Huh? Linkse krant gaat helemaal los op de Trumps vanwege… hun KERSTPORTRET

“Je kan geen engere scene creëren als je je best doet!”

Dat linkse kranten een hekel hebben aan Donald en Melania Trump wisten we al langer. Maar de Britse krant The Guardian maakt het wel heel bont. De extreemlinkse redacteurs van dat dagblad hebben namelijk een artikel online gezet waarin ze de president en First Lady ongenadig hard aanvallen… vanwege hun kerstportret. Volgens The Guardian is de kerstfoto van het echtpaar namelijk “eng.” Heel eng.

Ik citeer:

The absence of intimacy in the Trumps’ official Christmas portrait freezes the heart. Can it be that hard to create a cosy image of the presidential couple, perhaps in front of a roaring hearth, maybe in seasonal knitwear? Or is this quasi-dictatorial image exactly what the president wants to project? Look on my Christmas trees, ye mighty, and despair! If so, it fuels suspicions that it is only the checks and balances of a 230-year-old constitution that are keeping America from the darkest of political fates.

You couldn’t create a creepier Yuletide scene if you tried. Multiple Christmas trees are currently a status symbol for the wealthy, but this picture shows the risks. Instead of a homely symbol of midwinter cheer, these disciplined arboreal ranks with their uniform decorations are arrayed like massed soldiers or colossal columns designed by Albert Speer.

Let wel, Albert Speer was natuurlijk één van de belangrijkste medewerkers van… Adolf Hitler. The Guardian gooit er dus een Godwin uit in reactie op een kerstfoto.

Nu moet je eens goed naar de foto hierboven kijken. Want daar hebben we het over. De auteur van het stuk ziet blijkbaar een heel enge scene, van twee heel enge mensen. Hij noemt het zelfs “quasi-dictatoriaal.”

Dan ben je dus echt niet helemaal lekker. Het is gewoon een schitterende foto van een echtpaar dat er — eerlijk is eerlijk komt dit vooral door Melania — goed uitziet. De kerstbomen zijn schitterend… alles aan het plaatje klopt. Het is misschien niet de stijl waarin de Obama’s zich lieten fotograferen, maar dat was dan ook een ander gezin, met een andere achtergrond. Oh, en laten we wel wezen: de Obama’s staan nou bepaald niet bekend als style-iconen.

Als je in deze foto van de Trumps zoveel slechte dingen ziet zegt dat meer over jouw eigen psychologie dan over het ‘Eerste Echtpaar.’ Me dunkt dat die hele Guardian-bende zo snel mogelijk opgenomen moet worden in een psychiatrisch ziekenhuis, zodat ze behandeld kunnen worden.

Oh, en dat Charles Groenhuijsen zich afvraagt of het wellicht een beetje overdreven is van The Guardian zegt ook heel veel over hém. Dat kan toch geen vraag zijn? Natuurlijk is het overdreven. Sterker nog, het is totaal gestoord.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Duijndam

  Het is inderdaad een creepy foto. Wat een geforceerde grimassen trekken die gebrouilleerde echtelieden.

  Vreselijk!

  1. marco1

   Wat is er creepy aan. Tuurlijk zijn die grimassen gemaakt ze volgde waarschijnlijk aanwijzingen van de fotograaf. Wat je verder van Trump vind het slaat nergens op zoeen foto eng te vinden en af te kraken. Vind ik dan he.

  2. Barry

   Dat ben ik helemaal met je eens Duijndam. Er zijn zelden mooie foto’s in dit genre. Allemaal te gemaakt.

 2. Scaldis

  Wat een mooie vrouw die Melania.

  1. Duijndam

   Zeker, volledig uit duurzaam plastic opgetrokken.

   🙂

   1. Barry

    Gelul Duijndam, het heeft niets met plastic te maken. Heb je die rimpels gezien. Het is een mooi koppie. Ben je soms jaloers?

   2. sonar

    Duijnzand en jij bent opgetrokken van zwerfvuil.

   3. Hermann

    Hij vindt Stormy beter vermoed ik.

 3. wheelboy

  Trump zal nooit mijn vriend worden en ik snap sommige rechtse figuren hier niet die de man aanbidden . Maar eerlijk is eerlijk Melania ziet er goed uit .Snap niet dat ze ooit op zon eikel is gevallen .Zal het geld wel zijn waar ze op viel hahah

  1. toetssteen

   @Wheelboy
   Melania was al multimiljonaire voor ze met Trump trouwde.

 4. Ritter

  De media in de VS ( en daarbuiten) haten Trump……………hij kan eenvoudig geen goed doen.

  Zoals de media (en Hollywood!) Obama en zijn vrouw aanbaden zo word Trump en zijn familie gehaat door de media en Hollywood.

  Als gevolg van deze haat word zowat alles wat Trump doet gedemoniseerd……….en niet alleen Trump maar ook zijn vrouw en familie.

  1. Duijndam

   Over een paar weken zullen ook de zoon en schoonzoon van Trump in staat van beschuldiging worden gesteld.
   Die haat is natuurlijk geheel zonder grond, het betreft een maffioze familie.

   1. Ritter

    Duijndam

    De wens is de vader van de gedachte.

    Helaas voor u zijn er voor die roddels over Trump geen enkel bewijs.

    Iedereen weet ondertussen dat er geen samenwerking is geweest tussen de Russen en Trump tijdens de verkiezingen en het onderzoek daarnaar blijkt dan ook op drijfzand te zijn gebaseerd.

    1. Duijndam

     Tot nu loopt het onderzoek van Mueller voorspoedig en sluit het net zich steeds strakker rondom Trump en zijn familie.

     Dat ‘drijfzand’ van jou heeft nogal wat veroordelingen en schuldigverklaringen opgeleverd. Hoe verklaart Ritter dat?

     1. cmsuijkerbuijk

      Al die zaken hebben betrekking op wat de personen vóór de Trump-campagne eventueel misdaan hebben. Niet één is er veroordeeld voor overtredingen of misdaden die met de verkiezingen te maken hebben. En in tegenstelling tot wat jij beweert, is het einde van dit zinloze onderzoek in zicht met een voor de democraten en overige Trump-haters zéér teleurstellende conclusie: Trump heeft gewoonweg geen regels tijdens de verkiezingen overtreden. En het ware bovendien beter, dat de Clintons onderzocht worden, waar overigens al een begin mee is gemaakt door hun stichting, de Clinton Foundation onder het vergrootglas te leggen, met nu al zeer verontrustende feiten!

   2. Janna47

    @Duijndam

    Erg selectief opgemerkt! Wat denkt u van de Bush familie, de Clintons en denkt u nu echt dat Obama zo’n lekkere jongen is? Vergeet het!
    Maar dat houden we maar onder de dekmantel toch?
    Dat past niet in uw straatje!

 5. Meriadoc Brandebok

  Ik vond het kerstportret van ZH Koning Willem-Alexander weergaloos.

  1. Groeneveld

   Dat is geheel te danken aan Erwin Olaf, ’s werelds beste fotograaf.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik kende de naam niet, totdst ik de foto zag. Olaf heeft vakwerk afgeleverd. Het gezin staat er ingetogen op.

    1. Groeneveld

     Erwin Olaf is een fenomeen. Hij heeft enkele jaren geleden in opdracht van de gemeente Amsterdam ook een nieuwe Nachtwacht samengesteld en gefotografeerd. Google maar eens op Erwin Olaf nachtwacht. Hij is een internationale beroemdheid en vele malen gelauwerd.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik zie het. Nederland mag zich gelukkig prijzen met zo’n fotograaf.

  2. Gekko

   Zelden meer fotoshop gezien dan op het laatste kiekje van het Koninklijk gezin. Mensen die zich graag laten bedotten, noemen dit dus weergaloos.

   1. AS210854

    Helemaal mee eens Gekko.

 6. Tante Sidonia

  Die linkse rakkers moeten maar eens over Juncker of Timmermans berichten.
  Dat zijn echte WALGELIJKE figuren!
  Zakken vullen, slap lullen, veel vreten, veel zuipen, zakken vullen, slap lullen, veel vreten, veel zuipen, zakken vullen, slap lullen, veel vreten, veel zuipen, zakken vullen, slap lullen, veel vreten, veel zuipen, en, o, ja………… eind van de maand hun bankrekening bekijken!
  Links heeft het in zich om de hele Westerse wereld naar de verdoemenis te helpen: schamen zich dat ze blanke ouders hebben, enzovoort, enzovoort,.
  Wat mankeren deze dwazen?

 7. Beukman

  Guardian-stuk is over the top, maar brrrr…. wat een enge foto.

  Hij doet me denken aan het portret van Karel IV met zijn familie, geschilderd door Goya.
  Kare, diens familie en inner circle vonden het een prachtig schilderij. De rest van de wereld zag in 1 oogopslag wat een stelletje walgelijke patserige hansworsten het waren.

 8. Lugar

  15/5

  1. Scaldis

   Je script draait volop vandaag. Die galbakjes zijn volop aan het hobbyen!

   1. Lugar

    @Scaldis: Klopt, het zij zo.

 9. Lugar

  Mooie foto mét kerstbomen… verder is het merendeel van de reacties gegeven door bewezen zuigers.

 10. Gerlos

  Wat is er mis met deze foto, volgens mij niets. Dat men Donald Trump niet opruimt is een ander verhaal maar heeft niets met deze kerst foto te maken.

 11. Floris

  Niets mis met die foto.

  Het eeuwige gezeik van de linkse pers over Trump doet denken aan het gejengel van een kleuter die z’n zin niet heeft gekregen.

  1. Lugar

   @Floris: Inderdaad, het succes van deze uitstekende president is voor hen maar moeilijk te verkroppen.

   1. Floris

    Het zijn kleine mensen die dit doen. Héél klein.

    1. Lugar

     @Floris: En eng, super eng, om nooit te ontmoeten en niet te spreken!

   2. Dreverhaven

    Deze uitstekende President vond het niet opportuun om zijn bondgenoten in te lichten over het vertrek uit het M.O. van zijn legermacht.

  2. Troelstra

   Wat zullen de druiven zuur blij links zijn als volgend jaar in november Donald Trump gewoon herkozen wordt.

 12. Gekko

  Zelfs dik 2 jaar later kunnen de Democrats en MSM nog steeds niet het verlies van Hillary verkroppen.

 13. Aytas

  ‘Me dunkt dat die hele Guardian-bende zo snel mogelijk opgenomen moet worden in een psychiatrisch ziekenhuis, zodat ze behandeld kunnen worden.’

  Zeg je ook alleen maar omdat ze laatst bewezen hebben dat het Europees conservatief partijkartel fraude heeft gepleegd.

 14. Janna47

  Prachtige foto van Trump en zijn echtgenote in Kerstsfeer. Super!
  Het commentaar van zo’n krantje doet daar niks aan af, gestoord zijn die lui!
  Een foto waar ook Trump goed uit de verf komt! Erg mooi!

 15. Eugenie de la Fleur

  Het zegt ook veel over iemand die dit een mooie foto vind. Trump is een dictator

  1. Tante Sidonia

   Eugenie de la Fleur
   Net zoals de toekomstige dictator in eikeltjes pyama!
   Welke eikel trekt zo iets aan?
   O… ja,…..Yassertje Klaver.

 16. Eugenie de la Fleur

  Misschien dat een aantal hier ook van mening zijn dat Hitler een toffe kapsel had 😉

  1. toetssteen

   @eugenie
   Welk een oerdom antwoord.

  2. marco1

   Hmmm een beetje ouderwets en ik begin wat dunner haar te krijgen voor een scheiding.

 17. Hermann

  Het zal nog wel even duren eer hij op “zijn” muur gehesen wordt. Met die shutdown zijn de stenen op. Melania zal er voor passen.

 18. fusilier

  Dat is leuk wakker worden in de morgen, met zon beauty naast je.

 19. Anthony2

  Ach ach.. wat erg zeg zo’n foto, probleem van iets maken dat geen probleem is. Er zijn talloze zaken waar men zich wel druk om moet maken… Niet om om een foto.. ik vind het geen slechte foto trouwens.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.