Femke Halsema slaat groot alarm! Moskeeën in Amsterdam worden beveiligd wegens ‘reële terreurdreiging’

Voelt u zich door die eindeloze berichten over terroristen, aanslagen, onthoofdingen, verwarde mannen, steekpartijen, kopschoppers en verkrachtingen ook zo onveilig? Zit daar volgens u een bepaald patroon in? Precies ja, extreemrechts is inderdaad het probleem! Daarom gaat Amsterdam moskeeën beveiligen! Dat meldt Het Parool.

Femke Halsema heeft het radicaliseringsbeleid bekeken, onderzoekjes en adviesrapporten doorgespit en trok een heldere conclusie: ‘fucking extreemrechts!’ En inderdaad, je zou het niet zeggen tussen al die terreurberichten, verwarde moslims, Syrië-gangers en ‘Allah Ackbar’ roepende mafklappers door, maar extreemrechts zou óók wel eens gevaarlijk kunnen zijn!

Zo had je Breivik in 2011, kliert een enkeling wel eens met een varkenskop bij een moskee en bestaat er hier en daar een clubje als Erkenbrand. Reden genoeg voor veiligheidsdiensten om ‘een grotere dreiging’ te signaleren, hoewel die dreiging totaal niet in de buurt komt bij wat er uit islamitisch-fundamentalistische hoek komt… Halsema schrok zich echter een hoedje en besloot de boel voor Amsterdam op scherp te stellen!

Sinds haar burgemeesterschap heeft ze salafistische organisaties de middelvinger gegeven, betonblokken (Merkel-Lego) geplaatst, ‘antidemocratisch onderwijs’ (lees: Koranscholen) aan willen pakken, extremisten onderzoeken op vergunningsaanvragen, beloningen uit willen delen voor moslimpartijen die extremisten de rug toekeren, financiering van (moslim-) extremistische organisaties en personen aan willen pakken en ouders (en vrouwen als groep) willen betrekken bij ‘weerbaar opvoeden’ zodat die mafketels van zonen niet naar Syrië willen of iemand neer gaan steken.

Kerkgemeenschappen gaven aan te vrezen voor terugkerende ‘bekeerde ex-moslims’ en dat ze al jaren vreesden voor hun veiligheid. Dus ja, hartstikke logisch dat na deze hele waslijst aan maatregelen, waar nota bene te weinig voor is, ineens extreemrechts als gevaar wordt gezien! De enige reden dat er voor moskeeën potentieel gevaar zit bij extreemrechts, wat dat tegenwoordig ook mag betekenen, is omdat beleid aan alle kanten aan het falen is en een enkele burger hier en daar voor eigen rechter gaat spelen. Dat pappen en nathouden van links, de overheid en het kabinet, heeft totaal nergens toe geleid.

Men is ‘het afkeuren van deze walgelijke en laffe daad’ zat en het bericht dat ‘we ons niet moeten laten regeren door angst’ helemaal beu. Pakken ze er een keer één levend, dan is er de frustratie door slappe strafjes ‘om uitzetting te voorkomen‘ of ziet men vervolgens dat tbs ook niets meer is dan ‘niet echt levenslang’ of bezigheidstherapie, waar er kennelijk om de haverklap één weet te ontsnappen. Heb je na al die jaren de moed nog niet helemaal verloren en wil ondanks alles toch je burgerplicht doen? Voel je in je haarvaten aan dat er iemand niet helemaal pluis is? Dan mag je eerst bewijzen dat je geen racist, xeno- of islamofoob bent, om vervolgens te horen dat stageplaatsen, anti-kolonialisme, ‘wederzijdse integratie’ en vechten tegen ‘onbewuste vooroordelen’ het antwoord zijn. De Nederlander die flipt wordt dan extreemrechts genoemd. Dát is volgens mij de dreiging die veiligheidsdiensten zien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

130 reacties

 1. henk vintage

  De omgekeerde wereld van Groen Links.

 2. Gerlos

  Ik zal de moskeeën niet missen als ze vernietigd zijn Femke Halsema

  1. Rien Noppen

   Laten we hopen dat je de vernietiging ervan wel zal betreuren.

   1. HendrikJan

    Wat vergeet een mens snel.
    Gister een figuur die de kreet slaakte, Hamas Hamas Joden aan het gas.
    En nu Moskeen beveiligen.?

    1. Peter Loosduinen

     Deze week elders in het land:
     WESTERVOORT – De protestantse en katholieke kerk aan de Dorpstraat in Westervoort zijn afgelopen weekend beklad en vernield. De politie is op zoek naar getuigen.
     Geen enkele politicus hierover gehoord !
     Stel je eens voor dat het een moskee betrof……………………..

    2. Nelson1

     haha jaaa….ironisch hè!! Waarvoor moskeën beveiligen. Ze spuien alleen maar verderf. Rot op naar je eigen land….ga daar lekker alles vernietigen. Laat Nl met rust. Wij zij een werkzaam volk, goed voor elk maar niet voor al die migranten…..voor gratis geld….flikker op!

  2. Peter Loosduinen

   Wat een prachtige wereld zou dit zijn !
   Geen haatbaarden / geen gesluierde meisjes / geen boerka’s / geen nikaabs / geen allahoeakbar-gekreis.
   Ik droom er al van !

 3. HendrikJan

  Uit welke hoek kwam nu de haat.?

  Ik denk niet, dat een land nog verder van de burgers af kan drijven.

 4. Eugenie de la Fleur

  Mevrouw Halsema is een uitstekende burgermeesteres. Ik zou alleen vanwege haar graag naar de hoofdstad willen verhuizen

  1. HendrikJan

   Gaan Fleur, gaan, je eerste ingeving is altijd de beste.
   Laat even weten als je geholpen bent, met een forse verhuisbus.

  2. Original NL

   Een typische quispel reaktie!

  3. sjun

   Voorheen was je nog weg van Turkse bakkers.

  4. Seneca

   DOEN!!!

  5. Rosasolis

   @Eugenie. Ja tot nu toe doet F. Halsema het heel goed voor dit grote corrupte stad.
   Maar gelukkig zijn er andere steden en dorpen die nog steeds gewoon vreedzaam leven zonder zoveel corruptie, als niet in Amsterdam. De oude glorie is weg uit dit stad, die door Napoleon hoofdstad van Nederland werd gemaakt… Sommigen vragen nog steeds waarom
   na Napoleon, dat s’Gravenhage (Den Haag), niet alweer onze hoofdstad zou gaan worden? Amsterdam is vervallen, en er is weinig over van de oude glorie. Ik heb in zowel Amsterdam en Den Haag als student gewoond. En kon zien hoe die twee hoofdsteden ontwikkelde. Er was overal vreselijk armoede, maar er was iets meer ruimte in de arme wijken van Den Haag. Wat was ik blij dat ik uit Amsterdam kon vertrekken. Hoewel ik in de arme Schilderswijk van Den Haag terecht kwam, heb ik
   een heel andere bevolkings groep ontdekt…arme mensen die elkaar steun geven, en hulp bieden als het nodig was. Vele arme getalenteerde Muziek studenten uit andere Nederlandse gemeenten die met elkaar gingen samenwerkten via het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Ook met fantastische getalenteerde buitenlaandse vrouwen en mannen muzikanten.

 5. Aytas

  ‘Precies ja, extreemrechts is inderdaad het probleem! Daarom gaat Amsterdam moskeeën beveiligen!’

  Salafisme is extreem rechts conservatief inderdaad.

  ‘De Nederlander die flipt wordt dan extreemrechts genoemd. Dát is volgens mij de dreiging die veiligheidsdiensten zien’

  Ik denk dat je je er hier veel te gemakkelijk afmaakt. Het is een feit dat er dingen flink zijn misgegaan maar is dat geen excuus voor racisme. Ik hoor van mijn familie en vrienden, gewoon geïntegreerd dat ze zich steeds onprettiger gaan voelen. Ik hoop, denk het zeker te weten dat je daar niet een excuus voor kunt bedenken. Wat mij betreft wordt er doelgericht opgetreden tegen overlast maar dient dit wel zonder achtergrond overwegingen te worden gedaan, wie zich misdraagt wordt aangepakt, links rechts, blank neger.

  1. toetssteen

   @Satya
   Please vertel me nu eens wat de overeenkomst is tussen het libertarisme en het salafisme, want u schijnt het te weten waar ik met twee uni studies faal.
   Dus niet zo bescheiden dame, breng me op de hoogte.

   1. Aytas

    Ik heb het al eerder gezegd dat iemand gestudeerd heeft zegt niets. Kritisch denken wordt al tijden niet meer op universiteiten gestimuleerd. Libertarisme kan niet bestaan zonder klassesysteem, libertarisme zal binnen no time tot uitbuiting en burgeroorlog leiden. Net als salafisme is het een systeem waar het recht van de sterkste zal overheersen. Overigens is de naam libertarier compleet misplaatst. Libertarisme draait om vrijheid en dat kan alleen bereikt worden in een gestructureerde samenleving. Het libertarisme beschreven door Stefan Molyneux en Adam Smith is een zeer onderdrukkend systeem waarin alleen de sterkste enig menswaardig bestaan heeft en degene die niet in de pas loopt zal uit de weg moeten worden geruimd, Ron Paul klinkt heel mooi maar een onmogelijk manier van samen leven.

    1. marco1

     Recht van de sterkste werkt in de natuur ook vrij goed dus waarom zou dat bij de mensheid ook niet het beste systeem kunnen zijn. Allemaal heel nobel hoor dat zorgen voor de zwakkeren maar uiteindelijk zorgen ze alleen maar voor kosten en op onthoud.

     1. Aytas

      Omdat het een constante machtsstrijd oplevert. Ik persoonlijk zit niet te wachten op een maatschappij waarin constant strijd is. In Afrika geldt het recht van de sterkste. Ik denk dat we in Nederland zijn gaan zorgen voor niet zwakken.

     2. marco1

      Ja maar er ko mt een moment de zwakkeren zijn (lullig om te zeggen) zijn uitgestorven en dan is er ook geen strijd meer.

     3. Aytas

      Nee, de bevolking neemt er juist door toe. Wat je in Afrika ziet. Ik moet er niet aan denken Marco. Ben je weleens in bv Congo geweest? Dat is echt het recht van de sterkste, kinderen uitgebuit op elke manier. Vrouwen die als stront worden behandeld. Nee ik ben er niet voor. Doe mij maar de zorg voor de zwakkeren. Dat zorgt voor een bepaald niveau van beschaving. Ik denk een middenweg.

     4. marco1

      Nee nooit in Afrika geweest, wel altijd een wens maar voir al om de dieren re zien daar kan ik iets beter mee overweg dan met nensen. Ik hou can de mani er hoe stammen keven in Afrika of de Amazone. Pakken uit de n atuur wat je nodig hebt dan vult het zich weer aan als de mens dag v anaf zijn begin had gedaan had je nu geen klimaatgezeik gehad.

     5. Aytas

      Kom een keer langs. Ik ken goede gidsen zowel Kenia als Rwanda hebben fantastisch natuur. Eerst een keer dansen.

    2. toetssteen

     @Satya
     Moet dit een antwoord voorstellen? Maar blijkbaar hebt u gegoogeld en pats, u zag dr. Ron Paul en hoppa; alles dat uit de VS komt is slecht dus dr. Ron Paul is slecht en dus is het libertarisme gelijk aan het salafisme.
     Mag u me uitleggen waarom het stadstatensysteem zo goed werkte, maar toen die bijeen gevoegd werden knetterden er diverse rijken ineen.

  2. TD

   Aytas:
   In het Joop forum heb je minder praatjes,hoe komt dat?

   1. Aytas

    Minder praatjes, hoezo?

   2. Siemien

    @TD ik blijf het zeggen hoor.

    Aytas laat met name zijn zieke geest hier de vrije loop, als een buikloop.

    Het is ons alle duidelijk waar Aytas voor staat, Aytas heeft een pesthekel aan mijn Nederland, Aytas is een vies smuigertje die zichzelf hoogverheven en superieur vindt ten opzichte van het Nederlandse volk.

    Aytas is een zéér warme pleitbezorger van de islam, Aytas aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.
    Aytas is het zuurdesem, Aytas schoffeert Nederland door te lasteren en leugens te verkondigen.
    Aytas laat hier precies zien wie Aytas werkelijk is, Aytas is een zielig figuur, verschrikkelijk onzeker en haat werkelijk alles dat met Nederland te maken heeft, Aytas valt ook onder het kopje: antisemitisch, racistisch, landverrader en islamverheerlijker.
    Buiten dat, is Aytas ook een zuigertje die structureel irriteert en in alles tegendraads reageert.
    Aytas is adergebroed en het wordt tijd dat Aytasje opflikkert…dat vind ik….

    1. Rien Noppen

     Je spoort niet, Siemien.

    2. Top

     Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders in de keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, die terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij, met zijn geest, nog steeds in Woodstock of het Kralingen popfestival zijn blijven steken. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje.

 6. Meriadoc Brandebok

  Wat een gezwam is dit.

  Sorry.

 7. TD

  Amsterdam de hoofdstad van Nederland,wordt professioneel hervormd tot de “Islamitische Staat A’dam” met Femke Halsema als visionair grondlegster!
  alle vrouwen in Amsterdam verplicht boerka,zelfs prostituees,touristen en nonnen.

  1. HendrikJan

   Voor de goede orde TD, het dames elftal van Ajax, hoe los je dat dan op.
   Wij doen Maandag of Dinsdag een potje wandelvoetbal met vriend Sjaak, ik zal hem eens vragen, wat zijn oplossing voor dat dames elftal dan is.

   1. TD

    HendrikJan :
    Misschien het beste even twitteren met Femke haha

 8. Korporaal Monty

  Stel er komt een aanslag.
  Wie zijn dan de daders?
  Extreem rechts?
  Die gebruiken geen geweld, alleen varkens bloed.
  Moslims zelf?
  Iedereen weet onder ander hoe ze zijn toch?
  Of toch rechts?

  Wie zal het zeggen?

  1. TD

   Korporaal Monty :
   Ik denk ongelovige honden

  2. HendrikJan

   In de oudste stad van Holland, waren het gewoon Moslims onder elkaar.
   En de aanleiding was een Koerden vlag, van een meisje die was geslaagd op school.

  3. marco1

   Een aanslag waar? Is het op een moskee dan waarschijnlijk extreem rechts of een boze witte man die een beetje verward is , is het echter in een gewone drukke straat met bomgordels , kalasjnikovs of een rijdend voertuig acht ik de kans vrij groot het een moslim is.

 9. fusilier

  In Bremen iemand half dood geslagen van de A.F.D. pas geleden, en een bom aanslag op een kantoor van hen.

 10. santiago

  Wie wind zaait, zal storm oogsten. Zet em op femmie. Het is je van harte gegund.

  1. Dik

   “Wie wind zaait, zal storm oogsten. Zet em op femmie. Het is je van harte gegund.”

   Zeker, de islamisering is op stoom, nu ook voor Femke.

 11. Raveltje

  Moskee beveiligen prima en wanneer wordt het voor eigen bevolking veilig?

 12. marco1

  Als zij besluit moskeeen te beveiligen zullen er wel aanwijzingen zijn iets of iemandplannen heeft om

  1. marco1

   Iets of iemand plannen heeft moskeeen aan te vallen. Of je daar nu wel of geen moeite mee hebt iets of iemand dat van plan is of het wel of niet een logisch gevolg vind iets of iemand die moslims een keertje beu is get lijkt me sterk ze zondrr enige aanwijzing besluit ze te gaan beveiligen.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik denk het niet, marco1. Halsema heeft vermoedelijk gedacht dat we lol kunnen maken als we onze schaarse Amsterdamse politie posteren bij moskeeën. Het is gewoon een vervroegde 1 aprilgrap, het zal heus wel meevallen.

    1. marco1

     Door preventief ingrijpen zal er idd niet veel gebeuren daar schijnt ons kleine landje toch best goed in te zijn gezien het aantal incidenten tot nu toe.

     1. Meriadoc Brandebok

      Inderdaad.

 13. Gewoonomdathetkan

  Aytas jij bent ziek in jou bovenkamer.
  Wat moet jij een hekel aan blanke mensen .

  1. Nelson1

   Idd…Aytas…jij bent gewoon een kutdwijf!!! Rot op!!

 14. Gewoonomdathetkan

  Aytas je praat poep .
  Je doet niet anders.
  Ziekelijk ben je .

  1. Nelson1

   Waarom is mijn reactie weg? Ik zeg alleen dat Aytas een kudwijf is!!

   1. marco1

    Ik zie het nog staan.

 15. Two Ravens Black Kettle

  Kindbruidjes zullen trots zijn op Famkuh Haatklem.
  Gelukkig heeft boerka-groupie Famkuh H. de macht.
  En kapotverkrachtte kindbruidjes niet
  Innit ?

  Famkuh is dan ook heel erg progressief
  Zoals de rest in dat antediluviaans Hol van gelijkdenkenden.

  1. Nelson1

   ja niet normaal…t wordt gewoon gedoogd die kinderbruidjes. Echt…ik hoop echt…dat de dochter van Halsema….als ze die al heeft wordt aangerand door een zielige gelukzoeker of als ze een zoon heeft die homo is…van n flatje geduwd wordt….haha…lekker voor je!!!
   Zal je leren…dombo!

  2. Lugar

   “Kindbruidjes…”

   Ondertussen bij onze Oosterburen:

   “Het Federale Hof van Justitie (Bundesgerichtshof, BGH), de hoogste rechtbank van Duitsland in de civiele en strafrechtelijke rechtssfeer, heeft geoordeeld dat een nieuwe wet die kindhuwelijken verbiedt ongrondwettig kan zijn omdat alle huwelijken, inclusief op de sharia gebaseerde kindhuwelijken, worden beschermd door de Duitse grondwet (Grundgesetz).

   De uitspraak, die in Duitsland de deur opent naar legalisering van op de sharia gebaseerde kindhuwelijken, is één van de steeds meer voorkomende gevallen waarin Duitse rechtbanken – bewust of onbewust – de vestiging van een parallel islamitisch rechtsstelsel in het land in de hand werken.”

   Bron: nl.gatestoneinstitute.org/13612/duitsland-kindhuwelijk

   1. Meriadoc Brandebok

    Lugar, waarom gebruik je voor je hoofdaccount twee accounts? Je kunt er toch ook gewoon met één werken?

   2. Troelstra

    Een kindhuwelijkencultuur is een zieke cultuur. We hoeven de Islam voor geen dag te missen als dat Islamitische gezwel eindelijk uit Europa verwijderd is.

    1. Dik

     Ik kan niets anders concluderen dat Kalergi op schema ligt.

 16. victus

  wordt het geen tijd voor een benefiet avond met belangeloos optredende BN’rs en de regering in het achtergrond koortje? Geef geef geef voor Amsterdam op giro 666

 17. victus

  Of net zoals in de jaren “80 een aangepaste remake van Holland voor Amsterdam : “We Are The World”? Met Haagse en lokale bestuurders die het geld uit je zak zingen met op de achtergrond zielige beelden van zwervende en vernielende ongedocumenteerden, vervuilde binnenstad met verpauperde panden. Lallende toeristen. Eeuwige opstoppingen van het verkeer.

 18. kapitein

  Ze beveiligen de moskee`s, maar is dat wat er in zit of voor wat en wie er in zit??????? Gevangenissen zijn ook beveiligd namelijk……

 19. Equilibrium

  Tijdje terug in Amsterdam bij een verzorgingstehuis geweest.daarnaast stond een gebouw wat leek op een jeugdgevangenis met Marechaussee beveiliging.
  Ik vroeg is dat een jeugdgevangenis ?,nee dat is een Joodse school .
  Daar is natuurlijk geen ophef over, als moslims joden bedrijven .

  1. Dik

   “Daar is natuurlijk geen ophef over, als moslims joden bedreigen.”

   Maar natuurlijk niet!

   Halsema is voorstander van de islamisering van Nederland, bedreiging van joden hoort daar ook bij.

 20. Equilibrium

  Bedrijgen.

  1. Spaanse kok

   Egt waar? Kreig nau wad.

   1. Rien Noppen

    🙂

 21. J.Rademaker

  Best handig, kun je zien wie er komen en gaan zonder de beschuldigingen van discriminatie.

 22. DeBruijn

  Daarom al Amsterdam onafhankelijk!

  Maak er maar het 29ste land van de EU van….

 23. Tante Sidonia

  Halsemaatje ?
  Lekker haar eigen gerief laten halen in 20 kamers wonende “Huisje” aan de Herengracht!
  ….. Wél steundend de Marx aanhanger Groot Wassink! …..
  Deze Groot Wassink zal géén beroep doen op Huilebalkje Halsema: het huisvesten van uitgeprocedeerde ( in haar huisje) geld vretende “asielzoekers?
  “dit past niet ons geheel!?”
  Even een onderzoek gedaan:
  Groot Wassink is gelijk Rosenmuller: MILJONAIRS!!!

 24. Mendelssohn

  Als het er om gaat waar de meest uitgesproken meningen t.a.v. de Moslim gemeenschap vandaan komen is het niet Links…Als het erom gaat om een Moskee te verbouwen staan er heel wat liefhebbers klaar, dan is het weer rechts. De balans zoeken is het ingewikkeldst. Daar moet de burgemeester mee dealen…

  1. Tante Sidonia

   Mendelssohn

   Grote kletskoek!
   Een burgemeester dealen!
   Optreden, niets meer en niet minder!
   En daar is huilebalkje Halsema te zwak voor!
   —– “vriendje Miljonair Marxist te vriend houden”—– dat is wij zij wil, anders zegt Groot Wassink: “weg met je met je!”
   Zo is het en niet anders!

 25. Original NL

  Ik las op teletext dat de bedreigingen uit eigen extremistische kringen zouden komen wegens het weigeren van een dienst voor een gesneuvelde syrie ganger???
  Nix rechts!!

 26. Westerling

  GroenLinks, deze partij is een reclasseringsinstituut van oud-communisten en andere politieke delinquenten.

 27. PMG

  Perfect, vooral doorgaan met je eigen ondergang te organiseren en de hele linkse club meeslepen graag. BIJNA TE MAKKELIJK, hoe achterlijk kun je zijn?!?

 28. sjun

  Een opmerkelijk omgekeerde wereldse voorstelling van zaken. Doorgaans gaat terroristische dreiging van op vrijdagmiddag in de moskee geinspireerde radicaaltjes uit. Of mag je dat tegenwoordig niet meer zeggen?

  1. Dik

   “Of mag je dat tegenwoordig niet meer zeggen?”

   Zegt het voort en herhaal het zo vaak mogelijk. De oude politieke elite luist ons er alleen maar in.

  2. Rien Noppen

   Zeker wel Sjun, ook voor malle onzin bestaat de vrijheid van meningsuiting.

   1. Vit

    Inderdaad malle onzin, dat doen ze nooit in een moskee toch?

    1. Vit

     Erdogan noemt het kazernes, hoe komt hij er op.

 29. monach

  Je gaat toch ook geen nazi’s beveiligen die je land willen overnemen? Die moslims lachen de ballen uit hun broek.

 30. monach

  Alle moskeeën in Europa zijn vooruitgeschoven hoofdkwartieren. In alle gevallen waar de islam heeft veroverd, zijn naties of beschavingen volkomen vernietigd en waren de moskeeën de sleutel tot succes. Het zijn politieke en militaire commando en controle centra, zoals profeet M zijn moskee gebruikte.

  1. Dik

   Hear, hear!

 31. nienke

  Wat een schandalige landverraadster dit onmens.
  Hoe vaak worden onschuldige mensen met een mes bewerkt door deze lieverdjes.
  Oude mensen van 80 jaar beroofd en vastgeketend door jonge allah roepers.
  Heb nog niet gehoord dat er 1 moslim vermoordt is of met een mes gestoken door rechts.
  En wat doet deze duivelin er aan?? ach het is maar een Nederlander die gestoken is.
  Amsterdam heeft haar gekozen ze zullen er van lusten.

  1. poldi

   Niet voor niets heet deze moslimknuffelaarster nu Femke HALALSEMA.

 32. Gekko

  Femke Halsema is een vals kreng. Door te framen dat moskeeën in Amsterdam groot gevaar lopen. En dat die bedreiging van rechts komt.

  1. Dik

   “Femke Halsema is een vals kreng.”

   Ze is allereerst voorstander van islamisering, zulks moet je inderdaad goed in de gaten houden.

 33. Bosche draak

  Sappig detail,

  De extra beveiliging werd aangekondigd
  NADAT EEN MOSKEE DREIGEMENTEN HAD ONTVANGEN OMDAT ZE GEEN GEDENKING VOOR EEN OMGEKOMEN SYRIËGANGER WILDEN HOUDEN!!?

  Het heeft met gevaar uit hun eigen kring te maken!

  1. Dik

   Dat zet de verstraler aan! Groot licht en zegt het voort. Islam is per definitie levensgevaarlijk, nu dus ook in eigen kring en uit eigen inteelt.

 34. C.A.Barstow

  Dat krijg je als je zo’n achterlijke rooie idioot op zo’n post neerzet.

  btw, ik hoop dat bij die aanslagen alle moskeeën in ons land van de kaart geveegd worden!

  1. Meriadoc Brandebok

   Dit is de typische manier waarop islamofoben in deze commentsectie het terroristische gevaar voor islamitische gebedshuizen trachten td vergoelijken.

   Ik heb nooit veel opgehad met de standpuntenvan populistisch rechts, maar mijn weerzin daartegen groeit met dd dag.

   1. Vit

    Hé wat vervelend nou, over tot de orde van de dag.

   2. Top

    Ach Guusje, als je, je gehele leven slijt in het dorpje Oosterhessele of Geesbrug, zoals jij, dan is het te begrijpen jouw ‘liefde’ voor de islam. Want de enige hoofddoek die jij ziet, is de werkster van de Dominee, ouderling of burgermeester. Maar dat je aan de beurt kom, dat is zeker. Tenminste als je tijd van leven heb en dat is denk ik, niet zo.

    1. Dik

     @Top: Na de zaterdag (joden), komt de zondag (christenen). Het logische gevolg van de islamisering waaraan Halsema (27-10-2010) medeschuldig is.

    2. Meriadoc Brandebok

     Wie is guusje?

     1. Gekko

      Dat ben jij, Guus Gelul aka Elul Thengol. En ik ga jou helemaal de vernieling in schrijven als jij je hier nog 1x durft te vertonen met je kleuterkletspraatjes.

   3. Bosche draak

    En gaat u nog wat zeggen over het feit dat de “bedreiging” uit eigen kring kwam?
    Balloos lopen deugen kan elke lafaard.

    Wegkijken is slecht voor je nek!

 35. NoDoubt

  2e deel van de jihad is bereikt, nog 1 stap en dan is de islam totalitair.

  1. Dik

   “(…) dan is de islam totalitair”

   Dat is een pleonasme.

 36. Korporaal Monty

  Schijnbaar heeft de burgemeester capaciteit over om mensen en instellingen te beveiligen.
  Het beveiligen van Amsterdam gaat haar goed af.
  Gezien de dagelijkse dreiging van aanslagen die gepleegd kunnen worden door de honderden doorgewiterde IS terroristen die in ons land verblijven.
  Op de een af andere manier weet de overheid deze pogingen iedere dag weer te verijdelen.

  Vreemd genoeg lees je hier niks over in de media. Zelf de man die ons hier al jaren voor waarschuwt brengt dit niet naar buiten.
  Waarom niet?

  1. Dik

   Goede vraag.

   Dan nu de vraag waarom de Nederlandse regering en een meerderheid van de Tweede Kamer, m.u.v. PVV & SGP, op woensdag 27 oktober 2010 akkoord ging met de motie van Femke Halsema waarin zij opriep tot het niet tegengaan van de islamisering van Nederland?

   De uitwerking van dat besluit is dagelijks zichtbaar en de problemen nemen alleen maar toe. Hoe komt dat toch, waarom haat Nederland zichzelf zo?

   1. Rien Noppen

    Heeft Lugar weer een nieuwe nickname?

   2. Dik

    @Korporaal Monty: Natuurlijk moet je de vragen vooral niet beantwoorden, zoals ik inmiddels gewend ben. Trouwens, het viel mij al op. 1+1=2

   3. Korporaal Monty

    Dik
    “Goede vraag.
    Dan nu de vraag waarom”

    “Natuurlijk moet je de vragen vooral niet beantwoorden”

    Als bovenstaande jou antwoord is op een vraag, ‘goede vraag’ en vervolgens met een wedervraag komt met iets uit 2010. Wat heeft een antwoord dan voor zin. En dan nog gepikeerd zijn dat ik niet binnen een uur antwoord geef.

    Ik vind het leuk om wat te schrijven maar het is geen dag taak of verplichting.

    Klopt 1+1=2 Maar hoe hard je ook roept ik heb hier maar 1 account.
    Maar hoe zit het met jou?
    Is Dik=Lugar je reageert in ieder geval wel zo tegen over mij.

    1. Dik

     Inderdaad, 1+1=2.

     Toedeledokie!

 37. TD

  Men kan vertellen over Nazi-Duitsland wat men wilt,maar indien er in Nederland één jaartje de SA of de latere SS rondliep hoefde je zelfs je auto en huisdeur niet meer op slot te doen!

  1. Dik

   Maar de nazi’s konden het wel goed vinden met de islam, ze komen uit dezelfde koker. Eén van de grote misverstanden is dat Hitler rechts was.

   1. TD

    Als in 1940 de moslims door Duitsland wandelden met dezelfde arroganti zoals nu in ons land,was de sympathie zeker weten meteen weg!
    De gebeurtenissen in dat tijdsgewricht zijn onstaan uit de toenmalige situaties en politieke onvrede,in onze situatie zou het niet “Kristallnacht” maar “Moskeenacht” heten .

    1. Dik

     @TD: Zeker.

     Uiteraard hadden Hitler en de kopstukken uit de toenmalige islamwereld hetzelfde doel: de vernietiging van de joden.

     Overigens is dit binnen de islam nog steeds aan de orde, daarom is het voor de paar joden die nu nog in Amsterdam wonen zo gevaarlijk. Halsema is voorstander van islam en van islamisering.

     1. TD

      Dik:
      Ik wil AH niet terug!
      De straattroepen zou ik graag even hebben geleend,ik heb het niet over de nazi filosofie,maar de effectieve manier van probleemoplossing!
      Ik wil aangeven dat die mensen wisten hoe je ongewenste elementen zoals nu moslims op de plaats zet.

     2. Dik

      “Ik wil AH niet terug!”

      Ik begrijp wat je bedoelt!

  2. Spaanse kok

   TD verlangt naar de tijd dat Nederland bezet was door AH.
   Een tijd welke hij waarschijnlijk zelf niet heeft meegemaakt.
   Wel noemt hij zich een echte vrijheidslievende Nederlander.
   Triest of gevaarlijk, dit soort figuren?

   1. TD

    Spaanse kok:
    De straattroepen van AH had ik graag even geleend,dat zeg ik!

    1. Korporaal Monty

     Wie of wat houd je tegen?

     Ik denk dat je veel bijval zal krijgen in je omgeving.
     In Italië hebben ze dit initiatief ook in daden omgezet.

    2. Dik

     @TD: Alert

    3. Rien Noppen

     Het fascisme kan elk moment weer opduiken.

   2. Arie B

    Wat heeft de Appie hier nu weer mee te maken?

  3. Meriadoc Brandebok

   Laat jezelf opnemen, TD, je spoort voor geen meter.

   1. TD

    Meriadoc Brandebok:
    +++

    1. Meriadoc Brandebok

     Ik vond je opmerkingen buitengewoon weerzinwekkend, TD, dus wat je met die plusjes bedoelt begrijp ik niet. Denk verdorie eens na voor je iets op het internet kwakt.

