DENK vs. PVV – Moddergooien met Kuzu: “Wilders poept in zijn broek voor DENK.”

DENK bedrijft weer politiek van het hoogste niveau… Zij reageren op een wetsvoorstel van PVV-leider Geert Wilders om iedereen met een dubbel paspoort het stemrecht te ontnemen. Ze halen álles uit de kast: ‘Fascistoïde maatregel’, ‘angsthaas’ en ‘Marokkanen- en Turkenhater’.

Wilders wil geen actief en passief stemrecht voor mensen met een dubbel paspoort. De redenatie is waarschijnlijk dat er een loyaliteitsconflict kan ontstaan. Bijvoorbeeld als je in Nederland stemt voor een tolerante ‘uitkering en subsidie‘-partij, waardoor je flink wat toegestopt krijgt, terwijl je in het andere land vooral conservatief/rechts stemt

Volgens DENK-leider Tunahan Kuzu wil Geert Wilders “1,3 miljoen Nederlanders monddood maken,” en “het fundamentele recht om politiek actief te zijn (…) van ze afpakken.” Flinke aantijgingen! Kuzu trekt het zelfs breder, want naast dat Wilders kennelijk zo’n 600.000 Turkse en Marokkaanse Nederlanders tot tweederangs burgers wil maken, vallen ook Duitse (60.000) en Belgische Nederlanders (30.000) aan zijn stunt ten prooi! Wát een verschrikking!

Hey maar jongens van DENK, zijn er ook nog fatsoenlijke argumenten die jullie wellicht willen maken?

“Omdat Wilders DENK met democratische middelen niet aankan wil hij middels een wetswijziging vertegenwoordigers van DENK de mond snoeren,” meent de partij. Kuzu: “Deze wanhoopsdaad toont aan dat de tijd van Wilders voorbij is. Wilders poept in zijn broek voor DENK.”

Oh oké, ja zo kan het natuurlijk ook… Jammer, want het had best een interessante discussie kunnen worden! Ach ja, lekker moddergooien door met termen als ‘fascistoïde maatregel’, ‘wanhoopsdaad’ en ‘angsthaas’ te smijten getuigt natuurlijk ook van begrip en waardering voor het Verlichtingsideaal genaamd ‘parlementaire democratie’.

Het leuke is dat hier nog over nagedacht is ook. Ze mekkeren namelijk niet alleen om Turken en Marokkanen maar gooien ook wat Nederlanders in Duitsland en België in de mix van slachtoffergroepen, om vervolgens de schijn te kunnen wekken dat DENK daar ook maar ene moer om geeft. Dat biedt dan de weer de mogelijkheid voor twee extra beschuldigingen, namelijk: ‘germanofoob’ en ‘belgofoob’.

Hierdoor raken ze met hun eigen argumenten in de knoei, want dan zou een Duitse Nederlander, Duitser zijn (want ‘germano-‘) en een Belgische Nederlander, Belg (want ‘belgo-‘. Maar ja, ‘germano-/belgo-nederofoob’ bekt natuurlijk totaal niet lekker!

Wat een rioolpolitiek zeg. Eigenlijk te belachelijk voor woorden en levert eerder steun op voor het PVV-voorstel dan dat men overtuigd is geraakt van de positie van DENK…

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

110 reacties

 1. Rien Noppen

  DDS bewijst zijn journalistieke relevantie.

  Zucht!

  1. Tinneke

   …….Kreun….

   1. Gekko

    …..steun….

    1. Dik

     +1

  2. Nelson1

   Rien Noppen…ik volg je al een tijdje…maar wat ben jij een lul zeg. Altijd tegendraads. Vooral wat puur Hollands is…..ga jij lekker met dat tuig…NL uit…oprotten…klootzak!!

   1. Siemien

    En wat je zegt is ook nog eens een understatement..

  3. Nelson1

   lul en klaploper!

  4. Job Jansen

   Waarom ben je dan toch de eerste die reageert? Triester dan triest. DDS afzeiken, maar wel op de eerste rij zitten. Gaat lekkert naar een moskee. Voel jij je helemaal thuis in de pedofielenvereniging.

  5. Troelstra

   Rot jij even op of moeten wij een verzoekje daartoe bij de redactie in gaan dienen?

 2. henk vintage

  Niet alleen in de politiek, maar ook in het leger en bij de politie moeten geen dubbelpaspoort houders mogen werken.
  De loyaliteit ligt namelijk bij het land van het eerste paspoort en bepaalde dubbelpaspoort houders geven vaak al blijk geen Nederlander te willen zijn.

  1. HendrikJan

   Het begrip Marokkaanse / Turkse / Duitse / Poolse / Belgische Nederlander bestaat niet.
   Het is gewoon simpel, bv een Duitser / Turk woonachtig in Nederland.
   En inderdaad henk, de loyaliteit die is nooit naar twee of meerdere landen toe.
   Zo is namelijk de integratie ook mislukt, de Nederlandse overheid is te lang goedgelovig geweest, maar alles was nieuw voor een ieder, maar van iedere fout kan men leren.

   1. DeBruijn

    Leerden zij maar, de inburgering is nog steeds een aanfluiting. Mijn Syrische straatgenoot wilt geen Nederlands leren en geen inburgering volgen. En hoewel het verplicht is, is er niemand die hem een haar breed in de weg ligt.

    Zelfs zijn tuin, die hij als vuilnisbelt gebruikt, mag door de woningbouw schoongemaakt worden en hij krijgt niet eens een rekening. Waren twee vrachten voor nodig om alles op te ruimen.

    Moeten wij eens doen en wij krijgen een boete van de gemeente en woningbouw.

    1. koeiepoep

     Speelde 35 jaar geleden op Hoograven in Utreg ook al. Disrespect alom. De enigen, die de import aso’s ongestraft aanspraken op hun gedrag, waren de import harde werkers. (Die kun je niet uitmaken voor racist) En die komen lekker tussen 2 vuren.

 3. TD

  Ben het helemaal eens met Wilders!
  Stem PVV of FvD

  1. Rien Noppen

   De clown heeft een wetsvoorstel ingediend om de DENK-Kamerleden te kunnen verbieden om de Kamer te zitten.

   🙂

   1. Gekko

    Clown ? Welke clown?

    Pipo?
    Bassie?
    Adriaan?
    Pierrot?
    Pinokkio?
    Rien?
    Noppen?

    1. Against The System

     Niet clown, maar de blonde nar uit de 2e kamer

     1. Nelson1

      Die blonde nar….gaat jullie allemaal NL uitflikkeren….doei..fijn leven verder..hihaho

   2. Zozo

    Wat je zegt ben je zelf

   3. Roughwood

    Leg het mij eens uit Quisling. Wat is er mis mee om een eigenaar van 2 nationaliteiten te verplicht een keuze voor 1 nationaliteit te laten maken, of indien nodig het NL paspoort in te trekken? Ten eerste los je zo de loyaliteitskwestie op. Dat wordt namelijk nog een hot issue binnen onafzienbare tijd,. Ten tweede knikker je alle criminele buitenlandse recidivisten er gewoon uit. Wanneer je met alleen een buitenlands paspoort in NL woont en werkt, aan je verplichtingen voldoet en een steentje aan de NL’se maatschappij bijdraagt is dat prima. Zo hoort het namelijk. Als je 2 nationaliteiten hebt, willens en wetens alleen een uitkering, en dientengevolge ook alle voordeeltjes, geniet, kinderbijslag voor 6 kinderen vangt, lekker zwart bijbeunt en het meeste geld vervolgens naar het buitenland brengt is het een ander verhaal. Daar is een woord voor: parasiteren. Het volk dat zich hieraan schuldig maakt kunnen we hier missen als kiespijn. Weet u wat het in veel gevallen is met die lui? Wel de lusten, niet de lasten. Wel de rechten, niet de plichten. In zo’n geval wegwezen, eruit. De overspannen reactie van die DENK provocateurs is derhalve ook volkomen verklaarbaar. Wanneer we die 2 paspoortenkwestie jaren geleden al hadden geregeld dan had dat enge clubje niet eens in de Tweede Kamer gezeten. Daarnaast moeten de geldstromen naar Marokko en Turkije natuurlijk niet opdrogen. En willen de sultan in Ankara en zijn stromannetjes in Den Haag, toet toet boing boing Özturk en Kuzu, hun invloed hier behouden en liefst uitbreiden. U weet wel, op die Nederturken wiens loyaliteit niet in NL ligt…

 4. NoDoubt

  waar is er het meeste oorlog? Afghanistan,Jemen,Zuid-Sudan,
  de Centraal-Afrikaanse Republiek,Congo,
  Syrië,Irak,Mali,Nigeria en Somalië.(teletekst126)
  Wie was de grootste moordenaar in de geschiedenis:
  Koran: 7:04
  Hoeveel dorpen hebben wij in de nacht aangevallen? Onze straf overviel hen terwijl zij sliepen. Onze terreur kwam tot hen. Onze straf achterhaalde hen.

  Koran: 08:12
  Profeet Mohammed zei; ‘Ik zal de ongelovigen terroriseren. En omdat zij tegen Allah en de profeet zijn, zal ik hen de vingers afsnijden en onthoofden.

  Bukhari: V4B52N220
  Profeet Mohammed zei; ‘Met terreur heb ik de overwinning behaald.’

  Ishaq: 588
  Als profeet Mohammed uw land aanvalt zal niemand levend worden achtergelaten, wanneer hij vertrekt.

  Tabari IX: 42
  We hebben een situatie waaruit ontsnappen onmogelijk is. Je hebt gezien wat profeet Mohammed heeft gedaan. Arabieren hebben zich overgegeven en we hebben niet de kracht om er tegen te vechten. Je weet dat er geen kudde veilig is. Niemand durft zelfs naar buiten uit angst te worden geterroriseerd.

  Koran 4:89

  “Niet-moslims zouden graag willen dat jullie ongelovig werden, zoals zij dat zijn; dan zouden jullie gelijk zijn. Neemt van hen dus niemand als medestander zolang zij niet uitwijken naar Allah’s weg. Als zij zich afkeren, grijpt hen dan en doodt hen waar jullie hen ook vinden. Neem van hen niemand als medestander of als helper.”

  Koran 5:33:

  Allah zei over afvalligen; “Zij zullen worden vermoord, of gekruisigd, of voeten en handen afgesneden, of worden verbannen.”

  Bukhari 4.52.260:

  De profeet zei, ‘Als een moslim zijn geloof de rug toekeert, dood hem.”

  Ishaq: 550: “De reden waarom Mohammed de opdracht gaf Abdullash Bin Sarh te vermoorden was omdat hij afvallige werd nadat Mohammed enkele verzen had aangepast.”
  Bukhari 5:59:632:

  “Muadh bezocht Abu Musa en zag een man aan een ketting. Muadh vroeg waarom. Abu Musa zei, “(Hij was) een jood die moslim werd en daarna afvallige werd.” Muadh zei , “ik zal hem zeker gaan onthoofden.”

  1. Veteraan

   En daarom wil ik ze ook niet hier hebben welke generatie boeit me niet.
   Er zit een derde bij wat evt nog te pruimen valt maar ook die mogen weg van mij of blijven onder streng toezicht.
   Helaas zal het ooit tot etnische zuiveringen komen zoals in vele landen.
   Weet nog niet welke partij daar eerst mee begint, waarschijnlijk niet de laffe Europeanen.
   Moslims zijn daar altijd al het eerste mee begonnen en hebben inderdaad de meeste oorlogen veroorzaakt, de meeste doden op hun naam.
   Tja, wat wil je als je niet bang hoeft te zijn voor de dood, Justitie of laffe Europeanen.

   1. Rien Noppen

    “Helaas zal het ooit tot etnische zuiveringen komen zoals in vele landen.”

    Vergis je niet, dit soort tuig mag hier gewoon deze smeerlapperij uitbraken.

    1. Sprookjesfiguur

     Vergis je niet, veteraan gaat misschien wel gelijk krijgen.

    2. Vliegenvanger

     En de eerste is Noppen.

     1. springmaarachterop

      Zijn adres is wijd en zijd bekend, dus dat wordt een makkie….

   2. Satty

    ‘waarschijnlijk niet de laffe Europeanen.’

    Sprak iemand die andere landen is binnengevallen. Je gebrek aan kennis van geschiedenis is werkelijk te sneu voor woorden. Ik weet wel wat voor soort gedachtengoed de daders van genocide zullen hebben, het jouwe. Jij bent wat je anderen toedicht. Bah wat een eng mens.

    1. fockingworst

     @sattytrol wat een sociaal leven heb je….. Niet.
     Vanochtend checkte ik dds @sattytrol aanwezig.
     Vanmiddag checkte ik dds @sattytrol weer hier.
     Nu bijna bedtijd en wie is hier tatatadada @sattytrol.
     Ouwe stumped hoe is het met grondlijn ouwe?

     1. Nelson1

      haha…ja saytas aka satty is echt zielig…..sneu…ik moet gewoon huilen om zulke zielige figuren…….met je grote bek! Maar afgestraft ga je worden…stem pvv/fvd…eruit met die profiteurs!!

     2. tomygun

      Grilworst , heel juist zatte trol is heel dom op haar
      zolder kamertje 5 hoog ze heeft geen benul meer
      van tijd zij typt haar stukje om 02 uur Nederlandse
      tijd in Africa is het dan 04 uur om 07 uur is de zon
      aan de hemel geen Afrikaan die dan nog in z,n nest
      zal blijven of hij moet ziek of bezopen zijn .

    2. Zozo

     Droplul, ga werken

     1. Nelson1

      haha…precies!!

    3. Nelson1

     jij bent zo’n verschrikkelijk mens!! Oprottten jij en je fam……

    4. Siemien

     Satty heeft blijkbaar geen idee wat er in Zuid- Soedan/ Soedan, Rwanda, Sud-Afrika, en andere Afrikaanse landen gaande is…

     1. Troelstra

      Als het daar dezelfde shit hole is als dat ze hierheen brengen…

    5. koeiepoep

     5 reacties, van 4 achterop elkaar kruipende onwetenden. Fockin, die een dagtaak heeft aan het controleren van Satty. Zozo en nelson, die verkering met elkaar willen, maar inhoudelijk niks toevoegen. En tot slot natuurlijk siemien, die zich er prat op laat gaan Satty te vuur en te zwaard te bestrijden. Wat een verzameling dapper elkaar naar de mond papagaaiende heldere geesten. Laat Satty nu net degene zijn, die met feiten en getallen precies laat weten, dat ze weet wat er in Afrika speelt. En iedere keer dat ze dat uitlegt, volgt er een bombardement van bekrompen en voor ingenomen roeptoeterij. Volkomen vrij van enige relevante kennis over het onderwerp Afrika worden er loze kreten en aannames gedeponeerd, die verder niks anders bewijzen, dan een totaal gebrek aan intelligentie en – bereidheid tot enige vorm van discussie. Er is maar 1 mening geoorloofd en dat is die, van de blazende en raaskallende blindganger. Oproepen tot het verwijderen en- / of blokkeren van een (onderbouwde) afwijkende mening. Vol op de persoon spelen. Aanzetten tot een blokkade van andersdenkenden. Ik dacht tot voor kort, dat t discussiëren met de vingers tot t 2e kootje in de oren gestoken een typisch links dingetje was. Fout. De zelfbenoemde beschermers des vaderlands hier zijn een stelletje angstige lafbekken, die iedere discussie schuwen. Hun onwetendheid liever halsstarrig volhouden, dan een zinvolle discussie opstarten. Aytas heeft zo gelijk. Ze is jullie zo de baas. De frustratie in jullie comments is zo verklaarbaar. Veeg t spuug van je kin en probeer eens iets inhoudelijks. (enkelen daargelaten).

     1. Job Jansen

      Hahaha maar natuurlijk, zoals een stuk stront beaamt. Uiteraard zijn strontvliegje in bescherming nemen. Hetzelfde niveau, dezelfde bullschit. Koffertje al gepakt? Kenia is geweldig toch. Wen er maar vast aan. Ook voor jou is er een plekje in het geweldige Afrika. In Nederland hoor jij niet thuis. Klokje tikt… niet of maar wanneer. Tik tak 😉

     2. koeiepoep

      Ach, arm jobje. Hoop wolloos geroeptoeter. Wat is nu de wens van je zinloos artikel? Iedereen met een andere mening het land uit? Ben jij nu het voorbeeld in woord en gebaar van een vrij en tolerant Nederland? Er zit meer vruchtbaarheid en voeding in stront, dan in jou.

     3. Siemien

      Ook koeiepoep mag zijn mening ventileren natuurlijk, en ben ik relevant om te benoemen.
      Verder is het zo dat gasten die structureel mijn land in de zeik nemen gewoon lekker op moeten rotten.

      Koeiepoep doet er werkelijk alles aan om, let goed op, juist Aytasje en Satty uit de wind te houden, dit valt natuurlijk op Ernst
      Ik heb altijd gezegd en ik blijf het zeggen, dit soort doet er alles aan om elkaar uit de wind te houden ten koste van alles.
      De minachting naar mijn land is met geen pen te beschrijven, het structureel tegendraads reageren met zuigende en irriterende opmerkingen, waar iedereen van walgt.

      Naargeestig Aytasje/Satty plempt hier zijn rotzooi neer.
      Aytasje/Satty is een minachtend schoothondje, laat hier natuurlijk graag zijn anti-Nederlandse gevoelens zien natuurlijk.
      Aytasje/Satty is een zéér warme pleitbezorger van de islam en zal, met alles wat in zijn vermogen ligt, dit verdedigen tot en met.
      Aytasje/Satty loopt als bipsmaatje mee met de landverraders, vindt zichzelf slachtoffer en is een zielepiet, Aytasje/Satty is het NOOIT eens, reageert structureel tegenstrijdig.
      Het is een feit dat Aytasje/Satty structureel onzin plempt, tegen alles ingaan en anderen wegzetten als vooral racistisch, fascistisch, Hitlers, dom of dom rechts.
      Aytasje/Satty/koeiepoep/Ernst zijn is het zuurdesem hier…

      En islamlovertje Koeiepoep verdedigd dit…

     4. tomygun

      Losse flodder juist jij staat voor LUL met je
      verdedeging van deze Afro zatte trol .

     5. Bosche draak

      Beestenschijt wil een beetje interresant gaan lopen doen met een anaalyse van lik me vestje.
      Sigmund Fraud hoopt zo puntjes te scoren en salty’s mokka kleurige mutsje te mogen proeven.

      Salty kletspraat is tot in den treure verklaart/toegelicht dan wel overtroffen door klinkende argumenten.
      Maar poepie is net zo lekker aan het deugen dus laat hem vooral z’n gang gaan.

      Dus blaas het uit je reet witte ridder wezel, en bof maar dat op fora het vooral verbaal blijft.

    6. Nelson1

     Jij weet het allemaal toch Satty…..zielig mens!! Je hebt geen leven buiten DDS….een beetje interessant lopen doen…en je bent helemaal niks…nope…nada!!

     1. koeiepoep

      Aaaaah, hahahaha. Als jij je maar zelf een goed gevoel bezorgt. Een ander doet t niet. Zolderkamertje. Als jij maar eens half wist, hoe mis je zit. Niet meehuilen met de meerderheid, als je nergens weet van hebt. Nu zet je jezelf nodeloos voor schut, voor het oog van de natie. Nelson 1, een advies: je staat voor lul: maak t niet erger.

    7. tomygun

     Zatte trol ,Hier toon je dus aan dat je in Afrikaanse
     tijd om 04 uur zit te typen of om 02 uur 5 hoog
     in Groningen .

 5. Gerlos

  Het zou een zegen zijn als deze KAKKERLAKKEN Van Denk verdwenen uit de kamer. Geert doe je best,

  1. Rien Noppen

   Hij heeft al een Wetsontwerp ingediend met het oogmerk de Grondwet in dier voege te wijzigen. Ik voorspel dat hij daarvoor de steun van zijn voltallige fractie gaat krijgen.

   1. Spaanse kok

    Mooi, dan volgt daar de democratische beslissing op dat Wilders met zijn voorstel tot wijziging van de grondwet de boom in kan.

    1. Rien Noppen

     Ja, maar voor spek en bonen doet clown Geurt toch leuk mee.

     1. Siemien

      Er is maar 1 clown en dat is opper leugenclown Rutte

   2. Zozo

    In dier voege, jongens, jongens. Taal van 100 jaar geleden. Hoe oud ben je eigenlijk?

    1. Rien Noppen

     Je bent een domme jongen die het Nederlands niet beheerst.

     Pijnlijk.

     1. Siemien

      “Pijnlijk.”

      En jij van de jonge jongens liefde, viezerik

     2. Nelson1

      Lul…ander woord kan ik niet bedenken….landverrader!!!

     3. Nelson1

      Nee…jij weet het allemaal toch…droplul?

  2. Zozo

   +5

 6. NoDoubt

  Bukhari:V9B87N127
  Profeet Mohammed zei; ‘Ik heb het talent voor een welsprekende toespraak en overwin met terreur.

  Tabari VIII: 116, en Ishaq: 511
  Dus profeet Mohammed begon beetje bij beetje met het in beslag nemen van kuddes en eigendommen. De profeet nam enkele mensen gevangen, waaronder Safiyah en haar twee neven. En koos Safiyah voor zichzelf.

  Bukhari:V5B59N512
  De profeet had hun mannen gedood, hun kinderen en vrouw gevangen genomen

  Tabari IX: 69
  Geloof je in Allah en Zijn profeet dan zijn je leven en bezittingen beschermd. Voor degenen die niet geloven, die zullen we eeuwig bestrijden voor de zaak van Allah. Hen doden is voor ons een geringe kwestie.

  Bukhari: V5B59N516
  Wanneer de profeet Mohammed oorlogen voerde of mensen overviel hieven wij onze stem en riepen: Allahu Akbar-! Allahu-Akbar! [Allah is de grootste] Enkel Allah heeft het recht om aanbeden te worden.

  shaq:315
  Het was zo crimineel dat men het nauwelijks kon geloven. Mohammed werd verheerlijkt vanwege de bloedige gevechten. Ik zweer dat we nooit een gebrek aan soldaten of legerleiders zullen hebben. Voor ons uit, vluchten de ongelovigen, tot we hen met een brandend ijzer boven hun neus bedwingen. We zullen hen achtervolgen tot het einde der aarde, te paard en te voet. We zullen nooit afwijken in het strijden voor onze zaak. De niet-moslims zullen hetzelfde lot ondergaan als dat van de ‘Ad en de Jurhum.’ Elk volk dat ongehoorzaam is naar Mohammed, zal betalen. Als u zich niet overgeeft aan de islam, dan zal je daar spijt van krijgen. U zal in het hellevuur voor eeuwig worden vernederd.

  1. Spaanse kok

   Wees gewaarschuwd.
   Verdiepen in de Koran kan bekering tot de Islam tot gevolg hebben.
   Bekeringen uit het verleden dient men als een serieuze waarschuwing te zien.

   1. Siemien

    De islam een satanische ideologie, is des te dommer om dit negeren…maar goed Spaans kokje is ook een beetje dom..

    1. Dik

     +1

     1. poldi

      ++++

 7. worstcase

  Als een moslim zegt dat ” de tijd van Wilders voorbij is “, dan moet je oppassen. Dat is een levensgevaarlijke dreiging aan het adres van Geert.

 8. PMG

  Helemaal mee eens, dubbel paspoort is niet stemmen, stelletje profiteurs, laat ze eerst maar zelf een keuze maken, ook geen functies in overheid, politie, defensie e.d.
  Is niks bijzonders in heel veel landen!

  1. Vanduinen

   Ook geen ambulancebroeder die levens redt, of brandweerman die met risico voor eigen leven zijn plicht doet?

   1. Spaanse kok

    Oeps, u durft genuanceerd te denken.

   2. Against The System

    Dan ook de spionnen die voor de NL regering werkt opdoeken, die hebben tenslotte meerdere nationaliteiten.

    1. Job Jansen

     Je begrijpt het niet zo goed hè? Maakt niet uit. Ook al komt het misschien nooit meer goed, ooit zul je het begrijpen. Ooit van undercover gehoord. Zeker nooit in dienst van de overheid geweest? Verstandig voor zo’n domme reactie. Maar heeft uiteraard meer met luiheid te maken.

   3. Job Jansen

    Als alle allochtonen weg zijn, is hun functie overbodig. Dus kunnen ze ook lekker naar huisje. Simpel toch? Of is dit te hoog gegrepen voor je?

 9. plakband

  Wat een goed idee van Wilders. Hij zegt wat iedere rasechte Nederlander allang weet. Een dubbele nationaliteit leidt tot een dubbele moraal. Hier de arme socialist spelen en in het ‘vaderland’ de rijke bink uithangen in het eigen huis waar de nederlandse fiscus geen weet van heeft.

 10. Heras

  In west europa lijkt de islam te groeien, in het MO bekeren mensen zich massaal tot het christendom. Daar hebben ze het helemaal gehad met de islam. Het is een onderdrukkende ideologie. Hier kennen ze de onderdrukking nog niet, vandaar dat onze linkse regering de islam beschermd. Maar daar komen ze vanzelf achter:alleen dan is het te laat.

 11. Against The System

  Dan zou meneer Wilders volgens mij eerst zelf moeten beginnen met zijn dubbele nationaliteit in te leveren, de Israëlische wel te verstaan.

  1. Blikopener

   Verklaar je nader, nieuwe trol.

   1. fockingworst

    @ blikopener ergens gaat het mis….
    Er komen hier geen nieuwe trollen… Wel nieuwe trollennicks.

    1. Spaanse kok

     En weer heeft Sherlock Worstje het gelijk door.
     Die man is de redding van DDS.

    2. Blikopener

     Je hebt gelijk fockingworst. Aan het taalgebruik te zien is het een nieuwe nick van Guus Brandenbok.

     1. Rien Noppen

      Sprak slimbo Groeneveld die elke week zijn nickname moet veranderen.

      🙂

     2. Meriadoc Brandebok

      Nein, het is IJsbrand Koudvuur die zich Tegen het Systeem heeft gekeerd.

     3. IJsbrand Koudvuur

      Welnee, Merijn.
      Haha!
      Ik vertrouw Wilders en zijn gevolg voor geen meter, maar zijn Israëlische paspoort bestaat naar mijn weten niet.

  2. Rien Noppen

   🙂

  3. IJsbrand Koudvuur

   Kijk eens aan.. 🙂

  4. Nelson1

   Verklaar je nader dan!

 12. Pescador

  Wilders heeft weer gelijk

 13. Dik

  Islam in schaapsklederen met stropdas.

 14. TheresaGeissler

  Afgezien van zijn talloze verdere onhebbelijkheden, die me het bloed onder de nagels vandaan halen, als ik die gluiperige kop van hem alleen maar zíe: Kuzu heeft het mij aldoor een beetje té nadrukkelijk over “Nederlanders” die worden ‘weggezet, achtergesteld en weet ik veel wat nog meer. Alsof hij deep down heel goed beseft, dat hij en zijn soort geen Nederlanders zijn, dat ze zich gewoon niet zo voelen ….
  De nek omdraaien zou je die huichelachtige gluipzak! Met alle soorten van genoegen! (Die twee andere hufters trouwens ook.)

 15. HEM

  Gewoon het dubbele paspoort afschaffen. Een Nederlands paspoort moet je verdienen en waard zijn.

  1. Rien Noppen

   Laten we maar eens beginnen met het invoeren van een Europees paspoort.

   1. fockingworst

    @riennoppentrol vervang alleen de nick hieronder voor de uwe…. Oh shit jullie zijn een en dezelfde hahahaha
    @sattytrol wat een sociaal leven heb je….. Niet.
    Vanochtend checkte ik dds @sattytrol aanwezig.
    Vanmiddag checkte ik dds @sattytrol weer hier.
    Nu bijna bedtijd en wie is hier tatatadada @sattytrol.
    Ouwe stumped hoe is het met grondlijn ouwe?

    1. Rien Noppen

     Je bent een beetje zielig, Worst. Besef je dat zelf ook?

     1. Blikopener

      Wat niet weg neemt dat Worst natuurlijk volkomen gelijk heeft.

     2. Rien Noppen

      Groeneveld gaat mee in de wartaal van Worst. De reden is dat de zwakzinnige aan zijn kant van het schoolplein staat.

      Groeneveld zet zich voor schut maar wie kan het de stumper kwalijk nemen: inhoudelijk heeft hij niets in te brengen.

     3. Dik

      “Wat niet weg neemt dat Worst natuurlijk volkomen gelijk heeft.”

      +1

     4. Nelson1

      Worst is niet zielig maar jij….grote lamlul!!! Met je grote elitaire bek van je…niksnut…ga werken joh…betalen jij
      aan die fuckingmigranten!! haha

   2. Siemien

    Zowel FW en BO slaan de spijker op de kop en het mooie is dat Rientje steeds harder gaat schreeuwen.
    Rientje is een kansloze islamimbeciel met een liefde voor met name jonge jongetjes, Rientje is een viezerikje die blij is dat er een God bestaat als Sint Pim wordt vermoord..

   3. Nelson1

    Laten we maar eens beginnen met 2 paspoorten te verbieden. Wilders gaat dit straks aanpakken…..yoehoee…weg met de losers en profiteurs haha…oprutten!!!

 16. J.Rademaker

  Een Nederlander verliest automatisch zijn nationaliteit als men in een ander land de nationaliteit aanneemt.
  Zo vreemd is het idee dus niet.
  Je kunt als Nederlander alleen onder bijzondere omstandigheden een dubbel paspoort bezitten.

  1. Nelson1

   Precies! Maar in Nederland kan alles….
   Daarom Wilders als MP….1 paspoort…kies maar….

 17. Nelson1

  Zie ze staan met hun stropdasjes…allemaal schijn…enige doel is om NL te ondermijnen. Ze werken verkapt voor hun baasje Erdogan….

 18. Florissa

  Alle mensen met een dubbel paspoort niet meer laten kiezen ,dan kunnen deze drie parasieten ook gewoon een baan aan de lopende band nemen .Ze kiezen voor Erdogan,kost klauwen met geld ,en hier bemoeien ze zich ook met onze politiek , te gek voor woorden .

  1. HendrikJan

   Inderdaad Florissa, gewoon weer terug naar de tijd, dat de Gastarbeider werdt ingevlogen om arbeid met zijn handjes te doen en na die arbeid gewoon weer retour Mama.
   Er moeten Nederlanders verantwoordelijk kunnen worden gesteld, die deze komen en gaan constructie hebben gesaboteerd.
   Laten we eerlijk zijn tegen elkaar en nu op dit moment, stoppen met het vertroetelen van al die figuren, die met twee paspoorten in hun bezit,
   Nederland proberen te veranderen, in het land waar zij ook een paspoort van bezitten.

 19. Arie B

  Niemand zal kunnen ontkennen dat er een horde mensen in dit land is die de democratische waarden verafschuwen en juist wel enthousiast worden als Erdogan de democratie verder en verder aan banden legt. Deze groep zou geen invloed moeten kunnen hebben in Nederland en anders beperkt moeten worden in hun rechten.

 20. Eric 1

  Goed idee. Als je in Nederland woont zal je denken dan kies je voor Nederland dus 2 paspoorten stem recht af pakken en als je dan ook nog op denkt stemt hoor je hier zo ie zo niet thuis

 21. jan1

  600.000 Turkse en Marokkaanse NLers ????????
  Zonder volkstelling weet niemand wie of wat hier rond loopt!!
  Dit is ook de oplossing voor illegale onderverhuur!!

 22. DennisEijs

  Nee hoor Kuzu, dat is niet Wilders plan, dat is mijn plan. Alleen is die wat genuanceerder.
  Bij twee paspoorten mag slechts één nationaliteit gelden voor stemrecht. Kies je dus om te stemmen in het ene land van het paspoort, dan vervalt het andere.
  Dus hiermee kunnen ze nogsteeds het stemrecht in Nederland laten gelden, maar dan vervalt die in het andere land.
  Niet leuk voor Turken, want als dat internationaal gaat gelden, dan kan de groeiende Koerdische bevolking de overmacht krijgen.
  Ze kunnen dan niet klagen dat ze hier geen stemrecht hebben, want dat was dan hun eigen keuze. Op deze wijze omzeil je het gezeur dat je het hen afneemt.
  En Wilders schijt niet in zijn briek voor DENK, dat zijn weer die macho gestoorde Turkse gedachtes, want DENK is juist koren op de molen voor een partij als de PVV. Zeket zoals ze zich gedragen.
  Dag Kuzu.

 23. nienke

  Wilders is helemaal niet bang voor hun maar ik kan me voorstellen dat je voorzichtig moet zijn met deze gewelddadige figuren.
  Ze zijn absoluut niet te vertrouwen.

 24. Troelstra

  Geen stemrecht voor houders van een buitenlands paspoort, alleen voor houders van een enkelvoudig Nederlands paspoort. Wat is daar mis mee?

  1. Siemien

   Ja helemaal niets natuurlijk

 25. Siemien

  Wat zouden de Nederlanders er nou van vinden als je de vraag zou stellen?

  De vraag luidt: dubbele nationaliteiten geeft dubbel moraal, daar dit het geval is vindt u dat er 2 x gestemd mag worden..

 26. Michael M

  We moeten met 40 miljoen Christenen emmigreren naar Turkije en onmiddellijk daar een partij oprichten binnen de politiek van Erdogan. Een krachtige Christelijke Partij. Wie zegt dat dit niet mag is zelf de grootste racist.

  1. Rien Noppen

   Dat mag hoor.

 27. Michael M

  Wat heeft Nederland er toch een rommel van gemaakt. Integratie mislukt, multiculti niets mee gedaan. Alles, maar ook alles de afgelopen 30 jaar op zijn beloop gelaten. Massa subsidies uitgedeeld, 30 jaar alles aangepakt met fluwelen handschoentjes en maar pamperen. Niets geleerd van beleid zoals dat gevoerd word in omringende landen buiten Europa. Slap zwak zielig mislukt papperig knapperig knikkende buigende zielepootjes. Velen vonden het wel best zo en zie wat er allemaal uit het ei is gekomen, niets dan narigheid en slachtoffers rollen spelen ondanks dat de heren van Denk alle drie buitengewoon een flink pak salaris verdienen van meer dan 6500 euro per maand en maar slachtoffer spelen. Ik ken gelukkig veel buitenlandse vrienden en ja ook toevallig moslim, maar ik hoor ze nooit klagen of overdreven zielig doen als deze zielige Denk partij, leg dan eens uit waar al dat geklaag en bedreiging vandaan komt als men het zo goed heeft.

 28. koeiepoep

  allen dank , voor t bevestigen van mijn standpunt. Jullie zijn té lief.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.