Filmpje! Matteo Salvini roept activisten: ‘Geef je adres, dan sturen we migranten naar je huis!’

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini gaf afgelopen week een flinke sneer richting linkse activisten, die aanwezig waren bij een bijeenkomst van zijn partij. Salvini werd verweten een ‘moordenaar’ te zijn omdat hij de migratie naar het land wil beteugelen en zijn eigen bevolking belangrijker vindt dan de bevolking elders. Maar Salvini draaide het gesprek  om en riep de activisten iets toe dat ze niet verwachtten: ‘Geef je adres en telefoonnummer, dan sturen we de migranten naar jouw huis!’ 

Een rake opmerking van Salvini. Immers legt hij de vinger op de zere plek. Een zeer vocaal en klein deel van de bevolking is voorstander van massa-immigratie, terwijl een meerderheid in Italië het liefst minder migratie ziet. Om hun ongenoegen te uitten riepen de activisten Salvini toe: ‘Vervloekte moordenaar!’ Maar Salvini schijnt te begrijpen hoe je moet omgaan met zo’n situatie. Hij nodigde de activisten uit om hun adres achter te laten zodat migranten die naar Italië komen bij hen thuis worden afgeleverd.

Een prima voorstel. Want als je met het moralistische vingertje gaat wijzen en roepen dat migranten altijd welkom zijn wat dan ook, neem dan vooral het goede voorbeeld en neem één in huis. Dat vindt niemand een probleem. Maar dat is dus niet wat er gebeurt. Zulke linkse activisten, als waar Salvini mee van doen kreeg, eisen dat anderen hun hobby financieren. In plaats van zélf actie te ondernemen willen ze dat ‘de staat’ iets doet. Oftewel dat iedereen meebetaalt aan hun ideale wereldje. En iedereen die het niet met hen eens is, is een ‘moordenaar’.

Hoeveel activisten daadwerkelijk hun adres hebben achtergelaten bij Salvini om migranten thuis te huisvesten is onbekend. Maar we kunnen de klok erop gelijk zetten dat het er weinig zijn. Waarschijnlijk nul. Nada. Ook in Nederland zien we initiatieven van dergelijke weldoeners. Denk bijvoorbeeld aan het initiatief ‘we gaan ze halen’, dat overigens strandde omdat de organisatoren niet capabel genoeg waren om het initiatief tot een succes te maken.

Het zijn mensen met een goed hart. Ze willen graag het beste voor iedereen, waar dan ook in de wereld. Maar vaak verliezen ze de realiteit ook wel een béétje uit het oog. En als dat gebeurt, dan krijg je spraakmakende video’s zoals bovenstaande. Hé! Ben je voor nog meer migratie? Neem dan een migrant in huis anders kunnen we het onmogelijk serieus nemen!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

77 reacties

 1. ZiggyStardust

  Wat een verademing is die Salvini toch. Hadden we hier maar zo’n leider! En neem dan die Tusk, die zegt dat btexiteers in de hel komen. Zou Rusland ook zoiets gezegd hebben toen Polen de Sovjet-unie verliet? De echte onderdanen van de duivel zitten in Brussel, die meewerken aan mensensmokkel waarbij duizenden!! mensen per jaar verdrinken. Europa heeft toch een artikel opgenomen om uit te stappen?! Waarom dan mensen de hel toewensen? De duivel, dat is Soros, met zijn onderdanen Juncker, Timmermans, Verhofstadt, Draghi, Sargentini, Merkel, Macron, Tusk etc.

  1. sjun

   Ook in Polen was men al even klaar met Tusk. Nu kon iedere ingezetene van Europese natiestaten zien waarom.

   1. Arie B

    De dedaine houding van Tusk drijft de Engelsen verder naar elkaar toe en last zien dat ze in Brussel niets maar dan ook niets geleerd hebben en de schuld eenzijdig bij de Engelsen leggen. Zeer dom en gevaarlijk volk.

  2. Satty

   ‘ De duivel, dat is Soros, met zijn onderdanen Juncker, Timmermans, Verhofstadt, Draghi, Sargentini, Merkel, Macron, Tusk etc.’

