Man gemarteld met boormachine voor het oog van 4-jarige dochter – Daders hadden ‘Noord-Afrikaans accent’

Een Drentse man uit Drouwenerveen is gemarteld met een boormachine. Hij zou in zijn buik en knieën zijn geboord door drie overvallers. Dat meldt de NOS.

Het gaat om een overval op een woonboerderij op 10 februari in de avond. Drie overvallers, die Nederlands spraken met ‘mogelijke een Noord-Afrikaans accent’, hadden zich verkleed als arrestatieteam. Bivakmutsen, kogelwerende vesten, vuurwapens, noem maar op! Alles hadden ze bij zich.

Ze forceerden de deur en begonnen het slachtoffer een uur lang te mishandelen met een boor terwijl z’n 4-jarige dochtertje toe moest kijken. Vermoedelijk werd er in z’n buik en knieën geboord, maar hier laat de politie nog niets over los.

Voor zover bekend hebben de daders niets uit het huis meegenomen. Vermoedelijk ging het om cryptomunten zoals bitcoin. Het slachtoffer had namelijk mogelijk veel geld verdiend aan die handel, een huis in Italië gekocht en veel auto’s met Poolse en Bulgaarse kentekens bij huis staan.

Het is zo’n ontzettend raar verhaal. Hoe komen mensen aan zo’n compleet arrestatieteam outfit? Waarom juist zo’n outfit als je toch ’s nachts in gaat breken, was dan een bivakmuts en donkere kleding niet genoeg? En wat probeerden ze nou te bereiken, want die moeten toch ook wel hebben geweten dat dergelijke cryptomunten niet zo één-twee-drie kunnen worden overgemaakt als er in de eigenaar is geboord?

In Opsporing Verzocht is er aandacht aan het voorval besteed en dit leverde al snel vijftien getuigen op. Over de daders is helaas nog niets meer bekend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Rien Noppen

  Gelukkig, de kans is groot dat we met moslims te maken hebben.

  Dat is een hele opluchting!

  1. BB

   Zucht…

  2. BB

   @Rien Noppen

   Is dit nu echt wat je uit dit verhaal haalt?
   Dan ben je echt goed ziek.

   1. edoc431

    Noppes is een verwoed moslimlover liever niet met hem in zee gaan .

  3. Arie B

   Dat is toch geen nieuws Rien. Je zult het met pijn in je hart hebben aangezien. Ik kijk er niet naar (npo) maar ALS ik het zou zien had ik hartzeer voor het slachtoffer (voor de goede orde: degene zonder noord-Afrikaans accent). Dat is een verschil tussen jouw en mijn beeld.

 2. Vit

  Die zijn er heel creatief in.

  1. Rien Noppen

   Je kunt de Koran lezen als een handleiding voor een boormachine.

   1. Vit

    Of een tank met rupsbanden.

   2. sjun

    De overleveringen rondom Mohammed hadith en soenna bieden hele aardige tafereeltjes ter inspiratie. Lees maar eens hoe creatief Kinana, de schatbewaarder van Khaybar gemarteld werd (Ibn Ishaq, The Life of Muhammad, vert. Guillaume, Oxford UP, 1955, p. 515; Tabari, volume. 8, blz. 122-123). Voordeel van deze uitgave is dat er nog geen politiekcorrecte censor over de vertaling gegaan is om te voorkomen dat meer mensen in de gaten krijgen welke culturele verrijking er zoal op vrijdagmiddagen wordt aangereikt. Maar ook de marsorders uit soera 5:33 liegen er niet om. Dat mensen die dit met de paplepel kregen ingegoten varianten op dat gedrag laten zien om eveneens aan door anderen verdiend geld te komen verbaast natuurlijk niets.

    1. Rien Noppen

     Daar staat tegenover dat de christen weer goed waren in het oprichten van brandstapels voor ketters en het organiseren van pogroms en Holocaust voor Joden.

     1. Rien Noppen

      christen = christenen

     2. sjun

      Was dat ondanks of dankzij de Christelijke overleveringen?

     3. Roughwood

      Christentuig: dat was eens = het verleden. Islamogajes: actuele realiteit = het heden! Gaat u deze actuele realiteit en de daaruit voortvloeiende hedendaagse problematiek eens onder ogen zien! Maar ja, Quisling en onwelgevallige realiteit gaat niet samen.

     4. Rien Noppen

      Een beetje domme vraag, sjun.

     5. BB

      ‘Ja, maar jij..’

