Beelden! Knettergekke Polderjihadisten oefenden met bomvesten en kalasjnikovs in Weert

Heftige beelden werden vandaag vrijgegeven door RTL Nieuws waarop te zien is hoe islamitische terreurverdachten oefenden met bomvesten en kalasjnikovs in het Limburgse Weert. Dergelijke beelden zouden twintig jaar geleden ondenkbaar zijn, maar in het Europa anno 2018 is het een nieuw normaal. Triest dat het zo ver heeft moeten komen, maar geluk dat we de AIVD hebben die de terreurverdachten bij voorbaat onschadelijk maakte. Op de beelden is te zien hoe de terreurverdachten met de wapens spelen en bomvesten passen. Ook liepen ze sluipend rond waarbij één van de mannen zegt: “Mijn hele leven heb ik hiervan gedroomd, Allahu Akbar!”

De vier verdachten die op de beelden te zien zijn werden in september in de omgeving van Arnhem aangehouden op verdenking van het plannen van een terroristische aanslag. Het plan was om een autobom tot ontploffing te brengen en de aanvalsgeweren leeg te schieten op onschuldigen. Deze knettergekke polderjihadi’s kwam de AIVD op het spoor nadat een andere verdachte wilde afreizen naar een gebied in handen van de Islamitische Staat (IS). De reiziger Hardi N. werd daarvoor in 2017 veroordeeld tot 24 maanden cel waarvan 21 maanden voorwaardelijk, aldus De Telegraaf.

Een van de verdachten is overigens niet gedagvaard en alweer op vrije voeten. Ongetwijfeld dat de AIVD hem goed in de gaten houdt, maar toch is het een onprettig gevoel dat verdachten van mogelijke terreuraanslagen zo snel vrij komen. Logisch wel want ze hebben natuurlijk nog geen aanslag gepleegd. Toch toont het maar weer eens aan hoe riskant het is om te ruimhartige om te gaan met migratie.

Het heeft voor- en nadelen en het is jammer dat slachtoffers van aanslagen voor hun leven getekend zijn omdat sommige mensen, waaronder vooral laffe mannen, zich niet uitspreken tegen het fenomeen. Ondertussen mogen de Nederlandse burgers het gebeuren gewoon ondergaan. Als ze gedood worden bij een aanslag dan is dat ‘jammer en spijtig’, maar doden en gewonden lijken voor het bestuur van dit land sowieso niet relevant. Die doen enkel wat in hún voordeel is. Of u of uw buurman hiervoor moet bloeden doet hen helemaal niets. Wel zijn ze ongetwijfeld weer ‘geschokt in Den Haag. Zoals ze dat wel vaker zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Tante Sidonia

  Fake news!!!!
  Dat doen Moslims nooooooit! Volgens de Gutmensch!
  Benieuwd of dit in het 18.00 uur journaal komt! Wordt moeilijk want, hoe……… kleedt NPO in, dat het vreedzame Moslims zijn?

  1. Meester Kong

   Hee @T S lees jij alleen maar DDS 🙂 🙂 🙂 🙂

   1. Tante Sidonia

    Meester Kong

    ….en ISIS newspapers, Koran-News ( Saudie-Arabie),How to kill Kafir (Unbelievers) Iran Today, enzovoort,…….!!!

    الأحمق الأحمق (Al-Ahmaq)

    1. Top

     Op de History channel ook in NL de documentaire ‘Killing ISIS’. Kan je zien en horen, wat voor vuilnis dat het is. Waarschuwing! Doos tissues bij de hand houden.

     1. hans-e-pans

      Gezien het Nederlandse rechtsysteem zullen ze wel wegkomen met een gigantische taakstraf van 80 uur met een voorwaardelijk deel van 78 uur. Hun doen en laten zal wel zal wel opgevoerd worden als een deel van hun cultuur.

 2. Meester Kong

  Die Teun lult ook maar gewoon eind weg.

  ‘doden en gewonden lijken voor het bestuur van dit land sowieso niet relevant. Die doen enkel wat in hún voordeel is.’

