Niet te filmen dit: Wilders-hatende FD-journaliste nu ook letterlijk in bed met islamistische Al Nusra-terrorist

De rapen zijn gaar voor Ans Boersma van het Financieele Dagblad. Zij is haar Turkse perskaart kwijtgeraakt en teruggestuurd naar Nederland, nadat ons land ontdekt had dat ze een relatie had met een Al Nusra-terrorist. Hier op eigen bodem wordt ze inmiddels ook verdacht van een misdrijf.

Op het eerste gezicht is Ans Boersma een idealistische linksdraaiende journalist zoals er zoveel zijn. Ze studeerde behalve journalistiek ook antropologie en bewonderde de Arabische taal. Ze heeft een hekel aan Geert Wilders en is fan van GroenLinks. Tenslotte vindt Ans Boersma het “tijd voor actie” voor vluchtelingen. En vandaag is ze door Turkije het land uitgezet. Nu wil ik me best hardmaken voor persvrijheid, maar in het geval van Boersma heeft ze het er echt zelf naar gemaakt:

“De uitzetting van Ans Boersma uit Turkije heeft mogelijk te maken met de relatie die ze tot de zomer van 2015 had met een Syriër die eind vorig jaar in Nederland is gearresteerd.

Dat verklaart de hoofdredactie van het FD. Niet bevestigd is of gaat het om de Syriër die in september 2017 opdook in debatcentrum De Balie en daar door gevluchte landgenoten tijdens een filmavond werd herkend als jihadstrijder. De herkenning zorgde voor lichte paniek. De man werd pas afgelopen oktober aangehouden voor deelname aan een terroristischeorganisatie en het witwassen van geld. Jabhat al-Nusra is de Syrische gewapende tak van al-Qaeda.”

Niets zo alarmerend als naïeve linkse journalisten die terroristen gaan zitten verheerlijken. Maar van die klasse ondraaglijke lichtheden is Ans Boermsa van het Financieele Dagblad toch wel de allerergste: zij liet zich inpalmen door terroristen van Al Nusra en ging een liefdesrelatie met één van hen aan. U weet wel: die club terroristische Al Qaeda-filiaalhouders die het Westen houden en ons allemaal willen vermoorden omdat we niet islamitisch zijn.

Met één van hen was Ans Boersma, Turkije-correspondent van het FD, dus de koffer ingedoken. Inmiddels is ze terug in Nederland, waar de problemen zich voor haar blijven opstapelen. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen wat linkse Ans nog meer op haar kerfstok heeft, maar bevestigt wél dat ze wordt verdacht van een misdrijf. Dat belooft dus nog wat!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. marco1

  Die linksers radicaliseren steeds erger.

 2. TD

  Hopelijk gebruikte ze anticonceptie,anders een legaal genen belast kind en naderhand een gezinshereniging in Nederland erbij.

  1. Mart

   Tja ,zo’n afgepelde snikkel…al of niet met eelt er op zal wel wat langer overeind blijven van wege de gevoeligheids factor……en dat vinden vele wiifjes wel best denk ik.

 3. Rien Noppen

  “Niet bevestigd is of gaat het om de Syriër die in september 2017 opdook in debatcentrum De Balie en daar door gevluchte landgenoten tijdens een filmavond werd herkend als jihadstrijder.”

  Tja.

   1. Original NL

    Quispel gaat weer als vanouds op de platte bek….domme jongen toch !!

  1. ZiggyStardust

   Is dus wel bevestigd via het fd, tja.

   1. Aytas

    De man is na het beëindigen van haar relatie opgepakt. Weet jij waarom haar relatie is beëindigd? Gewoon weer een hoop stennis makerij voor de feiten bekend zijn.

    1. ZiggyStardust

     Waarom zou je jezelf überhaupt inlaten met terroristen? Vraag je dat maar eens af!

     1. Aytas

      Wist ze dat hij terrorist was?

     2. marco1

      Ik weet niet of hij bij het eerste keer intiem zijn eerst zijn bomgordel af moest doen maar mocht dat het geval zijn dat had ze wel een vermoeden kunnen hebben.

    2. ZiggyStardust

     Satya, soms zeg je zulke zinnige dingen, maar een andere keer sla je de plank echt volledig mis. Het generaliseren en bevooroordeeld zijn vind ik echt vaak jammer in jouw reacties, terwijl je vaak ook goed en beargumenteerd uit de hoek kunt komen.

     1. Aytas

      Generaliserend? Waar dan? Bevoordeelt? Omdat ik een oordeel heb is het niet bevoordeelt. Bij dit onderwerp ben jij bevoordeelt, ik heb geen bewijs gelezen dat deze vrouw wist dat ze met een terrorist ging, misschien was dat een reden voor de beëindiging van hun relatie.

  2. Ride eat sleap repeate

   “Tja”
   Briljant, die opmerking.
   Geweldige conclusie! Misschien was het wel de melkboer die verkeerd was gereden en in die zandbak terecht kwam.
   Of het nu die, of een andere gestoorde Jihadist was, maakt toch geen bal uit!
   Ze is fout, hoe dan ook!

   1. Mart

    Eens werden ze daarvoor kaalgeschoren!

  3. Zozo

   Tja, je bent een OH of niet

 4. Gekko

  En D66 en CDA gelijk vanmorgen al Kamervragen stellen. “Onaanvaardbaar gedrag van Turkije”. Tja, hardlopers zijn doodlopers. Ze dachten even snel te kunnen scoren, maar dat keert nu als een boemerang terug. Eerst tot 10 tellen, in het vervolg.

  1. Gekko

   Ook ChristenUnie voorman Gert jan Segers kon zijn plas niet ophouden. “Nederland moet direct de onderhandelingen met Turkije stoppen”, riep de pratende dildo-met-oortjes in een microfoonkap vanmorgen. Wat een dwaas.

  2. ZiggyStardust

   Erdogan heeft geen beste staat van dienst wat betreft journalisten. Het ligt wel in de lijn der verwachtingen.

   1. Scarletti

    Was beter geweest wanneer Erdogan die collaborateur daar had opgesloten. Vemoedelijk dacht ie…. hier heb je je eigen uitschot terug.

 5. poldi

  Het stinkt van alle kanten.
  Nederland die info geeft aan Turkije over eigen burgers aan een land dat zeer bekend is met journalisten zonder pardon op te sluiten!! Waar is die verantwoordelijke minister!

  1. poldi

   Maar is het niet slim om als verdachte in een terreurzaak naar turkenland te gaan.
   En dan al die krokodillen tranen over persvrijheid van al die pers bobo’s.
   Een wat zorgvuldiger uitzendbeleid had veel narigheid voorkomen.

 6. Svetlana

  buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

  1. Zozo

   En verder nog iets ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinigs

   1. Lugar

    @Zozo: Als je er niet op reageert komt er ook geen reactie.

    1. Bosche draak

     Als je er wel op reageerd ook niet, Svetlana is niet bepaald de slimste…

 7. HendrikJan

  Prachtig dit is Nederland anno 2019.
  Eind dit jaar staat zij in haar pakkie deftig, krijgt zij een lintje opgespeld.

 8. Van der Scheur

  In 45 gingen dat soort dames met kaalgeschoren hoofd, een lik oranje verf er op, op de platte kar door de stad.

  1. Scarletti

   Gewoon weer een symptoom van onze onafhankelijke media.

  2. Feit

   Rond 2020 ook.

   Mark my words!

   1. Aytas

    En in 2040 weer. Dan gaan de werkelijke landverraders naar een tribunaal.

 9. Scarletti

  In 1945 was het usance om collaborerende moffenh…ren, sorry voor het taalgebruik zo werden ze nu eenmaal genoemd, kaalgeschoren en de kont oranje geverfd. Nu is het kennelijk usance dat de politieke elite het opneemt voor collaborerend uitschot

  1. Scarletti

   moffenh…ren, de DDS staat niet toe dat historisch correct taalgebruik op het forum vermeld wordt. Misschien ook wel netter zo

 10. Feit

  En dit is waarom ik voor de doodstraf ben voor landverraders.

  Zuiveren die afval.

  1. Aytas

   Wilders ook? Hij wordt betaald door een extreem rechtse niet Nederlandse groepering.

 11. Lugar

  Ik denk niet dat Ans een deuk in een pakje boter kan slaan…

 12. Ritter

  Helaas gedragen veel journalisten zich tegenwoordig meer als (verkapte) activisten met een eigen agenda dan als journalisten.

  1. Original NL

   Ritter
   +++

 13. Tante Sidonia

  O ja,… eind van de maand nadert!
  Benieuwd of de beloofde (Rutte) loonsverhoging er in zit!

 14. sjun

  Zo blijkt Recep Tayyip Erdoğan na factchecking dan toch voor rede vatbaar. Het lijkt me nu zaak dat er ook een onderzoek vanuit meerdere Europese natiestaten volgt om te kijken welke netwerkjes er hierdoor nog meer aan het licht komen.tenslotte is de veiligheid van de bevolking en openbaar makende voorlichting als instrument tegen regelrechte misleiding in het geding. Ook bij het FD zullen intussen ter redactie kritische vragen moeten worden gesteld over wat er precies hoe lang en ten koste van wat gefaci;iteerd werd.

 15. worstcase

  Het wordt hoog tijd dat heel Groen Links eens flink door de AIVD wordt gescreend. Die landverraderspartij heeft gewoon vrij spel en scoort bovendien veel stemmers. Volbloed communisten als Paul Rosenmöller lopen nog steeds vrij rond en hebben zelfs topposities. Dit heerschap gaat zelfs meedoen aan de verkiezingen voor de Eerste Kamer. Terwijl hij intellectueel mede schuldig is aan de moordaanslag op Pim Fortuyn door Volkert van der Graaf. Om over zijn sympathie voor Pol Pot, Mao, Stalin, en een van de meest gruwelijke dictators ooit, de Albanees Hoxha. Wanneer wordt Groen Links nu eindelijk eens gedemoniseerd? Die partij mag eigenlijk niet eens bestaan.

  1. Gekko

   +++++

  2. Tante Sidonia

   worstcase

   Groen-links door AIVD gecontroleerd worden?
   Zal nooit en te nimmer gebeuren!
   Zolang ALLE Ministeries “bevolkt” worden door b.v. , gigantische klap verkregen (verkiezingen) PVDA’ers en “wereld verbeteraars Groen-Linksen;
   de “Bubbels”, t.w. Den-Haag/Hilversum(NPO) en Gutmeschen( Volkskrant e.d) zullen nu en in toekomst bepalen wat met Nederland gaat gebeuren!
   Nederlanders. m.n. zullen hard aangepakt worden!
   U gelooft dit niet?
   Wacht in alle stilte af!
   De Laffe Nederlanders blijven; b.v. op huidige coalitie stemmen!
   Bij deze!

   1. worstcase

    Helemaal mee eens!

 16. Troelstra

  Uitleveren aan Syrië!

 17. Tante Sidonia

  En ik vind dat het moet kunnen!!!
  Alleen mijn vraag:
  Neuken met een ISIS kan betekenen, voor haar, dat ze in haar (walgelijke Linkse ) gedachte deze “slachtoffer” kan brengen naar een Westers denkbeeld!
  Waarom, waarom, zijn zoveel naifeve dames(???) zo verzot op de z.g.n “verdrukten!”
  Schoolopleiding? ( vrijwel Links in Nederland). Opvoeding? J.den Uyl ouders?
  Enfin,……..deze tante heeft geluk:: weer in Nederland dus beschermd worden door de gehele linkse maffia!
  Vanavond bij Jinek????

 18. Van der Scheur

  Mevrouw deed dus ook aan papieren vervalsen. Reken maar dat er zo veel meer rondlopen die alles doen om de gevaarlijke sujetten binnen te halen.

 19. HendrikJan

  Als het bericht klopt aangaande die valsheid in geschriften, is dat nog al een ding en de verontwaardiging van journalisten en het FD komt daarmee in een geheel ander daglicht te staan.
  Dan heeft deze Boersma willens en wetens de Nederlandse burgers in gevaar gebracht.

  1. sjun

   Niet de koran maar Mohammed heeft het laatste woord. Met het oog op de glorie van islam en vooral haar Boodschapper is nagenoeg alles toegestaan. Onder andere dat gebrek aan moraal maakt het Mohammedanisme gevaarlijk voor elke samenleving.

 20. Lelygattet

  Ik dacht dat de Koran niet toestaat dat een “gelovige” zich met een ongelovige “vermengd”.
  Met uitzondering van minderjarige natuurlijk.
  Maar daar heeft de profeet Mohammed het voorbeeld al gegeven.

 21. Niet L niet R

  Er lopen meer mensen met een perskaart rond, die eigenlijk afgenomen moeten worden, kijk maar eens naar de vele linkse leugens die zij spuien!

 22. worstcase

  Wordt ze nu ook per direct opgesloten? Landverraad, valsheid in geschrifte, mee helpen met een terreurorganisatie. Poeh, dat wordt hopelijk levenslang. Nog beter kan ze samen met haar (s)ex vriendje uitgeleverd worden aan Assad. Die weet er wel raad mee. Uiteindelijk zijn daar de misdaden begaan. Dus, enkele reis Damascus. Morgen nog. Voorkomt een hoop juridisch gezeur en bespaart een enorme hoeveelheid weggegooid geld.

 23. Pescador

  Tim Engelbart jij bent niet goed wijs, een collega de grond intrappen dat kun je maar meer ook niet, als je niet in staat bent om op een goede manier ergens verslag van te doen ben je het niet waard om dit werk te doen.

  ik hoop dat er veel minder mensen hier komen kijken want de DDS begint een misselijk makende standaard te worden.

 24. Holysmoke

  Alles doen die linkse om Nederland kapot te maken, hun eigen kinderen offeren ze er voor op, anticrist

  1. Tante Sidonia

   Holysmoke

   Opgevoed in, waarschijnlijk, wereldverbeteraar links gezin met gereformeerde voorouders: alles wat blank en westers is moet weg! Hierbij hebben ze bij de Moslims grote steun: “kop er af!”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.