      Wat een onzin.

      Zielig figujr.

     6. BB

      Figuur

     7. Koos sssss

      Linkse lulkoek.

      De guillotine draaide overuren om jan-alleman een kopje kleiner te maken in Frankrijk. Dat was kort na de effectieve scheiding van kerk en staat. En dan niet het kerkelijke deel.

      De holocaust is in het leven geroepen door een regime, dat zwaar onchristelijk was.

      Nog even los van de prestaties van linkse pareltjes als Stalin, Mao of Pol Pot. Om er eens 3 uit te lichten.

     8. Madpo

      Het gehele christelijke geloof is vanaf 300 honderd jaar na de dood van Jezus een enorme bloedplas geweest. Hun egoìstische opvattingen hebben het volk honderden jaren uitgebuit en leeggeroofd. Het was allemaal niet genoeg want ook onze kinderen moesten worden gefustreerd door de pedo/club. Het is niet meer van deze tijd, het heeft geen bestaansrecht meer. Jezus is voor niets aan het kruis vermoord.

 3. Dik

  Noord-Afrikaans accent?

  Verrassend?

  1. Rien Noppen

   Nee, natuurlijk niet, Nederlanders kunnen geen boormachine vasthouden.

   1. Anthony2

    Hoe zou het kind van 4 jaar dit drama beleeft hebben, en het slachtoffer hoe zou het daarmee gaan?

   2. joker

    @ Rien Noppen.
    Als ik de totaal zieke reacties van je lees kan ik alleen maar concluderen dat je écht niet spoort, afwijkend gedrag vertoont en een ziekelijk drang tot zelfdestructie laat zien.
    Een bezoek aan een goede psychiater lijkt mij hoognodig; hierna zou opsluiting in de isoleer een optie kunnen zijn.
    Ik heb diep medelijden met mevrouw Noppen. (zo die al zou bestaan !)

    1. Top

     Aldus, sprak de glibber Noppen, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn laatste zin voor vandaag, zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
     Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

   3. Bosche draak

    Nutteloze mensen als u misschien niet, maar durf niet voor ons te spreken ja?
    Miezerige worm dat je bent…

 4. Ritter

  De illegale migranten nemen niet alleen hun religie maar ook hun mentaliteit mee naar Europa.

  Het gevolg daarvan is dat veel gevangenissen in Europa vol zitten met mensen uit die regio.

  Ook dit is een gevolg van de massale illegale migratie naar Noord/West Europa.

 5. NoDoubt

  De kansenpareltjes van Rutte. Het verdrag van Marakesh levert ons gelukkig nog 2 à 5 miljoen van deze hoogopgeleiden. Een verrijking van de multiculturele samenleving. Gelukkig gaan we er niet op achteruit want ze eten niet mee van al onze voorzieningen. Dus uw AOW en pensioen zijn niet in gevaar, laat staan dat de zorgkosten gelukkig niet omhoog zullen gaan want GL wil graag deze mensen in NL en GL heeft aangegeven dat ze ze gaan onderhouden en de mensen die NL hebben opgebouwd mogen als ze 70 zijn ‘vrijwillig’ euthenasie plegen want dan bent u overbodig.

  1. Niet L niet R

   Perfect weergegeven!

 6. Tante Sidonia

  “Discriminatie!!!
  Wij, rovende, verkrachtende cultuurverrijkende geitenneukende Marokkanen kennen niet de handleiding lezen!
  Wij doen het met een hamer!”

 7. Vrijedenkert

  Gewapende overval, zware lichamelijke mishandeling, marteling, verboden wapenbezit, geestelijke mishandelen van 4 jarig kind oftewel praktijken die zelfs IS niet zouden misstaan… Grote kans dat slachtoffer invalide blijft voor de rest van zijn leven. Strafmaat voor dit soort zware misdaden zou moeten worden aangepast in Nederland en dit soort criminelen bestraffen met minstens 30 jaar tot levenslang!

 8. Marija

  De barbaren zijn al ruimschoots aanwezig.
  Mijn heer hoe lossen we dit op.

  1. Rien Noppen

   Als iedereen een boormachine aanschaft, zou dat helpen?

   1. springmaarachterop

    Nou een vuurwapen lijkt mij wel handig om ons te beschermen tegen dat ongedierte met een Noord Afrikaans accent!