  SCHAAM JE DIEP Teun, schoenp onder je reedT en hulde aan het AIVD

  1. Bosche draak

   En gaat meneer Kong ook nog eens toelichten wat dan wel zo onjuist is aan de berichtgeving?
   Misschien met een bijgerechtje van een link dan wel bewijs?
   Alleen maar lopen te keffen “das nie, das nie” is nutteloos.

   Ik weet niet hoe het met u zit maar ik zit niet te springen om een “auto van vrede” die al hakkebarrend dood en verderf komt zaaien.
   U wel?

 3. Aytas

  ‘Dergelijke beelden zouden twintig jaar geleden ondenkbaar zijn, maar in het Europa anno 2018 is het een nieuw normaal’

  Dus toen was er geen terreur in Europa?

  ‘Toch toont het maar weer eens aan hoe riskant het is om te ruimhartige om te gaan met migratie.’

  Dus gaan we goede mensen met slechten afrekenen. Super toch.

  ‘Het heeft voor- en nadelen en het is jammer dat slachtoffers van aanslagen voor hun leven getekend zijn omdat sommige mensen, waaronder vooral laffe mannen, zich niet uitspreken tegen het fenomeen. ‘

  Laffe mannen spreken niet over migratie redenen.

  Ik vind het onbegrijpelijk dat je in dit verband niet het westers terrorisme aanhaalt, voor mij is duidelijk wie in Nederland de lafaards zijn.

  1. van Urk

   En D66 gaat weer heldhaftig verder discussieren over die getekende verklaring van Vd Staaij wat hoogst prioriteit zeer bedreigend kan zijn voor ons land.

   1. Aytas

    Dat is inderdaad iets waar als je er je mening over gegeven hebt afgedaan moet zijn. Wat heeft dat met mijn reactie te maken?

    1. van Urk

     Niets.

     1. Aytas

      Haha lekker droog.

  2. van Urk

   Er was wel een verschil tussen het oude westers terreur en het nu huidige islamitisch terreur. Dat eerste was vooral gericht op politici en bepaalde groepen. Bij dit huidige terreur wordt iedereen geraakt.

   1. Aytas

    Momenteel worden met behulp van drones huizen met gezinnen opgeblazen. Ik vind dat fout en zie geen bijdrage aan veiligheid. Ik verafschuw de gedachte aan de Oost Afrikaanse onveiligheid in Nederland en denk dat we onze rol in het buitenland moeten heroverwegen.

    1. van Urk

     Aytas, In die huizen zullen gerust terroristen wonen anders worden die niet zomaar opgeblazen met drones. Dat zijn dezelfde terroristen die via hun web andere moslims op de wereld inspireren om hetzelfde te gaan doen wat zij namelijk doen. Terroriseren.

     1. Aytas

      Het is bewezen dat er vaak fouten worden gemaakt. Er zijn ook veel kinderen opgeblazen. Ik denk dat geweld aan de ene kant tot geweld aan de kant leidt. Het excuus dat er misschien een terrorist tussen zit geld voor mij niet. Ik vind het vergelijkbaar met het verderfelijk terrorisme wat in Europa wordt gepleegd.

     2. BB

      @Aytas

      Dus een vergissing waarbij onschuldige mensen omkomen (hoe verschrikkelijk dit ook is!) Is voor u vergelijkbaar met het moedwillig vermoorden van onschuldige mensen?

    2. Mart

     Kom vooral NIET mijn kant op….wij willen hier niets van over onze grenzen hebben.We hebben het nu ff druk onze eigen rotzooi op te ruimen.Maar hevige tegenstand van sommige criminele groepen,mobieltje afjatten hebben ze binnenkort ook niets meer aan…gaan allemaal op nonactief.Mart Brasil,duurt ff om ”de marxistische troep” op te ruimen,aldus MR Bonsonaro.

  3. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.
   En als laatste pleur op!

  4. markw

   Toen was er terreur in Europe.. Maar bijvoorbeeld tussen 1950 en 2009 zijn in totaal 70 pogingen tot aanslagen geweest met in totaal 30 doden.. De reden waarom we het zo lang over die treinkaping hadden bijvoorbeeld komt precies doordat zulke dingen in ons land praktisch niet voorkwamen..

   Jij doelt op landen als Italie.. Dat klopt, die hebben al lang last van extremistisch geweld maar voor ons land is het op deze schaal nieuw.. Nog nooit eerder hadden we zoveel verijdelde aanslagen in zo’n korte tijd georganiseerd door zo’n kleine groep..

   “Dus gaan we goede mensen met slechten afrekenen. Super toch.”

   Nee, maar wat we moeten doen is grenzen leggen.. Maar dat is volgens mensen als jou racistisch.. Wij mogen onze immigratie niet bewaken en erger nog volledig moeten opengooien.. Dan verlies je het overzicht..

   En dan krijg je precies diezelfde ellende als wat Amerikanen hadden met de Italiaanse gemeenschap.. Het is niet dat Italianen allemaal criminelen zijn.. Het is de gebrek aan integratie en de daarvan komende segregatie van die gemeenschap en de rest van de samenleven.. De Italianen sloten zich compleet af van de rest van de samenleven en daardoor kregen de criminelen een vrije kans om zich binnen die groep te bewegen..

   Gebrek aan integratie BROEDT georganiseerde misdaad.. Bij de italianen kwam het in de vorm van de maffia.. Binnen islamitische gemeenschappen resulteert die segregatie z voornamelijk uit in islamitisch extremisme..

   En dus vertel me nu eerlijk, denk jij dat de problemen binnen de Amerikaanse Italiaanse gemeenschap zich hadden opgelost als de Italianen en de overheid alle kritiek op de problemen binnen de Italiaanse gemeenschap hadden weggezet als discriminatie en xenofobie? Tuurlijk niet, als dat zo was waren die Maffia leden nooit opgepakt en nog steeds open aan het opereren in Amerika..

   Maar op een of andere manier is dat precies wat mensen als jij doen als je het neerkomt op islamitische extremisme.. En dan maar roepen “komt wel goed, komt wel goed”.. Maar astjeblieft vertel me, hoeveel “valentine massacres” heeft islamitische extremisme nodig voordat mensen als jij eindelijk vinden dat het misschien toch wel serieus genomen moet worden?

   En welke “westerse terrorisme”? Je bedoelt die oorlogen allemaal? Nou je kan zeggen wat je wilt, maar dat doet onze president niet omdat wij Nederlanders dat willen.. Enkel omdat Meneer Rutte en al die andere lapzwansen geen ruggengraat hebben en dus niet tegen Amerika op te staan en voor onze eigen interesses te staan..

   En als jij weer wijst op die dingen die wij honderden jaren geleden had gedaan zeg ik dat je een hypocriet bent.. Want horen wij jou niet steeds roepen hoe wij Nederlanders altijd maar een “slachtoffers rolletje” spelen terwijl je dat zelf ook de hele dag doet?

   Altijd alles is onze schuld.. Nooit enige schijn van verantwoordelijkheid.. Altijd roepen hoe “neo-kolonialistisch” wij allemaal zijn en dat wij ons niet met de problemen in Afrika moeten bemoeien.. Maar daarna wel weer roepen hoe wij alle problemen veroorzaakt hebben en het nu moeten oplossen door geld te sturen..

   1. Bosche draak

    +veel

  5. Koos sssss

   20 jaar geleden was deze dreiging in Europa inderdaad te verwaarlozen.

   En de invulling van die terreur komt inderdaad ook concreet van migranten.
   Niet meer dan terecht om die migranten, die een zware potentiële risicofactor vormen te weren.

  6. B. Pascal

   Dus toen was er geen terreur in Europa?
   ANT. Dit waren onderlinge strijden tussen groepen. Deze richten zich niet op de Europese Cultuur. De RAF in Duitsland was de enige, en ja helaas dit was een anarchistische benden, weer links georiënteerd!

   Dus gaan we goede mensen met slechten afrekenen. Super toch.
   ANT. Als er goeden geslagen worden, omdat het slechte voortwoekert. Is het goede slecht geworden. Uw stelling is daarmee onlogisch en onnuttig.

   Laffe mannen spreken niet over migratie redenen.
   ANT. Dat is waar. Wie een gevaar binnen een groep niet wil bespreken is laf.
   Wie weet dat zijn kinderen bij de keukenmessen kunnen komen, daar niets aan wil doen. Hoeft op weinig sympathie te rekenen, wanneer ongelukken gebeuren.

 4. Koos sssss

  Alle deugmenschen zijn op dit moment te druk met de Nashvilleverklaring om zich te bekommeren over een -beslist toch iets concretere- dreiging die daadwerkelijk mensenlevens kost.

  Want een AIVD kan die aanslagen 10x verijdelen, er komt altijd die 11e keer, waarop dat niet lukt.
  In tegenstelling tot de Staaijtjes zullen de deugmenschen dit afdoen als een paar “lone wolves”.

  1. HendrikJan

   Inderdaad Koos, het bekende rookgordijn, op de soos vanmiddag een wetje gedaan, met een namaak D66 stemmer.
   Iedere week tot aan de verkiezingen in Maart, krijgen we dit soort incidenten voor de kiezen.
   Rookgordijnen.

 5. HendrikJan

  Ik geloof er niet in dat dit soort gasten knettergek zijn, deze gasten zijn verre van knettergek.
  Bij knettergek, denk ik aan personen die een bepaalde perioden in hun leven, de weg kwijt zijn.
  Maar deze personen weten exact wat zij willen en wat zij teweeg willen brengen dus verre van knettergek.
  Die kreet knettergek, lijkt mij meer advocaten gelul, iets in de trant van ze wisten niet beter.

  1. Original NL

   Quote..Ik geloof er niet in dat dit soort gasten knettergek zijn, deze gasten zijn verre van knettergek….
   Sorry als je zo als zij gelooft da

   1. Original NL

    Foutje..bedankt.

 6. Gerlos

  Echt een verrijking voor ONS LAND die MULTI CULTI ELLENDE die we nu hebben. Stop de immigratie van dit gespuis.

 7. Peter Loosduinen

  Acht landen verdelen migranten Sea-Watch, zes komen naar Nederland……………
  En jawel hoor ,daar komen weer zes lieden naar ons land die op uw en mijn kosten alles krijgen !
  Medische verzorging ( waarvoor wij moet betalen om dit te krijgen ! ) een huis ( waarvoor wij jaren moeten wachten)

  Allemaal gratis !

  En na jaren procederen en afwijzingen weer de nieuwe Howick’s en Lilie;s !

  Ik word hier strontziek van !

  1. Rien Noppen

   Als we ons al gaan opwinden over het opvangen van 6 (!) vluchtelingen dan kan met recht van overgevoeligheid worden gesproken.

   Heeft Wilders er al schande van gesproken? Hij zal vast weer woedend zijn.

   1. Troelstra

    Het zijn geen vluchtelingen. Het zijn gratis geldeisers. Parasieten dus. Neem jij ze maar in huis op jouw kosten! En verder oprotten van ons blog! Je hoort hier niet. Je hoort niet bij ons.

    1. Lugar

     +1

    2. Rien Noppen

     Ik hoor inderdaad niet bij mensen zoals jij, Troelstra, en dat stemt me tot grote dankbaarheid.

     1. Troelstra

      Strijk jij soms kopgelden op met de vluchtelingenzwendel? Dan weten wij dus des temeer dat het niet om vluchtelingen gaat, maar om gratis geldeisers en dat jij er kopgelden mee opstrijkt voor rekening van het algemeen. Ooit werden er voor verraad ook kopgelden uitgedeeld en opgestreken. Je plukt de nieuwe NSB’ers er zo uit. In collaboreren met de vijandige invasiemacht zit voor sommigen een verdienmodel; Hun verdiensten onze ellende. Waarvan akte. De nieuwe NSB’er is hierbij herkend. Tijd voor bijltjesdag.

