Weer raak in Malmö: Libische migrant verkracht meisje van tien

Terwijl mensen met ‘refugees welcome‘-bordjes rondlopen en zichzelf compleet voor aap zetten worden jonge meisjes verkracht en en zelfs vermoord door migranten. Dit keer was het weer raak in verkrachtingshoofdstad van Europa: Malmö. Een dertigjarige migrant uit Libië gaf zichzelf bij de politie aan en geeft toe het tienjarige meisje te hebben verkracht. De verdachte is een bekende van de politie en wordt in verband gebracht met twee andere incidenten van seksuele intimidatie. 

De man kwam dus al eerder in contact met de Zweede autoriteiten, maar die vonden het blijkbaar onnodig om actie te ondernemen om seksueel geweld tegen vrouwen te voorkomen. De politiek-correcte Zweden zitten zo onder de duim van een aantal ideeën dat zij zelfs de veiligheid van hun vrouwen in gevaar brengen. Een verslagen land dus, waar de linkse ideeënziekte heerst. De Libiër wordt er ook van verdacht in zich in augustus zonder kleding aan te dringen aan een blonde mevrouw van ongeveer 50 jaar. En ook raakte hij de billen van een 14-jarige meisje aan in Skellefteå.

Maar goed, Zweden is een democratie en het volk krijgt dat waar zij om vraagt. Een samenleving die dit normaal vindt en zich niet choqueert over  dit gebeuren is ziek, doodziek. En accepteren doen de Zweden het zeker, want elke kritiek op massa-immigratie wordt weggezet als ‘racisme’. Het voorstel is dan ook dat vrouwen voortaan met ‘vrouwen en kinderen eerst‘- bordjes gaan rondlopen om te voorkomen dat ze worden verkracht en betast door mannelijke migranten. Wellicht dat dit erger voorkomt.

Ondanks het voorval is er in Zweden reden tot een jubelstemming, want volgens de statistieken van de National Council for Crime Prevention is het aantal verkrachtingen gedaald. In het Zweedse stadje waren in totaal 207 verkrachtingen gemeld door de politie. Hierbij waren in 34 gevallen kinderen onder 15 jaar betrokken. Volgens de Zweedse Krant Expressen is 98% daarvan gepleegd door migranten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. henkC

  Wir schaffen das !
  Schaffen wir das?

  NIE…

 2. Adriaan

  Zolang de Zweden dit accepteren, zullen dit soort afschuwelijke situaties alleen maar uitbreiden. De mentaliteit van mannen uit landen als Syrië, Afghanistan en al die andere arme landen, is compleet tegenovergesteld als die van de westerse beschaving. Ook blanke westerlingen verkrachten vrouwen, dat staat buiten kijf. Maar migranten komen nu wel erg veel in de negatieve publiciteit.

  1. Aytas

   Nederlander kindermisbruik Kenia. Google eens. Schering en inslag in oost Afrika.

   1. Groeneveld

    Aytas doet een ‘zij ookje’. Maakt dat de verkrachting door die Libische pleurishond van dat tienjarige meisje een stuk minder erg?

    Jij bent nog lang niet rijp voor een objectieve blik en beoordeling. Altijd in de slachtofferrol en dus in de verdediging.

    1. stellendam

     @groeneveld Dit doet aytas regelmatig hij vind dat leuk! Hij en nog een paar vinden het het geweldig om lekker te trollen. En als je dan kwaad wordt en gaat schelden en vloeken dan komen de ratten met een vraag of je geen ban moet hebben. AG ze zijn ongeneselijk ziek dus laten we het hier maar bij laten.nog ff taalneug KUDT

    2. Aytas

     Populisten zitten in de slachtoffer rol. Hun realistische kijk op de wereld is totaal verdwenen.

     1. Lol Kwipsel

      Aaitasje, leg nu eindelijk eens, met bronvermeldingen, uit wat populisme is. En geen klveetje doen door wat doms te roepen.

   2. tomygun

    Ik denk dat ik hem gezien heb een paar jaar terug .
    Niets voor jou een weekje camperen op de top van de Kili
    in je zwembroek .
    Wat een mafklapper schering en inslag in oost africa
    neem je pilletje ff , en o ja dat sort dingen moet je hier
    niet zeggen dan krijg je een gratis hotel .
    Als je Gay bent moet je opzeker komen daar maken ze nu
    jacht op met een hoofprijs van 30 jaar hotel wel eigen eten meebrengen .

    1. Aytas

     Schering en inslag in oost Afrika. Blanke mannen die vrouwen en kinderen komen misbruiken. Ja inderdaad in oost Afrika is homoseksualiteit een schande wat dan weer een schande is. Het verschil tussen jou en mij is dat ik realistisch naar de wereld kijk en jij met een gekleurde bril.

     1. tomygun

      Klopt ik heb een bril met gekleurde glazen
      zelfs een blanke wordt dan bruin hihi .

     2. Aytas

      Groeneveld
      14% van de huurwoningen waar urgentie op zit. Ik heb die cijfers zelf aan ijscoman gegeven. Zit op iedere woning urgentie? Gaat iedere asielzoeker naar sociale woningbouw?
      Deze cijfers kun je opzoeken bij het CBS.

   3. lIN-T

    Alleen een harteloze smeerlap reageert zo over een verkracht meisje van 10. Bah wat een verrotte mensen zijn er op deze wereld.

   4. marco1

    @aytas: ja dat is ook niet goed te praten al begrijp ik niet wat dat met het schrijfsel hierboven te maken heeft. uw volkje kan kennelijk niet alleen heel goed onze en hun eigen broek ophouden maar zijn ook erg bedreven met hun broek tegen de wil van een ander te laten zakken. dat u zelf niet misselijk word van hoe u de laatste tijd reageerd.

    1. Aytas

     Nee Marco waar is dat soort nieuws op dit populisten forum? Een verkrachting in Zweden wel aanhalen omdat het door een azielzoeker is gedaan maar een Nederlander die kinderen als koopwaar gebruikt niet. Die daarvoor een liefdadigheid doel opricht in de vorm van een school.

     Jouw reactie is compleet misplaatst

     1. toetssteen

      @aytas
      Dit os Europa! Als u verslag wilt doen inzake Afrika, doe dat
      Echter uw 1 op 1 vergelijkingen raken kant noch wal.

     2. marco1

      Nee aytas ik zou het nooit goed praten wat europeanen met kinderen in azie of afrika doen. Maar ik weet dat ik geen racist ben of afrikanen nodig heb om mijn broek op te houden. Ik hou mijn eigen broem al vanaf mijn 14de op en steeds iets hoger. Verder zie ik iedereen als mens en denk dat zolang blank geel of zwart blijft denken in het wij en hun ipv het ons de verschillen zullen blijven. Ik baal er echter wel van om continue op flutsites door mensen als u voor populistenstemmer, onnoze en profiteur uitgemaakt te worden. Doe gewoon eens normaal wie denk je dat je wel niet bent zeg.

     3. Aytas

      Toetsteen
      Wat een hypocriete onzin en achterbaks bovendien.

     4. Aytas

      Marco
      Heb ik jou racist genoemd? Of schuldig? Als iedereen hier over mijn volk praat alsof ze een fantastisch leven hebben en allemaal met de gedachte komen om te parasiteren bijt ik terug.

      Ik heb het in het begin steeds over samenwerking gehad maar als mensen dan beginnen te schelden en onware dingen beweren ,weer bijt ik terug.

      Het zou ontzettend helpen als er niet met corrupte regimes wordt samengewerkt. Niet dat jij daar direct profijt van hebt maar indirect wel, werkgelegenheid en venootschapbelasting.

      Graag kom ik over dat soort dingen tot inhoudelijke reacties op elkaar. Ik ben niet politiek correct, vind sinterklaas een leuk feestje. Maar onzin als zou de vluchteling de reden tot woningnood zijn en niet het te weinig bouwen van huurwoningen is iets wat bestreden moet worden. Het percentage dat op die manier een woning krijgt is nog geen 6 %. Zo zijn er tal van voorbeelden waarbij populisten de waarheid anders voorstellen als hij is. Op links ook, parallelle samenlevingen zijn onwenselijk, niet willen integreren moet veel zwaardere consequenties krijgen. Ook deze standpunten heb ik sind het begin uitgedragen.

     5. marco1

      Nou sorry aytas of satya maar ik vat het soms wel persoonlijk op. heb ik je oooit uitgescholden? vast wel. maar ik zie ook niet in dat ik indirect ook maar iets met profiteren of uitbuiting van wie dan ook te maken heb. Beetje jammer want ik kom eigenlijk alleen hier om de dode uren door te komen die er vrij vaak zijn in mijn werk en vond jou 1 van de betere om te lezen en dat is niet meer de laatste tijd,

     6. Groeneveld

      Je liegt Aytas. Geen 6% van de huurwoningen gaat naar immigranten, maar 14%. En dat weet je, want dit is twee weken geleden ook al ter sprake gekomen. Je manipuleert zelf cijfers, iets wat je de populisten toedicht. Kwalijk.

     7. Aytas

      Marco
      Ik heb niet de bedoeling te kwetsen. Ik Ben satya dat is ook echt mijn naam. Ik voel me ook gekwetst als er gegeneraliseerd wordt.ik heb nooit iemand kwaad gedaan en heb altijd keurig mijn belasting betaald zoals het hoort. Ik hoop dat migratie gestopt kan worden door samenwerking tussen redelijke mensen. 80 miljard per jaar aan kapitaalvlucht alleen is veel. Daar zou je het continent mee kunnen opknappen. Ik hoop dat bewustwording van dat soort zaken misschien mensen doet denken he misschien moeten we het daar een keer over hebben. We doen geen zaken met Kenia tot daar iets veranderd. Dat is mijn insteek. Ik ben een zacht persoon maar zie bijstand als onderdrukking en een spel van de elite dat verdeel en heers heet. De zwakkeren bescherming je.

     8. Aytas

      Groeneveld
      Ik heb die 14 % zelf aan ijscoman gegeven. Hij moet zich toch herinneren dat dat over sociale huurwoningen met urgentie ging. Gaat iedere huurwoning met urgentie? Gaat iedere asielzoeker naar sociale woningbouw? Hier gaat het over het totaal.

   5. Adriaan

    @Aytas, klopt het wordt 100 keer vermeld in 100 verschillende media. Voor jou is dat dus schering en inslag. Het voorval is uiteraard weerzinwekkend, maar nu sla je de plank volledig mis. Je maakt het erger dat het is. En bovendien rechtvaardig je dus het misbruik in Malmö, omdat het ook in Kenia gebeurt. Walgelijk.

    1. Aytas

     Nee Adriaan waar is dat soort nieuws op dit populisten forum? Een verkrachting in Zweden wel aanhalen omdat het door een azielzoeker is gedaan maar een Nederlander die kinderen als koopwaar gebruikt niet. Die daarvoor een liefdadigheid doel opricht in de vorm van een school.

     Jouw reactie is compleet misplaatst.

    2. tomygun

     Adriaan , ik zit niet in Kenia maar er naast helaas die pedo
     klappers komen soms voor zittend aan de bar begind hij tepraten
     over zijn lieve kindertjes op school ik kreeg gelijk kippenvel
     en stond klaar om m,n bierglas in z,n porum teplanten dat zag hij
     en raakte in paniek nee nee zo bedoel ik dat niet dat is je geluk
     zeg ik hem anders zat je hier niet meer maar lag je daar op de grond .
     twee minuten later was hij weg .
     Aangifte kan je niet doen daar heb je wat meer voor nodig dan een
     paar worden van mij , dit is nu zo,n twee jaar terug ik heb hem
     nooit meer terug gezien en ja hij was Nederlander maar je hebt ze
     in ieder ras laats nog een chinees met vreemd gedrag de mensen
     daar ingeligd na een half uur kijkt er pas iemand en het persoon
     is dan weg.
     Politie begrijpt het dan wel maar als je iemand slaat kan je zomaar
     een paar jaar gratis hotel krijgen hier moet ik dus mee oppassen
     liever 10 jaar hotel in Nederland all in dan 1 maand hier dan ben ik dood .

     1. Aytas

      Kun je afkopen. Oost Afrika is zo corrupt als de pest. Laat een verkeersboete nooit voorkomen maar geef de agent 20 dollar

     2. Job Jansen

      Sorry, klopt, maar hoeveel heb je gezopen? ABN is best moeilijk… inhoud oké maar de rest… pfff is dit Afrikaans of zoiets?

