Vijfhonderd euro boete voor verspreiden anti-homoflyers in Amsterdam

De drie mannen die in 2016 anti-homoflyers hebben verspreid in Amsterdam zijn veroordeeld tot een boete van vijfhonderd euro. Dat meldt het Parool.

Heel raar dit, hebben we zo’n tolerante, multiculturele samenleving, zijn er ineens drie Nederlanders-met-een-migratieachtergrond genaamd Salahattim Y., Cegis E. en Erdal A. die het nodig vonden om anti-homoflyers te verspreiden in West en Nieuw-West!

Het enige wat ze wilden doen was mensen waarschuwen voor het adopteren van kinderen door homostellen. Die zouden namelijk veel vaker te maken krijgen met misbruik, depressie en zelfmoord. Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek van het niveautje ‘Da hep gestaan op Facebook’ natuurlijk.

De drie heren zijn behoorlijk actief geweest, ze hebben in totaal zo’n 4000 flyers verspreid. De politie kreeg maar liefst 192 meldingen binnen van totaal verontwaardigde burgers, wiens wereldbeeld van een tolerante samenleving op die treurige dag in duigen viel.

In een belabberde poging tot verdediging beweerden de drie heren dat zij een maatschappelijk debat wilden aanzwengelen. De rechter lachte ze natuurlijk nog net niet in hun gezicht uit en redeneert, plat gezegd, dat een maatschappelijk debat aanzwengelen prima is, maar men zich dan wel moet beroepen op degelijk wetenschappelijk onderzoek en dat aanzwengelen met respect dient te gebeuren.

Het is sowieso nogal raar dat een stel dat hun kind ter adoptie afstaat wél wil gaan bepalen bij wie het wel of niet terechtkomt. Dan heb je volgens mij niet helemaal begrepen hoe het hier werkt. Maar goed, dat is een beetje een open deur intrappen want dat integratie belabberd werkt, stapelt het bewijs zich ook steeds meer van op.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. Original NL

  Binnen 3 jaar al een uitspraak…justitie is niet over één nacht ijs gegaan!

 2. Meester Kong

  Haha er zijn hier veel reaguurders die het eens zijn met deze half idioten.
  De mense op de biblehttps://www.dagelijksestandaard.nl/#belt zijn het roerend eens met flyer.
  Homo zijn is een zonde

  Maar ja, die namen 🙂 🙂 🙂

 3. Ritter

  De NOS heeft verzuimt te vermelden dat deze mannen moslims. Zo gaat dat met de NOS. Sommige feiten worden niet vermeld door de NOS als het niet uitkomt.

  1. laribera

   Bij de NOS werken inmiddels moslims, die mag je niet beledigen met feiten.

 4. Bosche draak

  Is dat niet hetzelfde stomme excuus dat ozcan Apekool van het AD gebruikte, toen die op z’n donder kreeg voor z’n stompzinnige stukje met betrekking tot de witte top 2000?

  Dokken zullen ze, en daarna mogen ze discussies op gang brengen zoveel ze willen….

 5. Equilibrium

  Geloof is wat verboden moet worden.
  Welk ei gelooft die onzin nog in 2019?
  (Helaas heel veel)

  1. Aytas

   Als je het verbied ben je toch net zo onderdrukkend? Hoe ben je dan anders? Het tegenovergestelde zul je dan bereiken, iedere positieve verandering stimuleren zal verandering van binnenuit brengen, dat wil je. Begin in ieder geval storingen musa te steunen.

   1. Aytas

    Storingen musa moet shirin musa zijn

 6. Lugar

  Wordt er iets beweerd dat niet klopt?

  1. Hemelriekje

   Lugar de homo en islam hater.
   Tja lugar is een gelovige man.

  2. Siemien

   Ik vind homose*sualiteit tegennatuurlijk, ik vind het als man ook smerig om 2 mannen te zien zoenen, uiteraard zullen er hier een paar zeggen dat dit bekrompen denken is maar dat is natuurlijk onzin, ik vind het ook gewoon smerig en dat mag ik natuurlijk gewoon vinden.
   Net als pedofilie, of seks met dieren.

   1. Lugar

    +1

   2. Feit

    +1 Siemien

   3. Vit

    Homoseksualiteit is geen keuze, wetenschappelijk weten we dat al een tijdje.

   4. Vit

    En public zoenen is sowieso niet kies, maar als vrouwen het doen heb ik daar minder moeite mee.

   5. Vit

    De bijbel en de koran hebben het niet zo op met wetenschap.

    1. B. Pascal

     Inderdaad de koran heeft geen wetenschap. Echter de westerse wetenschap is gebaseerd vanuit de bijbel. Wetenschap beoefenen is een voortvloeisel uit de christelijke cultuur. De bijbel roept op tot wetenschap! Dat de hedendaagse wetenschap je wil laten geloven dat ”wetenschap” los van de bijbel en christelijke cultuur is ontstaan, geloof ze maar niet.

     Zonder christendom geen wetenschap. Bekijk de fundamenten van de wetenschap maar eens. Waar heeft Einstein op voortgeborduurd? Juist alleen maar christelijke wetenschap. De wetenschap loskoppelen van God, is wetenschap bedrijven dat enkel nog maar 80 jaar kan.

     1. Vit

      Nou om wetenschap te bedrijven bijvoorbeeld kosmologie is in tegenstrijd met de bijbel, wetenschap is ook niet de opzet om te ontkrachten maar dat is de afgelopen eeuwen wel gebeurd, sommigen zijn er zelfs voor op de brandstapel beland.

 7. Aytas

  ‘Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek van het niveautje ‘Da hep gestaan op Facebook’ natuurlijk.’

  De gemiddelde dds bron bespotten, hoe kun je?

  ‘Maar goed, dat is een beetje een open deur intrappen want dat integratie belabberd werkt, stapelt het bewijs zich ook steeds meer van op.’

  Ja raar he, je zou denken dat integratie van 2 kanten moet komen. Gelukkig hebben mijn ouders wel gewone Nederlanders om zich heen gehad en geen jammerende stumpers. Gelukkig bestaat het Nederlandse volk niet uit de op dds reagerende onderklasse. Gadverdamme en maar zeilen op sylvana.

  1. Marija

   Gadverdamme, het is hier prettiger zonder jou.

   1. Meester Kong

    Joehoe voor mij mag je ook opdonderen ………….
    Doe niet zo stom.

  2. Bosche draak

   En wie heeft u dat wijsgemaakt?
   Integratie komt van 2 kanten…

   Ik zie me al vestigen in het midden Oosten.

   “Ja mag dat geluid van die moskee wat zachter, ik voel mij als Christen benadeeld”
   Of bij de plaatselijke slager om Haram vlees vragen, of een kerk neerzetten,of dat m’n vrouw graag in bikini wil rondlopen dus dat andere mensen zich maar moeten aanpassen aan haar normen.
   Zo werkt het dus niet he?

   En dat stelletje mongoloïden wil hier een beetje de dienst gaan uitmaken?
   Vond ik die troep in mijn brievenbus, die kregen ze in confetti vorm terug in hun gezichten.

   Integratie moet van 2 kanten komen dus vooral niks zeggen van hun wangedrag naar een ander? U spoort niet!

   Een minder persoon zou allang vragen of u zich een kogel door de kop zou kunnen jagen.

   Maar ikzelf ben van mening dat hetgeen u daarbinnen heeft wel van zo’n klein formaat is, dat zelfs de meest elite sluipschutter van Stalingrad er geen zicht op kan krijgen.

   Hoop maar dat papsie en mamsie niet te zien krijgen wat voor een wangedrag dochtertje lief hier laat zien.