  2. Troelstra

   We zijn goedkoper uit om Sea Watch als een crimineel verlengstuk van mensensmokkelaars tot zinken te brengen. Want die asieleisers welke ze helpen met oversteken naar Europa kosten ons alleen maar geld en brengen ons alleen maar ellende.

 8. Original NL

  Quote…. maar geluk dat we de AIVD hebben…..
  Maar helaas kan de AIVD de bevolking niet altijd tegen deze haatbaarden beschermen..de islam zal dus ook in de toekomst vele slachtoffers maken.

 9. worstcase

  Helaas, die lopen straks gewoon weer vrij rond. Vormfoutjes en zo. Of onder druk van de linkse bende landverraders. Ook nog met een flinke zak poen. En vertroeteld door de linkse kerkvrijwilligsters die zich het lot van deze kansloze, gediscrimineerde stakkers aantrekken. Kortom, Nederland ten voeten uit.

 10. Troelstra

  Vier terreurverdachten die eind september werden opgepakt zouden hebben gesproken over Amsterdamse doelwitten. Ze wilden onder meer toeslaan in een nachtclub, op een openluchtfestival en er werd gesproken over een autobom. Doelwit was de homogemeenschap. Dat schrijft AT5 na eerdere berichtgeving van RTL Nieuws.

  De undercoveragenten horen de verdachten ook spreken over eventuele doelen in Amsterdam. Zo hebben ze het over een openluchtfestival, een nachtclub en over een autobom. Volgens RTL Nieuws zou een politie-infiltrant hebben gezegd dat ze de homogemeenschap op het oog hebben. Het plan was om meerdere aanslagen tegelijk in verschillende Nederlandse steden uit te voeren.

 11. Vrijedenkert

  Gewoon dus geheime Islamitische Jihadistische trainingskampen in Nederland, Jihadisten in het bezit en oefenen met van automatische wapens en bomvesten!
  Oefenen en voorbereiden van terroristische bomaanslag met gebruik van automatische wapens op onschuldige burgers!
  Nu zou je denken die worden wel veilig opgeborgen en krijgen levensland… Nee hoor er loopt alweer een vrij rond. Werkelijk onbegrijpelijk, en de linkse gestoorde meute blijft maar uit volle borst kraaien “Welkom in mijn land” Waar gaat het heen in dit land? Ik zal het vertellen naar de afgrond!

  1. Lugar

   De islamisering van ons land is in elk geval in volle gang, met goedkeuring van de Regering!

 12. Vrijedenkert

  Heel Nederland maakt zich druk om een handvol conservatieve pepermuntzuigers die een achterlijk middeleeuws vod ondertekent hebben waarin men homofilie openlijk duidelijk maar ook geweldloos afwijst, uiteraard niet mee eens maar het mag vrijheid van meningsuiting je mag iemand zijn gedragingen afwijzen en niets met deze personen te maken willen hebben of mee om willen gaan…
  Links en progressief allen in de gordijnen!
  Een een zootje gestoorde religieuze fanatici die de vooruitstrevende verlichte en geemancipeerde ideologie van de vrede aanhangen oefenen in Weert om homo’s bij bosjes op te blazen en neer te knallen hoor je de politici en bestuurders niet of nauwelijks over ook volgt er geen massale verontwaardiging bij drammend en wegkijkend links progressief?
  Heel vreemd allemaal, volgens progressief en links zijn de pepermuntzuigers blijkbaar een gevaar voor het land maar zien ze radicale-Islam als een soort verrijking?

  1. Troelstra

   Denk ook maar niet dat je moraal claimend D’66 nu zal horen of zien hoor. En dat bewijst maar weer eens hoe huichelachtig, hypocriet en bovenal uiterst laf ze bij links zijn. En lafaards zijn de gevaarlijksten, want dat zijn degenen die je van achteren in de rug prikken of slechts groepsgewijs een weerloze prooi durven aan te vallen.

 13. Ritter

  Waarom zijn mensen verbaasd?

  Immigranten uit de islamitische landen nemen hun islam (en bijbehorend gedrag en gebruiken) mee naar Europa en houden daaraan vast. Inclusief de tweede en derde generatie.

  Als je de islam importeert , importeer je dus alles wat die islam is verbonden.

  Dus je importeert o.a.: islamitisch terrorisme; kinderhuwelijken; eerwraak; vrouwenbesnijdenis; Jodenhaat; Sharia rechtbanken voor burgerlijk recht ( zoals er al meer dan 100 zijn en Engeland) ; enzovoorts.

 14. poldi

  Gelukkig dat de AIVD dit tijdig heeft ontdekt en ingegrepen.
  Maar wie garandeert mij dat dit geen topje van een islamitisch terroristische ijsberg is en er vele menselijke tijdbommen in de maak zijn.

  De islam woekert gestaag voort en wordt op alle mogelijke manieren door de overheid geen strobreed in de weg gelegd.

  Eergisteren Opsporing Verzocht bekeken en wat wederom opvalt is dat 90% van de gevallen het lichtgetinten betreft.

 15. B. Pascal

  Dat krijg je als de Al-llah vereenzelvigd met God. De God van de Joden en Christenen. Wie dat doet, krijgt vanzelf de het ‘’plezier’’ van Al-llah over de samenleving. Denk je nu echt dat je ongestraft God kan vereenzelvigd met Al-llah? Lees de geschiedenissen van de Joden eens goed door. Je ziet dat wanneer de Joden kozen voor de afgoden ze ook de ‘’pleziertjes’’ van die goden mochten ontvangen. De mens straft zichzelf wanner hij God als oud vuil behandeld.

  Nu de christelijke samenleving zijn God en cultuur opgeeft en vereenzelvigd met Al-llah, zie je hetzelfde gebeuren. Niet vreemd ook! Een bewijs dat er een God is, die geen Al-llah heet. Hier zijn uw goden die u leiden! Neem hun ‘’pleziertjes’’ van dood en verderf, geslachtziektes, kinderziektes erbij!

  1. Siemien

   Precies, en het is volle gang en het is geen politiek beleid om de islam tegen te gaan integendeel.

 16. Korporaal Monty

  Deze wanabe terroristen moet je zonder rugbaarheid laten verdwijnen.

  Echter wat ik vreemd vind in dit verhaal. Moslim terroristen zijn niet de slimsten. Maar gelukkig waren ze zo dom aan te kloppen undercover agenten ipv Bij de vele doorgewinterde IS terroristen die er hier in Nederland zijn. Bij iedere haathut hadden ze met hen contact op kunnen nemen.
  Van de vele honderden terroristen die ons land samen met de vluchtelingen zijn binnen gekomen weten zij echter undercover agenten te vinden die hen nog moeten leren om te gaan met wapens.
  Vreemd verhaal nu er van de verdachten ook weer enkelen zijn vrij gelaten.
  Gelukkig weet de AIVD ze te vinden en zijn ze gelukkig te dom om een aanslag te plegen.

 17. Smile

  ‘oefenden met bomvesten’
  Soms is er de hoop dat een oefening verkeerd afloopt!

 18. RS

  @Rien Noppen: het worden er geen zes, doe maar 4 x 6…wat denk je dat de familie niet overkomt ???

 19. Loes

  Wat gebeurt er als je die kinderen hierheen haalt?want neten worden ook luizen ,ik moet er niet aan denken om je eigen kind bij zulke teruggehaalde kinderen in de klas heb zitten want is er een keer een ruzietje dan komen ze de volgende dag met messen of kalasnikovs op school en natuurlijk 20 vriendjes ,we halen de opgeleide isis kinderen hierheen met alle gevolgen van dien bah

 20. Gewoonomdathetkan

  Aytas de handophouder en opvreter zit weer uit haar kleffe nek te lullen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.