Woedende Wilders eist "ontslag" Femke 'Boerka-lover' Halsema: "Onze hoofdstad heeft geen anarchist als burgemeester nodig!"

Geen categorienov 27 2018, 21:00
Hij is helemaal klaar met de "anarchist."
Geert Wilders heeft vandaag in een videoboodschap heel duidelijk gemaakt wat hij van Femke Halsema vindt. Zoals iedereen onderhand wel weet zei Halsema dat het boerkaverbod gewoon lekker genegeerd moet worden in Amsterdam, de stad waar zij burgemeester van is. Dat kan écht niet, aldus Wilders.
"De burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, moet onmiddellijk worden ontslagen," zegt Wilders in de video. "Ze moet worden ontslagen omdat ze heeft aangegeven de wet op het boerkaverbod niet te willen uitvoeren in Amsterdam. Omdat die wet haar niet bevalt."
Vervolgens gaat Wilders weer even los op de islam -- vermoeiend genoeg doet hij dat natuurlijk bewust weer in de meest beledigende termen, terwijl het hier niet over een "islamverbod" gaat, maar over een "boerkaverbod" -- maar dat negeren we maar even. Daar word ik onderhand namelijk erg moe van. Datzelfde -- blijkt uit emails die ik steeds vaker krijg -- voor heel veel lezers.
"Blijkbaar," stelt Wilders vervolgens, vindt ze het "geen probleem" dat "ook terroristen verstopt in een boerka vreselijke aanslagen kunnen plegen."
en burgemeester die lak heeft aan de wet," gaat hij verder, "die denkt dat democratisch tot stand gekomen regels voor iedereen in Nederland gelden, maar niet voor haar en Amsterdam, hoort geen burgemeester te zijn." En dan komt de uitsmijter:

"Onze hoofdstad heeft geen linkse anarchist als burgemeester nodig. Wegwezen dus."

Tot slot opent Wilders ook de aanval op minister Kajsa Ollongren, de D66'er. "Eerder zagen we al dat de huidige minister van Binnenlandse Zaken mevrouw Ollongren zelf -- toen ze nog wethouder van Amsterdam was -- ook lak had aan democratie toen ze zei dat als ik premier zou worden, Amsterdam het koninkrijk zou verlaten en de Republiek Amsterdam zou worden opgericht."
En dan:

"Wat is dat voor een arrogante en anti-democratische bende daar in Amsterdam?"

Treffender kan het eigenlijk niet gezegd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten