Beelden! Knettergekke Polderjihadisten oefenden met bomvesten en kalasjnikovs in Weert

Geen categoriejan 09 2019, 17:00
Heftige beelden werden vandaag vrijgegeven door RTL Nieuws waarop te zien is hoe islamitische terreurverdachten oefenden met bomvesten en kalasjnikovs in het Limburgse Weert. Dergelijke beelden zouden twintig jaar geleden ondenkbaar zijn, maar in het Europa anno 2018 is het een nieuw normaal. Triest dat het zo ver heeft moeten komen, maar geluk dat we de AIVD hebben die de terreurverdachten bij voorbaat onschadelijk maakte. Op de beelden is te zien hoe de terreurverdachten met de wapens spelen en bomvesten passen. Ook liepen ze sluipend rond waarbij één van de mannen zegt: "Mijn hele leven heb ik hiervan gedroomd, Allahu Akbar!"
De vier verdachten die op de beelden te zien zijn werden in september in de omgeving van Arnhem aangehouden op verdenking van het plannen van een terroristische aanslag. Het plan was om een autobom tot ontploffing te brengen en de aanvalsgeweren leeg te schieten op onschuldigen. Deze knettergekke polderjihadi's kwam de AIVD op het spoor nadat een andere verdachte wilde afreizen naar een gebied in handen van de Islamitische Staat (IS). De reiziger Hardi N. werd daarvoor in 2017 veroordeeld tot 24 maanden cel waarvan 21 maanden voorwaardelijk, aldus De Telegraaf.
Een van de verdachten is overigens niet gedagvaard en alweer op vrije voeten. Ongetwijfeld dat de AIVD hem goed in de gaten houdt, maar toch is het een onprettig gevoel dat verdachten van mogelijke terreuraanslagen zo snel vrij komen. Logisch wel want ze hebben natuurlijk nog geen aanslag gepleegd. Toch toont het maar weer eens aan hoe riskant het is om te ruimhartige om te gaan met migratie.
Het heeft voor- en nadelen en het is jammer dat slachtoffers van aanslagen voor hun leven getekend zijn omdat sommige mensen, waaronder vooral laffe mannen, zich niet uitspreken tegen het fenomeen. Ondertussen mogen de Nederlandse burgers het gebeuren gewoon ondergaan. Als ze gedood worden bij een aanslag dan is dat 'jammer en spijtig', maar doden en gewonden lijken voor het bestuur van dit land sowieso niet relevant. Die doen enkel wat in hún voordeel is. Of u of uw buurman hiervoor moet bloeden doet hen helemaal niets. Wel zijn ze ongetwijfeld weer 'geschokt' in Den Haag. Zoals ze dat wel vaker zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten