Belachelijke Geert Wilders overweegt cartoonwedstrijd nog steeds: “Ik ga er wel over nadenken”

Waarom wil hij in vredesnaam een cartoonwedstrijd organiseren? Hij is tegenwoordig toch al een karikatuur van zichzelf?

Hoewel hij enige tijd geleden nog zei dat hij de door hem geplande cartoonwedstrijd zou afblazen — omdat die voor grote problemen kon zorgen voor Nederlandse ambassades én Nederlanders in het buitenland — zegt Geert Wilders dat hij mogelijk van mening veranderd door de uitspraken van Jawed S. Die gek, die eind augustus twee toeristen neerstak op Amsterdam Centraal, zei namelijk dat hij dezelfde misdaad zou plegen als Wilders wéér een cartoonwedstrijd uitschrijft.

Wilders:

“Ik weet nog niet of ik het ga doen, maar ik ga er wel over nadenken. Je mag eigenlijk nooit wijken voor dit soort types.”

Totaal onverantwoord. Je moet terroristische gekken inderdaad niet zomaar hun zin geven als ze jou bedreigen. Maar dit gaat veel verder. De dreiging die eruit gaat van extremisten heeft namelijk betrekking tot alle Nederlanders in het buitenland — en in Nederland zelf. Wilders brengt niet alleen zichzelf in gevaar (die keuze heeft hij), maar anderen ook. Die keuze dient hij niet voor hén te maken.

Maar ja, leg dat maar eens uit aan een man die elke gelegenheid aangrijpt om zichzelf in de kijker te spelen en wat goedkope propagandapunten te scoren bij zijn doorgedraaide achterban.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

118 reacties

 1. Gerlos

  Hiermee kappen Geert verzin iets origineler wat net door de beugel kanm alhoewel die noslims zijn zeer snel op hun pik getrapt als iets hun niet aanstaat

  1. Top

   “wat net door de beugel kan, alhoewel, die moslims zijn zeer snel op hun pik getrapt, als iets hun niet aanstaat”!

   Welkom op aarde! U bent net geland? Waarschijnlijk of eigenlijk zeker weten, kan er bij een moslim helemaal niets door ‘de beugel’. Zeker niet als het bij u vandaan komt. Want u weet, als buitenaardse, helemaal niet wie dat moslimtovenaartje is. Dus pas maar op, met wat u zegt.

 2. Duke

  Hij zou elke maand een cartoonwedstrijd moeten organiseren. In Nederland gelden Nederlandse regels en geen Pakistaanse regels. Die Paki’s leren maar dat we hier in Nederland andere normen en waarden hebben.

  Mensen die vrijwillig naar Pakistan of ander islamitisch land reizen, kiezen er zelf voor om meer risico te lopen. Ik zie niet in waarom we ons daarvoor in Nederland moeten aanpassen.

  1. AS210854

   Niks aan toe te voegen.

  2. DirkSteen

   Inderdaad niets aan toe te voegen

 3. Aytas

  ‘Die keuze dient hij niet voor hén te maken.’

  Dat doet hij ook niet. Censuur moet je je niet laten opleggen. Het zijn de extremisten die hen in gevaar brengen.

  Wat is het volgende dat we ons laten opleggen? Wilders had de vorige keer moeten doorzetten, dit is mosterd na de maaltijd.

  Voor de duidelijkheid ik snap niet waarom je zo’n wedstrijd zou willen maar je moet nooit toegeven aan extremisten. Wat gaan we baudet straks geven als zijn meute ontevreden is, onteigening rijke zwarten?

 4. Two Ravens Black Kettle

  Het is pijnlijk dat iemand een (Freedom of Speech/Enlightenment-) tekenwedstrijd wil organiseren en zelfs het allerlaatste bastion van de vrijheid van meningsuiting (en dat is de DDS !! (be incredible proud of that !) dat vindt ‘ schuren’.

  Exact hetzelfde krijsten de hordes (en hun Europese nomenclaturea) over de Jyllands-Posten.
  Fortuyn
  Uiteengehakte Bangladeshi
  De Duivels Versen
  Bataclan
  Kapot verkrachte kindbruidkinderen.
  Verliefde meisjes ingegraven in zand

  Het is zo extreem belangrijk dat 0,000000001 procent nog een modicum aan verzet/common sense laat zien.

  En dus Nee
  Wilders wil een cartoon wedstrijd houden
  Ondeugend
  Hoeft voor mij niet
  Maar
  (en dit is essentieel)
  Waarom hebben wij het hierover ?
  Waarom is dit ‘not done’ ?
  Waarom staan wij toe dat Kaaskoppen die van mening zijn dat creaturen van ‘pff pak’m beet’ Nederland let’s say 1989 nog eens niet zo slecht waren maar nu beyond the pale zijn ?
  Er liepen in mijn herinnering geen bruinhemden door de straten
  (die enkele bruinhemden die de NPO-Gedankengestapo wist op te sporen waren (zelfs in die tijd) voor 99% geen bruinhemden (er liepen wel veel Stalinisten en geimporteerde Duiters-op-FabrieksPleinen rond)
  Kids vierde Sinterklaas zonder de NPO-Haatbrigade
  Uni’s waren toen al vrij *ut (maar dat wist ik pas later, maar fair is fair, alles was nog niet doordrenkt door extreme Identity Politics)

  Anyways
  We mogen geen cartoon-wedstrijden houden
  Denk daar eens over na ipv. die eeuwige gortdroge duffe reflex te masseren

 5. Raveltje

  Zoiets heeft in Nederland altijd gekund. Grappige cartoons over wie dan ook,in
  de weekbladen. Daar iemand om vermoorden?

  1. C.A.Barstow

   “Daar iemand om vermoorden?”

   Ja, dat is de islam ideologie ten voeten uit!, probeer de mensen tot de islam de bekeren, lukt dat niet vermoord dan alle varkens/ongelovigen.

   1. Siemien

    Ja de islam is een serieus probleem dat steeds zichtbaarder wordt steeds meer geopenbaard en Nederland laat zich lekker langzaam gaar koken..

  2. Beukman

   Ga maar eens een tijdje cartoons publiceren met de strekking dat Feijenoord een pedoclub is. Er hoeft maar 1 doorgedraaide Feijenoord supporter te zijn, of jij hebt vroeg of laat een dwarslaesie.
   Wat uiteraard een goeie aanleiding is om nóg meer van zulke cartoons te publiceren.

   1. Floris

    Dhimmi-konijntje Beukmans zegt in feite dit: Feijenoord-hooligans zijn van hetzelfde laken een pak als islamitische terroristen.

    Los van het feit dat dit niet klopt is dit natuurlijk een jij-bak van jewelste.

    Beukhond is fouter dan fout. Een loepzuivere landverrader.

    1. Beukman

     En Floris de mensenduider en economische vluchteling kan het weten!
     Ga je scheren, man. Of ga in ieder geval iets nuttigs doen.

     1. Floris

      Probeer het eens inhoudelijk, Beukmans!

     2. Top

      Aldus sprak ‘de persoon’, die al zijn gehele leven zijn hand op houdt en nog nooit van enige bijdrage aan de maatschappij, die hem en zijn, door hem voortgebrachte ‘vuilnis’, valt te betichten. Kortom een Tokkie!

    2. Troelstra

     Linkse dhimmies logica:

     Zo’n aanslag op Charlie Hebdo is dan best wel heftig, maar die cartoonetjes die zijn beledigend. De Moslims, die zijn pas de ware slachtoffers.

   2. marco1

    In een goede cartoon zit een kern van waarheid. Een cartoon waarin Feyenoord word afgebeeld als pedo-club zou onzinnig zijn en de wedstrijd nooit winnen.

    1. Troelstra

     Bij een pedoclub denk ik eerder aan Oxfam Novib bijvoorbeeld…

 6. TheresaGeissler

  “Belachelijk?” Dat zie ík nou weer niet.
  Sterker: I K ben wel blij, dat Wilders, wat dit betreft, de handdoek niet zo maar in de ring gooit: Die Godverdomde Pakistanen dachten alweer, dat ze de Nederlandse “Kaffirs” wat dit betreft op de knieën hadden gekregen, maar zó is het niet! Go, Geert: neem rustig de tijd om je strategie uit te denken, dan krijgen we het hopelijk nog wel te horen!
  Ik liet het al eerder vallen: Als ik al eens grieven tegen deze man heb, is het om zijn interne beleid, die zijn achterban, voor mijn gevoel althans, te veel buitensluit. Zéker niet vanwege zijn gedachtegoed; integendeel!
  Juist daarom zou ik zo graag zien, dat de PVV een ledenpartij werd: Wat zou ik graag lid worden en aan zijn ideeën actiever mijn steentje bijdragen!
  Met andere woorden: Die grieven zijn in feite uit niets anders dan uit sympathie.

  1. Floris

   Wilders wil geen LPF-toestanden.

   Zo simpel is het.

   1. TheresaGeissler

    Té simpel. Daar kun je echt niet alles op blijven gooien:
    Heeft Vlaams Belang die LPF-toestanden? de AfD? For Britain? (UKIP noem ik niet eens, dat is geen islam-kritische partij) Sverige Demokraterna? Danske Folkeparti?
    Voorzichtigheid in het begin is begrijpelijk, dat neemt niemand hem ook kwalijk, maar op de langere duur zou hij dan toch moeten gaan bekijken, of hij zijn achterban er niet nader in kan betrekken, al is het maar geleidelijk-aan. Hij is ècht de enige partijleider in Europa, die het zo doet, en als blijkt, dat de PVV op den duur niet verder komt, dan een bepaald niveau, omdat ze met dit systeem nog geen gemeenteraadsverkiezing naar behoren kan organiseren?
    Geert heeft op zichzelf uitstekende ideeën, maar hiermee slaat hij door, doodgewoon. En de gevolgen laten zich voorspellen plús dat het kwetsend is voor zijn achterban, althansw voor diegenen, die er zozeer in geloven, dat ze er bij betrókken zouden willen zijn

    1. TD

     TheresaGeissler:
     Geert Wilders is het énige lid van de PVV ,dat is een keuze die hij gemaakt heeft.
     Hij wilt dat de partij precies de koers vaart die hij de juiste acht en om indien nodig ten alle tijde een besluit dwingend te kunnen uitvoeren,zonder rekening te hoeven houden met remmende discussies,geritsel en gerommel van leden

     1. TheresaGeissler

      Ja. En ik steek op mijn beurt niet langer onder stoelen of banken, dat ik daar moeite mee heb.
      Dat alles heeft z’n keerzijde, zoals ik hierboven al beschreven heb. Mijn vorige site -nee, ik zal haar naam hier maar even niet met zoveel woorden noemen; dat is eerder al eens gebeurd- heeft me hierom vervloekt, omdat de sfeer daar sektarisch genoeg geworden was, om het tot norm te maken, dat elke zienswijze van “Geert” zonder meer de hemel in geprezen werd.

      Daaraan wens ik niet langer mee te doen: Als ik redenen zie om het ergens N I E T mee eens te zijn, dan wil ik dat óok te kennen kunnen geven.
      Als ik met eigen ogen zie, dat de PVV hierdoor op den duur naar de kloten gaat, hoop ik, dat he kennen te mogen geven.

      De tijd zal leren, wie er gelijk heeft. Alleen dit: Het is dus niet bedoeld als dis-loyaliteit met de PVV.
      Maar ja, ik zei het al eerder eens: Ik ben geen sektariër.

   2. Hallozeg

    Dus dit werd bedoeld met wat Pim fortuyn noemde de kolonne van 5.

    https://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/419117/0hfWMMto.jpg
    Mensen op aarde (lol), ik kan je een waargebeurd verhaal vertellen over Aliens.
    Pentagram = 5 en Hexagram = 6:
    Op 11-9-2001 werd er een beeld geschapen dat alle Christenen allemaal schattige lieve schaapjes zijn in het weiland van je heiland, een oud mannetje die beweerd je vader = god te zijn, en je herder, en jij bent dan automatisch een kindje, en een schaap.
    Dat zijn foute sommen net als Tijd = geld en klant = koning in de kabbala van het goud gold geld hang je dan roofdier leeuw adelaar terror duivel satan luciferser kan het niet dan Jan Peter Balkenende.
    Fictief en Geestelijk constellatie zag er, in deze tijd omschreven zo uit:
    Vanuit de pentagram = 5 Hollywood Entertainende industrie geleid in de HEXAGRAM = 6 wat men noemt de Joodse traditie waarbij GELOVEN hun kracht is en LIEGEN een TOPSPORT om zoveel mogelijk bezit stoffelijk te vergaren in de REALITEIT.
    Die realiteit die geheel overstroomde met valse informatie en HOAX NEPNIEUWS PROPAGANDA en de wereld werd een oorlog in geleid van dat punt 11-9-2001, de ORDE VAN 5 in de Romeinse zonnekalender. 1+1+9+2+1=14 1+4=5.
    Rekenen schrijven en lezen kan je combineren en formules maken is niet zo moeilijk.
    De naam Littleboy kwam ook voor in 1945 die samen met Fat Man Japan tot stilstand bracht ten opzichte het kunnen voeren van een oorlog in het groot.
    Maar er was toen geen einde gekomen aan het KAMPEN systeem net als hier toen het geval was met ene Adolf Hitler die nu al meer dan 70 jaar in Nederland als een 4 en 5 mei, de zon staat dan in het midden van het teken STIER, in de Joodse traditie net zoals met Kerst en Pasen Jezus langskomt ieder jaar een rondje om de zon in een sample te zetten is als een godbabyduivelkruisholocaust systeem waar ze dus elk jaar 2 minuten laten zien hoe braaf je mondje SSSSTTTTT te houden, NIKS TE ZEGGEN 2 minuten oefenen ze allemaal in de KABBALA VAN HET GELD IN DE JOODSE TRADITIE en is ADOLF HITLER NET ALS JEZUS, MOHAMMED, en andere figuren die opvielen vroeger en informatie bij gehouden werd in schrift, dan in de mensen voortleven in de huidige tijd. Dus nu leeft er iemand die 1500 jaar geleden leefde nog steeds voort in de lichamen van pak m beet 1,3 miljard moslims op aarde in naam van ALLAH AKBAR DE ZWEVENDE GEEST ZONDER LICHAAM, waar dan element STRIJD in voor komt. UFO = FACTOR UNKNOWN. Geloven is een werkwoord wat je kan doen als je iets niet weet, en hangt af van vertrouwen.
    De FICTIE VAN DE FLIMS IN DE BREINS EN HET GEESTELIJKE VAN RELIGIE, Dan kan je het dus als volgt omschrijven in je eigen land politiek gezien:
    De FICTIEVE GEESTELIJK POLITIEKE JAN HARRY POTTER PETER BALKENENDE MET ZIJN LUCIFERIAANSE ANGLICAANSE METHODISTISCHE TOVERSTAFJE VAN STENEN BROOD TE MAKEN ALSOF HIJ DE PROFEET IS PROFITEREN EN PROFIJT DE WOORDEN ZIJN, EN DE AREA 51 UFO WAS TOEN GELAND OP DE PUINHOPEN VAN PAARS VANWEGE ECONOMISCHE RAMPSPOED DIE VANWEGE HET NIET KUNNEN ZIEN IN HET DONKER ALS MENS OP JULLIE PAD LAG. Leuk he? Ik ben een galactisch commandant met de galactische orders.

    https://www.youtube.com/watch?v=fxn2A1oYqvs
    Michael Joseph Jackson (Gary (Indiana), 29 augustus 1958 – Los Angeles (Californië), 25 juni 2009 = ORDER 6 in the Roman Solarcalender.
    https://www.youtube.com/watch?v=GKYci8mmHVU
    Listen to the king of Africa.

    Ik kraakte deze code al in de jaren 90 vandaar.
    Christenunie van de SLANG

    https://www.youtube.com/watch?v=n6p5Q6_JBes
    Het heeft te maken met een Missing link die als een zwart gat in de kennis van de mens is gedreven.
    the union of the snake (1983) Orde van 5 in de Romeinse zonnekalender
    De S en de 5 hebben de vorm van een slang.
    Volkert van der Graaf
    9 juli 1969
    9+7+1+9+6+9=41 4+1=5
    Orde 1 = 41 Orde 2 = 5

    geb dag Adolf Hitler
    20-4-1889
    2+4+1+8+8+9=32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Kristalnacht
    9-11-1938
    9+1+1+1+9+3+8=32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Geb dag Jomanda Jolanda Damman
    5-5-1948
    5+5+1+9+4+8=32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Geb dag Sylvana Simons
    31-1-1971
    3+1+1+1+9+7+1 =23 3+2=5
    Orde 1 = 23 Orde 2 = 5

    Geb dag Neelie Kroes
    19-7-1941
    1+9+7+1+9+4+1=32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Geb dag Assad
    11-9-1965
    1+1+9+1+9+6+5==32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    11-9-2001
    1+1+9+2+1=14 1+4=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Geb dag Thierry Baudet
    28-1-1983
    2+8+1+1+9+8+3=32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Theo Hiddema
    Geb dag 1-4-1944
    1+4+1+9+4+4=23 2+3=5
    Orde 1 = 23 Orde 2 = 5

    Dolf Jansen
    25-6-1963
    2+5+6+1+9+6+3=32 3+2=5
    Orde 1 = 32 Orde 2 = 5

    Anunnaki (tijdlijn 7000 jaar oud) illuminatie methodisten > Tak van Angelicaanse kerk – Stamboom = bloodlines.
    Studenten groepje genaamd Skuls and Bones – universiteit in Yale.
    Mythe = Serpent of ancient Egypt.
    Foute sommen zijn onder andere: tijd = geld, klant = koning, atoombom = vredesduif, enz… wie er tegen in gaat wordt aan een kruis gespijkerd.
    Tijdlijnen – Pasen en kristalnacht en 1492-1942.

    Met als bijsluiter de variabelen van de constante = oppositie:
    God en Duivel, Hel en Hemel, Goed en Slecht.

    https://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/431905/MnUQBW4p.gif
    P Politiek = bestuur
    i industrie = bezit
    g geestelijke = nonsens.
    B Banken = financiële sector = beheer
    PIG B.
    PIGS IN SPACE MET KERMIT DE KIKKER, HET IS GROEN EN HET …

    Nu kan je begrijpen dat het herstellen van de voedselketen op de 5 continenten niet door een stel mensen geleid kan worden die zich voordoen als Aliens en ondertussen de mensheid uitzuigen in economische structuren waar liegen bedriegen stelen en roven en er mee weg komen hun standaard manieren zijn.
    Omdat er families zijn met bloodlines die elkaar al vele eeuwen economisch bestrijden ook.

  2. Two Ravens Black Kettle

   West-Europa moet (ruwweg) als verloren continent beschouwd worden.
   Ome Geert kan het zich simpelweg niet veroorloven om één ‘why not’ foutje te maken.
   De amorele roedels charlatans van de Ich Habe ess nicht gewusst-NPO/MSM zouden hem in roedels affakkelen.
   Ze doen het al sinds aeons
   (en daarna gezellie borrelen met de machthebbers en de geijkte blik cultuur-marxistische academici)

   Slechts 5 procent is Woke
   (of jat ik nu een term ?)

 7. C.A.Barstow

  Helemaal mee eens Geert!, doorgaan, gewoon doorgaan tegen die hersenloze figuren met hun achterlijke middeleeuwse anti menselijke anti democratische ideologie.
  De islam is alleen maar de zoveelste ideologie die uit is op de verovering van de wereld, het onderdrukken van de mens en het afnemen van de menselijke vrijheid.
  Dit soort ideologieën kunnen niet genoeg bestreden worden, nee, zij dienen met alle beschikbare middelen met wortel en tak uitgeroeid te worden, hetzelfde hebben ze met het nazisme gedaan, de islam verdient dezelfde ondergang, de islam en het nazisme vallen namelijk onder één noemer.

 8. Beukman

  De man die veilig in een safe house zit, denkt dat de vrijheid van meningsuiting gediend is met het organiseren van een infantiele tekenwedstrijd.
  Over een dergelijke infantiele tekenwedstrijd haalt de gemiddelde moslim de schouders op. Maar er lopen ook een paar doorgedraaide moslims rond die er niet voor zullen terugdeinzen om nog een paar andere toeristen een dwarslaesie of erger te bezorgen. Wilders zelf blijft uiteraard buiten schot.

  Wie kan mij uitleggen hoe de vrijheid van meningsuiting hiermee gediend is? Ik vind het onderhand tijd worden dat Geert zijn van mijn belastinggeld betaalde safe house wordt uitgeschopt. Ik ben wel goed maar niet gek.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Onzin Beuk en dat weet je logischerwijs exact

   (buiten dat: wat een fantastisch boek van van Reybroek)

   1. Beukman

    Ik moet het nog grondig lezen, maar heb er veel over gelezen, plus interviews etc.

  2. Arie B

   Ook zonder cartoonwedstrijd lopen er al genoeg soepjurken rond die graag anderen een kopje kleiner willen maken. In Straatsburg zeer waarschijnlijk ook weer zo’n kansenparel. Bah..

  3. AS210854

   Beukman, ik vind het nu wel eens tijd worden, dat die 500 jihadiste (en dat is nog maar het ijstopje ) niet meer van mijn belastinggeld 24 uur per dag in de gaten worden ,maar het land uitgezet worden.

 9. MennoF

  linkse Galien weer. Wilders doet niks verkeerd! De Islam is verkeerd en moet gestopt worden!

  1. TheresaGeissler

   Chapeau!

 10. Lugar

  Belachelijke Geert Wilders? Hoezo?

  Als je de echte problemen wil aanpakken moet je bij de islam beginnen.

  1. TheresaGeissler

   Van der Galiën is hier nog steeds de webmaster, dus zal ik terughoudend zijn met het laten zien van het achterste van mijn tong, maar toch:
   Je kunt af en toe wèl merken, dat hij de Islam, tenminste een bepaald deel van de Islam, nog wel aanvaardbaar vindt. Staat hem vrij en kan over getwist worden, maar als ik eerlijk mag zijn: IK persoonlijk voel dat in ieder geval ànders.

   1. Lugar

    @Theresa: Ik vervloek de islam en steek dat nooit onder stoelen en of banken! De islam is een verderfelijke totalitaire ideologie en Geert Wilders heeft daar in het hart van de politiek, terecht, een punt van gemaakt. Niet voor niets wordt hij 24/7 beveiligd door minimaal 4 gewapende helden, zoals hij ze noemt.

    Je moet Wilders niet aanpakken, je moet de islam aanpakken!

   2. Beukman

    De gemiddelde moslim is verdraagzamer dan de gemiddelde DDS-reageerder, @Theresa.

    1. Groeneveld

     Ook de gemiddelde moslim is ons opgedrongen door een kleine elitaire laag en hoort niet thuis in het verlichte westen.

     Immigratie en energietransitie zijn de grootste problemen van deze tijd waarbij de volledig overleefde democratie (een keer per vier jaar tekenen bij het kruisje) geheel tekort schiet: voor dit soort grote vraagstukken die een enorme impact op de samenleving hebben, zou de mening van de burgers gevraagd moeten worden.

     1. Beukman

      En wat zou je ze dan vragen, Groenteveld?

   3. Siemien

    “De gemiddelde moslim is verdraagzamer dan de gemiddelde DDS-reageerder”

    Onzin, Beuksülsün haalt 2 dingen door elkaar natuurlijk, dom als hij is, moet Beuksülsün onderscheidt maken tussen moslim en islam, verder weet Beuksülsün weet natuurlijk niet hoeveel aanhangers van islam hier reageren, ik kan er iig wel een paar noemen die de islam een zéér warm hart toedragen…

 11. B. Pascal

  na de joden, zijn het de christenen

  # straatsburg

  1. Lugar

   “Na de zaterdag (joden) komt de zondag (christen)”
   ~Hans Jansen~

  2. Lugar

   “De gemiddelde intellectueel in Nederland weet niets van islam. Dat is niet overdreven. Ze denken dat de islam een soort esoterische religie is die lijkt op het christendom van de Bible-belt. En hun onwetendheid is de nagel aan onze doodskist.”

   Bron: Twitter @MattijsGlas

 12. Ritter

  Geert Wilders is een van de weinigen die zijn rug recht houd onder dreiging van de islam.

  We horen het vaak……………zelfcensuur word toegepast door kunstenaars; schrijvers; opiniemakers; journalisten; enzovoorts als het gaat om kritiek op de islam. Te gevaarlijk word er dan gezegd.

  Zo is op dit moment dus de toestand.

  Niet Geert Wilders is “doorgedraaid” maar de islam die verantwoordelijk is voor talloze aanslagen is “doorgedraaid”.

  En iedere dag stromen moslims Europa binnen onder het mom van “vluchteling” en nemen hun islam ( en bijbehorend gedrag) met zich mee naar Europa.

  1. Beukman

   Het is toch wel schandalig dat er helemaal een moslim uit Afghanistan moet komen om in Amsterdam een aanslag te plegen. Weten onze eigen Hollandse moslims eigenlijk wel dat hun geloof er een van intolerantie is? Zijn ze nog te belabberd om het vuile werk zelf op te knappen? Kennen ze de Koran wel?

   1. Ritter

    Beukman

    Veel aanslagen zijn gepleegd door moslims die hier zijn geboren en getogen.

    Hoeveel moslims zijn er wel naar het Kalifaat van ISIS vertrokken vanuit Europa.

    Daarbij is er vaak (verkapte) sympathie onder moslims voor de aanslagplegers.

    Na een aanslag heb ik nog geen een grote betoging gezien van moslims die tegen het islamitische geweld protesteren.

    1. Beukman

     Hoeveel moslims zijn er wel naar het Kalifaat van ISIS vertrokken vanuit Europa.

     Ik schat zo’n 1 promille. 99,999 procent van de moslims vindt dus dat ze niks te schaften hebben in het kalifaat. Typisch toch; je zou verwachten dat iedere moslim in die heilstaat wil wonen.

     De meeste moslims halen hun schouders op over die spotprentjes. Ze identificeren zich totaal niet met de kruimeldieven (want dat zijn het doorgaans: losers en kleine criminelen) die hun moment of fame trachten te verzilveren dmv een aanslag. Dus waarom zouden ze de straat op gaan om te demonstreren?

     1. Floris

      Islam-expert Beukmans aan het woord.

      Hij weet wel wat er in de moslimhoofden omgaat! Jazeker!

      De Amsterdamse kopvodjes kijken hem brutaal in de ogen en daaruit trekt onze islam-goeroe de conclusie dat het de goede kant op gaat!

      Jawel, kijkbuiskinderen.

      Er is niets aan de hand, hoor.

      Welterusten en morgen gezond weer op.

   2. Troelstra

    Of ze in Afghanistan de Koran kennen? De Koran wordt in Afghanistan met de paplepel meegegoten.

 13. Spaanse kok

  Lijkt wel of er een politicus om aandacht schreeuwt.

  1. sonar

   Spaanse pepertje wilt ook aandacht.

 14. Lugar

  We zijn Charlie alweer vergeten… Wat vliegt de tijd hè?

 15. Duijndam

  Belachelijk is een te vriendelijke term voor die idiote en zinloze cartoon wedstrijd.
  Het is onverantwoordelijk, immoreel en misdadig.

  1. TD

   Duijndam:
   We leven in Nederland,hier kan en mag wat Wilders eventueel gaat doen.
   Heb je wel eens erover nagedacht wat hem drijft,om zijn strijd met constant gevaar voor eigen leven te continueren,hij wéét dat we alles moeten doen om ons niet te laten intimideren door die extreme sekte!

   1. Beukman

    hij wéét dat we alles moeten doen om ons niet te laten intimideren door die extreme sekte!

    Precies: de levens van anderen in gevaar brengen, en een dwarslaesie kan er ook nog wel bij.

    Sterker nog: dat ruikt nog meer! Dus nog meer tekenwedstrijden! Hierdoor nog meer aanslagen? Dan nog meer tekenwedstrijden, want we laten ons niet intimideren! Kan ons het schelen dat er onschuldigen sterven of een dwarslaesie oplopen door toedoen van een stelletje doorgeslagen kruimeldieven – want dat zijn het!

    1. Groeneveld

     Laffe dhimmi.

     1. Floris

      “Laffe dhimmi.”
      ————————-
      Zeg dat wel.

      De idioot Beuktrol gaat gewoon mee met het kutsmoesje van die terrorist dat Wilders (al dan niet indirect) schuldig is aan deze aanslag.

      Er zijn tijden geweest dat zulke figuren met rotte eieren en tomaten werden bekogeld. Eigenlijk was dat nog een zeer milde straf.

     2. Duijndam

      Groeneveld en Floris zijn uitsluitend nog tot kinderlijke scheldpartijen in staat.

      In een normale discussie betekent dat mond vol tanden en handdoek in de ring.

    2. Duijndam

     En als er dan nog meer slachtoffers vallen roept de lul: zie je wel het is de schuld van de Islam.

     1. Troelstra

      Van wie anders? De daders zijn toch Moslims?

    3. TD

     @Beukman:
     Hij heeft in elk geval niet alleen verbaal lef,maar alsook in de echte wereld!
     Hij geeft het voorbeeld,wij moeten hem helpen de “hete kastanjes uit het vuur te halen”.
     Op de PVV of de FVD stemmen!

     1. Beukman

      @TD
      Welnee: Geert is een zieke man die veilig vanuit zijn safe house dingetjes bedenkt die mensen die in een minder veilige positie dan hemzelf het leven of een dwarslaesie kost.
      Zo iemand noemen we een lafbek. Zoals Michael al schreef: een karikatuur van zichzelf.

      Bovendien heeft het provoceren van losers totdat ze mensen gaan vermoorden niets maar dan niets te maken met de vrijheid van meningsuiting.

     2. Groeneveld

      “Bovendien heeft het provoceren van losers totdat ze mensen gaan vermoorden niets maar dan niets te maken met de vrijheid van meningsuiting.”
      ————————————————————————–
      Daar heeft dat vieze, middeleeuwse tuig echt geen provocatie voor nodig: Straatsburg gisteravond – alweer 4 doden op conto van de achterlijke barbarij.

      En Beukman verdedigt deze smerige nazi-ideologie.

     3. Beukman

      4 doden op het conto van een kruimeldief zul je bedoelen, Groentebelt, want dat zijn het vrijwel altijd. Op een gemiddelde dag in Frankrijk worden er heel wat meer mensen vermoord, op wiens conto ga je dat schrijven? Op dat van de cultuurmarxisten zeker?

 16. Siemien

  Groot gelijk, wij worden zo een minderheid die de vrijheid van mening niet meer mag toepassen, tja en we weten wat er gebeurd met minderheden die worden gehoord..

  1. Siemien

   “En als er dan nog meer slachtoffers vallen roept de lul: zie je wel het is de schuld van de Islam.”

   Inderdaad dat is het ook want we hebben hier normen en waarden en vrijheid van mening dit weegt niet op tegen het ombrengen van mensen.
   Maar blijkbaar vinden heel veel achterlijke islamverheerlijkers hier dat gerechtvaardigd..

 17. Onzin456

  Naar mijn gevoel is DDS gecontoleerde oppostitie

 18. J.Rademaker

  Doorgedraaide achterban …. , vond Michael wel lekker tegendraads maar hij zet nu even een groot aantal normale burgers zo neer, dan heb je nuance wel ingeruild voor lekker meedoen.
  Overigens was er sprake van dat een christelijke Pakistaanse mevrouw mogelijk naar Nederland zou komen, dat was al voldoende om ambassades te sluiten.
  Vergeet de verlichting niet uit te doen.

 19. Koos sssss

  Sinds wanneer bepalen autochtone uitvreters wat onze mores moeten zijn?

  Laat de ideeën van Wilders de norm zijn. Dat vond deugend Nederland ook van vergelijkbare uitingen van Maarten ’t Hart, Robert Long, Freek de Jonge en Leen Jongewaard. Om er eens een paar te noemen.
  En die trapten mensen op hun ziel die dan nog flink werkten en daarmee bijdroegen aan de financiering van de samenleving.

  “Moet kunnen” heette dat. Dan nu ook de rug recht houden.

  1. Snederkalijk

   Sinds wanneer bepalen autochtone uitvreters wat onze mores moeten zijn?
   ————————————————————————————-

   Dat wordt inderdaad niet alleen door autochtonen bepaald.

   1. Koos sssss

    Zat ik inderdaad fout zeg.

    Uiteraard bedoelde ik in mijn bijdrage de allochtone uitvreters.

    Dat er onder ons deugende autochtone uitvreters zijn die ons ook de allochtone mores willen opdringen, zoals de Beukmannetjes, Duijndammetjes, Snederkalijks etc. mag duidelijk zijn.

 20. Lugar

  Gister (11-12-2018) in de Telegraaf:

  “Door migratie en energie-aanpassingen komen de westerse levenspatronen onder druk te staan, en dat beseffen veel Europeanen, van wie de meesten redelijk tevreden zijn met hun huidige bestaan. Talloze middengroepen, beter opgeleid en mede door internet beter geïnformeerd dan enige andere generatie in de menselijke geschiedenis, stellen vast dat zij pionnen zijn in een transnationaal, globalistisch schaakspel van intellectuele en politieke bovenlagen, vaak georganiseerd in ongrijpbare ngo’s, de stoottroepen van links, die werken met overheidssubsidies en donaties van net zo ongrijpbare miljardairs. De ’gewone man’ moet niet zeiken maar gedwee en vlees- en suikervrij de visionaire elites volgen wanneer ze optrekken naar het diversiteits-, gender-, klimaat-, migratie- en identiteitsparadijs.

  Dus wordt er ’tegen’ gestemd. Trekken Fransen gele hesjes aan. Gaan mensen zich te buiten aan gescheld en getier. Wordt Zwarte Piet een halszaak. Want ’de’ politiek heeft zich van hen afgekeerd.

  Ik ben benieuwd hoe lang dit doorgaat voordat de bom echt barst.”

  1. Siemien

   Misschien dat het tijd wordt dat iedereen de gele hesjes aan gaat trekken.
   Maar er is in Nederland zo’n verdeeldheid, niet normaal meer, we staan niet meer voor elkaar op de bres.

 21. marco1

  Het was een gezellig dagje wintermarkt in Strassbourg.

  1. Lugar

   Als je islam faciliteert dan komt de rest vanzelf.

 22. Meriadoc Brandebok

  Ach, Geert, had de vorige cartoonwedstrijd niet de gewenste uprising tot het effect? Tja, dat was toch jammer dat alle moslims gewoon bleven thuiszitten.

  Man, stop nou eens met provoceren. Je bent een ramp voor Nederland.

 23. nienke

  Zij mogen en eisen alles wat zij willen in Nederland.
  Nu proberen ze zelfs de vrijheid van meningsuiting te vernietigen.
  Zij willen hier bepalen wat wij wel en niet mogen of kunnen zeggen.
  Maar hun manier van leven moet altijd zo blijven daar willen ze niets van inleveren hoewel ZIJ in ONS land zijn komen wonen.
  Iets over mohammed de profeet zeggen of schrijven wat hun niet bevalt en hup weer onschuldige mensen vermoorden.
  Deze ideologie hoort hier niet thuis het wordt straks een ISIS situatie en we moeten kruipen en doodsbang zijn voor deze zo (vredelievende) monsters.
  Ook Europa willen ze veroveren niet goedschiks dan kwaadschiks en wij worden honderden jaren terug gesmeten in de tijd.

 24. NoDoubt

  Zolang de ernst van de Islam niet mag worden geuit, is het noodzakelijk dat naar buiten te werken. Nu weer een aanslag in Straatsburg, maar ook in Mulhouse die niet wordt vermeld. De aanslagplegers uit naam van Alla/Mohammed worden beloond met maagden. Zolang je dat niet onderkent dat het een haat-ideologie is, moet het naar buiten worden gebracht. Als de 3e fase van de Jihad er is, hebben jij en ik geen vrijheid van meningsuiting meer en zal je voortdurend door de Islam dagelijks worden onderdrukt, en om je alvast een gevoel te geven. denk je eens in dat je in Iran/ Saoudi of Jemen of Turkije woont. Als je dat het liefste hebt.

  1. Siemien

   “De aanslagplegers uit naam van Alla/Mohammed worden beloond met maagden.”

   Nee hoor, die gaan rechtstreeks naar de hel, omdat zij Jezus niet in hun hart hebben..

   Jezus Christus verbood het gebruik van geweld en zei dat iemand die het zwaard hanteert, door het zwaard zal omkomen.
   Hij doodde nooit iemand, integendeel Hij wekte mensen op uit de dood.
   Jezus noemde de duivel de ‘moordenaar van den beginne, die komt om te stelen, vernietigen en vermoorden’.

   Moslims die denken dat islam een godsdienst van vrede is, gaan regelrecht in tegen de woorden van Mohammed:
   ‘Laat hen die hun aardse leven verkopen voor het hiernamaals, VECHTEN voor de zaak van Allah. En hij die vecht in de zaak van Allah en zelf gedood wordt of overwinnaar is – we zullen hem rijkelijk belonen.’ (Koran 4:74)

   De islam is demonisch = satan = duivels etc etc..

 25. Toverkol

  Misschien een beetje overdone….
  Maar de al dan niet zelf opgelegde censuur wordt steeds meer zichtbaar, en dat is een zorgwekkende ontwikkeling.
  Zoals de Kerststol die omgetoverd wordt tot feeststol…
  In België zijn de publieke omroepen bezig een alternatief te zoeken voor “kerstmis”…
  Wij passen ons zelf onbewust aan, en dat is niet goed want dat leidt uiteindelijk tot grotere problemen.
  Misschien van dhr. Wilders helemaal niet verkeerd om de discussie gaande te houden.

  1. Beukman

   Beste manier om te voorkomen dat het woordje “kerstmis” verdwijnt, is dat mensen gewoon weer massaal naar de kerk gaan.

   1. Toverkol

    @Beukman misschien wel maar ik vind dat er ook een taak voor de kerk is weggelegd.
    Door alle misbruik schandalen en verouderde opvattingen (houding jegens homoseksuelen bijvoorbeeld) zal de kerk zich moeten moderniseren en aanpassen om nog in de levens van mensen te kunnen passen.

    1. Beukman

     De meningen zijn verdeeld over de vraag of de kerk zich dient aan te passen. Maar ik vrees dat de ontkerkelijking die al zo’n 45 jaar gaande is diepere oorzaken heeft, die niet zo 1-2-3 kunnen worden weggenomen.

 26. Blue monday

  Tsja…twijfel of de motieven wel zuiver zijn…aan de andere kant geef je toe aan die idioten die hier een aanslag willen plegen.
  Dat je vanwege die dreiging geen wedstrijd kan houden, is ook absurd.

  Aan de andere kant, de animo was al nihil en nu er weer aandacht is omdat een idioot gaat lopen steken, meteen in de media aankondigen dat je het nog een keer wilt organiseren, stinkt wel.

  1. Meriadoc Brandebok

   Geert Wilders is zelf het grootste probleem. Deze cartoonwedstrijd is zowel provocatief als gevaarlijk. Wat een geluk dat hij niet aam de regeringscoalitie deelneemt.

   1. Toverkol

    Vind je ?
    Hoe kan het tekenen van een cartoon provocatief zijn, laat staan gevaarlijk ?
    Het zegt niets over degene die een wedstrijd organiseerd, of een prent tekend…
    Het zegt eerder iets over degene die er aanstoot aan geeft.
    Is het zo dat wanneer iemand een cartoon tekend vermoord mag worden ?
    Laat staan mensen die helémaal niets met de cartoon te maken hebben !
    Lieden die aanstoot geven aan zoiets onbenullig als een cartoon horen hier niet thuis !

    1. Meriadoc Brandebok

     Toverkol vroeg: “Hoe kan het tekenen van een cartoon provocatief zijn.”

     Omdat het over andermans diepste overtuigingen gaat. Recent hadden we er in Nederlands zelfs een wet tegen: het verbod op smalende godslastering.

     en schreef verder: “laat staan gevaarlijk?”

     Omdat er ook gelovigen rondlopen die hun afkeuring niet kenbaar maken in een keurige scheldbrief op Twitter, dan wel gewoon denken: “die Wilders neemt toch niemand meer serieus, waarom zou ik die cartoonwedstrijd serieus nemen”, maar bij het beledigen van de profeet naar de wapens grijpen.

     1. Troelstra

      Je beledigd voelen is een keuze. Daar wel eens bij nagedacht?

      En waarom neem je het op voor de eeuwig beledigden?

     2. Siemien

      @Occult fantasietje
      Jullie linkse ratten zeggen dat een aanslag dus is te rechtvaardigen…

      Wat geeft iemand het recht om aanslagen te plegen? NIETS.

      Ik krijg echt de rillingen van gasten zoals jij…

     3. Beukman

      Komt nog bij dat het organiseren van een tekenwedstrijd geen enkel doel dient.
      Maar het zal Geert een biet interesseren, die zit veilig in zijn safe house, terwijl anderen de klappen mogen opvangen.

      Trouwens, Wilders moest opeens niets meer van die vrijdenkersruimte met Mohammedprentjes op het Binnenhof hebben, toen iemand voorstelde om er ook een tekening op te hangen waarop Geert werd afgebeeld als een kampbewaarder. Typisch toch?

 27. Pescador

  Geert heeft gelijk, als wij in nederland dit soort dingen niet kunnen doen om dat een stel idioten dan aanslagen gaat plegen , dan ben je verkocht.
  Nederland is trouwens toch al verkocht want een buitenlander/ imigrand/ illegale hebben in nederland al veel meer te zeggen als een nederlander , de nederlanders worden langzaam maar zeker naar de slachtbank geleid.

 28. Benny

  De vrijheid van meningsuiting is (of was) het grootste recht in West Europa, er zou de hoogst denkbare straf gegeven moeten worden aan diegene die dat recht willen kapot maken. Maar helaas heeft op dat vlak de ishhlam daar al gewonnen…. Met dank aan de progressieve en linkse partijen…. Er komt een dag dat ze zich zelf zullen vervloeken……

  1. Toverkol

   Ja… wanneer ze in een cel zitten, of wanneer ze een strop van ruw touw om de nek krijgen van een boze menigte die er klaar mee is.

 29. TD

  Voor christenen is het verboden hun geloof te verkondigen,en regelmatig worden christelijke zendelingen het land uitgezet.
  pogingen om moslims te bekeren tot een andere godsdienst staat voor burgers van Marokko een gevangenisstraf van een half tot drie jaar.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Katholieke_Kerk_in_Marokko

  Hier in Nederland is het weer anders!
  Autochtone kinderen moeten moskeeën bezoeken vindt islamitisch-Nederland het is passend en belangrijk en educatief ?
  Zie je het verschil???

 30. Vit

  Islamietjes hebben geen Geert nodig als excuus om te moorden, zie Straatsburg.

  1. Toverkol

   @Vit mag ik u er op wijzen dat wij in deze tijd alleen mogen spreken van een “verwarde man” en in meervoud “verwarde mannen”.
   Zo is het politiek correct !

   1. Siemien

    Nee dat mag jij helemaal niet, niemand mag dat overigens..

 31. Marija

  Het stoort mij dat u @MvdGalien, Geert Wilders belachelijk noemt.
  Maar dat heeft waarschijnlijk te maken met uw achtergrond.
  Iemand die zijn leven bijna geeft voor het behouden van Nederland voor de Nederlanders, verdient meer respect dan uit uw woorden blijkt.

 32. marco1

  Ik vind het ook niet nodig om te provoceren en die tekenwedstrijd hoeft van mij ook niet dus deed ik er zowiezo ondanks mijn verheven tekenkunst niet aan mee. Dhr wilders vond dat wel nodug en dan moet hij dat kunnen doen zonder vrees besneden pikkies boos worden en mensen gaan vermoorden. Het probleem ligt mijnsinzi ens wel degelijk bij degene die zich dusdanig beledigd voelen en het dan geoorloofd vinden een ander wat aan te doen.

  1. Troelstra

   Je beledigd voelen is een keuze.

 33. PMG

  Het gaat om het principe, wij zijn hier de baas en niet een stelletje moslims, wij bepalen wat hier gebeurt en wij maken gebruik van de vrijheid van meningsuiting. Als het moslims niet aanstaat dan zullen hun eventuele daaraan gekoppelde daden het meer en meer duidelijk maken dat deze zeer geweldadige sekte hier niet thuis hoort en verboden en vervolgd moet worden.

  1. Troelstra

   Niets aan toe te voegen. Uitstekend verwoord.

 34. Troelstra

  Reisgenoot Pakistaanse bedreiger Wilders toch verdacht

  Bron: NOS

  GISTEREN, 14:37 BINNENLAND

  De man die op 27 augustus samen met Junaid I. met de trein van Den Haag naar Amsterdam-Sloterdijk reisde, is toch wel een verdachte. De Pakistaan Junaid I. wordt ervan verdacht dat hij PVV-leider Wilders heeft bedreigd. Het Openbaar Ministerie zei aanvankelijk dat zijn reisgenoot nergens van wordt verdacht, maar komt daar nu van terug. Mogelijk is hij medeplichtig.

  Junaid I. werd eind augustus opgepakt nadat hij op Facebook een video had geplaatst waarin hij Wilders met de dood bedreigt vanwege de cartoonwedstrijd die de PVV-voorman over de profeet Mohammed wilde houden.

  I. was op het moment van zijn aanhouding al een tijd in Europa. Het OM wil met de gezochte reisgenoot het netwerk van I. in Europa in kaart brengen. Wie de reisgenoot is en waar hij na de treinreis heen is gegaan, is onbekend.

  Het OM beschuldigt I. van bedreiging met een terroristisch oogmerk, het voorbereiden van een moord met een terroristisch oogmerk en opruiing.

 35. TFP

  Ik heb mij jaarenlang afgevraagd; hoe kan het toch dat de Nazi’s aan de macht kwamen? In 1929 tm 1932 zegt 90% van de mensen toch tegen die 10% aanhangers: ”heey; doe eens normaal; die beweging is niet goed hoor!??”. Maar blijkbaar zei die 90% dat niet in hun omgeving. En het werd, 80,70, 65%, en vanaf dat moment ging men het niet meer zeggen want.. die 35% roerden zich zooo hard, dat je in de problemen kwam als je er iets van zei. Op je werk, in de sportvereniging, in je familie, bij feestjes…. En ineens schiet daardoor die 35% naar 50, 60, 70%. Tot later 90%. En in die zelfde situatie zitten we nu. Links is doorgeschoten naar de 50% omdat rechts het op zijn beloop liet. Ouders legden het niet meer uit aan hun kinderen, want: druk-druk-druk, en gingen niet meer tegen kinderen in aan de eettafel die op de uni verpest werden, want ”het moest nog wel gezellig aan tafel blijven”. Nu is Links een ziekte, volkomen geïndoctrineerd bij vele mensen. ”Deugen” is de norm. Verstandig nadenken is er niet meer bij. Het ene domme idee/inzicht na het andere komt langs tegenwoordig. En als nu rechts zijn mond blijft houden, dan is het verloren. Want het is geen 2 voor 12 maar al lang 5 over 12. Links heeft al lang gecapituleerd voor de Islam. Velen hebben het zelfs omarmd. ”achhh, zielugggg; we moeten ze hellupuh”. Idem aan de goede duitsers destijds tegen het nazisme. We zitten dus nu in 1932. En links schreeuwt net zo idioot als de nazi’s destijds… (en dan beschuldigen ze rechts van fascisme??). Democratische grondbeginselen worden aan de kant geschoven. Rechtspraak is er obv etniciteit en tegen de niet-deugers. Links is fascime. Totalitair. Maar graven hun eigen graf. En die van ons. In 2050 lult links wel ánders. Maar dan is het al veeel te laat…. De ”goeie” Nederlanders zullen, iedereen die er financieel en fysiek toe in staat is, naar oostenrijk/zwitserland of voorm Oost-Europa vluchten. Er komt een enorme twee-deling. Groene verf is geel met blauw gemengd. Haal het blauwe eruit, en vanaf een bepaalde punt (verhouding) is het in no-time geel. Eerst gaan rechtse blanke stedelingen uit de 4G’s weg naar noord/oost nederland. Dan krijg je een ”niet-westers + sjw” randstad-gordel. Daarna gaat oost/noord/zuid nl naar oost Europa. t Is gewoon het spelletje Risk. Gebieden veroveren. Maar altijd eerst van binnen-uit in die gebieden. Niet zoals vroeger met een leger de grens oversteken…

  1. Hallozeg

   TFP, zoek naar de namen Adam Weishaupt, Charles Ponzi, Karl Otto Koch, Wilhelm Wundt lees Daniël over de kabbala ven het geld in een anunnaki kartel, lees the art of war van Sun Tzu, de misleiding van Neptunus, prekers in de regio die de regie willen in de regio laten je een persoon nadoen die al is overleden, en in deze tijd doen ze FILMS en FICTIE na, er wordt ze geleerd dat ze een SCHAAP zijn, of een AAP zijn, Nero Adelaar symbool is wat Adolf Hitler kopieerde, dat een paus een bijbel hanteerd met genocides omschreven in Genesis, dat de Mythe serpent is uit het oude Egypte, je in broodje aap verhalen moest geloven want anders kwam je in de hel, en de islamieten in Nederland ook de pentagram als symbool volgen via de media zonder het zicht te beseffen net als Nederlanders die LEEDVERMAAK ALS LEUKSTE VERMAAK ERVAREN, je tot pedofiel uit mogen roepen om je WEG te krijgen, om je aan dat kruis te laten spijkeren, met meer zijn ze dan, en gaan ze kijken bij Hans Klok hoe die iemand niet uit elkaar zaagt maar doet alsof, omdat er bij dat romeinse arena publiek in Nederland vraag is naar GEZELLIG SAMEN KIJKEN HOE ZE IEMAND HELEMAAL KAPOT GAAN ROOSTEREN, de filmsterren de roman polanski psychologie THE ROAST aan iedereen voor doen, zelf bulken ze van het geld, iedereen dat gedrag verbaal gaat kopiëren, en ze hun RITUELEN PASEN EN KRISTALNACHTEN als anunnaki tijdlijn uitvoerden, net als de tijdlijn 1492-1942 nu dus wel een keer WELLETJES IS GEWEEST. Dus nu weet je het wel, en nu? Ik waarschuw je dus al vast voor JOSEF die zijn VERMOORDE ZOON WIL WREKEN via vol gepreekte Christenen. (Breinwas Wilhelm Wundt experimenten anno 1911)

 36. Vit

  Jammer dat er hier geen plaatjes geplaatst kunnen worden, ik heb een leuke in mijn Photobucket van ene Giraldus, voorstellende Mohammed met een paal in zijn jurk en Aisha die er verschrikt naar kijkt, vooral die vliegen er omheen zijn briljant bedacht.

  1. Meriadoc Brandebok

   Geen zorgen, Vit, je kunt hem altijd nog boven je bed hangen.

   1. Vit

    Vind mijn vriendin niet goed.

    1. Meriadoc Brandebok

     Ah, die houdt ook niet van zulke onderbroekenlol.

  2. Duijndam

   Humor hoor.

   1. Troelstra

    Humor is iets wat ze bij zuur links en bij de eeuwig beledigde Islam niet kennen.

    1. Vit

     Jammer, de link komt niet door de ballotage commissie.

     Google: Giraldus religion of piss

 37. Troelstra

  Geen Islam > Geen aanslagen

 38. Rosasolis

  Inderdaad is Gorgeous Geert een karikatuur van zichzelf! Hij zou voor ieder make-up artist een geweldig model zijn. Behalve die platina geverfd haar en het slecht zittende pruik, heeft de gorgeous man nu eindelijk schitterende saffier-blauw ogen gekregen!
  Zijn bruine ogen zijn nu verleden tijd. Maar helaas heeft hij of zijn make-up artist vergeten zijn donkerbruin wenkbrauwen ook te gaan verven. En dat de zware laag lichte foundation kan niet helemaal al die donkere huid vlekjes verbergen.
  Beste Geert, waarom neem je niet al je geld van al die Amerikaanse donaties, en ga je je ouwe dag niet genieten in een van die geweldige golf of gok oorden van Trump?
  Maar let goed op dat je je nieuwe saffier-blauwe lenzen gaat verliezen, want ze kunnen makkelijk uit je ogen vallen…En vooral vergeet niet je trouwe platima pruik.

 39. Jantje

  Een cartoon wedstrijd over Jezus kan natuurlijk wel.
  Als Wilders door zet maak ik er ook een. En dat zouden alle Nederlanders moeten doen.
  Laten zien waar we hier voor staan. Dat we niet wensen gedomineerd te worden door een achterlijk, barbaars, mensonterende ideologie.

 40. Rud56

  Waar het deugvolk bewust naief blijft, manipuleert en vooral wegkijkt legt Wilders de vinger op de zere plek en laat helder worden wat voor vuile, achterlijke en satanische ideologie die islam is!

 41. Hallozeg

  Inderdaad, je kan die cartoons dan ook gaan zien als propaganda met beelden hoe iemand een aan paal te spietsen. Geert kan naar het midden oosten gaan om de botten van Mohammed op te graven, want die leefde rond het jaar 600 ongeveer, en komt er dan achter, nou dat had ook weinig zin zeg, als hij dat zou halen.
  Dus Chrislamieten zijn we nu verplicht allemaal, slaat nergens op. De media heeft het preken in de regio overgenomen van de prekers imam, priester en dominee, en die zijn BANG. Voor die hel die op je pad komt als je hun niet GELOOFD…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.