Naïef Nederland herimporteert 20-jarige ISIS-bruid, gooit haar voor de vorm nog wel even de bak in

Even voor het idee een paar weekjes de cel in, om straks onvermijdelijk weer te worden vrijgelaten wegens ‘gebrek aan bewijs’ of een aanverwante juridische formule.

Nederland laat na bijna vijf jaar ISIS zien nog altijd geen ene fluit begrepen te hebben van dat hele conflict in Syrië en Irak. Terwijl de AIVD inmiddels zo’n beetje elke maand een nieuwe aanslag voorkomt en een hele rits al dan niet naar Syrië afgereisde verdachten inrekent, blijft de deurmat van ons rustige landje platgelopen worden door ISIS-spijtoptanten. Toen het kalifaat machtig leek, wisten ze niet hoe snel ze een plekje moesten bemachtigen in dat zogenaamde jihadistische walhalla. Maar toen die radicale bende onherroepelijk in elkaar stortte, kwamen ze toch weer aankloppen in Nederland. Want hier is het uiteindelijk toch wel weer fijn.

Zo ook een 20-jarige ISIS-meiske dat afgelopen donderdag na bemiddeling van het Nederlandse consultaat in Turkije de weg naar Schiphol had gevonden. Toch wel weer fijn om hier te zijn, hè? Dat koppen snellen was immers ook niet alles…

En wat doen wij hier? In plaats van mevrouw linea recta terug te sturen naar het terroristengat waar zij haar hart aan verpand heeft, mag ze natúúrlijk braaf hier blijven. Wel nog even een formalistisch celstrafje doen

“Een 20-jarige vrouw die in 2017 vermoedelijk is vertrokken richting het strijdgebied van Islamtische Staat in Syrië is bij haar terugkeer in Nederland aangehouden. Ze is door de rechter-commissaris in Rotterdam voor twee weken in bewaring gesteld. De vrouw werd vorige week donderdag bij terugkeer op Schiphol aangehouden.

De politie onderzoekt of de vrouw zich in Syrië heeft aangesloten bij IS.”

…maar na het onherroepelijk vonnis ‘vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs’ staat het de ISIS-bruid weer helemaal vrij om de vrije Nederlandse lucht naar hartelust op te snuiven.

Wat een naïeve sukkels zijn we toch ook met z’n allen, hè?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Lugar

  Ik hoop dat hier niets achter vandaan komt, het zou een schande zijn als er bloed aan NL-BV komt wanneer deze islamiet daden aan haar woorden gaat toevoegen.

 2. jasper38

  Welkom welkom

 3. Meester Kong

  Tim zit te zeiken voor de hits en de clicks.
  Je maakt je eigen verhaal…..
  Vroeger, ja jongens, toen was Tim nog een leuke stukjes schrijver….
  Hard achteruit hier, waar is die Lars ?

  1. TD

   Reacties op hits en de clicks zijn belangrijk voor de beeldvorming van DDS lezers!

  2. Floris

   De zuurgraad van mr. Kong (en van zijn leeftijdsgenoot Spaanse Kraag) begint gevaarlijke PH-waarden te bereiken.

   Deze fossielen zouden er beter aan doen zich te richten op de wekelijkse bingo in bejaardentehuis De Schutsluis. Dat is beter voor hun gezondheid.

 4. worstcase

  De advocaat zal haar wel in contact brengen met de vader van dat andere IS-bruidje, Laura H om na te gaan hoe je justitie en de maatschappij bedondert en vooral hoe je zoveel mogelijk poen er weet uit te slepen. Bijvoorbeeld door een boek te schrijven. Ongetwijfeld hebben ze samen nog op de schietschool gezeten om met een AK overweg te kunnen. En geoefend met het doorsnijden van kelen van teddyberen, het gebruikelijke educatief materiaal op scholen, gefinancierd door de EU en vooral Turkije voor het stichten van het Groot Ottomaanse Rijk. Oh wacht. Ze waren daar alleen voor humanitaire hulp. En Laura heeft het er verschrikkelijk gevonden en enorme spijt…. Jammer dat zij en haar familie niet in China wonen. Daar weten ze wel raad met die koppensnellers en hun oh zo lieve papa’s.

 5. HendrikJan

  Is dit uitteleggen aan die andere ruim 15 Miljoen niet moslim Nederlanders.?

