Geert Wilders keihard over gearresteerde Baudet-bedreiger uit Nijmegen: “21 jaar de cel in, daarna 21 jaar het land uit!”

“Aanpakken dat linkse tuig!”

Zo, Geert Wilders is helemaal klaar met de linkse gekkies die denken dat ze niet-politiekcorrecte politici vrijelijk kunnen bedreigen. Als reactie op het nieuws dat de politie een 21-jarige vrouw heeft opgepakt — zij was degene die riep dat mededonstranten “paf” moesten roepen als ze Thierry Baudet dood wilden schieten — laat hij namelijk weten dat zij wat hem betreft 21 jaar lang de gevangenis in moet… en daarna 21 jaar lang het land uitgezet moet worden. Weg ermee, is zijn devies:

Natuurlijk kan ieder weldenkend mens het hier alleen maar mee eens zijn. Deze vrouw is overduidelijk een gevaar voor de samenleving. Ze komt uit dezelfde extreemlinkse hoek als die andere moordenaar, Volkert van der Graaf: extreemlinks. Deze mensen moeten buitengewoon serieus worden genomen omdat ze in het verleden bewezen hebben bereid te zijn om hun idiote, extremistische denkbeelden in de praktijk te brengen. Wat inhoudt: om rechtse politici van het leven te beroven.

Daarom is het niet alleen goed dat deze vrouw is opgepakt, maar moet ze nu ook hard gestraft worden. Het kan en mag niet zo zijn dat dit soort types hier met een lage boete mee wegkomen. Nee, pak ze aan, en maak ze dat a) dit soort wangedrag nooit getolereerd wordt en b) dat ze nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Overigens is het natuurlijk ook tijd om de Anti-Fascistische Actie (AFA) officieel tot terroristische organisatie te benoemen. Dat is het namelijk. Die mensen wilden geen afstand nemen van deze vrouw, en zijn dus net zo schuldig als zij. Ook zij willen geweld gebruiken — of dreigen ermee — om hun politieke doelen te verwezenlijken. En laat dat nou net de definitie van ‘terrorisme’ zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. Gekko

  Als het 21 dagen in de bak wordt, is het al heel wat. Zelfs de echte moordenaar kreeg minder dan 21 jaar (die liep na 12 jaar al weer vrij rond).

  1. Siemien

   Ik denk een voorwaardelijk taakstrafje met een proeftijd van 6 maanden en na hoger beroep vrijspraak en schadevergoeding voor deze mevrouw, dat denk ik eerder..

   1. DirkSteen

    Langleve onze “gerechtelijk macht”, maar niet heus!!!

  2. Gekko

   Wow, zat ik er nog naast!

   21 dagen in de bak is 21 uur geworden.

   De opgepakte bedreiger loopt alweer vrij rond. Moet nog wel voorkomen, maar zal niet meer dan ern taakstrafje krijgen. Ik schat zoiets als 60 uur.

 2. Rien Noppen

  “Natuurlijk kan ieder weldenkend mens het hier alleen maar mee eens zijn. ”

  Dus Michael vindt als weldenkend mens dat we deze vrouw een celstraf van 21 jaar moeten opleggen om haar daarna het land uit te zetten.

  Misschien nog even weldenkend nadenken.

  1. Siemien

   Ja Rientje nou word jij natuurlijk om je oortjes geslagen met termen die jij ook altijd gebruikt om even aan te zetten tot de communicerende zuigende vaten

  2. Ego-non-solus

   Rien, uw bijdragen doen mij zelden aan een denkend mens denken, laat staan aan weldenkend.

   1. umhnz

    Zegt dat iets over u of over Rien?

    1. Peter Oudshoorn

     Blijf je ons de hele dag vervelen met je sukkelige brugklashumor, Spaanse?

    2. Ego-non-solus

     Zegt u het maar. Het leven heeft mij zeer begunstigd en ik heb daarom ook geen behoefte aan bevestiging door anderen. Maar als u over mij iets wil zeggen mag u dat gewoon doen!

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik vrees dat het inderdaad iets over jou zegt, ego-non-solus. Geen weldenkend mens kan het met Wilders eens zijn, even los van dat hij niet op de stoel van de rechter mag gaan zitten.

      Dat laatste is trouwens steeds meer een puntje van aandacht: als er iemand wordt opgepakt weet Wilders te vertellen welke straf er moet worden uitgedeeld. Hij lijkt de scheiding van de machten niet te doorgronden.

      Rien heeft gewoon gelijk.

     2. Ego-non-solus

      Mijnheer Brandebok

      Fijn dat u dit meedeelt. Nu is uw wereldbeeld het mijne niet en uw stijl evenmin. Maar ik gun ieder mens zijn eigen narratief. Wat ik wel jammer vind is dat sommigen menen die op iedere blog meermalen te moeten melden.
      Ik vraag me wel eens af waarom de reacties op Elsevier 1000x interessanter zijn om te lezen. Elsevier slaagt er wél in om hatelijk bedoelde reacties te verwijderen en de discussie inhoudelijk te houden. Een keer is dit het einde van DDS wat ik persoonlijk zou betreuren.

     3. Siemien

      Rientje moet gewoon zijn zuigende islamitische mondje houden, het word tijd dat straffen voor doodsbedreigingen exorbitant worden verhoogd laten we eens beginnen met 8 jaar

     4. Meriadoc Brandebok

      Dit heeft niets met wereldbeelden te maken, ego, maar veeleer met pure logica. Men sluit/verbant iemand niet voor 21 jaar vanwege bedreiging. Tenzij je dat bij elke bedreiger wilt doen, maar dan vrees ik dat je celruimte te kort komt.

      De straf voor een daadwerkelijke msdaad moet dan ook worden verhoogd. Dat wordt dan 21 jaar opsluiting/verbanning voor bedreiging, 41 jaar opsluiting/verbanning voor het toebrengen van letsel, 61 jaar voor mishandeling, 81 jaar voor doodslag en 101 jaar voor moord. Meerdere moorden is dus 201 jaar opsluiting en verbanning.

     5. Meriadoc Brandebok

      121.

     6. Gekko

      Rekenen met Guus Geluk. Hij komt, via onnavolgbaar rekenwerk, uit op 121.

      Mis knul, het is 112. Dat is het nr. dat jij direct moet moet bellen. Vraag naar de GGZ, dan komen ze je ophalen met het busje.

     7. Meriadoc Brandebok

      Rot op met je getreiter, zieke trol.

     8. umhnz

      Laat lopen Merijn.
      Ledigheid is zijn troef

     9. Meriadoc Brandebok

      Inderdaad, ik liet me uit de tent lokken.

      Excuus.

    3. Top

     Het zegt meer over ‘U’. Het is je ‘holmaatje’ natuurlijk, dus neem je het voor hem op. Ook lid van Martijn?

  3. FJ

   Eindelijk wordt links ook eens aangepakt bij het bedreigen van politici.
   Anderen zoals CDA, D66 en die idioot van de UU demoniseren voor de vuist weg iedereen die een andere mening erop nahoudt.
   Deze temeier (sorry maar meer kan ik er niet van maken, uitschot van de eerste orde en Noppie niet te vergeten jouw kameraden) is als eerste aan de beurt.

  4. biggeorge

   Gewoon een flinke celstarf voor dat linkse hippie tuig!!

  5. Top

   Blablabla. Blaaskaak!

 3. Heras

  Ze zouden er goed aan doen, om de organisatoren aan te pakken en de geldstromen stopzetten. Dat zo’n dom mensje nu geslachtofferd wordt is alleen symptoombestrijding.
  Als je onkruid wilt bestrijden moet je bij de wortel zijn en niet alleen bij de takken.

  1. Siemien

   Te beginnen om dit “volwassen” dom mensje als voorbeeld te stellen.

  2. tomygun

   Oops Heras dus alle uni`s sluiten geen belasting geld meer
   daar heen .
   Ok kan ik mee leven om Nederlande weer gezond temaken .

 4. umhnz

  Zou Geert Wilders er ooit van gehoord hebben dat de politiek zich niet direct met de rechtspraak dient te bemoeien.
  Indien Wilders de strafmaat in Nederland gewijzigd wil hebben, dient hij dit via zijn werk als volksvertegenwoordiger door een wetsontwerp in de 2e kamer in stemming te brengen.
  Dat is zijn werk.

  1. Rien Noppen

   Wilders beseft in de Nederlandse politiek slechts de rol van nar te kunnen spelen. De man plaatste zich al een tijd geleden buiten elke redelijke discussie.
   Gelukkig krijgt de kiezer dat nu ook door.

   1. Robert75

    Wilders oordeelt zo hard omdat Wilders weet wat het is. Die krijgt tientallen zo niet honderden dreigmails per dag mer nog wel ernstigere bedreigingen als Baudet. IK zou jouw wel eens willen horen als je al 15 jaar bedriegt wordt zonder dat daar tegen opgetreden wordt.

    Buiten dat vraag ik me ook af hoe er gereageerd zou zijn als dat mens had gezongen als je Wilders dood wil schieten zeg dan paf. Dan weet ik bijna zeker dat er geen haan was geweest die er na gekraaid had. Dan waren we overgegaan tot de orde van de dag.

  2. Duke

   Als andere politici zich mogen bemoeien met strafzaken, waaronder een Minister en burgemeesters in de zaak tegen hem, dan mag Wilders dat ook. Meten met twee maten is populair tegenwoordig, maar het blijft hypocriet.

 5. C.A.Barstow

  21 jaar de bak in en daarna uitzetting dat gaat het natuurlijk niet worden,
  een stevig voorbeeld neerzetten dat zou al heel wat zijn.
  Aangezien het justitieel apparaat een links verpest bolwerk is zal dat stevig voorbeeld er ook niet van komen, we mogen blij als ze er met een paar uurtjes taakstraf vanaf komt.

  Stem in mei ook op FvD!

 6. Vit

  Gaat een beetje lastig als het een volbloed Nederlandse is.

  1. umhnz

   Vit, je kunt toch niet van een Nederlands politicus verwachten dat hij op de hoogte is van de Nederlandse wetgeving.
   Dat zou toch al te zot zijn.

   1. Peter Oudshoorn

    Tjonge, jonge, ben je nu echt zo dom dat je niet in de gaten hebt dat Wilders niet als politicus reageert maar persoonlijk, en bovendien even doorborduurt op de 21-jarige leeftijd van dat linkse ongedierte?

    Ja, inderdaad met je zo dom. En humorloos. Want links heeft geen gevoel voor humor. Kijk maar naar je baasje Noppen.

    1. umhnz

     U heeft gelijk.
     Uw humorvolle benadering van mijn posting is als een voorbeeld voor velen.
     Hij was leuk, gevat en voor op een tegeltje.
     Wilders reageert niet als politicus, hoe krijgt u het verzonnen, echt hilarisch.
     Ik ga nog veel van uw humor leren.

     1. Peter Oudshoorn

      Aangezien jij aankomend-aspirant-assistent-hulpmedewerker in de humor bent en dyslecticus bovendien, heb jij inderdaad nog veel te leren. Goed opletten dus!

    2. Top

     Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering gelukkig niet hoog genoeg voor.

 7. Pescador

  Nederland is een land van watjes , vandaar dat er zoveel gedonder is, zelfs als je met je dronkenkop een race houd op de openbare weg samen met je zoon en daar ook nog mensen bij dood rijdt is de straf een lachertje. Veel geld wordt verknoeid aan rechtzaken die veels te lang duren en waarbij we tot het oneindige in hoger beroep mogen gaan, imigranten die niet toegelaten zijn kunnen tot 10 jaar en langer procederen zodat echte zaken gewoon blijven liggen. Het wordt tijd voor een beter bestuur in nederland wat niet mag moet gestraft en goed ook zodat het niet weer gebeurd. Alleen al voor moord bestaan er in nederland 30 verschillende straffen wat een onzinnig gedoe.

  1. umhnz

   Quote: Veel geld wordt verknoeid aan rechtzaken die veels te lang duren en waarbij we tot het oneindige in hoger beroep mogen gaan
   .
   Hier ben ik het mee eens.
   Hoger beroep van Wilders per direct stopzetten.
   Hij is veroordeel en klaar.

   1. Peter Oudshoorn

    Prima! En al die tienduizenden gelukszoekers en economische immigranten die hier niets te zoeken hebben, worden dus direct na de eerste afwijzing van hun asielaanvraag het land uit gesodemieterd.

    1. umhnz

     Ben ik het ook mee eens.

    2. Meriadoc Brandebok

     Als het land van herkomst hen niet terug wil nemen gaat dat niet. Of je moet ergens in Afrika een land koloniseren om de migranten naar terug te sturen. Voor veel Afrikaanse landen vormt de migratie een aanvulling op de economie en voor de Europese leiders een groot probleem. Het is pure en gore afpersing dat er geld moet worden betaald voor het heenzenden van migranten. Afrikaanse leiders zijn gewetenloos.

     1. Vabis

      Welnee allemaal gelul van wat we al jaren horen van laffe politici, met een beetje ruggengraat prop je dat ongedierte gewoon in een vliegtuig en gaan zij terug naar land van herkomst, desnoods met geweld indien nodig.

   2. AS210854

    Um, heeft Peter je toch even tuk, kijk dat is humor.

  2. Zomaar73

   Pescador – Helemaal waar. De rechters zijn niet van deze wereld. En wat te denken aan Volkert, die loopt na 12 jaar vrij rondt, maar Mohammed B zit nog vast.

   Logisch? Nèh, alles behalve.

   Heb je als asielzoeker geen kans, kan je 10 jaar door procederen. Liegen maakt niet uit, want dan komt er wel weer een generale pardonnetje om de politici weer goed te kunnen laten slapen. Een asielzoeker kost al miljoenen en je oude oma krijgt geen zorg, geld is op.

 8. Jumping

  Wilders heeft helemaal gelijk.
  Deze demonisering, stopt niet alleen bij woorden.

  1. Robert75

   Nou dat stopt denk ik nooit. En dat kan ook haast niet. Baudet is niet de eerste die hier mee te maken heeft, en het zal ook zeker niet de laatste zijn. We hebben Wilders, daarvoor hadden natuurlijk Pim Fortuijn. En in de jaren 80 hadden ze natuurlijk
   Hans Janmaat die dezelfde behandeling kreeg als Wilders en Baudet.

   Zelfs toen er een aanslag werd gepleegd waarbij zijn vrouw een been kwijt raakte deed Nederland zwijgen. We moeten niet denken dat dat klimaat wat veroorzaakt is door 30 jaar zwijgen nu ineens doorbroken door nu in ene keer ons daar tegen uit te spreken. Nee hoor.

   En Janmaat dat was natuurlijk een visionair he. Haast profetisch want wat hij riep over de multiculturele samenleving waar die voor vergruist werd hoe waar is dat tegenwoordig. Het heeft 30 jaar geduurd maar hij heeft gelijk gekregen.

   En we hebben tegenwoordig nog een visionair namelijk Wilders en zijn islamkritiek. Daar wordt die nu voor vergruist maar over een jaar of 20 zal ook hij zijn gelijk halen als in Europa de islamitische scepter zwaait.

 9. ikweetwatikwil

  Wilders weet alles van bedreigingen en wat voor invloed het heeft op je leven. Dat gunt hij niemand en zeker niet de afloop van Pims leven.
  Ik bekijk het meisje als de zoveelste gefrustreerde idioot die haar agressie zo naar buiten brengt.
  Ze zou zich moeten afvragen, waar ben ik zo gefrustreerd van geworden. Heb ik thuis niet voldoende liefde gekregen? Lukt het niet zo goed met m’n studie? Nu loop ik wat te lanterfanten en moet m’n agressie kwijt.
  Ja dan kun je een bink worden in een levens gevaarlijke groepering.

  1. umhnz

   Quote: Ze zou zich moeten afvragen, waar ben ik zo gefrustreerd van geworden. Heb ik thuis niet voldoende liefde gekregen? Lukt het niet zo goed met m’n studie? Nu loop ik wat te lanterfanten en moet m’n agressie kwijt.
   Ja dan kun je een bink worden in een levens gevaarlijke groepering.
   .
   Stof tot nadenken voor veel verbaal agressieve reageerders.

   1. Bosche draak

    Voor iemand die graag een wespennest mag porren, moet je niet gaan piepen als je wordt gestoken.

    Misschien had het kwartje wat eerder moet vallen Kokkie?

 10. m.van.rosmalen

  Laat toch zitten Wilders.
  Waar was de rest de afgelopen 25 jaar.
  Waar maak je je toch druk om

  1. biggeorge

   Waar was Wilders de afgelopen 25 jaar? Hoop blabla maar heeft geen drol voor elkaar gekregen heeft alleen een bak belastinggeld gekost.

 11. Satty

  ‘Natuurlijk kan ieder weldenkend mens het hier alleen maar mee eens zijn.’

  Nee alleen een extreem rechtse gek, een straf is op zijn plaats bv schoonmaken van een 1e hulp ruimte waar slachtoffers van geweld binnenkomen.