   Nee hoor, dat zijn de mensen die te laf zijn om migratie redenen niet te bespreken en de consequenties van die daar uitkomen niet onder ogen durven zien. Het is te zot voor woorden dat voor iedere dollar die naar Afrika gaat er 10 naar het westen gaan. Of je stopt migratie door dat aan te pakken of de grenzen gaan open. Het andere alternatief is immoreel en laf.

   1. ZiggyStardust

    Op dit moment op ned 2, EO, mooie documentaire over meisjesbesnijdenis in Afrika. We moeten migratie per direct stoppen, omdat deze barbaarse praktijken gestopt moeten worden. Niemand komt Europa in voordat ze daar stoppen met deze wrede praktijken van het wegsnijden van clitorissen, schaamlippen, het dichtnaaien van vaginas, het eten van albino’s, het verkrachten van maagden om hiv te genezen, het besnijden van jongens. Niemand Europa in voordat ze deze wrede praktijken stoppen, het volk de dictators afzet, en ze voldoen aan onze normen en waarden. Zo niet, dan blijf je lekker daar en berust je in je lot. Geen actie van hun is geen actie van ons. En die handel met Afrikaanse landen kunnen we ook beter maar eens opschorten. De kennis die we daar heen hebben gebracht hebben ze niets meet gedaan. Maak kennis met de Chinezen. Veel succes Afrika!

    1. Troelstra

     En toen werd het stil rond het hard schreeuwende sneue Afrikaanse primaatje uit het continent met het lage IQ.

    2. HEM

     Juist: OOK het besnijden van jongetjes.
     Vrijwillig besnijden, pas vanaf 18 jaar. Kijken hoeveel ze er dan overhouden.

   2. ZiggyStardust

    Veel plezier met je ‘Boko haram’ en je ‘al shabaab’. Lekker daar blijven met je gemiddelde IQ van 75. Europa was niets voor Afrikanen, het is niets voor Afrikanen en het zal ook nooit iets worden voor Afrikanen, tenzij ze hun mentaliteit bijstellen. Willen leven in westerse welvaart, dan zul je je ook aan onze normen, waarden en standaarden aan moeten passen. Anders blijf je maar lekker in Afrika. Geen medelijden, ga eerst maar eens je eigen continent ontwikkelen voordat je hier naar toe wil komen. Werken, is mij altijd geleerd. En niet je hand op houden. Klaar met dat zielige gejank. Ze doen het allemaal zelf.

    1. Troelstra

     En toen werd het andermaal stil rond het hard schreeuwende sneue Afrikaanse primaatje uit het continent met het lage IQ.

    2. Julian

     Hoe hoog moet je IQ wel niet zijn ZiggyStardust als je beweert dat Polen onderdeel van de Sovjet Unie was….Wat een gelukkig mens was jij dat jouw wieg niet in Afrika stond. Misschien willen die mensen gewoon kunnen leven… Het zijn echt niet allemaal besnijdenaars… Maar ja alles generaliseren is in de huidige tijd maar normaal. Een Islammiet fout…. allemaal fout.. Door wie zou dat toch gekomen zijn?! Dankzij de Westerse wereld is Afrika nooit tot bloei gekomen.. En zijn ze tot het bot uitgebuit. En dan nu zeggen hou je eigen broek maar op…Je hebt echt een vreselijke hersenkronkel!

   3. ZiggyStardust

    En aan al die blanken met een Messias complex: stop er mee! De Afrikanen moeten zelf naar een keer leren de broek op te houden. Je kunt niet iedereen redden, daarbij heeft een groot deel een hekel aan blanken, ze willen alleen onze rijkdom zonder er iets voor gedaan of geleerd te hebven. Ga hier iets nuttigs doen bij een voedselbank, verzorgingstehuis, onderwijs of wat dan ook

    1. Julian

     Gelukkig wilden de blanken alleen maar de bodemschatten van Afrika en andere arme landen. Hebben we hun mensen lekker naar het Westen geexporteerd als slaven. U durft nogal met de broek ophouden.. Omdat jouw wieg toevallig in Nederland stond. Een land wat zijn welvaart heeft vergaard door de ‘handel’. Nu er niks meer te halen valt moeten ze hun broek zelf ophouden. Ik heb liever een messias complex dan dat van een egoistische Remi. Voor de goede orde in de landen van Afrika waar nog wat te halen valt is alles al in bezit genomen door ‘rijke’ Westerse en Aziatische landen…

   4. Bosche draak

    Salty komt weer met d’r “muh Afrika”
    Ook maar eens stoppen met de ontwikkelingshulp dan?
    Als ze daar dan toch zo poepie rijk zijn en nul corruptie hebben en grandioos geniaal zijn dan moet dat toch helemaal goed komen?

    Oh wacht….

   5. Madpo

    Satty, waarom neem jij ook niet een paar van die `aardige`economische vluchtelingen in huis. Zet je adres even hierbij dan zorgen wij wel dat je eerste keus wordt in de verdeling.

  3. Meriadoc Brandebok

   Nee joh, alle Brexitters zonder reserve-plan zijn helden. Zij verdienen toch een speciale plaats in de hemel? Ze hebben een land een Europees samenwerkingsverband uitgeloodst zonder enig idee over vervolgstappen, maar het zijn helden! Nee hoor, die Tusk heeft helemaal ongelijk.

   Je citeert hem trouwens verkeerd. Waarschijnlijk opzettelijk.

  4. TheresaGeissler

   “Hadden wij maar zo’n leider.” Die zouden we kúnnen hebben als Geert wat minder solistisch werd, zijn partij maar zou openen voor de mensen, die hem zijn vertrouwen schenken, zoals nog steeds de normale gang van zaken is, bij alle democratieën, overal ter wereld, en ze niet alleen zien staan op het moment, dat ze even op hem moeten stemmen. Zijn inslag is verder goed, maar als hij organisatorisch zó bezig blijft, kan hij het vergeten, dat de PVV na een bepaald niveau te hebben gehaald, nog verder groeit. Johan Derksen sloeg de spijker op de kop met zijn “Bij de PVV kún je niet horen” en dat is juist essentieel, dat mensen het gevoel hebben, er bij te kunnen horen!
   En ik zeg dit zónder ook maar een greintje voldoening, want ik vind het alleen maar doodjammer, geloof me. Zijn terughoudendheid had in het begín een goede reden, maar had bestemd moeten zijn om gaandeweg te worden afgebouwd. Hij is er in doorgeslagen,wat de partij op den duur haar doorbraak èn haar toekomst gaat kosten; doodgewoon triest, maar U zult nog zien, dat dat te gebeuren staat.

   1. Van Havezaat

    Theresa, U bent veel te serieus over de heer Wilders.
    In mijn optiek is hij gewoon een politiek-chanteur.
    Hij speelt beide kanten van de politiek voortdurend tegenelkaar uit.
    Resultaat? Hij is nog steeds in de politiek.

  5. Julian

   Een verademing? Tsja smaken verschillen. Tusk heeft helemaal gelijk. Brexiteers hebben als een kip zonder kop geroepen om de Brexit zonder een plan hoe het eruit zou moeten zien. Farage gaat lekker zitten beuren in het EP eet zogezegd van de duivel. Polen heeft NOOT geen deel uitgemaakt van de Sovjet unie. Je weet ook al niet hoe het artikel eruit ziet en hoever Groot Brittannie in de EU verweven zit. Kortom je reactie is zoals de Brexiteers de Brexit wilden, zonder plan en als een kip zonder kop.
   Laat Salvani zelf de stranden op lopen of in de boot stappen om mensen terug te sturen of te laten verzuipen. Wat mij betreft is er altijd ruimte om echte vluchtelingen van gevaarlijke landen op te vangen. Andere mensen moeten op een humane wijze opgevangen en teruggestuurd worden.

 2. HendrikJan

  Inderdaad deze Salvini, heeft het bij het rechte eind.
  Welke Nederlandse partij, durft het zelfde te ventileren.

  1. Rien Noppen

   Wilders en Baudet durven dit soort populistische praat hier ook wel uit te braken maar doen dat gelukkig zo onbeholpen dan wel hysterisch dat slechts een kleine minderheid van onnozelen er politiek brood in ziet.

   1. HendrikJan

    Nee NOP, Wilders en Baudet worden gedemoniseerd door Rutte en Co.
    Salvani heeft de macht.
    Maar komt tijd komt raad.

   2. sjun

    Knijp nog maar even in je handjes dat Wilders er nog zit. Degene die na hem komt zou maar zo iets meer doordacht en raak kunnen communiceren en daarmee ook voor de massa verhelderen dat vooral beleidsruimte voor linkse dogma’s hun samenleving afbreekt en henzelf op kosten jaagt.

    1. Rien Noppen

     Ik ben inderdaad verheugd over de politieke incompetentie van Wilders en Baudet, sjun.
     Ik acht de kans overigens niet groot dat het mogelijk is politieke competentie te combineren met deze onnozele politieke boodschap. Iemand die politiek competent is zal ook inzien dat je er in Nederland met zo’n zwakzinnig verhaal niet komt.

     De Nederlanders is in overgrote meerderheid namelijk niet gek.

     1. ZiggyStardust

      Weet je wat Rien? We gaan het zien! De volkeren in Europa zullen duidelijk maken dat ze niet gediend zijn van Merkels 4e Reich.

     2. ZiggyStardust

      Dezelfde tekenen als in de jaren dertig kondigen zich weer aan. Een groot rijk, de joden krijgen weer de schuld vanuit links, en er wordt weer samengewerkt met een bepaalde jodenhatende religie waar ene A.H. ook wel oren naar had. Hier reageert iemand onder de naam Aytas, die de joden wil verhuizen. En dan maakt men zich zorgen over rechts georiënteerde mensen?? Rechts in Europa zal er alles aan doen om de volken, natiestaten en culturen in Europa te laten overleven en voortbestaan. We laten ons niet stilletjes vermoorden en uitwissen. Geen enkele cultuur is per definitie beter dan een andere cultuur, en dus zullen de Europese volken het ook niet accepteren om vervangen te worden door niet Europese culturen.

    2. Satty

     ‘Rechts ‘ breekt dat af. Er is hier maar 1 rechtse reageerder en dat is Spaanse kok. De rest is niet in staat voor zichzelf te zorgen, te laf dat toe te geven dus zoeken we een zondebok. Niet aan toe geven voor je het weet zit je weer aan leugens als we wisten het niet.

     1. ZiggyStardust

      Hoeveel verschillende namen heb je inmiddels? Lijkt mij vrij verwarrend. Maar ik ben iig prima in staat om op intellectueel gebied, lichamelijk gebied, emotioneel gebied en financieel gebied voor mezelf te zorgen. Waarom zou je een zondebok zoeken, als je de feiten gewoon in je schoot geworpen krijgt? Je zou je beter eens constructief op kunnen stellen ipv al die verwijten.

   3. DeBruijn

    Gelukkig helemaal niet denigrerend mensen onnozel noemen.

    Dit artikel gaat juist hierover dat veel mensen hypocriet zijn of voelde u zich aangesproken?

   4. Bosche draak

    Nop nop wil er graag eentje in huis nemen, wat zeg ik?
    Doe er hem maar een stuk of tien!
    Wordt mevrouw Noppen ook eens een keer goed onder handen genomen.
    En de kindertjes zijn bij hem in goede handen.
    “Staat de leeftijd op de klok dan zijn ze rijp voor de oude bok”

  2. Van Havezaat

   De heer Salvini is een Italiaan met ruggegraat.
   Hij verdient de steun van alle mensen in Europa die hun land terug willen hebben.

   Maar ruggegraat in Den Haag?
   Is niet meer in de polderpolitiek te vinden.
   Alles gebeurt in opdracht van Bilderberg en Soros met zijn Banksters & Onderwereld.
   Salut.

   Rusland is niet de vijand.

 3. sjun

  Ze willen vooral de cumulerende rekeningen van de hobby’s waarmee ze op de hoeken van de straten hun eigen goedmenselijkheid trachten uit te venten bij *anderen* parkeren.

  1. Original NL

   Je ziet bij de AFD dat dit zeer wel mogelijk is..en hoe zielig en dom de SPD en die Grünen zijn.
   Ik raad Geert aan eens een paar filmpjes van Alice Weidel en Pat Condell te bekijken of een speech van Nigel Farage… en leer daarvan!!!
   De huidige politiek ligt als een failliete boedel aan jullie voeten (Geert en Baudet) , als jullie hier nu geen gebruik van kunnen maken wordt het nooit meer iets!!

 4. Gerlos

  De linkse activisten in ONS LAND hebben ook nul komma nul vluchtelingen opgenomen, alleen een grote ben tegen heg rechtse blok want die deugen niet.

 5. Raveltje

  Heb al zo vaak gezegd dat ze die gelukzoekers zelf in huis moeten
  nemen.Echte vluchtelingen stellen geen eisen en zijn te arm om
  naar Europa te komen.
  Wij vonden het heel erg dat kinderen van gescheiden ouders
  op straat belanden en hebben hen opgevangen
  Ja,ook in Nederland is veel onrecht.
  En dan hebben ze een grote bek in hoe het in het buitenland
  moet
  Veel gebler en weinig wol.

 6. Raveltje

  Ik ben het eens met Salvini
  Eerst eigen bevolking .Dat die hun huis en werk houden,inkomen houden
  En eerste levensbehoeften en verzorgt worden
  Wanneer dat allemaal goed is dan kun je meehelpen voor andere landen
  Daarin zit het in ons land ook fout,altijd bezuinigen en duurder maken.

 7. Original NL

  Quote……Het zijn mensen met een goed hart. Ze willen graag het beste voor iedereen, waar dan ook in de wereld. Maar vaak verliezen ze de realiteit ook wel een béétje uit het oog…..
  Ik ben het gedeeltelijk met u eens…maar de realiteit een béétje uit het oog verloren is idd het understatement van de eeuw.
  Volledig wereldvreemd en naïef is de linkse deugrealiteit….kost je helaas wel je vaderland maar ach…

 8. poldi

  Wat is die Salvini een verademing tussen al die politiek correcte slapjanussen met Rutte voorop.

 9. Willem Bever

  En gelijk heeft ie; we zijn atlas niet

 10. Bes Tolen

  Wat de PVV en FvD niet kunnen bereiken door de boycot van de fascistoïde oude partijen, levert eens dubbel en dwars een correctie op of te wel de grootste ellende waar niemand meer bij gespaard zal worden. De linkse en christelijke idioten zijn al enkele tientallen jaren bezig dit land te slopen. Het idee van deze charlatans en banenjagers, die menen dat altijd alles goed gaat, is absurd.
  Eén ding is wel zo namelijk dat het land vroeger veel aangenamer was en als we alleen met de eigen bevolking hadden kunnen door gaan en het stelletje linkse idioten en de andere verraders tijdig hadden geboycot, wel ja dan was de toekomst een goede want daar waren we wel mee bezig. Maar helaas is de mars door de instituties door linkse extremisten geslaagd. Het is hoe zuur ook de waarheid. Uiteindelijk verdient de domste bevolking aller tijden hier, de afschuwelijke dictatuur, als ze die niet weerstaat.

  1. Dik

   “banenjagers”

   Beroepspolitici welke uitsluitend oog hebben voor macht en partijbelang.

   #stemzeweg

 11. Siemien

  Ik zal even uitéén zetten wie zich als eerste aanmelden:

  SATTY, AYTAS, ERNST, QUISPEL, KOOS VAN WINTEREN, RIEN NOPPEN, DUIJNDAM, DENDERMONDE, CJD, ONNO, ONSLOW, CODE134, MERIADOC BRANDEBOK(OCCULT FANTASIETJE) SPAANSE KOK, GUUS, TENGO, ELU, EU-KOK, KONG, BEUKMAN, FRITS JANSEN, ROSASOLIS, HENK-JANSEN, PROFESSOR ZONNEBLOEM, ADOLF HEINZ, ADOLF MEINOUD MARINUS, SVETLANA, BECKER, JOHNNY ROEST, SUZANNE, FORTIORI.

  Hier heb je ze allemaal in 1 x, deze migrantenlovers zouden niets liever willen dan hun huizen ter beschikking stellen..

  1. sjun

   De grondlijn tekent zich al af.

   1. Vit

    Hijs goed sjun!!!

   2. Rien Noppen

    Ik zie dat ons kleine stalkertje vannacht de slaap niet kon vatten.

    1. Vit

     Grinnik.

    2. Scarletti

     Hoeveel economische migranten heeft u al in uw nederige stulpje opgenomen heertje Nobby Noppen?

 12. HendrikJan

  Het wordt in Nederland steeds duidelijker, wat de moordpartij op Pim Fortuyn Nederland in politiek opzicht heeft gekost.
  Wie de trekker over heeft gehaald is bekend, de lengte van zijn straf en het vervolg hierop, geeft misschiend een aanwijzing wie oh wie.
  Na het demoniseren van Fortuyn, iedereen weet door wie dit gebeurde, zijn nu Wilders en Baudet aan de beurt.
  Ga zo door Nederland.
  Rutte predikt alleen maar tweedeling, dus de wedstrijd is voor hem al begonnen.

 13. nienke

  Dit moeten ze ook in Nederland doen!!!

 14. Arie B

  Ik vind het een verfrissing zoals het momenteel gaat in Italië. Het breidt uit als een olievlek, tot afgrijzen van de linkse popus.

  1. Rien Noppen

   Het land schoot recent in een economische krimp. Daarmee loopt ze voorop in Europa.

   Goed bezig daar.

   1. Scarletti

    Hoeveel economische migranten heeft u al in uw nederige stulpje opgenomen heertje Nobby Noppen?

    1. Rien Noppen

     Geen enkele, beste Scarletti.

     U?

     1. Scarletti

      Hé ik propageer niet dat anderen ze moeten opnemen. U doet niet anders

     2. Scarletti

      U bent altijd zo ruimdenkend en barmhartig! Waarom heeft u nog niemand in uw armen gesloten? Of bent u niet zo, en is uw houding alleen voor de bühne?

     3. Scarletti

      En toen was het stil……
      Uw hoge moraal geldt slechts voor anderen. Misschien bent u over de streep te trekken voor 2 uitgeprocedeerde minderjarige asielzoekertjes?

   2. Scarletti

    Toch wel minimaal 1 gezin, want u bent altijd goed bezig

  2. Meriadoc Brandebok

   Verfrissing? De nieuwe regering smijt met geld terwijl de staatsschuld torenhoog is. Van een verfrissing is werkelijk geen enkele sprake.

   1. Scarletti

    En u? Guus Brandebok? Hoeveel economische (of echte) vluchtelingen heeft u in uw huis opgenomen. Met uw zuivere moraal zult u toch wel iets gedaan hebben om deze arme mensen te helpen.

 15. Benny

  Salvini slaat hier precies de spijker op zijn kop. Daarbij is het wel zo dat Italië er economish niet goed voor staat., klopt, maar dat heeft het daar nooit echt gedaan. De Italianen kiezen er alleen voor om arm te zijn als Italianen door slechte economie, dan arm te zijn in een land dat al haar geld moet steken in het in leven houden van geluk zoekers uit Afrika die daarbij ook nog eens een regelrechte ramp zijn met betrekking tot vele facetten in het dagelijks leven…..criminaliteit woningnood cultuurverschillen

  1. Rien Noppen

   Italië staat er sedert Salvini economisch veel slechter voor. Hoe verklaart Benny dat?

   1. Siemien

    Maar hoe verklaart Rien Noppen dan dat Salvini de spijker op z’n kop slaat?

   2. Scarletti

    Dat hoeft Benny helemaal niet te verklaren aangezien het antwoord daarop zo klip en klaar als een klontje is en u het antwoord daarop zelf ook wel weet. Een retorische vraag dus waarop geen antwoord nodig is. Overigens u antwoord nooit op vragen van anderen die u niet uitkomen. Waarom heeft u bijvoorbeeld niet zelf een aantal asielzoekers opgenomen in uw huis?

    1. Rien Noppen

     Scarletti heeft kennelijk ook geen idee.

     1. Scarletti

      Nobby heeft vast wel eens over nagedacht over een paar alleenstaande minderjarige asielzoekertjes op te nemen. Echter was de prijs om z’n geweten te sussen te hoog. Buiten het plezier en de voldoening die hem deze daad zou opleveren, kampt hij met het feit dat hij er dan straks economisch gezien nog slechter voor staat dan het Italië van Salvini

    2. Scarletti

     Noppen moet in zijn eigen ogen wel een enorme egoïstische l..l zijn dat hij dat nog niet gedaan heeft. Hoe verklaard dhr. Noppen dat?

     1. Augustinyak

      Terwijl hij toch een riante hoekwoning bezit in Den Haag

     2. Scarletti

      Beste augustinyak dat klopt het adres is reeds vaker bekend gemaakt op dit forum. Een hele mooie “Hut…” voor haagse begrippen

 16. Piet51

  In huis nemen is een mogelijkheid om te laten zien hoe serieus je het migratievraagstuk neemt. Maar niet iedereen kan dat opbrengen of heeft de mogelijkheden. Ik begeleid als vrijwilliger jonge vluchtelingen tijdens hun asielprocedure. Dat gaat om taal- of studieproblemen, de NL-cultuur leren kennen, huisvesting zoeken. Huisvesting, inderdaad, want er zijn gelukkig genoeg Nederlanders die wel tijdelijk gedurende de procedure een jonge asielzoeker in huis willen opnemen, zodat die niet gedwongen wordt op een andere manier te leven met alle overlast van dien. Het vinden van die bereidwillige Nederlanders is niet vanzelfsprekend noch eenvoudig.

  1. Scarletti

   Beste Piet,
   Indien u het echt zou willen, zou u best iemand op kunnen vangen. Dan drinkt u maar een glaasje minder en deelt u uw slavinkje maar met iemand die helemaal niets heeft. Wanneer u daartoe niet bereid bent, gelooft u, net als alle anderen die hiertoe niet bereid zijn, niet in een opvang van asielzoekers in Nederland. Bent u dan een facist, racist of egoïst? Neen, driewerf neen. Echter de zelfbenoemde moraalridder Noppen, die zijn mond vol heeft over andere , is wel een enorme egoïstische l..l naar zijn eigen hoogwaardige standaarden

 17. Rien Noppen

  NU:

  Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht dat de Italiaanse economie minder hard groeit dan verwacht. Dat stelt de organisatie in een nieuw rapport over de economie van Italië. De Italianen verwachten een bbp-groei van 1 procent, terwijl het IMF een groei van 0,6 procent verwacht.

  Ook na 2019 lopen de verwachtingen uiteen. Volgens het IMF groeit de Italiaanse economie in 2020 en 2021 met minder dan 1 procent, Italië zelf gaat uit van een bbp-groei van 1,6 procent in 2020.

  Een lagere economische groei maakt het voor de regering lastiger om afspraken met de Europese Commissie na te komen over onder meer het terugbrengen van het begrotingstekort.

  Nog geen week geleden kwam naar buiten dat Italië in het slot van vorig jaar in een recessie is beland. De populistische regering die op 1 juni in Italië aantrad, voert een expansief begrotingsbeleid.

  De Italianen maken in hun vernieuwde begroting onder meer extra geld vrij voor een basisinkomen voor de armste Italianen, terwijl ook de pensioenleeftijd omlaag wordt gebracht. Volgens het IMF is dit niet de juiste manier om de economie te laten groeien.

  1. Siemien

   Matteo Salvini roept activisten: ‘Geef je adres, dan sturen we migranten naar je huis!’

  2. TD

   Rien Noppen:
   “Geef je adres en telefoonnummer, dan sturen we de migranten naar jouw huis!”
   Rien laat je hart spreken,je hebt bewezen voor illegalen door het vuur te gaan!
   Alhoewel in het forum,maar óók in het echt??

 18. PMG

  Nou, waar blijven de eindloze lijsten met adressen? Kom op dan, leuk kado voor de Kerst voor je vrouw, zo’n grote neger in huis!

  1. Van Havezaat

   En de buurvrouw daarbij gaan opmerken: nou ja, een grote Arabier is ook niet weg, zeg maar eens nee, dan dan krijg ik er twee!
   Salut.

   Rusland is niet de vijand.

 19. Christina

  Salvini……hadden wij hem maar als premier, beter als die slappe hap die we nu hebben zitten!
  En staatsschuld nog zo`n achterlijk onzin ding van die kwabbels in brussel, allemaal achterlijke onzinzooi!!!

 20. Van Havezaat

  “Vluchtelingen, Migranten, Asielzoekers, etc.” acties zijn naar mijn mening duidelijk geld makende ondernemingen. Ook de staat pikt een dikke graan mee maar dat wordt natuurlijk niet gezegd.
  Je zou de indruk krijgen de polderpolitici hun kiezersvolk moe zijn en zich maar een nieuw volk kiezen, legaal via de UNO.
  Wat een puinbak ze toch veroorzaken in het land! en zelf gaan ze schot-vrij vrolijk verder met hun polderpolitiek.
  Salut.

  Rusland is niet de vijand.

 21. Heras

  Ik mag die man wel. Wat een moed om tegen de stroom in te zwemmen. Dat vind ik overigens ook van Wilders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.