 6. Gerlos

  Nederland het paradijs voor de islamisten

 7. TD

  Dit is zeer zeker niet het laatste ISIS-liefje dat heimwee heeft gekregen naar het eerder zo verguisde minderwaardige Nederland waar enkel ongelovige honden wonen!
  Elke daad heeft gevolgen!
  Hadden we maar een bindend referendum mbt de strafbepaling!

 8. Raveltje

  Nou ja ze zit in ieder geval eerst in de bajes

  1. Vit

   Bed bad en brood heeft zij dus alvast.

 9. Aytas

  ‘maar na het onherroepelijk vonnis ‘vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs’ staat het de ISIS-bruid weer helemaal vrij om de vrije Nederlandse lucht naar hartelust op te snuiven.’

  Het is natuurlijk niet genoeg om afgereist te zijn naar het kalifaat? Deze mensen krijgen meestal 36 maanden met als motivatie geen bewijs van exacte misdrijven. Het afreizen naar het kalifaat lijkt mij genoeg bewijs tot bereidheid tot walgelijke misdaden. Terug kan de enige correcte straf zijn.

  Het westen moet stoppen met inmenging, roof en terrorisme, de wereld zal zoveel beter af zijn.

  “Er bestaan vluchtelingen als gevolg van perverse regimes die door het Westen in stand gehouden of weggebomardeerd worden.

  Baudet, rtl late night”

 10. Siemien

  Komt goed natuurlijk, wat volgt zijn steekpartijen onder het mom “verwarde man/vrouw/genderneutrale” hè en ze gaan weer over tot de orde van de dag.

  Het is natuurlijk ongehoord dat men niets maar dan ook werkelijk niets doet aan steekpartijen gepleegd door islamitische mafklappers..

 11. Tante Sidonia

  Ach,….. na 2 weekjes bajes:
  (onze gefeminiseerde softe rechters hebben begrip, zóóó lang in de hitte gelopen met al die kleding, “ze is al genoeg gestraft!”)
  met gevolg;
  A Gehele linkse welzijn stort zich op deze, medeplichtige, moorden.
  B Uitkering, toeslagen, vrijstellingen tot haar dood.
  C Huis, uiteraard, met huurtoeslag.
  D Inrichting huis……gratis.
  E Recht op gezins-hereniging; dus man….. de koppensneller ook terug.
  F Koppensneller heeft ook recht op familie hereniging.
  G Nog iets vergeten?
  PS:
  Denk aan 20 maart 2019.
  Wilt u zaken zoals bovenstaand laten voortduren?
  Stem op huidige coalitie!
  Verandering? U weet wat u te doen staat!

  1. TD

   TS:
   +++++

  2. Lugar

   “Denk aan 20 maart 2019.”

   Zeker, ik zal FVD stemmen!

   1. Raveltje

    Pvv is ook prima

    1. Lugar

     @Raveltje: Uiteraard, PVV eb FVD zullen wel degelijk samenwerken.

     1. Lugar

      eb = &

 12. Natte Scheet

  Wat een lekkere wijven! Toevallig heb ik een sterke fetish voor vrouwen in burka met een kalashnikov 🙂

  1. Natte Scheet

   Heb me afgetrokken bij dit plaatje

 13. Eric 1

  Ze zouden alleen terug mogen keren als ze hun geloof afzweren. Doen ze dat niet meteen terug. Met de groeten va Allah

  1. sjun

   Daar heb je niks aan. Islam kent namelijk de praktijk van taqiyya, een heilige plicht ter misleiding van “ongelovigen”. In de leer van islam geldt de werkelijkheidsbeleving: Als een leugen de enige manier is om een goed resultaat te behalen, is ze geoorloofd. Goed resultaat is dan wat uiteindelijk islam bevordert. Daarom zou een goede moslim moeten liegen als de waarheid tot een onaangenaam resultaat leidt. Natuurlijk zullen er weer discussies ontstaan over wie waarom een goede moslim is. Ook begripsverwarring hoort bij het repertoire van de leer van islam om uiteindelijk werelddominantie en onderwerping bewerkt te krijgen.

   Niet elke moslim is daar nu meteen op uit, sommigen zijn met islam geboren en weten al evenveel van de Mohammedaanse leer als een katholiek van pauselijke encyclieken. Er zullen er zelfs zijn die afstand zullen nemen van die leer als dat niet ten koste van hun veiligheid gaat zodra ze erachter komen wat de leer daadwerkelijk beoogt en hoe het mensen gevangen houdt via dubbele boodschappen, voorschriften en angst voor geweld.