    1. Arie B

     Het is tegenwoordig een omgekeerde gevangenis. Je hebt thuis tralies nodig om het ongedierte buiten te houden. Buiten loopt het geboefte met Glocks achter de broekriem.
     Bij elke inleveractie komt er van alles en nog wat aan wapens terug. Als je de juiste paden kent is het kinderspel eraan te komen. Ik ga niet weerloos afwachten in ieder geval.

   2. sjun

    Een zwarte hond schrikt meer af.

    1. Arie B

     Nu discrimineer je! Mijn witte Zwitserse herder kan het ook!

     1. sjun

      Volgens Mohammedaanse overleveringen huist de duivel in een zwarte hond.

      Sahih Muslim 1137/265(510)
      De overlevering door ‘Abdullah bin As-Samit van Abù Dharr zegt: ”De Boodschapper van Allah zei:’Wanneer iemand van jullie het offergebed brengt, wordt gekeken of deze iets voor hem heeft dat lijkt op de achterkant van een rib- lendestuk, zo niet, dan zal zijn gebed onderbroken worden wanneer een aap, een vrouw of een zwarte hond voor hem passeert’” Ik zei: “O Abù Dharr! Wat is het verschil tussen een zwarte hond, een rode en een gele hond?” Hij zei: “O zoon van mijn broeder, ik stelde de Boodschapper van Allah dezelfde vraag en hij zei: ‘De zwarte hond is een duivel’”

     2. Madpo

      Ik heb een Maltheser, die als ik hem wakker maak vergelijkbaar is met een duivel. Hij heeft het echt op indringers, die ik vervolgens voor mijn Maltheser moet beschermen.

   3. Madpo

    Die hebben we wel allemaal, maar we zijn nou eenmaal een stuk laffer als deze criminele mafkezen.

 9. Niet L niet R

  Vele hebben gewaarschuwd tegen de open grenzen!
  Frauw Merkel en de hele linkse elite in Nederland hebben honderdduizenden binnen gehaald, en dit is een van de resultaten, ook al zal de gladjanus van Rutte er wel een verklaring voor hebben!
  De komende verkiezingen aangeven, dat wij de gewone mensen het zat zijn!

  1. Satty

   Wij hebben jullie gesmeekt om van het Afrikaanse continent te vertrekken. We hebben er organisaties als maumau voor opgericht, die werden in concentratie kampen gegooit onder het mom van leugens, de leugens zijn uiteindelijk pas in 2003 als leugens erkend. Dit zijn de gevolgen van jouw rijkdom.

   1. TD

    Afrikaanse continentAfrikaanse continentAfrikaanse continentAfrikaanse continentAfrikaanse continentAfrikaanse continentAfrikaanse continent
    corrupte dictatorscorrupte dictatorscorrupte dictatorscorrupte dictatorscorrupte dictatorscorrupte dictatorscorrupte dictators

   2. toetssteen

    @Satya
    Nord Afrika is in bezit genomen door Arabieren! De Kopten, de Riffijnen, dat waren de oorspronkelijke volken.

   3. BB

    Ah, nu begrijp ik het. Deze meneer is het zelf schuld?
    Had hij maar moeten luisteren toen men zei: ‘ ga van het Afrikaanse continent af’.

   4. Gewoonomdathetkan

    Satty een dommer iemand als jij bestaat niet .
    Zo fucking dom .
    Jou neemt niemand serieus.

 10. Anthony2

  Ongelooflijk wat een smeerlappen….. hoop dat ze snel opgepakt en berecht worden dan geen taakstraf a.u.b. maar een langdurige gevangenisstraf.

  Bij de allereerste reactie worden er al weer moslims bij gehaald trouwens…Waarschijnlijk om reacties uit te lokkken. Maar hier gaat het om wrede gestoorde barbaren.

 11. Eugenie de la Fleur

  Dit lijkt me een heel vergezochte verhaal. Knap dat ze wisten te achterhalen dat ze een noord Afrikaans accent hadden. Is er ook al iets bekend over het dialect 🙂

  1. sjun

   Murks ligt in de rede maar we wachten eerst het onderzoek maar eens af.

 12. santiago

  Eigen schuld. Hij zal wel niet goed geluisterd hebben naar de boys en wie niet horen wil….

 13. TD

  ‘mogelijke een Noord-Afrikaans accent’
  Het zullen waarschijnlijk wel weer lui zijn met migratieachtergrond,import figuren deze willen enkel makkelijk geld, gratisgeld, en vooral niet werken voor de centen!

 14. Satty

  Hopen dat ze dit tuig snel pakken.

 15. HendrikJan

  Als dit signalement klopt is het toch gewoon de standaard in Nederland.

  Kort gezegd het verbaast toch niemand.

  Met dank aan de Kabinetten vanaf Joop den Uyl.

 16. marco1

  Mijn onderbuik zegt me dat er iets meer achter zit. Maar de onderbuik is een slechte raadgever.

 17. Veteraan

  Whats new ?
  Dit gebeurd steeds vaker, Marokkanen hebben dit al een tijdje als handelswijze en de rest van die terroristen uit andere landen doen gezellig mee.
  Het wordt de komende jaren alleen maar meer gewelddadig.
  En waarom ?
  Gewoon omdat het toegelaten wordt, omdat het hier kan.

 18. Holysmoke

  Bedankt weer linkse nsb, weer 2 levens verwoest

 19. Gerlos

  Wat is het toch een verrijking onze MULTI CULTI SAMENLEVING.

 20. Lay down your souls to the gods rock and roll

  “Knap dat ze wisten te achterhalen dat ze een Noord Afrikaans accent hadden. Is er ook al iets bekend over het dialect??? Links stopt de kop weer eens in het zand zoals gewoonlijk, ik haal de speech er maar weer bij van wijlen Pim Fortuyn, door links O zo gehaat en door rechts O zo populair ;
  “GVD!!! in mijn stad Marokkaanse jongens, Turkse jongens, die niet die Turken en niet die Marokkanen beroven, maar u en mij oude vrouwtjes. en de politie wat doen ze?? GVD!!!! NIKS, die zeggen als je dat zegt discrimineert u. En dat verwoord ik van het Nederlandse volk en ik sta ervoor”
  We zijn nu bijna 17 jaar verder ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn??????????????????????????
  anno 2019 mag het nog steeds NIET!!! benoemd worden. Wout had beter het volgende er kunnen neer zetten :
  “Man gemarteld met boormachine voor het oog van 4-jarige dochter- Daders hadden ‘Noord-Nederlands’ accent. Dan komt het wat minder hard over voor de 5e colonne. In dezelfde speech zei Fortuyn ook nog van : “Dan maar ik afgemaakt, Okay!! prima!!, maar het probleem meneer dat blijft,” ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????????????? anno 2019 het probleem is er dus nog steeds. Het is eentonig maar Fortuyn had een sterk vooruitziende blik, tot nu toe komt alles uit. Het land gaat inderdaad naar de verdommenis.

  1. biggeorge

   klopt helemaal, islamieten die dit soort dingen doen pakken altijd liefst Nederlandse oudjes (lekker makkelijk en weinig weerstand). Ze pakken hun eigen soort niet maar de christelijke varkens want daar heeft niemand in de islamitische hoek problemen mee. De lage straffen die (als ze al gepakt worden wat ook niet vaak gebeurd) uitgedeeld worden zorgen dat ze geen enkele reden hebben om het niet te doen.

 21. Koos sssss

  Het zijn overduidelijk weer eens Marokkanen geweest, de protegees van ons politiecorps.
  Dus dit gaat nooit opgelost worden.

 22. Gewoonomdathetkan

  Rien noppen je bent een ziek persoon.
  Wat hoop ik dat jij je mannetje ooit tegen komt.
  Ik hoop dat ik dat mag zijn .
  Laffe hyena hond dat je bent.

  1. Dik

   @Gewoonomdathetkan: Jouw reactie(s) zijn alleen maar kolen op zijn vuur, hij vindt het prachtig! Waarom zou je meewerken aan zijn weerzinwekkende spelletjes?

 23. biggeorge

  het trieste met dit soort overvallen is dat als de daders gepakt worden (wat ook niet vaak gebeurd ) de strafmaat zo laag is dat ze binnen 2 jaar weer voor de deur staan.

 24. Troelstra

  Die allochtone daders doen behoorlijk aan etnisch profileren bij het uitzoeken van hun slachtoffers valt me op.

 25. Madpo

  Even voor de duidelijkheid, want het stemlokaal is weer dichtbij, deze ellende voor onze eigen burgers is geìmporteerd naar ons leefgebied door de ongekozen en dronken idioten van de EU. Dat we dit even niet vergeten want eens zal er toch verantwoordelijkheid voor deze crime moeten worden afgelegd!! Vergeet niet de namen, Juncker, Verhofstad, Tusk en Timmerman!!

  1. Dik

   #stemzeweg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.