  Gaan we baudet en wilders ook het zwijgen opleggen? Breivik en tarrant slaan dezelfde wartaal uit als hen. Dan is de conclusie dat hun gedachtengoed tot extreem rechtse moordpartijen leidt dus ook gerechtvaardigd.

  Extreem rechts is zo hypocriet.

  1. FJ

   Satty je draait om je gelijk te halen, alleen verwar jij de zaken. Dit is al eens in Nederland gebeurd met gevolgen. Je vriend Folkert kwam van links met een pistool en schoot een mens overhoop, alleen om zijn gelijk te halen.

   1. Gekko

    Doe me een lol, FJ en reageer niet op Satty (= AyTas = Satya). Dat mens is psychisch gestoord. Het is volkomen zinloos om met haar in discussie te gaan.

   2. Satty

    Ik draai mijn gelijk niet om. Ik vind het een vals argument wat gebruikt wordt dus gebruik ik ook 1. Ik vind dat een ieder zijn mening moet kunnen uiten tenzij het hate speech is. In een rechtsstaat straf je proportioneel en dit soort oproepen van wilders zijn gestoord. Dat Michael daarin meegaat is belachelijk.

    1. biggeorge

     nee hoor gewoon een hoge celstraf straf (dus gelijk een strafblad) voor dat smerige hippie tuig.

    2. Siemien

     Satty! jij bent belachelijk

    3. Gewoonomdathetkan

     Satty kots jij nog niet van jezelf?.
     Ik zou dat namelijk wel doen.
     Als het jou niet aanstaat draai jij alles om .
     Domme kwezel.

 12. poldi

  Wat heb ik genoten van Geert Dales die bij Jinek de vloer aanveegde met al die obsessieve Trump-bashers en vooral Charles Groenhuizen en ook Jinek..

  1. F. Domela Nienhuis

   Ik ook.

 13. Gekko

  Even samenvatten. Welke landelijke lijsttrekkers hebben de oproep tot moord op Thierry Baudet publiekelijk veroordeeld?

  Wel: Mark Rutte (VVD), Geert Wilders (PVV), Rob Jetten (D66), Lodewijk Asscher (PvdA), Gertjan Segers (CU), Henk Krol (50+).

  Niet: Sybrand Buma (CDA), Jesse Klaver (GL), Lilian Marijnissen (SP), Marianne Thieme (PvdD), Kees van der Staaij (SGP), Farik Azarkan (Denk).

  Dit is toch tamelijk onthutsend. De helft van de partijleiders gaat niet eens achter een bedreigde collega staan. Van GL, SP en PvdD verwacht je dat eigenlijk ook niet, het AFA-geweld zit daar in eigen kring tot in de haarvaten. En bij Denk is het nog erger: Azarkan noemt Baudet zelfs ronduit een fascist.

  Maar dat ook de christenen Buma en Van der Staaij niet eens afstand nemen van deze doodsbedreigingen, is toch shocking. Waarschijnlijk schaamde CDA-er Pieter Omtzigt zich zo voor zijn schijnheilige lijsttrekker, dat hij zelf maar reageerde.

  1. Gekko

   Over haarvaten gesproken: Sybren Kooistra, campagneleider van Groen Links Amsterdam, noemt op zijn Twitteraccount Thierry Baudet openlijk een racist en een neofascist. Ook retweet hij een plaatje met de tekst :”Activeer Volkert”.

   De doodsdreiging komt weer van GroenLinks, net als in 2002 bij Pim Fortuijn.

   1. F. Domela Nienhuis

    Goed dat je dit even onder de aandacht hebt gebracht.

 14. poldi

  Politiek is geschokt ?
  Gaaaap !!

  Die demonstratie was een mooie gelegenheid om al dat tuig op te pakken en te registreren !
  Maar ja, “links” pakt natuurlijk niet haar eigen knokploeg aan hè…, links is goed, al het andere is fout !

  Dat hele show proces tegen Wilders zegt al genoeg over de linkse voorkeur van de Roverheid, Stalin zou jaloers zijn op zo’n subtiele landelijke doctrine in alle geledingen van de maatschappij en zonder noemenswaardig verzet van het volk… !

  1. poldi

   En die Krokodillentranen en de grote geschoktheid van de politiek.
   Geert Wilders moet zich al 10 jaar verbergen voor de islammeute, om niet vermoord te worden. Dan hebben we pinokkio Matk Rutte, die constant aan de gespeelde “Geschoktheid lijdt” maar wel de PVV in een Sanitair Cordon heeft geplaatst.
   Hij en zijn coalitiepartners zijn de hoofdschuldige aan de opkomst van het antisemitisme in Nederland. De laatste hoofdact: de islamitische moordpartij in Utrecht en de rest die door hen onder het tapijt worden geveegd.