     3. tomygun

      Jop Jansen . Nee dit is geen ABN maar dat is wel mijn bank .
      Nee gewoon het is laat ik ben ziek moe en boos en dan komen
      er wel eens een paar worden boven uit de oude tijd .
      Veel mensen denken vaak dat dit scheld worden zijn
      dat is zeker niet waar oke de taal komt niet uit la la land
      maar is recht voor z,n raap tja dat is ook zo,n uitdruking
      neem we gaan naar amsterdam oude taal we gaan effe
      naar Mokum maar ja in Mokum zijn haast geen Mokumers
      meer nu zijn het ABN amsterdammers een stukje oud Mokums
      kan je terug vinden bij mien en koos dobbelsteen , siske de rat
      en de oud jordaanse muziek daar in worden ook veel joodse
      worden en uitdrukkingen gebruikt .
      Iedere Nederlandse streek had zijn eigen uitdrukkingen
      zoals hee jongens opzouten , wat motje bij namen als
      scharrekop of mug trouwens dat ben ik dus wat dus vroeger
      bekend stond als het beste ABN .
      Maar een kind in die tijd leerde zijn taal op straat en school
      en bij ons op school hadden wij geen kakkers wat nu het
      la la volk is wat bijna geen contact met de buren meer heet
      een goede morgen is vaak al teveel gevraagd ik kon in mijn
      tijd iedereen bij naam in de straat en ook veel daarbuiten
      en groeten ging van hoi ome joop en niet teberoerd zijn
      om een boodschap voor iemand te doen .
      Al jaren gaat nu alles in het Engels een taal die ik niet op
      school geleerd heb hetzelfde met Duits hier komen de oude
      worden uit Nederland niet meer in voor maar het is op zeker
      niet uit het beestje .
      Groet .

   6. AS210854

    Aytas, die mag van mij de doodstraf. Geen enkele volwassenen heeft het recht om kinderen seksueel te misbruiken.

    1. Aytas

     Precies.

   7. toetssteen

    @aytas
    Ow? Dus het is volkomen normaal?

    1. Aytas

     Achterbakse reactie.

     1. marco1

      En wie bestempeld u nu het achterbaks zijn als ik vragen mag?

   8. HW

    Nou, ik wist het wel, twee stenen, benen uit elkaar, klabam, nooit geen verkrachting meer.
    Aytas, je hoort toch regelmatig, dat door de VN gesteunde en linkse organisaties zich als beesten gedragen daar in Afrika.

   9. Florissa

    Die krijgt zijn trekken wel thuis als hij daar een jaar of 10 de bajes in moet , dan weet hij als geen ander wat het is om mishandeld te worden ,hij zal alles bij elkaar janken ,en dat heeft hij verdiend.

   10. Siemien

    @Aytas hoor ik hier nou een Tengootje, en hoezo populistisch?
    Je begint al net zo naargeestig te reageren als Ernst die doet ook altijd een ja-maar-zij-doen-het-ookje.
    Verder, wie zegt jou dat hier mensen zijn die vinden dat het in Afrika wel prima is om 10 jarige meisjes te verkrachten!!!!

    Jij bent een zieke geest hier!!

   11. Troelstra

    Gesubsidieerde seksfeesten met minderjarige kinderen in den vreemde zijn zelfs een geliefde hobby van met ons belastinggeld gesubsidieerde NGO’s zoals Oxfam Novib of Artsen zonder Grenzen. Wonderful world…

    En sommigen onder hen zijn het morele kompas volledig kwijt. Die gaan zelfs zo ver dat ze kinderen die pas wees zijn geworden doordat hun ouders aan ebola zijn gestorven hun medicijnen onthouden indien ze zich niet voor kindconsumptie ter beschikking stellen. M.a.w.: Als je niet gaat liggen, krijg je geen medicijnen.

    Tot zover even iets over het gesubsidieerde deugvolk bij o.a. Oxfam Novib.

  2. Giovi

   Vrouwen verkrachten is einde oefening voor een verblijfsvergunning in Europa. Terugsturen naar Afrika en te beginnen bij de Libische kust als de nationaliteit niet bekend is. Daar hebben die zogeheten “vluchtelingen” hun paspoort immers in zee geflikkerd.

