Bekir E. schiet 16-jarige ex-vriendin Humeyra dood in fietsenstalling Rotterdam Designcollege

Misselijkmakend.

Het is een grof schandaal. In de fietsenstalling van het Rotterdam Designcollege werd eerder vandaag de 16-jarige Hümeyra doodgeschoten. De dader blijkt nu, aldus De Telegraaf, de 31-jarige Bekir E. te zijn. Zowel slachtoffer als dader is van ‘Turkse afkomst’. Hoewel de politie de identiteit van de verdachte niet wil bevestigen, zeggen scholieren dat het om Bekir E. gaat.

Het gebeurde allemaal rond 13:00 uur. Bekir opende het vuur op Hümeyra. De alarmdiensten werden ingeschakeld en het ambulancepersoneel deed zijn best om haar te reanimeren, maar dat was helaas tevergeefs. Het arme meisje kwam niet meer bij en zal haar vader, moeder en andere familieleden dus nooit meer kunnen verblijden met haar aanwezigheid.

De lafbek die verantwoordelijk is voor deze moord vuurde volgens getuigen — “een klein groepje scholieren” zag het allemaal gebeuren — eerst twee schoten… en daarna nog eens zes. Hij wilde er dus absoluut zeker van zijn dat Hümeyra dood was. Leerling Eren legt uit:

“Ik was buiten en hoorde twee schoten. Het bleef vijf seconden stil. Toen hoorde ik weer zes schoten.”

Een mede-scholiere die haar kende noemt haar een “mooi, lief meisje dat altijd naar iedereen lachte.” Triest, natuurlijk. Dat mooie, positieve leven is niet meer… en dat waarschijnlijk allemaal door de blinde woede van een misselijke ex. En dan ook nog eens een ex die, trouwens, twee keer zo oud is als zij.

In totaal vuurde de dader dus maar liefst acht schoten af op het arme meisje. Het moge duidelijk zijn dat hij gedreven werd door naakte woede. Aangezien hij door de andere leerlingen Hümeyra’s “ex” genoemd word krijg je de indruk dat zij de relatie mogelijk beëindigd had en dat hij dat niet kon verkroppen. Dit natuurlijk allemaal onder het motto ‘vrouwen hebben te luisteren naar de man.’

In Turkije zelf is nu een fanatieke en zeer noodzakelijke campagne tegen geweld tegen vrouwen gaande. In tv-spotjes wordt duidelijk gemaakt aan mannen dat als ze hun vrouw of vriendin slaan (of erger) voor lange tijd achter tralies gezet worden. Misschien dat het in Nederland tijd wordt voor een vergelijkbare campagne — met een focus op bevolkingsgroepen waar dit soort lafhartig geweld relatief vaker voorkomt.

Ondertussen is er in de plaatselijke Mevlana Moskee al voor haar gebeden. De plaatselijke imam laat ook weten dat hij de familie Öz vanavond zal bezoeken. Dat is natuurlijk mooi en sympathiek.

Maar verdachte Bekir? Als hij veroordeeld wordt voor deze moord moet deze lafbek voor de rest van zijn leven worden vastgezet. Deze malloot mag dan nooit meer vrijkomen. En dan komt hij er ook nog genadig vanaf, want als er geen beperkingen waren zou ik voor veel ergere dingen pleiten. Lafaard!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Seneca

  wel Michael hoe groot is de verontwaardiging! dit is toch dagelijkse kost? NL wordt dagelijks geteisterd door dit geteisem en nu er een – heel triest, begrijp mij goed – Turks meisje door een non valeur is doodgeschoten (onbelangrijk of hij 1 x of 8 x heeft geschoten) loop je ach en wee te roepen en verwijs je naar je vaderland (?) hoe goed Erdogan het geweld tegen vrouwen aanpakt. je vergeet dat diezelfde Erdogan graag ziet dat islamitische vrouwen aan de lopende band kindertjes werpen. dat is goed voor het kalifaat in wording. je zet geen vraagtekens bij deze politiek dat de oorzaak is van veel vrouwenleed. maar wat wilde, het is tenslotte een ‘verrijking’ va de NLse cultuur.

 2. C.A.Barstow

  Tja, en er komt meer en meer van dat middeleeuws islamitisch volk hierheen, niet gek dus dat wij steeds meer van dit soort verachtelijke misdaden gaan krijgen.
  Geert Wilders waarschuwt niet voor niets zo vaak en scherp.
  Dicht die grenzen, hermetisch sluiten!
  en deze smerige moordenaar behoort absoluut de doodstraf te krijgen, spijtig dat die afgeschaft is.

 3. Siemien

  Dit noemen ze pedofilie, tja als mohamed je voorbeeld is is eerwraak en pedofilie toegstaan, zélfs, jawel in Nederland..

 4. B. Pascal

  Eigenliefde is voor de ander niets minder dan het aanvaarden van haat.
  Wanneer iemand geen oprechte liefde kent, de partner werkt niet mee aan de zelfbevrediging dan slaat de ”liefde” om in haat.

  Helemaal van deze tijd! Welkom in het IK tijdperk!

 5. Gerlos

  Werk aan de winkel voor die kakkerlakken van DENK, zorg er nu eens voor dat die Turken en Marokkanen zich eens aan de Nederlandse normen en waarden gaan houden. Dat moslim geloof past op deze manier niet bij de Nederlandse gemeenschap.

  1. C.A.Barstow

   ‘Gerlos’

   ”Op deze manier?”

   Een middeleeuwse ideologie als de islam past net zo min bij een normale moderne samenleving als het nationaal socialisme van Adolf Hitler, ook de islam moet verboden en op alle mogelijke manieren bestreden te worden.

   1. TD

    Hitler had indien actueel aanwezig de partij Denk gedeporteerd.

    1. Onzin456

     Stel we zouden onze eigen nazi’s maken, maar dan wel “nali” (nationaal liberaal). Zou dat niet perfect zijn?

    2. Karel de Grote

     Denke zou Hitler ere lid gemaakt hebben

   2. Troelstra

    + 1

 6. Aytas

  Een hele trieste gebeurtenis. Het is verschrikkelijk wat mannen vrouwen aan doen. Shirin musa kan zoveel extra hulp gebruiken, zowel links als rechts laten haar in de steek.

  ‘En dan komt hij er ook nog genadig vanaf, want als er geen beperkingen waren zou ik voor veel ergere dingen pleiten. ‘

  Blijkt maar weer dat conservatieven voor stilstand zorgen op ieder gebied. We moeten niet willen dat naast salafisten nog meer van die mafkezen die terug willen het voor het zeggen krijgen. Jij bent conservatief libertarier wat niets anders dan uitbuiter betekent.

  1. toetssteen

   @Satya
   Ga terug naar school aub! U klets op zijn Joops pure onzin!

   1. Aytas

    Zie jij dit soort discussies ooit op joop voorbij komen? Nee toetsteen rechts libertariers zijn uitbuiters, het recht van de sterkste. Conservatieve krachten zijn bloed link.

    1. Ego-non-solus

     Aytasje, kindje, het gaat hier om een serieuze aangelegenheid. Boven jouw petje dus ga liever buitenspelen.

  2. TD

   Aytas:
   “Shirin musa kan zoveel extra hulp gebruiken”
   Je prioriteiten liggen verkeerd.
   De PVV en FVD kunnen extra hulp gebruiken!

 7. Gekko

  De linkse trollen (Duijndam, Spaanse cock, Meester Kong, Meriadok) houden zich al uren gedeisd, nog steeds aan ‘t broeden op een reactie? Tja, deze liefhebbers van multicul staan nu met de bek vol tanden.

  1. Meriadoc Brandebok

   Ach, Gekko meent dat “wij” allen liefhebbers van de multiculturele samenleving zijn.

   1. Bosche draak

    Ach, en dit soort nietszeggende reacties bevestigen het.

    Is het nou zo moeilijk om te zeggen:
    “Schande, dat ze die vieze kinderlokkende moordenaar maar in de bak smijten & de sleutel weggooien”
    Denk dat u dan veel meer lof oogst….

 8. Troelstra

  Gezellig multicultureel. Gezellig Islam. Gezellig eerwraak.

 9. Troelstra

  In de sociale media gaan de families van zowel dader als slachtoffer op elkaar los.

  1. Bosche draak

   Dat ze elkaar maar af maken.
   Want heeft zo’n meid ook te zoeken met zo’n oude geit?
   Vieze kinderlokker dat het is.
   Maarja, “ies koeltoer” he?

 10. J.Rademaker

  Nooit meer vrijkomen, is in Nederland en eerwraak en geestelijk etc.
  De verdachte stond onder toezicht van de reclassering, dat heb dit jaar vaker gelezen.