  2. DidiMadloba

   Wilders wordt wel een wettelijk strafbaar feit ten laste gelegd. Het betreffende wetsartikel is weliswaar een jaar of tachtig oud, maar de Kamer heeft nog steeds niet besloten het af te schaffen.

   Zelfs de wet voorziet er in dat die tijdens een proces veranderd kan worden. Dan geldt de regeling die het gunstigste is voor de verdachte, dus de nieuwe bij strafverlichting en omgekeerd.

 15. poldi

  Plagiaat
  ———
  Onmiddellijk moest ik terugdenken aan 14 maart 2002.

  Op die dag werd Pim Fortuyn tijdens de presentatie van zijn boek De puinhopen van acht jaar Paars in Den Haag, belaagd door drie taartengooiers. Dat werd toen vooral afgedaan als een ’ludieke actie’.

  Hoe ludiek dat was merkten we nauwelijks twee maanden later op 6 mei. Ik hoop dat justitie deze keer de moed heeft om de bedreiging van Baudet niet als stompzinnig gebrul van een gestoorde gek af te doen. Het moet worden beschouwd als exact hetgene waartoe deze dame oproept, namelijk een doodsbedreiging waarvoor zij ook maximaal bestraft dient te worden.

 16. Veteraan

  Ik zie allemaal Trol reacties van dezelfde personen op elkaar en zichzelf maar onder een andere nickname.
  Ik praat ook wel eens tegen mezelf maar dit gaat toch een stap verder.
  Rare jongens die Trollen.

  1. IJsbrand Koudvuur

   @Veteraan,

   Op het ogenblik zie ik geen dubbele accounts en verschillende nicknamen onder een persoon.

   Ja, ho, wacht.
   Lugar is er wel één van. Hij post onder de naam Dik alsmede de naam Lugar.
   Wat opzich wel erg hypocriet is, aangezien hij een goed half jaar geleden zichzelf uitriep tot DDS multinick- bestrijder.

   Hij zal dit wellicht gedaan hebben omdat ‘ie met zijn script niet alles wil lezen onder de naam Lugar.
   Dik heeft geen script, en kan hij toch nog meelezen.

   1. IJsbrand Koudvuur

    Correctie. Dik heeft dus ook een script.

 17. F. Domela Nienhuis

  21 jaar was vroeger de leeftijd van wettelijke meerderjarigheid. Dan is ze voor volwassen worden de afgelopen 21 jaar niet geslaagd. Ik zie dat de komende 2 * 21 jaar ook niet gebeuren, dus het voorgestelde is eigenlijk geen slechte optie. Of ze over 42 jaar geslaagd is bezien we dan wel weer.

 18. Cootje

  Jan maat riep vroeger al vol is vol ,en werdt weggezet als een racist, uit de bergen. Uit turkye en Marokko werdt het werkvolk aangevoerd om de weder opbouw te helpen realiseren , in de huizen in de steden werdt de woningbouw voorschriften aan de kant gegooid. En zo konde 2/3 gezinnen in een 4/5 kamer woning , met slecht 1 vuilnisbak , integreren kwam later wel , en het afval kon wel langs de vuilnisbak , later kon je het zo uit het raam gooien, de stadsmensen moesten er maar aanwennen, en het was ver van het gooi en Wassenaar , jaren later kwamen de oostblokkers , en werdt zelfs de camping voorschriften voor pertinente bewoning naar de prullenbak gegooid , met ze zevende in een stacaravan , met een alcoholische drankje de boel op stelte zetten , weer waren de stads mensen de dupe , want dat waren de gasten van de campings , nu hoefje zelfs zondag geen stukje meer te gaan rijden ,want elke parkeerplaats is onder gescheten , wegens pertinente bewoning vrachtwagens chauffeurs uit , Bulgarije Roemenië en het land van het bijvel van rutte Oekraïne , allemaal gerealiseerd door de linkse clubs en de daar aan verbonden subsidiestromen , dit geven dat multinationals met hun vriendenclub de politiek over lijken gaan voor hun doelstellingen , geven bij de burgers het onderbuik gevoel voor wilders en baudet voeding , en bestaansrecht, en is links gevaarlijk, dan rechts

  1. DidiMadloba

   Ik geloof dat u van alles wilt verbieden maar dat is ook LINKS. Als je RECHTS bent vind je dat de MARTKT alles moet regelen.
   Ook als je dat even niet uitkomt.

 19. Lex

  Oppakken die Brabantse Trut en lekker een jaartje de gevangenis in dan kan ze goed nadenken over haar idiote uitspraken.

  Maar ze zal er wel weer vanaf komen met de wel bekende en omstreden “TAAKSTRAF”

  Dit soort figuren hebben toen ook meegewerkt aan het creëren van de sfeer waarin Pim Fortuin is doodgeschoten “vermoord”

  1. IJsbrand Koudvuur

   Lex…

   …Nijmegen is geen Brabant.

 20. nienke

  Links is net als de islam ieder ander die anders denkt wordt voor de meest afschrikwekkende figuur bestempeld en ze zullen hun uiterste best doen deze andersdenkenden een kopje kleiner te maken.
  Links heeft geen kaas gegeten wat het woord “DEMOCRATIE” betekent.
  Alles en iedereen moet hun denkwijze accepteren en wie niet luisteren wil moet voelen.
  Is dit niet wat de islam ook eist van alle inwoners van Europa??

 21. Dik

  Eerst even de nieuwe nick ‘umhnz’ in mijn script gezet, ik was even vergeten wie het was.

  1. Siemien

   Ja dat vinden ze niet leuk 😛

   1. Dik

    @Siemien: Maar ik wel! 😛

 22. Joop Klepzeikert

  Als het een taakstrafje van 21 uur krijgt zou dat voor Nederlandse normen al veel zijn.
  Helaas zijn politie en justitie geen haar beter dan AFA.

 23. nienke

  Wel een grote bek hebben en schreeuwen anti kapitalisten maar wel een uitkering elke maand van de werkende belasting betaler in ontvangst nemen en zelf op je luie kont blijven zitten.
  Stelletje nietsnutten, profiteurs van de maatschappij.
  Ordinair schreeuwen en mensen bedreigen is het enige wat deze ellendelingen kunnen.
  Uitkering stoppen en aan de slag dan hebben ze minder tijd voor deze ordinaire uitspattingen.

 24. biggeorge

  Goed zo aanpakken dat HIPPIE tuig gewoon een duidelijk signaal afgeven . Kijk en of dat kutje nu ook nog zo dapper is !!

  1. Top

   Volgens mij, is dat zo’n beschadigd kind, wat door het gedrag van moeder, zonder vader is opgegroeid. Heeft geen opleiding genoten en is het meest kwaad op zichzelf. En geeft daar de burgers, die wel iets betekenen de schuld van. Best wel zielig, als ik dan naar haar toekomst kijk en wat voor generatie, zij op de wereld zet.

 25. Beukman

  Wat iedereen hier even over het hoofd ziet: Geert bedoelde het overdrachtelijk. Natuurlijk gaan we niet iemand 21 jaar opsluiten omdat ze iets opruiends heeft gezegd.
  Sterker nog: dan zou Geert zelf nog veel langer moeten brommen, want die ruit regelmatig mensen op in zijn taalgebruik.

 26. Fritsie

  Krijgt een paar uurtjes voorwaardelijke taakstraf, let maar op!

 27. Vrijedenkert

  Ik vrees dat het een taakstrafje gaat worden van 21 uur schoffelen of iets dergelijks…

 28. Peter Loosduinen

  Het gemaskerde tuig dient te worden aangepakt.
  Verbieden van gezichtsbedekkende kleding en oprollen van de organisatie van dit staatsondermijnende grauwe geboefte.

 29. DidiMadloba

  In een echte rechtsstaat bemoeien politici zich niet met individuele gevallen.

  Als Wilders vindt dat zo’n uitspraak zwaar strafbaar moet zijn dan moet hij een wetsvoorstel indienen, en dan maar hopen op een meerderheid, want “gesundes Voksempfinden” alleen is niet genoeg.

  Bedreiging is alleen strafbaar als je – kort gezegd – iemand heel concreet aankondigt zelf iets aan te zullen doen. En dan nog. Zo is alleen bedreiging met zware mishandeling strafbaar, dus met blijvend letsel.

  1. F. Domela Nienhuis

   Ze deed toch een oproep tot moord? En dat is strafbaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.