meer weet wat dat zijn, omdat zelfs de muizen, jouw uitgewoonde en vervuilde woonhok, op drie hoog achter, uitvluchten. Je enigste lijn met de buitenwereld, is de DDS. Het is dat je een geboren lul bent, anders, zou ik nog medelijden met je krijgen.

 11. Nuts

  Ik hoop dat het een veldslag word.

  1. Ernst Quispel

   Je koos je nickname treffend.

   1. Baaz

    Je zou ook kunnen taalneuqen…

    1. Ernst Quispel

     taalneuken, bedoel je waarschijnlijk.

     1. Baaz

      Nee taalneuqertje, waarschijnlijk niet. Ik bedoel taalneuqen.

     2. Ernst Quispel

      Je bent een domme jongen die alleen maar kan trollen, Baaz. Ik vergeef het je.

     3. Baaz

      “Je koos je nickname treffend.”
      “Je bent een domme jongen die alleen maar kan trollen.”

      Wie kaatst kan terugverwachten, weesjewel?

    2. Onno

     @Baaz …Is er ergens een foutje gemaakt? Ik ken niks vinden.

     1. Baaz

      @O__O: Ik wel…

   2. Scarletti

    Inderdaad hij zou prima bij u kunnen passen, gezien uw uitlatingen op dit forum.

  2. Scarletti

   Ik hoop het echt niet, het is een evenement voor kinderen. Ik vrees exhter dat het veoeg of laat gigantisch uit de hand zal lopen. Ben benieuwd wat voor concequenties dat zal hebben voor onze begripvolle en tollerante rechters en bestuurders. Recht van demonstratie prima zolang veiligheid gegarandeert kan worden.

   1. Baaz

    “Ik vrees echter dat het vroeg of laat gigantisch uit de hand zal lopen.”

    Dat klopt, en dat is logisch. Een hele serie voorbeelden gingen hieraan vooraf. De stronttaart in het gezicht van Pim Fortuyn was nog wel de minst schadelijke. Er huist hier een ultralinkse forummer die de dood op Fortuyn verwelkomde met de opmerking: “Toch goed dat er een God is.”

    1. Scarletti

     Beste Baaz ik volg dit forum nu een tijdje op afstand en kan wel raden welke deelnemer een dergelijke uitspraak zou doen. Deze heer is een gevaarlijke geest. Wonderlijk dat de redactie hem hier zijn gang laat gaan. Ik zag dat hij in het verleden door andere deelnemers al in verband werd gebracht met hele nare zaken t.o.v kinderen. Het is dan ook geen wonder dat deze persoon alle acties steunt die kinderplezier ondermijnen. Vreselijk!

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik wilde dat ik tegen Scarletti kon zeggen “welkom terug”, maar hij is weliswaar gekomen, doch niet wel.

     2. Baaz

      Deze persoon kiest opzettelijk tegenovergestelde standpunten en meningen. Als je dat een beetje doorhebt dan kom je inderdaad tot jouw conclusie.

     3. Baaz

      Kijk eens aan, de woordvoerder is ook terug van het uitlaten van de hond.

     4. Ernst Quispel

      Ja, Meriadoc, trollen keren terug, zoals een hond naar hun braaksel.

     5. Meriadoc Brandebok

      Of wespen op stroop.

     6. Baaz

      “Ik wilde dat ik tegen Scarletti kon zeggen “welkom terug”, maar hij is weliswaar gekomen, doch niet wel.”

      Kaatsen en terugverwachten…

     7. Heinz

      Met een multifocale bril op ? Zeiss glazen ?

     8. Baaz

      Dwars door het universum.

  3. marco1

   Dat hoop ik niet maar gaat er wel een keer van komen zolang de gevestigde orde de minderheid blijft pamperen.

   1. Ernst Quispel

    Het probleem kan een oudig worden opgelost met roetveegpieten. Dat is ook mijn advies aan al die opgewonden mensen.

    1. Baaz

     Problemen worden nooit oudig opgelost.

     1. Baaz

      Bovendien komt er bij ultralinks altijd een volgend probleem. Sinterklaas is immers een slavendrijvers, weesjewel! En witte mannen mogen eigenlijk niet zomaar rondlopen, weesjewel!

     2. Ernst Quispel

      Excuses, taalneukertrol, bedoeld is eenvoudig, maar volgens mij begreep je dat al.

     3. Scaldis

      Ah hij gaat weer schelden!
      Heerlijk.

     4. Troelstra

      Met meebuigen met gejank en gedram en (dreigen met) geweld door een ultra kleine minderheid van eeuwig verongelijkten die menen een normale, gezonde meerderheid de maat te moeten nemen en de mond te moeten snoeren worden geen problemen opgelost. Dan beginnen deze pas. Het is een opmaat naar van kwaad tot erger.

    2. tomygun

     EQ , de Nederlandse jongens en meisjes van PSV
     zijn gewoon oerNederlandse straatveegpieten .

 12. Fortiori

  Het zal supporters van andere clubs uitnodigen om ook ook naar Lampegat af te reizen en wat bonnetjes te verrekenen. Maar goed, een feest mag wat kosten…

 13. Meriadoc Brandebok

  Zoaks Rutte gisteren aangaf: werd de discussie over Zwarte Piet maar gevoerd als de Sint niet in het land was.

  1. Baaz

   “de discussie over Zwarte Piet”

   Nee hoor, helemaal geen discussie. De schreeuwende minderheid moet eindelijk maar eens hun kanis dichthouden.

 14. Pedrito

  KOZP moet straks niet gaan janken als ze in Eindhoven eindelijk het pak rammel krijgen waar ze met hun (ver-)pestgedrag om vragen.

 15. Onno

  De kop van het artikel is een verkapte oproep eigenlijk. De moraal van het verhaal meen ick.

  1. Ernst Quispel

   Ja, Onno, DDS kiest impliciet partij voor mensen die anderen het recht op demonstreren willen ontnemen.
   Geen beste beurt.

   1. Baaz

    “DDS kiest impliciet…”

    En meneer Quispel kiest impliciet het minderheidsstandpunt. Het azijnzuurdesem is hem niet vreemd, inderdaad mede mogelijk gemaakt door DDS.

   2. Siemien

    Nee Ernst, niemand ontneemt het recht van demonstreren, dit is wettelijk namelijk niet toegestaan, dat maak jij ervan en dat is natuurlijk een beetje dom van je.
    Wat je wel ziet is een tegenreactie op het feit dat racisten een kinderfeest misbruiken om hun racistische gedachtegoed te verspreiden en jij, ja jij vindt dit geweldig, vooral prima en buitengewoon heerlijk..

    1. Ernst Quispel

     Mijn advies is roetveegpieten.

     1. robroy

      Jou advies slaan we zoals gewoonlijk in de wind windbuil .

     2. Baaz

      Fijn, dat is dan jouw advies/mening.

     3. Ernst Quispel

      Dat weet ik Robroy, zo blijft de ellende in stand.

     4. Ernst Quispel

      Moet onze dappere Robroy niet matten in Zaandam?

     5. Baaz

      “zo blijft de ellende in stand.”

      Nee, gewoon ophoepelen met dat minderhedengezeik!

     6. tomygun

      EQ , mijn advies is straatveegpieten.
      jouw advies is van een WC eend .

 16. poldi

  Gewoon niet demonstreren bij de intocht van sinterklaas!!
  Het enige wat deze achterlijke actiegroepen bereiken is dat ouders niet meer met hun kindertjes naar de optocht durven te komen.
  En dat mensen niet meer durven te zeggen dat ze liever zwarte Piet willen dan al die andere achterlijke pieten.
  En dat bedrijven, gemeentes e.d. een soort van verplicht worden om andere Pieten te nemen dan de zwarte. Niet omdat ze dit dus willen, maar omdat ze zich verplicht voelen en niet bedreigd willen worden of om vervelende discussies aan te moeten gaan.

  Het wordt je dus eigenlijk allemaal verplicht net zoals dat je niks over moslims en hun achterlijke religie mag zeggen zo is dat nu dus ook al met zwarte piet anders wordt je bedreigd of erger…
  Wat mij betreft dus een VERBOD op demonstreren tijdens de Sinterklaas intocht en als het niet anders kan, heel ver van de kindertjes vandaan want die worden alleen maar bang van dat stelletje gestoorden!

  Zelfs laffe Mark Rutte durft “ZWARTE piet” niet in de mond te nemen maar spreekt van Pietermannen.

  1. Ernst Quispel

   Het probleem is eenvoudig op te lossen met roetveegpieten, poldi.

   1. Baaz

    “Het probleem…”

    Nee hoor, het probleem is de schreeuwende minderheid die zich gekwetst en gekrenkt voelt. Die hebben ballen nodig, en jij gaat ze die niet geven.

    1. Ernst Quispel

     Die houden op met klagen als we overgaan tot roetveegpieten.

     Kleine moeite, groot probleem opgelost.

     1. Baaz

      Nee hoor, ze houden nooit op.

     2. Ernst Quispel

      Het Sinterklaasgedoe is in elk geval klaar. Ik vrees echter dat de pro-Pieters deze eenvoudige oplossing niet willen om het gezeik te kunnen voortzetten.

     3. Baaz

      Geleend van Troelstra:

      “Een kleine te verwaarlozen verachtelijke minderheid van eeuwige jankerds en drammers die een gezonde meerderheid de mond wil snoeren. Daar mag je nooit voor buigen. Daar moet je geen duimbreed aan toegeven.”

     4. Baaz

      En geleend van Poldi:

      “Het probleem is dat er wordt toegegeven aan een kleine te verwaarlozen verachtelijke minderheid.”

     5. Ernst Quispel

      Zoals voorspeld: men wil dit probleem helemaal niet oplossen.

     6. Baaz

      Er is geen probleem, dat probleem wordt gemaakt.

 17. Ride eat sleap repeate

  Het zal tijd worden dat er een groep op staat en echt iets doet tegen deze mafkezen en opkomt voor onze tradities. Eindelijk een opstand!
  Jammer dat het op een kinderfeest is en dat het (door een dom gegeven demonstratieplek) straks door kinderen gezien gaat worden hoe de Pietenhaters Eindhoven uitgeslagen worden.
  Hopelijk lukt het om ze buiten beeld van kinderen het licht uit de ogen te slaan.
  Jammer dat het zo moet, maar dan had de regering maar wat minder soft en begripvol naar de zielige absolute minderheid moeten zijn.

  1. Ernst Quispel

   Het probleem is met roetveegpieten in één klap opgelost. Kinderen vinden het prima.

   1. poldi

    Het probleem is dat er wordt toegegeven aan een kleine te verwaarlozen verachtelijke minderheid.

    1. Troelstra

     Een kleine te verwaarlozen verachtelijke minderheid van eeuwige jankerds en drammers die een gezonde meerderheid de mond wil snoeren. Daar mag je nooit voor buigen. Daar moet je geen duimbreed aan toegeven.

     1. Ernst Quispel

      Als je de krenking van een groep Nederlanders (80% van de Nederlanders van Surinaamse en Antilliaanse afkomst voelt zich door Zwarte Piet gekwetst) niet eenvoudig met roetveegpieten wil oplossen is men te kwader trouw.

      Het bevestigt mijn stelling: pro-Pieters worden vaak door racistische motieve gedreven.

     2. Siemien

      Er zijn ongeveer 600.000 Surinamers en Antillianen in Nederland 17.000.000 delen door 600.000 is 28% delen 80% van 28% = 22,6% van de bevolking zou volgens jou dus gekwetst zijn, dit is een absolute minderheid.
      Jij laat zien dat jij 80% dus vrijwel alle Nederlanders als racistisch bestempeld, het is maar goed dat jij je niet op een plek begeeft waar onze wegen zouden kruizen..
      Want zeg nou zelf, je vindt het heerlijk om alles om te draaien zodat jij racistische gedachtegoedje kunt plempen hier, toch Ernst

     3. Baaz

      @Siemien: Ik ben geen cijferaar, maar volgens mij is het 3,5% 😉

     4. Baaz

      En misschien zelfs 1,2% 😛

     5. Ernst Quispel

      bestempelt

     6. Siemien

      Jij “bestempelde” dat 80% van de Nederlanders racistisch is..

     7. Ernst Quispel

      Nee, kleine jokkebrok, ik gaf aan dat 80% van de Nederlanders van Surinaamse en Antilliaanse afkomst zich door Zwarte Piet gekwetst voelen.

      Moeilijk hè?

     8. Siemien

      Nee hoor Ernst je bestempelt 77,4% van de Nederlanders als racist, 80% van de Surinamers en Antillianen is slechts 22,6 % van de bevolking..

     9. marco1

      @ernst: u cijfers zullen best kloppen vind het wel raar dat ik dan enkel de 20% antilianen spreek die er niets om geven en zich al hel emaal niet gekwets voelen door een zwarte piet. O en voor u conclusie trekt dat ik dan niet vaak antilianen spreek , ik ken er vrij veel en allemaal verschillende persoonlijkheden en beroepen( ja er zijn ook antilianen die werken). Dat tussen haakjes was weer een gevalletje van ongepast grappig proberen te zijn.

     10. Ernst Quispel

      De cijfers zijn van EenVandaag van gisteren.
      Ze tonen met name aan dat de meerderheid van getinte Nederlanders zich wel degelijk door de belachelijke Zwarte Piet traditie gekrenkt voelt . Een meerderheid geeft ook aan vaker uitgescholden zijn voor Zwarte Piet.

      We moeten als beschaafd land van deze nare situatie af zien te komen en gelukkig gebeurt dat ook.

     11. Siemien

      @Ernst jij zet 77,6% van de Nederlanders weg als racist.

      “de belachelijke Zwarte Piet traditie”

      Dat vind jij en dat mag natuurlijk, het laat ook duidelijk jouw racistische sympathieën zien.

      “We moeten als beschaafd land van deze nare situatie af zien te komen”

      De nare situatie word gecreëerd door linkse racisten..

   2. tomygun

    EQ , er zit een grove kras in die plaat van je
    en nee ik bedoel niet die plaat voor je kop .

    1. tomygun

     En EQ , diesel autos hebben een roetfilter nodig anders
     mogen zij niet op de weg ,en jij smeerd dit bij mensen
     in hun gezicht spoor je wel .

    2. Top

     Dat is geen plaat! Dat is de gehele Chinese muur en dat in de lengte! Het ergste is, dat deze sociopaat, zelf geen kinderen of kleinkinderen heeft. Dus zo wordt zijn idiotie wat duidelijker.
     Hij heeft, ooit een cavia gehad en die heeft zelfmoord gepleegd, door van het balkon af te springen.

     1. robroy

      Ernst W!m is zelfs gek op kinderen @Top dat weet je toch wel ?

 18. Troelstra

  Asscher in een pagina grote advertentie in landelijke dagbladen vlak voor de TK-verkiezingen van maart 2017: Als u nu op mij stemt maak ik wel alle beloftes waar. Wie geloofde hem toen eigenlijk nog? En helaas zal blijken dat als kiezers hem nu weer wel geloven zij er met open vizier in zijn getrapt.

  1. Heinz

   Steeds meer kiezers keren terug naar het nest. Met trekvogels is dat zo. Zeg ik het zo goed?

   1. Ernst Quispel

    Ja, de volgende regering is gewoon weer met de PvdA.

    De kiezer is niet gek.

    1. Baaz

     “De kiezer is niet gek.”

     Daar denken ze in Den Haag toch echt anders over. Daar wisten ze niet hoe snel ze het referendum de nek om moesten draaien, dat doe je niet als je de kiezer vertrouwd.

   2. tomygun

    Als je daar mee bedoeld dat EQ een trek vogel is
    dan snap ik je hint , dat het een vreemde vogel is
    oke ik denk een kruizing tussen een kiwi en jufvrouw
    ooievaar.

    1. Ernst Quispel

     Bedoelt en kruising

 19. Two Ravens Black Kettle

  Sympathieke actie van de PSV supporters.
  Mannen (en vrouwen) die opkomen voor de kinderen en zich verzetten tegen de Identity Politics fascisten en de corrupte politici.

 20. Two Ravens Black Kettle

  Aangezien de haatbrigade, gevuld met staatspropagandisten als Pauw, Twan Huys, Diewertje Blok, Jinek c.s. de identity Politics fascisten groot hebben gemaakt stel ik voor dat ze elke dag bij hen in de huis- en slaapkamer gaan protesteren. 24/7.
  U zaait, U oogst dan ook maar en leave the kids alone !

 21. Gosselaar333

  DDS kiest partij voor mensen die andere het recht tot demonstreren wilt ontnemen! Hahaha. Nee Quispiel ik heb DDS nog nooit partij zien kiezen voor Antifa.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.