CDA-burgemeester Krimpen aan den IJssel op het matje geroepen: maakte vergelijking tussen nazi's en Baudet

Geen categoriemrt 24 2019, 17:00
Je wordt hier toch kotsmisselijk van?
Ja, dit zijn dus drie artikelen achter elkaar over linkse gekken die vreselijke dingen roepen over Thierry Baudet, maar blijkbaar is er momenteel echt sprake van een overvloed van dit soort idioterie. De CDA-burgemeester van Krimpen aan den IJssel is nu op het matje geroepen door de fractievoorzitters van de gemeenteraad omdat hij op Facebook duidelijk maakte wat zijn mening is van Thierry Baudet en Forum voor Democratie.
Zo schreef Vroom:

"Iemand zei tegen me dat de elite geen boeken leest. Ofzo. Dus heb ik wat boeken die ik voor m’n studie doornam maar weer op de leesstapel gelegd. Kijken of ik er nog weer wat van op kan steken."

De boeken die hij vervolgens laat zien? Allemaal fascistische en nazistische werken.
Natuurlijk konden lang niet alle burgers die post waarderen. En dus reageerde meneer Vroom als volgt:

"Vervolgens heb ik daar wat boeken bij elkaar gezocht, want ik voel me aangesproken door de teksten die Baudet deze week in zijn overwinningsspeech liet horen. Daarin sprak hij badinerend over de elite en dat die geen boeken zou lezen. Nou ik heb er wat bijeen gepakt en daar een foto van gemaakt. Niets meer, niets minder."

Met andere woorden, hij herhaalt voor de duidelijkheid nog maar eens dat Baudet in zijn ogen een nazi is -- en dus levensgevaarlijk.
Dit is dus waarom de elite wil dat burgemeesters benoemd worden. Zo'n CDA-gek zou immers geen schijn van kans maken als er verkiezingen voor nodig waren.
Oh, Sybrand Buma, krijgen we nog een oproep om deze malloot uit de partij te gooien? Of vinden jullie het wel prima dat de partij bevolkt wordt door dit soort gevaarlijke onruststokers?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten