Weer raak in Malmö: Libische migrant verkracht meisje van tien

Geen categorienov 02 2018, 17:00
Terwijl mensen met 'refugees welcome'-bordjes rondlopen en zichzelf compleet voor aap zetten worden jonge meisjes verkracht en en zelfs vermoord door migranten. Dit keer was het weer raak in verkrachtingshoofdstad van Europa: Malmö. Een dertigjarige migrant uit Libië gaf zichzelf bij de politie aan en geeft toe het tienjarige meisje te hebben verkracht. De verdachte is een bekende van de politie en wordt in verband gebracht met twee andere incidenten van seksuele intimidatie.
De man kwam dus al eerder in contact met de Zweede autoriteiten, maar die vonden het blijkbaar onnodig om actie te ondernemen om seksueel geweld tegen vrouwen te voorkomen. De politiek-correcte Zweden zitten zo onder de duim van een aantal ideeën dat zij zelfs de veiligheid van hun vrouwen in gevaar brengen. Een verslagen land dus, waar de linkse ideeënziekte heerst. De Libiër wordt er ook van verdacht in zich in augustus zonder kleding aan te dringen aan een blonde mevrouw van ongeveer 50 jaar. En ook raakte hij de billen van een 14-jarige meisje aan in Skellefteå.
Maar goed, Zweden is een democratie en het volk krijgt dat waar zij om vraagt. Een samenleving die dit normaal vindt en zich niet choqueert over dit gebeuren is ziek, doodziek. En accepteren doen de Zweden het zeker, want elke kritiek op massa-immigratie wordt weggezet als 'racisme'. Het voorstel is dan ook dat vrouwen voortaan met 'vrouwen en kinderen eerst'- bordjes gaan rondlopen om te voorkomen dat ze worden verkracht en betast door mannelijke migranten. Wellicht dat dit erger voorkomt.
Ondanks het voorval is er in Zweden reden tot een jubelstemming, want volgens de statistieken van de National Council for Crime Prevention is het aantal verkrachtingen gedaald. In het Zweedse stadje waren in totaal 207 verkrachtingen gemeld door de politie. Hierbij waren in 34 gevallen kinderen onder 15 jaar betrokken. Volgens de Zweedse Krant Expressen is 98% daarvan gepleegd door migranten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten