Juncker spoort Rutte aan om Roemenië in Schengenzone te krijgen!

Dolle boel daar in Brussel! Jean-Claude Juncker probeert Rutte aan te sporen om Roemenië in de paspoortvrije Schengenzone te krijgen! ‘Roemenië voldoet aan de technische voorwaarden’, aldus Juncker. Via het AD.

In september zei Juncker al dat het ‘hoog tijd’ was dat Roemenië en Bulgarije lid moesten worden van de Schengenzone. Het Europees Parlement was met een overgrote meerderheid voor, maar Frankrijk en Nederland zien dat niet zo zitten!

Dat Roemenië er qua justitiële hervormingen belabberd voorstaat en zelfs bepaalde vorderingen teniet heeft gedaan, maakt Juncker en het Europees Parlement kennelijk allemaal niets uit. Waarom hij ze überhaupt zo graag in de Schengenzone wil, staat niet in het artikel vermeld.

Rutte is blijkbaar wel op de hoogte van Juncker’s intenties, want Juncker gaf aan:

“Hij weet dat ik van hem verwacht dat hij op dit vlak vooruitgang boekt.”

Mooi toonbeeld van Europese democratie waar de premier van een land dat tegen dit plan is, even wordt aangezwengeld om ‘vooruitgang te boeken’ door die dronken droplul van een Juncker. Want ja, ‘technisch gezien voldoen ze aan de voorwaarden.’

Een tweetal armoedige landen toegang geven tot de Schengenzone, alleen omdat ‘ze aan de technische voorwaarden voldoen’, wetende dat dit voor een hoop criminaliteit en sociale ontwrichting gaat zorgen, is dus prima beleid in de ogen van Juncker én het Europees Parlement. Dikke kans ook dat Rutte hier uiteindelijk gewoon in meegaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  ““Hij weet dat ik van hem verwacht dat hij op dit vlak vooruitgang boekt.””

  Om je te bescheuren.

  Gelukkig dat Juncker dit jaar vertrekt.

 2. Florissa

  Aan zijn uitspraken kan je precies zien dat hij weer het nodige heeft gezopen ,deze nitwit is totaal van god los ,een corrupte steel en dievenbende een vrijbrief geven om de rest van Europa even leeg te roven ,gaat wat worden in Nederland,ze kunnen niet eens een stelletje steel Marokkanen ,waarvan er een met een gebroken poot vandoor huppelt arresteren ,en dan komt dit er nog bij .

 3. Eugenie de la Fleur

  Het lijkt mij een goed idee om Romenië tot de Schengen toe te laten. We zouden het veel makkelijker voor EU burgers moeten maken om van land tot land te reizen en uiteraard is het einddoel waar we naartoe moeten streven een federale staat.

  1. Jacco

   Dit zijn geen normale eu burgers maar Roma s niet te vertrouwen dus dicht laten die grenzen

  2. Koos sssss

   Altijd laggen met linksmenschen. Lekker veel goedkope arbeiders hier halen, die ver beneden onze kostprijs de Nederlandse arbeiders uit het arbeidsproces verstoten.
   Alles waar o.a. de PvdA zo hard voor gevochten heeft wordt nu door links Nederland ongedaan gemaakt.

   Lagere lonen dragen ook minder belastingen en premies af aan onze verzorgingsstaat, die daarmee onbetaalbaar wordt. Met regelrechte armoede als gevolg.

   Waarmee links Nederland de positie van de arbeider terugbrengt naar die, van de 19e eeuw.

 4. HendrikJan

  Welk vertrouwen kunnen deze randdebielen verkrijgen.
  Stuur ze weg, stop met de EU.

 5. Ad Infinitum

  Dat is goed nieuws voor Hongarije. Kroatië er nog bij! Een groot Schengengebied om vrij te reizen.

  1. van Urk

   Als ik zie hoeveel Bulgaren -24.000 arbeiders- en Roemenen -22.000 arbeiders- de laatste tijd in Nederland werken en andere ambities laten zien -waarvan men vijf jaar geleden nog vanuit ging dat het allemaal mee zou vielen met die tsunami- dan heeft dat Schengengedoe totaal niet eens meer nodig.

 6. TD

  “Jean-Claude Juncker probeert Rutte aan te sporen om Roemenië in de paspoortvrije Schengenzone te krijgen!”

  Rutte is het geheim wapen van Juncker,deze klus kan hij alleen toevertrouwen aan de allertrouwste aanhanger van de EU sekte,en reken maar dat indien Rutte deze klus tot een goed einde brengt….een goudomrand Brussels zeteltje gereserveerd is!
  Aan de technische voorwaarden moet misschien ook nog een beetje “gecorrigeerd”worden,en daar is niemand beter in dan onze Mark Rutte!
  Roemenië dat gaat goedkomen,weer een probleemland erbij gesleept.

 7. Gerlos

  Wij zitten echt niet te wachten op dat gespuis uit Roemenië en Bulgarije. Lekker daar laten zitten heer Rutte.

 8. Troelstra

  Roemenië wordt toch door corrupte cleptocraten geregeerd?

 9. Lugar

  Jean-Claude Rutte.

 10. Jacco

  Weg met die EU brengt ons alleen meer ellende

 11. Niet L niet R

  Rutte gaat uitvoeren wat die dronken lap hem voorschrijft.
  Denkt alleen aan EEG en zijn toekomstige baan aldaar.
  Zijn wij de afgelopen jaren anders van Rutte gewend!

 12. Pescador

  Het wordt tijd dat wij uit de eurozone stappen, dat dronkendropje is niet goed wijs,

 13. Ome Wim

  Als de drank is in de kan is de wijsheid in de man (Juncker), bijgestaan door onze opperslijmjurk en kontenlikker voor een baantje onze teflon premier Mark Oprutten.

 14. Ome Wim

  Ja hoor, nog meer uitvreters en rottigheid in het vooruitzicht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.