   Het gaat er bij de beoordeling van de leer van islam om wat de leer van islam aan mentaliteit en innerlijk waardenstelsel overdraagt en niet om hoeveel precies welke gelovigen daar nu daadwerkelijk aan doen. Ongeacht of de politiekcorrecte kerk (waarvan een behoorlijk deel van de pers, politici, welzijnswerkers en onderwijzers om hen moverende redenen deel uitmaken) zwarte zwanen naar voren schuift en zo meewerkt aan misleiding van de samenleving.

   1. Rien Noppen

    “Islam kent namelijk de praktijk van taqiyya, een heilige plicht ter misleiding van “ongelovigen”.”

    Sjun heeft een missie tot misleiding en hanteert daarom niet de omschrijving die je algemeen kunt vinden” Takiyya is een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging of dwang te verbergen. Takiyya is een theologisch concept en betekent ‘zich beschermen tegen’. Het leerstuk staat moslims toe om hun geloof te verbergen of loochenen als ze bedreigd of vervolgd worden.”

    Dus wat een noodoplossing is onder bedreiging of dwang wordt in de islamofobe demagogie van sjun een ‘plicht tot misleiding van ongelovigen’.

    Zo werkt islamofobe propaganda. Mooi om dat een keer zo helder geïllustreerd te zien.

    1. Troelstra

     In de Islam is het toegestaan om ongelovigen te misleiden. En dat heet taqiyya. Je moet een Moslim ook nooit geloven op zijn taqiyya. En dat liegen begint bij Moslims al vrij gauw nadat ze zijn begonnen met ademen.

    2. BB

     @Rien Noppen

     Wat wordt verstaan onder’bedreigd’?
     Vervolgd waarvoor? Vanwege geloof of mag het als je in het algemeen vervolgd wordt?

    3. BB

     @Rien Noppen

     Heb je overigens ook verder gelezen toen je de definitie op wikipedia opzocht?

     Lees ook het stukje onder
     ‘Takiyya in Nederland’.

     1. Bosche draak

      Doe geen moeite, u en ik zijn dan wel lichtjes, Noppenkop is een natte kaars in het donker.

   2. Lugar

    “Islam kent namelijk de praktijk van taqiyya…”

    Juist. Bovendien is islam levensgevaarlijk, dat zie je in landen waar islam preferent is. Islam is een cultus die de dood vereert.

    #72ontmaagden

 14. Bosche draak

  Hoezo met z’n allen?
  Kan me niet herinneren ook maar iets van goedkeuring, bevestiging of besluitvorming te hebben bijgedragen mbt de stelling in kwestie.
  Dit is weer een besluit van de debiele overheid buiten het volk om, zoals gewoonlijk dus…

  1. Lugar

   @Bosche: Het gevolg van de motie Halsema (27-10-2010).

   De islamisering van ons land is op stoom en ligt op schema!

   #20maart2019

 15. Troelstra

  Huisje, uitkerinkje. En dat alles betaald door haar toekomstige nieuwe slachtoffers.

 16. DeBruijn

  Zij heeft landverraad gepleegd, maar in dit land kan alles tegenwoordig. Mijn Syrische straatgenoot was met een 14 jarig meisje getrouwd. Opgepakt? Nee, natuurlijk niet. Messengevecht aldaar in huis. Opgepakt? Nee, natuurlijk niet.

  Had ik het gedaan, dan had ik nu nog vastgezeten.

 17. Rud56

  Naief Tim? Degenen die dat islamvuil hier toelaten zijn de meest grootst bestaande schoften, uitgesproken klootzakken (m/v)! De PvdA-Kalverboeren, de D66-rechters, de GL-types, etc. etc.

  Door hun onmens verachtelijk politiekcorrect deuggedrag lopen wij, de wél normaal denkende mens hier gevaar! Buiten het feit dat wij dat vullis met familie ook nog mogen onderhouden!

  Dat islamwijf mag haar taakstrafje afwachten met een enkelbandje om, haar familie en aanverwant islamvuil klapten en juichten toen ze de uitspraak van zo’n debiele rechter hoorden! Waar ieder normaal mens dus uit grote schaamte voor de daden van dat wijf markant zou doodvallen toonden dat islamgajes dus even hun ware aard!

  Nee Tim, naief zou ik het niet noemen, eerder volledig psychisch gestoord!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.