Deugclub 'We Gaan Ze Halen' nu 'We Staan Even Stil': Bus na 120 km al trammelant!

Geen categoriedec 21 2018, 17:00
Het is toch werkelijk hilarisch, de bus die DeugForce 'We Gaan Ze Halen' moet helpen bij de geplande mensensmokkel, krijgt na 120 kilometer rijden al panne! 'We Gaan Even Een Monteur Halen'.
Met het opgehaalde geld hebben ze kennelijk een Duitse voormalige OV-bus op de kop weten te tikken. Dat moet wel een koopje zijn geweest want 120 kilometer voorbij Eindhoven viel de luchtdruk van The Smuggler's Machine weg en deden de deuren en de remmen het niet meer. Nou, als er iets goed mis is met een bus dan kun je er donder op zeggen dat zo'n monteur flink gaat cashen. Trek de knip maar, 'We Gaan Betalen'!
De fans van DeugForce zitten nu natuurlijk op het puntje van hun stoel. Enerzijds vanwege het leedvermaak dat zo'n club met dit soort pech opwekt en anderzijds omdat de spanning nu al écht wordt opgebouwd. Als dit Lord Of The Rings was, is dit te vergelijken met Frodo die z'n ring de eerste de beste berg af laat stuiteren en opnieuw kan beginnen, nog voor de eerste dooie is gevallen.
Gaat DeugForce Griekenland nog wel bereiken om zich daar schuldig te maken aan mensensmokkel of falen ze voor de tijd al en geven ze het op? Zal er onderlinge strijd ontstaan tussen de mensen die graag positief in het leven willen staan en vertrouwen blijven houden, en de mensen die tijdens de eerste paar kilometer toch enige twijfels hebben ontwikkeld? Met niks beters op tv en maar weinig nieuws als concurrentie, lijkt DeugForce de spannendste realityserie te worden van dit moment. Tot ze worden opgepakt natuurlijk. Stay tuned, to be continued...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten