Diversiteitsstad Londen wordt geteisterd door een plaag: ‘messentrekkers’

Het is een stad van grote tegenstellingen. Van rijke bankiers in kwaliteitskleding tot de arme buitenwijken vol armoede en criminaliteit. ‘London has fallen’ wordt weleens beweerd en inderdaad lijkt dit het geval. De stad is ondertussen crimineler dan New York en dat voor het eerst in decennia. Ook gaat de stad van ‘diversity is our strength’ geplaagd onder terreur van zogenaamde ‘messentrekkers’ zo meldt de Telegraaf. Zo werden deze week 39 mensen gearresteerd na een steekincident in de wijk Hammersmith. Niet één of twee, nee 39 (!) mensen waren blijkbaar betrokken. 

Ondertussen werden in één jaar ruim 15.000 incidenten gemeld. Voorstanders van naïef diversiteitsdenken zullen ongetwijfeld op zoek gaan naar andere redenen waarom de criminaliteit zo sterk stijgt, bijvoorbeeld de economische ongelijkheid. Hoe het ook zij, het is in ieder geval goed mis in Londen. Net als met een ziekte is het dan ook de vraag hoe Londen kan worden genezen van deze kwaal. Volgens burgemeester Sadiq Khan duurt het ten minste tien jaar voordat er verbeteringen waarneembaar zijn. Dat is een lange tijd waarin burgers in onveiligheid moeten leven.

Maar nog veel meer gewelddadige incidenten vinden plaats zonder dat daarbij wapens worden gebruikt. Aanvallen met een mes zijn dus relatief zeldzaam, maar dat maakt deze statistiek eigenlijk alleen maar erger. De onveiligheid in het Verenigd Koninkrijk neemt dan ook toe. Op 100.000 inwoners werden 137 aanvallen met messen gepleegd in 2017-2018. Zowel daders als slachtoffers bestonden voornamelijk uit mannen met een migratieachtergrond.

De politiek correcte redenen worden natuurlijk direct uit de kast gehaald waarom dit het geval is: bezuinigingen en drugsbaronnen. Wel is het lastig om écht een trend te duiden als het gaat om criminaliteit in het Verenigd Koninkrijk want deze lijkt nogal vaak sterk te stijgen en daarna ook weer te dalen. Een van de genoemde beleidsinstrumenten om criminaliteit met messen te verlagen is het verhogen van de straffen en iets ondernemen tegen mensen die messen dragen in het openbaar. Zo stelt Ann Oakes-Odger van Knife Crimes.Org: “We are far too lenient on people caught carrying knives.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Lugar

  Diversiteit verzwakt eenheid versterkt.
  ~Lugar~

  Zie hier de diversiteitsleugen!

  1. Blue monday

   Uniformiteit betekent inteelt.

   Je ziet het vaker in enge plekken als Urk en Volendam.

   1. Arie B

    Je beweert toch niet dat de kansenparels zich vermengen met de blanke kaaskoppen? Een enkeling wellicht.. Inteelt heb je niet zo snel met die 15 miljoen anderen.

 2. Ritter

  Een van de gevolgen van de (vaak illegale) massa immigratie.

  Je ziet het ook in andere grote steden in Noord/West Europa………………b.v. wij hebben ook onze Macro Maffia.

  In Frankrijk zijn sommige buitenwijken van Parijs waar veel migranten wonen “no-go zones”. Enzovoorts.

  1. Lugar

   @Ritter: Engeland heeft, i.v.m. hun koloniale verleden, ook nogal wat islamimport.

   1. Gekko

    Precies. Neem bv. de noordengelse stad Dewsbury, 55.000 inwoners waarvan 30.000 islamitisch. Alle oorspronkelijke cultuurwaarden zijn daar weg. Een waar schrikbeeld. En van de EU moest het VK nog veel meer migranten opnemen! Dat is de reden geweest waarom de meerderheid in Engeland voor Brexit stemde.

    1. Lugar

     @Gekko: Door Marrakesh komt de stroom islamvolgers beslist op gang. De islamisering is op stoom.

 3. Aytas

  ‘Voorstanders van naïef diversiteitsdenken zullen ongetwijfeld op zoek gaan naar andere redenen waarom de criminaliteit zo sterk stijgt, bijvoorbeeld de economische ongelijkheid.’

  Waar zou het anders aan liggen? Ik denk als je de geschiedenis van New York bestudeerd je dezelfde conclusie kunt trekken. Het ergens anders aan toe schrijven is werkelijk te dom om serieus te nemen. Het is nu eenmaal een feit dat bij sociale achterstand criminaliteit komt kijken, dat blijkt uit vergelijking met blanke achtergestelde, daar is ook meer criminaliteit en migranten zijn sociaal economisch achtergesteld. Is het werkelijk zo moeilijk teunis? Cijfers en statistieken zijn vrij makkelijk te analyseren en vergelijken.

  ‘De politiek correcte redenen’

  Die term begint als duiding voor alles te gelden wat niet in het straatje past.

  Dit artikel maakt me lachen, onderbouwing is niet te vinden.

  1. Original NL

   …..migranten zijn sociaal economisch achtergesteld….
   Met een jurk en een baard zet je jezelf economisch buitenspel….daar anderen de schuld van geven is moslims eigen!

   1. Aytas

    Dus Italianen in New York waren moslims?

    1. Troelstra

     Waar ter wereld zijn Moslims eigenlijk ooit wel tot presteren gekomen? Ik zie ze enkel parasiteren. Zijn er ook Moslims onder de winnaars van de Nobelprijzen voor chemie, geneeskunde en natuurkunde te vinden of zijn ze daar te stom voor? Je zou haast gaan denken dat de Islam een baggerideologie welke eslechts nkel parasieten kan voortbrengen is.

   2. Troelstra

    + 1

   3. Troelstra

    Inderdaad. Want ze zullen wel weer hard gaan janken over discrimineren, terwijl er slechts enkel sprake is van zichzelf diskwalificeren. We weten dat links een beetje dyslectisch wordt bij woorden die elkaar gelijken, doch in betekenis een wereld van verschil zijn. Zie presteren/participeren vs. parasiteren of wervelend vs. vervelend.

  2. poldi

   “Zowel daders als slachtoffers bestonden voornamelijk uit mannen met een migratieachtergrond.”

   De onderbouwing is glashelder maar niet besteed aan jouw verderfelijke trol-obsessie.

   1. Lugar

    Je treft ze effectief door ze volkomen te negeren zodat ze alleen nog met zichzelf in gesprek zijn.

    1. Aytas

     Wat een naar mens is dit.

     1. Siemien

      Kijk, Aytas laat met name zijn zieke geest hier weer even de vrije loop, als een buikloop.

      Het is ons alle duidelijk waar Aytas voor staat, Aytas heeft een pesthekel aan mijn Nederland, Aytas is een vies smuigertje die zichzelf hoogverheven en superieur vindt ten opzichte van het Nederlandse volk.

      Aytas is een zéér warme pleitbezorger van de islam, Aytas aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.
      Aytas is het zuurdesem, Aytas schoffeert Nederland door te lasteren en leugens te verkondigen.
      Aytas laat hier precies zien wie Aytas werkelijk is, Aytas is een zielig figuur, verschrikkelijk onzeker en haat werkelijk alles dat met Nederland te maken heeft, Aytas valt ook onder het kopje: antisemitisch, racistisch, landverrader en islamverheerlijker.
      Buiten dat, is Aytas ook een zuigertje die structureel irriteert en in alles tegendraads reageert.
      Aytas is adergebroed en het wordt tijd dat Aytasje opflikkert…dat vind ik..

     2. Beukman

      Probeer het eens met argumenten, @Siem. Als je ze hebt.

   2. Lugar

    “Hoewel polygamie bij onze oosterburen verboden is, mocht Ahmad A. eind
    januari (2018) zijn tweede vrouw naar Duitsland laten komen. De zaak heeft de
    afgelopen weken voor veel ophef gezorgd, maar de Syrische vluchteling
    begrijpt de commotie niet. Als gelovige moslim houdt hij zich gewoon aan de
    sharia. Hij zou graag 4 echtgenotes willen en 10 tot 20 kinderen.
    Ahmad trouwde in Syrië met zijn tweede vrouw Lina toen ze nog maar 13
    jaar oud was. Zes jaar eerder trad hij in het huwelijk met zijn eerste echtge-
    note Betool. Zij was toen 14 jaar. In Syrië heeft hij ook nog een derde vrouw
    maar daarvan leeft hij gescheiden. In zijn land van oorsprong is het immers
    toegelaten om getrouwd te zijn met maximaal 4 echtgenotes.”

    1. Troelstra

     Hoe stupide moet je als land wel niet zijn dat je uitzonderingen boven en bezijden de wet toelaat ten behoeve van die agressieve, totalitaire en parasitaire ideologie de Islam? Waarom van nieuwkomers tolereren wat wij zelf bij wet en gewoonte hebben opgeruimd?

   3. Aytas

    Trol? Ik discusier graag inhoudelijk en liever niet met mensen waar ik het mee eens ben, daar zie ik geen heil in.

    De geschiedenis van New York laat zien dat migranten in sociaal economische achterstand terechtkomen vaker crimineel zijn. Dat heeft niets met hun achtergrond maar alles met hun situatie te maken. Tenzij jij wilt beweren dat het was omdat ze Iers of Italiaans waren bv.

    1. janszm

     De New Yorkers zijn gemiddeld niet veel rijker geworden, Aytas.
     Dat er minder criminaliteit is heeft alleen te maken met het zero-tolerance van de burgermeester, het drastisch opknappen van hele wijken. In 1977 waren straten rond 42th street, Harlem en de Bronx wijken vol criminaliteit. In 2015 kon ik ook daar in de avond lopen.
     Democratie heeft veel verplichtingen. Immigranten denken dat democratie vrijheid betekent, voor zichzelf. De vrijheid om anderen om te brengen hoort daar niet bij.
     Democratie wordt aangeboren, hetgeen een periode van honderden jaren vergt.
     Inherent daaraan is ons sociale systeem gekoppeld. Dit is gebaseerd op vertrouwen en saamhorigheid. Deze zaken zijn volledig onbekend bij immigranten, die hier uitsluitend voor het gratis geld en goederen komen. Voor veiligheid konden zij ook in Saoedi A., Egypte, iran etc. terecht. Sluit ook beter aan bij hun cultuur.

     1. Troelstra

      70 % (Dat is gewoon de overgrote meerderheid.) van de Moslims in Nederland accepteert onze Nederlandse wetten welke democratisch tot stand gekomen zijn niet, maar beschouwt deze als ondergeschikt aan de Sharia. Kortom: Die Moslims horen hier niet.

    2. Blue monday

     Kijk maar in Nederland, pak em beet 1970…

     Altijd ellende met Italianen en Ambonezen…
     Godzijdank hadden we toen geen idioot zoals Baudet die er politieke munt uit kon slaan. Ook de jaren 40 waren nog niet vergeten.

     De islam een bedreiging…la me niet lachen!

     1. Arie B

      Hoeveel terroristische aanslagen hebben de Italianen en de Ambonezen gepleegd? Ook zo’n struisvogel ben jij zeg!

    3. toetssteen

     @Satya
     Google eens naar Ierse slavernij en u zult uitvinden dat de meeste Ieren slaven waren…. Jaja.
     Italianen? Mwah, familie van de missus runde met haar tante het Old Heidelberg hotel/restaurant op Long Island. Liep als een tierelier. Lees succesvol.
     Werken helpt echt heur.

     1. Duijndam

      Wat in 2019 door zal gaan is het onsamenhangende gewauwel van Toetssteen. Niet leuk, maar we raken er aan gewend.

  3. Troelstra

   Die immigranten zijn dus niet geschikt voor een verblijf in ons deel van de wereld en hadden hier al helemaal niet binnen mogen komen, omdat ze ons alleen maar geld kosten en ons alleen maar ellende brengen, zo blijkt wel weer. En daarom: Grenzen dicht! Niet geschikt voor ons (hogere) level playing field, dan geen recht op verblijf.

 4. J.Rademaker

  I0 jaar voor verbetering volgens burgemeester Sadiq Khan, wat is verbetering volgens hem. Waarschijnlijk is het de demografische omslag en is dan de huidige situatie normaal.

  1. Lugar

   @Rademaker: Sadiq Khan is dan ook een moslim, net als Ahmed Aboutaleb.

 5. Ries

  Een bekende pedagoog heeft ooit gezegd dat een al of niet functionerende mens van drie factoren afhankelijk is, en wel:
  1. Erfelijkheid
  2. Milieu en omgeving.
  3. Wat je er zelf van maakt, oftewel karakter.
  Dit zijn precies de drie punten waar het met name bij moslims aan mankeert.

  1. Lugar

   +1

  2. Gekko

   Trouwen met neef of nicht is niet ongewoon in islamitische kringen, met name bij Marokkanen en Somaliërs. Uit erfelijkheidsonderzoek is bekend dat dit het risico op verstandelijke beperkingen doet toenemen. Vandaar dat zulke huwelijken in de Westerse wereld verboden zijn. De gevolgen van deze inteeltrelaties zijn helaas ook meer en meer zichtbaar in Nederland.

   1. Lugar

    @Gekko: Misschien kun jij enkele voordelen van islam noemen?

    1. Gekko

     Voordelen van de islam? Dat is een verrekt lastige vraag, Lugar. Nou vooruit, een paar.
     1. Als moslim hoef je nooit na te denken. Want alles staat al geschreven in de Koran. En staat het daar niet in, dan vraag je het toch aan de imam. Die weet alles…
     2. Polygamie. Makkelijk, 3 of 4 huishoudsters waarmee je ook mag vozen.
     3. De 72 maagden in het paradijs. Al las ik pas dat dit eigenlijk een vertaalfout is en dat het 72 druiven zijn. Ook lekker, maar wel snel op. En hoe breng je dan die eeuwigheid door?

     1. Lugar

      @Gekko: Nou dat zijn inderdaad ongekende voordelen…

     2. Troelstra

      Ik weet nog wat ongekende voordelen van de Islam:

      4. kindhuwelijken
      5. kleuterneuqen

     3. Lugar

      @Troelstra: Inderdaad, dat zijn feiten.

   2. Gekko

    Aanvulling: Trouwen met neef en nicht kan in NL nog wel met een vrijwilligheidsverklaring van beide partners. Al tientallen jaren wil de overheid een volledig verbod, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Reden: tegen gehouden door linkse partijen.

    1. Lugar

     @Gekko: Islamisering?

    2. Troelstra

     Door de schuld van links dus meer schizofrenie en minder intelligentie in ons land.

 6. Rosasolis

  Inderdaad is er veel onrust en criminaliteit in Groot Brittanie. Niet alleen en Londen, maar ook in Glascow, de tweede staat van Schotland. Voorlopig is het rustig rond de feestdagen, maar binnenkort zal er nog meer demonstraties tegen de Brexit in Londen waarschijnlijk plaatsvinden. Maar hoe rustig is het nu in Nederland? Vannacht heeft de politie het druk gehad met criminelen in Venlo en Groningen. Eergisteren moest een flatgebouw in Emmen evakueerd worden omdat boeven een pinautomaat bij een winkel
  onder de woningen, probeerden op te blazen.
  Laten wij hopen voor een fijne oudejaar’s feest vanavond. Bij deze wens ik de redactie van DDS en alle abonnees een Gelukkig, Gezond, en Vreedzame Nieuwjaar!

 7. TD

  Op welke manier dan ook de Brexit gaat plaatsvinden,er komt er niet één ongewenste immigrant meer binnen,dat is al winst voor de UK!

 8. Lugar

  De Nederlander is schuldbewust, vraagt zich af waaraan hij mogelijk schuldig is. De islamvolgers zijn eerzuchtig en voelen/vinden zich slachtoffer, zij vragen zich af wie hun dit allemaal heeft aangedaan.

  1+1=islamisering

 9. Lugar

  Islam = schuldcultuur = Jij hebt het gedaan en ik niet

 10. Duijndam

  “Voorstanders van naïef diversiteitsdenken ”

  🙂

 11. Bosche draak

  2019
  We slijpen de messen(helaas)

 12. Lugar

  Islam past nooit, never en nimmer in een liberale rechtsorde.

 13. fusilier

  Waarom vechten die lieden altijd met een mes? Gewoon 1 op 1 met elkaar op de vuist zijn zij natuurlijk te laf voor.

  1. Duijndam

   Blanken vechten liever met een vuurwapen. Dat is veel stoerder.

  2. Lugar

   Met een mes kun je moorden, binnen islam is dat zelfs een opdracht.

  3. Lugar

   @Fusilier: Als er een probleem is, dan is het met islam. Opgeblazen?

 14. Lugar

  Van boeddhisten heb je geen last, van 7e dags adventisten heb je geen last, van jehova’s heb je geen last, maar van de islam heb je altijd en alleen maar last.

  1. Troelstra

   Hé, dat is mij ook al opgevallen. Waar je Moslims hebt, daar heb je ellende. Ik ben er wel voorstander van de Islam uit Europa te verwijderen. De Islam hoort bij ons gewoon niet thuis.

   1. Lugar

    @Troelstra: Hoe verder hoe beter!

 15. fusilier

  Lugar . Het wordt er met de paplepel ingegoten. Kleine kinderen leren zij hoe je een teddybeer de kop af moet snijden. Met zulke kids komt het nooit meer goed.Tenzij je ze de rest van hun leven onder streng toezicht zet , ver weg van de bewoonde wereld

  1. Lugar

   @Fusilier: Inderdaad, het laat zich nóóit verenigen met ons vrije westen, daarbij vraagt linksaf zichzelf en anderen af wat wij fout hebben gedaan, daar maakt de schaamtislamist dan weer dankbaar misbruik van.

 16. Ome Wim

  Staat ons ook te wachten dankzij laffe en wegkijkende politici en niet te vergeten “Groen (S)Links”.

 17. Scarletti

  ”Een van de genoemde beleidsinstrumenten om criminaliteit met messen te verlagen is het verhogen van de straffen en iets ondernemen tegen mensen die messen dragen in het openbaar. Zo stelt Ann Oakes-Odger van Knife Crimes.Org: “We are far too lenient on people caught carrying knives.””
  Volgens mij wordt er van alles en nog wat gebruikt bij de moord partijen. Eerst werd gebruik van vuurwapens aan bander gelegd, nu wil men van messen af…..
  What’s next?
  Auto’s, vrachtwagens en touw????
  De gemeenschappelijke factor, “een migratieachtergrond”
  Moet daar niet gewoon de oplossing gezocht worden?
  Of blijven we naarstig op zoek naar onzin oplossingen.

 18. Florissa

  Knap van de Telegraaf om dit zolang uit het nieuws te houden ,in één jaar ruim 15.000 incidenten ,liever heeft dat flutblad het over de verzonnen incidenten van Trump ,nieuws overgenomen uit een Amerikaans blad of zender die ook alles uit hun duim zuigen .Dat is wat er mis is met kranten ,brengen geen nieuws ,maar geven hun mening .
  Nu meerdere kanalen met dit naar buiten komen ,moeten ze plots ook iets melden .
  Duitsland ,wordt ook stevig geprikt ,allemaal verward,komt hier ook ,wees niet bang .

  1. Lugar

   @Florissa: Ik heb de indruk dat de media ook islamiseert. M.a.w., ik denk dat ze de islam graag uit de wind houden, dat past bij een schuldbewuste nederige media.

   1. Scarletti

    Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een sinds 2005 met die naam beursgenoteerd Belgisch mediabedrijf. Wat vroeger een rechtse krant was en zelfs collaboreerde met de moffen, is tegenwoordig een steeds linkser blad dat tegenwoordig niet beter is dan het NRC, dat geleid wordt door een knettergekke extreem linkse Belg

  2. Jacco

   De kranten worden gewoon mond dood gemaakt door dat linkse tuig in den Haag

 19. Troelstra

  Dat kromzwaardgedrag is toch echt wel Islamitisch hoor.

 20. Gerlos

  Immigratie is de grootste boosdoener

  1. Troelstra

   Helemaal waar.

 21. Jacco

  En er komt nog veel meer van dat islamtuig hierheen met dank aan de criminelen van de Europese unie opsluiten dat volk en de sleutel weggooien iedereen weer baas over eigen land

  1. Troelstra

   + 1

  2. Tante Sidonia

   Men kan op deze site reageren tot men een ons weegt.
   De intolerante “Bubbels”Den-Haag/Hilversum/ Gutmenschen (Volkskrant e.d.) zullen dit nooit en te nimmer lezen, want……………….DDS is voor “gepeupel en klootjesvolk”.
   Valt, bij de bubbels, onder noemer “brood en spelen!”
   Maar…. we hebben een kans:
   noteer in uw agenda!!!!
   De “berekende” kosten van de klimaat politiek worden bekend gemaakt na de verkiezingen!
   A kosten zijn allang bekend!!!!
   B bang voor de grote klap milieu-ridders als de cijfers eerder bekend worden gemaakt!
   C bang voor de grote klap Moslim-aanbidders als cijfers eerder bekend zijn!
   D Lafaards, angsthazen, bang ( 2e kamer/regering/politici) voor de facistisch Groen-Links; die in Den-Haag te grote invloed heeft!!!
   E Het is eerder 20 maart 2019 dan u denkt!
   Stem tegen de verdwazing en verrijking van de “Groene-Elite”.

 22. Troelstra

  Vader steekt zoon (12) neer in Arnhem: jongen overlijdt, andere zoon op de vlucht

  Het blijkt te gaan om een vader die zijn twee zoons heeft aangevallen. Bij de steekpartij is de zoon van 12 om het leven gekomen. De andere zoon (15) is gevlucht. De man is achter de zoon aangerend, maar is vrij snel opgemerkt en opgepakt door de politie. De moeder van de jongens woont in Duitsland.

  Volgens buurtbewoners woonde de man zeven weken in de straat samen met zijn zoons. Ook vertellen zij dat de man problemen had.

  Eerder op zaterdagochtend was er ook een traumahelikopter opgeroepen en er was een ambulance aanwezig.

  Op dit moment doet de technische recherche onderzoek en zijn er hekken geplaatst voor de woning.

  1. Tante Sidonia

   Wel even erbij vermelden dat de vader een Afghaanse Moslim was!
   Maar…………….. hoeft zich niet druk te maken: valt in handen van de linkse welzijn!
   Wordt “verward” verklaard! Krijgt van “onze D66 rechters” een zeer zware straf:mag twee weken niet op straat komen! Daarna,tot aan zijn dood uitkeringen, toeslagen, huis en de hele rambam. O ja,……. heeft recht op gezinshereniging. M.a.w. zijn hele Afghaanse familie komt ook helpen om de boel hier op te “vreten!”
   Welke reageerder vertelt mij dat het in Nederland niet zo gebeurt?

   1. Gekko

    Tijdje terug het bericht van een Afgaanse man, met status van vluchteling. Kreeg hier een verblijfsvergunning. Deed vervolgens beroep op het recht op gezinshereniging. Dat kon niet worden geweigerd. En toen…man bleek 4 vrouwen te hebben met in totaal 23 kinderen! Allemaal opgehaald en gehuisvest in 4 huizen. Op kosten van de NL- belastingbetaler, uiteraard. Waar gebeurd.

    Het verhaal gaat dat Lilianne Ploumen zo zat te soppen bij deze actie, dat haar zetel in de Kamer moest worden vervangen want totaal uitgebeten.

 23. Diederik van Walsum

  Over diversiteit gesproken…….
  Is Nederland echt zo divers als word beweerd? Ik zelf zie over het algemeen alleen moslims en afrikanen zo op een doorsnee dag. Zelfs op zaterdag, als het markt is, zie ik alleen afrikanen en moslims. Nooit homo’s, vrijwel nooit blanken en al helemaal geen Surinamers of Aziaten zoals Japanners of Chinezen….nee alleen maar moslims en afrikanen, zover mijn ogen kunnen rijken.
  Het lijkt g.v.d. wel of ik in een midden-oostenland of Afrika leef!

 24. Gewoonomdathetkan

  Aytas.
  Siemien heeft 100 % gelijk hoe hij jou beschrijft.
  Parasiet

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.