   En in geval van je antwoorden, hier je favoriete top 3:
   -boeit me niet wat je zegt
   -nou en? Je bent toch maar een huilende rascistische lichtgewicht
   -wat hier staat klopt, dat jij er niet tegen kan is niet mijn probleem

   1. Aytas

    Dat hebben de Nederlanders waar ik mee opgegroeid ben mij wijs gemaakt door mij te behandelen als Nederlandse. Op die manier hou je rekening met elkaar. De buren van jou zullen blij met je zijn.

    Ik vind het zo grappig als mensen als jij over de intelligentie van anderen beginnen. Zeer vermakelijk, ik heb nog geen reactie van enig niveau van jou gelezen maar blijf proberen.

    1. Bosche draak

     Oh hemeltje lief, Atyar tjampoer vind het niveau niet goed genoeg.

     Morgen weer een dag….

  3. Rien Noppen

   Bedenk, Aytas, dat je hier in gesprek bent met met een extremistische en relatief laag opgeleid deel van de Nederlandse bevolking.
   Veel uitlatingen hier zijn infantiel, primitief en moordzuchtig. Dat soort deplorables zijn er altijd geweest maar ze hebben nu ineens een podium gekregen op het internet.
   Noem het de schaduwzijde van de vrijheid van meningsuiting: ook de barbaren kunnen hun scheur opentrekken.

   1. Aytas

    Tja, ik denk ook gewoon emotionele ontwikkeling niet normaal verlopen. Het doet me altijd aan de salafisten in mombasa denken als ik de reacties hier lees.

   2. Groeneveld

    De rancune is groot bij Simon Quispel Duijndam. Dat juist hij, de geweldenaar in kennis en eruditie die altijd gelijk heeft en precies weet wat goed is voor de andersdenkenden, dat juist hij voor de zoveelste maal een ban heeft en van DDS is af gesodemieterd, doet de emmer overlopen.

    Met bittere woorden tracht de megalomane, narcistische psychopaat, wild om zich heen slaand en met grove woorden, zijn debiele zuster en medetrol Aytas te waarschuwen voor het gepeupel van DDS.

    Het erge is dat de halvegare toch weer is teruggekeerd onder een nieuwe nick, als een melaatse zwerfhond die bedelt om aandacht en een plakje worst. Ik hoop dat DDS nu doorzet en hem net zo lang verwijdert tot hij het echt opgeeft.

    Wat gefrustreerde haattante-met-burnout Aytas betreft is het inmiddels wel duidelijk dat haast niemand meer op haar ongefundeerde fantasieen en benedenmaatse onzin reageert. Als de laatste paar nu ook nog afhaken zal ze een snelle virtuele dood sterven.

    1. Original NL

     Ach.. is onze arrogante deugtrol weer weggepoest en keert de vetvlek toch weer terug?? Deze uitgerangeerde grijze psychopaat kan zijn ziekelijke drang maar niet onder controle krijgen…..zou bijna medelijden krijgen….bijna.

     1. Original NL

      En btw een melaatse zwerfhond zou ik wél een stuk worst en aandacht geven.

    2. Rien Noppen

     Groeneveld is niet dom maar wel depressief, woedend en zonder enige ethiek.

     Tel uit je winst.

   3. Tinneke

    Over die schuur opentrekken weet jij alles van toch?

  4. Tinneke

   OMG zeilen op Sil…. moet er niet aan denken! Het gaat hier echt de verkeerde kant op LOL