 3. toetssteen

  Kijkend naar mijn kleindochters kruipen de rillingen over mijn rug.

  1. tomygun

   Begrijp ik toets , zou ook veel simpeler opgelost moeten worden
   een cold twee bullits in de trommel draaien en dan drie maal afdrukken

   1. toetssteen

    @tomygun
    Tja, helaas is de westerse mens een ‘ sitting duck’.

 4. fusilier

  Het word tijd voor een revolutie in Duitsland, en dat mens merkel naar het schavot gebracht wordt. Want die heeft schuld hieraan.

 5. nienke

  Als ze mijn kleindochter dit aandoen koop ik een pistool en ga desnoods de rechtszaal in en schiet zo iemand terplekke dood en dan ga ik zitten.
  Vind dit het meest afschuwelijke wat je zo’n jong meisje aan kan doen.
  Erg laf en beestachtig.
  De straffen die deze hersenloze, wrede, gevoelloze monsters krijgen zijn ook veel te laag.
  Er moet zo een straf van 10 jaar opzitten kijken of ze het nog doen.

  1. tomygun

   nienke 10 jaar maar dat kost belasting geld , dumpen in het midden
   van de midelandse zee van 800 meter hoogte maak er maar visvoer van .

 6. Gerlos

  Zweden is met het probleem immigratiebeleid veels maar dan ook veels te soft omgegaan, vandaar deze afschuwelijke problemen. Verleden nog een documentaire gezien hoe de moslims leven in Zweden, dat zei genoeg dat het totaal mislukt is in dat mooie land.

 7. Two Ravens Black Kettle

  De krankzinnige Zweden kicken er klaarblijkelijk op dat hun kinderen worden verkracht en vermoord.
  ‘Virtue signalling über alles’ is het motto van 80% der Castraten.

  Die samenleving is niet meer te redden. Wellicht ooit door een partitie waar SD stemmers een deel krijgen en de andere stemmers het ander deel met hun verkrachters hun heilstaat mogen vieren.

 8. Janna47

  In veel landen gebeuren dit soort vreselijke dingen.
  Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken…..en Nederland? Niet?
  Ik geloof er helemaal niks van…ook hier gebeurt het, alleen horen we het niet…mogen we niet weten, dat die ongecontroleerde apen zich vergrijpen aan onze vrouwen….wat een land is dit!

 9. Westerling

  @Nienke

  Wat jij schrijft, doet mij gelijk denken aan de zaak Marianne Bachmeier die de moordenaar van haar zevenjarige dochter doodschoot in de rechtbank.

 10. Ernst Quispel

  In Nederland worden elke week 23 aangiften van verkrachting gedaan, het puntje van een ijsberg.

  We praten hier liever over één geval van verkrachting in het buitenland.

  1. marco1

   ja daar hebben we het topje van de ijsberg ook weer. gelukkig smelten de ijsbergen in een rap tempo zijn we daar ook vanaf.

   1. Ernst Quispel

    Je lult dom, Marco. Kun je dat zelf ook zien?

    1. marco1

     nee sorry ernst hoezeer ik uw bijdrage tot ergernis van andere ook waardeer dat zie ik niet. het spijt me ik hoop het ooit een keer in te zien maar vrees dat dat vandaag niet meer gaat gebeuren laten we hopen op morgen dan is er weer een nieuwe dag en nieuwe kans voor inzichten.

  2. Job Jansen

   @Ernst

   Als bagatelliseren een prijs had, dan had jij hem gewonnen…

  3. Siemien

   @Ernst en welk van de 24 verkrachtingen vind jij het ergst?

  4. Siemien

   @Ernst hey vieze flikker, ik stelde jou een vraag met je vergelijkingen…

   1. Ernst Quispel

    Wil de redactie zo vriendelijk zijn hier even naar te kijken? Dt is geen normaal gedrag.

    1. gister

     Dt

    2. Siemien

     @Ernst geef eens antwoord op de vraag, welk van de 24 verkrachtingen vind jij het ergst?

 11. Baaz

  Zo… even een klein weekje afwezig geweest. Ik heb net al gelezen dat er geen moer is veranderd. Ze worden lekker gevoed, iedereen geeft ze hapjes en ze zitten nog steeds waar ze zitten. Structureel niet ingaan op de inhoud en de afschuw van het artikel en met een jij-bak beginnen over verkrachtingen in Nederland. Het kleine beetje tegengas dat er nog is trapt er nog in ook!

  Succes met het voeren van de trollen, zoals ik al eerder schreef hoop ik dat DDS alleen nog reacties ontvangt van linksaffers en andere tumoren. Ik ben voorlopig weer weg!

  1. marco1

   ach wees gerust op uw schoothondjes na zult u nauwelijks gemist worden. neem u tijd tot later. succes me uw grootsheidswaanzin.

  2. Job Jansen

   Hey Baaz, fijn dat je er weer bent.

   1. Job Jansen

    Je laat je toch zeker niet wegjagen door de linkse gekkies?

  3. Guus Geluk

   Je bent helemaal niet weggeweest, Baaz, en het is door de redactie nadrukkelijk verboden om heksenjachten te voeren. Mijn advies is dat je stopt met je aan te stellen en gewoon inhoudelijk gaat bijdragen.

  4. Spaanse kok

   Wat fijn.
   Baaz is terug, dus Siemien heeft het nu wat rustiger.

   1. Zweedse kok

    Kom laat ons feest vieren .
    Baaz is terug .

    1. EU kok

     Ontkurk de flessen.
     Laat het feest beginnen want Baaz is weer binnen .

     1. umhnz

      Zelfs oud gedienden verwelkomen Baaz.
      Dat hij volledig hersteld mogen zijn na zijn burn-out op deze site .

     2. Guus Geluk

      BAAZ B.V. is het zuurdesem van elke discussie.

  5. Ernst Quispel

   Prettig dat Baaz besloten heeft weg te blijven.

   DDS zit niet op trollen te wachten.

   1. Groeneveld

    “DDS zit niet op trollen te wachten.”

    Verrekte jammer dat het jou dan altijd aan zelfinzicht ontbroken heeft. Oh wacht, jij bent het zuurdesem op DDS, dat vergat ik even.

    1. Ernst Quispel

     Zeker, IJsco, ik span mij in om inhoudelijk niveau, vriendelijkheid en beschaving terug te brengen in het debat.
     Dat is een hele kluif, maar we doen wat we kunnen.

     1. tomygun

      EQ , je vrienden brengen trouwens ook de beschaving
      niet binnen en hun vriendelijkheid daar gaat het dagenlijks over .
      Geen idee wat jij met een kluif aan moet geef die maar aan de hond .
      En voor beschaving moet je 50 jaar terug gaan .
      Hoe je typt en praat is geen beschaving maar hoe je met elkaar
      omgaat en iets doen voor een ander zonder je hand optehouden
      dat is wel beschaving .
      Tuurlijk je zal daar wel iets anders opvinden maar toen stond
      je nooit alleen , ga nu maar verder met ike ike ike .

     2. Ernst Quispel

      “ga nu maar verder met ike ike ike .”

      Wat bedoel je in hemelsnaam?

     3. Siemien

      Ernst kan jij niet gewoon opflikkeren!!

     4. Ernst Quispel

      Sodemieter zelf op, Baaz.

     5. Siemien

      @Ernst ik ben baaz niet, jij bent wel een naargeestig miezerig mannetje, die hier eigenlijk alleen maar komt om te zuigen, dus baaz heeft feitelijk gelijk maar dat zijn mijn woorden natuurlijk en die zijn feitelijk waar..

  6. Siemien

   @Baaz je maakt wel wat los hier, sterker nog, ze reageren als een stel wilde dieren die geen vat kunnen krijgen op hun prooi…

 12. Arie B

  Immigranten, vluchtelingen, gelukzoekers uit dergelijke landen hebben andere definities. Gelijkheid tussen sekse en vrijheid van geloof e.d. is voor velen echt een brug of 25 te ver. Die gedragen zich hier net zoals daar en zien zeker vrouwen niet als gelijke.

 13. Pescador

  Die zweedse gedacht is behoorlijk redelijk, alleen niet meer als er mensen in zweden rond lopen met andere gedachtes daar zijn die zweden niet op ingesteld helaas en jammer voor die meisjes

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.