Nieuwe website: www.defoutenvanVVDrutte.nl

Er is sinds gisteren een zeer bijzondere site in de lucht. Zelfstandig ondernemer (MKB-detaillist en vastgoedbeheerder) R. v. Gemert uit Zwijndrecht heeft een site laten bouwen en online gezet: www.defoutenvanVVDrutte.nl. Hier staan een heleboel misstanden die de VVD onder Rutte begaan heeft. En nog steeds begaat.

De naam van de site zag u hierboven al staan. Deze bevat meerdere tegels waaronder u overzichtelijk kan zien wat ons zoal is geflikt de afgelopen tien á vijftien jaar. En wat er nog aan komt. U ziet daarmee wat voor partij het eigenlijk is. Het is een interactieve website, waarop lezers ook nog hun mening kwijt kunnen. Niet-gecensureerd, dus dat lucht lekker op!

Er staan meerdere feiten op die veel kiezers ongetwijfeld vergeten zijn. Of in het geheel zelfs niet eens weten. Maar even rondsurfen is buitengewoon ‘verfrissend’. De bedoeling is dat de site breed gedeeld wordt, door heel Nederland, om de VVD een grote klap te geven. Dus maak al uw familieleden, kennissen, vrienden, en collega’s erop attent en vraag al die mensen het ook weer te delen! Vooral als u of iemand een VVD-er kent…

Twee maanden geleden raakte R. v. Gemert enigszins bekend door een kritisch artikel over het Forum voor Democratie, hier op deze site, waarbij hij publiekelijk zijn lidmaatschap van die partij opzegde. Het stuk maakte veel tongen los en is bij ons enkele tienduizenden keren gelezen. In een persoonlijke reactie naar ons vertelde V. Gemert ons dat het overgrote deel van de mensen die reageerden het in meer of mindere mate inhoudelijk met hem eens bleken te zijn. Velen verdachten hem ervan een linkse trol of VVD’er te zijn. Die beide kampen (of zijn ze tegenwoordig hetzelfde?) kunnen we met deze site in aanschouw in ieder geval wegstrepen. V. Gemert is in ieder geval blijkbaar geen VVD’er…

Dus kijken allemaal! En delen! En heeft u zelf nog tips, geef die dan aan de site-owner door!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Wie kritiek heeft op Forum voor Democratie wordt uitgemaakt voor trol. Ja, dat liedje kennen we.

  Populistisch rechts – uitzonderingen als de DDS-redactie daargelaten – is van nature buitengewoon intolerant en totalitair ten opzichte van andersdenken. Dat is de essentie: zij kan, of wil, niet omgaan met meningen die niet overeenkomen met hun eigen dogma’s.

  1. Gekko

   Nee hoor, Guus, een trol is iemand die continue loopt te treiteren en te zuigen. Daarom zijn Rien Noppen, Spaanse kok, Meester Aap en Eugenie Muurbloempje echte trollen. En jij niet. Jij bent gewoon een sulletje.

 2. Buzz68

  Naar mijn mening staat FvD juist wel open voor kritiek. Kritiek zet aan tot nadenken. Weet je nog dat Baudet even een minuutje stil viel in tweede kamer. Ook politieke tegenstanders zeggen wel eens iets wat, waardoor je je mening of standpunt moet bijstellen (helemaal niet erg).
  Niks te maken met zwakke knieën; gewoon voortschrijdend inzicht.
  Andere partijen hebben zich begraven in vooringenomen stellingen. RoboJetten is hiervan het meest duidelijke voorbeeld.

  1. Rien Noppen

   “Weet je nog dat Baudet even een minuutje stil viel in tweede kamer. ”

   Ja, dat noemen we met de mond vol tanden staan.

   1. TD

    “met de mond vol tanden staan”
    E zijn in de 2e kamer vooral mensen die heel veel en snel spreken zonder pauzes,maar er klopt enkel niets van het gezegde of het is gelogen,zoals Rutte!
    Baudet denkt grondig na voor hij spreekt,om niet dezelfde fouten als Rutte te maken!

    1. Rien Noppen

     Dan is het verbazingwekkend dat er zoveel factfree nonsens uit zijn mond komen.

     1. DeBruijn

      Dan is hij zeker familie van jou, ik heb al genoeg onzin gelezen die heel makkelijk te weerleggen was of het feit dat je een onsamenhangende antwoord geeft en je al niet meer weet wat jezelf gezegd hebt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.