 8. Michael M

  Stel je eens voor, folders verspreiden wat gericht is expliciet tegen homo’s daar krijgen die ayatollah’s 500 euro boete voor. Maar als iemand nu folders verspreid met dat hier in de straat geen Eskimos mogen wonen dan krijgen die verspreiders flinke gevangenisstraffen, hogere boetes en is het wereldnieuws. In Nederland wordt met 2 maten gemeten en de angst regeert. Zoals Guido weijers tijdens oudejaarsconference zei als ik het goed had: Is het religie, dan ineens ben je van alles vrijgesteld en mag je alles. Grappig toch? Personen welke niet gediscrimineerd willen worden komen in een slachtoffersrol en vinden dat zij wel met folders anderen mogen discrimineren. Is het andersom dan wordt je opgepakt en zwaar aangepakt. Het lijkt er steeds meer op dat er gekeken wordt naar wie is de zwakste schakel. Wie durven wij wel aan te pakken en met wie moeten we voorzichtiger zijn om escalaties te voorkomen. Dit is zoals het nu al een aantal jaren speelt, in de volksmond “Gedoogbeleid”.

 9. Michael M

  Ik bedoel daarmee dat mensen als Salahattim Y., Cegis E. en Erdal A. Minder hard worden aangepakt dan Truus F., Jan K., en Klaas M.

  1. Aytas

   Hier zijn door diverse organisaties onderzoek naar gedaan, verschillende achtergronden wat betreft politieke voorkeur. Wat jij zegt is onjuist en blijkt uit meerdere studies.

   Google is gewillig.

   1. gummybears

    Welke organisaties, door wie is dat betaald, wie deed deze studies en misschien nog wel belangrijker wat was de vraagstelling ?

    Gaarne iets meer informatie, daar u claimt het gelijk aan uw zijde te hebben.

   2. ZiggyStardust

    Google id gewillig idd. Ik Google op ‘Afghaanse verkrachter’ en kom heel erg snel uit bij een recente zaak, waarin een 38 jarige Afghaan een lagere straf krijgt voor het verkrachten van een geestelijk gehandicapte vrouw, omdat hij anders uitgezet zou worden. Hier in Nederland!

 10. sjun

  Het kan geen kwaad dat een vigerende mindset tijdig in beeld komt. Dat maakt het voor kiezers eenvoudiger om politici die met politieke voorstellen komen om dit tij te keren electoraal te belonen.

  Stel je toch voor dat door naïvisten en utopisten aan meer oorspronkelijke bewoners gevraagd gaat worden om zo’n onverdraagzame kant op te integreren…

  1. Raveltje

   Onverdraagzaam is het zeker, maar is het tij nog te keren?

 11. Gerlos

  Je had deze figuren een straf op moeten leggen van, 6 maanden meedraaien in de homo beweging, dat was pas een straf geweest,

 12. C.A.Barstow

  Je reinste discriminatie, tegenwoordig mag je niet meer tegen homofilie zijn, op religieuze gronden of niet.
  Het interesseert mij geen lor of dat smerige linkse tuig het antihomo zijn strafbaar vind, homofilie is je reinste smeerlapperij, het uiten in de openbaarheid van deze viespeukerij moet verboden en strafbaar gesteld worden met een boete van €500.

 13. Scarletti

  €500
  Dat zal ze leren. Die doen het nooit meer.
  Met dit soort rechtspraak kunnem we echt een slag toebrengen aan de homohaat.
  Hulde voor dit college van rechters

 14. laribera

  De koran is een hele dikke gebundelde flyer tegen alles wat niet buigt voor Allah. Wanneer wordt de koran/islam door rechters onder de loep genomen?

  1. Lugar

   Met het hoofd naar beneden van een hoog gebouw. Islam is levensgevaarlijk.

 15. Heras

  Waar halen die drie het recht vandaan om joden en christenen er bij te betrekken. Moet dat soms meer imponeren ofzo. Joden of christenen zullen mijns inziens nooit gaan flyeren tegen homo s.

  1. C.A.Barstow

   Heras:

   O nee?
   ik dacht het wel en mijns inziens gebeurd dat flyeren nog veel en veel te weinig!

 16. victus

  Zonde van het geld. Voor dat bedrag kan je ook een paar uurtjes je gore, vervuilende en fijnstof + CO2 uitbrakende auto parkeren in het mooie Amsterdam!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.