   2. Troelstra

    @ Meriadoc Brandebok,

    Je schreef:

    Laat jezelf opnemen, TD, je spoort voor geen meter.

    Je overtreedt het huisregelement.

    dagelijksestandaard.nl/huisreglement-voor-reacties/

    Huisreglement voor reacties

    1. Scheldpartijen, grof taalgebruik en geweldsdreigementen zijn niet toegestaan

    Wil de redactie hier iets tegen gaan ondernemen en het vuil gaan verwijderen a.u.b.?

 38. Koos sssss

  Dit is de Groen Links variant op de brand in het Duitse Rijksdaggebouw van 1933. Met veel bombarie worden anderen -die niet eens in staat zijn om een behoorlijke daad in deze categorie te plegen- verdacht gemaakt.

  Enkel om hun mening kalt te stellen.

  De facto lopen moskeeën meer risico door onderlinge twisten zoals wraakacties van koerden of vooral: de eeuwige strijd tussen de soennieten en de shiïeten. Zodra de moslimopulatie in Nederland groot genoeg is, gaat dat een onvermijdelijke factor worden in onze samenleving.

  1. Dik

   “Zodra de moslimopulatie in Nederland groot genoeg is, gaat dat een onvermijdelijke factor worden in onze samenleving.”

   Dat klopt en is met feiten te staven. Overal waar de islam met meer dan 10% aanwezig is, daar is het gedoe en neemt het geweld, de intimidatie en de onrust toe. Óveral!

 39. Arie B

  Sterk staaltje signaalpolitiek van de linksmutsen. Doe of de tegenstanders van islam in Nederland ook gevaar lopen en nivelleer het debat op die manier. Als er al bedreiging zou zijn komt hij vanuit dezelfde ideologie en cultuur. Zeker verkiezingen op komst?

  1. Dik

   “Zeker verkiezingen op komst?”

   Goed gezien, héél goed gezien! 🙂

 40. Heras

  Al die miljoenen belasting geld dat gespendeerd is om illegalen te laten integreren. Het is op niets uitgelopen. De nederlandse bevolking is alle chaos en geweld meer dan zat. Nogal logisch dat moslims niet meer vertrouwd worden en (extreem) rechts opkomt. Hebben ze allemaal aan zichzelf te danken. Heeft halsema zich ook strijdbaar opgesteld tot er geroepen werd: hamas, hamas…enz of spendeert ze weer mijoenen voor beveiliging van moskeeen, die de meesten niet willen

  1. Dik

   “Al die miljoenen belasting geld dat gespendeerd is om illegalen te laten integreren.”

   +700 miljoen in 2017 (CBS)

 41. Veteraan

  De meeste bedreigingen tegen moskeeën zijn gefingeerd en/of zwaar overdreven.
  Vergeleken met het geweld tegen christenen of anders gelovigen is dit nog geen 1%.
  Ik zou ook zeggen dat ik bedreigd werd als ik op mijn vingers werd getikt voor de misdaden die ik beging. Je moet je natuurlijk wel een beetje verdedigen, anders kon je wel weer eens een taakstrafje krijgen wegens terrorisme o.i.d..

  Ik vind het verzet tegen de islam normaal en goed en nog veel te weinig maar er is hoop.
  Ze hebben recht op hun godsdienst maar ze moeten weg hier en gewoon in hun eigen gebieden gaan wonen waar ze de Sharia lekker op elkaar kunnen toepassen.

 42. Niet L niet R

  Halsema is uiterlst links hebben wij jaren kunnen zien en ervaren!
  Niets verwonderd mij nog van die vrouw, gelukkig woon ik niet meer in de moslim Stad Amsterdam.
  Er is een liedje Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen, is hoe langer hoe meer van toepassing, triest maar waar!

 43. Rosasolis

  Burgemeester Halsema heeft gelijk. Zowel kerken, synagogen en moskeeen moeten beschermd worden. Wij houden niet van de moskeeen, vooral niet van het overlast ieder vrijdag voor en na de diensten. Maar dit is een oude probleem. Jaren geleden werden die moskee’s wettelijk opgericht. Zij kunnen niet zomaar weg. Degenen die hun willen bedreigen of aanvallen, zijn rechtse extremisten. F. Halsema en de raad van Amsterdam,
  weten dat Haat van Een kant nog meer Haat van de andere kant zal opwekken: zodat er
  totale chaos zou ontstaan, die naar andere steden zal verspreiden…

 44. nienke

  @Poldi.

  Femke halalsema prachtige naam voor deze landverraadster.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.