  1. Lugar

   Enkeltje Turkije, als het goed is heeft hij twee paspoorten, kunnen ze het Nederlandse meteen innemen!

 11. Roughwood

  Man van 31, ex-vriendin van 16. Gewoon afknallen na einde relatie. Volkomen normaal natuurlijk. Man, man, wat een beschaving…

  1. Troelstra

   Prdo?

  2. Lugar

   @Ruwhout: Islamisering, pure islamisering. Vrouwen en meisjes zijn binnen die achterlijke cultuur volkomen minderwaardig.

   1. Ikkeikke

    Heeft niks met de Islam te maken mister Lugar!! Een zieke EX (ja ook blanken hebben in hun zieke hoofd gehaald om de ex-vrouw-vriendin van het leven te beroven, zelfs idioten die de kinderen er ook nog bij betrekken!! En nee ben echt geen LINKSE Stemmer..forum voor democratie is geen Linkse partij!

    1. Groeneveld

     Eerwraak is een onbekend begrip voor onze egocentrisch opgewonden standje.

    2. Lugar

     “Heeft niks met de Islam te maken mister Lugar!!”

     Natuurlijk wel, de kans dat deze Turkse moordenaar Mohammedaanse sympathieën heeft is namelijk zo’n 96%. En binnen de islam is het niet ongebruikelijk dat je een ander naar Allah helpt als je liefdesverdriet hebt.

    3. Bosche draak

     Het opvallende leeftijdverschil alsmede het voorlopige geval van
     Relatie-breuk-wraak.

     Heeft wel degelijk te maken met een op ons haaks staande cultuur.
     Volledig Islam? Misschien niet, maar ik zou het niet volledig uitvlakken

   2. Troelstra

    Zeg maar gewoon het bezit van de Muzelman. En zo zie je maar weer: Bezint eer ge met een Muzelman begint.

 12. Ikkeikke

  Houd op met onzin dat het met de afkomst van de dader te maken heeft!! Denk aan schietpartij door politieagent supermarkt Ashana Wahl in Almelo en nog vele vrouwen, ja ook blanke vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van een EX.(had ook niets met koeltoer te maken, zoals het hier in de reacties wordt geroepen).Het is de man die het niet kan verkroppen dat een vrouw hem aan de kant zet en dit als oplossing ziet voor zijn gekrenkte zieltje (hersenloze idioot).

  1. Top

   Oh ja joh? Het is me wat hè?

   1. Lugar

    @Top: Iedereen gelijk hè… Je mag geen etnische afkomst opvoeren want racisme, gelijkheid is voor linksvolgers de waarheid.

   2. Ikkeikke

    Zeker ook zo’n mannetje die aan de kant is gezet door een vrouw..heerlijk als ik ook alles en iedereen over 1 kam mag scheren..

    1. Lugar

     “(…) heerlijk als ik ook alles en iedereen over 1 kam mag scheren…”

     Ja lastig als je het gelijkheidsgeloof aanhangt.

  2. Duijndam

   Ongezellig, Ikkeikke, men wil hier toch liever de verklaring in de islam zoeken.

   Je verstoort met je al te feitelijke bijdrage de prettige consensus onder de meeste reaguurders hier.

 13. Ries

  Elke dag weer stel ik vast dat bij links, groen en islam de complete krankzinnigheid overheerst. We staan aan de vooravond van wat ooit het grote Romeine rijk heeft meegemaakt: Van een geoliede machine vervallen tot lamzakkerigheid.

 14. Heras

  Waar blijven de Denk -pionnetjes?
  Zij moeten verontschuldigingen aanbieden aan de slachtoffers en dan deze daad openlijk te veroordelen.
  En daarna actie ondernemen door een voorstel (d.m.v een wet) in te brengen dat dit soort acties worden “beloond” met 10 jaar cel. Of liever uitzetting.

 15. Ritter

  Bekir E is 36 jaar. Het doodgeschoten meisje was 16 jaar.

  Is hier sprake van een soort kinderhuwelijk? Of eerwraak? Van uithuwelijken?

  1. Troelstra

   Zeer zinnige vragen. De dader behoort namelijk tot een cultuur waarin dit soort achterlijkheid normaal wordt gevonden.

 16. FLP

  Wat denk je 240 uur taakstraf? Of na 4 jaar TBS weer op proefverlof.? Het zou wel eens zo kunnen zijn.

 17. Troelstra

  “Design your future” is de koptekst van de banier boven de ingang…

 18. Troelstra

  Maar het schijnt heeft het slachtoffer ook aangifte gedaan van hinderlijk en agressief te worden gestalkt door haar voormalige “eigenaar”. Bekir F. was ook nog onder behandeling van de reclassering. Gingen er bij de reclassering geen alarmbellen af? Werd er überhaupt wel teruggekoppeld?

  1. Lugar

   “Gingen er bij de reclassering geen alarmbellen af?”

   Meestal kan er pas wat gedaan worden als er iets gedaan is. Klinkt logisch, maar het echte probleem is natuurlijk de islamisering van ons land en de ongebreidelde ruimte die de islam verovert.

 19. Pescador

  Mag ik die klootzak langzaam afmaken?

  1. Duijndam

   Pescador maakt duidelijk dat hij een barbaar is.
   Vergis je niet, dit soort primitievelingen wonen onder ons.

   1. Troelstra

    En aan een eerwraakje met als gevolg de dood van een meisje van slechts 16 jaar oud til je dan weer minder. Het valt niet op hoor…

   2. Arie B

    Ja, en hoe kwam die primitieveling aan dat pistool? Dat is toch verboden? En moest die 31-jarige primitieveling niet gewoon op zn werk zijn… trouwens, laat ook maar..

  2. Troelstra

   Van mij wel. Weet je nog die vader van drie minderjarige dochters die door hun turncoach jaren lang (seksueel) misbruikt zijn? Hij vroeg de rechter om vijf minuutjes in een afgesloten kamer met deze smeerlap. Van hij had hij deze vijf minuutjes mogen krijgen.

 20. Duijndam

  Zoals te verwachten viel wordt hier de verklaring voor deze trieste gebeurtenis weer gezocht in de islam.

  Islamofobie is een nare aandoening.

  1. Troelstra

   Eerwraak is Islam gerelateerd. Heb je slechts een probleem met de reputatieschade welke eerwraak de Islam toebrengt? Want met de Islamitische eerwraak zelf schijn je zelf geen enkel probleem te hebben.

   1. Duijndam

    Nee hoor, eerwraak heeft niets met de islam te maken.

    1. Troelstra

     En Allahu Akbar ook niet hè?

     Kortom:

     PINOKKIO ALERT!

     1. Duijndam

      Googel er eens op, domme man.

    2. Vit

     Maar komt wel erg vaak voor onder islamietjes.

     1. Troelstra

      Te vaak om een incident te kunnen zijn.

  2. FLP

   De islam is een ziekte…dit geloof word te pas en onpas misbruikt om gewelds misdaden goed te praten.

   1. Troelstra

    En Gert-Jan Segers van de CU vindt dat de Islam de ruimte moet krijgen. Ruim baan dus voor al die achterlijkheid. Is diezelfde Gert-Jan Segers zich trouwens ook bewust van het Islamitische vernietigingsschema “Eerst de zaterdag, dan de zondag”? Maar vooral de ruimte geven hoor. Dan belanden we vanzelf terug naar af naar die achterlijke Zwarte Middeleeuwen welke wij eens na eeuwenlange strijd bij wet en gewoonte ooit voorgoed achter ons leken te hebben gelaten. Totdat de Islam hier z’n intrede deed… En waar de Islam z’n intrede doet, daar treden verdomming, verarming en een toename van de onveiligheid op.

  3. Bosche draak

   Net als Islamofilie

 21. Troelstra

  Bekir E. = Bekir Eraslan

 22. Ritter

  Meer informatie over de dader op Geen Stijl:

  “Het slachtoffer, Humeyra Öz, 16 lentes jong. De dader, Bekir Eraslan, 31, net als het meisje van Turks-Nederlandse komaf. Inmiddels is duidelijk dat de twee in het verleden een relatie hadden die ongeveer op haar veertiende via Facebook begon, alwaar Bekir zich in eerste instantie jonger voordeed dan hij was. Humeyra beëindigde de relatie en blokkeerde Bekir op social media, maar hij bleef haar lastigvallen. Beide families waren hiervan op de hoogte en betrokken.

  Haar neef vertelt bij het politielint dat de relatie ruim twee jaar geleden is ontstaan. (…) ‘De familie van haar is zelfs nog gaan praten met de familie van hem. Ze zeiden dat ze te jong was, dat hij geen partij was en dat het afgelopen moest zijn. Toch bleef hij haar lastigvallen en bedreigen.'” Ook vertelt de neef dat de familie aangifte heeft gedaan wegens mishandeling, intimidatie en bedreiging, en dat Bekir hiervoor tot twee jaar cel veroordeeld is. “Dat was maximaal twee maanden geleden. Waarom liep hij nog vrij rond?” Wellicht was hij in beroep gegaan en daarom nog op vrije voeten, wie weet. Het OM bevestigt dat hij onder toezicht van de reclassering stond, maar liet niets los over de aard van de vervolging of veroordeling. Volgens een buurtbewoner die hem kent is Bekir “psychisch niet in orde, hij heeft vaker mensen gestoken.”

  1. Troelstra

   En dat loopt hier dan gewoon vrij rond. Wat klopt er hier niet? Helaas is het niet het hart van Bekir Eslam dat niet (meer) klopt, want daar zou Nederland alleen maar schoner van kunnen worden.

 23. Niet L niet R

  Verschrikkelijk voor dit meisje en haar moeder en vader, laat dat heel duidelijk zijn!
  Maar in die cultuur komt dat elders vele malen voor, en die moeten daar blijven en niet door die gladjanus van Rutte naar ons land worden gehaald!

 24. Anders55

  Na dit trieste voorval zijn we er nog niet?
  de familie van het meisje zal zeker wraak gaan nemen op familie leden vd verdachte; en die op hun beurt zullen ook weer wraak gaan nemen?
  het is een vicieuze ‘cirkel’ die niet doorbroken wordt; denk ik zelf?
  het is in en intriest dat opnieuw een jong leven zo wordt kapot gemaakt.

 25. worstcase

  In dit geval ben ik er voor: laat hem in afwachting van zijn proces vrij. Juist ja, eerwraak zal er voor zorgen dat hij zijn verdiende loon krijgt.

 26. Troelstra

  En zo kennen we die D’66-rechters weer.

  Mede-verdachte moord Humeyra moet terug de cel in, maar is spoorloos

  Een verdachte die eerder was vrijgelaten voor betrokkenheid bij de moord op de 16-jarige Humeyra uit Rotterdam, mag opnieuw worden opgepakt. Justitie is met succes in beroep gegaan tegen zijn vrijlating. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

  Humeyra werd in december doodgeschoten bij haar school, het Designcollege in Rotterdam-West. Hoofdverdachte is haar ex-vriend Bekir E. Hij was al eerder veroordeeld voor stalking en mishandeling van het meisje en zit nog vast.

  De 25-jarige man zat waarschijnlijk bij hem in de auto toen Bekir bij de school was. Sinds zijn vrijlating is hij spoorloos. Een woordvoerder van justitie zegt tegen RTV Rijnmond dat er naar hem wordt gezocht.

 27. Troelstra

  Bezint eer ge met een Muzelman begint

  Normale mensen weten al heel lang dat je een Muzelman niet eens tot je land moet willen toelaten omdat daar alleen maar ellende van kan komen. Sommige naïeve dwazen, voor zover niet moedwillig foute collaborateurs, denken dat een multiculturele relatie gezellig of spannend is of zo.

  We hebben weer een nieuwe Bekir Eraslan. Met ditmaal als slachtoffer een jonge verpleegster. Wat haat ik die Islamofiele linkse trollen toch intens. Want het is wel hun schuld dat zulk soort figuren hier zijn. En daar zullen ze toch op aangekeken, aangesproken en aangevlogen moeten worden.

  Anyway:

  Bezint eer ge met een Muzelman begint

  Ex die Utrechtse studente doodstak voor rechter

  Updated 38 min geleden
  3 uur geleden in BINNENLAND

  UTRECHT – De 31-jarige Zamir A. moet zich donderdag voor de rechter verantwoorden vanwege de moord op een Utrechtse studente Laura Korsman. De 24-jarige verpleegkundige in opleiding werd doodgestoken met een mes.

  Volgens het Openbaar Ministerie had het slachtoffer de relatie met de verdachte, ook wel Sammy G. genoemd, beëindigd. Maar hij bleef haar echter lastig vallen en stalken. Voor het stalken zou hij ook drie dagen vast hebben gezeten. Daarnaast kreeg de ex een contact- en locatieverbod opgelegd.

  Toch wist de verdachte in de zomer het studentenhuis aan de Bosboomstraat binnen te dringen. Daar zou hij de studente hebben neergestoken.

  1. Lugar

   @Troelstra: Je verwacht het niet hè? Zamir klinkt trouwens als een lichtgetintiër.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.