PVV-Kamerlid Harm Beertema is klaar met woedende reacties onderwijsbonden op Meldpunt Linkse Indoctrinatie: "Dat gehuil begint te irriteren!"

Geen categoriemrt 28 2019, 11:00
Het gejank over het meldpunt van Forum voor Democratie.
Precies zoals je zou verwachten van linkse raddraaiers hebben ze furieus gereageerd op het meldpunt linkse indoctrinatie in het onderwijs van Forum voor Democratie. Minister Slob én diverse onderwijsbonden zijn volgens de NOS "verontwaardigd" over het meldpunt. Voorzitter Liesbeth Verheggen van de Algemene Onderwijsbond (AOb) vindt het daarbij ook nog eens nutteloos, want leraren zouden heel, heel, heel professioneel en neutraal zijn.

"Ik moet de eerste leraar nog tegenkomen die zijn leerlingen wil indoctrineren. Leerkrachten hebben altijd te maken met een enorme diversiteit in hun klassen en met politieke voorkeuren van ouders. Daar gaat iedereen prima mee om. Een kliklijn verstoort de verhoudingen."

Je reinste flauwekul, natuurlijk. Iedereen met ook maar iets van ervaring in het onderwijs -- wat betekent: iedereen in Nederland -- weet dat 99% van de docenten links tot op het bot zijn, leerlingen continu indoctrineren met hun linkse gedachtegoed, en rechts georiënteerde leerlingen continu het gevoel geven dat ze hun bek moeten houden (of anders). Probeer als rechtse leerling of student maar eens een duidelijk rechts essay in te leveren. Grote kans dat je bestraft wordt met een laag cijfer, puur en alleen omdat de docent het er niet mee eens is. Of open je mond maar eens als de docent weer eens vertelt dat het zo belangrijk is dat er iets gebeurt aan 'klimaatverandering.' Veel succes.
PVV-Kamerlid Harm Beertema is dan ook, geheel terecht, helemaal klaar met deze linkse zeurpieten in het onderwijs (en de politiek):
De 'woede' van die bonden en politici is eigenlijk gewoon lachwekkend. Rechtse studenten worden al decennialang onderdrukt in het leslokaal. Rechtse docenten zijn er de afgelopen jaren gewoon uit geduwd... Maar nou zouden de linkse propagandisten opeens het slachtoffer zijn? Ga toch fietsen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten